Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița

Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița sunt nevoiți să reducă mai bine de jumătate din locurile disponibile în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Socială din Slobozia. Decizia a fost adoptată în baza unor modificări le­gislative care prevăd ca astfel de centre să aibă disponibile doar 50 de locuri. Cei care au inițiat actul normativ au avut în vedere eficientizarea acordării serviciilor sociale pentru persoanele în vârstă. Azilul din Slobozia are 136 de locuri și funcționează în prezent la capacitate maximă.

Se caută soluții Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din Slobozia este unul dintre cele mai mari centre din județ, în care se oferă servicii de protecție socială pentru persoanele adulte. Bătrânii internați aici beneficiază de îngrijire permanentă, asistență medicală, psihologică și juridică. Instituția are o capacitate de 136 de locuri, iar în momentul de față funcționează la capacitate maximă. Cu toate acestea, în cel mult un an, azilul din Slobozia trebuie să-și reducă numărul de locuri, pentru a corespunde noilor standarde de funcționare impuse de legislație. Concret, o Hotărâre de Guvern stabilește ca numărul lo­cu­rilor disponibile în azilele de bătrâni să nu depășească 50. Repre­zentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, instituție care are în admi­nistrare Centrul de Îngrijire și Asistență Socială din Slobozia, au explicat faptul că sunt în căutarea unor soluții pentru a redistribui celelalte locuri în alte spații, astfel încât beneficiarii să nu fie afectați. «Slobozia este spațiul destinat adulților cu cel mai mare număr de locuri. La momentul de față ne concentrăm atenția asupra elaborării unei strategii eficiente privind redistri­buirea locurilor care vor fi reduse. Ne gândim să creăm alte spații destinate adulților cu aceste locuri...» a explicat situația Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița.

Zeci de cereri în așteptare Pe lângă problema reducerii numă­rului de locuri, oficialii Direcției Ge­nerale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița trebuie să facă față și solicitărilor cu privire la internarea vârstnicilor într-unul dintre cele 4 azile pe care instituția le admi­nistrează la nivelul întregului județ. La momentul de față, toate locurile disponibile în cadrul acestor unități sunt ocupate integral, iar numărul cererilor aflate în așteptare se apropie de 100. «Într-adevăr, există o solic­tare mare pentru acest tip de servicii... Onorăm cererile conform prevede­rilor legislative în vigoare. Prioritatea noastră o reprezintă asigurarea unor servicii sociale de calitate!» a mai spus Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița.

21 Iunie 2019, 08:05 (3249 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
60 cazuri de infecții cu COVID-19 la Azil!
Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia
Personal insuficient pentru îngrijirea bătrânilor bolnavi internați la azilul din Slobozia

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(24 Iunie 2019, 10:12)
micsorati nr. varstnicilor in azile pt. pensii speciale ?! nu mai aveti bani pt. voi ?!
faceti legi pt. voi ?! cum de va mai rabda dumnezeu ?!
Luigi Vlaicu.:
(23 Iunie 2019, 21:35)
Domnilor Guvernanti,ce aveti cu Azilul?cu ce va deranjeaza unicul lacas unde isi odihnesc batranii nostri trupurile ostenite de munca,nu va ganditi ca au muncit sa fiti voi astazi ceea ce sunteti??lasatii sa aiba batranetile linistite si ingrijite,pt ca acolo efectiv sunt ingrijiti si hraniti exceptional.Bunicul meu,profesor de profesie a ales acel loc pt a nu ne periclita programul si ritmul nostru de atunci ,mergeam la el cand timpul ne permitea si am observat in ce conditii decente locuiau toti cei ce se aflau acolo.Curatenia era impecabila,cadrele medicale deschise si comunicative,daca intrebai de starea sanatatii celui de care te interesa,mancarea le era servita intr-o sala de mese unde curatenia si igiena iti acaparau privirea.Ce rau au facut acesti oameni de-i izgoniti,ce rau au facut acesti oameni de-i injositi??Intrati va rog pe poarta unitatii,privitii in ochi si va spun ca lucrurile radical se vor schimba,daca aveti suflet sigur va vor induiosa...Doamna manager sa isi deschida acel pavilion de ingrijiri paliative{asa se aude-n sat}in incinta Spitalului ca este suficient loc,sa lase Azilul,pentru ca batrani vor exista tot timpul,si nu putem sa-i ignoram ca nici ei la randul lor nu ne-au lasat in voia sortii.Revenind la pseudodoamna manager ,ar cam fi cazul sa isi faca putina "ordine"in ograda proprie,ca daca Doamne Fereste trebuie sa ajungi la Spitalul Slobozia din motive involuntare ca individ,te ia de cap,vezi cadre medicale care nu stiu sa formuleze o fraza,inculte si culmea infatuate,multora lipsindu-le cu desavarsire educatia,daca le ceri politicos o informatie,te privesc de parca i-ai cerut nr contului bancar.Intreb din pura curiozitate...cadrele medicale ale Azilului nu s-au scolit in aceleasi scolii cu cele ale spitalului??Retorica intrebare,imi permit un raspuns...totul tine de educatie si de cel care stie sa coordoneze impecabil bunul mers al institutiei in care a fost ales sa o gestioneze.De la doamna Iancu cerem prea mult,,,este strict parerea mea
Mihai :
(23 Iunie 2019, 14:12)
Lăsați azilul să funcționeze ca și până acum,ce v-a venit domnilor guvernanți?? Dați în cei nevoiași că știți că sunt lipsiți de apărare?nu mai știți ce rocade să faceți să vă umpleți buzunarele voi și familiile voastre pe seama la oameni inofensivi??acolo este un centru transparent, cu oameni adevărați și devotați ce lucrează pe salarii mizere, și au grijă de părinții uitați de proprii copii. Cu ani în urmă îmi vizitam un vecin din Urziceni, a fost adus la acel centru mai mult mort decât viu, iar cu ajutorul celor ce lucrează acolo i s-a redat sănătatea, a plecat de acolo pe picioarele lui asta în condițiile în care a fost adus într-un cearceaf,ca pe un muribund să își aștepte sfârșitul! Jos pălăria întregului colectiv,pentru că mi-a adus prietenul la viață.
Costi:
(23 Iunie 2019, 12:23)
Nu exista nici o hotărâre de guvern,sunt doar interese meschine ale “tarfei gunoiere” care dorește sa pună mâna pe ceva spațiu acolo,așa ca nu va lăsați intimidați,liderul de sindicat trebuie acum sa meargă cu reprezentanti de la Direcție la CJ,
Merca Ovidiu:
(22 Iunie 2019, 23:52)
BRAVOOOOO Anais...sustin sa ramana Azilul in picioare,acolo lucreaza profesionisti,oameni cu suflet si frica de Dumnezeu.De ce sa-l desfiinteze?se zvoneste ca vecina doamna manager a Spitalilui Judetean i-ar cam fi pus gand rau acestei institutii,ar dori ceva saloane pt nu stiu ce sectie,doar asa ar putea sa mai creasca in ochii celui ce a pus-o in functie,presedintele CJ ialomita,dar aceldomn poate are mila si gand bun la D ZEU sa lase Azilul in picioare,ca sunt multi batrani bolnavi si carora copiii nu le mai deschid usa.Nu va lasati,mergeti la autoritati,daca este nevoie mergeti pana la forurile superioare si muriti cu ei de gat,sa lase institutia care salveaza bietii oameni necajiti.
Gicu:
(22 Iunie 2019, 22:47)
Oare asa o fi peste tot in azilele din tara asta nu sa schimbat nimic pe nicaieri aceeasi mentalitate de peste50 de ani mizerie, nepasare,bataie de joc la adresa semenilor nostri oropsiti de soarta rusineee!!
Anais Vladareanu:
(22 Iunie 2019, 21:27)
Bine punctat stimate CITITOR...insa ce vina are personalul de acolo ca este insuficient,atat timp cand mai greii care detin fraiele acestei institutii considera ca personalul este suficient si isi umilesc prin indiferenta proprii angajati si de ce nu...beneficiarii acestui Centru.Ati remarcat bine un aspect...acolo lipsesc batraneii,pe care odinioara ii zaream prin curtea unitatii,plimbandu-se si atunci cand erau vizitati de catre o ruda parca radea cerul alaturi de ei....Acum...psihici,oameni fara vina ca au aceasta povara grea de dus in mintile lor pierdute...De ce s-a transformat acest Camin Spital De bolnavi Cronici dupa anul 2005...stimati guvernanti???Cu ce au gresit batranii nostri ca nu isi pot gasi un loc binemeritat de odihna si tratament ,in serviciul care le era binevenit,majoritatea celor ce nu au copii???Ce interese meschine aveti???Ce aveti de castigat daca simplificati unicul loc al adapostirii celor ce sunt batuti atat de dur de soarta??Consiliul Judetean ar trebui sa se implice,sa le fie bine celor ce beneficiaza de acele servicii.Nu ne tarati batranii la morga...lasati-i sa traiasca decent asa cum o faceau pana in anul 2005 cand ati dizolvat lacasul batranilor...in favoarea celor psihici....repet...nu au vina insa gasiti alte centre unde sa aiba loc si sufletele lor mult mutilate de boli...LASATI AZILUL IN PICIOARE....batranii nostri bat pe la portile DGASPC-lui si li se trantesc usi in nas,spunandu-le....ca nu sunt locuri....Gasiti-le locuri ca au muncit pt voi guvernanti agramati si burtosi ce nu va mai satura nimeni...dar si cand veti da socoteala....atunci sa va tineti....NEMERNICILOR....Angajati personal sa aiba grija de ei cum si ei au avut de noi ca si copii...nu mai lasati acel personal insuficient de acum sa se chinuie,pt ca efectiv sunt sleiti de puteri cand ies din turele pe care le efectueaza !!
CITITOR:
(22 Iunie 2019, 19:23)
SUNTEȚI DEZINFORMAȚI DE ACEST BADEA: „Centrul de Îngrijire și Asistență” nu e azil. Aici, sunt azilanți câțiva bătrâni, restul până la 136 sunt bolnavi cu probleme psihice, majoritatea aduși de la școala 13. Locul lor ar fi la Movila . Veniți noaptea să vedeți ce fac psihicii., ce suportă cei câțiva bătrâni. Cum e posibil ca pe tură să fie doi asistenți pe noapte , pe 4 etaje/ Verificați câte telefoane se dau la poliție pentru a interveni. Badea are aer condiționat și liniște. Să vină și să stea o noapte în infernul de aici. Să nu mintă.Eu am lucrat aici și nu am mai suportat. Nu știu dacă un asistent sau un infirmier va rezista să apuce 50 de ani  cu 12 ore de muncă sub stres total.Dar când va muri și aici un
 unul în timpul serviciului, atunci să vezi cum Marcu și cu Badea vor aduce justificări . Să stai  30 de ani în această funcție ,e o performanță pentru o DSAPC.Mai cercetați cu fapte luate de la fața locului .Urcați și la etajele trei și patru și vă cruciți .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
13 Iun 2021
258 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344

Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(168 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(126 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(152 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


8
Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(564 vizualizări - 0 comentarii)


12
Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat ample acțiuni de supraveghere a traficului rutier. Cu această ocazie, doi șoferi, în vârstă de 23 de ani, din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:35
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 82 mii de lei aplicate în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost la datorie pe străzile din județ, pentru a asigura un climat de ordine și liniște. Acțiunile preventive ale polițiștilor s-au concretizat prin aplicarea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

Două școli din municipiul Fetești au fost incluse în programul de acțiuni preventive ale polițiștilor. Miercuri, 9 iunie a.c, oamenii legii au mers în unitățile de învățământ și au discutat cu elevii despre ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:05
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 10 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10773, cu 2 cazuri mai mult decât miercuri, 9 iunie ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 14:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 9 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10771, cu 3 cazuri mai mult decât marți, 8 iunie ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 14:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini fără plăcuțe și conducând fără permis

Marți, 8 iunie a.c., în jurul orei 9,00, polițiștii din Țăndărei  au oprit, pentru control, o autoutilitară care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La volanul acesteia ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:40
(197 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 200 de persoane în carantină/izolare, verificate

În cadrul activităților desfășurate de forțele de ordine, au fost efectuate verificări la 181 persoane aflate în carantină și 22 aflate în izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri colectate la bugetul de stat de 83,84 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a colectat, în luna mai 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 83,84 milioane de lei. Astfel, bugetul de stat ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 10:25
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Fetești

Accident la Fetești

Miercuri, 9 iunie a.c., în jurul orei 8,45, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 09:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

9 Iunie 2021, 08:20


Slobozia: Accident cu o victimă

Slobozia: Accident cu o victimă

Un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Slobozia luni seara, 7 iunie a.c., în jurul orelor 21,10, salvatorii de la Garda de Intervenție Slobozia intervenind cu o autospecială de stingere cu apă ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 08:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

8 Iunie 2021, 19:15


Țăndărei: Minor de 14 ani, depistat la volanul unei mașini

În timpul unei misiuni de patrulare pe străzile din Țăndărei, efectuată în seara zilei de 7 iunie a.c., polițiștii din oraș au identificat la volanul unei mașini un minor de 14 ani. Verificările ulterioare ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:30
(358 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii aprilie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că, la finalul lunii aprilie 2021, rata șomajului la nivelul județului a fost de 4,60%. Astfel, în evidențele instituției ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:15
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Transportul de persoane, în atenția polițiștilor

În ziua de luni, 7 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune privind respectarea legalității transportului public de persoane. Astfel, atât în mediul rural cât și urban, au fost constituite ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 14:00
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Suspect de «furt calificat», reținut de polițiști

Polițiștii din Urziceni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de luni, 7 iunie a.c., un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de comiterea mai multor furturi în formă calificată. Din datele ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 13:45
(259 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută «Salvator din pasiune»

Începând cu data de 14 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița va începe o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor «Salvator din pasiune». ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2021, 13:30
(173 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344
Ultimele comentarii
Observator în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Vaska în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Mar în «Unitate în diversitate» la Țăndărei pensionar în Perdea forestieră de protecție transformată în mormane de moloz cetatean în HCM Slobozia se dizolvă în CSM Unirea Slobozia Sandy în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Koteanu în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Gogu de la borduri în «Unitate în diversitate» la Țăndărei Gogu de la borduri în Ștefan Deiu a lansat brandul «Las Căpșuni» @haiduc în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței pt.Croitoru în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Ionel în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Gogu de la borduri în Senatorul AUR Rodica Boancă s-a îndrăgostit. De tribuna Parlamentului! Gogu de la borduri în Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut Croitoru în Alegeri Locale parțiale pentru funcția de primar la Ion Roată și Gura Ialomiței Ion în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 9 iunie 2021 @@@@Administrator Anonim: în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou @George.s în Medicii veterinari din Ialomița își cer drepturile în instanță frectie în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...