Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița

bonus: Medic concediat pe nedrept

Criticat de nenumărate ori din cauza serviciilor medicale care lasă de dorit, Spitalul Județean de Urgență Slobozia excelează la un singur capitol. Acela al numărului de angajați. Statisticile oficiale arată că unitatea medicală este cel mai mare angajator din Ialomița, depășind atât firmele private, cât și celelalte instituții publice din județ. Datele arată că structura de personal a spitalului cuprinde 1012 posturi. Fără să mai surprindă pe nimeni, mai bine de jumătate dintre acestea sunt destinate altor catego­rii de angajați decât medicii specialiști. Surse din cadrul unității medicale au precizat faptul mulți dintre angajații Spitalului Slobozia au obținut locu­rile de muncă pe criterii politice, fiind apropiați sau simpatizanți ai organizației PSD Ialomița. Mariana Iancu, managerul instituției, nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la aceste aspecte.

Spitalul Slobozia are forță de muncă Prin comparație cu alte instituții publice sau firme private din Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia este entitatea cu cel mai mare număr de angajați. Infor­mațiile publice arată faptul că în structura sa instituția are incluse 1012 posturi. Doar un sfert însă dintre locurile de muncă existente în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia sunt destinate actului medical. Cele mai multe sunt în cadrul compartimentului Administrativ. Medicii specialiști, de exemplu, ocupă cel mai mic procent dintre angajații unității medicale. Modificarea în sensul majorării numărului de posturi s-a concre­tizat o dată cu numirea Marianei Iancu în funcția de manager al instituției. Între 2014 și 2016, anul în care Mariana Iancu a câștigat concursul de manager al Spitalului Slobozia, schema de personal cuprindea cel mult 800 de posturi. Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Deși a fost întrebată în numeroase rânduri cu privire la necesitatea majorării schemei de personal, aceasta a refuzat să ofere un punct de vedere clar. Surse din cadrul unității medicale au explicat faptul că mulți dintre angajații actuali ai Spitalului Slobozia au fost angajați datorită apropierii față de PSD Ialomița. Contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere, Mariana Iancu nu a răspuns.

Cheltuieli imense Numărul mare de personal angajat ge­ne­rează costuri imense în ceea ce privește plata salariilor. Potrivit bugetului de anul trecut, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a avut disponibilă pentru funcționare suma de 108 milioane de lei. Aproximativ 80 de mili­oane de lei din această sumă a fost cheltuită pentru plata salariilor de bază, la care s-au adăugat plățile pentru sporuri, indemnizațiile de hrană și voucherele de vacanță. Potrivit in­formațiilor oferite de Casa Județeană de Asi­gurări de Sănătate Ialomița, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost, în 2019, cel mai mare furnizor de servicii medicale cu care instituția s-a aflat în contract.

Medicii din Slobozia fac gărzi la Spitalul Județean de Urgență Călărași
Puținii medici specialiști ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac, mai nou, gărzi și la Spitalul Județean de Urgență din Călărași. Unitatea medicală de la malul Dunării se află într-un impas și mai mare din punct de vedere al specialiștilor, tocmai de aceea apelează la sprijinul județelor limitrofe pentru a putea acoperi gărzile integral. Punctele nevralgice ale Spitalului Călărași sunt Pediatria, Cardiologia sau Anestezia și Terapia Intensivă. «Avem încheiat un protocol cu spitalul din Slobozia, dar este realizat în baza unui Ordin al Ministerului Sănătății... Atunci când avem nevoie solicităm sprijin și la Slobozia! Și o vom face de fiecare dată când este cazul. Ne ajutăm reciproc, mai ales că legea ne permite...» a comentat situația Daniela Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Medic concediat pe nedrept
Deși au nevoie de medici specia­liști, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia fac demersuri în sensul concedierii celor care își desfă­șoară activitatea în cadrul instituției. Medicul internist Garri Popov Bolgar a acționat în instanță Spitalul Județean de Urgență Slobozia, motivând faptul că a fost concediat pe nedrept. Mana­gerul Mariana Iancu a sacrificat o parte dintre medicii care se aflau în prag de pensionare, emițând dispoziții de în­cetare a contractelor de muncă ale acestora. Printre cei vizați s-a nu­mărat și medicul Garri Popov Bolgar, unul dintre cei mai vechi interniști ai uni­tății medicale. Acesta le cere jude­că­torilor de la Tribunalul Ialomița să anuleze dispoziția prin care i-a fost încetat raportul de muncă și să fie menținut în activitate până la împli­nirea vârstei de 67 de ani. Estimativ, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost reclamat în peste 100 de acțiuni, toate fiind intentate de angajați ai instituției care, în mare parte, au câș­tigat procesele pe care le-au deschis. În cele mai multe situații, oamenii au reclamat neplata drepturilor salariale.

15 Ianuarie 2020, 10:20 (10920 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@incompatibil:
(21 Ianuarie 2020, 19:30)
Steliane, lasa vrajeala ieftina, stie toata lumea cine scrie chestii de genul
incompatibil:
(17 Ianuarie 2020, 16:07)
Io zis si Dugala, directorul de la spitalul Fetesti imi cer scuze public ca am stat 3 ani intr-o functie de conducere incompatibil fiind. V-am ars fraierilor :))) !
pa pariu ca nu se publica?
@Alecu:
(17 Ianuarie 2020, 08:19)
Va multumesc domnule Alecu. Cred ca domnul brancardier evident deranjat de realitatea spitaliceasca uita ce scoala a facut, de fapt probabil nici liceul, probabil nici nu stie sa se semneze sau sa completeze o cerere nu mai zic sa o compună. A uitat cum s-a angajat în spital , dând spaga sau milogindu-se de vreun doctor. Ar trebui sa ii evalueze si pe ei doamna manager, în comportamentul fata de pacient,sa nu ii mai lase tot timpul la fumat si la lenevit si mâncat sa isi umfle burdihanurile grase, sa isi merite banii aia cu sporuri pe care îi iau. Nu prețuiesc locul de munca si salariile pe care nu le-ar primi nicaieri pentru scoala golaneasca pe care o au .
un OM :
(16 Ianuarie 2020, 22:48)
Incompetenta la greu frate.Sunt doua surori monstruoase de-a dreptul,verificati-le va rog diplomele,o sa aveti mari surprize,va asigur eu,un umil fost coeg de postliceala cu una dintre ele,drept dovada diploma mea in sertarul unui bufet,uitata de mult,ca post oha...au razbit neicanimeni ca ele,tupeul si banii au primat,una as med ATI E.L.,a doua bomba C.M. sectia chirurgie,asa ca sa va multumiti sa va faceti bine tratati de d-l N. farmacistul,este vis a vis de asa zisul SPITAL.
Alecu A Alecu:
(16 Ianuarie 2020, 21:11)
@Tataia Petrea ! Poate ca multi,ca si mine de altfel inca nu am vazut pizza. Totusi putem discuta mai civilizat. Poate ca domnul " pacient" are anumite motive sa se exprime mai impulsiv.Deranjat sigur a fost de vreun comportament inadecvat al vreunui malak de brancardier care sigur este de prin comunele apropiate si lejer dovedeste o pizza gigant.
Tataia Petrea :
(16 Ianuarie 2020, 19:44)
Alo, doamna sau domnu' care are nickname-ul "pacient". Dumneavoastră nu aveți ce sa scrieți si sa vorbiți. Nu va duce mintea la lucruri frumoase care se întâmplă in acest spital. Dar ce sa vorbesc cu una sau unu care are e clase ca trenul??? Cand ați văzut prima data pizza
Cetatean:
(16 Ianuarie 2020, 18:44)
Popov n- a fost concediat.A ieșit la pensie cum trebuie sa iasa toți care au împlinit vârsta de pensionare.Pentru ce sa mai prelungești, lasă și alții mai tineri sa muncească.
un om:
(16 Ianuarie 2020, 08:46)
Pai daca lucreaza sotia cu sotul sef. Oare cum se face evaluarea? Oare sotia munceste sau freaca menta? Da in branci saraca?
pacient:
(16 Ianuarie 2020, 08:43)
Poate faceti ceva si cu brancardierii puturosi, care te pun sa te tragi de pe brancard, care sunt mai desptepti decat doctorii si asistentele
M.B:
(16 Ianuarie 2020, 08:41)
Am fost si eu cu mama, o persoana mai in varsta la spital; vreau sa spun ca mancarea a fost foarte buna, nu cum scriu unele persoane , care probabil isi inchipuie ca la regim trebuie sa ai mancare ca de Craciun. Tin sa multumesc medicilor ortopezi si anestezistului, medici tineri si dedicati. Spitalul merge intr-o directie mai buna decat a fost pana acum.S-au facut scimbari pe care pana acum nu le-am vazut la Slobozia. Felicitari!
ciomu:
(16 Ianuarie 2020, 04:03)
Si eu vreau sa ajunga sa fie tratata dr L. de asistentele ei dar si invers. Sa se verifice si diplomele lor
@Maria:
(15 Ianuarie 2020, 20:11)
Celor care denigreaza medicii tineri: va doresc din inima sa va trateze cei in varsta!!!
Stroe:
(15 Ianuarie 2020, 18:22)
Din 2016 și până în prezent, structura s-a majorat anual cu câte 50 de posturi, ajungând la începutul anului 2020 la 1012 posturi. Intrebarea este, cati dintre cei 1012 angajati / exceptand un sfert medici si personal medical, sunt neamuri, pile si relatii sau lingai pe criterii politice? Cum au fost angajati? Au existat concursuri pe criterii de competenta? Sau sunt clanuri si bisericute angajate doar ca sa stoarca salarii cu munca in reluare? Tatica, Iancu ce poveste ne ofera? Ministerle cum stam cu ciumele? Seful mare, Gheoghe Tinel, o prajitura nu arunci pe piata sau te trateaza madam Iancu de ciupiture gandacului de plopi?
Pacient:
(15 Ianuarie 2020, 17:59)
Un spital curat, mancare buna, Modul de servire al mesei lasa de dorit in unele sectii ex: chirurgie.In rest medici competenti. Un exemplu de medic exceptional dr.Toma Florin medic chirurg.
Maria:
(15 Ianuarie 2020, 17:37)
Celor care denigrează medicii in vârsta, vă doresc din inimă să vă trateze cei tineri!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Dec 2021
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 4 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19379, fiind înregistrate 11 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2021, 14:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: A murit într-un accident rutier

ISU Ialomița: A murit într-un accident rutier

Grav accident rutier petrecut în seara zilei de vineri, 3 decembrie a.c. Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua care leagă localitățile Munteni Buzău și Căzănești ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 23:15
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie amenințată cu moartea de către soț

Caz șocant într-o familie din municipiul Fetești. O femeie de 53 de ani a reclamat la Poliție faptul că bărbatul acesteia a stropit pereții locuinței cu motorină și amenință că o va omorî. Speriată, femeia ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 14:40
(182 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: Daruri de Moș Nicolae pentru copii

Protopopiatul Slobozia: Daruri de Moș Nicolae pentru copii

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu a desfășurat vineri, 3 decembrie 2021, activitatea cu tema «Din inimă pentru inimă-daruri de la Moș Nicolae ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 14:00
(110 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 3 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19368, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 13:15
(94 vizualizări - 0 comentarii)


5

APIA: Se depun cereri pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2021 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 12:00
(109 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu trichineloză

Având în vedere apropierea Sărbătorilor de Iarnă, inspectorii DSVSA Ialomița recomandă populației respectarea măsurilor de protecție pentru a preveni îmbolnăvirea provocată de parazitul Trichinella spiralis ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 11:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Doi infractori, reținuți de polițiștii feteșteni

Polițiștii din Fetești au reținut doi bărbați, de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de «violare de domiciliu», «lovirea sau alte violențe», «distrugere», «furt» și «portul sau folosirea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:15
(238 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA: Depunere cereri inițiale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1-15 decembrie 2021, se depun la centrele județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, respectiv ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:10
(280 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Polițiștii ialomițeni au intensificat la data de 1 decembrie a.c. acțiunile preventiv-reactive, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, acționând în zonele aglomerate unde au avut loc manifestări ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Joi, 2 decembrie 2021, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița a organizat o acțiune de donare de sânge la sediul Primăriei din localitatea Perieți, prin implicarea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 14:25
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 2 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19360, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ziua ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 13:35
(165 vizualizări - 0 comentarii)


12
Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Miercuri, 1 decembrie a.c., în jurul orelor 17,00, pe DC51, în apropierea localității Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 19:30
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 1 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19352, fiind înregistrate 16 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 13:40
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

1 Decembrie 2021, 09:20


Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

În dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie a..c, la ora 2,00, la intersecția străzilor Ianache cu Orion, s-a produs un accident rutier. Astfel, două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 și 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 09:15
(461 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 30 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19336, fiind înregistrate 2 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Pompierii ialomițeni și cei din județul Călărași acționează în acest moment pentru lichidarea unui incendiu de amploare în localitatea Horia, sat aparținător al comunei Axintele. Incendiul se manifestă ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:00
(351 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 29 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19334, fiind înregistrate 11 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 13:40
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

În seara zilei de duminică, 28 noiembrie a.c., pe raza localității Gimbășani s-a produs un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 10:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19323, fiind înregistrate 14 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2021, 14:20
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(633 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(436 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(522 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(387 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
Mary în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Iancu în Medici în provincie... abc în Medici în provincie... Urbanistul în Operatorul regional Urban SA Slobozia are 110470 de beneficiari Balan Ghe. în Ziua Ipocriziei Naționale PUTIN în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Balan Ghe. în Medici în provincie... Anca în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă @gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Marian în Clienții sunt obligați să stea la coadă pentru a-și primi economiile Un părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Cetatean în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Andreea în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Pașune în Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor Eu în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Xyz în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Părere în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Escu în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...