Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Dragoș Slăniceanu, colecționarul de firme de la Gheorghe Doja

Povestea merge mai departe

Dragoș Slăniceanu, colecționarul de firme de la Gheorghe Doja

Scandalul traficului cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice continuă să producă ecouri în Ialomița. Amintit tangențial, alături de Ștefan Bălan și Ionuț Popescu, Dragoș Slăniceanu, cel care ar controla firma Open DB Security SRL, oferă surprize demne de Cartea Recordurilor. O verificare mai amănunțită ne-a permis să constatăm că la adresa firmei pe care o controlează, implicată în scandalul traficului cu baza de date a AFM, sunt înregistrate alte câteva firme. Dragoș Slăniceanu este binecunoscut în Ialomița pentru «reinventarea» exploatării legale a angajaților fimelor de pază care beneficiază de subvenții din partea statului.

Unde l-am lăsat pe Dragoș Slăniceanu? Dragoș Slăniceanu a apărut pe scena publică locală înaintea Alegerilor Locale din 2012. Pe-atunci, își dorea să fie primar de Gheorghe Doja, însă, după numărarea voturilor, s-a mulțumit cu funcția de consilier local. Social-democrat. Ulterior, a schimbat un picuț «macazul» politic, Dreapta pedelisto-penelistă fiindu-i sprijin la vremuri de restriște cu firme de pază. Adică s-au găsit contracte cu Statul, căruia îi place să fie protejat de firme de pază care îl fac să se simtă în siguranță când este furat. Cam prin acea perioadă, ziarul nostru s-a intersectat cu afacerile starului politic de la Gheorghe Doja, angajații firmelor de pază «controlate» de Dragoș Slăniceanu îndrăznind să dezvăluie cam cum se îmbogățesc unii patroni din branșa celor cu firme de pază. Așa a devenit public faptul că, exploatând o breșă legislativă a Legii 76/2002, Dragoș Slăniceanu păzea instituțiile Statului cu bani de la... Stat. Concret, se angajau agenți de pază trecuți de 45 de ani, pentru care Statul asigură, lunar, subvenții via AJOFM. După expirarea perioadei de plată a subvențiilor, firmele intrau în «restrângere de activitate», angajații devenind șomeri cu acte în regulă și numai buni de transferat pe altă firmă a omului de afaceri Slăniceanu. Care, din nou, prin încheierea unor noi convenții, primea din nou subvenții «legale» de la Stat. Sistemul permitea astfel oferirea de servicii de pază la prețuri derizorii, mult sub cele practicate de către firmele concurente, care nu învățaseră acest tip de «afacere» practicată de impetuosul Slăniceanu. Interesant este că, de fapt, salariații s-au plâns de neplata la timp a salariilor, privarea angajaților de plata unor drepturi specifice, încălcarea Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, încălcarea flagrantă a Codului Muncii și... neplata datoriilor către bugetul de stat. Ziarul nostru a relatat in extenso situația, având drept exemple firmele Prevent Inteligent Security SRL și Dragostal Security SRL.

Năravul din fire n-are lecuire În anii care s-au scurs de-atunci și con­dițiile în care legislația i-a permis să continue practicile prezentate mai sus, ambițiile antreprenoriale ale lui Dragoș Slăniceanu au crescut. Îl regăsim la Craiova, unde potrivit presei locale firma «controlată» de el a obținut în 2019 un contract în valoare de 600000 de euro pentru paza Spitalului Județean Craiova, apoi la Constanța, unde Dragostal Security SRL primea un contract pentru servicii de pază la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, în valoare de 916000 lei... Și exemplele pot continua! În 2023 însă, Dragoș Slăniceanu simte că aface­rea cu panouri fotovoltaice are viitor. Așa ajunge Open DB Security SRL să fie implicată în traficul cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice. Conform hotnews.ro, firma Open DB Security SRL «este deținută integral de Dragoș Cătălin Slăniceanu, iar datele de la Registrul Comerțului arată că Dragoș Cătălin Slăniceanu este asociat în 27 de firme în comuna Gheorghe Doja din județul Ialomița». O verificare mai amănunțită ne-a permis să constatăm că, totuși, colegii de la hotnews.ro nu au numărat corespunzător, noi plictisindu-ne cu contorizatul firmelor pe la 53...

Zeci de firme la două adrese Open DB Security SRL își are sediul pe strada Brutăriei, nr. 87A, în comuna Gheorghe Doja, județul Ialomița. La aceeași adresă, figurează DB Service Holding SRL, Total Grup Pavaj SRL, Onul Guard SRL, Scut Global Security SRL, Vipera Guard SRL, Scorpionul Roșu Security SRL, Consultancy Invest DGS SRL, SDC Connect SRL, DGS Save Energy SRL... Pe strada Brutăriei, la numărul 87 simplu, regăsim AFS Concept Consult SRL, Beton Doja SRL, Concept Metal AS SRL, Globe Metal Prod SRL, Total Grup Pavaj SRL, Delight Art Construct SRL... Pe de altă parte, firma Dragostal Security SRL, despre care am pomenit inițial, își are și sediul tot în Gheorghe Doja, dar pe strada Voinea, nr. 80. Și tot la această adresă figurează cu sediul și Beo Con­sultyng Innovation SRL, Agro Energy Prodcom SRL, Mix Beton Prod SRL, Smart Beton Mixt SRL, Agro Pelet Doja SRL, LDPE Plast Prod SRL, Bio Pelet Industry SRL, Doja Plast Prod SRL, Prefab Doja SRL și Croitoria Anastasia SRL... Și încrengătura de acționari te conduce la alte 10 firme ce figurează la adresa din strada Pușcașu, nr. 64, și la alte 13 societăți de pe strada Eternității, nr. 24. Și, din câte ați remarcat, chiar ne-a luat capul inventariind numele firmelor cu care Dragoș Slăniceanu a pricopsit localitatea Gheorghe Doja. Revenind, în pofida eforturilor noastre, Dragoș Slăniceanu nu a putut fi contactat pentru a oferi lămuriri privitoare la această situație demnă de Cartea Recor­durilor. Suntem convinși că ea există totuși și e la fel de legală precum activitatea firmelor de pază pe care acesta le «controlează».

Ne dăm cu presupusu’
În condițiile date, suntem convinși că onorabilul afacerist Slăniceanu a înființat atâtea amar de firme cu gândul la niscaiva rambursări legale de TVA, fiind de fapt o invitație pentru organele noastre cele de toate zilele la controale apro­fundate. Căci doar la așa ceva ne-am gândit contabili­zând numărul firmelor constituite. Desigur, ne-au trecut și altele prin cap, gen «firme-fantomă», că doar la unele dintre adrese figurează case bătrânești ai căror proprietari habar nu au că sunt în­matriculate societăți comerciale la adre­sele respective. Sau, aproape sigur, stimabilul domn Slăniceanu a vrut să evite eventuale acuzații de «spălare de bani», societățile fiind obligate să își monitori­zeze partenerii de afaceri și relațiile comerciale derulate cu aceștia, ca să se asigure că tranzacțiile nu sunt folosite ca paravan pentru practici ilicite. Având peste 50 de firme-partenere, pe care le cunoști, e clar că relațiile comerciale funcționează ca unse, neexistând tentative de «evaziune fiscală» sau «țepe financiare». Hai cu controalele, să se lămurească organele!

11 August 2023, 11:05 (13015 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Florin :
(3 Mai 2024, 20:58)
Dar de JULIEN PROTECT SECURITI ce ziceți tot aceiași oameni conduc aceasta firma de pază nu vi se pare suspect 
Quasar.G.G:
(19 Aprilie 2024, 17:27)

Odată Îți va cădea fotoliu și ție (...)  Nu te mai bucura prea mult, cineva odată va înlătura eșarfa de la ochii Justiției și balanța; va fi În favoarea celor pe care i-ai batjocorit!!???  Au căzut imperii; îți va veni și ție rândul 

Ionel :
(17 August 2023, 01:56)
Poate dl. Ziarist are timp să numere și firmele domnului (...). De când a început să facă el afaceri tot cu statul ....de la creioane și pixuri........calculatoare, imprimante..... și acum fotovoltaice. Tare sunt curios?
Bun ea:
(17 August 2023, 01:51)
Oricum îl depășește cu mult pe dl (...), care prin 2012 avea la adresa din Amara 4 firme cu domeniul de activitate energie și un off-shore. Sau asta este un punct comun al prieteniei lor de afaceri.
Nicolae:
(15 August 2023, 01:35)
Oare a primit contracte pt ca Tania Grigore a lucrat cu Olguta Vasilescu? Incepeti si intrebati cine e Tania Grigore pt Dragos Slaniceanu.
Decebalus per Scorilo:
(13 August 2023, 20:01)
Statul palma barba cot doarme.Vezi serviciile.
Ionel:
(13 August 2023, 14:39)
Cate case ai?la doja.
Claudiu:
(13 August 2023, 14:35)
Sa vina sosoaca .
Vasilee:
(13 August 2023, 14:13)
Am auzit ca e la zi cu salariu.o dată la 3 luni.cate firme ai schimbat?de ce?
Un Cititor:
(13 August 2023, 14:05)
S-a desfintat corpul gardienilor publici, ca aceste pramatii politice sa isi faca firme de paza
Unul care stie:
(11 August 2023, 16:40)
FIRMELE SUNT INFIINTATE PENTRU A STOARCE FONDURI EUROPENE.
Cetatean:
(11 August 2023, 15:15)
Asa s-au facut unii oameni si au acumulat averi. ANAF-ul doarme. Afacerile astea sunt sustinute si incurajate .
Contribuabil:
(11 August 2023, 14:10)
Spre deosebire de statele occidentale, pe care noi, din reflexe vechi formate de acum 33 de ani, le identificam (justificat in mare masura ) ca "state civilizate", si in care cadrul legal prin care se stabilesc absolut toate condițiile și modalitățile prin care si cea mai mica afacere este supravegheata fiscal și urmărită sa îsi plătească integral datoriile la bugetul de stat, în România, totul este lăsat la imaginatia și inspirația întreprinzătorului. De ce ? Simplu. Pentru ca chiar întreprinzătorul este unul dintre pionii legislativului, fiind membru în parlament sau în guvern, este interfata unuia dintre acesti pioni sau este manipulatorul acestui pion care se afla pe statul lui de plata ori a fost chiar "creatorul" pionului in care a investit, l-a format, l-a lansat în sferele înalte ale politicii, transformandu-l în apărătorul fervent al intereselor sale. Și asa cadrul legal în domeniul fiscal este varza, iar interesele personale sau de grup fiind în total câștig in fata intereselor statului. Expresia americana consacrata " de moarte și de impozite nu scapi" , nu este absolut deloc valabila la noi in ce privește partea a doua. Este inca un capitol care contureaza incompetenta clasei politice romanesti.
Slăniceanu:
(11 August 2023, 11:27)
Nu o să mă prindă niciodată pentru că o să mai fac 2-3 firme să le enumerați si p-alea!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 22 Mai 2024
99 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(702 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(573 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(664 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(615 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(549 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1234 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1149 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(548 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(718 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(669 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(700 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(688 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(536 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(398 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(700 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(771 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(928 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(1008 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(835 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(925 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(587 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Ucis de prietenul de pahar

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv marți, 7 mai 2024, după ce în Sâmbăta Mare, 4 mai a.c., și-ar fi ucis prietenul de pahar. Cei doi au consumat alcool, iar între ei ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 14:20
(780 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de 2,66 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 11:30
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor fi angrenate, în perioada 8-14 mai 2024, în misiuni de asigurare a măsurilor ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 10:45
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Dana în Proces câștigat de un alt funcționar al DSP Ialomița «executat» de directorul Marinela Radu Ana AnghelAcoloera si frateele în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Giani în Pacient neoperat din cauza unui conflict între medici închiriere apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 PSD în Ialomița Alegerilor-9 iunie 2024 (I)

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...