Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Premieră agricolă în Ialomița: Apă pentru irigații pe 62 kilometri de canale

Premieră agricolă în Ialomița: Apă pentru irigații pe 62 kilometri de canale

Campania de irigații în Ialomița începe cu o lună mai devreme. Măsura se impune pentru a se încerca diminuarea efectelor secetei, deja instalată. Potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, la acest moment se asigură apă pentru irigații de-a lungul a 62 de kilometri de canale de aducțiune. „«Și în acest an, apa pentru irigații până la punctele de livrare este gratuită, prin fonduri asigurate de la bugetul de stat. Fermierii pot beneficia de apă gratuită indiferent dacă sunt persoane fizice, persoane juridice, organizați în OUAI/FOUAI sau asociații agricole...» se precizează în comunicatul ANIF.

Vești bune pentru culturile de păioase Un comunicat ANIF confirmă oficial faptul că pe anumite suprafețe în Ialomița se poate iriga. Primii metri cubi de apă pe canalele de irigații au fost pompați în urmă cu câteva zile. «Începând cu data de 4 martie 2020 și până în prezent, au fost pornite stații de pompare din șase județe: Botoșani, Brăila, Buzău, Ialomița, Galați și Tulcea. În județele respective, în care au fost solicitări de apă pentru irigații, s-a introdus apă pe 588 km de canale de aducțiune și distribuție, funcționând un număr de 35 de stații de bază și repompare aparținând ANIF, 58 de stații de punere sub presiune și 41 motopompe aparținând beneficiarilor (OUAI, FOUAI și alții). Până la această dată, s-au irigat în total 4699 ha, în principal la culturile de păioase. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare va continua să pună în funcțiune noi aducțiuni, pe măsură ce se primesc solicitări de apă de la beneficiarii cu care ANIF are încheiate contracte de irigații sau se vor încheia noi contracte» se mai arată în comunicatul ANIF.

Totul va fi bine unde fermierii irigă «S-au făcut eforturi pentru a ajunge aici și suntem mulțumiți că sistemele de irigații funcționează...» declară directorul executiv al OUAI Murgeanca, Victor Zichil. Reamintim că OUAI Murgeanca se numără printre cele 7 OUAI din județ care au făcut investiții din fonduri europene pentru retehnologizarea sistemelor de irigații. La nivelul județului Ialomița, firul de aducțiune al apei se întinde pe o lungime de 62 de kilometri. În condițiile creșterii deficitului de apă din sol, ANIF așteapătă ca fermierii care încă nu au încheiat contracte pentru livrarea apei să facă demersuri în acest sens.

Și apă, și investiții!
De asemenea, ANIF a anunțat oficial că nu sunt probleme în asigurarea resurselor financiare pentru susținerea lucrărilor din Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România. În urma alocărilor bugetare asigurate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în suma de 232 milioane de lei, se finanțează continuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de irigații în 93 obiective de investiții. În acest an, se vor pune în funcțiune 11 obiective de investiții din amenajările de irigații.

10 Aprilie 2020, 08:10 (3993 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Organizațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații cer sprijinul Prefecturii Ialomița
Fără subvenții irigațiile costă de 3 ori mai puțin decît anul trecut

Comentariile cititorilor:


Casa Verde zis si fotovoltaicu:
(16 Aprilie 2020, 22:43)
Update pt adevaratul frustrat! Cica raportul ala care te laudai ca lai aranjat se pare ca nu prea este asa:) iar ai luat teapa! Tic tac tic tac... Cum ar zice cineva.nush dar e ceva ciudat ca se cam inmultesc rateurile:(masculul alfa al irigatiilor nu mai poate:)
Jandarmul:
(16 Aprilie 2020, 22:13)
Mai giovani degeaba te dai mare ca inca ai putere ca se pare ca ai scapat haturile din mana:) cu tot plimbatu pe la tinel se pare ca ai cam luat teapa! Te rog eu frumos nu il mai time pe dom dir adj pe la poarta, fi si u ospitalier si invital in casa ca doar e ditamai directoru:) te mai rog eu sa nu te mai ghidezi dupa zicala "fetele bune ajung in rai si fetele rele ajung unde vor ele" pt ca in traditia populara buturuga mica rastoarna caru mare
Doi fieteșteni și o carantina:
(16 Aprilie 2020, 13:39)
@Critic, cititor/scriitor fidel, ouai din părți, ai răbdare frustratule feteștean, ce ai fost dat afara pentru ca nu te duceai la munca, sa vezi raportul, nu ai deja suficiente plângeri penale pentru fals și uz de fals? Răbdarea se recomanda și pensionabilului care vrea sa fie șef. Karma lucrează chiar și împotriva proștilor, ca voi!
Critic de arta :
(15 Aprilie 2020, 23:41)
Poate ne povesteste dom'director Popescu Ionut, care este pus pe laudat, ce sentiment a nutrit cand folosea masina de serviciu(il-.. - MNW) in interes personal? Sau cum a prejudiciat bugetul anif prin faptul ca aceasi masina a fost cu soferul institutiei sa ridice familia Popescu de la aeroportul din iasi, dupa ce se intorcea dintr-o vacanta exotica. P.s. Stimata redactie va rog sa nu imi cenzurati comentul. Va indic ca la anif central exista un raport de control efectuat in luna februarie care atesta faptele de mai sus
Cititor fidel :
(15 Aprilie 2020, 23:04)
Stimata redaction va rog sa ii luati bani "onorabilului" domn Popescu pt ca isi face reclama gratuita aici:))
spam:
(15 Aprilie 2020, 08:29)
Daca informatiile prezentate de popescu mai sus sunt corecte (si nu vad de ce ar minti in legatura cu ceva care poate fi verificat si eventual contrazis) inseamna ca s-a facut totusi ceva pentru refacerea timida a sistemului de irigatii. Putea sa faca altul mai mult de pe functia unui directoras local? Au facut lobby pe langa guvern senatorii astia competenti de ialomita, ca sa obtina mai multe fonduri? Aiurea. Eu cred ca nimeni nu ar fi mutat muntii din loc in 2, 3 ani (hai sa ne uitam cate luni bune a durat giratoriul din Slobozia - 2 roabe de asfalt, de parcarea subterana nu mai scriu). Celi(cei) care va "semnati" OUAI, ati tras voi sfori ca sa fiti directori si nu ati reusit? V-a depasit licitatia organizata la partid si sunteti frustrati? Eu va sfatuiesc sa ramaneti putin in espectativa, asteptati si o sa vedeti ca in acest domeniu nu se va mai face mai nimic; se pare ca se vrea sa fim doar o colonie care sa nu produca, dar sa cumpere totul din afara. Asa cum, acum in plina pandemie, avem firme care pot produce materiale sanitare de protectie dar nu sunt bagate in seama, tot asa vor fi si agricultura si zootehnia noastra; vom manca din import, asa fac iobagii, cumpara scump firmiturile aruncate de la masa bogatilor.
Astora care vreti sa fiti directori, va dau un sfat, gratis: incercati pe la romsilva, e o activitate febrila in aceasta perioada, se munceste in draci la taierea tuturor padurilor tarii si exportul lor la austrieci. Aia performanta vere! Acolo "puteti sa faceti mult mai mult" o banda transportoare care sa care direct padurea din Romania in Austria. Ce ne mai incurcam de trenuri si TIR-uri pe care sa le opreasca toti sarantocii ca sa le intrebe de aviz?
Popescu Ionut:
(14 Aprilie 2020, 21:49)
In completarea articolului Dvs. dar si pentru comentatorii echilibrati, comunic cateva date valabile la sfarsitul mandatului, respectiv: contracte de investitii in Judetul Ialomita in infrastructura statului cu o valoare de 194.876.542 lei (peste 40 mil. Euro), investitii ce sunt prevazute pentru reabilitarea  a 103 km canale pentru irigat, 7 statii de pompare, 67 constructii hidrotehnice, ce vor deservi dupa reabilitare o suprafata de 55.301 ha.
Deasemenea, am promovat si se afla in diverse stadii de avizare si proiectare lucrari de investitii pentru  alte 11 statii de pompare, 173 km  canale pentru irigat si 109 constructii hidrotehnice ( stavilare) ce deservesc 47.642 ha.
Totodata in 2020 au fost irigate in total apox. 90.000 de ha, cea mai mare suprafata din ultimii 12 ani. Aceasta suprafata poate creste usor prin propunerea unor investitii noi, continuarea celor de mai sus sau datorita secetei pronuntate, cum din pacate avem anul acesta, motiv pentru care campania de irigat a si fost demarata mai devreme.
@agricultor:
(14 Aprilie 2020, 08:33)
Ne a cuprins mila de situatia in care va aflati,domnule fermier.Unde va putem trimite gratuitati in ferma?Ne ati facut sa plangem,vazandu-va pe toti in SUVuri de lux(nu pick up),odraslele voastre in ultimele aparitii de masini nemtesti,unde sa aruncam servetelele flescaite de lacrimi?De unde mai existati,la viața grea,cu hambarele pline,ca anual ati urlat, dar s a castigat cu ferma.Desigur s au diminuat castigurile dar nu ati investit decat in locuinte fastuoase in ferma(locuinta),in TV smart cat peretele(esential in ferma!),combine si utilaje supradimensionate vs terenul in posesie-sa ciugulesti ceva si din lucrari.Si nu putin.Ma opresc domnule fermier.Ca avem si serviciu.Nu mai orăcăi atât,ca arăti ca o cârpî,nu ca un bărbat!Succes!
agricultor:
(13 Aprilie 2020, 16:39)
Suport critica ,daca e facuta cu buna credinta si in cunostinta de cauza.Arenda e la nivelul pe care l-am spus inainte . Cine are apa in apropiere si nu iriga isi merita soarta. Investitiile din fermele vegetale au crescut mult in zona mecanizarii ,a masinilor de lucrat solul si a celor de recoltat . S-au investit multi bani si in stocarea cerealelor. Despre primarii care platesc arend mica electratului .......
@agricultor:
(13 Aprilie 2020, 15:06)
Inteleg ca e greu sa suporti oarece critici, dar,
1. daca ai apa pe canal, langa terenul tau, ai si masina si soseaua...deci?
2. arenda medie nu este 1400 kg echivalent grau, poate este un maxim; in realitate aia care dau 1000 kg/1ha asteapta sa le pupi si mana;
3. in teorie, oricine se poate apuca de agricultura, desigur, vorbim de cei cu pregatirea necesara, nu tractoristi cu 4 clase, care au luat pamantul rudelor in arenda si lucreaza "dupa ureche"; in practica insa nu prea mai poti patrunde usor pe piata de profil. Primarii sunt mari latifundiari/arendasi si nu le poti face concurenta, tin cu dintii de babele si mosii proprietari de teren, pe care-i obliga sa lase pamantul in arenda la ei; la fel, nici cu firmele mari nu poti concura. S-a creat un fel de monopol la nivelul fiecarei localitati si chiar daca sunt 2,3 arendasi, se inteleg intre ei ca sa ofere "pretul pietei" la arenda acordata taranului. Sa te apuci acum de agricultura, intre gigantii care si-au consolidat pozitia? aproape imposibil.
agricultor:
(13 Aprilie 2020, 12:07)
Nu sunteti deloc informati. Daca ai pamint nu poti face singur sistemul de irigatii,e ca si cum daca ai masina iti faci singur sosea . Despre investitiile facute puteti sa va informati. Arenda medie in jud Ialomita e mai mare de 1400 kg grau . Traim in o  tara libera si va puteti apuca oricand sa faceti agricultura .Va urez succes !
Ion :
(13 Aprilie 2020, 08:17)
Marii latifundiari ai judetului nu au fost capabili pentru ceva concret in irigatie.Ăla face ziua porumbului doar sa isi faca reclama si bani.Francezul cu asoc porumb se zbate de doar 6 ani si chiar daca e nitel golan,a facut mai mult vs un fermier roman.Astia din judet,se plimba si suna la minister la agricultura de cand se acorda subventiile. Sunt 15 ani si degeaba.60 km de canal.Rusine sa va fie!Sunteti persoane cautate,naibi!Ati cumparat continuu pamant dar investitiile le ati facut doar in utilaje,in irigatie tot gratis ati vrea!
spam:
(13 Aprilie 2020, 08:06)
@Roman in Romania, foarte corect si adevarat tot ceea ce ai scris; dar din acest tablou mai lipseste sa descrii situatia actuala, situatie care are legatura cu seceta si cu nevoia imperioasa de IRIGATII, si anume DEFRISAREA TARII si exportul padurii (plamanul verde) catre tari smechere care isi conserva aurul lor verde! Desigur, tatucul Ilici i-a adus pe austrieci in tara si in general pe "asupritorii" capitalisti; dar nici baietii astia destepti de acum de la putere nu fac nimic bun pentru tara. Sa spui tu ca ministru al mediului ca taierea padurilor e benefica pentru economie?? acum, in al XII-lea ceas cand zone din Romania se desertifica din cauza secetei. Ne-ati vandut viitorul contra comisioane. Sunt anti PSD, insa proiectul asta cu refacerea canalelor pentru irigat este initiat de ei, ca si acordarea de subventii pentru tomate. Sa fii fost doar o mica tresarire a constiintei pentru faptul ca au distrus tara in 30 de ani. Placuta suedeza bilingva ca sa inteleaga si pesedeii si peneleii.
P.S. proiectul a fost lansat de minister, nu de anif-urile conduse temporar de al lu` popescu, al lupulescu, etc. . In occident esti obligat sa platesti apa de irigat, numai idiot sa fii sa nu o folosesti, la noi e langa terenul tau, dar astepti sa incasezi subventiile si despagubirile.
Xulescu:
(11 Aprilie 2020, 22:25)
Felicitari
Roman in Romania:
(11 Aprilie 2020, 12:52)
Dupa 30 ani,dupa ce prostimea dusa de nas de Iliescu si roman au distrus economia Romaniei.30 ani pentru 70 kilometri de canal!Rusinos!Ceausescu a omorat in puscarii 1000 de dizidemti,in ani de temnita.iliescu si ai lui au ucis doar in 3 zile de"revolutie"2.ooo de oameni.Sa nu uitam mineriada sau evenimentele rusinoase de la Tg Mures!In 2 ani democratia a bagat in pamant de trei ori mai multi oameni decat comunismul.Plus toata economia tarii ruinata!Asta politica democrata!Social democrata,cu trandafiri!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Ian 2021
379 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 25 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7497, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 13:45
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără de 29 de ani, depistată băută la volan pe străzile Sloboziei

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 47 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme, pe raza municipiului Slobozia și a comunei Grivița, fără a ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 12:30
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Constănțeni arestați pentru «constituire a unui grup infracțional organizat»

Vineri, 22 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 12:25
(101 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 39000 de lei

Polițiștii ialomițeni, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții de control, în vederea verificării respectării ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 12:20
(50 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Transformator mistuit de flăcări

Duminică, 24 ianuarie a.c., în jurul orei 8,05, în comuna Stelnica a izbucnit un incendiu la un transformator. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 09:45
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Petrecere ilegală, întreruptă de polițiști

35 de persoane au fost amendate duminică, 24 ianuarie 2021, după ce au participat la o petrecere privată organizată în comuna  Borănești, fără a respecta măsurile de protecție sanitară. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2021, 08:20
(90 vizualizări - 1 comentariu)


Unirea Principatelor, celebrată la Catedrala Urziceni

Unirea Principatelor, celebrată la Catedrala Urziceni

Cerul însorit al Urziceniului a primit rugăciunea de mulțumire adusă lui Dumnezeu. Duminică, 24 ianuarie 2021, după săvârșirea Sfintei Liturghii, preoții Catedralei Urziceni au săvârșit slujba de Te Deum ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2021, 18:35
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 24 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7481, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2021, 14:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 12 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7463, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2021, 13:35
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(341 vizualizări - 0 comentarii)


12
Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(259 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(210 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(262 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(286 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(441 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(336 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...