Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

bonus: Adevărul despre HCM Slobozia

Echipa de handbal a Sloboziei este pe punctul de a rata șansa de a juca un nou sezon în Liga Națională. Unul dintre principalii artizani ai acestui eșec este primarul Adrian Mocioniu. El a declarat încă din anul 2017 că dorește redirecționarea fondurilor bugetare către fotbal. Președintele HCM, Nicolae Goidea, susține că cele 2 milioane de lei care ar putea fi alocați echipei la ședința Consiliului Local de la sfârșitul acestei luni sunt «risipă de bani publici». Decizia finală va fi luată joi, 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia.

Puțină istorie sportivă locală
La începutul anului 2017, primarul Adrian Mocioniu a inițiat o dezbatere publică pe probleme de sport. Întâlnirea a rămas celebră pentru disputa generată atunci cu omul de afaceri Gheorghe Vlase. A fost prima dată când Adrian Mocioniu a declarat public că nu este interesat de susținerea echipei de handbal a orașului: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă!». La momentul respectiv, echipa de handbal se numea CSM Slobozia, iar antrenorul Dumitru Muși reușise performanța de a o menține în Ligă Națională. În vara 2017 echipa iese de sub umbrela CSM și se transformă într-un club de sine stătător, Handbal Club Municipal. Președinte este numit Nicolae Goidea, fost arbitru de fotbal. Goidea se reprofilează repede și, la începutul lui 2018, solicită un buget de 3 milioane lei pentru îndeplinirea obiectivului. Primește doar 2,46 milioane de lei. În ciuda faptului că echipa scoate 17 puncte, retrogradează. În încercarea de a reveni pe prima scenă după doar un sezon, Goidea face efortul de a păstra o bună parte din jucătoare. În timpul sezonului, când deja fiecare leu era planificat, Adrian Mocioniu reduce 500000 de lei din buget. Apar, firesc, restanțe la contracte, la furnizori, iar costurile pentru turneele de promovare de la Făgăraș și Ploiești sunt acoperite cu greu. Degrevat de cheltuielile cu echipa de fotbal, pe care o transferă în gestiunea Consiliului Județean, Mocioniu revine lângă echipă în momentul promovării de la Ploiești, Atunci el promite suporterilor tot ce aceștia vor să audă. Consiliul Local aprobă un buget de 2,95 milioane de lei pentru sezonul 2019-2020, însă o face abia în iulie 2019, când piața jucătoarelor e săracă, iar ofertele limitate. Din cei 2,95 milioane de lei, 600000 de lei sunt folosiți pentru acoperirea restanțelor. În cercuri restrânse primarul nu ascunde faptul că regretă că trebuie să dea bani pentru handbal. În public însă, nu pierde niciun prilej de a strânge mâna tuturor spectatorilor, cum s-a întâmplat, de exemplu, la meciul din februarie cu Vâlcea.

Orchestrarea unui eșec
Pandemia încurcă planurile edilului slobozean. Conform acestor planuri, Adrian Mocioniu a mizat pe retrogra­darea HCM din Liga Națională, fapt care ar fi legitimat decizia de a diminua finan­țarea echipei de handbal. Publicul n-ar fi aflat niciodată că Primăria Slobozia nu a prevăzut la începutul acestui an, așa cum era firesc, fonduri pentru un nou sezon competițional. Iar o dată reales, nu ar mai fi contat dacă și cu ce sumă finanțează acest sport. Însă orașul nu a putut fi mințit la nesfârșit. Perspectiva unei finanțări de subzistență sau a înscrierii echipei în Liga Secundă i-a nemulțumit pe suporteri, care au solicitat (și au obținut!) o întâlnire cu autoritățile locale. Întâlnirea s-a desfășurat la începutul lunii iunie în tribunele Stadionului «1 Mai». Obligat de circumstanțe, Adrian Mocioniu a promis suporterilor o finanțare generoasă pentru acest sezon competițional. După cum veți vedea însă, această promisiune este inutilă. Săptămâna trecută, Comisia Economică din cadrul Consiliului Local a aprobat un proiect de finanțare de 2 milioane de lei. Proiectul va fi supus votului în plen pe 25 iunie 2020. Din păcate, banii sunt insuficienți și vor veni prea târziu pentru a se mai crea o strategie viabilă pentru Liga Națională. La acest moment, HCM mai dispune de numai două jucătoare sub contract. Încă o dată, bâjbâiala administrativă a lui Mocioniu e pe cale să spulbere singurul proiect sportiv pe care l-a avut vreodată Slobozia. Și anulează eforturile financiare din ultimii 10 ani, eforturi care au costat bugetul zeci de milioane de lei.

Goidea devine acarul Păun
Contactat telefonic, primarul Adrian Mocioniu își declină orice responsabilitate. «Eu am plătit toate sumele care mi s-au cerut pentru echipa de handbal! Toți am făcut eforturi pentru a rămâne în Liga Națională... N-am spus niciodată că nu vreau să mai avem echipă de handbal! Dar nu am putut plăti ceva ce nu există...» a declarat el, făcând aluzie la lipsa unui proiect asumat de HCM pentru sezonul competițional 2020-2021. Aluziile primarului Adrian Mocioniu îl transformă pe Nicolae Goidea, președintele HCM Slobozia, în principalul vinovat de situația creată la acest moment. Solicitat să ofere un punct de vedere cu privire la aceste acuzații, Nicolae Goidea a refuzat: «Nu voi comenta niciodată declarațiile primarului... Sunt aici pentru a sprijini handbalul, dacă mi se va cere acest lucru. Pot să vă spun doar atât: o alocare de 2 milioane de lei la acest moment mi se pare, mie personal, o risipă de bani publici!». În aceste condiții, viitorul echipei de handbal se va decide pe 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local. Pentru o corectă informare a consilierilor, Nicolae Goidea a realizat un raport informativ care prezintă situația «la zi» a HCM Slobozia.

Am decis să publicăm și noi conținutul acestui raport în speranța că mediatizarea lui va genera o decizie responsa­bilă, în cunoștință de cauză. Indiferent de rezultatul votului însă, sezonul compe­tițional 2020-2021 este compromis. Dacă cele 2 milioane de lei vor fi alocate, HCM Slobozia va face cel mult figurație în Liga Națională. Dacă aceste fonduri vor fi diminuate și se va decide reconstrucția echipei în Liga Secundă, orizontul de așteptare pentru performanțe reale nu poate fi stabilit mai devreme de 4 ani.

Adevărul despre HCM Slobozia
În ultima perioadă s-a discutat mult în spațiul public despre viitorul echipei HCM Slobozia, atât la nivel local, cât și național. În acest context, în calitate de președinte de club, am datoria de a face publice problemele actuale ale echipei și să identific, împreună cu dumneavoastră, soluții. De aceea am decis să vă prezint acest raport informativ:
1. FINANȚAREA
a) se face în baza Ordinului 664/2018, cu respectarea Legii 350/2005, prin care primul pas în obținerea unei finanțări de către o entitate sportivă este ca autoritatea locală sau județeană, după caz, să aloce și să aprobe prin ședință de consiliu un buget destinat proiectelor sportive, precum și un calendar de depunere a proiectelor de către structurile sportive;
b) la acest moment fondurile destinate proiectelor sportive sunt: 0 (zero) RON.
2. BUGETUL
a) 2.000.000 RON este o sumă insuficientă pentru atingerea obiectivului de rămânere în Liga Națională, fiind doar o mare risipă de bani publici cu un rezultat de dinainte știut:
RETROGRADARE (anul acesta retrogradează direct 4 echipe);
b) 3.000.000 RON este o sumă cu care se poate lupta pentru atingerea obiectivului, cu mențiunea ca această sumă să fi fost prinsă în bugetul autorității locale pentru proiecte sportive încă de la începutul anului pentru a se putea face o strategie.
3. SITUAȚIA JURIDICĂ
a) contractul de finanțare s-a încheiat în data de 15.06.2020, clubul nemaiputându-se angrena în nicio cheltuială legată de activitatea sportivă până la data semnării noului contract (posibil la sfârșitul lunii iulie 2020). Există o perioadă din 5-6 iulie 2020 până în momentul în care s-ar semna contractul când nu putem avea activitate cu toate că este OBLIGATORIE (plăți sportive și staff, cantonament, pregătire pre­competițională, medicamentație, masă, cazare, viză și analize medicale, turnee de pregătire, transport, închiriat sală antrenamente, etc);
b) până la semnarea contractului de finanțare clubul va fi blocat în totalitate la nivelul activităților curente.
4. SITUAȚIA LOTULUI ECHIPEI
a) există doar 2 jucătoare la acest moment care au contract (de la 15.06.2020 fără remunerație) de activitate sportivă;
b) probabilitatea negocierii și aducerii la echipă a unui întreg lot plus antrenor (pentru Liga Națională) este extrem de dificil de realizat dacă nu chiar imposibil la acest moment (nu mai sunt jucătoare fără contract, iar cele care sunt ori sunt extrem de slabe din punct de vedere sportiv, ori sunt accidentate și urmează o perioadă de recuperare, etc). Au fost oportunități în ultima perioadă (2 săptămâni) de a aduce un antrenor cunoscut, de mare perspectivă și de a coopta în lot jucătoare de certă valoare, dar acestea au fost ratate din cauza situației financiare incerte de la club.
5. STRATEGIA ȘI OBIECTIVELE CLUBULUI
a) atât timp cât finanțarea echipei vine în ultima clipă, cu maxim o lună și jumătate înaintea începerii campionatului (și nu se știe 100% nici suma și nici când aceasta va fi disponibilă!), este greu de conceput o strategie, iar un obiectiv este, de asemenea, greu de asumat în astfel de situație, atât timp cât nu cunoști din timp resursele disponibile, resursele umane pe care le vei avea la dispoziție și mijloacele de care dispui sau ai dispune, etc;
b) performanța nu se naște din neant, sportul are nevoie de susținere și în special de susținere financiară. Nu trebuie să ne diminuăm așteptările doar pentru a putea fi potrivite cu nivelul actual al performanței (care este unul mediocru la acest moment), ci trebuie să ne sporim nivelul de performanță pentru a fi conform cu așteptările noastre, numai că în această situație avem nevoie de o strategie pe termen lung, cu obiective intermediare de la an la an, cu o finanțare pe măsură care să poată fi suportată fără mari eforturi de către autorități (ideal este o finanțare public-privat), o stabilitate la toate capitolele. Abia apoi putem vorbi de așteptări, de obiective de atins, etc.
Anul trecut, cu un buget mai mare decât cel actual propus, echipa a înregistrat rezultate slabe pe plan sportiv (nu fug de răspundere și mi le asum în totalitate!), din multe alte cauze. Prima, și poate cea mai importantă, o reprezintă finanțarea târzie (exact ca în această perioadă). De aceea nu au putut fi aduse jucătoare pentru că la acest moment (iunie-iulie) nu mai sunt libere decât cele de o factură tehnico-tactică slabă, accidentate sau în curs de refacere, etc. Nu îmi pot asuma iar aceeași situație „de a încropi o echipă pe repede înainte“, în ultima clipă, pentru ca aș risipi banul public și după un an rezultatul va fi același, retrogradarea (spre deosebire de anul trecut anul acesta retrogradează direct 4 echipe), iar vinovatul principal voi fi tot eu. Eu personal consider că echipa trebuie să evolueze acolo unde poate face față din punct de vedere financiar, acolo unde pentru finanțator bugetul pe care îl poate susține nu reprezintă o piatră de moară, astfel încât clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse. În sport nu poți avea rezultate de pe azi pe mâine fără o strategie gândită în amănunt și de la care nu trebuie să te abați. Tot ceea ce doresc să transmit este ca la acest moment nici cu un buget de 1 milion de euro anual nu pot construi o echipă competitivă care să se ridice la nivelul bugetului și al așteptărilor! Este posibil să aducem una-două jucătoare în plus... dar până la 16 trebuie completat doar cu jucătoare de un nivel sportiv slab.
Cu stimă, Nicolae Goidea

23 Iunie 2020, 20:10 (9694 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual

Comentariile cititorilor:


cum, bre?:
(16 Iulie 2020, 17:35)
Nu pot sa crez ca primu` veterinar din capu` la muncipiu sa ingroape fete, adica handbaliste! Parca altceva voia sa faca cu si pentru dansele. Nu va ganditi la prostii, ma refeream de fapt la proiectu` cu mega sala polivalenta! Ati inteles? Pai si amu, ce facem? Investim intr-o sala de sport o galagie de bani (pe datorie de la banci), dar nu mai avem fete... adica echipa de handbal? Incurcate sunt culisele administrative!
P.S. nu sunt impotriva sportului, insa, in decursul timpului s-au pompat de la primarie foarte multi bani intr-o echipa de fotbal total neperformanta, in conditiile in care scrimerii care chiar au avut rezultate remarcabile, se duceau la competitiile europenecu tenisii rupti in varf si se intorceau cu medalii! Pai e corect?
cetatean:
(27 Iunie 2020, 21:20)
Echipa de campania a lui mocioniu sef de campanie (...),cel mai comunist tanar din epoca Iliescu ,a stat sub fusta a trei ,patru amante pna acum si binenteles sub roba domnului zudecator fost la curtea de conturi si peco a vindut tot ce a praduit in viata de prefect si acum vrea sa i-l faca  pe acest mocio primar si apoi el impreuna cu neacsu sa obtina fotolii de senator si deputat pe listele prietenelui ,mincinosul numarul unu din Rominia .Sper ca alegatorii din Slobozia sa fie intelepti si sa nu rezoneze la aceste rebuturi  ale societatii rominesti .
ionel:
(26 Iunie 2020, 10:15)
In curind speram sa scapam de aceasta nulitate si de camarila lui .Singurele persoane care vor regreta dupa el sunt fufele din primarie angajate de el ,pirpiroaice oane camelii ,zanfiroaice etc.
vasilic:
(24 Iunie 2020, 19:41)
Aceasta echipa ca si cea de fotbal cit a fost la primarie au fost surse de venituri suplimentare pe care l-a obtinut directorul economic de la primarie impreuna cu primarul .
pescar:
(24 Iunie 2020, 17:57)
hai, nu mai fiti rai, primaria si-a tras bazin olimpic la 5 metri in fata si cica ar vrea sa bage si niscai puiet de stiuca, ceee, numai Dragnea sa aiba Belina lui?!
Viorel:
(24 Iunie 2020, 15:55)
Dacă e să considerăm acest moment ca fiind unul "zero",în care Dl Goidea își asuma rezultatele execrabile,demne de rușinea anului în handbal(sa nu uitam,nu au reușit să miste in fata unor jucătoare de 16-18 ani),atunci el ca principal asumator sa si dea demisia si sa se apuce de ce stie mai bine. Si sa ia de mâna pe sefuletul lui(plămadit pe meleaguri de mult apuse ,pe la scornicești),si sa se duca unde stiu ei mai bine,părerea mea...la origini!!!handbal la slobozia-un proiect esuat cu buna știință, ținut în viață pt sifonarea banului public într un mod legal,rămas fără finanțare datorită primarului traseist care a schimbat din mers barca.asteptam si noi anchete...reale
Fost sportiv:
(24 Iunie 2020, 15:01)
Daca nimic nu e, nimic nu e! Psd
Coach Carter:
(24 Iunie 2020, 13:46)
Mentalitatea de a fi mediocrii ne a invins dintotdeauna,Nu am vrut sa intram in divizia B cu echipa de fotbal,Nu am vrut sa avem in club de Box, Nu am vrut sa avem un club de Atletism, Nu putem, Dar ma gandesc cum oamenii din Asia, au cei mai. Buni atleti-maratonisti, Camerun este peste noi la echipa de fotbal, Nu Vrem sa dam copiilor un motiv sa faca Sport Vrem sa Furam , Sa facem burta mare cu mici si bere. Nu vrem,Nu putem , Nu stim
tratat cu tratament:
(24 Iunie 2020, 13:25)
Baietasul asta o fi stiind ca vreme de 4 ani a figurat ca primar al Sloboziei ? As pune pariu ca votantii PSD il vor alege din nou. Cu 3000-4000 de voturi poti deveni primar din primul tur, intr-un oras ca Slobozia. (La Tandarei, primarita presteaza ca primar cu 1050 voturi valabil exprimate)
Mary:
(24 Iunie 2020, 12:32)
Floare la ureche!!
Atât el cât și predecesorii lui au îngropat un oraș, lăsând populația fără apă potabilă, dar o echipă de handbal!!


Cetățean:
(24 Iunie 2020, 12:03)
(...) un om toxic de o prostie rară !
Parinte:
(24 Iunie 2020, 01:22)
De ce sa irosesti 2 mill pe handbal daca stii ca nu vei avea rezultate? sa ia bani pe bilete daca vor performanta sau abonamente sau sponsorizari etc.
Mai bine bagati 2 mil in canalizare derbedeilor !
tata de fata:
(24 Iunie 2020, 01:13)
Felicitari Goidea !!! Intr-o tara in care orice domeniu este controlat politic , mai mult sau putin mai mult  ,  sa iesi public sa spui lucrurilor pe nume inseamna ceva....! Cat priveste " Felicitari " sunt parinte de fata si vin cu intrebarea : de ce pentru baieti este corecta o finantare a activitatii mai mare si pentru fete nu ? Fotbalul este sport de masa , iar handbalul este un altfel de sport ? nu este tot sport de masa ? care este definitia sportului de masa ? sa stim care este diferenta intre : fotbal si handbal . Asta sa stim ca daca mai facem copii sa stim ce sa facem....fete sau baieti ? Sau ii facem in functie ( sau cu) de cine este primar :) ?
Liviu:
(24 Iunie 2020, 00:57)
adrian , mandatul tau este un esec impecabil. Mare gherla ai fost bai baiatule. Chiar o sa ramai in analele istoriei ca primarul zero. Ba, da zero cu felicitari! Pardon , ai mai prins cate o marliță prin primarie. Dar , administrativ nu pot sa nu remarc nulitatea suprema de care ai dat dovada. Hai du-te inapoi la sondat lighioane! Si nu uita sa mai risipesti 2 milioane!
Pt felicitari:
(24 Iunie 2020, 00:48)
omule poate nu ai înțeles.Inaptul asta voia sa aloce încă 2 mil ron deși e conștient ca echipa nu va avea rezultate și tot aloca de 3 ani milioane de ron către aceasta echipa strict din scop electoral.Nu a făcut nimic decât sa continuie în prostia inceputa de el!!! E adevărat ca atitudinea d-lui Goidea e foarte corecta, trage un semnal de alarma despre cum acest personaj vrea sa arunce pe apa sambetei un purcoi de bani iar

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(35 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(45 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(846 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(621 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(731 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(678 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1325 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1244 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(605 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(757 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(710 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(728 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(731 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(592 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(449 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(730 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(757 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(701 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(808 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(977 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1512 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(1075 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(870 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(971 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...