Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene

Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene

De aproape un an, organele judiciare din Slobozia nu au mai comunicat nicio informație oficială cu privire la ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Ultimele informații făcute publice de către noii reprezentanți ai instituției financiare nebancare arată faptul că, la acest moment, ancheta stagnează din cauza ofițerilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Oamenii legii încă nu au finalizat expertiza contabilă solicitată de procurorul de caz, iar șansele ca demersul să se concretizeze în viitorul apropiat sunt destul de mici. Prejudiciul total creat în această speță se întinde pe 20 de ani și depășește 49 milioane de lei.

Principalele suspecte în libertate, cercetarea bate pasul pe loc Conform informațiilor oficiale date publicității de actualii reprezentanți ai CAR «Învățământ Slobozia» IFN, primele demersuri în ceea ce privește expertiza contabilă au debutat în aprilie 2023. Ofi­țerii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au realizat o convocare în care s-au pronunțat cu pri­vire la inițierea acestei verificări conta­bile. Procedura ar fi trebuit să se finali­zeze în decurs de o lună, însă la finalul lunii iulie verificările nu începuseră. «Refe­ritor la expertiza contabila, acțiune ce a fost desfășurată de către IPJ Ialomița în data de 04.04.2023 prin desfășurarea unei convocări cu părțile implicate, în prezent vă putem transmite faptul că expertiza nu a fost demarată. După mai bine de 3 luni de la depunerea obiectivelor pentru ex­pertiza contabilă, încă nu au fost validate obiectivele finale ale expertizei, iar auto­ritățile implicate nu au mai transmis niciun comunicat în acest sens!» susțin repre­zentanții CAR «Învățământ Slobozia» IFN. Expertiza contabilă este un demers important prin care frauda financiară, a cărei valoare este estimată la 49 milioane de lei, poate fi dovedită în mod concret. De această expertiză depind cei peste 4000 de păgubiți care așteaptă să-și recupereze banii care ar fi fost delapidați prin ingineria financiară pusă la cale de fostele angajate ale entității.

Suspectele, în libertate Cât despre cele trei suspecte ale cauzei, în prezent fără nicio calitate în cadrul CAR «Învățământ Slobozia» IFN, acestea sunt în continuare în libertate. Singurul moment în care s-au aflat după gratii a fost la mo­mentul de debut al acțiunii penale, în toamna anului trecut, când au fost reținute pentru 24 de ore. Reamintim faptul că primele reclamații privind modalitatea prin care deponenții CAR «Învățământ Slobozia» IFN ar fi fost înșelați au fost înregistrate la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița între 2019 și 2020, organele judiciare având nevoie de 2 ani și jumătate pentru a pune în mișcare acți­unea penală. Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, instituție care, la începutul acestui an, l-a declinat către Direcția Națională Anticorupție. În primăvară, DNA a returnat dosarul procurorilor ialomițeni, precizând faptul că infracțiunile investigate nu fac obiectul de activitate al unității de Parchet. În prezent, dosarul se află tot la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, dar stadiul cercetărilor rămâne în continuare incert.

15 Septembrie 2023, 11:05 (7053 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia
Procurori, judecători, grefieri și polițiști, «membri» ai CAR Învățământ Slobozia
Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
Deponenții CAR Învățământ Slobozia riscă să nu-și recupereze banii

Comentariile cititorilor:


Doina:
(21 Septembrie 2023, 04:01)
Cu un zambet amar in coltul gurii si un ras puternic in interior, ador cum toata lumea stie sa comenteze pe internet, dar in realitate toata lumea tace. Puneti umar la umar, sustineti-va si poate iese ceva la iveala. Asa toata lumea sta in 'banca' lui, ca pe vremea lui Ceausescu si asteptati sa va vina banii inapoi, buna strategie, schimbati-o!
Membra cu imprumut:
(19 Septembrie 2023, 22:59)
Am gasit acest articol si am simtit nevoia sa spun si eu ca desi sunt membra cu imprumut activ, de cand s-a intrerupt activitatea am mers la banca si am achitat ratele cu buna credinta in unul din conturile indicate in anunturi de actuala conducere, dar de cateva luni incerc sa intru in contact cu cineva de la acest CAR intrucat nu stiu si eu o situatie la zi a imprumutului meu si cat mai am de achitat. Nimeni nu raspunde la telefon, nu este nimeni niciodata la sediu. Ce se intampla cu acest CAR? Ii mai pasa cuiva de actualii membri? Ca mine cati or mai fi?
Membru:
(18 Septembrie 2023, 22:57)
Sa fie luata la intrebari aceasta escroaca de la Uniunea Judeteana Ialomita ca a facut numai mizerii si se ascunde ca o infractoare ce este in spatele minciunilor.
Membri:
(18 Septembrie 2023, 18:20)
@Raceanu Haideti Domnule, vreti sa va credem si de buna credinta acum. Pai ce sa caute politicul intr-o asociatie de drept privat....asta e o pacaleala electorala. Iar faza cu - sunt blocate conturile de catre institutii si nu putem face nimic nu o mai credem - pai sa intelegem ca oamenii si-au facut rau singuri? Au facut plangeri, s-a blocat activitatea, institutiile au blocat conturile si gata, nimeni nu mai face nimic ca e totul blocat si ne acuzam unii pe altii.
Dorin:
(18 Septembrie 2023, 12:31)
Clar ca organele de cercetare (politisti, procurori..chiar si judecatori) au beneficiat la un moment dat de aceste fonduri, in mod sigur ei nu sunt pagubiti...dar mare atentie, mare de tot, caci este posibil ca oamenii sa isi faca singuri dreptate....cititi printre randuri, cititi cum doriti, dar javrele sa fie atente....
Camataritu:
(18 Septembrie 2023, 12:02)
La Kogălniceanu satul minunilor nea jenel cămătaru de la împrumuturi casa pensii Țăndăre face și cămătărie te inprumuta cu bani lui cu aceasi dobânda afaceri nu glum gogoșari e de ochi lumi
Raceanu:
(18 Septembrie 2023, 11:55)
@MEMBRI
Oamenii au cerut ajutor si s-au zbatut si prima care a acordat atentie a fost senatoarea. Intr-adevar, avocata era specializata pe penal dar a luat de 10-20 ori mai putin pe persoana, fata de avocati locali pe aceeasi problema. Si nu a bagat mana in buzunar la oameni.  Daca nu era avocata, dosarul era clasat, se dadea deja NUP si este singura care s-a opus activ si a strans un grup de initiativa, care au dus dosarul la Bucuresti.
Acuzatiile si plangerile noului Consiliu sunt lucruri concrete, vor sa iasa adevarul la lumina – activitatea nu poate continua ca nu mai sunt bani si e totul blocat de catre institutii.
Daca nu le pasa de oameni, ar fi stat acasa si nu s-ar fi implicat. Chiar mai conteaza culoarea politica, atunci cand unii muncesc pentru membrii pagubiti?
(...) si (...) au blocat activitatea inca de acum 3 ani, dar cu sprijin de sus. Nu va luati dupa fente, s-a furat de 20 de ani!!
George :
(18 Septembrie 2023, 01:56)
Între timp aia din bonducerea Car se bucura în liniște de proprietățile imobiliare pe care le scot la inchiriat pe diferite platforme.
NEPAGUBIT:
(17 Septembrie 2023, 13:41)
Dintre toate  comentariile de aici doar ;PAGUBIT; a spus o parte de adevar.Sapati domnilor militieni mai adanc si mergeti mai sus la etaj in cladirea fostelor sidicate unde veti da de d-na director care este imprumutata la toate CAR-urile mari din judet ,nu numai la Slobozia.Nu seamana a trafic de influenta ?Pai pe ce credeti ca si-a facut vila la Amara?Cum era sa controleze,sa verifice situatia contabila a acestor CAR-uri,ca doar este obligatia ei de serviciu,cand ea incaseaza  lunar milioane de lei din fondul platit de toate CAR-urile din judet.Adio fonduri sociale ale pagubitilor,in veci nu veti mai recupera acesti bani, dupa modul de lucru al militienilor si magistratilor.Din cauza acestor speciali a ajuns tara saracita,fiindca nimeni n-a dat inapoi ce a furat.
Membri:
(16 Septembrie 2023, 12:26)
Ce am inteles pana acum. A venit senatoarea care a instigat lumea ca vrea sa faca ea dreptate si ca avea nevoie de electorat, oamenii au crezut-o desi ea anterior isi luase fondurile de acolo cu forta prin intimidare. A adus o avocata penala a partidului care a luat multi bani de la oameni ca onorarii, intre timp avocata s-a facut judecator si ne-a lasat cu ochii in soare. Noul consiliu director nu face nimic concret sa continue activitatea in prezent, fac doar acuzatii si plangeri penale si se spala pe maini, nu isi asuma nici o activitate concreta pentru ca habar nu au ce sa faca si pentru ca acest nou consiliu director are culoare politica si nu le pasa intr-adevar de oameni, ei au alte scopuri. Ancheta merge cu viteza melcului. Se mai comanda cate un articol din asta sa ne mai dea cu praf in ochi. Si ce s-a ales bun din toata povestea asta? S-a blocat de tot activitatea si nu s-a intamplat nimic constructiv. Este bine asa. Multumim.
Hriscu:
(15 Septembrie 2023, 21:42)
Condamnări dacă vor fii, o sa fie cu suspendare, de maxim 2 ani și câteva zile de munca în folosul comunității. Cea ce înseamă împingerea unei sfori în jurul unui spațiu verde. Bani înapoi nu vedeți voi în vecii vecilor. Posibil ca polițistul de la SICE, BICE sa fie meam cu vreun infractor sau sa primească ordine clare în câte i se spune sa țină dosarul la saltea. Procurorul asa cum știm, probabil sa fie el neam, prieten cu vreun neam am unui învinuit faptuitor. Ialomița, politia, parchetul, judecatorii e o gluma rusească în materie de spalat infractorii, hoți, violatori, tâlhari,falsificatori, etc. Este totul un clan, tot o mafie, hoții practic sunt cu rădăcini adânci în politie, parchete, judecătorii, tribunal. Spuneți sa fie primita pomana, ca bani nu mai pupați i apoi. Puteți sa va dați cu bucale de pământ ca, țeapă scrie pe voi. Corupți lucrează pentru hoți în Ialomița, degeaba va bășicati , ca aici daca-i dai polițistului comisar șef bice, mura în gură acte si dovezi,el te face de comanda împreună cu procurarea și scapă infractorul hoț. O golănie mai mare ca în Ialomița nu există în România. Politia și pachetele pline de dezamăgire. Zii mai pensionztule special cum ajutai tu hoții, acu pensia aia o dai 3/4 pe medicamente iar tu Sfânta Filofteia ai trăit de pomana ca tot fata mare mori. Adio banisproi vostrii
Mary :
(15 Septembrie 2023, 18:36)
Normal, sunt implicate nume grele.
Ionut:
(15 Septembrie 2023, 17:25)
Ce rost are sa fie lucrat la timp și cu maxima seriozitate și răspundere, când mai marii politiei si-au retras banii la timp de la CAR??? Am uitat de marii procurori care nu știu decât sa claseze dosarele.... de frica lui x sau y.
Mikael:
(15 Septembrie 2023, 17:13)
Pai cum sa-si merite pensiile speciale si pensionarea la varste ,,fragede'', d-nii politisti si procurori? Tagma jefuitorilor!!! Ar trebui actionati in judecata ofiterii respectivi de politie, pentru ,,obligatia de a face''...
Ioana:
(15 Septembrie 2023, 16:12)
Trebuie să înțelegeți că așa cum procuorii din Ialomița sunt pe ultimele clasamente realizate de Parchetul General, din perspectiva eficienței, tot așa și polițiștii de la SICE Ialomița figurează în coada listei întocmite de DICE - unitatea specializată ierarhică.
Deci, ce pretenții să avem?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 17 Iul 2024
213 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Slobozia: Mandate europene de arestare puse în executare

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de luni, 15 iulie 2024, în municipiul Slobozia în vederea depistării unor persoane urmărite la nivel internațional ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:30
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Filtre rutiere pentru descurajarea infracțiunilor

Luni, 15 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În acest sens, au ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:25
(35 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 133,80 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna iunie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna iunie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 133,80 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 09:40
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR solicită intervenția prim-ministrului României pentru salvarea sectorului agricol afectat de secetă

Într-o scrisoare deschisã fãcutã publicã la începutul acestei sãptãmâni, Forumul Agricul­torilor și Procesatorilor Profesioniști din Rom ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:25
(62 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a extras eșantionul de control aferent Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campania 2024, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:05
(564 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în localitatea Moldoveni

Din cauza fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere semnificativă a consumului de apă în localitatea Moldoveni. Din acest motiv, pe timpul nopții ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 09:15
(506 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Duminică, 14 iulie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în satul Ion Ghica. Au ars locuința, un adăpost de ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Două echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gârbovi, în care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:10
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri!

Duminică, 14 iulie 2024, ofițerii de Poliție Judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, la delegarea și sub coordonarea procurorului specializat din cadrul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 12:10
(824 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în Fierbinți-Târg, Dridu și Cornești!

România se află sub cel mai extins Cod Roșu emis vreodată de Agenția Națională de Metereologie. Fenomenele vizate sunt caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat și implicit secetă. Toate ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 11:55
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Deputatul USR Radu Miruță: «România cumpără energie scumpă pentru că PSD și PNL nu sunt în stare să ia deciziile corecte!»

Vineri, la orele 12,00, România importa aproape 900 MWh ca să-și acopere necesarul, producția fiind sub consum. Sâmbătă, la orele 11,00, într-o zi de weekend, importul depășea cu aproximativ ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 10:40
(494 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri pentru subvenția la motorină în trimestrul II 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează beneficiarii că, până la data de 31 iulie 2024 inclusiv, primește Cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 14:40
(1774 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 80,864 milioane de lei

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 03-10.07.2024, a efectuat plăți în suma totală de peste 80,864 milioane de lei (16,302 milioane de euro ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 10:40
(175 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă la Țăndărei

Miercuri, 10 iulie 2024, polițiștii din Țăndărei au organizat o acțiune de amploare pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 15:30
(202 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Sistemului «Ro e-Transport»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că s-au adus modificări Ordonanței de urgență nr. 41/2022, pentru instituirea Sistemului național ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 13:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Bilanțul activităților desfășurate de jandarmi în primul semestru din 2024

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în semestrul I a.c., 3354 misiuni de ordine publică, dintre care 158 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:20
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Miercuri, 10 iulie 2023, pompierii din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu, produs la o locuință în localitatea Munteni-Buzău. Au ars două camere și acoperișul locuinței ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:00
(306 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată

În ultimele 24 de ore, pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea a 6 incendii înregistrate la nivel județean. Din totalul celor 6 incendii care au avut loc în perioada menționată ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 11:40
(203 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

O preocupare constantă a societății RAJA Constanța a fost și menținerea unui punct stabil de comunicare cu clienții săi, pentru a satisface nevoile și dorințele acestora. De aceea, în timp s-au ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 16:10
(614 vizualizări - 0 comentarii)


Măsuri de ordine publică la Urziceni

Marți, 9 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:50
(577 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Reținuți pentru «tulburarea liniștii publice»

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut marți, 9 iulie 2024, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, din comuna Manasia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:45
(1177 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

9 Iulie 2024, 17:55


Săveni: Ordin de protecție încălcat de către un bărbat în vârstă de 38 de ani

Polițiștii din Platonești au fost sesizați marți, 9 iulie 2024, de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Săveni, cu privire la faptul că soțul său de 38 de ani ar fi încălcat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Șofer prins în trafic cu permisul «reținut»

Marți, 9 iulie 2024, în jurul orelor 11,00, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:20
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Silvia Dinică: «Pilele plasate de PSD și PNL în sinecuri bănoase costă România miliarde de euro!»

Guvernul PSD-PNL nu reușește nici după 2 ani să îndeplinească unele jaloane simple în ceea ce privește guvernanța corporativă prevăzută în PNRR. Fie că vorbim de secretizarea activității ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:15
(541 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 iulie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând luni, 8 iulie 2024, și până vineri, 9 august 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 14:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Marți, 9 iulie 2024, prefectul Județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, în cadrul căreia au fost dezbătute propunerile a 12 Comisii Locale de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:30
(331 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea a 10 incendii de vegetația uscată, miriște de grâu și orz, fiind afectate aproximativ 65 hectare de teren. Cauzele ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:00
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți și posibil drogați, la volan

Vineri, 5 iulie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Coșereni au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Borănești. În ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2024, 15:55
(552 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...