Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului

Ședința Consiliului Județean Ialomița

Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului

bonus: Conacul Bolomey va costa 38,3 milioane de lei

Consiliul Județean Ialomița se întrunește miercuri, 29 noiembrie 2023, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a ședinței figurează, printre altele, un proiect de hotărâre prin care se alocă 500000 de lei pentru 9 dintre bisericile județului Ialomița.

Cine împarte, parte face Administrația județeană susține activ parohiile județului Ialomița. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de miercuri, 29 noiembrie a.c., figu­rează un proiect de hotărâre care vizează alocarea a 500000 de lei pentru 9 dintre parohiile județului. Banii sunt alocați pentru lucrări de întreținere, reabilitare sau realizarea de picturi bisericești. Pe listă figurează parohiile din Grecii de Jos, Marsilieni, Piersica, Amara, Slobozia, Hagieni, Dridu, Frățilești și Fetești. Administrația Pavel este recunoscută pentru sprijinul acordat bisericilor județului. Anual, Consiliul Județean a alocat sume cuprinse între 1 și 2 mili­oane de lei din bugetul județului pentru susținerea unor investiții similare.

Conacul Bolomey va costa 38,3 milioane de lei
Un alt proiect de hotărâre de interes pentru opinia publică este cel privind costurile finale ale rea­bilitării Conacului Bolomey. Va­loarea finală a acestei investiții, su­pusă aprobării plenului Consiliului Județean miercuri, 29 noiembrie a.c., este de 38,3 mili­oane de lei. Valoarea eligibilă a proiectului este de 21,5 milioane de lei, restul de fonduri reprezentând contri­buția proprie suportată din bugetul județean. Reamintim că, în anul 2021, contractul de execuție pentru reabilitarea Conacului Bolomey a fost adjudecat la va­loarea de 18,76 milioane de lei. În decursul a numai 2 ani, valoarea acestei investiții s-a dublat. Numai în decursul ultimelor 7 luni costurile acestei investiții au fost majorate cu 5,6 milioane de lei.

29 Noiembrie 2023, 12:35 (6175 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru a «pupat» moaște de 1,63 milioane de lei
În căutarea Conacului «Bolomey»
Conacul Bolomey este reabilitat în proporție de 40%

Comentariile cititorilor:


Un "dreptcredincios":
(14 Decembrie 2023, 16:41)
"Bogda prosti! Să fie primit!" - (doar e an preelectoral)
@contribuabil:
(3 Decembrie 2023, 21:31)
"Nu fac caz de cv-ul meu.." Dar faci caz de sarcasm si te flatai singur ca faci misto  de vreun preot. Cat despre cat costa Catedrala Manturii Neamului, sunt o gramada de articole in presa centrala despre zecile de stadioane construite sau aflate in constructie in toate marile orase(cu preturi intre 35 si 135 de milioane euro) care au depasit de cateva ori mult hulita(de catre ateii de carton) catedrala. Numai cheltuielile cu gazonul de pe National Arena(schimbat de doua ori pe an uneori) sau cu canalizarea ori a instalatiilor defecte (precum acoperisul mobil) au facut ca pretul stadionului care era de 234milioane E(in 2011) sa devina 338 miloane E.(in 2021). Gasesti toate informatiile pe net si faci singur comparatia. Diferenta fata de stadioane este ca in adiacent la catedrala vor exista un centru culural, o biblioteca, un hotel,o cantina pt pelerini si un spital. Un lucru bun mai ales pt victimile incaierarilor dintre ultrasi pe marile stadioane..
@@contribuabil:
(3 Decembrie 2023, 15:41)
Nu e locul unei dezbateri mai largi pe acesta tema, si pentru faptul ca pe multi  ( inclusiv cei din sistem ) nu-i intereseaza in mod real moralitatea in domeniu dar nici pozitiile critice adevarate fata de biserica ( cel putin cea locala ), precum si fata de jucatorii din arena politica,(cu viza la cei  agreati la acest moment),  nu prea sunt acceptate in zona acestui vector de informare.  Dar afirmatiile mele privesc aspecte deja cunoscute, vehiculate chiar din interior, stiindu-se  ca s-au facut inclusiv sesizari la instituiile competente pe problema. De "taxe" fara chitanta, precedate de negocieri pe banii ( consistenti) ce trebuie sa-i dai preotului pentru o cununie sau botez, nu mai vorbim ca sunt practici comune, adanc inradacinate. 
eu nu fac acum caz de cv-ul meu care acopera vreo 40 de munca bogata dupa facultate, dar o privire mai realista asupra oricarei probleme nu ar strica din partea nimanui, mai ales ca, macar privind  axiomatic, acolo unde este fum, focul arde, chiar daca mocnit, inabusit de mana de fier (consacrata deja ) a unui sef.   Daca priviti obiectiv lucrurile, vedeti ca spitalul de curand inaugurat la bucuresti, a fost ridicat, cu 53 milioane de euro,  doar pe banii a vreo 350000 de romani si vreo 8000 de companii. Vrea sau ne poate spune  cineva cat costa catedrala din bucuresti si cati bani a dat statul ?
Vio:
(3 Decembrie 2023, 13:09)
Nu mă surprinde nimic. Cunosc patron, de firme, care dona sume mari pt.parohii. Ne tăia din salariu, să fie binevazut! Așa că, ce să vorbim ?!? Se spune că "Faci pomană unui nevoias". Bisericile au avut întotdeauna, din milostenie. Nu sunt rea, dar să privim adevarul în față.
@Contribuabil:
(1 Decembrie 2023, 22:51)
"Sarumana parinte". Ca sa fiu sincer mai potrivit ar fi fost sa-mi spui saru'mana bunicule, sunt septuagenar si in '75 am absolvit Univ.Tehnica Cluj-Napoca. N-avea sectie de teologie nici atunci, nici acum(stiu sigur pt ca un fost coleg de camera a fost prof la catedra de electrotehnica pana anul trecut). N-am idee cat e mercurialul pe piata locurilor de munca dar citesc mereu articole elogioase in 'Independent' despre actiunile bisericii in judet. Autorii articolelor nu par a fi credinciosi practicanti dar relateaza cu onestitate toate faptele publice ale preotilor, in majoritatea lor pozitive(donari de sange, ajutoare pt familii nevoiase, pt copii scolari, tabere pt elevii silitori, cercuri tematice etc). La nivel de tara ,cand au fost controale la azile si orfelinate dupa scandalul azilelor groazei din Ilfov, niciun azil din cele cateva sute ale BOR n-au fost gasite in neregula.Din contra, le-a fost cerut ajutorul pt a salva din batranii aflati in azilele 'intreprinzatorilor'laici. Cat despre castigul preotilor, daca zici ca asa e de mare, iti recomand sa te faci popa si ,vorba ta, in 2-3 ani ai vila, limuzina si trai bun. Apropo, da-mi te rog cu nume si prenume un preot din Slobozia pe care-l sti tu, cu aceste "realizari"fantastice. Iti doresc succes si multa sanatate!
@contribuabil:
(1 Decembrie 2023, 19:04)
Bună întrebare pusă pentru taica părinte.Cică prețul îl știe unul din Amara care e șef pe acolo,care administrează,el face și desface,asta zic unii colegi de ai lui.Si cica fără știrea celui mai mare.
Yang:
(1 Decembrie 2023, 11:48)
Conacul este pretext pentru a fura bani publici prin supraevaluarea costurilor materialelor. Oricum ar fi investiția e proastă,  cu atâtea milioane se puteau face alte lucruri utile, reabilitarea unor școli, spitale, sedii de instituții unde se lucrează în condiții improprii.  Dar altfel politica nu ar avea sens, fără furtul politicienilor.
Cetățean :
(1 Decembrie 2023, 08:06)
De la 18,76 milioane de lei, evaluare pentru reabilitare a conacului în 2021, la 38,3 milioane de lei, costuri în 2023, arată că în doi ani costurile sunt mai mult decât dublu. Exemplul acestor costuri este reprezentativ și în cazul costului vieții de zi cu zi. Întreb dacă și veniturile populației au aceeași creștere? Dar creșterea economică a țării?! Răspunsul cu siguranță este negativ. Ceea ce arată că populația suportă incompetența politicienilor de rang înalt, de la Centru, în luarea deciziilor cu ocazia evenimentelor cauzate de boala secolului XXI, de războiul altora, de liberalizarea prețurilor la energie. Greul dus de populație va atinge culmile după alegerile din 2024. Așa că, dragi concetățeni, așteptați-vă la "tot ce e mai bine" și mai dați vreo două găuri la curea. Dar nu pentru a o lărgi!
Contribuabil:
(1 Decembrie 2023, 00:16)
@@contribuabil Sărumana, părinte. Te înțeleg, poate ai putina dreptate, în felul tău. Dar ne spui și noua cât mai costa sa primești o parohie, aici, în zona noastră? Asta ca să ne arăți ca ești corect și sincer.
Tudor:
(30 Noiembrie 2023, 17:57)
Instituția bisericii a devenit o afacere imorală care nu are nicio limită pentru a se extinde ca un cancer.  Se fac biserici noi pentru a se vinde pe bani mulți functiile de popi iar asta e coruptie. Se vând pe bani grei care trebuie recuperați de popă de la enoriași. Cu cât e mai bogată o parohie cu atât mai scump e postul.
@Contribuabil:
(30 Noiembrie 2023, 17:34)
Bugetul tarii este format din taxele si impozitele pe care le platesc romanii.  INStatistica ne arata ca 98% dintre cetatenii tarii sunt crestini,1,8% musulmani si o,2% fara niciun dumnezeu. Exista o lege a cultelor(nr.489/2006) pe baza careia statul subventioneaza toate cele 18 culte recunoscute oficial. Biserica se bucura de aceleasi facilitati fiscale precum universitatile, sindicatele, partidele, ONG-urile etc. Si salariile preotilor(egale cu acelea ale profesorilor de gimnaziu) si ale personalului clerical sunt impozitate, la fel si activitatile economice care nu sunt indreptate spre sustinerea centrelor filantropice sau pt producerea de lumanari si obiecte de cult, vesminte preotesti etc. Este normal ca pt un popor crestin platitor de taxe statul sa subventioneze biserica romanilor, nu doar stadioane de fotbal. Doar ateii de carton sunt revoltati iar prejudecatile si cliseele legate de credinta ii impiedica sa vada realitatea: statul recunoaste rolul important al bisericii in istoria nationala a Romaniei si in viata societatii romanesti. Biserica este furnizor de servicii sociale si prin centrele sale social-filantropice(aproape 800-azile, orfelinate, cantine, spitale, centre pt bolnavi in faza terminala,centre pt victime ale violentei, ale traficului de femei, ale victimelor drogurilor,etc) se ingrijeste de zeci de mii de romani uitati de rude, de stat sau de ONG-rile ateiste. Ca nr de bugetari in oras, spitalul judetean ocupa primul loc cu1200 de angajati; in cele 9 bierici si catedrala activeaza sub o suta de persoane(personal angajat clerical si neclerical).
Mary :
(30 Noiembrie 2023, 14:34)
Bani pentru nevoiași, sau vaucere, așa cum se dau în orașele mari, nu aveți. Dați numai celor hrăpăreți ce nu se mai satură și care au taxele lor, sau mai bine mercurialul lor afișat la întrarea unor biserici. În numele bunului Dumnezeu, trezesc în ei, cei datori sa-L slujească, gânduri și fapte nu tocmai ortodoxe, care mai nou intră în incidența evaziunii fiscale. Ca noi toți care muncim pentru un salariu, aș sunt și ei, numai că restul este un venit nefiscalizat. Dintre cei vizați, este vreunul care poate ridica piatra?
Contribuabil:
(30 Noiembrie 2023, 12:51)
Banii pentru biserici ar trebui alocati pe baza de proiecte, sa poată fi urmăriți, controlați. Nu pe dati vorbe, ca sa se poata pierde urma. Pentru ca sunt bani publici, sunt bani din buzunarele tuturor, din buzunarele noastre din care oricum mai plătim odată atunci când plătim popilor o slujba, un ritual religios, un acatist. Fiind bani publici, inclusiv curtea de conturi ar trebui sa se sesizeze, mai ales ca si o mare parte din salariile popilor sunt tot de la bugetul de stat. Asa ca biserica, cea mai mare entitate bugetara a tarii, ne taxează pe noi de doua ori, cu toate ca este in același timp si cel mai mare agent economic dl tarii, NEPLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE, cu afaceri în agricultura, turism, comerț, servicii religioase, servicii funerare. Și sa nu pierdem din vedere ca sume mari de bani, mai mari decât cele date de cji-uri sau primarii, și le iau popii care, în doar doi-trei ani după ce primesc parohia, reușesc sa-și agoniaeasca o avere considerabila, si limuzina, și casa, și trai bun. Ceea ce alți oameni reușesc cu greu după o viata de munca. Asa ca mai multa decenta și din partea celor care cer ( ca nu-prost cine cere ) și a celor care dau ( ca nu dau de la ei ), ar cam fi obligatorie. Numai ca nici popa nici politicianul nu nu întra la categoria asta.
Voturi:
(29 Noiembrie 2023, 23:24)
Pai nu dam noi la popi!!! Că doar urmează anul de alegeri. Și pregătim bine terenul dinainte.... Cine sa "umble" mai bine la psihicul "votanților" (pensionar, de la tara etc.) decât "tata părinte"...sa ajute domnule sa voteze în direcția care trebuie. Dar pentru asta trebuie "sponsorizați" (stați liniștiți tot din banii noștri).... Fir-ati ai dracului de hoți! O mana spala pe alta.
Vasile:
(29 Noiembrie 2023, 22:30)
@in cultu Bani cheltuiți aiurea pe acest conac care nu va aduce nici un beneficiu. Numărul de vizitatori se face din pix. Deja s-a transmis adrese instituțiilor de cultura sa organizeze acțiuni culturale acolo.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Vineri 23 Feb 2024
66 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(36 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(45 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(26 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendă de 12600 de lei pentru abateri la regimul silvic

Polițiștii din Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești, au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 15:50
(82 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale!»

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 12:20
(132 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: A început procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectorului vegetal, pentru anul 2023

MADR a demarat procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) sector vegetal, an de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin. « ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:50
(71 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, joi 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind impozitul ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:30
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Februarie 2024, 19:20


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul bovine de carne/bubaline

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește potențialilor beneficiari că, până la data de 21 februarie 2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 14:25
(122 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ialomița: Posibil drogați, băuți și fără permise, la volan

Marți, 20 februarie 2024, polițiștii din Platonești au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Țăndărei, în vederea verificării documentelor personale precum și ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 12:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 207

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul de depunerea a Declarației informative privind impozitul reținut la ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 10:30
(65 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Conducea o mașină neînregistrată

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:40
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La volan fără permis de conducere

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din Urziceni au oprit în trafic un tânăr, de 18 ani, domiciliat pe raza municipiului. În urma verificărilor în bazele de date, oamenii legii ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:20
(187 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 71 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 77 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate două infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:00
(276 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 26 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 10:30
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

În cursul zilei duminică, 18 februarie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din Platonești au depistat în flagrant delict, pe raza comunei Valea Ciorii, un șofer, în vâ ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:25
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise și băuți, la volan

În cursul zilei de vineri, 16 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Fetești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:20
(206 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 131,19 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna ianuarie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 131,19 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 13:25
(194 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Căzănești!

Echipele furnizorului de energie efectuează marți, 20 februarie 2024, lucrări de modernizare, reparații și întreținere la nivelul sistemului de alimentare cu energie din zona localității Căzănești ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 12:25
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

În noaptea de joi spre vineri, 15/16 februarie a.c., polițiștii din Fetești au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 12:30
(982 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 133,49 mii de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală în ianuarie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna ianuarie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 11 inspecții ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 10:30
(907 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 15:45
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în noaptea de miercuri spre joi, 14/15 februarie a.c., în jurul orelor 23,40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 11:30
(1141 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de peste 102,64 milioane de lei în 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 102,64 milioane de lei, cu 6,81 milioane ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 10:35
(703 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au depistat în flagrant, pe raza municipiului Fetești, un bărbat de 48 de ani din Călărași, având asupra sa peste 4260 de țigarete de proveniență bulgară ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:20
(838 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Scandal între concubini

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați marți, 13 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Ion Roată, ar fi fost amenințată și agresată fizic de concubinul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:05
(986 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Beat la volan

Miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orei 04,00, polițiștii din Fierbinți-Târg, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:00
(864 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,29 miliarde de lei, încasări la bugetul de stat în 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în anul 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1,29 miliarde de lei, cu 165,12 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:10
(756 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,65%, rata șomajului la sfârșitul lunii decembrie 2023

La sfârșitul lunii decembrie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3846 șomeri (din care 1828 femei), rata șomajului fiind de 4,84%, cu 0,25% sub ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:05
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Luni, 12 februarie a.c., polițiștii din Fetești au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan petrecut în curtea Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. În urma ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2024, 17:25
(1068 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ionut Z. în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Peskobar în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Iosif în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Turlea în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Pagubit în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Gigel în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Uncar în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia AGORA în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia @Agora în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Mandolina în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar x în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului teren intravilan Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 februarie 2024 Nonsudiți în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar AGORA în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 februarie 2024 Dinu în Control «politic» la Școala Gimnazială din Andrășești PĂCALĂĂĂ în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Rodica G în Pontonul de la Stelnica e gata de inaugurare Cetatean în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Mihaela Mataringa în Pontonul de la Stelnica e gata de inaugurare

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...