Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene

Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene

De aproape un an, organele judiciare din Slobozia nu au mai comunicat nicio informație oficială cu privire la ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Ultimele informații făcute publice de către noii reprezentanți ai instituției financiare nebancare arată faptul că, la acest moment, ancheta stagnează din cauza ofițerilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Oamenii legii încă nu au finalizat expertiza contabilă solicitată de procurorul de caz, iar șansele ca demersul să se concretizeze în viitorul apropiat sunt destul de mici. Prejudiciul total creat în această speță se întinde pe 20 de ani și depășește 49 milioane de lei.

Principalele suspecte în libertate, cercetarea bate pasul pe loc Conform informațiilor oficiale date publicității de actualii reprezentanți ai CAR «Învățământ Slobozia» IFN, primele demersuri în ceea ce privește expertiza contabilă au debutat în aprilie 2023. Ofi­țerii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au realizat o convocare în care s-au pronunțat cu pri­vire la inițierea acestei verificări conta­bile. Procedura ar fi trebuit să se finali­zeze în decurs de o lună, însă la finalul lunii iulie verificările nu începuseră. «Refe­ritor la expertiza contabila, acțiune ce a fost desfășurată de către IPJ Ialomița în data de 04.04.2023 prin desfășurarea unei convocări cu părțile implicate, în prezent vă putem transmite faptul că expertiza nu a fost demarată. După mai bine de 3 luni de la depunerea obiectivelor pentru ex­pertiza contabilă, încă nu au fost validate obiectivele finale ale expertizei, iar auto­ritățile implicate nu au mai transmis niciun comunicat în acest sens!» susțin repre­zentanții CAR «Învățământ Slobozia» IFN. Expertiza contabilă este un demers important prin care frauda financiară, a cărei valoare este estimată la 49 milioane de lei, poate fi dovedită în mod concret. De această expertiză depind cei peste 4000 de păgubiți care așteaptă să-și recupereze banii care ar fi fost delapidați prin ingineria financiară pusă la cale de fostele angajate ale entității.

Suspectele, în libertate Cât despre cele trei suspecte ale cauzei, în prezent fără nicio calitate în cadrul CAR «Învățământ Slobozia» IFN, acestea sunt în continuare în libertate. Singurul moment în care s-au aflat după gratii a fost la mo­mentul de debut al acțiunii penale, în toamna anului trecut, când au fost reținute pentru 24 de ore. Reamintim faptul că primele reclamații privind modalitatea prin care deponenții CAR «Învățământ Slobozia» IFN ar fi fost înșelați au fost înregistrate la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița între 2019 și 2020, organele judiciare având nevoie de 2 ani și jumătate pentru a pune în mișcare acți­unea penală. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, instituție care, la începutul acestui an, l-a declinat către Direcția Națională Anticorupție. În primăvară, DNA a returnat dosarul procurorilor ialomițeni, precizând faptul că infracțiunile investigate nu fac obiectul de activitate al unității de Parchet. În prezent, dosarul se află tot la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, dar stadiul cercetărilor rămâne în continuare incert.

15 Septembrie 2023, 08:05 (2558 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Procurorii trag de timp în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
CAR Învățământ Slobozia, un nou Consiliu Director
Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

Comentariile cititorilor:


Doina:
(21 Septembrie 2023, 01:01)
Cu un zambet amar in coltul gurii si un ras puternic in interior, ador cum toata lumea stie sa comenteze pe internet, dar in realitate toata lumea tace. Puneti umar la umar, sustineti-va si poate iese ceva la iveala. Asa toata lumea sta in 'banca' lui, ca pe vremea lui Ceausescu si asteptati sa va vina banii inapoi, buna strategie, schimbati-o!
Membra cu imprumut:
(19 Septembrie 2023, 19:59)
Am gasit acest articol si am simtit nevoia sa spun si eu ca desi sunt membra cu imprumut activ, de cand s-a intrerupt activitatea am mers la banca si am achitat ratele cu buna credinta in unul din conturile indicate in anunturi de actuala conducere, dar de cateva luni incerc sa intru in contact cu cineva de la acest CAR intrucat nu stiu si eu o situatie la zi a imprumutului meu si cat mai am de achitat. Nimeni nu raspunde la telefon, nu este nimeni niciodata la sediu. Ce se intampla cu acest CAR? Ii mai pasa cuiva de actualii membri? Ca mine cati or mai fi?
Membru:
(18 Septembrie 2023, 19:57)
Sa fie luata la intrebari aceasta escroaca de la Uniunea Judeteana Ialomita ca a facut numai mizerii si se ascunde ca o infractoare ce este in spatele minciunilor.
Membri:
(18 Septembrie 2023, 15:20)
@Raceanu Haideti Domnule, vreti sa va credem si de buna credinta acum. Pai ce sa caute politicul intr-o asociatie de drept privat....asta e o pacaleala electorala. Iar faza cu - sunt blocate conturile de catre institutii si nu putem face nimic nu o mai credem - pai sa intelegem ca oamenii si-au facut rau singuri? Au facut plangeri, s-a blocat activitatea, institutiile au blocat conturile si gata, nimeni nu mai face nimic ca e totul blocat si ne acuzam unii pe altii.
Dorin:
(18 Septembrie 2023, 09:31)
Clar ca organele de cercetare (politisti, procurori..chiar si judecatori) au beneficiat la un moment dat de aceste fonduri, in mod sigur ei nu sunt pagubiti...dar mare atentie, mare de tot, caci este posibil ca oamenii sa isi faca singuri dreptate....cititi printre randuri, cititi cum doriti, dar javrele sa fie atente....
Camataritu:
(18 Septembrie 2023, 09:02)
La Kogălniceanu satul minunilor nea jenel cămătaru de la împrumuturi casa pensii Țăndăre face și cămătărie te inprumuta cu bani lui cu aceasi dobânda afaceri nu glum gogoșari e de ochi lumi
Raceanu:
(18 Septembrie 2023, 08:55)
@MEMBRI
Oamenii au cerut ajutor si s-au zbatut si prima care a acordat atentie a fost senatoarea. Intr-adevar, avocata era specializata pe penal dar a luat de 10-20 ori mai putin pe persoana, fata de avocati locali pe aceeasi problema. Si nu a bagat mana in buzunar la oameni.  Daca nu era avocata, dosarul era clasat, se dadea deja NUP si este singura care s-a opus activ si a strans un grup de initiativa, care au dus dosarul la Bucuresti.
Acuzatiile si plangerile noului Consiliu sunt lucruri concrete, vor sa iasa adevarul la lumina – activitatea nu poate continua ca nu mai sunt bani si e totul blocat de catre institutii.
Daca nu le pasa de oameni, ar fi stat acasa si nu s-ar fi implicat. Chiar mai conteaza culoarea politica, atunci cand unii muncesc pentru membrii pagubiti?
(...) si (...) au blocat activitatea inca de acum 3 ani, dar cu sprijin de sus. Nu va luati dupa fente, s-a furat de 20 de ani!!
George :
(17 Septembrie 2023, 22:56)
Între timp aia din bonducerea Car se bucura în liniște de proprietățile imobiliare pe care le scot la inchiriat pe diferite platforme.
NEPAGUBIT:
(17 Septembrie 2023, 10:41)
Dintre toate  comentariile de aici doar ;PAGUBIT; a spus o parte de adevar.Sapati domnilor militieni mai adanc si mergeti mai sus la etaj in cladirea fostelor sidicate unde veti da de d-na director care este imprumutata la toate CAR-urile mari din judet ,nu numai la Slobozia.Nu seamana a trafic de influenta ?Pai pe ce credeti ca si-a facut vila la Amara?Cum era sa controleze,sa verifice situatia contabila a acestor CAR-uri,ca doar este obligatia ei de serviciu,cand ea incaseaza  lunar milioane de lei din fondul platit de toate CAR-urile din judet.Adio fonduri sociale ale pagubitilor,in veci nu veti mai recupera acesti bani, dupa modul de lucru al militienilor si magistratilor.Din cauza acestor speciali a ajuns tara saracita,fiindca nimeni n-a dat inapoi ce a furat.
Membri:
(16 Septembrie 2023, 09:26)
Ce am inteles pana acum. A venit senatoarea care a instigat lumea ca vrea sa faca ea dreptate si ca avea nevoie de electorat, oamenii au crezut-o desi ea anterior isi luase fondurile de acolo cu forta prin intimidare. A adus o avocata penala a partidului care a luat multi bani de la oameni ca onorarii, intre timp avocata s-a facut judecator si ne-a lasat cu ochii in soare. Noul consiliu director nu face nimic concret sa continue activitatea in prezent, fac doar acuzatii si plangeri penale si se spala pe maini, nu isi asuma nici o activitate concreta pentru ca habar nu au ce sa faca si pentru ca acest nou consiliu director are culoare politica si nu le pasa intr-adevar de oameni, ei au alte scopuri. Ancheta merge cu viteza melcului. Se mai comanda cate un articol din asta sa ne mai dea cu praf in ochi. Si ce s-a ales bun din toata povestea asta? S-a blocat de tot activitatea si nu s-a intamplat nimic constructiv. Este bine asa. Multumim.
Hriscu:
(15 Septembrie 2023, 18:42)
Condamnări dacă vor fii, o sa fie cu suspendare, de maxim 2 ani și câteva zile de munca în folosul comunității. Cea ce înseamă împingerea unei sfori în jurul unui spațiu verde. Bani înapoi nu vedeți voi în vecii vecilor. Posibil ca polițistul de la SICE, BICE sa fie meam cu vreun infractor sau sa primească ordine clare în câte i se spune sa țină dosarul la saltea. Procurorul asa cum știm, probabil sa fie el neam, prieten cu vreun neam am unui învinuit faptuitor. Ialomița, politia, parchetul, judecatorii e o gluma rusească în materie de spalat infractorii, hoți, violatori, tâlhari,falsificatori, etc. Este totul un clan, tot o mafie, hoții practic sunt cu rădăcini adânci în politie, parchete, judecătorii, tribunal. Spuneți sa fie primita pomana, ca bani nu mai pupați i apoi. Puteți sa va dați cu bucale de pământ ca, țeapă scrie pe voi. Corupți lucrează pentru hoți în Ialomița, degeaba va bășicati , ca aici daca-i dai polițistului comisar șef bice, mura în gură acte si dovezi,el te face de comanda împreună cu procurarea și scapă infractorul hoț. O golănie mai mare ca în Ialomița nu există în România. Politia și pachetele pline de dezamăgire. Zii mai pensionztule special cum ajutai tu hoții, acu pensia aia o dai 3/4 pe medicamente iar tu Sfânta Filofteia ai trăit de pomana ca tot fata mare mori. Adio banisproi vostrii
Mary :
(15 Septembrie 2023, 15:36)
Normal, sunt implicate nume grele.
Ionut:
(15 Septembrie 2023, 14:25)
Ce rost are sa fie lucrat la timp și cu maxima seriozitate și răspundere, când mai marii politiei si-au retras banii la timp de la CAR??? Am uitat de marii procurori care nu știu decât sa claseze dosarele.... de frica lui x sau y.
Mikael:
(15 Septembrie 2023, 14:13)
Pai cum sa-si merite pensiile speciale si pensionarea la varste ,,fragede'', d-nii politisti si procurori? Tagma jefuitorilor!!! Ar trebui actionati in judecata ofiterii respectivi de politie, pentru ,,obligatia de a face''...
Ioana:
(15 Septembrie 2023, 13:12)
Trebuie să înțelegeți că așa cum procuorii din Ialomița sunt pe ultimele clasamente realizate de Parchetul General, din perspectiva eficienței, tot așa și polițiștii de la SICE Ialomița figurează în coada listei întocmite de DICE - unitatea specializată ierarhică.
Deci, ce pretenții să avem?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Sep 2023
129 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(49 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(46 vizualizări - 0 comentarii)


2

Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(51 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


7

RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(439 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(405 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(414 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(378 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(721 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(627 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

În perioada 28 august-8 septembrie 2023, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au realizat un amplu control privind munca nedeclarată în domeniul hotelier. La nivelul județului, au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 09:10
(587 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Spațiului Privat Virtual

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că au fost aduse unele modificările pe portalul ANAF și în cadrul Spațiului Privat Virtual. Formularul web de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2023, 10:30
(693 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În august 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 6,32 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat, în luna august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,32 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 12:25
(996 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 10:40
(837 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 13 septembrie-Ziua Pompierilor din România

Miercuri, 13 septembrie 2023, se împlinesc 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, susținută pe fondul Revoluției Pașoptiste, când o oaste turcă pătrunde pe teritoriul românesc cu intenția declarată ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 08:50
(898 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Începe a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La Casa Tudorii»

În perioada 13-15 octombrie a.c., la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci», din comuna Giurgeni, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 13:20
(878 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 172 milioane de lei pentru motorina aferentă trimestrului II al anului 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, în perioada 1 aprilie-31 iulie 2023. Valoarea ajutorului de stat acordat sub ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 12:50
(1030 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga/Fetești!

Marți, 12 septembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 10:55
(788 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

În perioada 15 august-10 septembrie 2023, în cadrul celor 68 de parohii arondate Protopopiatului Urziceni, 1182 de elevi cu posibilități materiale reduse au beneficiat de sprijin material în valoare totală ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:35
(1010 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Beneficiari de servicii sociale ținuți legați de pat, într-un centru privat

Luni, 11 septembrie a.c., politiștii Secției nr. 5 Jilavele au fost sesizați prin sistemul 112, de către o persoană, inspector în cadrul Consiliului de Monitorizare, Implementare a Convenției ONU privind ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:10
(1189 vizualizări - 2 comentarii)


Protest USR în prima zi de școală: Iohannis a promis «România Educată», dar a livrat «România Eșuată»!

Pentru mai bine de 2,9 milioane de copii a început astăzi un nou an școlar sub semnul eșecului și al haosului. Părinții, copiii și profesorii sunt tot mai nemulțumiți, în timp ce Guvernul PSD-PNL, girat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 14:30
(842 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 107,94 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna august 2023

În luna august a anului 2023, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 107,94 milioane de lei, cu 2 ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 13:20
(1042 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
Acidel în Pregătire continuă în ultrasonografie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Mary în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Pompei în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Dacicus în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Vivi în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal închiriere garsonieră Mamaia Nord în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 garsonieră de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 DIP, DIP, DIP în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Petrică în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» interesat în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Ionica în ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier Doina în Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Elev în Suspiciune de viol în cadrul Organizației AUR Ialomița xx în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Nino în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice FELICITARI ! în Ialomița «pâinii la țest» NutiX în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...