Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

Ratări în atac, erori în apărare

Fotbal, Liga a III-a, LPS HD Clinceni-Recolta Gheorghe Doja 4-3

Ratări în atac, erori în apărare

Recolta a jucat pe Clinceni Arena cu echipa care i-a luat locul Gloriei Albești. Adversara a fost, practic, o echipă cu multe necunoscute, dar asta nu i-a împiedicat pe ialomițeni să facă o primă repriză foarte bună. Antrenorul Mirel Condei a început meciul cu Borțea-Lungu, Ene, Ivan, Andrei-Alexe, Palii, Drăgan, Răduca, Radu-Năstase. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Liță, Eavaz și Barabaș. Recolta a deschis scorul în minutul 14, prin Răduca, și a intrat la pauză cu acest avantaj de un gol. Dojenii mai puteau înscrie lejer două-trei goluri, dar Răduca, Năstase sau Dorin Radu s-au întrecut în ratări. Așa cum a arătat și în meciul cu Gloria Băneasa, echipa stă bine în ofensivă. Își creează ocazii, ratează mult, dar și marchează suficient cât să obțină, în mod normal, un rezultat pozitiv. Cu defensiva este însă altă poveste. Acolo se simte acut lipsa unui fundaș central cu experiență. Cu alte cuvinte, plecarea de ultim moment a lui Alexandru Chebac a lăsat un mare gol în apărare. Și în meciul cu ilfovenii, defensiva a cedat chiar în startul reprizei secunde. Au fost necesare 3 faze fixe, două cornere și o lovitură liberă, pentru ca echipa din Clinceni să marcheze pe bandă rulantă până la 3-1. Năstase reduce din handicap, dar gazdele mai trec o dată de apărarea ialomițeană și fac 4-2. Drăgan mai reduce o dată diferența la un gol, dar aceasta se întâmplă în minutul 89 și e prea târziu pentru a se obține mai mult. Recolta rămâne cu 3 puncte și așteaptă să primească sâmbătă, 9 septembrie 2023, de la orele 17,00, vizita celor de la FC Voluntari 2.

5 Septembrie 2023, 11:50 (2713 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Meritau mai mult
Unirea va ierna în «Top 4»
Play-off, doar printr-o minune
Înfrângere surprinzătoare

Comentariile cititorilor:


Dorian:
(10 Septembrie 2023, 12:50)
@Pt dorian Ești ratat? Mai citește o data comentariile în peleme de chior. Unde drq doar le copiez? Nu vezi ca după ce le copiez,le și comentez?
Pt dorian:
(10 Septembrie 2023, 02:12)
Tu chiar ești depășit de situatie, la propriu. Ocupația timpul asta liber cu altceva, te rog eu! Aici doar copiezi comentariile altora, ești redus?
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 19:47)
Am scris din nou toate cele 7 comentarii ca am crezut ca nu mi s-au aprobat. Ca asa mai pățesc câteodată.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 17:16)
oraș. Dar vorba ala, poti sa scoți omul din sat, dar satul din om?" Scoți capu in lume când ajungi cel puțin în liga a 2,nu când te bați la retrogradare în aproape fiecare an în C. Ca nu ii pasa mai nimănui de Recolta în afara de seria și respectiv judetu din care e. Btw,singuru oraș din serie e Călărași. Dar hai sa fim serioși,aia era echipa bună? Ca la un moment dat se bătea și ea la retrogradare când încă era Mihali antrenor.@GEK I mean,e o posibilitate destul de mare. Modelu deja sunt cercetați cică pentru asta)))) A fct GSP niște articole despre acest caz.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 17:15)
@Doriane ,,au adus ceva jucatori și se așteaptă ca anul asta sa fie mai bine decât anii trecuți,, ce anume au adus? Juniori? Sa se astepte,da ma mir sa fie mai bine decât ce a fost în anii trecuți. Eu sincer chiar nu înțeleg tho cum a putut sa il bata pe Băneasa cu 5-0. ,,Ca oricum nu le pasa de comentariile voastre" I mean,cui il pasa de niște comentarii dintr-un ziar local? Lor nu le-ar pasa nici dacă ar scrie presa in sine ceva de el. @VICTORAS ,,și pe cei din Doja născuți și crescuți acolo va bateți joc de lei!" Da frt,ca și poți rezista în C cu juniori din comuna ta))))) @Sunteți incompetenti ,,In primul rând, copii aia de la Clinceni cativa au debutat la liga 1 și cativa sunt imprumutați de la echipe de Liga 1" de unde ai informatii despre lotul Clinceniului? ,,in al doilea rând prezentati-va voi la Doja cu carnetul de antrenor și faceti voi echipa ca va pricepeți de minune, il mâncați pe fotbal pe pâine și aveți meciuri maxim la echipa școlii, dar știți fotbal voi" ba,Condei e slab grav ca antrenor. Uita-te pe articolul cu reuniunea de pe 11 iulie a Recoltel unde i-am fct rezumatul carierei sale de antrenor.@Victoras Unde chiorule a fost egal? la pune ochelarii și mai arunca o privire pe rezultat. Rezultatu din sezonu asta,eu nu vorbesc de sezonu trecut. @Tiberiu: ,,Dacă doriți alti jucatori, puteți sa aduceți și niște bani pentru a putea lua jucatori mai buni" ba eu am inteles din presa ca recolta are buget mai mare fata de anu trecut. Cu toate astea,tot din presa am auzit ca majoritatea transferurilor făcute sunt juniori. ,,sa le oferiti salarii de 6-8000 lei lunar cum sunt oferite la alte echipe (Borcea, Băneasa, Dunărea)" Arata-ne și noua unde ai vzt tu ca atât sunt salariile la acele echipe. @Si apropo ,,A mai jucat echipa cu băieți din Doja, au făcut 2 puncte atunci, era bine nu?" Despre ce vorbești? ,,Acum e rau ca mai scoate Doja capul prin lume și nu prin faptul ca au pepeni buni, ca au o echipa de fotbal care anul trecut a bătut echipe bune, echipe de
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:39)
@GEK I mean,e o posibilitate destul de mare. Modelu deja sunt cercetați cică pentru asta)))) A fct GSP niște articole despre acest caz.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:35)
@Și apropo,,A mai jucat echipa cu băieți din Doja, au făcut 2 puncte atunci, era bine nu?" Despre ce vorbești? ,,Acum e rău ca mai scoate Doja capul prin lume și nu prin faptul ca au pepeni buni, ca au o echipa de fotbal care anul trecut a bătut echipe bune, echipe de oraș. Dar vorba aia, poți sa scoți omul din sat, dar satul din om?" Scoți capu în lume când ajungi cel puțin în liga a 2,nu când te bați la retrogradare în aproape fiecare an în C. Ca nu ii pasa mai nimănui de Recolta în afara de seria și respectiv județu din care e. Btw,singuru oraș din serie e Călărași. Dar hai sa fim serioși,aia era echipa bună? Ca la un moment dat se bătea și ea la retrogradare când încă era Mihali antrenor.
Dorian :
(9 Septembrie 2023, 12:29)
@Tiberiu:,,Dacă doriți alti jucatori, puteți sa aduceți și niște bani pentru a putea lua jucatori mai buni" ba eu am înțeles din presa ca recolta are buget mai mare fata de anu trecut. Cu toate astea,tot din presa am auzit ca majoritatea transferurilor făcute sunt juniori. ,,sa le oferiți salarii de 6-8000 lei lunar cum sunt oferite la alte echipe (Borcea, Băneasa, Dunărea)" Arata-ne și noua unde ai vzt tu ca atât sunt salariile la acele echipe.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:22)
@Victoras Unde chiorule a fost egal? Ia pune ochelarii și mai arunca o privire pe rezultat. Rezultatu din sezonu asta,eu nu vorbesc de sezonu trecut.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:20)
@Sunteți incompetenți ,,In primul rând, copii aia de la Clinceni cativa au debutat la liga 1 și cativa sunt împrumutați de la echipe de Liga 1" de unde ai informații despre lotul Clinceniului? ,,in al doilea rând prezentați-va voi la Doja cu carnetul de antrenor și faceti voi echipa ca va pricepeți de minune, îl mâncați pe fotbal pe pâine și aveți meciuri maxim la echipa școlii, dar știți fotbal voi" ba,Condei e slab grav ca antrenor. Uita-te pe articolul cu reuniunea de pe 11 iulie a Recoltei unde i-am fct rezumatul carierei sale de antrenor.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:13)
@VICTORAS,,și pe cei din Doja născuți și crescuți acolo va bateți joc de iei!" Da frt,ca și poți rezista în C cu juniori din comuna ta)))))))
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 12:11)
@Doriane:: ,,au adus ceva jucatori și se așteaptă ca anul asta sa fie mai bine decât anii trecuți" ce anume au adus? Juniori? Sa se astepte,da ma mir sa fie mai bine decât ce a fost în anii trecuți. Eu sincer chiar nu înțeleg tho cum a putut sa ii bata pe Băneasa cu 5-0. ,,Ca oricum nu le pasa de comentariile voastre" I mean,cui ii pasa de niște comentarii dintr-un ziar local? Lor nu le-ar pasa nici dacă ar scrie presa in sine ceva de ei.
Pt toți :
(8 Septembrie 2023, 20:02)
Nu trimite nimeni pe nimeni sa joace la Liga 5, dacă jucătorii nu vor, nu de duc, nu ii trimite nimeni cu forța la liga 5, e doar plăcerea lor sa aibă meciuri in picioare
GEK:
(8 Septembrie 2023, 14:49)
Totul e pe pariuri bai fratilor,ce ne mai ascundem dupa cires. An rest 2/10 proba de microfon.
Tiberiule:
(8 Septembrie 2023, 14:09)
Aici era vorba ca preferati sa trimiteti jucatori care au fost si la bine si la greu langa echipa la judet . Ii trimiteti in mizeria de liga5 unde se pot accidenta foarte usor riscand sa nu-i mai aveti ! Si avem cel mai bun exemplu Popescu ,iar pe langa el mai avem si un Tomita care saracul se invoieste de la munca ca sa se duca la liga5 sa isi rupa picioarele pe acolo , acesta avand familie si copii acasa ! Parerea mea este sa va pastrati oamenii care au fost langa echipa mereu , nu sa-i trimiteti sa isi rupa picioarele! Lasati baietii sa joace la liga3, nu le mai ocupati tot week-endul!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 02 Dec 2023
86 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 436 437
0
Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție dedicată împlinirii a 105 ani de la actul istoric de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia. Expoziția este găzduită de foaierul Sălii Europa a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2023, 12:45
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea anunță că echipele de lucru mobilizate au reconectat la rețea circa 96% din numărul total de clienți care au avut alimentarea cu energie electrică întreruptă de daunele provocate ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 20:40
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 29 noiembrie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu au organizat activitatea cu tema «Sfântul Apostol Andrei-ocrotitorul românilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 14:40
(349 vizualizări - 0 comentarii)


A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

Miercuri, 29 noiembrie 2023, salariații Direcției Județene de Statistică Ialomița au continuat protestul început pe data de 27 noiembrie 2023. Greva s-a desfășurat timp de o oră, începând cu orele 11,0 ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 13:50
(400 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii, la datorie în minivacanța dedicată zilei de 1 Decembrie

În contextul minivacanței dedicată Zilei Naționale a României, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2023, polițiștii IPJ Ialomița intensifică activitățile pentru menținerea ordinii și liniștii publice, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 12:40
(328 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Noiembrie 2023, 17:55


Instituția Prefectului Ialomița: Ședințe de lucru la nivel județean

Marți, 28 noiembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Pe ordinea de zi a ședintelor au figurat informări ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 15:40
(448 vizualizări - 0 comentarii)


7

Bărbați din Bordușani, surprinși la furat de lemne

Marți, 28 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica au depistat doi bărbați, în vârstă de 35 de ani și 52 de ani, din Bordușani, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori dintr-o pădure ce aparține ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 14:20
(478 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României!

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-3 decembrie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 12:40
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Jilavele și Albești

Incendii la Jilavele și Albești

Luni, 27 noiembrie 2023, Detașamentul de Pompieri Urzicenia intervenit la un incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Jilavele. Jarul căzut din sistemele de încălzire a condus, cel mai ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:45
(500 vizualizări - 0 comentarii)


USR propune o bursa cumulată pentru studenții români de pretutindeni

Senatoarea USR Silvia Dinică a depus o inițiativă legislativă care permite cumularea bursei pentru studenții români de pretutindeni cu bursa de excelență olimpică/internațională și cu bursa de performanță ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:20
(358 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA în valoare de peste 78,8 milioane de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-octombrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 78,8 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:25
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

În această perioadă, la nivel național, se derulează sesiuni de pregătire a personalului în acordarea primului ajutor de bază. Jandarmii ialomițeni participă zilele acestea la activitățile de instruire ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:10
(409 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Marți, 28 noiembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa. Astfel ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 09:25
(439 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 13.30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Țăndărei. În urma testării cu aparatul din dotare ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 15:10
(630 vizualizări - 2 comentarii)


ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

Peste 80 de pompieri au fost la datorie la sfârșit de săptămână pentru înlăturarea efectelor negative generate de Codul Portocaliu/Roșu de ninsori și viscol în Ialomița. Misiunile pompierilor s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 13:20
(697 vizualizări - 0 comentarii)


Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Salariații din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita, Agenției Județene pentru Plăți si Inspecție Socială, Casei Județene de Pensii și Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 11:10
(789 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 5 sectoare de drumuri naționale au fost deschise circulației

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează faptul că a fost reluat traficul pe următoarele sectoare de drumuri naționale din județ: DN2C Buzău-Grivița-Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 17:30
(806 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 70 de mașini sunt blocate în zăpadă pe drumurile din județ!

Un prim bilanț al Codului Portocaliu de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, arată faptul că, la acest moment, echipele de intervenție ale ISU Ialomița ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 12:40
(746 vizualizări - 0 comentarii)


48 de localități din Ialomița sunt deconectate de la rețeaua de energie electrică. Autocar cu cetățeni ucraineni, blocat în zăpadă la Platonești!

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează cu privire la faptul că 48 de localități din județ sunt fără curent electric. Viscolul puternic ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 11:30
(1109 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 12 sectoare de drumuri naționale și județene sunt închise din cauza viscolului!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează că, din cauza viscolului puternic și a ninsorii abundente, sunt închise următoarele drumuri: DN3B Făcăeni-Chirana ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 08:30
(2184 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Din cauza viscolului puternic și a ninsorii, un autocar în care se aflau 40 de pasageri s-a răsturnat duminică, 26 noiembrie a.c., în zona localității Iazu. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:40
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Roșu de viscol în județul Ialomița

Duminică, 26 noiembrie 2023, la ora 06,00, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Roșu de viscol pentru județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Tulcea și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:10
(586 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de viscol pentru opt județe din țară, printre care și Ialomița. Avertizarea intră în vigoare duminică, 26 noiembrie 2023 ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:05
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Vineri, 24 noiembrie a.c., elevii Liceului Tehnologic «Sfânta Ecaterina» Urziceni, alături de reprezentanții Protopopiatului Urziceni, au organizat o acțiune umanitară în cadrul căreia șapte familii nevoiașe ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:00
(791 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip Cod Galben și Portocaliu pentru regiunile sudice și sud-estice, ce se vor manifesta prin precipitații însemnate cantitativ, putându-se acumula ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:35
(705 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni. Trei persoane au fost reținute!

Joi, 24 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni. Descinderile au fost organizate la persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:00
(1135 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa vineri, 24 noiembrie 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul rețelelor din localitatea Dridu-Snagov. Fără curent, Sursa de Alimentare ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 16:50
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultura și Tineret Slobozia și Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia continuă povestea Festivalului de Crăciun ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:50
(1288 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au organizat activități de prevenire a victimizării persoanelor, fie prin săvârșirea de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:10
(911 vizualizări - 2 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 436 437
Ultimele comentarii
Slobozean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A @ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 Frantz în Meritau mai mult Ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Jenel în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ionut în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier masă biliard în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 @Contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Vasile în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Mary în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Georgiana în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Vladică în Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului» Yang în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Cetățean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A Cetățean în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului schimb garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...