Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Administrația din Slobozia promite finalizarea investiției pentru stația de tratare a apei la 1 martie 2020. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni...» a declarat primarul Adrian Mocioniu. Valoarea investiției pentru noua stație de tratare din Slobozia este de 7,84 milioane de lei.

Optimism administrativ În decursul anului 2019, primarul Adrian Mocioniu a anunțat că administrația locală urmărește realizarea unor investiții de anvergură la Slobozia cu termen scadent în anul 2020. Prima dintre ele, potrivit ultimelor sale declarații, va fi stația de tratare a apei. Contractul de achiziție a echipamentului a fost semnat la sfârșitul anului trecut, în Italia, iar termenul scadent pentru punerea în funcțiune a stației este primăvara acestui an. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni... Există proiectul tehnic, echipamentele au fost achiziționate, așteptăm filtrele de cărbune activ care urmează să fie instalate. Este rezultatul unui efort administrativ și financiar considerabil, pe care slobozenii îl așteaptă de foarte mult timp!» ne-a declarat primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu. Reamintim că valoarea investiției pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei» este de 7,84 milioane de lei, iar scopul urmărit este reducerea concentrației de trihalometani în limitele legale admise, precum și reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l».

A doua oară-i cu noroc?
În anul  2011, primarul de atunci al Sloboziei, Gabi Ionașcu, încheia un contract similar cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că, după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea investiției realizate cu Grup Romet Buzău a fost de 1,9 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Lucrările executate atunci s-au dovedit inutile, apa furnizată populației neînregistrând o îmbunatățire semnificativă a parametrilor de potabilitate.

9 Ianuarie 2020, 15:55 (7849 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu și-a luat adio de la Primăria Slobozia
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


George.s:
(15 Ianuarie 2020, 17:02)
Nu știu câți realizează că în fiecare zi avem parte de contaminare cu compușii ăia chimici din apa oferită locuitorilor Sloboziei. Mă refer la apa din conținutul alimentelor și preparatelor cumpărate. Includ aici în primul rând pâinea, dar ar trebui să adaug și toate mâncărurile de la restaurante, produsele de patiserie și unele semipreparate fabricate local. Credeți că producătorii folosesc altă apă decât „apa lui Ionașcu”?
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 08:58)
Pacat ca numai dvs ati inteles acest aspect. Pentru cititorii fideli ai acestui ziar amintesc faptul ca intr-un articol anterior au fost publicate niste informatii, potrivit carora rolul noii investitii in statia de tratare a apei ar fi...doar sa reduca nivelul de sodiu, de la 116 la 1.8 parca. Celelalte mizerii din apa? Raman se pare! Trihalometani si altele de gen. Am vazut recent "coada de vulpe" (nor de uree) emanata de combinat, o minunatie, ce mai. Intreb: de la infiintarea combinatului (1968) si pana in prezent, (50 de ani - cu mici intreruperi ale activitatii) cam cate tone de pulberi poluante a emanat in aer combinatul, ca mai apoi sa se infiltreze in sol, odata cu precipitatiile? Tocmai de acolo si-a gasit tovarasu` ionascu front de captare? Este prea grava problema apei de nu se apleaca asupra ei institutii care ar fi trebuit sa faca dreptate?
Iar dupa ionascu, atat stoica cat si mocioniu cheltuie fonduri insemnate in mod ineficient, motivat mai de graba de foamea unor firme de casa de a incasa bani publici; ma refer la firma pesedistului din buzau caruia stoica i-a dat bani ca sa potabilizeze apa si nu a facut nimic. Zeghe si zabrele!
Maria:
(14 Ianuarie 2020, 16:30)
Daca statia este doar pentru nitriti este posibil sa nu fie ceea ce trebuie! Apa din forajele de la Drajna are mult amoniu de origine anorganica! Sper sa nu fie bani cheltuiti aiurea..........
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 12:59)
Tot din ciclul ''discuții pe holurile primăriei''. Urbanistul șef i-a jurat primariului Mocio că locatarii din zonă nu sunt deranjați de autovehicule cu tonaj greu, că acestea pur și simplu nu au cum să intre pe aleile dintre blocuri.
Cu totul surprinzător, dar respectivii locatari au putut proba în instanță prin zeci de fotografii și filmări că, aproape zilnic, pe aleile înguste dintre blocuri, intră autovehicule de tonaj greu, mai precis de peste 3,5 to. Unele chiar și de 12 tone.
Cică urbanistul va rămâne interzis cânde le va vedea! Gura lumii, prostul satului!!!
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:07)
Interesant este că unul dintre semnatarii adresei către instanță este chiar actualul subprefect, pupila lui Ionașcu. Cu asemenea pregătire, sigur ajunge departe, poate chiar premier.
Glumă-glumă, dar dacă PNL nu iese cu ceva oameni pregătiți, suntem mâncați cu fulgi cu tot. Și când vorbesc de oameni pregătiți, mă refer implicit la oameni tineri, cu mentalități moderne și nu la cei de tipul Tinel de la Urziceni.
Poate o răsări și vreun Soare pe la noi prin ogradă.
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:03)
Pentru @Consilier local. Dosarul pe care curajoasa asociație de proprietari l-a intentat primărelului Mocio merge mai departe, cu toate zvârcolirile unor funcționari din primărie. Interesant este că juriștii din respectiva primărie se dau de ceasul morții să-și justifice salariile și vor ei și pregătirea juridică.
Doar că au reușit performanța de invidiat ca, într-o adresă transmisă instanței, să invoce o lege penală în dosarul respectiv, care este de natură civilă. Sincer, cred că acest lucru spune mult despre nivelul de pregătire juridică al respectivilor. Fără supărare!!!
@ Consilier Local :
(13 Ianuarie 2020, 16:37)
Ce se mai aude si cu dosarul incendiat de Mocio la indemnul partenerului de la CJ si ajutat de fratele veterinarului sef  , prin care a retrocedat ilegal proprietati in Slobozia dupa alegeri in 2016 la doi inversunati sustinatori ( cica au finantat cu cite 500 voturi fiecare ) din Bora si Caramidari , unul revolutionar sifon la Secu si celălat rom cu mustata oala ? Daca nu acum , sigur va iesi dupa alegeri ! Mocio , ți-ai facut valiza ? 
Consilier local:
(13 Ianuarie 2020, 01:51)
Ce se mai aude de procesul pe care onorabilul Mocio îl are cu o asociație de proprietari? Am auzit că respectiva asociație a apelat la o celebră casă de avocatură și sunt toate șansele ca Mocio și omul său de încredere, urbanistul șef, săo  cam bage pe mânecuță.
Mai zic greierașii de prin alte instituții că lui Mocio îi cam tremură nădragii, întrucât a semnat fără să evalueze cu atenție legalitatea actului.
Dar nu vi se pare extrem de ciudat că celalat jurist care este utilizat de primarii în funcție, și mai precis secretarul Primărie, nu își dă cu părere în situația respectivă. Gurile rele zic că și-a dat seama de riscurile speței și nu se amestecă.
Apa Kunzai :
(12 Ianuarie 2020, 10:58)
Daca il aduceti pe ionascu ăla si dupa ce s a dovedit expertizat ca apa NU este potabila,el consuma dintr un pahar,strigand ca apa e strasnica!Culmea??Vom gasi nebuni ce sustin ca au consumat apa de la robinet si ei nu au nimic.Deocamdata.
Marin:
(10 Ianuarie 2020, 13:12)
@Emilian, ai perfecta dreptate, am gresit eu. Probabil m-a luat un val de euforie la gandul ca batranii orasului nu vor mai fi nevoiti sa care bidoane pe scari. :))) Am ajuns sa ne multumim cu lucruri absolut normale pentru ca de obicei se distruge, nu se construieste. Orasul asta a devenit mizerabil, plin de gropi, gunoaie peste tot ( si din lipsa de educatie a cetatenilor, si din lipsa cosurilor de gunoi, si datorita faptului ca si cele care sunt dau pe dinafara). Din pacate aceasta lipsa de educatie va face sa avem un viitor primar tot din fostii, sau mai rau, unul la fel de incompetent. Pariu?! :/
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 09:53)
@@Emilian, ești foarte bine informat ca să fii un simplu cetățean. Dacă lucrezi în administrația publică și ai mai multe date despre măgăriile făcute de stimabilii noștri demnitari, poate că acum este momentul să le devoalăm și să le prezentăm publicului ialomițean. Poate că totuși se vor găsi și investigatori competenți care să ia la puricat toate aceste afaceri, dar de ceva timp parcă nu mai există în Ialomița structuri de tipul DGA, SIF și nu mai vorbesc de parchete. Aici este jale de când s-a pensionat singurul procuror care mai investiga acțiuni de și despre corupție!
Curaj @@Emilian și mai așteptăm și alte vești.
@Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 08:20)
Ai perfecta dreptate, de mana cu moraru ne-au mintit fara sa clipeasca ca vor rezolva cele doua proiecte (parcarea subterana si parcul industrial, finantandu-le cu bani europeni. Stiau de la inceput ca nu se poate si asta pentru faptul ca cele doua proiecte au fost contractate la pachet pe o singura finantare; daca unul dintre cele doua proiecte devenea neeligibil, finantarea era pierduta pentru ambele. Iar proiectul neeligibil a fost cel al parcului ind, care trebuia sa aiba toate loturile concesionate...si a avut doar 2,3 din totalul de 56 parca. Deci finantarea era pa inca de la preluarea mandatului celor doi smecheri. Au mintit lumea fara nicio remuscare. Cred totusi ca neatragerea de fonduri a fost intentionata. Fondurile europene sunt acordate f strict si trebuie sa nu depasesti suma contractata, oricum esti verificat "la sange". Pe cand, banii luati din imprumuturi bancare nu mai sunt urmariti de banca, de aceea au luat mult mai multi decat proiectul initial, ca sa fie loc si de comision. Asa ca, d-nule Marin, da-te de langa primar, ca ne rezervam dreptul de "a arunca cu pietre" (la figurat bineinteles). Nu a avut nicio realizare notabila, cu exceptia firava a rezolvarii cat de cat a transportului in comun. Adica, NIMIC in 4 ani de mandat!
Zabrele pentru apa :
(10 Ianuarie 2020, 08:01)
Este incredibil! Ionaacu declara cu putere ca apa e potabila,acum recunoastem ca trihalometanii,sodiul si nitritii ar trebui sa nu fie prezente in acele procente.Minciunile declarate in presa de stoica,ionascu si alti bautori ai apei,nu ar trebui taxate drept inselaciune si periculoase pentru populatie? Putina ancheta nu ar strica,pentru incercarea de a pacali locuitorii ca apa era potabila?Fara riscuri medicale pe termen lung?Sunt dovezi in presa locala cu duiumul!
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 00:21)
Cetățeni ai Sloboziei, cum puteți să uitați atât de repede. Acest individ, împreună cu președintele Cosiliului Județean, ne-au mințit în cel mai josnic mod că au rezolvat problema celor două proiecte cu fonduri europene: Parcarea din Piața Revoluției și Platforma IMM. Că nu va trebui să mai rambursăm fondurile europene, pentru că au negociat și au rezolvat-o. Care este însă realitatea? Va trebui să rambursăm fondurile europene până la ultimul euro, în condițiile în care Slobozia este deja supraîndatorată. Stiți ce înseamnă acest lucru? Falimentul localității domnilor slobozeni!
Ce alte proiecte a dezvoltat în tot acest timp? Niciunul de anvergură.
Cred că este cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată acest oraș, iar din punct de vedere al moralității nu mai vorbim. Asta ne dorim pentru încă 4 ani??? Ferească Dumnezeu!!!
CETACEAN:
(9 Ianuarie 2020, 18:53)
Statia este foarte mica referitor la debitul de apa necesar orasului iar randamentul maxim este de 90% si cu restul nitratilor ce facem ?Prea putine realizari intr-un mandat si ce cheltuieli a efectuat in timpul acestui mandat.Apropo cu deturnarea de fonduri de la groapa de 2 mil de euro cum ramine.Cu debitul de un milion de euro de la fotbal cum ramine ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 23 Sep 2021
113 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(128 vizualizări - 0 comentarii)


2

Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(662 vizualizări - 1 comentariu)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(271 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(235 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(374 vizualizări - 1 comentariu)


12

Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(275 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(297 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(406 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(391 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(385 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1099 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(294 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(276 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția ialomițeană caută ajutor de șef de post. 14 funcții, scoase la concurs!

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița scoate la concurs 14 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 15:20
(851 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 70 de evenimente, din care 66 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 22 de infracțiuni și au aplicat 185 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 15:10
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 26 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 14 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11138, fiind înregistrate 26 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 13:50
(449 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 15 septembrie 2021-28 februarie 2022, se primesc cereri de sprijin pentru accesarea Schemei de ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 10:40
(412 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Microbist în Eșecuri pentru echipele ialomițene Mioara în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie Nimic în Scrisoare deschisă către țățica Rodica Doar o parere în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie @acelasi suporter în Și-au confirmat superioritatea Dumnezeu sa-l ierte în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie Flori în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie Analiza în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie Gigel în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Cetățean în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! C N x în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca @@Mirela în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca Marcel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 nicusor în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie @cretina cretinelor în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca Suporter în Start poticnit Nimeni Altu' în «La vie en rose» cu deputata Barcari @Mirela în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca Reflexe vechi în Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...