Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

bonus: Adevărul despre HCM Slobozia

Echipa de handbal a Sloboziei este pe punctul de a rata șansa de a juca un nou sezon în Liga Națională. Unul dintre principalii artizani ai acestui eșec este primarul Adrian Mocioniu. El a declarat încă din anul 2017 că dorește redirecționarea fondurilor bugetare către fotbal. Președintele HCM, Nicolae Goidea, susține că cele 2 milioane de lei care ar putea fi alocați echipei la ședința Consiliului Local de la sfârșitul acestei luni sunt «risipă de bani publici». Decizia finală va fi luată joi, 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia.

Puțină istorie sportivă locală
La începutul anului 2017, primarul Adrian Mocioniu a inițiat o dezbatere publică pe probleme de sport. Întâlnirea a rămas celebră pentru disputa generată atunci cu omul de afaceri Gheorghe Vlase. A fost prima dată când Adrian Mocioniu a declarat public că nu este interesat de susținerea echipei de handbal a orașului: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă!». La momentul respectiv, echipa de handbal se numea CSM Slobozia, iar antrenorul Dumitru Muși reușise performanța de a o menține în Ligă Națională. În vara 2017 echipa iese de sub umbrela CSM și se transformă într-un club de sine stătător, Handbal Club Municipal. Președinte este numit Nicolae Goidea, fost arbitru de fotbal. Goidea se reprofilează repede și, la începutul lui 2018, solicită un buget de 3 milioane lei pentru îndeplinirea obiectivului. Primește doar 2,46 milioane de lei. În ciuda faptului că echipa scoate 17 puncte, retrogradează. În încercarea de a reveni pe prima scenă după doar un sezon, Goidea face efortul de a păstra o bună parte din jucătoare. În timpul sezonului, când deja fiecare leu era planificat, Adrian Mocioniu reduce 500000 de lei din buget. Apar, firesc, restanțe la contracte, la furnizori, iar costurile pentru turneele de promovare de la Făgăraș și Ploiești sunt acoperite cu greu. Degrevat de cheltuielile cu echipa de fotbal, pe care o transferă în gestiunea Consiliului Județean, Mocioniu revine lângă echipă în momentul promovării de la Ploiești, Atunci el promite suporterilor tot ce aceștia vor să audă. Consiliul Local aprobă un buget de 2,95 milioane de lei pentru sezonul 2019-2020, însă o face abia în iulie 2019, când piața jucătoarelor e săracă, iar ofertele limitate. Din cei 2,95 milioane de lei, 600000 de lei sunt folosiți pentru acoperirea restanțelor. În cercuri restrânse primarul nu ascunde faptul că regretă că trebuie să dea bani pentru handbal. În public însă, nu pierde niciun prilej de a strânge mâna tuturor spectatorilor, cum s-a întâmplat, de exemplu, la meciul din februarie cu Vâlcea.

Orchestrarea unui eșec
Pandemia încurcă planurile edilului slobozean. Conform acestor planuri, Adrian Mocioniu a mizat pe retrogra­darea HCM din Liga Națională, fapt care ar fi legitimat decizia de a diminua finan­țarea echipei de handbal. Publicul n-ar fi aflat niciodată că Primăria Slobozia nu a prevăzut la începutul acestui an, așa cum era firesc, fonduri pentru un nou sezon competițional. Iar o dată reales, nu ar mai fi contat dacă și cu ce sumă finanțează acest sport. Însă orașul nu a putut fi mințit la nesfârșit. Perspectiva unei finanțări de subzistență sau a înscrierii echipei în Liga Secundă i-a nemulțumit pe suporteri, care au solicitat (și au obținut!) o întâlnire cu autoritățile locale. Întâlnirea s-a desfășurat la începutul lunii iunie în tribunele Stadionului «1 Mai». Obligat de circumstanțe, Adrian Mocioniu a promis suporterilor o finanțare generoasă pentru acest sezon competițional. După cum veți vedea însă, această promisiune este inutilă. Săptămâna trecută, Comisia Economică din cadrul Consiliului Local a aprobat un proiect de finanțare de 2 milioane de lei. Proiectul va fi supus votului în plen pe 25 iunie 2020. Din păcate, banii sunt insuficienți și vor veni prea târziu pentru a se mai crea o strategie viabilă pentru Liga Națională. La acest moment, HCM mai dispune de numai două jucătoare sub contract. Încă o dată, bâjbâiala administrativă a lui Mocioniu e pe cale să spulbere singurul proiect sportiv pe care l-a avut vreodată Slobozia. Și anulează eforturile financiare din ultimii 10 ani, eforturi care au costat bugetul zeci de milioane de lei.

Goidea devine acarul Păun
Contactat telefonic, primarul Adrian Mocioniu își declină orice responsabilitate. «Eu am plătit toate sumele care mi s-au cerut pentru echipa de handbal! Toți am făcut eforturi pentru a rămâne în Liga Națională... N-am spus niciodată că nu vreau să mai avem echipă de handbal! Dar nu am putut plăti ceva ce nu există...» a declarat el, făcând aluzie la lipsa unui proiect asumat de HCM pentru sezonul competițional 2020-2021. Aluziile primarului Adrian Mocioniu îl transformă pe Nicolae Goidea, președintele HCM Slobozia, în principalul vinovat de situația creată la acest moment. Solicitat să ofere un punct de vedere cu privire la aceste acuzații, Nicolae Goidea a refuzat: «Nu voi comenta niciodată declarațiile primarului... Sunt aici pentru a sprijini handbalul, dacă mi se va cere acest lucru. Pot să vă spun doar atât: o alocare de 2 milioane de lei la acest moment mi se pare, mie personal, o risipă de bani publici!». În aceste condiții, viitorul echipei de handbal se va decide pe 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local. Pentru o corectă informare a consilierilor, Nicolae Goidea a realizat un raport informativ care prezintă situația «la zi» a HCM Slobozia.

Am decis să publicăm și noi conținutul acestui raport în speranța că mediatizarea lui va genera o decizie responsa­bilă, în cunoștință de cauză. Indiferent de rezultatul votului însă, sezonul compe­tițional 2020-2021 este compromis. Dacă cele 2 milioane de lei vor fi alocate, HCM Slobozia va face cel mult figurație în Liga Națională. Dacă aceste fonduri vor fi diminuate și se va decide reconstrucția echipei în Liga Secundă, orizontul de așteptare pentru performanțe reale nu poate fi stabilit mai devreme de 4 ani.

Adevărul despre HCM Slobozia
În ultima perioadă s-a discutat mult în spațiul public despre viitorul echipei HCM Slobozia, atât la nivel local, cât și național. În acest context, în calitate de președinte de club, am datoria de a face publice problemele actuale ale echipei și să identific, împreună cu dumneavoastră, soluții. De aceea am decis să vă prezint acest raport informativ:
1. FINANȚAREA
a) se face în baza Ordinului 664/2018, cu respectarea Legii 350/2005, prin care primul pas în obținerea unei finanțări de către o entitate sportivă este ca autoritatea locală sau județeană, după caz, să aloce și să aprobe prin ședință de consiliu un buget destinat proiectelor sportive, precum și un calendar de depunere a proiectelor de către structurile sportive;
b) la acest moment fondurile destinate proiectelor sportive sunt: 0 (zero) RON.
2. BUGETUL
a) 2.000.000 RON este o sumă insuficientă pentru atingerea obiectivului de rămânere în Liga Națională, fiind doar o mare risipă de bani publici cu un rezultat de dinainte știut:
RETROGRADARE (anul acesta retrogradează direct 4 echipe);
b) 3.000.000 RON este o sumă cu care se poate lupta pentru atingerea obiectivului, cu mențiunea ca această sumă să fi fost prinsă în bugetul autorității locale pentru proiecte sportive încă de la începutul anului pentru a se putea face o strategie.
3. SITUAȚIA JURIDICĂ
a) contractul de finanțare s-a încheiat în data de 15.06.2020, clubul nemaiputându-se angrena în nicio cheltuială legată de activitatea sportivă până la data semnării noului contract (posibil la sfârșitul lunii iulie 2020). Există o perioadă din 5-6 iulie 2020 până în momentul în care s-ar semna contractul când nu putem avea activitate cu toate că este OBLIGATORIE (plăți sportive și staff, cantonament, pregătire pre­competițională, medicamentație, masă, cazare, viză și analize medicale, turnee de pregătire, transport, închiriat sală antrenamente, etc);
b) până la semnarea contractului de finanțare clubul va fi blocat în totalitate la nivelul activităților curente.
4. SITUAȚIA LOTULUI ECHIPEI
a) există doar 2 jucătoare la acest moment care au contract (de la 15.06.2020 fără remunerație) de activitate sportivă;
b) probabilitatea negocierii și aducerii la echipă a unui întreg lot plus antrenor (pentru Liga Națională) este extrem de dificil de realizat dacă nu chiar imposibil la acest moment (nu mai sunt jucătoare fără contract, iar cele care sunt ori sunt extrem de slabe din punct de vedere sportiv, ori sunt accidentate și urmează o perioadă de recuperare, etc). Au fost oportunități în ultima perioadă (2 săptămâni) de a aduce un antrenor cunoscut, de mare perspectivă și de a coopta în lot jucătoare de certă valoare, dar acestea au fost ratate din cauza situației financiare incerte de la club.
5. STRATEGIA ȘI OBIECTIVELE CLUBULUI
a) atât timp cât finanțarea echipei vine în ultima clipă, cu maxim o lună și jumătate înaintea începerii campionatului (și nu se știe 100% nici suma și nici când aceasta va fi disponibilă!), este greu de conceput o strategie, iar un obiectiv este, de asemenea, greu de asumat în astfel de situație, atât timp cât nu cunoști din timp resursele disponibile, resursele umane pe care le vei avea la dispoziție și mijloacele de care dispui sau ai dispune, etc;
b) performanța nu se naște din neant, sportul are nevoie de susținere și în special de susținere financiară. Nu trebuie să ne diminuăm așteptările doar pentru a putea fi potrivite cu nivelul actual al performanței (care este unul mediocru la acest moment), ci trebuie să ne sporim nivelul de performanță pentru a fi conform cu așteptările noastre, numai că în această situație avem nevoie de o strategie pe termen lung, cu obiective intermediare de la an la an, cu o finanțare pe măsură care să poată fi suportată fără mari eforturi de către autorități (ideal este o finanțare public-privat), o stabilitate la toate capitolele. Abia apoi putem vorbi de așteptări, de obiective de atins, etc.
Anul trecut, cu un buget mai mare decât cel actual propus, echipa a înregistrat rezultate slabe pe plan sportiv (nu fug de răspundere și mi le asum în totalitate!), din multe alte cauze. Prima, și poate cea mai importantă, o reprezintă finanțarea târzie (exact ca în această perioadă). De aceea nu au putut fi aduse jucătoare pentru că la acest moment (iunie-iulie) nu mai sunt libere decât cele de o factură tehnico-tactică slabă, accidentate sau în curs de refacere, etc. Nu îmi pot asuma iar aceeași situație „de a încropi o echipă pe repede înainte“, în ultima clipă, pentru ca aș risipi banul public și după un an rezultatul va fi același, retrogradarea (spre deosebire de anul trecut anul acesta retrogradează direct 4 echipe), iar vinovatul principal voi fi tot eu. Eu personal consider că echipa trebuie să evolueze acolo unde poate face față din punct de vedere financiar, acolo unde pentru finanțator bugetul pe care îl poate susține nu reprezintă o piatră de moară, astfel încât clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse. În sport nu poți avea rezultate de pe azi pe mâine fără o strategie gândită în amănunt și de la care nu trebuie să te abați. Tot ceea ce doresc să transmit este ca la acest moment nici cu un buget de 1 milion de euro anual nu pot construi o echipă competitivă care să se ridice la nivelul bugetului și al așteptărilor! Este posibil să aducem una-două jucătoare în plus... dar până la 16 trebuie completat doar cu jucătoare de un nivel sportiv slab.
Cu stimă, Nicolae Goidea

23 Iunie 2020, 17:10 (8710 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual

Comentariile cititorilor:


cum, bre?:
(16 Iulie 2020, 14:35)
Nu pot sa crez ca primu` veterinar din capu` la muncipiu sa ingroape fete, adica handbaliste! Parca altceva voia sa faca cu si pentru dansele. Nu va ganditi la prostii, ma refeream de fapt la proiectu` cu mega sala polivalenta! Ati inteles? Pai si amu, ce facem? Investim intr-o sala de sport o galagie de bani (pe datorie de la banci), dar nu mai avem fete... adica echipa de handbal? Incurcate sunt culisele administrative!
P.S. nu sunt impotriva sportului, insa, in decursul timpului s-au pompat de la primarie foarte multi bani intr-o echipa de fotbal total neperformanta, in conditiile in care scrimerii care chiar au avut rezultate remarcabile, se duceau la competitiile europenecu tenisii rupti in varf si se intorceau cu medalii! Pai e corect?
cetatean:
(27 Iunie 2020, 18:20)
Echipa de campania a lui mocioniu sef de campanie (...),cel mai comunist tanar din epoca Iliescu ,a stat sub fusta a trei ,patru amante pna acum si binenteles sub roba domnului zudecator fost la curtea de conturi si peco a vindut tot ce a praduit in viata de prefect si acum vrea sa i-l faca  pe acest mocio primar si apoi el impreuna cu neacsu sa obtina fotolii de senator si deputat pe listele prietenelui ,mincinosul numarul unu din Rominia .Sper ca alegatorii din Slobozia sa fie intelepti si sa nu rezoneze la aceste rebuturi  ale societatii rominesti .
ionel:
(26 Iunie 2020, 07:15)
In curind speram sa scapam de aceasta nulitate si de camarila lui .Singurele persoane care vor regreta dupa el sunt fufele din primarie angajate de el ,pirpiroaice oane camelii ,zanfiroaice etc.
vasilic:
(24 Iunie 2020, 16:41)
Aceasta echipa ca si cea de fotbal cit a fost la primarie au fost surse de venituri suplimentare pe care l-a obtinut directorul economic de la primarie impreuna cu primarul .
pescar:
(24 Iunie 2020, 14:57)
hai, nu mai fiti rai, primaria si-a tras bazin olimpic la 5 metri in fata si cica ar vrea sa bage si niscai puiet de stiuca, ceee, numai Dragnea sa aiba Belina lui?!
Viorel:
(24 Iunie 2020, 12:55)
Dacă e să considerăm acest moment ca fiind unul "zero",în care Dl Goidea își asuma rezultatele execrabile,demne de rușinea anului în handbal(sa nu uitam,nu au reușit să miste in fata unor jucătoare de 16-18 ani),atunci el ca principal asumator sa si dea demisia si sa se apuce de ce stie mai bine. Si sa ia de mâna pe sefuletul lui(plămadit pe meleaguri de mult apuse ,pe la scornicești),si sa se duca unde stiu ei mai bine,părerea mea...la origini!!!handbal la slobozia-un proiect esuat cu buna știință, ținut în viață pt sifonarea banului public într un mod legal,rămas fără finanțare datorită primarului traseist care a schimbat din mers barca.asteptam si noi anchete...reale
Fost sportiv:
(24 Iunie 2020, 12:01)
Daca nimic nu e, nimic nu e! Psd
Coach Carter:
(24 Iunie 2020, 10:46)
Mentalitatea de a fi mediocrii ne a invins dintotdeauna,Nu am vrut sa intram in divizia B cu echipa de fotbal,Nu am vrut sa avem in club de Box, Nu am vrut sa avem un club de Atletism, Nu putem, Dar ma gandesc cum oamenii din Asia, au cei mai. Buni atleti-maratonisti, Camerun este peste noi la echipa de fotbal, Nu Vrem sa dam copiilor un motiv sa faca Sport Vrem sa Furam , Sa facem burta mare cu mici si bere. Nu vrem,Nu putem , Nu stim
tratat cu tratament:
(24 Iunie 2020, 10:25)
Baietasul asta o fi stiind ca vreme de 4 ani a figurat ca primar al Sloboziei ? As pune pariu ca votantii PSD il vor alege din nou. Cu 3000-4000 de voturi poti deveni primar din primul tur, intr-un oras ca Slobozia. (La Tandarei, primarita presteaza ca primar cu 1050 voturi valabil exprimate)
Mary:
(24 Iunie 2020, 09:32)
Floare la ureche!!
Atât el cât și predecesorii lui au îngropat un oraș, lăsând populația fără apă potabilă, dar o echipă de handbal!!


Cetățean:
(24 Iunie 2020, 09:03)
(...) un om toxic de o prostie rară !
Parinte:
(23 Iunie 2020, 22:22)
De ce sa irosesti 2 mill pe handbal daca stii ca nu vei avea rezultate? sa ia bani pe bilete daca vor performanta sau abonamente sau sponsorizari etc.
Mai bine bagati 2 mil in canalizare derbedeilor !
tata de fata:
(23 Iunie 2020, 22:13)
Felicitari Goidea !!! Intr-o tara in care orice domeniu este controlat politic , mai mult sau putin mai mult  ,  sa iesi public sa spui lucrurilor pe nume inseamna ceva....! Cat priveste " Felicitari " sunt parinte de fata si vin cu intrebarea : de ce pentru baieti este corecta o finantare a activitatii mai mare si pentru fete nu ? Fotbalul este sport de masa , iar handbalul este un altfel de sport ? nu este tot sport de masa ? care este definitia sportului de masa ? sa stim care este diferenta intre : fotbal si handbal . Asta sa stim ca daca mai facem copii sa stim ce sa facem....fete sau baieti ? Sau ii facem in functie ( sau cu) de cine este primar :) ?
Liviu:
(23 Iunie 2020, 21:57)
adrian , mandatul tau este un esec impecabil. Mare gherla ai fost bai baiatule. Chiar o sa ramai in analele istoriei ca primarul zero. Ba, da zero cu felicitari! Pardon , ai mai prins cate o marliță prin primarie. Dar , administrativ nu pot sa nu remarc nulitatea suprema de care ai dat dovada. Hai du-te inapoi la sondat lighioane! Si nu uita sa mai risipesti 2 milioane!
Pt felicitari:
(23 Iunie 2020, 21:48)
omule poate nu ai înțeles.Inaptul asta voia sa aloce încă 2 mil ron deși e conștient ca echipa nu va avea rezultate și tot aloca de 3 ani milioane de ron către aceasta echipa strict din scop electoral.Nu a făcut nimic decât sa continuie în prostia inceputa de el!!! E adevărat ca atitudinea d-lui Goidea e foarte corecta, trage un semnal de alarma despre cum acest personaj vrea sa arunce pe apa sambetei un purcoi de bani iar

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
29 Ian 2023
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(246 vizualizări - 0 comentarii)


3

Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(454 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(392 vizualizări - 0 comentarii)


5
Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(695 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(636 vizualizări - 0 comentarii)


7

AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(554 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(290 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Ianuarie 2023, 17:30


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(505 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(947 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termenul de comunicare a pro-ratei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, în conformitate cu prevederile art. 300, alin. (9) din Legea nr. 227/2015, art. 300, alin. (9) și a OUG nr. 7/2017, persoanele ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:40
(1061 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabillor că miercuri, 25 ianuarie 2023, este termenul de depunere a unor declarații fiscale, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:30
(1045 vizualizări - 0 comentarii)


Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață în dimineața zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, la vârsta de 76 de ani. A fost managerul Spitalului Slobozia pentru mai multe perioade ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 08:20
(10193 vizualizări - 8 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2023, «Ziua Unirii Principatelor Române»

Marți, 24 ianuarie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:30
(1369 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor devine opțional

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, în conformitate cu prevederile OUG nr. 16/2022, începând cu data de 1 ianuarie 2023, impozitul pe veniturile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:00
(1256 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Proiectul de buget pentru 2023, în dezbatere publică

Consiliul Județean Ialomița organizează joi, 19 ianuarie a.c., o dezbatere publică privind proiectul de buget pentru anul 2023. Evenimentul se va desfășura la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 12:40
(1163 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări referitoare la fiscalizarea bacșișului

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prin Legea nr. 376/2022 s-a modificat și s-a completat Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999, privind obligația ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 11:10
(1024 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 12:40
(1281 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele de venit anuale valabile în 2023

La sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice din Slobozia, precum și la cele ale Serviciilor Fiscale din Urziceni și Fetești, a fost afișată Decizia nr. 4447 referitoare la aprobarea Normelor ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 11:20
(1372 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

Vineri, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat, pe raza de competență, o acțiune pe linia verificării legalității transportului de persoane. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 14:00
(1706 vizualizări - 3 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen de depunere a Formularului 406 pentru contribuabilii mijlocii

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că a fost actualizată lista contribuabililor mijlocii. Astfel, ANAF aduce în atenția contribuabililor noi precizări privind ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 10:30
(1658 vizualizări - 0 comentarii)


Accident feroviar la Alexeni

Accident feroviar la Alexeni

Joi, 12 ianuarie a.c., două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident feroviar, în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni. În sprijin a intervenit ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2023, 19:15
(1481 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Prețurile medii ale produselor agricole valabile în anul 2023

În vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din cedarea folosinței  bunurilor prin arendare valabile în anul 2023, au fost stabilite preturile medii ale produselor agricole, prin Hotărârea ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2023, 12:20
(2320 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Doi morți în urma unui accident rutier

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că marți, 10 ianuarie a.c., pe raza localității Movilița s-a produs un grav accident rutier. În urma unei coliziuni frontale dintre un autoturism și un autocar ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2023, 15:00
(2025 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...