Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Ultimele zvâcniri ale administrației Moraru

Consiliul Județean Ialomița legiferează pentru mandatul viitor

Miercuri, 30 octombrie 2019, consilierii județeni s-au reunit în ca­drul unei noi ședințe ordinare. Pe ordinea de zi a întâlnirii au fi­gurat 24 de proiecte de hotărâri, unele de interes major pentru cetățenii județului Ialomița. Printre acestea se numără și proiecte care vizează investiții edi­litare la nivelul județului Ialomița. Acestea vor fi finalizate, în cel mai fericit caz, la sfârșitul următorului mandat legislativ, respectiv în anii 2023-2024. Ședința a fost marcată de scandalul public declanșat între consilierul județean PNL Dragoș Soare și directorul Spitalului Județean Slobozia, Mariana Iancu...

Administrația Moraru moare, dar nu se predă După 3 ani de promisiuni electorale, administrația Moraru continuă să legife­reze proiecte de hotărâri care vizează investiții majore la nivelul județului. Cele mai importante aprobate miercuri, 30 octombrie 2019, au fost cele care au vizat construirea adăpostului pescăresc de la Giurgeni și modernizarea DJ201, împărțită pe 4 tronsoane de drum, pentru «urgentarea investiției». De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au mai figurat rectificări de buget pentru Infras­tructură Drumuri și Poduri SA (firmă subordonată instituției), Spitalul Județean Slobozia și Consiliul Județean. De asemenea, printre cele 24 de proiecte de hotărâri s-a numărat și cel privind modificarea metodologiei de atribuire a contractelor de achiziții publice. Reamintim că instituția s-a remarcat în spațiul public prin faptul că a încheiat, prin încredințare directă, majoritatea contractelor de achiziții publice din ultimii 3 ani.

Povești de adormit electoratul Cel mai important dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Ialomița rămâne cel privind aprobarea devizului general și a cofi­nanțării pentru DJ201, investiție în va­loare de 108,8 milioane de lei. Investiția presupune asfaltarea a 60 de km de drum județean și reprezintă, susțin oficialii ad­ministrației, «cea mai mare investiție în domeniul infrastructurii rutiere din ultimii 30 de ani». Din păcate, de la declarații la realitate drumul e lung, fapt confirmat și de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru: «Am luat decizia de a împărți în 4 tronsoane... Am luat această decizie pentru că e din ce în ce mai greu să găsim firme care să vină la astfel de proceduri. Încercăm, prin derularea lor de această manieră, identificarea unor posibili constructori...». Un alt proiect de hotărâre supus a vizat aproba­rea devizului general pentru un adăpost pescăresc, la Giurgeni, investiție în valoare de 2,7 milioane de lei. Lansat în 2018, adăpostul se dorește a fi «un complex de agrement destinat revitalizării turismului în zonă», precum și a «îmbunătățirii si­guranței pesca­rilor prin dezvoltarea unui mediu favorabil pentru cei care practică pescuitul comercial». De la momentul lansării oficiale a proiectului a trecut mai bine de un an, iar șansele de finalizare a investiției în acest mandat al președintelui Moraru sunt nule.

Bani mai mulți pentru ADI Ialomița Plenul Consiliului Județean a majorat cu 821 mii de lei suma alocată anual Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița pentru susținerea proiectelor de investiții locale. Reamintim că, anual, Consiliul Județean finanțează cu 5 mi­lioane de lei ADI Ialomița pentru asigurarea unor investiții locale de mică anvergură. Anul acesta, suma alocată inițial a fost deja epu­izată pentru finanțarea a 20 de proiecte edilitare. Cei 821 mii de lei vor fi utilizați pentru finanțarea altor 6 investiții până la sfârșitul anului în curs. Reamintim că fon­durile sunt utilizate pentru reparații la clă­dirile administrative, construirea de toalete în școli, reabilitarea unor tronsoane de drum local, etc. În cei aproape 2 ani care au trecut de la înființarea ADI Ialomița, în spațiul public au apărut numeroase acuzații privind inutilitatea acestor investiții. Sunt de notorietate cazurile toaletelor construite la Mărculești, la care elevii nu au acces, deși au fost inaugurate de însuși președintele Victor Moraru. Remarcabil în context e faptul că 70% din fondurile gestionate de ADI Ialomița au fost alocate unor administrații conduse de primari PSD.

9 Noiembrie 2019, 10:10 (2774 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Primele decizii ale administrației Pavel
La Bărbulești nu se respectă măsurile de siguranță impuse de starea de urgență!
COVID-19 costă Ialomița 1,7 milioane de lei la prima strigare
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
Consiliul Județean a alocat 1,7 milioane lei pentru finanțarea AFC Unirea ’04

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(11 Noiembrie 2019, 10:36)
Bravo d-na Mariana! FELICITARI! Bagati frica in ei cu privire la spaga si la comportamentul personalului medical angajat, care se comporta precum Dumnezeu pe pamant. Ajungi in spital fiindca esti bolnav,amarat si suparat si ei asteapta sa le dai bani ptr. a se comporta OMENESTE. Nu au Pic de compasiune fata de oamenii bolnavi.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 14:46)
Da, Vali, am inteles, tu esti un fraier cu 'capul pe umeri'. Ne bucuram  ca nu-ti ploua in gat.. In rest ramane cum spuneai, cumetre, te simteai prost(ma rog, dobitoc) si ai taiat-o din tara de care, totusi, iti pare rau. Asa, ca mostra de vitejie!
Pt. @vali:
(10 Noiembrie 2019, 12:44)
@vali, faiere eu am capul pe umeri si stiu pe ce lume traiesc.Nu am cum sa votez pt.tara in care m-am nascut si am fugit, unde stau nu este permis sa ai doua cetateni, asa ca am renuntat de mult la prostie ! Eu pe prost il las sa moara, nu-l destept! Dar imi pare rau ca tatisoara asta a fost facuta praf cu sprijinul multor dobitoci. Nu am fugit ca nu aveam papa sau verzisori ca sa stii cumetre.
@Vali:
(10 Noiembrie 2019, 11:37)
Postarea ta la singular: ce ne bucuram ca esti dobitoc, iti meriti soarta! Stai si bocesti  la parturile(?) lor, blestemand dar tu ti-ai ales singur hotii care sa te conduca. Ciocul mic, prostule, si capul in punga! Cat te bucuri pt vii!(dar pt morti?).
,, pentru soare,, :
(10 Noiembrie 2019, 07:38)
Ai perfecta dreptate, aceasi părere o au majoritate pacientilor. Despre asta este vb, ar trebuii accent pe pacienți și nu pe cadrele medicale. Fără contribuțiile noastre nu ar mai avea motiv de cearta acești,, domni,,. Medicii ar trebuii obligați sa profeseze în România minim 5 ani și abia apoi sa plece din România. Dacă nu sa plătească școală exact ca in sistemul militar. Puneți mana la munca și mai putina gălăgie.
Vali:
(10 Noiembrie 2019, 06:52)
Ce ma bucur ca suteti dobitoci ,va meritati soarta ! Stati si bociti pe la prtile lor blestemand, dar voi v-ati ales singuri hotii care sa va conduca! Ciocu mic prostilor si capul in punga! Cat ma bucur pentru vii!
@@Pentru Pavel:
(9 Noiembrie 2019, 19:43)
Și vrei sa spui, că văd că altfel nu știi să vorbești, că ea nu are niciun aport???Atunci de ce se vaită toți din spital că nu mai pot lua șpagă de frica managerei. Auziți oameni buni, nu mai vor să ia spaga de frica managerei, deci daca pleacă managera asta e liber in continuare la spaga!
Ordine sunt multe de la minister și nu cred că le-a îndeplinit nici pe jumate pe toate, dar macar la asta știu că a lucrat.Ministerul nu a ordonat micșorarea șpăgii, ci eliminarea completă a ei.
Oamenii s-au saturat sa mai dea bani pentru un act medical gratuit și depun tot soiul de plangeri, dar e foarte greu sa educi oameni care nu mai pot fi educați.
Osanale n-am cum să-i aduc, pentru că este un manager destul de slab, neprofesionist și cu un vocabular pe care nu-l aprob la niciun manager sau șef, și pe care cei care lucrează în spital îl acceptă in continuare.E problema lor că nu știu să se impună  și  sa nu se  mai plângă ca niște copii de grădiniță.
Este un manager slab pentru că 90% din angajați trebuiau înlocuiți, și angajați oameni competenți, profesioniști, oameni care au învățat carte cu adevărat, nu rebuturi cu note de 5-6 la examene, nu angajați pe spaga, ci  medici care știu să pună un diagnostic corect, asistente cu un comportament exemplar atât față de medici cat și față de pacienți, infirmiere care știu că postul lor este de infirmiera nu de șef de secție.Din păcate suntem un oraș de provincie și deocamdată nu putem schimba nimic, doar daca oamenii vor știi cum să voteze pentru a fi cu adevărat mulțumiți. Dar cum 90% din spital sunt fani PSD, sa nu se mai vaite, își merită soarta.Iar noi ceilalți cu alte apartenențe politice suferim din cauza lor!

@Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 18:36)
Esti intr-o grava eroare: nu managera a reusit micsorarea spagii ci ministerul sanatatii care a emis cateva ordine in acest sens, a ridicat nivelul amenzilor pt cadrele medicale si a inmultit controalele prin spitalele tarii pe tema asta. Asa ca, mai usor cu osanalele pe scari, managera n-are niciun aport, "calitatea" ei principala ramanand limbajul de mahala marca Vivani si relatia cu psd.   
giovani:
(9 Noiembrie 2019, 13:36)
 bai voi sunteti dobitoci ? Drum judetean in jud.Ialomita mai distrus decat 203 F nu exista .Sunteti tembeli sau rau intentionati ? Vizitati acest DJ203F Grivita -Murgeanca si apoi initiati si luati HCJ referitor la modernizarea dj ,tampitilor.
Pentru Soare:
(9 Noiembrie 2019, 13:33)
D-le Soare, înțeleg că nu sunteți de acord cu managera spitalului, dar ar fi corect  sa prezentati întregului oraș ce va nemulțumește la aceasta persoana, pentru că marea majoritate a pacienților sunt mulțumiți de faptul că nu prea mai dau șpagă. Ea nu a reușit în totalitate sa elimine spaga din spital, și asta nu e din vina ei ci din vina nesimțirii acelora care fac asta și nu au conștiință, nu a reușit să mulțumească pe toată lumea cu salariile oferite, după cum spunea un doctor că salariu de 20000 Ron nu e un salariu mare, dar asta nu e vina pacienților.Se vaită unii că managera are un comportament vulgar și nu-i respecta??? Dar, ce sunt ei,bebelusi ???De ce nu se revolta??? De ce nu-i spun:,, Ia asculta cucoană, cum îți permiți să vorbești așa cu mine??? " Știți de ce? Pentru că sunt pătați, nu sunt corecți la locul de munca, au făcut tot felul de prostii și le e frică și din cauza asta doar se vaită și se complac în această situație..Un om corect și fără greșeli majore la locul de munca se lupta pentru demnitatea  lui, pentru ai nu fi calcate în picioare principiile și pentru a fi respectat.In general angajații de la stat nu știu ce înseamnă să lucrezi la privat, unde nu ai dreptul sa te revolți doar sa taci și sa ți se spună:,, Sunt12 la poarta care așteaptă să-ți ia locul,  așa că dacă nu-ți convine, pleacă!"E patron, și are dreptul după legile din Romania, să facă ce vrea, că el îți dă salariu, dar în sistemul de stat, aveți  sindicate, are cine sa va apere,sunteți multi dar trebuie să fiți și uniți. Daca revine la conducerea spitalului un manager doctor, ne întoarcem cu câțiva ani la situațiile când ne loveam de nepăsarea cadrelor medicale, la jigniri, indiferență, țipete și faptul că nu știai cât să  dai la toți ca sa fi băgat în seamă că pacient, pentru că acum multi nu-si deschid buzunarele de frica managerei. Va garantez, eu personal, că dacă mă voi lovi in spitalul Slobozia de vreo situație care nu este conformă cu o relație angajat

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 19 Ian 2021
286 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(62 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(126 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


8

Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(496 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(205 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(349 vizualizări - 0 comentarii)


12
Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(281 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(285 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(392 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(272 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(352 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(333 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(323 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vasilica în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Sile în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Cetateann în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Nico în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina SILE în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Trollus în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Cetatean în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina @Realitatea în Polițistul local agresor este cercetat penal Realitate în Polițistul local agresor este cercetat penal Lavinia Avram în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Lorena Prodan în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani #pasajladrajna în Ialomița are trei femei în Parlamentul României cetătean de onoare în Ialomița are trei femei în Parlamentul României chiar asa în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Dreptate! în Ialomița are trei femei în Parlamentul României lumi în Ialomița are trei femei în Parlamentul României pacient în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» O(U) AI în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița dorel în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea coruptia în Ialomița are trei femei în Parlamentul României
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...