Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Patronul Romoffice SRL Slobozia, acuzat de trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice

Ialomița, pe harta fraudelor cu bazele de date ale AFM

Patronul Romoffice SRL Slobozia, acuzat de trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice

bonus: Fața nevăzută a scandalului/Ionuț Popescu, angajat al ANIF și «prinț» al afacerilor cu fotovoltaice

În urmă cu două săptămâni, Ministerul Mediului a confirmat «o posibilă scurgere de informații» în cazul Programului Casa Verde Fotovoltaice. Printre firmele acuzate că folosește ilegal bazele de date ale instituției se numără și o firmă din Ilfov cu adânci rădăcini ialomițene. Patronul firmei, Ștefan Bălan, nu se află la primul scandal public legat de activitatea firmelor sale. «Este o sesizare a unei firme concurente... Nu am fraudat și nu am folosit niciodată bazele de date ale Ministerului! Este o înscenare făcută de o firmă concurentă. Am dovezi în sensul ăsta!» se apără Ștefan Bălan, patronul Romoffice SRL.

Un scandal cât toată România Pe 14 iunie 2023, Administrația Fondului pentru Mediu a lansat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice pentru Regiunea Sud-Muntenia, județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman. Bugetul, în valoare de 280 milioane de lei, a fost epuizat în 3 minute, iar numărul celor eligibili s-a ridicat la 14000 de persoane. La o lună distanță, pe 14 iunie 2023, site-ul Hotnews.ro confirma în cadrul unui articol că bazele de date cu cei 14000 de beneficiari ai Programului au fost accesate de către firme de instalații de panouri fotovoltaice, care au ofertat clienții înainte ca AFM să facă publică lista firmelor agreate pentru această activitate. Printre firmele incriminate se numără și o firmă din Voluntari, Romoffice Construct Holding AG SRL, societate «controlată» de Ștefan Bălan. Acesta este cunoscut drept un apropiat al partidelor aflate la guver­nare și nu se află la primul scandal public legat de activitatea firmei. Printre acuza­țiile publice care i s-au adus se numără realizarea unor contracte de instalare de camere video cu administrațiile locale din Ialomița, la valori de până la zece ori mai mari decât cele practicate pe piață, și blocarea timp de 8 luni a contractului de mentenanță pentru iluminatul public la Slobozia. Ancheta Hotnews.ro demonstrează că agenții a 5 firme de instalații pentru panouri fotovoltaice au sunat be­neficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice cu cel puțin 3 săptămâni înainte ca AFM să publice lista firmelor agreate pentru această activitate. Printre firmele identificate de către Hotnews.ro  se numără și Romoffice Construct Holding AG SRL, o firmă din Ilfov «controlată» de Ștefan Bălan.

Ancheta de-abia acum începe Ștefan Bălan nu poate explica cum a ajuns să dețină baza de date a beneficia­rilor Programului Casa Verde Fotovoltaice, dar respinge în bloc acuzațiile care i se aduc și susține că sesizarea care a stat la baza articolului Hotnews.ro a fost făcută de către Ionuț Popescu, ex-directorul ANIF Ialomița și reprezentant al mai multor firme care au ca obiect de activitate instalarea de panouri fotovoltaice. «Este o sesizare a unei firme concurente... Nu am fraudat și nu am folosit niciodată bazele de date ale Ministerului! Este o înscenare făcută de o firmă concurentă. Am dovezi în sensul ăsta! Patronul firmei se numește Ionuț Popescu. Am fost prieteni și am lucrat o vreme împreună. Apoi m-a acuzat că îi fur clienții... Dar n-am făcut asta niciodată. Iar el are contracte neonorate de mai bine de 2 ani!» declară Ștefan Bălan, printre altele. Posibila fraudă, semnalată la nivel național, a intrat în atenția Administrației Fondului pentru Mediu, a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, a Secretariatului General al Guvernului și a Corpului de Control al Prim-Ministrului. Conform informațiilor oficiale, la acest moment ancheta este în curs. Acuzațiile care se aduc celor implicați în această anchetă vizează scurgeri de informații din cadrul AFM și prelucrarea nelegală a datelor cu caracter personal. Conform Regulamen­tului GDPR, entitățile juridice (companii, autorități publice, etc) și persoanele fizice care folosesc în mod nelegal datele cu caracter personal sunt sancționate prin legislația contravențio­nală, cu avertisment sau amenzi care pot ajunge până la 20000000 euro sau 4% din cifra de afaceri.

Open DB Security SRL lasă urme
De asemenea, deloc de neglijat, este și contribuția lui Dragoș Slăniceanu, cel care ar «controla» Open DB Security SRL, în susținerea activității de racolare a beneficiarilor Progra­mului Casa Verde Fotovoltaice. La racolarea telefonică a clienților potențiali înainte de publicarea listelor cu firmele agreate, metodă deja prezentată de Hotnews.ro, se adaugă ofertele lansate pe e-mail, și acestea anterioare publicării listei oficiale a firmelor agreate de AFM. Din păcate, Dragoș Slăniceanu, «patronul» firmei Open DB Security SRL cu sediul în Gheorghe Doja, pe strada Brutăriei, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere. Dar, date fiind explicațiile detaliate prezentate în oferta trimisă pe e-mail, nici nu mai credem că e nevoie. Reamintim că Dragoș Slăniceanu, în calitate de acționar al unor firme locale de pază, a fost acuzat în repetate rânduri de către angajații acestor firme de eludarea legislației și neplata drepturilor salariale.

Fața nevăzută a scandalului: Ionuț Popescu, angajat al ANIF și «prinț» al afacerilor cu fotovoltaice
La nivel local scandalul se extinde exponențial. Ionuț Popescu, acuzat acum public de către Ștefan Bălan, este cunoscut de aproape 10 ani pentru activitatea sa în domeniul instalării de panouri fotovoltaice. El își conduce afacerile dintr-un birou al ANIF Ialomița, unde este angajat cu normă întreagă.
«Poștașul» de la ANIF Ionuț Popescu ocupă de 3 ani poziția de șef serviciu TIAC (Tehnic Investiții Achiziții Contracte), după ce a ocupat, meteoric și propulsat de PSD, și funcția de director al instituției. Din această poziție controlează două firme, Green House Services SRL, care a avut o cifră de afaceri în 2022 de 700000 de lei și un profit de 600000 de lei, și Holbrook SRL, cu o cifră de afaceri în 2022 de 285000 de lei și un profit de 52000 de lei. Contactat telefonic, Ionuț Popescu declară sec: «Nu eu am făcut sesizarea și nu știu cum au ajuns la bazele de date despre care se vorbește în presă. Eu lucrez doar pentru clienții mei!». Ionuț Popescu nu a putut explica însă cum poate conduce cele două firme din biroul unei instituții pu­blice și nici cum reușesc aceste firme să obțină profituri impresionante. O posibilă explicație ar putea fi ascunsă urmărind informațiile publice legate de firmele care instalează panouri fotovoltaice. De exemplu, firma Holbrook SRL deținută de Ionuț Popescu are angajat cu timp parțial un specialist, un inginer electrician, pe Popa Alexandru, pe care îl plătește cu 350 de lei pe lună. Acesta, la rândul lui, este asociat unic într-o firmă denumită Motoma Security SRL, care, la o cifră de afaceri de 4,7 milioane de lei în 2022, a obținut un profit de 4,1 milioane de lei. La sediul firmei Motoma Security SRL de pe strada Peneș Curcanul, nr. 20-24, din București mai figurează o firmă, Genway Fotovoltaice SRL, care a înre­gistrat la rându-i în 2022 o cifră de afaceri de 1,1 milioane de lei și un profit de 773 mii de lei. Singura declarație a lui Ionuț Popescu referitoare la aceste informații a fost următoarea: «Sunteți într-o eroare. Am avut nevoie de doi specialiști. Popa Alexandru e unul dintre ei...». Eroare o fi, nu spunem nu. Însă dacă adăugăm, ce spun gurile rele, adică angajații «la negru», amânarea lucrărilor contractate cu clienții până la 2 ani și «cumpărarea de baze de date», aflată în ancheta DNA la acest moment, rezultă o eroare pentru care toți cei implicați vor da explicații detaliate.

1 August 2023, 17:20 (30161 vizualizări - 20 comentarii)

Comentariile cititorilor:


DIP:
(7 August 2023, 02:52)
La fel au  crezut și fungul de Țăndărei și mustăciosul de Teleorman că sunt de neatins, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă și nicio faptă nu va rămâne nepedepsită. oricum are Dumnezeu grijă de toți
Popescu Ionuț:
(7 August 2023, 01:18)
Stimata redactie, In loc de drept la replica, doresc sa postez aici un mic comentariu: Articolul din presa nationala prezentat in data de 14 Iulie in Hotnews ( https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-26403633-protectia-datelor-investigheaza-posibila-scurgere-date-afm-programul-casa-verde-2023-dupa-ancheta-hotnews.htm) Evenimentul Zilei, Business24, Ziare.com face referire la posibilitatea ca unele societati comerciale sa fie anchetate de Autoritatea națională pentru protecția datelor personale, intrucat se presupune ca ar fi obtinut ilegal o baza cu date de contact din cadrul unei institutii, aceasta din urma nerespectand secretul de serviciu. Intrucat articolul Dvs este putin ambiguu, rog cititorii Dvs sa citeasca acele articole si sa observe ca nu am nicio implicare in acea poveste. Totodata trebuie sa remarc ca inclusiv Dvs., stimata redactie, publicati numele unor angajati fara acordul lor, incalcand Regulamentul General privind Protecția Datelor. Mentionez ca nu ati fi reusit sa faceti acest lucru fara ca un functionar din institutiile care au aceste date sa nu fi incalcat legea secretului de serviciu. Asadar, ceea ce se critica in presa nationala consider ca trebuie respectat si de presa locala. Multumesc anticipat!
Ghe doja:
(6 August 2023, 20:57)
Domnul (...) a avut o gagică de pe la noi. A băgat cadouri în ea până și a făcut treaba după care a trimis poliția la poartă să-și recupereze cadourile căci avea factură la ele Halal băiat. Vrea toți banii el
Manele:
(6 August 2023, 14:00)
Catalin și Andrei, afirmațiile voastre au mai fost elicopterizate de un personaj care este în pușcărie pentru emitere cec-uri fara acoperire și înșelăciune, asta în baza mai multor dosare. Ai telefon acolo sau ai fost eliberat?
Andrei:
(6 August 2023, 02:43)
Avea o vorbă,,OPRIȚI FURATUL M-AM ÎNTORS DIN CONCEDIU ". Unii o știu!
Andrei:
(6 August 2023, 02:22)
Crezi că se va întâmpla?
Cătălin Ialomițeanu :
(5 August 2023, 23:32)
Acel șmecher care a vândut acea firma cu datorii la stat Xpo avea certificate fiscale care atestă că firma nu are datorii de la soția lui deci are cine să îl susțină. Dl. Ionuț Popescu înainte de teapa data prin vânzarea lui Xpo a mai dat una de încălzire împreună cu surioara lui firmei Diverta. Așa că a treia teapa tre nubuia să fie mai mare având în vedere că se pregătește cu aceste firme încă din 2012 de când le-a înființat. Curios este că în 2012- 20014 in vila acestuia avea sediu 3 firme cu același domeniu de activitate și bonus un off-shore din America. Deci și eu cred că tot o amendă o să primească având în vedere influența pe care o are și susținerea băieților care dețin informația. Oricum poate procurorii DNA și anchetatorii DNA să fie mai serioși....Este de văzut
Andrei:
(5 August 2023, 14:52)
2 golani de poli! Se laudă cu treaba asta. Unul ținut de marinică altul de anaf. unul vinde cu TVA , dar nu trimite la stat nimic, doar e in familie treaba. Altul monteaza la 1/2 din valoare sisteme , doar e sustinut de ADI, treabă de partid. Ghinion , nu mai sunt bani și golanii au început să se mănânce între ei. Unul fuge la fieroasa altul la soți!
Andrei:
(5 August 2023, 14:33)
Un ștecher vinde o firmă cu datorii cât China, cu adeverințe de la ANAF că e curat, eluberate de soție. Alta ștecher, instalează sisteme de supraveghere cu lipsuri de mii de euro în lucrare. Se mută la fieroasa, pentru protecție. Poate întrebați pe la ADI cum e și de cine e protejat spărgătorul de date. E de urmărit acest război între doi golani. Au aceeași pregătire. HOȚIA!
Sa ne aducem aminte:
(4 August 2023, 02:16)
Existau 3 B care lingăi ai prefectului actual( SB, care îți vine să fugi când il vezi, I.B, care este mare agricultor la stat azi și D.B, care i s a pierdut urma la Calarasi).și care se duceau cu ale vorbei de pe uliță la dl.superior( ca ii trebuiau hrănite urechile).
Eliza Voicu:
(3 August 2023, 20:35)
Și eu am fost sunata să dau datele cu care am aplicat, pentru a fi primii printre beneficiari . Acești excroci trebuiesc sancționați.
Om simplu:
(3 August 2023, 11:29)
Mai schimbați poza aia alu Giovany, acum e alt om, conduce un Porsche. Datoriile nu le mai platim, le șterge emblema mașinii.
Observator:
(3 August 2023, 00:13)
Este cineva în județul Ialomița care să nu știe că firma Romoffice este o pușculiță a ciumei roșii? Se apropie funia de par atât pentru acest individ ( Ș.B.), cât și pentru cei care l-au ajutat în ultimii 10 ani! Dacă reprezentanții anumitor instituții ale statului vor dori să afle cum a putut acest “băiat deștept” să acceseze o bază de date considerată secretă, îi îndemn să verifice relația de prietenie reciproc avantajoasă pe care Ș.B. o are atât cu tizul lui parlamentar, cât și cu actualul prefect al județului Ialomița ( este celebră fotografia publicată de ziarul Independent în data de 6 iunie 2013 în care cei trei sunt într-o ipostază fără echivoc, unul fiind chiar într-o evidentă stare de ebrietate). Ai crezut, Ștefane, că te ascunzi pe teritoriul lui Pandele? Țeapă! Sau, cum a zis adevăratul șef al “pesede”- GHINION! Urmărim ancheta!
Cetatean:
(2 August 2023, 17:15)
Doi parveniți, axiati numai după bani și cum sa facă bani, și cum sa păcălească! Mai ales Stefan ala, dacă te uitai acum câțiva ani, lingea pantofii prefectului actual.TTKTU
Gigi Daniel:
(2 August 2023, 11:43)
Cei de la Gheorghe Doja sunt protejații directorului de la fisc, R.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
16 Iun 2024
102 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești luni, 17 iunie 2024!

În vederea executării unei lucrări programate de pe strada Plevnei din municipiul Fetești, din județul Ialomița, echipele RAJA Constanța vor sista luni, 17 iunie 2024, furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 16:40
(88 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 141,50 milioane lei de lei, încasări la bugetul de stat în luna mai 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna mai 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 141,50 milioane lei de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:40
(126 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea absolvenților promoției 2024 cu o serie de măsuri active menite să faciliteze accesul pe piața muncii ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:00
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Smirna. La locul solicitării au fost alocate de urgență două ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:40
(500 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Smirna incendiu


 Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Sărățeni. În evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:30
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut pentru 24 de ore

Miercuri,12 iunie 2024, polițiștii din Fetești, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus reținerea pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 16:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a încheiat campania de depunere a Cererilor de Plată 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința opiniei publice că miercuri, 12 iunie 2024, s-a încheiat campania de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024. Astfel ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 13:00
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 25 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 177

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de impozit pe profit că prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 10:30
(124 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Încep concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează vineri, 14 iunie 2024, etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 09:30
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui feteștean

Polițiștii din Fetești au fost sesizați luni, 10 iunie 2024, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:30
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Luni, 10 iunie 2024, polițiștii din Fetești au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Fetești, în vederea verificării documentelor personale și ale autoturismului ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:05
(573 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în comuna Moldoveni!

Joi, 13 iunie 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 08:40
(519 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

11 Iunie 2024, 18:15


APIA: Plăți de peste 26 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat marți, 11 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală de 26,29 milioane de lei din Fondul European de Garantare ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 15:10
(1040 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Instituția Prefectului Județul Ialomița: «Ziua Eroilor»

Joi, 13 iunie 2024, Instituția Prefectului Județul Ialomița, în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, organizează o serie de evenimente legate de sărbătorirea «Zilei Eroilor». ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 09:45
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare penale pentru «violență în familie» și ordine de protecție emise, la Urziceni și Săveni

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați sâmbătă, 8 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani din Urziceni ar fi fost agresată fizic de cumnatul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:45
(301 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii din Slobozia, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru verificări un șofer ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:40
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România/Slobozia: «Expoziția Absolvenților 2024»

Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii, Uniunea Artiștilor Plastici-Filiala Slobozia/Ialomița și Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia vă invită la «Expoziția ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 14:40
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Coșereni

Accident la Coșereni

Duminică, 9 iunie a.c., în jurul orei 9,00, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit la un accident rutier produs în comuna Coșereni, în care a fost implicat un autoturism. Două ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:15
(728 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Săveni

Incendiu la o casă din Săveni

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orelor 17,00, două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:10
(640 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA intervin duminică, 9 iunie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Turnu Severin din Cartierul Buliga/Fetești. În vederea executării ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2024, 18:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Căutată de polițiștii din Spania, arestată la Țăndărei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat în cursul zilei de joi, 6 iunie 2024, în orașul Țăndărei, în vederea depistării unei persoane urmărite ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 16:20
(611 vizualizări - 0 comentarii)


Factură electronică de la RAJA Constanța

Factură electronică de la RAJA Constanța

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 14:05
(357 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând de luni, 10 iunie 2024, și până vineri, 5 iulie 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 13:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 10 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 10:30
(359 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a prelungit termenul pentru depunerea Cererilor de Plată în Campania 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că termenul de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, a fost prelungit până la data de 12 iunie 2024 inclusiv ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 10:00
(419 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în localitățile Slobozia, Ograda și Andrășești

Miercuri, 5 iunie 2024, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni preventive în localitățile Slobozia, Ograda și Andrășești. În acest sens, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 14:00
(374 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare împotriva rabiei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează proprietarii de animale de pe raza județului cu privire la importanța imunizării împotriva rabiei a carnasierelor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 10:30
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În primele 4 luni din 2024 s-a rambursat TVA de peste 27,59 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-aprilie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 08:05
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Grupare infracțională specializată în «furturi» din societăți comerciale, destructurată de polițiștii ialomițeni

Marți, 4 iulie 2024, polițiștii IPJ Ialomița-Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au destructurat o grupare ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2024, 15:15
(833 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Corcodel de la Dumitresti în S-a întâmplat la Slobozia: Angajați la Stat cu documente falsificate! Gogu în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Ion în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Liviu în Anul podului de la Buești Turcu ;( în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» @Corcodel de la Dumitresti în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» #pasajladrajna în Slobozia: Elevi amenințați cu un cuțit de un bărbat recalcitrant Elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Jack în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Corcodel de la Dumitresti în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Cetatean în Consiliul Local Slobozia a aprobat criteriile de repartizare a locuințelor ANL elev: în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Aninim în Consiliul Local Slobozia a aprobat criteriile de repartizare a locuințelor ANL Catalina Nicolin în S-a stins stindardul Revoluției ialomițene: A murit profesorul Oliviu Vlădulescu! elev al scolii sf andrei în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» abc în Anul podului de la Buești Dorian P. în Slobozia: Elevi amenințați cu un cuțit de un bărbat recalcitrant Poenar în Anul podului de la Buești

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...