Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia

Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia

Patru beneficiari și o angajată din cadrul Centrului de Îngrijire a Persoanelor Adulte din Slobozia, amplasat pe strada Lacului, au fost confirmați pozitiv la testul pentru COVID-19. Bătrânii au simptome specifice bolii, în timp ce angajata este asimptomatică. Direcția de Sănătate Publică a început luni, 6 iulie 2020, testarea de urgență a tuturor celor 130 de bătrâni internați la azil.

Anchetă epidemiologică în curs Din primele informații, focarul de la Azilul din Slobozia a izbucnit o dată cu depistarea angajatei. Conform protocolului, personalul din astfel de centre este testat de două ori pe lună, iar în cazul femeii testul din această lună a ieșit pozitiv pentru SARS-CoV-2. Pentru că aveau febră, patru bătrâni au fost, de asemenea, testați, și în cazul acestora rezultatul fiind pozitiv. Luni, 6 iulie 2020, s-a dispus testarea de urgență a tuturor beneficiarilor. «Efectuăm teste tuturor beneficiarilor pe care îi avem, pentru a putea limita răspândirea infecției în cadrul instituției. Ancheta epidemiologică este în curs!» a explicat Neculai Badea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. De asemenea, tot luni dimineață, 6 iulie a.c., alți trei vârstnici, care prezentau simptome specifice bolii, au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, urmând ca unitatea medicală să-i testeze.

6 Iulie 2020, 14:10 (16097 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
60 cazuri de infecții cu COVID-19 la Azil!
Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița
Personal insuficient pentru îngrijirea bătrânilor bolnavi internați la azilul din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Eu:
(13 Iulie 2020, 09:47)
De ce nu se mai spune nimic de covid-19 la azil? Sunt 40 și de beneficiari plus personal care sunt infectați. De ce nu mai spuneți nimic?
asistent :
(12 Iulie 2020, 08:30)
De ce nu vine si conducerea dgaspc sa vorbeasca cu bolnavii sa le explice situația ce se întâmplă aici le este frica ca le sar bolnavii in cap sau ca se infectează dar noi asistentii ce sa mai facem avem familie si nu ne mai ferim.
revoltat :
(12 Iulie 2020, 08:14)
la azilul de bătrâni se întâmplă foarte multe lucruri pe care conducerea dgaspc Slobozia le trece cu vederea mancarea bolnavilor este foarte proasta pe carantinei ar trebuii sa ofere si ei bolnavilor apa una alta nu s-au luat nici o măsură. asa zisul medic al unității fiind maicuta habar nu are sa isi faca treaba de ce nu este tras la răspundere si medicul unități pentru ceea ce se întâmplă la azil așteaptă sa se infecteze si asistentii medicali
Flory :
(7 Iulie 2020, 22:03)
Buna! Asistenta sociala , medicala? Platim degeaba!!!!! Acesti bani ar trebui depusi in cont( gen card de sanatate) de unde sa platim, cu acte. Nu se vrea! Adica, acum, doar Covid se consulta? Noi, romanii care platim TAXE, daca avem nevoie, ce facem, murim?????
Sanatate si rabdare!!!!!! Cat mai avem....
geaba:
(7 Iulie 2020, 15:32)
Geaba nu lasati postari  postari care nu convin redacte, desi n-au nimic jignitor si nu contin expresii vulgare !
Eu:
(7 Iulie 2020, 13:07)
Nu prea cred în ce spun ei de Coronavirus.ca virus.eu sunt patit a am fost internata cu o problema de sanatate si ultima seara m- au dus la izolator la 24 și jumătate m- au luat din camera fără să-mi spună unde merg.Acolo au spus am adus- o nu mi- au dat măcar cu un dezinfectant la intrare doamnele de acolo nici nu erau îmbrăcate de.izolator după 2 ore m- au dus înapoi în salon. Deci am avut sau nu coronavirus?
Nelu Prostanelu:
(7 Iulie 2020, 13:05)
Cum dracu, la un semn toate azilurile de batrani di tara sunt focare covid. I-a gasit cu covid pe bietii oameni dusi cu capul. Cine sa-i apere?
asitent de garda:
(7 Iulie 2020, 12:02)
@DSP cum dracu transferati bolnavi psihici la Fetesti? tot cu amenintari si mintind ca sunt doar batrani? De ce nu-i trimiteti intr-o unitate care poate avea grija de ei asa cum se cuvine? 
Ce sa ceri de la un director cu 2 dosare penale, atat stie atat poate...
V I R U S A T:
(7 Iulie 2020, 11:20)
ALO, domnilor (...)  și (...), mai  lăsați  dracului asfaltul prezentat zilnic la Antena subvenționată, mai  lăsați-o pe  fetița aia suplă  să dea singură din  mâini și să trăiască din reluari de ani de zile. GUSTA și vei mai cere - ăsta e sloganul. Ăla nu e azil. E centru cu câțiva bătrâni și peste 100 de bolnavi psihici, care ar trebui să stea la Movila. Știe (...) că unii care au primit măști le mănâncă sau se încalță cu ele ? De unde să știe / ? El are zeci de hectare vilane și intravilane la Vulcan și în Brasov,are apartament la Slobozia, o căsuță de vacanță de 170 mp la Vulcan- Brașov,două apartamente în București, Conturi : 44000ron, 4573 dolari și 46000 euro, acțiuni mari la BRD,Sc Electrica, Poșta Română, BCR. Are și 5000 de lei bani luați la deplasări. Cum să se depaseze  la acești amărâți că nu ia diurnă. Știe că pe tură noaptea sunt doi asistenți pe 4 etaje, la 130 de pacienți imbrăcați precum cosmonauții ,fără aer condiționat și transpirați 12 ore, leoarcă ? Știe că asistentele   fac duș în bucătărie, știe că stau aici două săptămâni și dorm, dacă dorm, în codiții de 40 grade ? De unde să știe (...). El trage cu arcul și are grijă ca profesor de limba sovietică să-și mărească bugetul. Purtătorul de vorbe (...) stă sluj și mai dă și el câte un comunicat din auzite. .Hai, domnule (...), schimbă-i că stau de 25 de ani acolo, lasă draculi asfaltul la televizor și fă o anchetă. Ce caută psihicii aici și nu merg la spitale psihice ? Sub masca de azil de bătrâni și persoane cu handicap sunt ținuți acolo și nu respectă nicio regulă, sunt bolnavi psihic. SE aude ? Hai, mâine ,iar , cu asfaltul la televizor . Și sindicatul lui pește, ce face, doar încasează ?
Ilie:
(7 Iulie 2020, 10:49)
Domnul director general al DGASPC Slobozia, a spus cuiva la ziar adevărul? Adică cum încearcă să păcălească personalul de la azilul de psihici("bătrâni") sa dea declaratii pe propria raspundere ca intra in izolare la locul de munca de buna voie!!! Oamenii aia merg la servici ca ăla le e serviciul,dar nu au fost testați, au fost forțați de conducerea DGASPC Slobozia să intre netestati in izolare la locul de muncă,sănătoși și expuși la atâtea pericole doar pentru că cineva are putere de decizie asupra lor,abuziv! Dute dumneata domnule director al DGASPC și expunete atâtor pericole cu echipament neadecvată și netestati și ia boala și duo alor tai acasă!!!
Vasi:
(7 Iulie 2020, 08:57)
O bătaie de joc, au băgat obligatoriu personalul in izolare la locul de munca detestat,îmbolnăvesc proprii angajați cu buna știință! O conducere de toată jena la DGASPC SLOBOZIA!
Vio:
(6 Iulie 2020, 21:37)
Cei 4 beneficiari "infectați" nu sunt bătrâni. Sunt persoane cu handicap psihic grav și sunt ținuți la etajul 4,unde e f.cald.Au avut temperatura puțin peste 37 și i-au trimis la Fetești. De vineri când a venit rezultatul angajatei, nu au făcut nici o testare până azi la 12.30...Ce sa mai zicem ca e aproape imposibil din câți angajați sunt,sa fi ieșit pozitiv un singur test.In plus doamna nu are absolut nici un simptom.
Ana Maria:
(6 Iulie 2020, 20:37)
Mesaj pentru "o angajata:...foarte bine punctat,eu am mama internata de 15 ani,serviciile sunt ireprosabile,personalul dragut si atent.Astazi m-am deplasat pana in preajma centrului ca auzisem de ce s=a intamplat ,stiamca nu imi pot vedea mama ca nu am voie dar am crezut ca o zaresc prin parculetul din spatele centrului,pe straduta care duce la liceul de chimie,daca am vazut ca nu este am venit iar in fata si am stat si am privit din fata oficiului de pensii cum veneau salvarile si cei ce trebuiau sa ajute la mobilizarea lor stateau cu manile in san si se uitau cum se chinuie bietii oameni sa intre in salvare,erau singuri iar soferul si asistentul se uita cu nebagare de seama.Sa va fie rusine oamenilor de pe acea masina care ar trebui sa salveze vieti dar ei habar nu au de durerea lor la fel ca si in spital ii baga la UPU si nu intra nimeni .ca sa nu care cumva sa se infecteze.Nu trebuia sa fie luati din azil acolo sunt ingrijiti,mancati,spalati si considerati oameni.Sa va fie rusine celor de pe salvare,nu meritati acel servici,lasati oameni cu mila si credinta in Dumnezeu.Toate lucrurile se va indrepta Dumnezeu are grija de oamenii cu suflet bun,sa va itareasca si sa nu fie nimic mai grav.T
La tot personalul Azilului doresc sanatate lor si la familiile lor.
Eu:
(6 Iulie 2020, 19:45)
Media ca de obicei vorbiți prostii, 70%din "așa zișii bătrâni "sunt persoane cu dizabilitati psihice, tineri și de 25 de ani vârsta! Sunteți niște mincinosi ordinari ,faceti jocurile lu (...)!!!!
o angajata:
(6 Iulie 2020, 19:18)
Toata stima pentru ziarul independent,cotidian citit cu mare drag chiar si de beneficiarii Centrului de Ingrijire si Asistenta (azil),insa as aduce la cunostinta domnilor redactori si nu numai,ca in acest Centru nu mai sunt doar batrani,asa cum erau pe timpuri,ci sunt pacienti cu varste cuprinse intre 18-101 ani.In toata perioada pandemiei,inca din luna martie,acesti beneficiari au fost ingrijiti Dumnezeeste,sa nu fiu inteleasa gresit,la fel ca si inainte ,dar in perioada grea incercata pentru toti, le-a fost acordata mult mai multa atentie in ceea ce priveste siguranta integritatii si a starii lor de sanatate,au fost feriti de orice factori externi ce le-ar fi putut agrava starea de sanatate,nu avea acces nimeni  cu exceptia personalului,nici macar apartinatorii nu aveau voie sa vina sa isi vada rudele.Personalul era testat,toti angajatii nu prezentau stari din care sa reiasa cum ca ar avea acest virus si tocmai acum a trebuit sa apara????In cazul in care o posibila eroare medicala a avut loc si angajatei ii ies rezultatele negative la urmatoarele teste,cine raspunde?cine raspunde pentru haosul instalat in curtea institutiei sus mentionate,cand efectiv pacientii erau tarati in ambulante fara ca personalul de pe ambulanta sa le acorde ajutorul,nici nu se apropiau de ei,sa le oferim ajutorul...de ce??ce aveau oamenii aia?? ciuma???Pentru ca noi angajatii nu aveam voie sa ne apropiem de  "cortegiul nepasarii" RUSINE celor ce se joaca cu vietile necajitilor de oameni,chiar daca au ceva interese,pentru ca sunt sigura ca ceva  e...putred !!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
13 Iun 2021
244 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344

Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(168 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(127 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


8
Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(564 vizualizări - 0 comentarii)


12
Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat ample acțiuni de supraveghere a traficului rutier. Cu această ocazie, doi șoferi, în vârstă de 23 de ani, din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:35
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 82 mii de lei aplicate în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost la datorie pe străzile din județ, pentru a asigura un climat de ordine și liniște. Acțiunile preventive ale polițiștilor s-au concretizat prin aplicarea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

Două școli din municipiul Fetești au fost incluse în programul de acțiuni preventive ale polițiștilor. Miercuri, 9 iunie a.c, oamenii legii au mers în unitățile de învățământ și au discutat cu elevii despre ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:05
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 10 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10773, cu 2 cazuri mai mult decât miercuri, 9 iunie ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 14:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 9 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10771, cu 3 cazuri mai mult decât marți, 8 iunie ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 14:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini fără plăcuțe și conducând fără permis

Marți, 8 iunie a.c., în jurul orei 9,00, polițiștii din Țăndărei  au oprit, pentru control, o autoutilitară care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La volanul acesteia ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:40
(197 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 200 de persoane în carantină/izolare, verificate

În cadrul activităților desfășurate de forțele de ordine, au fost efectuate verificări la 181 persoane aflate în carantină și 22 aflate în izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri colectate la bugetul de stat de 83,84 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a colectat, în luna mai 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 83,84 milioane de lei. Astfel, bugetul de stat ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 10:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Fetești

Accident la Fetești

Miercuri, 9 iunie a.c., în jurul orei 8,45, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 09:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

9 Iunie 2021, 08:20


Slobozia: Accident cu o victimă

Slobozia: Accident cu o victimă

Un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Slobozia luni seara, 7 iunie a.c., în jurul orelor 21,10, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia intervenind cu o autospecială de stingere cu apă ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 08:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

8 Iunie 2021, 19:15


Țăndărei: Minor de 14 ani, depistat la volanul unei mașini

În timpul unei misiuni de patrulare pe străzile din Țăndărei, efectuată în seara zilei de 7 iunie a.c., polițiștii din oraș au identificat la volanul unei mașini un minor de 14 ani. Verificările ulterioare ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:30
(358 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii aprilie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că, la finalul lunii aprilie 2021, rata șomajului la nivelul județului a fost de 4,60%. Astfel, în evidențele instituției ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:15
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Transportul de persoane, în atenția polițiștilor

În ziua de luni, 7 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune privind respectarea legalității transportului public de persoane. Astfel, atât în mediul rural cât și urban, au fost constituite ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:00
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Suspect de «furt calificat», reținut de polițiști

Polițiștii din Urziceni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de luni, 7 iunie a.c., un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de comiterea mai multor furturi în formă calificată. Din datele ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 13:45
(259 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută «Salvator din pasiune»

Începând cu data de 14 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița va începe o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor «Salvator din pasiune». ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 13:30
(173 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344
Ultimele comentarii
Observator în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Vaska în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Mar în «Unitate în diversitate» la Țăndărei pensionar în Perdea forestieră de protecție transformată în mormane de moloz cetatean în HCM Slobozia se dizolvă în CSM Unirea Slobozia Sandy în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Koteanu în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Gogu de la borduri în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Gogu de la borduri în Ștefan Deiu a lansat brandul «Las Căpșuni» @haiduc în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței pt.Croitoru în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Ionel în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Gogu de la borduri în Senatorul AUR Rodica Boancă s-a îndrăgostit. De tribuna Parlamentului! Gogu de la borduri în Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut Croitoru în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Ion în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 9 iunie 2021 @@@@Administrator Anonim: în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou @George.s în Medicii veterinari din Ialomița își cer drepturile în instanță frectie în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...