Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerile cu terenurile agricole aflate în domeniul public sau privat al Consiliului Județean ialomița au efect de bumerang. La un an de la suspendarea din funcție a lui Silvian Ciupercă pentru afacerea «Green Harvest», un nou scandal este pe cale să izbucnească. Declicul acestui nou scandal îl reprezintă decizia Consiliului Județean Ialomița de a transfera din domeniul privat al județului în domeniul public o suprafață de 3300 de hectare. Terenurile au fost exploatate de către firma Green Harvest, favorizată de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, potrivit DNA, dar și de una dintre firmele lui Ștefan Poienaru, un client mai vechi al ziarului nostru, dedulcit de zeci de ani la fondurile publice. Contractele firmei controlate de acesta, Agrofam Holding, au fost reziliate abia în septembrie 2015, iar Consiliul Județean Ialomița nu și-a recuperat nici pnă la acest moment redevența cuvenită pentru cele 700 de hectare exploatate. Nu-i așa că devine interesant?

Ce-i, mamă, cînd te-ntinzi?
La sfîrșitul lunii ianuarie 2016, Consiliul Județean Ialomița a decis, în cadrul primei ședințe ordinare a acestui an, trecerea în domeniul public a 3300 de hectare de teren aflate în domeniul privat al județului. Decizia, una contestată aprig și apriori de către Instituția Prefectului, redeschide un scandal mai vechi, închis de DNA prin acuzarea președintelui Silvian Ciupercă. Concret, o parte dintre cele 3300 de hectare de teren trecute în proprietatea publică a județului (n.red.: 1200 de ha) au fost exploatate pînă la declanșarea scandalului de către firma Green Harvest. Doar că, alături de această firmă, o altă parte din cele 3300 de hectare de teren, mai precis 709,31 ha, au fost exploatate de către firma Agrofam Holding, controlată de către un alt apropiat al lui Silvian Ciupercă, Ștefan Poienaru. Firma a încheiat cu Consiliul Județean Ialomița două contracte de concesiune, unul în 2007 pentru o suprafață de 425,27 ha și altul în 2009 pentru o suprafață de 284,04 ha, susținute ulterior de acte adiționale.

Agrofam Holding, protejata sistemului
În cazul Agrofam Holding însă acuzațiile pot merge mai departe de atît. Potrivit clauzelor prevăzute în cele două contracte de concesiune încheiate cu Consiliul Județean Ialomița pentru 10 și, respectiv, 15 ani, contractele pot fi reziliate imediat ce se constată neplata la termen a redevenței. Pentru Agrofam Holding, controlată de Ștefan Poienaru, această clauză nu a avut efect timp de mai bine de 2 ani. Așa se face că, deși Agrofam Holding nu a mai plătit redevența jenant de mică datorată județului încă din 2013, abia în 10 septembrie 2015 Consiliul Județean Ialomița găsește de cuviință să ceară rezilierea contractelor. Mai departe, în 21 octombrie 2015, Consiliul Județean Ialomița, printr-o cerere de înscriere la masa credală (n. red.: am uitat să vă menționăm că, între timp, Agrofam Holding a intrat în insolvență!), reclamă faptul că are de recuperat «suma de 581561,17 lei, reprezentînd redevența restantă, în valoare de 248192,35 lei, și majorări de întîrziere, în valoare de 333368,82 lei, calculate pînă la data prezentei (...)». Ei, și? Cum confirmă această informație absolut banală faptul că Agrofam Holding a fost protejata Consiliului Județean și după căderea lui Silvian Ciupercă la sfîrșitul anului 2014. Păi, confirmă, fiindcă aceeași cerere precizează faptul că, după cum am spus, abia la data de 10 septembrie 2015 (n.red.: adică la aproape 1 an după ce Silvian Ciupercă a fost percheziționat de mascați și 7 luni de la arestarea sa), Consiliul Județean Ialomița a reziliat cele două contracte de concesiune «preluînd în prezența unui reprezentant al Primăriei Vlădeni și în lipsa reprezentantului concesionarului care, deși a fost înștiințat, nu s-a prezentat, terenurile care au făcut obiectul concesiunii».

Oficialii județeni se disculpă
Situația este, evident, cunoscută la nivelul administrației județene, dar întrebările pe marginea acestui subiect primesc răspuns greu. Astfel, secretarul general al județului, Adrian Ionescu, susține că toate clauzele contractuale au fost respectate și că firma controlată de Ștefan Poienaru nu a fost protejată în niciun fel. «Nu vă pot oferi amănunte exacte, dar vă pot spune că legea a fost respectată! Îmi amintesc că Agrofam Holding a fost notificată cu privire la datoriile acumulate și că a justificat neplata redevenței susținînd că DNA a blocat conturile. Dar, pentru a primi răspunsuri exacte și în afara oricărui dubiu, vă rog să faceți o solicitare scrisă, potrivit Legii 544 privind accesul la informațiile de interes public...» a declarat acesta. De asemenea, Adrian Ionescu a respins categoric scenariul potrivit căruia cele 3300 de hectare de teren aflate în administrarea Consiliului Județean au fost transferate în proprietatea publică a județului pentru a nu fi solicitate de către Insituția Prefectului Ialomița la retrocedare. «Avem cărți funciare pentru 60% din suprafața de 8700 de hectare aflate în administrarea Consiliului Județean. Chiar și în cazul celor 3300 de hectare de teren despre care vorbim și chiar și în cazul terenurilor exploatate de Agrofam Holding, această procedură a fost declanșată anterior. Intenția noastră este de a concesiona aceste terenuri fără probleme, în interesul județului...» a mai declarat acesta.

Războiul uitat al retrocedărilor Intenția Instituției Prefectului Ialomița de a retroceda terenurile aflate în proprietatea județului Ialomița nu este nouă. În octombrie-noiembrie 2011, prefectul de la acel moment al județului, Mădălin Teculescu a cerut public oficialilor județeni să renunțe la exploatarea celor 8700 de hectare de teren din zona Giurgeni-Vlădeni susținînd că «acest teren aparține de drept foștilor proprietari și trebuie retrocedat». În replică, Consiliul Județean afirmă că acest teren este concesionat în totalitate, iar primele contracte nu expiră mai devreme de anul 2014. În luna noiembrie 2014 explodează scandalul Green Harvest. Potrivit informațiilor publice de la acel moment, în luna aprilie a anului 2013, în plină revoluție agrară pentru dezvoltarea orezăriilor, Silvian Ciupercă semna prelungirea a 4 contracte de concesiune, totalizînd o suprafață de 1380 ha, la un preț modic de 25 de euro pe hectar. Practica este dovedită a fi una curentă. Iată ce titra Independent la acel moment: «Cele 4 contracte semnate nu reprezintă un gest unic, ci o practică curentă. De-a lungul anilor, dar cu precădere în ultimul său mandat, președintele Ciupercă a mai semnat acte adiționale la contractele de concesiune moștenite de la fostul președinte Gheorghe Savu. În majoritatea lor, aceste contracte au valori derizorii, care nu depășesc 100 de euro pe hectar. Revenind la regimul preferențial de care se bucură Green Harvest, vom mai preciza doar faptul că cele 4 acte adiționale nu sînt singurele semnate în favoarea acestei firme. Alte 2 contracte, prin care se concesionează suprafețe mai mici de teren, au fost adjudecate de firmă fără aprobarea Consiliului Județean Ialomița la valoarea de 95 de euro pe hectar!». Ex-prefectul Mădălin Teculescu a pierdut «războiul retrocedărilor», iar după înlocuirea acestuia povestea a fost eclipsată de scandalurile care au urmat, respectiv scandalul Green Harvest și scandalul Ciupercă. Însă contractele de concesiune au rămas. Iată o listă a firmelor care au beneficiat de terenuri concesionate la prețuri preferențiale. Precizăm că această listă a fost publicată de Independent în noiembrie 2014 și că unele dintre aceste firme încă au contracte valide, prelungite prin acte adiționale: SC Green Harvest SRL 1200,28 ha, SC Padova Agricultura SRL 1037,66 ha, SC Agrofam Holding SRL Fetești 619,46 ha, SC Agricola Găina SRL 534,67 ha, SC Puntaplata Investment SRL 482,95 ha, SC Orezul Giurgeni SRL 459,25 ha, SC Romagri Investment SRL 282,91 ha, Șeitan Marius Eugen II 217,41 ha.

1 Martie 2016, 18:15 (8599 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare
Fiscul a pus sechestru pe bunurile firmelor lui Poienaru
Latifundiarul Ștefan Poienaru și fiica sa au fost puși sub control judiciar
ANIF Ialomița, păgubită cu 500 mii de lei
Curtea de Apel București l-a condamnat DEFINITIV pe Ștefan Poienaru

Comentariile cititorilor:


Dana:
(25 August 2016, 16:20)
Ma confrunt cu o mare nedreptate ( casa si terenul parintilor decedati s-a concesionat de primarie unuia care a pretins ca a cumparat de la mama, care nu avea cum sa vanda , nu dezbatusem succesiunea dupa tatal decedat, nu are acte si a gasit "intelegere" la primarul de Bordusani NICA si secretarul GHITA sa le concesioneze in anul 2007. Au sters parintii si l-au trecut pe Stoian. Am sesizat PARCHETUL pt ca indubitabil este o fapta penala ,"domnii" procurori au dat NUP si ma trimit sa-mi rezolv problema in proces civil. Domnilor procurori, eu nu ma judec in civil pt ca ma costa cat terenul un proces tergiversat pe 10 ani ( cum se practica in RO, cu taxa avocat , taxa timbru , taxa expert , etc). Eu vreau sa va arat HOTIA  pe care voi "procurorii " ati considerat-o fapta buna. SA VA FIE RUSINE PROCURORI CORUPTI DE FETESTI-GARA !! Cine doreste (din presa ) va pun la dispozitie acte doveditoare din care rezulta clar ca s-a infaptuit hotia de cei care de fapt trebuie sa vegheze la respectarea legilor statului si la drepturile omului. Alta neregula : mama mea a primit 4 ha teren agricol desi de la arhivele statului am primit ca a avut  o suprafata mult mai mare. Diferenta trebuie ceruta de noi copiii dar noi nu am avut cerere si trebuie si pt asta proces civil, nervi, cheltuiala si stres. URATA VIATA CU ASA MULTI CORUPTI, MURIM CU REGRETUL CA AM FOST FURATI SI CA NU AM REUSIT SA NE FACEM DREPTATE !VO 
Ecaterina:
(3 Martie 2016, 10:44)
Ehee APIA Ialomita cu al ei corp de control nu a stiut de magariile lui Poenaru, ma dao la naiba de gogoasa. Din anul 2010 APIA Ialomita cu al ei director S se chinuie prin tribunale sa recupereze aproape 500.000 lei de la alt mare latifundiar,pardon arendas pierzand timp si bani cu avocati.Bani care au fost obtinuti ilegal din fonduri europene adminiatrate de APIA ialomita. Este vorba de declararea unor culturi pentru care se obtineu subventii mai mari. Realitatea din teren fiind alta si uite asa de dadeau tunuri cu terenurile arendatorilor. In fapt APIA ialomita a inchis ochii si in loc sa-l dea pe mana DNA pentru frauda cu fonduri europene, a preferat si prefera sa se milogeasca de latifundiar prin instante. Raspunsul ar fii ca latifundiarul respectiv este inregimentat pilitic prin actualul pnl, ba chiar piua intai prin anturajul prefecturii. Cam asa au stat si stau lucrurile prin Ialomita noastra.De neinteles este cum si de ce nu sau depus plangeri penale, nici acum nu este tarziu pt.ca faptele nu sut prescrise.Actualmente dupa 6 ani de tergiversari si procese dosarul sa reantors pe la jdecatoria Urziceni.Delir total in institutiile statului. Siplu ar fii ca parchetul Ialomita sa verifice dosarele din instante ale APIA Ialomita si sa inceapa inrem urmarirea penala si impotriva celor ce au favorizat
Daniela Goroncenco:
(2 Martie 2016, 23:28)
Eu doresc a spune # Din pacate in unele sate,comune,orase,cei angajati in politie , parchet, sa apere si sa apere sa infaptuiasca respectarea legilor sunt de mult timp frati cu imfractorii. Avem exemple destule cu prim procurori sef politie si pot enumera.Ce te faci ca cetateam de rand atunci cand aparatorul legii nu isi face datoria? De acest Poienaru se stie de mult timp. Cum se stie actualmente de altii.La cine din Ialomita sa mergi sa faci o reclamatie? Unde ? Cand politia te trimite la plimbare , procurorul scrie in rezolutie NUP in necunostiinta de cauza calcand in picioare codul penal.In ialomita sunt zeci de Poienaru pe care politia ii ocroteste. Crunta bataie de joc in acest judet.Oare ne cred atat de naivi cat sa mai suportam.Am citit undeva mai jos ca politia anunta infractorul atunci cand sunt plangeri facute. Da asa este si daca redactia acestui ziar accepta va pot arata concret. Nici DNA nu face fata in Ialomita .
Mihail C C:
(2 Martie 2016, 18:24)
Ascultati aici ce va spun din srsa sigura.Inainte de alegeri cu doua,trei saptamani se vor face multe retineri si arestari printre primari cu state vechi.Se va face tot pentru a inlatura ciuma PSD.ista. Vizari sunt si mari,arendasi pe care APIA Ialomita ia ascuns de bratul DNA. Se va face un soi de curatenie in judet si vor pica multe capete.Adevarul ca incepand de la institutiile de forta pana la unii gascani de primarii legea nu mai exista, coruptia din institutiile statului a devenit metastaza. Veti auzi de perchezitii chiar pentru mult timp si sus,sus la judet.Se fac acum ascultari si urmariri la greu. Eu zic cai bine d.voastra cetatenii ce spuneti ? Indemnul meu este sa-i parati pe toti coruptii. La co cu ei
ion:
(2 Martie 2016, 16:16)
DNA, ce face? Se uita cum hotii de acum de la Consiliu Judetian continua hotiile incepute de Ciuperca si nu intervine? Nu le e frica ca odata vor da si ei cu subsemnatul pentru nepasare?
Mary:
(2 Martie 2016, 12:15)
       Am mai spus ca prefectul doarme si in acelasi timp "vegheaza" la aplicarea legilor. Somn usor domnule prefect, dupa masa de pranz sa nu uitati de somnul de frumusete. Este foarte important.
revin Aglaia:
(1 Martie 2016, 21:03)
In ialomita de reclami astfel de cazuri autoritatilor , nici bine nu termini reclamatia si bugetarul te da in primire si anunta hotul. Cand ajungi in sat hotul iti spune verde in fata..... Ce faci ba ma reclami....La noi ca la nimeni- zii bai absolventule de drept ..... Cand va ia DNA cu iregisyrari va smulgeti parul din cap.... Mama lor de hoti
Aglaia:
(1 Martie 2016, 20:56)
Hotiile acestor arendasi iau imbogatit. De ce nu spune nimeni cum arendasii ia terenurile de la batranii judetului,dupa care ia subventi apia/ ha. Nu ara terenurile nimic,nimic pur si siplu. Le inchiriaza la negru cu 5000-6000 lei / ha. Adunati subventia / ha + 60.000.000 lei vechi/ ha . Beneficiu nu gluma - . Mai sunt alti mari fermieri care impreuna cu unii secretari de comuna fac presiuni,amenintari la adresa unora mai mici. Nasol ca politia+ apia cunosc situatia dar nu denunta conform legea 78/2000. In ialomita se ciordeste cu avizul multora. Prefectul o mare dezamagire ba chiar mai spre penal. De retrocedari - Prefectul are calitate de presedinte comisie fond funciar. Imi asum ce scriu = UN MARE PENAL ! Vrei dovada prefectule ? Facem dovada cand vrei ! Dar sa fie publica ori la DNA

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Ian 2021
273 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(108 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(194 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(77 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(183 vizualizări - 0 comentarii)


8

ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(317 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(212 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(299 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(236 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(250 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(240 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(348 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(306 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 1326/31.12.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 220/2020, privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 15:50
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal Tataia Petrea în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Gigi în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Dreptate! în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» @ Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Cetățean de la bloc în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...