Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

bonus: Adevărul despre HCM Slobozia

Echipa de handbal a Sloboziei este pe punctul de a rata șansa de a juca un nou sezon în Liga Națională. Unul dintre principalii artizani ai acestui eșec este primarul Adrian Mocioniu. El a declarat încă din anul 2017 că dorește redirecționarea fondurilor bugetare către fotbal. Președintele HCM, Nicolae Goidea, susține că cele 2 milioane de lei care ar putea fi alocați echipei la ședința Consiliului Local de la sfârșitul acestei luni sunt «risipă de bani publici». Decizia finală va fi luată joi, 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia.

Puțină istorie sportivă locală
La începutul anului 2017, primarul Adrian Mocioniu a inițiat o dezbatere publică pe probleme de sport. Întâlnirea a rămas celebră pentru disputa generată atunci cu omul de afaceri Gheorghe Vlase. A fost prima dată când Adrian Mocioniu a declarat public că nu este interesat de susținerea echipei de handbal a orașului: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă!». La momentul respectiv, echipa de handbal se numea CSM Slobozia, iar antrenorul Dumitru Muși reușise performanța de a o menține în Ligă Națională. În vara 2017 echipa iese de sub umbrela CSM și se transformă într-un club de sine stătător, Handbal Club Municipal. Președinte este numit Nicolae Goidea, fost arbitru de fotbal. Goidea se reprofilează repede și, la începutul lui 2018, solicită un buget de 3 milioane lei pentru îndeplinirea obiectivului. Primește doar 2,46 milioane de lei. În ciuda faptului că echipa scoate 17 puncte, retrogradează. În încercarea de a reveni pe prima scenă după doar un sezon, Goidea face efortul de a păstra o bună parte din jucătoare. În timpul sezonului, când deja fiecare leu era planificat, Adrian Mocioniu reduce 500000 de lei din buget. Apar, firesc, restanțe la contracte, la furnizori, iar costurile pentru turneele de promovare de la Făgăraș și Ploiești sunt acoperite cu greu. Degrevat de cheltuielile cu echipa de fotbal, pe care o transferă în gestiunea Consiliului Județean, Mocioniu revine lângă echipă în momentul promovării de la Ploiești, Atunci el promite suporterilor tot ce aceștia vor să audă. Consiliul Local aprobă un buget de 2,95 milioane de lei pentru sezonul 2019-2020, însă o face abia în iulie 2019, când piața jucătoarelor e săracă, iar ofertele limitate. Din cei 2,95 milioane de lei, 600000 de lei sunt folosiți pentru acoperirea restanțelor. În cercuri restrânse primarul nu ascunde faptul că regretă că trebuie să dea bani pentru handbal. În public însă, nu pierde niciun prilej de a strânge mâna tuturor spectatorilor, cum s-a întâmplat, de exemplu, la meciul din februarie cu Vâlcea.

Orchestrarea unui eșec
Pandemia încurcă planurile edilului slobozean. Conform acestor planuri, Adrian Mocioniu a mizat pe retrogra­darea HCM din Liga Națională, fapt care ar fi legitimat decizia de a diminua finan­țarea echipei de handbal. Publicul n-ar fi aflat niciodată că Primăria Slobozia nu a prevăzut la începutul acestui an, așa cum era firesc, fonduri pentru un nou sezon competițional. Iar o dată reales, nu ar mai fi contat dacă și cu ce sumă finanțează acest sport. Însă orașul nu a putut fi mințit la nesfârșit. Perspectiva unei finanțări de subzistență sau a înscrierii echipei în Liga Secundă i-a nemulțumit pe suporteri, care au solicitat (și au obținut!) o întâlnire cu autoritățile locale. Întâlnirea s-a desfășurat la începutul lunii iunie în tribunele Stadionului «1 Mai». Obligat de circumstanțe, Adrian Mocioniu a promis suporterilor o finanțare generoasă pentru acest sezon competițional. După cum veți vedea însă, această promisiune este inutilă. Săptămâna trecută, Comisia Economică din cadrul Consiliului Local a aprobat un proiect de finanțare de 2 milioane de lei. Proiectul va fi supus votului în plen pe 25 iunie 2020. Din păcate, banii sunt insuficienți și vor veni prea târziu pentru a se mai crea o strategie viabilă pentru Liga Națională. La acest moment, HCM mai dispune de numai două jucătoare sub contract. Încă o dată, bâjbâiala administrativă a lui Mocioniu e pe cale să spulbere singurul proiect sportiv pe care l-a avut vreodată Slobozia. Și anulează eforturile financiare din ultimii 10 ani, eforturi care au costat bugetul zeci de milioane de lei.

Goidea devine acarul Păun
Contactat telefonic, primarul Adrian Mocioniu își declină orice responsabilitate. «Eu am plătit toate sumele care mi s-au cerut pentru echipa de handbal! Toți am făcut eforturi pentru a rămâne în Liga Națională... N-am spus niciodată că nu vreau să mai avem echipă de handbal! Dar nu am putut plăti ceva ce nu există...» a declarat el, făcând aluzie la lipsa unui proiect asumat de HCM pentru sezonul competițional 2020-2021. Aluziile primarului Adrian Mocioniu îl transformă pe Nicolae Goidea, președintele HCM Slobozia, în principalul vinovat de situația creată la acest moment. Solicitat să ofere un punct de vedere cu privire la aceste acuzații, Nicolae Goidea a refuzat: «Nu voi comenta niciodată declarațiile primarului... Sunt aici pentru a sprijini handbalul, dacă mi se va cere acest lucru. Pot să vă spun doar atât: o alocare de 2 milioane de lei la acest moment mi se pare, mie personal, o risipă de bani publici!». În aceste condiții, viitorul echipei de handbal se va decide pe 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local. Pentru o corectă informare a consilierilor, Nicolae Goidea a realizat un raport informativ care prezintă situația «la zi» a HCM Slobozia.

Am decis să publicăm și noi conținutul acestui raport în speranța că mediatizarea lui va genera o decizie responsa­bilă, în cunoștință de cauză. Indiferent de rezultatul votului însă, sezonul compe­tițional 2020-2021 este compromis. Dacă cele 2 milioane de lei vor fi alocate, HCM Slobozia va face cel mult figurație în Liga Națională. Dacă aceste fonduri vor fi diminuate și se va decide reconstrucția echipei în Liga Secundă, orizontul de așteptare pentru performanțe reale nu poate fi stabilit mai devreme de 4 ani.

Adevărul despre HCM Slobozia
În ultima perioadă s-a discutat mult în spațiul public despre viitorul echipei HCM Slobozia, atât la nivel local, cât și național. În acest context, în calitate de președinte de club, am datoria de a face publice problemele actuale ale echipei și să identific, împreună cu dumneavoastră, soluții. De aceea am decis să vă prezint acest raport informativ:
1. FINANȚAREA
a) se face în baza Ordinului 664/2018, cu respectarea Legii 350/2005, prin care primul pas în obținerea unei finanțări de către o entitate sportivă este ca autoritatea locală sau județeană, după caz, să aloce și să aprobe prin ședință de consiliu un buget destinat proiectelor sportive, precum și un calendar de depunere a proiectelor de către structurile sportive;
b) la acest moment fondurile destinate proiectelor sportive sunt: 0 (zero) RON.
2. BUGETUL
a) 2.000.000 RON este o sumă insuficientă pentru atingerea obiectivului de rămânere în Liga Națională, fiind doar o mare risipă de bani publici cu un rezultat de dinainte știut:
RETROGRADARE (anul acesta retrogradează direct 4 echipe);
b) 3.000.000 RON este o sumă cu care se poate lupta pentru atingerea obiectivului, cu mențiunea ca această sumă să fi fost prinsă în bugetul autorității locale pentru proiecte sportive încă de la începutul anului pentru a se putea face o strategie.
3. SITUAȚIA JURIDICĂ
a) contractul de finanțare s-a încheiat în data de 15.06.2020, clubul nemaiputându-se angrena în nicio cheltuială legată de activitatea sportivă până la data semnării noului contract (posibil la sfârșitul lunii iulie 2020). Există o perioadă din 5-6 iulie 2020 până în momentul în care s-ar semna contractul când nu putem avea activitate cu toate că este OBLIGATORIE (plăți sportive și staff, cantonament, pregătire pre­competițională, medicamentație, masă, cazare, viză și analize medicale, turnee de pregătire, transport, închiriat sală antrenamente, etc);
b) până la semnarea contractului de finanțare clubul va fi blocat în totalitate la nivelul activităților curente.
4. SITUAȚIA LOTULUI ECHIPEI
a) există doar 2 jucătoare la acest moment care au contract (de la 15.06.2020 fără remunerație) de activitate sportivă;
b) probabilitatea negocierii și aducerii la echipă a unui întreg lot plus antrenor (pentru Liga Națională) este extrem de dificil de realizat dacă nu chiar imposibil la acest moment (nu mai sunt jucătoare fără contract, iar cele care sunt ori sunt extrem de slabe din punct de vedere sportiv, ori sunt accidentate și urmează o perioadă de recuperare, etc). Au fost oportunități în ultima perioadă (2 săptămâni) de a aduce un antrenor cunoscut, de mare perspectivă și de a coopta în lot jucătoare de certă valoare, dar acestea au fost ratate din cauza situației financiare incerte de la club.
5. STRATEGIA ȘI OBIECTIVELE CLUBULUI
a) atât timp cât finanțarea echipei vine în ultima clipă, cu maxim o lună și jumătate înaintea începerii campionatului (și nu se știe 100% nici suma și nici când aceasta va fi disponibilă!), este greu de conceput o strategie, iar un obiectiv este, de asemenea, greu de asumat în astfel de situație, atât timp cât nu cunoști din timp resursele disponibile, resursele umane pe care le vei avea la dispoziție și mijloacele de care dispui sau ai dispune, etc;
b) performanța nu se naște din neant, sportul are nevoie de susținere și în special de susținere financiară. Nu trebuie să ne diminuăm așteptările doar pentru a putea fi potrivite cu nivelul actual al performanței (care este unul mediocru la acest moment), ci trebuie să ne sporim nivelul de performanță pentru a fi conform cu așteptările noastre, numai că în această situație avem nevoie de o strategie pe termen lung, cu obiective intermediare de la an la an, cu o finanțare pe măsură care să poată fi suportată fără mari eforturi de către autorități (ideal este o finanțare public-privat), o stabilitate la toate capitolele. Abia apoi putem vorbi de așteptări, de obiective de atins, etc.
Anul trecut, cu un buget mai mare decât cel actual propus, echipa a înregistrat rezultate slabe pe plan sportiv (nu fug de răspundere și mi le asum în totalitate!), din multe alte cauze. Prima, și poate cea mai importantă, o reprezintă finanțarea târzie (exact ca în această perioadă). De aceea nu au putut fi aduse jucătoare pentru că la acest moment (iunie-iulie) nu mai sunt libere decât cele de o factură tehnico-tactică slabă, accidentate sau în curs de refacere, etc. Nu îmi pot asuma iar aceeași situație „de a încropi o echipă pe repede înainte“, în ultima clipă, pentru ca aș risipi banul public și după un an rezultatul va fi același, retrogradarea (spre deosebire de anul trecut anul acesta retrogradează direct 4 echipe), iar vinovatul principal voi fi tot eu. Eu personal consider că echipa trebuie să evolueze acolo unde poate face față din punct de vedere financiar, acolo unde pentru finanțator bugetul pe care îl poate susține nu reprezintă o piatră de moară, astfel încât clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse. În sport nu poți avea rezultate de pe azi pe mâine fără o strategie gândită în amănunt și de la care nu trebuie să te abați. Tot ceea ce doresc să transmit este ca la acest moment nici cu un buget de 1 milion de euro anual nu pot construi o echipă competitivă care să se ridice la nivelul bugetului și al așteptărilor! Este posibil să aducem una-două jucătoare în plus... dar până la 16 trebuie completat doar cu jucătoare de un nivel sportiv slab.
Cu stimă, Nicolae Goidea

23 Iunie 2020, 17:10 (7479 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual

Comentariile cititorilor:


cum, bre?:
(16 Iulie 2020, 14:35)
Nu pot sa crez ca primu` veterinar din capu` la muncipiu sa ingroape fete, adica handbaliste! Parca altceva voia sa faca cu si pentru dansele. Nu va ganditi la prostii, ma refeream de fapt la proiectu` cu mega sala polivalenta! Ati inteles? Pai si amu, ce facem? Investim intr-o sala de sport o galagie de bani (pe datorie de la banci), dar nu mai avem fete... adica echipa de handbal? Incurcate sunt culisele administrative!
P.S. nu sunt impotriva sportului, insa, in decursul timpului s-au pompat de la primarie foarte multi bani intr-o echipa de fotbal total neperformanta, in conditiile in care scrimerii care chiar au avut rezultate remarcabile, se duceau la competitiile europenecu tenisii rupti in varf si se intorceau cu medalii! Pai e corect?
cetatean:
(27 Iunie 2020, 18:20)
Echipa de campania a lui mocioniu sef de campanie (...),cel mai comunist tanar din epoca Iliescu ,a stat sub fusta a trei ,patru amante pna acum si binenteles sub roba domnului zudecator fost la curtea de conturi si peco a vindut tot ce a praduit in viata de prefect si acum vrea sa i-l faca  pe acest mocio primar si apoi el impreuna cu neacsu sa obtina fotolii de senator si deputat pe listele prietenelui ,mincinosul numarul unu din Rominia .Sper ca alegatorii din Slobozia sa fie intelepti si sa nu rezoneze la aceste rebuturi  ale societatii rominesti .
ionel:
(26 Iunie 2020, 07:15)
In curind speram sa scapam de aceasta nulitate si de camarila lui .Singurele persoane care vor regreta dupa el sunt fufele din primarie angajate de el ,pirpiroaice oane camelii ,zanfiroaice etc.
vasilic:
(24 Iunie 2020, 16:41)
Aceasta echipa ca si cea de fotbal cit a fost la primarie au fost surse de venituri suplimentare pe care l-a obtinut directorul economic de la primarie impreuna cu primarul .
pescar:
(24 Iunie 2020, 14:57)
hai, nu mai fiti rai, primaria si-a tras bazin olimpic la 5 metri in fata si cica ar vrea sa bage si niscai puiet de stiuca, ceee, numai Dragnea sa aiba Belina lui?!
Viorel:
(24 Iunie 2020, 12:55)
Dacă e să considerăm acest moment ca fiind unul "zero",în care Dl Goidea își asuma rezultatele execrabile,demne de rușinea anului în handbal(sa nu uitam,nu au reușit să miste in fata unor jucătoare de 16-18 ani),atunci el ca principal asumator sa si dea demisia si sa se apuce de ce stie mai bine. Si sa ia de mâna pe sefuletul lui(plămadit pe meleaguri de mult apuse ,pe la scornicești),si sa se duca unde stiu ei mai bine,părerea mea...la origini!!!handbal la slobozia-un proiect esuat cu buna știință, ținut în viață pt sifonarea banului public într un mod legal,rămas fără finanțare datorită primarului traseist care a schimbat din mers barca.asteptam si noi anchete...reale
Fost sportiv:
(24 Iunie 2020, 12:01)
Daca nimic nu e, nimic nu e! Psd
Coach Carter:
(24 Iunie 2020, 10:46)
Mentalitatea de a fi mediocrii ne a invins dintotdeauna,Nu am vrut sa intram in divizia B cu echipa de fotbal,Nu am vrut sa avem in club de Box, Nu am vrut sa avem un club de Atletism, Nu putem, Dar ma gandesc cum oamenii din Asia, au cei mai. Buni atleti-maratonisti, Camerun este peste noi la echipa de fotbal, Nu Vrem sa dam copiilor un motiv sa faca Sport Vrem sa Furam , Sa facem burta mare cu mici si bere. Nu vrem,Nu putem , Nu stim
tratat cu tratament:
(24 Iunie 2020, 10:25)
Baietasul asta o fi stiind ca vreme de 4 ani a figurat ca primar al Sloboziei ? As pune pariu ca votantii PSD il vor alege din nou. Cu 3000-4000 de voturi poti deveni primar din primul tur, intr-un oras ca Slobozia. (La Tandarei, primarita presteaza ca primar cu 1050 voturi valabil exprimate)
Mary:
(24 Iunie 2020, 09:32)
Floare la ureche!!
Atât el cât și predecesorii lui au îngropat un oraș, lăsând populația fără apă potabilă, dar o echipă de handbal!!


Cetățean:
(24 Iunie 2020, 09:03)
(...) un om toxic de o prostie rară !
Parinte:
(23 Iunie 2020, 22:22)
De ce sa irosesti 2 mill pe handbal daca stii ca nu vei avea rezultate? sa ia bani pe bilete daca vor performanta sau abonamente sau sponsorizari etc.
Mai bine bagati 2 mil in canalizare derbedeilor !
tata de fata:
(23 Iunie 2020, 22:13)
Felicitari Goidea !!! Intr-o tara in care orice domeniu este controlat politic , mai mult sau putin mai mult  ,  sa iesi public sa spui lucrurilor pe nume inseamna ceva....! Cat priveste " Felicitari " sunt parinte de fata si vin cu intrebarea : de ce pentru baieti este corecta o finantare a activitatii mai mare si pentru fete nu ? Fotbalul este sport de masa , iar handbalul este un altfel de sport ? nu este tot sport de masa ? care este definitia sportului de masa ? sa stim care este diferenta intre : fotbal si handbal . Asta sa stim ca daca mai facem copii sa stim ce sa facem....fete sau baieti ? Sau ii facem in functie ( sau cu) de cine este primar :) ?
Liviu:
(23 Iunie 2020, 21:57)
adrian , mandatul tau este un esec impecabil. Mare gherla ai fost bai baiatule. Chiar o sa ramai in analele istoriei ca primarul zero. Ba, da zero cu felicitari! Pardon , ai mai prins cate o marliță prin primarie. Dar , administrativ nu pot sa nu remarc nulitatea suprema de care ai dat dovada. Hai du-te inapoi la sondat lighioane! Si nu uita sa mai risipesti 2 milioane!
Pt felicitari:
(23 Iunie 2020, 21:48)
omule poate nu ai înțeles.Inaptul asta voia sa aloce încă 2 mil ron deși e conștient ca echipa nu va avea rezultate și tot aloca de 3 ani milioane de ron către aceasta echipa strict din scop electoral.Nu a făcut nimic decât sa continuie în prostia inceputa de el!!! E adevărat ca atitudinea d-lui Goidea e foarte corecta, trage un semnal de alarma despre cum acest personaj vrea sa arunce pe apa sambetei un purcoi de bani iar

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
25 Iul 2021
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351

Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(219 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(132 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(88 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(88 vizualizări - 0 comentarii)


8
Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(124 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(103 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(116 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


12
Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(290 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(173 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(132 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(327 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 20 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 13:50
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr de 17 ani din Brașov, reținut de polițiști după ce ar fi violat o bătrână de 86 de ani din Adâncata

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov, a fost reținut luni seara, 19 iulie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 86 de ani, din Adâncata, și ar fi întreținut ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 10:50
(381 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Dridu

Marți, 20 iulie 2021, echipele RAJA Constanța intervin pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Orhideei din ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 09:40
(211 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Gogu de la borduri în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 iulie 2021 Gogu de la borduri în Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în 5 școli din Ialomița cer executarea silită a contabilului care a furat banii Gogu de la borduri în Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii Jumuga în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița Gogu de la borduri în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu critică deciziile președintelui Klaus Iohannis Cetățean în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață Cetățean al municipiului Slobo în Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie Gogu de la borduri în Dridu: Lebădă salvată de polițiști Gogu de la borduriP în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Mioara în Apă cu program la Amara Gogu de la borduri în Accidente la Tovărășia și Urziceni Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în Birocrația lasă elevii din Ialomița fără burse școlare Off în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Corcodel de la Dumitresti în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița New în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în DSP Ialomița împiedică înființarea unui centru de dializă la Spitalul Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...