Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!

Administrația din Slobozia promite finalizarea investiției pentru stația de tratare a apei la 1 martie 2020. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni...» a declarat primarul Adrian Mocioniu. Valoarea investiției pentru noua stație de tratare din Slobozia este de 7,84 milioane de lei.

Optimism administrativ În decursul anului 2019, primarul Adrian Mocioniu a anunțat că administrația locală urmărește realizarea unor investiții de anvergură la Slobozia cu termen scadent în anul 2020. Prima dintre ele, potrivit ultimelor sale declarații, va fi stația de tratare a apei. Contractul de achiziție a echipamentului a fost semnat la sfârșitul anului trecut, în Italia, iar termenul scadent pentru punerea în funcțiune a stației este primăvara acestui an. «Sunt optimist că acest obiectiv va fi finalizat în următoarele două luni... Există proiectul tehnic, echipamentele au fost achiziționate, așteptăm filtrele de cărbune activ care urmează să fie instalate. Este rezultatul unui efort administrativ și financiar considerabil, pe care slobozenii îl așteaptă de foarte mult timp!» ne-a declarat primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu. Reamintim că valoarea investiției pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei» este de 7,84 milioane de lei, iar scopul urmărit este reducerea concentrației de trihalometani în limitele legale admise, precum și reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l».

A doua oară-i cu noroc?
În anul  2011, primarul de atunci al Sloboziei, Gabi Ionașcu, încheia un contract similar cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că, după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea investiției realizate cu Grup Romet Buzău a fost de 1,9 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Lucrările executate atunci s-au dovedit inutile, apa furnizată populației neînregistrând o îmbunatățire semnificativă a parametrilor de potabilitate.

9 Ianuarie 2020, 15:55 (5228 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu și-a luat adio de la Primăria Slobozia
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


George.s:
(15 Ianuarie 2020, 17:02)
Nu știu câți realizează că în fiecare zi avem parte de contaminare cu compușii ăia chimici din apa oferită locuitorilor Sloboziei. Mă refer la apa din conținutul alimentelor și preparatelor cumpărate. Includ aici în primul rând pâinea, dar ar trebui să adaug și toate mâncărurile de la restaurante, produsele de patiserie și unele semipreparate fabricate local. Credeți că producătorii folosesc altă apă decât „apa lui Ionașcu”?
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 08:58)
Pacat ca numai dvs ati inteles acest aspect. Pentru cititorii fideli ai acestui ziar amintesc faptul ca intr-un articol anterior au fost publicate niste informatii, potrivit carora rolul noii investitii in statia de tratare a apei ar fi...doar sa reduca nivelul de sodiu, de la 116 la 1.8 parca. Celelalte mizerii din apa? Raman se pare! Trihalometani si altele de gen. Am vazut recent "coada de vulpe" (nor de uree) emanata de combinat, o minunatie, ce mai. Intreb: de la infiintarea combinatului (1968) si pana in prezent, (50 de ani - cu mici intreruperi ale activitatii) cam cate tone de pulberi poluante a emanat in aer combinatul, ca mai apoi sa se infiltreze in sol, odata cu precipitatiile? Tocmai de acolo si-a gasit tovarasu` ionascu front de captare? Este prea grava problema apei de nu se apleaca asupra ei institutii care ar fi trebuit sa faca dreptate?
Iar dupa ionascu, atat stoica cat si mocioniu cheltuie fonduri insemnate in mod ineficient, motivat mai de graba de foamea unor firme de casa de a incasa bani publici; ma refer la firma pesedistului din buzau caruia stoica i-a dat bani ca sa potabilizeze apa si nu a facut nimic. Zeghe si zabrele!
Maria:
(14 Ianuarie 2020, 16:30)
Daca statia este doar pentru nitriti este posibil sa nu fie ceea ce trebuie! Apa din forajele de la Drajna are mult amoniu de origine anorganica! Sper sa nu fie bani cheltuiti aiurea..........
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 12:59)
Tot din ciclul ''discuții pe holurile primăriei''. Urbanistul șef i-a jurat primariului Mocio că locatarii din zonă nu sunt deranjați de autovehicule cu tonaj greu, că acestea pur și simplu nu au cum să intre pe aleile dintre blocuri.
Cu totul surprinzător, dar respectivii locatari au putut proba în instanță prin zeci de fotografii și filmări că, aproape zilnic, pe aleile înguste dintre blocuri, intră autovehicule de tonaj greu, mai precis de peste 3,5 to. Unele chiar și de 12 tone.
Cică urbanistul va rămâne interzis cânde le va vedea! Gura lumii, prostul satului!!!
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:07)
Interesant este că unul dintre semnatarii adresei către instanță este chiar actualul subprefect, pupila lui Ionașcu. Cu asemenea pregătire, sigur ajunge departe, poate chiar premier.
Glumă-glumă, dar dacă PNL nu iese cu ceva oameni pregătiți, suntem mâncați cu fulgi cu tot. Și când vorbesc de oameni pregătiți, mă refer implicit la oameni tineri, cu mentalități moderne și nu la cei de tipul Tinel de la Urziceni.
Poate o răsări și vreun Soare pe la noi prin ogradă.
Mic funcționar:
(14 Ianuarie 2020, 11:03)
Pentru @Consilier local. Dosarul pe care curajoasa asociație de proprietari l-a intentat primărelului Mocio merge mai departe, cu toate zvârcolirile unor funcționari din primărie. Interesant este că juriștii din respectiva primărie se dau de ceasul morții să-și justifice salariile și vor ei și pregătirea juridică.
Doar că au reușit performanța de invidiat ca, într-o adresă transmisă instanței, să invoce o lege penală în dosarul respectiv, care este de natură civilă. Sincer, cred că acest lucru spune mult despre nivelul de pregătire juridică al respectivilor. Fără supărare!!!
@ Consilier Local :
(13 Ianuarie 2020, 16:37)
Ce se mai aude si cu dosarul incendiat de Mocio la indemnul partenerului de la CJ si ajutat de fratele veterinarului sef  , prin care a retrocedat ilegal proprietati in Slobozia dupa alegeri in 2016 la doi inversunati sustinatori ( cica au finantat cu cite 500 voturi fiecare ) din Bora si Caramidari , unul revolutionar sifon la Secu si celălat rom cu mustata oala ? Daca nu acum , sigur va iesi dupa alegeri ! Mocio , ți-ai facut valiza ? 
Consilier local:
(13 Ianuarie 2020, 01:51)
Ce se mai aude de procesul pe care onorabilul Mocio îl are cu o asociație de proprietari? Am auzit că respectiva asociație a apelat la o celebră casă de avocatură și sunt toate șansele ca Mocio și omul său de încredere, urbanistul șef, săo  cam bage pe mânecuță.
Mai zic greierașii de prin alte instituții că lui Mocio îi cam tremură nădragii, întrucât a semnat fără să evalueze cu atenție legalitatea actului.
Dar nu vi se pare extrem de ciudat că celalat jurist care este utilizat de primarii în funcție, și mai precis secretarul Primărie, nu își dă cu părere în situația respectivă. Gurile rele zic că și-a dat seama de riscurile speței și nu se amestecă.
Apa Kunzai :
(12 Ianuarie 2020, 10:58)
Daca il aduceti pe ionascu ăla si dupa ce s a dovedit expertizat ca apa NU este potabila,el consuma dintr un pahar,strigand ca apa e strasnica!Culmea??Vom gasi nebuni ce sustin ca au consumat apa de la robinet si ei nu au nimic.Deocamdata.
Marin:
(10 Ianuarie 2020, 13:12)
@Emilian, ai perfecta dreptate, am gresit eu. Probabil m-a luat un val de euforie la gandul ca batranii orasului nu vor mai fi nevoiti sa care bidoane pe scari. :))) Am ajuns sa ne multumim cu lucruri absolut normale pentru ca de obicei se distruge, nu se construieste. Orasul asta a devenit mizerabil, plin de gropi, gunoaie peste tot ( si din lipsa de educatie a cetatenilor, si din lipsa cosurilor de gunoi, si datorita faptului ca si cele care sunt dau pe dinafara). Din pacate aceasta lipsa de educatie va face sa avem un viitor primar tot din fostii, sau mai rau, unul la fel de incompetent. Pariu?! :/
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 09:53)
@@Emilian, ești foarte bine informat ca să fii un simplu cetățean. Dacă lucrezi în administrația publică și ai mai multe date despre măgăriile făcute de stimabilii noștri demnitari, poate că acum este momentul să le devoalăm și să le prezentăm publicului ialomițean. Poate că totuși se vor găsi și investigatori competenți care să ia la puricat toate aceste afaceri, dar de ceva timp parcă nu mai există în Ialomița structuri de tipul DGA, SIF și nu mai vorbesc de parchete. Aici este jale de când s-a pensionat singurul procuror care mai investiga acțiuni de și despre corupție!
Curaj @@Emilian și mai așteptăm și alte vești.
@Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 08:20)
Ai perfecta dreptate, de mana cu moraru ne-au mintit fara sa clipeasca ca vor rezolva cele doua proiecte (parcarea subterana si parcul industrial, finantandu-le cu bani europeni. Stiau de la inceput ca nu se poate si asta pentru faptul ca cele doua proiecte au fost contractate la pachet pe o singura finantare; daca unul dintre cele doua proiecte devenea neeligibil, finantarea era pierduta pentru ambele. Iar proiectul neeligibil a fost cel al parcului ind, care trebuia sa aiba toate loturile concesionate...si a avut doar 2,3 din totalul de 56 parca. Deci finantarea era pa inca de la preluarea mandatului celor doi smecheri. Au mintit lumea fara nicio remuscare. Cred totusi ca neatragerea de fonduri a fost intentionata. Fondurile europene sunt acordate f strict si trebuie sa nu depasesti suma contractata, oricum esti verificat "la sange". Pe cand, banii luati din imprumuturi bancare nu mai sunt urmariti de banca, de aceea au luat mult mai multi decat proiectul initial, ca sa fie loc si de comision. Asa ca, d-nule Marin, da-te de langa primar, ca ne rezervam dreptul de "a arunca cu pietre" (la figurat bineinteles). Nu a avut nicio realizare notabila, cu exceptia firava a rezolvarii cat de cat a transportului in comun. Adica, NIMIC in 4 ani de mandat!
Zabrele pentru apa :
(10 Ianuarie 2020, 08:01)
Este incredibil! Ionaacu declara cu putere ca apa e potabila,acum recunoastem ca trihalometanii,sodiul si nitritii ar trebui sa nu fie prezente in acele procente.Minciunile declarate in presa de stoica,ionascu si alti bautori ai apei,nu ar trebui taxate drept inselaciune si periculoase pentru populatie? Putina ancheta nu ar strica,pentru incercarea de a pacali locuitorii ca apa era potabila?Fara riscuri medicale pe termen lung?Sunt dovezi in presa locala cu duiumul!
Emilian:
(10 Ianuarie 2020, 00:21)
Cetățeni ai Sloboziei, cum puteți să uitați atât de repede. Acest individ, împreună cu președintele Cosiliului Județean, ne-au mințit în cel mai josnic mod că au rezolvat problema celor două proiecte cu fonduri europene: Parcarea din Piața Revoluției și Platforma IMM. Că nu va trebui să mai rambursăm fondurile europene, pentru că au negociat și au rezolvat-o. Care este însă realitatea? Va trebui să rambursăm fondurile europene până la ultimul euro, în condițiile în care Slobozia este deja supraîndatorată. Stiți ce înseamnă acest lucru? Falimentul localității domnilor slobozeni!
Ce alte proiecte a dezvoltat în tot acest timp? Niciunul de anvergură.
Cred că este cel mai incompetent primar pe care l-a avut vreodată acest oraș, iar din punct de vedere al moralității nu mai vorbim. Asta ne dorim pentru încă 4 ani??? Ferească Dumnezeu!!!
CETACEAN:
(9 Ianuarie 2020, 18:53)
Statia este foarte mica referitor la debitul de apa necesar orasului iar randamentul maxim este de 90% si cu restul nitratilor ce facem ?Prea putine realizari intr-un mandat si ce cheltuieli a efectuat in timpul acestui mandat.Apropo cu deturnarea de fonduri de la groapa de 2 mil de euro cum ramine.Cu debitul de un milion de euro de la fotbal cum ramine ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Nov 2020
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(155 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


3

Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(81 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(177 vizualizări - 0 comentarii)


5

Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)


6

Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(113 vizualizări - 0 comentarii)


7

Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., polițiștii din Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 23 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3971, cu 72 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 13:20
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Incendii la case din Țăndărei, Ion Roată, Slobozia și Coșereni

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:35
(137 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța: Lipsă apă la Sudiți și Gura Văii

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor electrice din localitățile Sudiți și Gura Văii, efectuate de către furnizorul de energie, luni, 23 noiembrie 2020, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


11
Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Un pieton, în vârstă de 49 de ani, din Adâncata, a murit în dimineața zilei de luni, 23 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Victima s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:15
(259 vizualizări - 2 comentarii)


12

Țăndărei: Și-a găsit sfârșitul în căminul de apă

O femeie de 71 de ani din Țăndărei și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă tencuit din propria gospodărie. Forțele de intervenție au fost alertate în cursul azilei de duminică, 22 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:45
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 22 noiembrie a.c., în zona localității Gura Văii. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, de 22 de ani, ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 121 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 22 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3899, cu 121 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2020, 13:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 73 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3778, cu 73 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2020, 13:15
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 55 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3705, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 13:40
(401 vizualizări - 3 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni pentru combaterea răspândirii COVID-19. Un feteștean carantinat, amendat după ce a fost surprins la ghișeul unei instituții!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 12:10
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Pompierii din cadrul ISU Ialomița au intervenit joi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 14,20, la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 15:10
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer depistat cu o alcoolemie de 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Coșereni. La volanul ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 14:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 114 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3650, cu 114 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 13:55
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pompierii, solicitați să spargă ușile unor apartamente

Printr-un apel la 112, miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 10,25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii de acces a unui apartament din Slobozia. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 09:30
(438 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Peste 600 de persoane au fost verificate de polițiști în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, fiind constatate peste 131 de încălcări ale ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:25
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui slobozean

Marți, 17 noiembrie a.c., în urma unei intervenții la un apel 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Slobozia au emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat, de 32 de ani, din Slobozia, cercetat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 18 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3536, cu 102 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 13:55
(874 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Noiembrie 2020, 08:50


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă și în luna noiembrie

Românii pot subscrie începând de marți, 17 noiembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1, 2 și 3 ani. Perioada de ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 16:20
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist «pirat», depistat pe străzile Sloboziei

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 47 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua transport ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:55
(376 vizualizări - 0 comentarii)


DJ212 Fetești-Movila: S-a răsturnat cu mașina «luată» de la firmă, beat la volan și fără a deține permis!

În noaptea de luni spre marți, 16/17 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DJ212 s-ar fi produs un accident rutier. Astfel, un ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:50
(302 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 75000 de lei

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat activitățile ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:45
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Manea în Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița P I @PSD în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @Jilava. în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...