Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

Ratări în atac, erori în apărare

Fotbal, Liga a III-a, LPS HD Clinceni-Recolta Gheorghe Doja 4-3

Ratări în atac, erori în apărare

Recolta a jucat pe Clinceni Arena cu echipa care i-a luat locul Gloriei Albești. Adversara a fost, practic, o echipă cu multe necunoscute, dar asta nu i-a împiedicat pe ialomițeni să facă o primă repriză foarte bună. Antrenorul Mirel Condei a început meciul cu Borțea-Lungu, Ene, Ivan, Andrei-Alexe, Palii, Drăgan, Răduca, Radu-Năstase. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Liță, Eavaz și Barabaș. Recolta a deschis scorul în minutul 14, prin Răduca, și a intrat la pauză cu acest avantaj de un gol. Dojenii mai puteau înscrie lejer două-trei goluri, dar Răduca, Năstase sau Dorin Radu s-au întrecut în ratări. Așa cum a arătat și în meciul cu Gloria Băneasa, echipa stă bine în ofensivă. Își creează ocazii, ratează mult, dar și marchează suficient cât să obțină, în mod normal, un rezultat pozitiv. Cu defensiva este însă altă poveste. Acolo se simte acut lipsa unui fundaș central cu experiență. Cu alte cuvinte, plecarea de ultim moment a lui Alexandru Chebac a lăsat un mare gol în apărare. Și în meciul cu ilfovenii, defensiva a cedat chiar în startul reprizei secunde. Au fost necesare 3 faze fixe, două cornere și o lovitură liberă, pentru ca echipa din Clinceni să marcheze pe bandă rulantă până la 3-1. Năstase reduce din handicap, dar gazdele mai trec o dată de apărarea ialomițeană și fac 4-2. Drăgan mai reduce o dată diferența la un gol, dar aceasta se întâmplă în minutul 89 și e prea târziu pentru a se obține mai mult. Recolta rămâne cu 3 puncte și așteaptă să primească sâmbătă, 9 septembrie 2023, de la orele 17,00, vizita celor de la FC Voluntari 2.

5 Septembrie 2023, 14:50 (4000 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Atacantul Mihăiță Năstase, transfer de la Recolta Gheorghe Doja la CS Dinamo București!
Se reunesc pe 23 ianuarie 2024
În sfârșit, victorie!

Comentariile cititorilor:


Dorian:
(10 Septembrie 2023, 15:50)
@Pt dorian Ești ratat? Mai citește o data comentariile în peleme de chior. Unde drq doar le copiez? Nu vezi ca după ce le copiez,le și comentez?
Pt dorian:
(10 Septembrie 2023, 05:12)
Tu chiar ești depășit de situatie, la propriu. Ocupația timpul asta liber cu altceva, te rog eu! Aici doar copiezi comentariile altora, ești redus?
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 22:47)
Am scris din nou toate cele 7 comentarii ca am crezut ca nu mi s-au aprobat. Ca asa mai pățesc câteodată.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 20:16)
oraș. Dar vorba ala, poti sa scoți omul din sat, dar satul din om?" Scoți capu in lume când ajungi cel puțin în liga a 2,nu când te bați la retrogradare în aproape fiecare an în C. Ca nu ii pasa mai nimănui de Recolta în afara de seria și respectiv judetu din care e. Btw,singuru oraș din serie e Călărași. Dar hai sa fim serioși,aia era echipa bună? Ca la un moment dat se bătea și ea la retrogradare când încă era Mihali antrenor.@GEK I mean,e o posibilitate destul de mare. Modelu deja sunt cercetați cică pentru asta)))) A fct GSP niște articole despre acest caz.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 20:15)
@Doriane ,,au adus ceva jucatori și se așteaptă ca anul asta sa fie mai bine decât anii trecuți,, ce anume au adus? Juniori? Sa se astepte,da ma mir sa fie mai bine decât ce a fost în anii trecuți. Eu sincer chiar nu înțeleg tho cum a putut sa il bata pe Băneasa cu 5-0. ,,Ca oricum nu le pasa de comentariile voastre" I mean,cui il pasa de niște comentarii dintr-un ziar local? Lor nu le-ar pasa nici dacă ar scrie presa in sine ceva de el. @VICTORAS ,,și pe cei din Doja născuți și crescuți acolo va bateți joc de lei!" Da frt,ca și poți rezista în C cu juniori din comuna ta))))) @Sunteți incompetenti ,,In primul rând, copii aia de la Clinceni cativa au debutat la liga 1 și cativa sunt imprumutați de la echipe de Liga 1" de unde ai informatii despre lotul Clinceniului? ,,in al doilea rând prezentati-va voi la Doja cu carnetul de antrenor și faceti voi echipa ca va pricepeți de minune, il mâncați pe fotbal pe pâine și aveți meciuri maxim la echipa școlii, dar știți fotbal voi" ba,Condei e slab grav ca antrenor. Uita-te pe articolul cu reuniunea de pe 11 iulie a Recoltel unde i-am fct rezumatul carierei sale de antrenor.@Victoras Unde chiorule a fost egal? la pune ochelarii și mai arunca o privire pe rezultat. Rezultatu din sezonu asta,eu nu vorbesc de sezonu trecut. @Tiberiu: ,,Dacă doriți alti jucatori, puteți sa aduceți și niște bani pentru a putea lua jucatori mai buni" ba eu am inteles din presa ca recolta are buget mai mare fata de anu trecut. Cu toate astea,tot din presa am auzit ca majoritatea transferurilor făcute sunt juniori. ,,sa le oferiti salarii de 6-8000 lei lunar cum sunt oferite la alte echipe (Borcea, Băneasa, Dunărea)" Arata-ne și noua unde ai vzt tu ca atât sunt salariile la acele echipe. @Si apropo ,,A mai jucat echipa cu băieți din Doja, au făcut 2 puncte atunci, era bine nu?" Despre ce vorbești? ,,Acum e rau ca mai scoate Doja capul prin lume și nu prin faptul ca au pepeni buni, ca au o echipa de fotbal care anul trecut a bătut echipe bune, echipe de
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:39)
@GEK I mean,e o posibilitate destul de mare. Modelu deja sunt cercetați cică pentru asta)))) A fct GSP niște articole despre acest caz.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:35)
@Și apropo,,A mai jucat echipa cu băieți din Doja, au făcut 2 puncte atunci, era bine nu?" Despre ce vorbești? ,,Acum e rău ca mai scoate Doja capul prin lume și nu prin faptul ca au pepeni buni, ca au o echipa de fotbal care anul trecut a bătut echipe bune, echipe de oraș. Dar vorba aia, poți sa scoți omul din sat, dar satul din om?" Scoți capu în lume când ajungi cel puțin în liga a 2,nu când te bați la retrogradare în aproape fiecare an în C. Ca nu ii pasa mai nimănui de Recolta în afara de seria și respectiv județu din care e. Btw,singuru oraș din serie e Călărași. Dar hai sa fim serioși,aia era echipa bună? Ca la un moment dat se bătea și ea la retrogradare când încă era Mihali antrenor.
Dorian :
(9 Septembrie 2023, 15:29)
@Tiberiu:,,Dacă doriți alti jucatori, puteți sa aduceți și niște bani pentru a putea lua jucatori mai buni" ba eu am înțeles din presa ca recolta are buget mai mare fata de anu trecut. Cu toate astea,tot din presa am auzit ca majoritatea transferurilor făcute sunt juniori. ,,sa le oferiți salarii de 6-8000 lei lunar cum sunt oferite la alte echipe (Borcea, Băneasa, Dunărea)" Arata-ne și noua unde ai vzt tu ca atât sunt salariile la acele echipe.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:22)
@Victoras Unde chiorule a fost egal? Ia pune ochelarii și mai arunca o privire pe rezultat. Rezultatu din sezonu asta,eu nu vorbesc de sezonu trecut.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:20)
@Sunteți incompetenți ,,In primul rând, copii aia de la Clinceni cativa au debutat la liga 1 și cativa sunt împrumutați de la echipe de Liga 1" de unde ai informații despre lotul Clinceniului? ,,in al doilea rând prezentați-va voi la Doja cu carnetul de antrenor și faceti voi echipa ca va pricepeți de minune, îl mâncați pe fotbal pe pâine și aveți meciuri maxim la echipa școlii, dar știți fotbal voi" ba,Condei e slab grav ca antrenor. Uita-te pe articolul cu reuniunea de pe 11 iulie a Recoltei unde i-am fct rezumatul carierei sale de antrenor.
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:13)
@VICTORAS,,și pe cei din Doja născuți și crescuți acolo va bateți joc de iei!" Da frt,ca și poți rezista în C cu juniori din comuna ta)))))))
Dorian:
(9 Septembrie 2023, 15:11)
@Doriane:: ,,au adus ceva jucatori și se așteaptă ca anul asta sa fie mai bine decât anii trecuți" ce anume au adus? Juniori? Sa se astepte,da ma mir sa fie mai bine decât ce a fost în anii trecuți. Eu sincer chiar nu înțeleg tho cum a putut sa ii bata pe Băneasa cu 5-0. ,,Ca oricum nu le pasa de comentariile voastre" I mean,cui ii pasa de niște comentarii dintr-un ziar local? Lor nu le-ar pasa nici dacă ar scrie presa in sine ceva de ei.
Pt toți :
(8 Septembrie 2023, 23:02)
Nu trimite nimeni pe nimeni sa joace la Liga 5, dacă jucătorii nu vor, nu de duc, nu ii trimite nimeni cu forța la liga 5, e doar plăcerea lor sa aibă meciuri in picioare
GEK:
(8 Septembrie 2023, 17:49)
Totul e pe pariuri bai fratilor,ce ne mai ascundem dupa cires. An rest 2/10 proba de microfon.
Tiberiule:
(8 Septembrie 2023, 17:09)
Aici era vorba ca preferati sa trimiteti jucatori care au fost si la bine si la greu langa echipa la judet . Ii trimiteti in mizeria de liga5 unde se pot accidenta foarte usor riscand sa nu-i mai aveti ! Si avem cel mai bun exemplu Popescu ,iar pe langa el mai avem si un Tomita care saracul se invoieste de la munca ca sa se duca la liga5 sa isi rupa picioarele pe acolo , acesta avand familie si copii acasa ! Parerea mea este sa va pastrati oamenii care au fost langa echipa mereu , nu sa-i trimiteti sa isi rupa picioarele! Lasati baietii sa joace la liga3, nu le mai ocupati tot week-endul!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
21 Iul 2024
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Patru persoane urmărite internațional pentru «furt calificat», depistate la Slobozia

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de luni, 15 iulie 2024, la Slobozia, în vederea depistării unor persoane urmărite la nivel internațional. Astfel ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:30
(936 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune cu efective mărite de polițiști

Luni, 15 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În acest sens, au ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:25
(653 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni acțiune


AJFP Ialomița: 133,80 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna iunie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna iunie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 133,80 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 09:40
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR solicită intervenția prim-ministrului României pentru salvarea sectorului agricol afectat de secetă

Într-o scrisoare deschisã fãcutã publicã la începutul acestei sãptãmâni, Forumul Agricul­torilor și Procesatorilor Profesioniști din Rom ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:25
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a extras eșantionul de control aferent Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campania 2024, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:05
(715 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în localitatea Moldoveni

Din cauza fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere semnificativă a consumului de apă în localitatea Moldoveni. Din acest motiv, pe timpul nopții ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 09:15
(568 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Duminică, 14 iulie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în satul Ion Ghica. Au ars locuința, un adăpost de ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Două echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gârbovi, în care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:10
(450 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri!

Duminică, 14 iulie 2024, ofițerii de Poliție Judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, la delegarea și sub coordonarea procurorului specializat din cadrul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 12:10
(1162 vizualizări - 4 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în Fierbinți-Târg, Dridu și Cornești!

România se află sub cel mai extins Cod Roșu emis vreodată de Agenția Națională de Metereologie. Fenomenele vizate sunt caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat și implicit secetă. Toate ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 11:55
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Deputatul USR Radu Miruță: «România cumpără energie scumpă pentru că PSD și PNL nu sunt în stare să ia deciziile corecte!»

Vineri, la orele 12,00, România importa aproape 900 MWh ca să-și acopere necesarul, producția fiind sub consum. Sâmbătă, la orele 11,00, într-o zi de weekend, importul depășea cu aproximativ ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 10:40
(503 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri pentru subvenția la motorină în trimestrul II 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează beneficiarii că, până la data de 31 iulie 2024 inclusiv, primește Cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 14:40
(2203 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 80,864 milioane de lei

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 03-10.07.2024, a efectuat plăți în suma totală de peste 80,864 milioane de lei (16,302 milioane de euro ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 10:40
(441 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă la Țăndărei

Miercuri, 10 iulie 2024, polițiștii din Țăndărei au organizat o acțiune de amploare pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 15:30
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Sistemului «Ro e-Transport»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că s-au adus modificări Ordonanței de urgență nr. 41/2022, pentru instituirea Sistemului național ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 13:40
(295 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Bilanțul activităților desfășurate de jandarmi în primul semestru din 2024

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în semestrul I a.c., 3354 misiuni de ordine publică, dintre care 158 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:20
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Miercuri, 10 iulie 2023, pompierii din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu, produs la o locuință în localitatea Munteni-Buzău. Au ars două camere și acoperișul locuinței ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:00
(502 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată

În ultimele 24 de ore, pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea a 6 incendii înregistrate la nivel județean. Din totalul celor 6 incendii care au avut loc în perioada menționată ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 11:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

O preocupare constantă a societății RAJA Constanța a fost și menținerea unui punct stabil de comunicare cu clienții săi, pentru a satisface nevoile și dorințele acestora. De aceea, în timp s-au ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 16:10
(655 vizualizări - 0 comentarii)


Măsuri de ordine publică la Urziceni

Marți, 9 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:50
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Reținuți pentru «tulburarea liniștii publice»

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut marți, 9 iulie 2024, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, din comuna Manasia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:45
(1187 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

9 Iulie 2024, 17:55


Săveni: Ordin de protecție încălcat de către un bărbat în vârstă de 38 de ani

Polițiștii din Platonești au fost sesizați marți, 9 iulie 2024, de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Săveni, cu privire la faptul că soțul său de 38 de ani ar fi încălcat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Șofer prins în trafic cu permisul «reținut»

Marți, 9 iulie 2024, în jurul orelor 11,00, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Silvia Dinică: «Pilele plasate de PSD și PNL în sinecuri bănoase costă România miliarde de euro!»

Guvernul PSD-PNL nu reușește nici după 2 ani să îndeplinească unele jaloane simple în ceea ce privește guvernanța corporativă prevăzută în PNRR. Fie că vorbim de secretizarea activității ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:15
(813 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 iulie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând luni, 8 iulie 2024, și până vineri, 9 august 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 14:50
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Marți, 9 iulie 2024, prefectul Județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, în cadrul căreia au fost dezbătute propunerile a 12 Comisii Locale de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:30
(403 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea a 10 incendii de vegetația uscată, miriște de grâu și orz, fiind afectate aproximativ 65 hectare de teren. Cauzele ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:00
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți și posibil drogați, la volan

Vineri, 5 iulie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Coșereni au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Borănești. În ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2024, 15:55
(565 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gheorghes în Primul loc în SuperLigă  Gigel în Urban SA investește 6 milioane de lei în reabilitarea stației de epurare a Sloboziei Excelent! în Primul loc în SuperLigă  Kum Fu în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița Nea Ș în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița cetatean în Urban SA investește 6 milioane de lei în reabilitarea stației de epurare a Sloboziei Mary în Taxiurile din Slobozia, pericol pentru călători CETATEAN în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Gigel în De la «FreeLand» la «Trofeul Tinereții» Suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia pentru acel Anaf ist ! în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia EVG în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Anaf ist în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Anaf ist în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Cati în Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri! Suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia cetatean în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Fost suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia @ Matilda în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița R. Tereaca în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...