Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, vânată de 10 candidați!

Funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, vânată de 10 candidați!

OFICIAL: Slobozia are 9 candidați pentru funcția de primar

La Alegerile Locale din 27 septembrie 2020, cu revenirea la formula de alegere uninominală a președinților de consilii județene, conform datelor publicate de către Biroul Electoral Județean, s-au înscris nu mai puțin de 10 candidați pentru a ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Tot șeptelul politic județean Primul pe lista candidaților la Consiliul Județean Ialomița, ca independent, este Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița. Urmează Silviu Puchianu, de la Partidul Mișcarea Populară. USR PLUS îl propune electoratului ialomițean pe Alexandru Horhocea. Urmează Victor Moraru, cel care a fost desemnat de PSD să conducă instituția în perioada 2016-2020, acesta candidând acum pe listele PRO România. Partidul Social Democrat îl propune pentru mandatul 2020-2024 pe Marian Pavel, senator și președinte al Organizației PSD Ialomița. Partidul Ecologist Român îl aruncă în cursa electorală pe Ștefan Mihăilă. Urmează Partidul Național Liberal cu Luminița Barcari, fost inspector general școlar, în prezent secretar de stat în Ministerul Educației. ALDE îl propune pe Ionel Gae, vicepreședinte al Consiliului Județean în mandatul 2016-2020. Partidul Ialomițenilor are la rându-i candidat în persoana lui Nicolae Parepa, fost inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Ialomița. Pe listă mai figurează și Partidul Neamului Românesc, al cărui reprezentant este, coincidență sau nu, un candidat care poartă același nume cu președintele PSD Ialomița, respectiv Marian Pavel.

OFICIAL: Slobozia are 9 candidați pentru funcția de primar!
Biroul Electoral Municipal Slobozia a făcut publică lista candidaților pentru funcția de primar la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Conform listei, numărul candidaților înscriși în cursa electorală se ridică la 9, printre aceștia numărându-se și un candidat independent.
A tunat și i-a adunat! Slobozia are 9 candidați lansați în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Slobozia. Unii sunt iluștri necunoscuți, alții sunt candidați redutabili, susținuți de partide politice cu vechime pe scena politică locală. Primul pe listă este Constantin Petre, un independent care poate fi votat și pentru funcția de consilier local. Urmează Alexandru Dănuț Potor, candidatul Partidului Social Democrat. Partidul Mișcarea Populară îl readuce în cursa electorală pe ex-primarul Gabi Ionașcu, actual senator. Urmează Partidul Ecologist Român, care îl propune slobozenilor pe Ștefan Ghibanu, fost director al firmei Consiliului Județean Ialomița, Drumuri și Poduri. Partidul Național Liberal îl propune pe Dragoș Soare, singurul candidat care a reușit să realizeze o alianță de Dreapta în ultimii 30 de ani, sub sigla «Uniți pentru Slobozia». Reamintim că, în urma acestei alianțe, USR PLUS l-a retras pe Ciprian Bocioagă din cursa pentru funcția de primar al Sloboziei. Pe listă mai figurează și Valentin Băcanu, ex-viceprimar al orașului din partea PSD, actual consilier local și candidat al Partidului Ialomițenilor. Singura femeie înscrisă în cursa pentru Primăria Slobozia este Rodica Boancă, candidat al Alianței pentru Unirea Românilor. De asemenea, pe buletinul de vot va figura și un reprezentant al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberale), respectiv Octavian Donose. Primarul în funcție, Adrian Mocioniu, va candida pe listele PRO România.

20 August 2020, 17:05 (9838 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Candidați cu probleme de integritate la Alegerile Locale din Ialomița
Partidele politice sunt obligate să negocieze pentru a administra localitățile din Ialomița
Primarii mandatului 2020-2024
«Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!»
Campania de asfaltare a lui Victor Moraru a ajuns în Prahova, la Liliești

Comentariile cititorilor:


BRISCU:
(26 August 2020, 09:21)
D-na  Doinita, intrebarea  pe  care  o  adresati, retoric, desigur, in  legatura  cu cine  votati, are  un  raspuns : ori  votati  cu  unul  dintre  candidatii  aflati  in  oferta  electorala,  ori  nu  votati  cu  niciunul !
Mie  nu  imi  place  folosirea de  catre  autorul  articolului (  cine  o  fi  acesta ?) a expresiei TOT  SEPTELUL  POLITIC.  Termenul  ''septel'' se  refera  la  animale . Cu  toata  stima !
Doinita:
(24 August 2020, 18:31)
Briscu si Vasile, nu va convine cand se fac comentari la adresa idolilor vostrii. Oameni spun ce greutati au intampinat cu stapani vostri,?bulibasii lipiti cu pap in functi publice. La ce a scris, Te pupa Jan, chiar ma ingrozesc, daca este adevarat. Intr-un act de stare civila iti provoaca nepaceri cu urmari grave, o cifra sau o litera, am patit-o, in loc de Ruxanda au gresit in actul mamei de casatorie si au trecut Rucsanda, si uite cum eram fara mama, dar ce scrie Jan iti indoaie familia cu arbore cu tot. Gravisim sa interpretezi legea pe baza opiniilor, ne aflam in alta zona. Lasati cititori sa scrie la liber poate asa sa inteleaga tot omul cine vrea sa-i conduca. Mai vrem, mai dati fapte! Eu cu cine votez?
BRISCU:
(24 August 2020, 13:40)
Un  ziar  care  se  respecta  si  care ,pe  zi  ce  trece, parca  devine  din  ce  in  ce  mai  bun, publica  toate  comentariile  decente  ale  cititor. Le  publicati  numai  pe  cele  care  va  convin, d-lor INDEPENDENTI ?
vasile:
(24 August 2020, 13:03)
scuze "te pupa jan". probabil esti patit si esti indreptatit sa vorbesti. n-avem noi de unde sa stim ca asa stau lucrurile. poate are explicatia lui. HAI SA VEDEM: NOI CU CINE VOTAM?????????
vasile:
(24 August 2020, 12:26)
haideti mai copii......v-ati dat la fund? unu ca "te pupa jan" sigur a aspirat candva la ceva functie a independentului, "@mai intrebare" nu cumva ti-a facut un bine mai demult acest INDEPENDENT??? e singurul dintre voi care a avut curajul sa se apere si sa se lupte ca sa i se faca dreptate. OAMENI BUNI TREZITI-VAAAAA!!!! NU VA MAI LASATI PACALITI CU PROMISIUNI. SUNT 30 DE ANI DE CAND ,INCET INCET, AU DUS TARA AICI UNDE SUNTEM!!!!! HAIDETI SA INCERCAM ALTCEVA, INDEDIT, CE N-AM MAI AVUT.......POATE O FII MAI BINE SI PENTRU NOI AMRATII!!!!!! NU MAI FITI SUBIECTIVI, NU VA MAI RAZBUNATI PE RAHATURI!!!!!!!!! NU VA AMAGITI CA TOT VOUA O SA VA FIE GREU SI COPILASILOR VOSTRI!
Te pupa jan:
(24 August 2020, 12:07)
Nu este vorba de razbunare personala dle @Vasile, ci e vorba de bataia de joc la care sunt supusi cetateni care contribuie la bucetul statului, la fiecare pâine cumparata. Cetatean care prin darile, taxe, impozite, tva, etc, plateste si el o parte din salariul acestor insi, insurubati in anumite functi de cate 20 ani. Ti se pare corect ca timp de 2 ani sa fii plimbat si rasplimbat, batjocorit de un asemenea individ, care nu a facut alceva decat sa acopere, un alt subaltern, pentru ca acel subaltern, sa nu faca puscarie. Cat tupeu sa ai ca sa incerci sa devii conducatorul unui judet, cand te stii patat si para patat, cu multi scheleti in fisete. Stai linistit ca nu al luat nimeni apararea celorlalti, si nici a actualului presedinte, care deocamdata este nedovedit, de cate o avea si el ascunse. Toti sunt la fel, servesc interese si clanuri si nu cetateanul de rand. Locul lor este la puscarie si nu la conducerea unui judet, batut de soarta. Sti ce inseamna sa-ti cersesti dreptatea impartita de un asemenea individ, care aplica legile tari, dupa opinia personala, numai de dragul de a acoperii posibili penali corupti. Ai idee ce inseamna sa fi furat cu ajutorul indivizi care icupa functi in aparatul de stat. Stii ce inseamna, ori traiesti pe alta lume. Nu am scis nimi de ceilalti pentru ca nu pot sustine, ce hotii au facut si daca au facut. Dupa mintea si opinia ta este posibil, ca o persoana sa aibe scris in actul de stare civila 2 tati si sa te prosteasca timp de doi ani in fata, cu singurul argument, opinia sa. Desi in lege scrie alceva. Cum este posibil ca in fata ra sa ai un act in care scrie Gheorge Fane si tu la transcriere lui, in alt act, care esto o aglinda a originalului sa scrii numai, Fane. Mumai de amorul artei, pentru a face rau la comanda. Vasile cum ocupa functia aia, cum sta pe functie, cum nu este cercetat de, organele de cercetare si urmarire penala. Auzi acum se vrea presedinte de CJ. Bravo ma.
echi distant:
(24 August 2020, 11:01)
Eu ii voi vota pe toti...asa mi-s de draci dragi! Unu nu o sa-mi scape de pe bolentinu de vot; tush sa fie suficient pe stampila de votare...ca merita. Daca am iesi in procent mare la vot, iar 99% dintre votanti ar da un "vot de blam", poate am determina partidele sa nu mai scoata in fata toate nulitatile si marionetele (existente dealtfel prin mai toate partidele). Poate asa ar fi locuri cu sanse reale pentru oameni independenti, curati, cinstiti, hotarati sa lucreze pentru binele orasului si al cetatenilor, nu pentru interesele obscure ale partidului si al buzunarului lor!
vasile:
(24 August 2020, 10:02)
PAI....mai copii [email protected] intrebare sau "te pupa jan", ati venit la serviciu, v-ati asezat pe scaunele cu surub in c.r si ati inceput sa criticati. nimic de obiectat dar, de actualul presedinte nu spuneti nimic? va e frica, asa-i? oare el nu a stricat masina nou nouta? oare nu el a cheltuit banul public dupa cum i-a fost mai bine? dati cartile pe fatza!!!! Va e frica ???????? asa-i romanul nostru, asa sunteti voi? de fapt ar trebui sa vedem aici cine ne va apara interesele judetului! din ce spuneti voi, rezulta ca aveti o ura personala pentru acest om(domn). Haideti sa ne uitam putin la noi! Situatia nu e prea roz in judetul nostru. N-ar trebui sa mai avem la conducere presedinte al vreunui partid, care urmareste, in primul rand, interesele partidului. haideti la vot!!!!!!!!!votati independentul!!!!!!
@mai intrebare:
(24 August 2020, 08:26)
@mai întrebare, vad ca o bagi pe aia cu ipocrizia, chiar nu te inteleg. Dacă adminul ziarului Independent ar fi de acord sa publice niște, răspunsuri oficiale date de instituția condusa de acest individ  independent și o hotărâre judecatoreasca definitiva ai rămâne tâmpit pe viata. Sa vezi ce scrie și cum interpretează acest individ un act de stare civila. Individ care se vrea președinte de consiliul județean. Pai hai să-ți spun eu cu acordul ziaristului. În galgara de smecher improvizat a acestui director candidat, un act de stare civila se eliberează pe baza de opinie, adică atunci când îl copiezi ori îl transcrii, în loc sa fie o copie identica, fiecare angajat al stări civile poate sa scrie ce dorește și cum dorește în certificatul de naștere. În funcție de opinie. Adica în opinia acestui candidat independent, director de instituție publica, un copil poate avea, doi tati.  Ca sa înțelegi o persoana poate avea ca parinte biologic pe tatăl sau natural, în același timp îl poate avea ca tata natural și pe bunicul patern. (doi tați) înscriși în certificat. Mai nasoala este treaba ca și milițianul susține la fel, ca în anul 1908 Vasile a avut 2 tați. Va dați seama cine vrea sa conducă județul Ialomița. 
Te pupa jan:
(23 August 2020, 21:22)
@mai intrebare, la cumatru asta de se da de ceasul mortii, independent miroase rau a rahatel proaspat neutilizat. Parca fusese curtea de conturi pe acolo, asa ne spunea ziarele odinioara, nu demult. Si daca nu ma insel gasise si hat, nereguli cu sporuri necuvenite, si sporurivde pericol. Mai fusese pe la el la, pravalie si ceva controale de la structura centrala a evidentei persoanelor di Bucuresti si aia au gsit gunoi in fisete, nu stim cu se rostogoleste, cum sare la cap, dar scapa de toate, cum a mai scapat si in trecut cand presa locala ne spunea ca, indepensentul venea de la o chermeza cu autoturismul, pravaliei si la un zvac de abur, a facut masina pravaliei muci. O fi tot din cauza independentei sau vorbeste lumea. Am intrebat si eu pentru prietenul militian. Sa faci campanie electorala iti trebui bani prietene, ori din declarati de avere, nu reies ca ar avea salariu si sume de bani fantasmagorice. Numai ca sa-ti platesti trepadusi pentru adunatul semnaturilor (cate false or fi) trebui sa dai, plus fluturasi cu mecla si sticla de tuica, alti bani, plus imprastiatul, lor alti bani. Ca doar nu le arunca din turla biserici, ca pe manifestele, comuniste. Pai de unde ma prietene. In timp ce-si face campanie este pontat la serviciu. Intrebam si noi tot pentru o militianca tare in gura de la Slobozia. Nu are capatai, nu are destule acatiste, nu are xxl si se vrea presedinte de consiliu judetean? Numai in Ialomita directorii stau in functi de parca ar fii mostenite de la Decebal si Traian si stii de ce, nu fac pisu des si contra vantului, acopera olita repede cu capacul de la centru. Știe (...) mai multe, dar nu le-a dat din gusa... Eu zic sa se hotarasca, independentu si sa ne spuna, isi ia concediu pe perioada campaniei, ori o face din birou. Cu ce bani cu ce sponsori de independent? Restul sunt cu partidele in spinare, prietene. Sa nu te superi, dar locul independentului nu este la consiliu judetean si nici in fotoliu de director, ci undeva in alta parte, in vacanta
mai intrebare:
(23 August 2020, 14:03)
Mai intrebare , dar ceilalti candidati nu-si fac campanie tot pe bani publici ? Crezi ca ceilalti isi dau demisia din posturile lor ? Hai sa nu fim ipocriti !!
gigi:
(23 August 2020, 10:16)
Un PSD central condus de (...), Tare candidatul PNR Marian Pavelsi locul doi pe aceiasi lista M usoiu Bogdan , oare a cui e mina !?
Analiza:
(22 August 2020, 10:44)
vai de noi! (...) in fruntea CJI! Asta vede pe dos!Ne a prostit pandemia si am inceput sa devenim penibili! Si (...) nu face fata la catedra si face ca primar.
Intrebare:
(21 August 2020, 21:46)
Din functia de Director al DIrectiei judetene de evidenta persoanelor Ialomita poti face timp de o luna si, campanie electorala sau trebui sa fii prezent la serviciu ? Intreb si eu pt. un prieten? Nu trebuie sa-ti dai demisia din functia detinuta? Pai ce facem pe cheltuiala Djep Ialomita facem campanie electorala? Afisele si materialele de propaganda, aduntorii de semnaturi cine-i ia platit? Ca doar nu a stat baritai directorul la intersectia din Bora, Catanga sau la Barbulesti, ca sa cerseasca la porumbei, semnaturi. Independent da, pe cheltuiala cui? Cusuta cu sarma ghimpata povestea domnului director candidat independent! Poate are curajul sa raspunda cu tupeul, pe care il are.
Colegu:
(21 August 2020, 18:59)
Imi vine sa rad si sa urlu. Chiar asa cum zice colegu de mai jos, tu independentule, director pe mosia cu sclaveti, dute batranule obosit de Bacus si vezi-ti de batranetile tale, trateza-ti parkinsonu, alzaihamaru, corupe-l pe primar sa faca bordurile mai jos, sa nu te mai impiedici, eliminand parturi de fasole cu varza murata. Sau vrei acu in pragul pensiei s-o pui la batranete. Ai avut sporuri, leafa mare, distractii, masini tamponate, ai trait bine din bani statului, ai mai distrus famili, oameni nevinovati si destine, te-a aparat sistemul, gata ajunge, nu-ti forta norocu. Joci la doua capete batranule, iti pregatesti apararea, zici.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Iun 2023
216 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
0

«Saber Guardian 23» în Garnizoana Slobozia

Militarii Diviziei 2 Infanterie «Getica» împreună cu partenerii americani aparținând Brigăzii 226 MEB din Garda Națională a Statului Alabama, găzduiți de Batalionul 113 Artilerie «Bărăganul» Slobozia, vor ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2023, 15:00
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

30 Mai 2023, 19:10


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

În vederea executării lucrărilor de conectare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă la sistemul centralizat din Fetești, se va întrerupe furnizarea apei de miercuri, 31 mai 2023, orele 23, ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 17:05
(814 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A murit după ce a căzut într-o hazna

O femeie de 51 de ani din localitatea Gheorghe Doja a murit marți, 30 mai a.c., după ce a căzut într-o hazna. La fața locului au fost chemați paramedicii SMURD, dar și un elicopter SMURD, însă femeia nu ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 16:00
(890 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Expoziția Absolvenților» la Muzeul Național al Agriculturii din România

Miercuri, 7 iunie 2023, la Muzeul Național al Agriculturii va fi vernisată «Expoziția Absolvenților», de la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia, Atelierul de Arte Decorative-Tapiserie și Atelierul de ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 09:50
(698 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: 23 permise de conducere reținute, 8 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 139 mii de lei

Sâmbătă și duminică, 27-28 mai a.c., peste 90 de polițiști din cadrul PJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:50
(864 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști la Fetești

Vineri, 26 mai a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:35
(815 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: Beți și cu permise suspendate, la volan

Polițiștii ialomițeni au depistat, în trafic, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 25 și 58 de ani, în timp ce conduceau autoturisme având dreptul de a conduce suspendat. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:20
(758 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Sudiți și Drăgoești

Incendii la Sudiți și Drăgoești

În seara zilei de sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii din Țăndărei au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:50
(724 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cinci accidente, șase persoane rănite

Două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier a ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:35
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat de artilerie, la Bărcănești

Vineri, 26 mai 2023, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de artilerie calibru 100 mm, ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:25
(780 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

Cu durere în suflet și nemăsurată tristețe anunțăm dispariția prematură a celui care a fost Dumitru Petre.
Slujba de înmormântare va fi oficiată în orașul Pantelimon, sicriul cu trupul ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:30
(1078 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 Iunie și de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că joi, 1 iunie 2023, și luni, 5 iunie 2023, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:15
(842 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe str. Ciocârliei din Țăndărei

Duminică, 28 mai 2023, echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Ciocârliei din Țăndărei. Ca urmare, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2023, 10:20
(998 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 76 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Joi, 25 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 14:30
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 30 mai 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 30 mai 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 12:40
(843 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de copii în Săptămâna «Prevenirii Criminalității»

În perioada 22–25 mai a.c., polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Săptămânii «Prevenirii Criminalității», zile dedicate siguranței copiilor, siguranței on-line precum și prevenirii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 16:15
(1212 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 16,666 milioane de pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 11:15
(1656 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursuri privind pregătirea elevilor în domeniul situațiilor de urgență

În perioada 25-26 mai 2023, la Slobozia, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» și Stadionului «1 Mai», se desfășoară fazele județene ale celor două concursuri organizate de Inspectoratul pentru ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 09:10
(943 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa la Fierbinți-Târg și Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sursei care asigură alimentarea cu apă din Fierbinți-Târg, echipele RAJA Constanța sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2023, 22:20
(969 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 383,50 milioane de lei la bugetul general consolidat, în perioada ianuarie-aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-aprilie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 383,50 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 13:20
(1445 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Miercuri, 24 mai 2023, în intervalul orar 08,00-16,00, echipele RAJA Constanța sistează furnizarea apei potabile în localitatea Dridu, pentru executarea lucrărilor periodice de întreținere a rezervorului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 09:05
(1471 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 97 mii de lei

Vineri, 19 mai a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă, cu efective mărite, pe raza județului Ialomița, atât în mediul rural cât și urban, pentru verificarea legalității transporturilor ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2023, 12:30
(1447 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au acționat joi, 18 mai a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi ialomițeni și efective din ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 15:00
(2115 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


AJFP Ialomița: Joi, 25 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 mai 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 12:40
(1835 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,33%, rata șomajului la sfârșitul lunii martie 2023

La sfârșitul lunii martie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4155 de șomeri (din care 2126 sunt femei), rata șomajului fiind de 5,33%, cu 1 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 15:10
(1669 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 22 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 22 mai 2023, este termenul de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010, Formularul 016 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 13:00
(1820 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Un avion ultra ușor «Citius Sport» a aterizat forțat joi, 18 mai a.c., într-un lan de grâu de pe raza localității Sinești. Se pare că pilotul a fost nevoit să execute această manevră upă ce a rămas fără ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 12:30
(1778 vizualizări - 2 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 15,63 milioane de lei, în aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 15,63 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2023, 15:10
(1970 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 573,95 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în aprilie 2023

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie 2023, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost înregistrate 20 de inspecții fiscale ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2023, 12:50
(1943 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Elena în DADP Slobozia: Salubrizare, iluminat public și întreținerea străzilor Dubalaru Vasile în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta Linistea si Ordinea Publica ! în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Mihai în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...