Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA impune «branșarea individuală»

Soluții radicale

Urban SA impune «branșarea individuală»

Operatorul regional de apă Urban SA susține că, la Slobozia, «branșarea individuală» reprezintă singura soluție pentru furnizarea apei potabile conform așteptărilor populației. Potrivit estimărilor oficiale, «branșarea individuală» la nivelul întregului oraș ar putea fi realizată în decursul unui singur an. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 4 septembrie 2023, directorul general al societății, Adrian Stoicescu, a anunțat că a făcut deja primele demersuri legale pentru atingerea acestui obiectiv. «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!» a declarat Adrian Stoicescu, printre altele.

Pasul de la opțiune la obligație Avansată până la acest moment la nivel de opțiune, «branșarea individuală» ar putea deveni obligatorie. Adrian Stoicescu, directorul general al Urban SA, a declarat luni, 4 septembrie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, că a notificat deja primele scări de bloc cu privire la această obligație: «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Acesta a fost criteriul de selecție. Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!». Proprietarii de apartamente notificați de Urban SA Slobozia au la dispoziție 30 de zile pentru a lua o decizie. Adrian Stoicescu susține că obligativitatea racordării individuale este impusă de legislația în vigoare (n.red.: Legea 224 din 2015 pentru modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006) interzice operatorilor care furnizează apă în cazul în care există «două sisteme de alimentare cu apă care funcționează simultan». Oficialul Urban SA Slobozia a mai susținut că în acest fel beneficiarii serviciilor de apă vor plăti strict cât vor consuma, evitându-se astfel neconcordanțele existente în prezent.

O nevoie care poate fi acoperită într-un an Conform estimărilor oficiale de la acest moment, la nivelul orașului Slobozia există 4000 de apartamente care nu sunt branșate individual la rețeaua de apă a orașului. Adrian Stoicescu susține că toate aceste apartamente ar putea fi branșate în mai puțin de un an: «Dacă există voință la nivel politic și la nivelul administrației locale, problema poate fi soluționată în următorul an. Nu impunem această soluție pentru că oferim și acest serviciu. Dimpotrivă! Capacitatea noastră este de 400 de branșamente individuale pe an. Beneficiarii sunt liberi să aleagă orice firmă autorizată de pe piață!». La nivelul orașului Slobozia există 4 firme autorizate să execute branșamente individuale. Cel mai mic preț de pe piață este însă cel oferit de Urban SA, care execută acest serviciu la prețuri cuprinse între 600 și 1000 de lei. În cadrul conferinței de presă, Adrian Stoicescu a mai precizat că la acest moment, conform analizelor pu­blice, Urban SA furnizează «apă potabilă» în toată aria de operare. Reamintim că, după transformarea sa în operator regio­nal prin preluarea de către Consiliul Jude­țean Ialomița, Urban SA Slobozia asigură furnizarea de apă potabilă în 14 unități administrativ-teritoriale din Ialomița.

12 Septembrie 2023, 15:20 (5131 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Urban SA recomandă branșarea individuală

Comentariile cititorilor:


Arici pansat :
(17 Septembrie 2023, 16:07)
Urban are montate pana la intrarea in blocuri tevi si apometre noi. Dincolo de aceste apometre al caror consum se achita lunar de catre asociatii ,problema consumului,sau a pierderii de apa revine locatarilor ce au dreptul sa nu gaureasca plansee,ziduri,grinzi pentru a facilita pofta aberanta a unui furnizor. In acest moment,Urban factureaza apa apartamentelor ce nu sunt locuite,(alta aberatie )asa ca de de ar aparea IMPUNEREA ? OBLIGATIVITATEA bransament ndividual ? Apa livrata si contorizata de Urban la intrarea in blocuri este achitata.
Mary :
(16 Septembrie 2023, 10:24)
Câinii latră, URBAN S.A. merge mai departe de mână cu Consiliul Local, pe un soare din ce în ce mai șters, mai puțin strălucitor că doar a venit toamna. Totul este zugrăvit într-un tablou urât, respingător, băgat pe gâtul privitorului care plătește mult și-n desat pentru ceva care nu face trebuință. Artizanii acestui lucru desăvârșit se bat pe umeri bucuroși și amical, rânjind mânzește de înfăptuirea lor într-o totală bătaie de joc la adresa celor mulți. URBAN S.A. o enclavă a trecutului odios, o rămășiță a comunismului slinos și împuțit ce ne dă nouă lecții de etică concurențială și valori europene ascunse sub un preș infect rupt și prăfuit cu care se învelesc în fiecare zi cu emanații de putreziciune totală.
Cetāţean nedumerit:
(14 Septembrie 2023, 22:15)
Existā, Protecția consumatorului sau s-Pa desființat? Dacā existā de ce nu se sesizeazā de atâția ani în legāturā cu calitatea apei furnizate de Urban? DSP-ul se mai ocupā cu sānātatea populației? Oficiul Cincurenței ce are de spus despre formarea prețului la apā nepotabilā de cātre Urban? Garda de mediu ce spune despre poluarea apei livrate de Urban? Primāria? Cinsiliul Judetian? Înstituții ale statului pe care le plātim pentru a ne apāra. DNA, existā?
Jee:
(14 Septembrie 2023, 15:53)
Am si eu o curiozitate! Am plecat din oars de ceva vreme si nu inteleg de ce s-a ajuns in acesta situatie cu bransarea individuala? Toate blocurile arata groaznic...sunt ciuruite de gauri, trase tevi de apa, gaze, cablu..etc. Nu era mai practic si mai eficient ca fiecare bloc (asoc. de proprietari) sa isi schimbe tevile de apa recem!? S-a preferat acesta metoda care a devenit si obligatorie? Daca un bloc decide sa schimbe toate tevile si fiecare apartament are montate apometre care e problema? Cand s-a distrus termoficarea orasului nu au luat nicio masura alternativa in sprijinul polulatiei, toata lumea a fost obligata sa isi bage centrala pe gaz sau sa inghete in case. Acum bransarea individuala, presupun sunt firme sau firma care fix cu asta se ocupa. Constat o manipulare mare in oras pe treaba asta!
Cetatean al Sloboziei:
(14 Septembrie 2023, 15:46)
Despre contractele incheiate de URBAN pentru curatarea subsolului blocului?Contracte pe care nu le-a onorat si pentru care a incasat banii de cel putin 6 luni? Cat mai avem de asteptat pana primim notificarea de la URBAN? Si despre facturi la apa emise pentru apartamente(bransate pe vechiul sistem) unde nu locuieste nimeni? Facturi in valoare de 30-40-100 lei?Cand mergi la Urban sa intrebi iti cer adeverinta de la asociatie desi adminiatratorul asociatiei a transmis lista cu apartamentele ne/locuite.
LIPSA DE BUN SIMT :
(14 Septembrie 2023, 12:08)
Platim 15 lei pe litru de apa care este improprie de baut ? Voi chiar nu realizati cand hotarati asa ceva ? 
Cetāţean:
(14 Septembrie 2023, 00:15)
Un alt cetāțean comenta ceva mai înainte cā Urban ar respecta o Decizie ANRSC/2022. Ce nu înțelege lumea este cā acest ANRSC nu face și nu impune prețul apei. Urban și numai Urban a fācut documentația de preț, pe care a înaintat-o spre aprobare la acest ANRSC. Probabil cā aceastā documentație cuprinde elemente care au convins ANRSC cā este un tarif jusificat.Adicā apa este potabilā numai cā datoritā infrastructurii, Urban este nevoit sā facā investiții de înlocuire a conductelor, investiții la stația de filtrare etc și astfel i s-a aprobat acest preț, nesimțit. Acest director tupeist care apare și impune sā ne branșām separat dupā ce impune unilateral un preț hoțesc pe o otravā,sā facā public dosarul de preț și analiza privind potabilitatea apei.
Mary :
(13 Septembrie 2023, 23:40)
Hoțului de hoț îi este frică. URBAN S.A. hoțul care furnizează apă nepotabilă la un preț dublu, îi este frică de moi, "hoții", care am înțeles cât suntem de șantajați, căci cine nu plătește, nu vă avea apă. O golănie pe care acceptăm ani de zile în care niciun politician nu are nimic de obiectat, conștienți fiind de jaful la drumul mare al URBAN S.A.. Cu toate acestea TOȚI CONSUMĂ APĂ PLATĂ, că doar nu or fi tâmpiți să bea apă de la chiuvetă. P.S. Când are de gând ca URBAN S.A. să înapoieze diferența de preț dintre apă "potabilă" și apă tehnică?!
Gigel:
(13 Septembrie 2023, 23:21)
@Curiosul - s-au gandit si altii la foratul putului. Problema este ca apa din subsolul Sloboziei este extraordinar de dura, nu este buna nici macar pe post de apa menajera, va strica repede centrala si masina de spalat. Ar fi nevoie o statie de dedurizare, si implica costuri suplimentare. Solutia este sa iesim in strada, sa ne cerem drepturile, sa puna niste oameni competenti (pe banii nostri) la conducerea Urban, nu prin mecanismul P.C.R. (Pile, Cunostinte, Relatii), oameni care sa fie manevrabili si care sa reprezinte interesele altora (nicidecum nu e vorba de profitul Urban din vanzarea apei catre consumatori, este vorba de cu totul altceva la mijloc, mult mai... murdar).
A mai incercat domnul din imagine aceeasi abordare acum vreo 2 ani, a lipit afise pe toate blocurile din oras, si dupa ce s-a constatat ilegalitatea, a trimis lipitorii de afise sa le dea jos. Atasez si imaginea, sa se vada incompetenta: https://ibb.co/dpNwK8V
Eu:
(13 Septembrie 2023, 20:23)
Pai trebuiesc cumpărate mașini noi,că de sunt folosite și în interes personal. Daca vor să pună apa individual să plătească ei că au salarii destul de bune. Pensionarii cu pensii de mizerie abia își duc traiul de unde bani și pentru fițele celor care gândesc cu .....
Carmen:
(13 Septembrie 2023, 14:12)
Și cine ne obliga sa ne branșăm la apa separat???? Care apa, aia pe care o cumpărăm, ca aia de la robinet nu este potabilă. Destul plătim o apa care nu o putem folosi decât la spălat, acum ne obligați sa dăm bani sa o tragem și separat. Dar poate mulți nu au acești bani.Faceti voi cu banii de la buget,ca tot banii noștri sunt. În nici o țară nu exista asa ceva.Nu știți ce dracu sa mai faceți sa mâncați banii!!!
Cetățean :
(13 Septembrie 2023, 13:59)
Nu scrie in nici o lege că suntem obligați.toti. vreți doar profit.Teava pe casa scării nu este o opțiune.Casele sunt ale noastre nu le găurim cum vreți voi.
Panarame urbane :
(13 Septembrie 2023, 13:44)
Mari tembeli ! Tevile vor traversa apartamentele. Vom face mizerie / concedii= o zi+ disconfort condens tevi,fiindca asa doreste un furnizor?? Avem montate si functionale apometre URBAN la intrarile in scarile de bloc fiecare locatar platind dupa cum consuma,asa cum este normal.De ce intervine URBAN pe spatiul PRIVAT ?? Blocul este spatiul privat al locatarilor care platesc cat contorizeaza URBAN (un furnizor egal cu cel de cablu tv,internet,cu obligatii si indatoriri) De ce este interesat Urban de pierderile din locuinte,de ce este interesat ca sunt locuinte ce platesc la "pausal"? Este alegerea fiecaruia Va plati apa datorata,calculata catre Asociatia Locatari. Asociatia de locatari va plati catre Urban volumul contorizat in apometrul montat de URBAN. Daca sunt diferente intre consumul cumulat/ citit / al apartamentelor si contorul principal,este adaugat la plata, acel volum de apa si aceasta"pierdere" devenind strict problema celor ce aleg sa nu faca apel la bransare individuala . Grava ar fi lipsa contorizarii de orice fel a locuintei(pausal) sau nesimtirea declararii indexului apometrului periodic. De acolo provin diferente mari intre volum livrat si volum apa declarat catre Asociatia locatari,ce oricum se imparte pe nr de locuinte/ scara / si este achitat catre Urban. De ce este interesat un furnizor de banii locatarilor ?? Grija in a livra apa potabila ar fi mai mare decat tampenia cu tevi de apa suplimentare,scari gaurite(slabita rezistenta). Evident La locuinte cu doua bai,patru camere .... sa faci trasee prin apartament chiar daca ai totul functional .... Este incredibil ce poate gandi un tembel odihnit,apartinator unui partid politic.
#pasajladrajna:
(13 Septembrie 2023, 11:59)
Ma obligi, ok. Ne intalnim in instanta, voi cere plata cheltuielilor de bransare, inlocuire gresie si fainata si mobilier baie si bucatarie.
Curiosul :
(13 Septembrie 2023, 11:46)
Si dacă forez eu un put in,, aria de acoperire a apartamentului,, ,adica aia 25 mp,pe care platesc impozit,si imi cumpăr hidrofor si am apa menajeră mai ieftina ,si platesc doar canalizarea ,ca oricum de baut si mancare am alte costuri .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Sep 2023
93 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(49 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(46 vizualizări - 0 comentarii)


2

Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(51 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


7

RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(439 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(403 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(413 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(377 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(719 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(626 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

În perioada 28 august-8 septembrie 2023, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au realizat un amplu control privind munca nedeclarată în domeniul hotelier. La nivelul județului, au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 09:10
(586 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Spațiului Privat Virtual

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că au fost aduse unele modificările pe portalul ANAF și în cadrul Spațiului Privat Virtual. Formularul web de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2023, 10:30
(692 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În august 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 6,32 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat, în luna august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,32 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 12:25
(994 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 10:40
(836 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 13 septembrie-Ziua Pompierilor din România

Miercuri, 13 septembrie 2023, se împlinesc 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, susținută pe fondul Revoluției Pașoptiste, când o oaste turcă pătrunde pe teritoriul românesc cu intenția declarată ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 08:50
(897 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Începe a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La Casa Tudorii»

În perioada 13-15 octombrie a.c., la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci», din comuna Giurgeni, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 13:20
(877 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 172 milioane de lei pentru motorina aferentă trimestrului II al anului 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, în perioada 1 aprilie-31 iulie 2023. Valoarea ajutorului de stat acordat sub ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 12:50
(1029 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga/Fetești!

Marți, 12 septembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 10:55
(787 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

În perioada 15 august-10 septembrie 2023, în cadrul celor 68 de parohii arondate Protopopiatului Urziceni, 1182 de elevi cu posibilități materiale reduse au beneficiat de sprijin material în valoare totală ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:35
(1009 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Beneficiari de servicii sociale ținuți legați de pat, într-un centru privat

Luni, 11 septembrie a.c., politiștii Secției nr. 5 Jilavele au fost sesizați prin sistemul 112, de către o persoană, inspector în cadrul Consiliului de Monitorizare, Implementare a Convenției ONU privind ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:10
(1187 vizualizări - 2 comentarii)


Protest USR în prima zi de școală: Iohannis a promis «România Educată», dar a livrat «România Eșuată»!

Pentru mai bine de 2,9 milioane de copii a început astăzi un nou an școlar sub semnul eșecului și al haosului. Părinții, copiii și profesorii sunt tot mai nemulțumiți, în timp ce Guvernul PSD-PNL, girat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 14:30
(841 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 107,94 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna august 2023

În luna august a anului 2023, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 107,94 milioane de lei, cu 2 ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 13:20
(1041 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
Acidel în Pregătire continuă în ultrasonografie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Mary în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Pompei în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Dacicus în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Vivi în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal închiriere garsonieră Mamaia Nord în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 garsonieră de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 DIP, DIP, DIP în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Petrică în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» interesat în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Ionica în ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier Doina în Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Elev în Suspiciune de viol în cadrul Organizației AUR Ialomița xx în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Nino în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice FELICITARI ! în Ialomița «pâinii la țest» NutiX în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...