Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, vânată de 10 candidați!

Funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, vânată de 10 candidați!

OFICIAL: Slobozia are 9 candidați pentru funcția de primar

La Alegerile Locale din 27 septembrie 2020, cu revenirea la formula de alegere uninominală a președinților de consilii județene, conform datelor publicate de către Biroul Electoral Județean, s-au înscris nu mai puțin de 10 candidați pentru a ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Tot șeptelul politic județean Primul pe lista candidaților la Consiliul Județean Ialomița, ca independent, este Nicolae Chiriță, șeful Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița. Urmează Silviu Puchianu, de la Partidul Mișcarea Populară. USR PLUS îl propune electoratului ialomițean pe Alexandru Horhocea. Urmează Victor Moraru, cel care a fost desemnat de PSD să conducă instituția în perioada 2016-2020, acesta candidând acum pe listele PRO România. Partidul Social Democrat îl propune pentru mandatul 2020-2024 pe Marian Pavel, senator și președinte al Organizației PSD Ialomița. Partidul Ecologist Român îl aruncă în cursa electorală pe Ștefan Mihăilă. Urmează Partidul Național Liberal cu Luminița Barcari, fost inspector general școlar, în prezent secretar de stat în Ministerul Educației. ALDE îl propune pe Ionel Gae, vicepreședinte al Consiliului Județean în mandatul 2016-2020. Partidul Ialomițenilor are la rându-i candidat în persoana lui Nicolae Parepa, fost inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Ialomița. Pe listă mai figurează și Partidul Neamului Românesc, al cărui reprezentant este, coincidență sau nu, un candidat care poartă același nume cu președintele PSD Ialomița, respectiv Marian Pavel.

OFICIAL: Slobozia are 9 candidați pentru funcția de primar!
Biroul Electoral Municipal Slobozia a făcut publică lista candidaților pentru funcția de primar la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Conform listei, numărul candidaților înscriși în cursa electorală se ridică la 9, printre aceștia numărându-se și un candidat independent.
A tunat și i-a adunat! Slobozia are 9 candidați lansați în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Slobozia. Unii sunt iluștri necunoscuți, alții sunt candidați redutabili, susținuți de partide politice cu vechime pe scena politică locală. Primul pe listă este Constantin Petre, un independent care poate fi votat și pentru funcția de consilier local. Urmează Alexandru Dănuț Potor, candidatul Partidului Social Democrat. Partidul Mișcarea Populară îl readuce în cursa electorală pe ex-primarul Gabi Ionașcu, actual senator. Urmează Partidul Ecologist Român, care îl propune slobozenilor pe Ștefan Ghibanu, fost director al firmei Consiliului Județean Ialomița, Drumuri și Poduri. Partidul Național Liberal îl propune pe Dragoș Soare, singurul candidat care a reușit să realizeze o alianță de Dreapta în ultimii 30 de ani, sub sigla «Uniți pentru Slobozia». Reamintim că, în urma acestei alianțe, USR PLUS l-a retras pe Ciprian Bocioagă din cursa pentru funcția de primar al Sloboziei. Pe listă mai figurează și Valentin Băcanu, ex-viceprimar al orașului din partea PSD, actual consilier local și candidat al Partidului Ialomițenilor. Singura femeie înscrisă în cursa pentru Primăria Slobozia este Rodica Boancă, candidat al Alianței pentru Unirea Românilor. De asemenea, pe buletinul de vot va figura și un reprezentant al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberale), respectiv Octavian Donose. Primarul în funcție, Adrian Mocioniu, va candida pe listele PRO România.

20 August 2020, 17:05 (8915 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Candidați cu probleme de integritate la Alegerile Locale din Ialomița
Partidele politice sunt obligate să negocieze pentru a administra localitățile din Ialomița
Primarii mandatului 2020-2024
«Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!»
Campania de asfaltare a lui Victor Moraru a ajuns în Prahova, la Liliești

Comentariile cititorilor:


BRISCU:
(26 August 2020, 09:21)
D-na  Doinita, intrebarea  pe  care  o  adresati, retoric, desigur, in  legatura  cu cine  votati, are  un  raspuns : ori  votati  cu  unul  dintre  candidatii  aflati  in  oferta  electorala,  ori  nu  votati  cu  niciunul !
Mie  nu  imi  place  folosirea de  catre  autorul  articolului (  cine  o  fi  acesta ?) a expresiei TOT  SEPTELUL  POLITIC.  Termenul  ''septel'' se  refera  la  animale . Cu  toata  stima !
Doinita:
(24 August 2020, 18:31)
Briscu si Vasile, nu va convine cand se fac comentari la adresa idolilor vostrii. Oameni spun ce greutati au intampinat cu stapani vostri,?bulibasii lipiti cu pap in functi publice. La ce a scris, Te pupa Jan, chiar ma ingrozesc, daca este adevarat. Intr-un act de stare civila iti provoaca nepaceri cu urmari grave, o cifra sau o litera, am patit-o, in loc de Ruxanda au gresit in actul mamei de casatorie si au trecut Rucsanda, si uite cum eram fara mama, dar ce scrie Jan iti indoaie familia cu arbore cu tot. Gravisim sa interpretezi legea pe baza opiniilor, ne aflam in alta zona. Lasati cititori sa scrie la liber poate asa sa inteleaga tot omul cine vrea sa-i conduca. Mai vrem, mai dati fapte! Eu cu cine votez?
BRISCU:
(24 August 2020, 13:40)
Un  ziar  care  se  respecta  si  care ,pe  zi  ce  trece, parca  devine  din  ce  in  ce  mai  bun, publica  toate  comentariile  decente  ale  cititor. Le  publicati  numai  pe  cele  care  va  convin, d-lor INDEPENDENTI ?
vasile:
(24 August 2020, 13:03)
scuze "te pupa jan". probabil esti patit si esti indreptatit sa vorbesti. n-avem noi de unde sa stim ca asa stau lucrurile. poate are explicatia lui. HAI SA VEDEM: NOI CU CINE VOTAM?????????
vasile:
(24 August 2020, 12:26)
haideti mai copii......v-ati dat la fund? unu ca "te pupa jan" sigur a aspirat candva la ceva functie a independentului, "@mai intrebare" nu cumva ti-a facut un bine mai demult acest INDEPENDENT??? e singurul dintre voi care a avut curajul sa se apere si sa se lupte ca sa i se faca dreptate. OAMENI BUNI TREZITI-VAAAAA!!!! NU VA MAI LASATI PACALITI CU PROMISIUNI. SUNT 30 DE ANI DE CAND ,INCET INCET, AU DUS TARA AICI UNDE SUNTEM!!!!! HAIDETI SA INCERCAM ALTCEVA, INDEDIT, CE N-AM MAI AVUT.......POATE O FII MAI BINE SI PENTRU NOI AMRATII!!!!!! NU MAI FITI SUBIECTIVI, NU VA MAI RAZBUNATI PE RAHATURI!!!!!!!!! NU VA AMAGITI CA TOT VOUA O SA VA FIE GREU SI COPILASILOR VOSTRI!
Te pupa jan:
(24 August 2020, 12:07)
Nu este vorba de razbunare personala dle @Vasile, ci e vorba de bataia de joc la care sunt supusi cetateni care contribuie la bucetul statului, la fiecare pâine cumparata. Cetatean care prin darile, taxe, impozite, tva, etc, plateste si el o parte din salariul acestor insi, insurubati in anumite functi de cate 20 ani. Ti se pare corect ca timp de 2 ani sa fii plimbat si rasplimbat, batjocorit de un asemenea individ, care nu a facut alceva decat sa acopere, un alt subaltern, pentru ca acel subaltern, sa nu faca puscarie. Cat tupeu sa ai ca sa incerci sa devii conducatorul unui judet, cand te stii patat si para patat, cu multi scheleti in fisete. Stai linistit ca nu al luat nimeni apararea celorlalti, si nici a actualului presedinte, care deocamdata este nedovedit, de cate o avea si el ascunse. Toti sunt la fel, servesc interese si clanuri si nu cetateanul de rand. Locul lor este la puscarie si nu la conducerea unui judet, batut de soarta. Sti ce inseamna sa-ti cersesti dreptatea impartita de un asemenea individ, care aplica legile tari, dupa opinia personala, numai de dragul de a acoperii posibili penali corupti. Ai idee ce inseamna sa fi furat cu ajutorul indivizi care icupa functi in aparatul de stat. Stii ce inseamna, ori traiesti pe alta lume. Nu am scis nimi de ceilalti pentru ca nu pot sustine, ce hotii au facut si daca au facut. Dupa mintea si opinia ta este posibil, ca o persoana sa aibe scris in actul de stare civila 2 tati si sa te prosteasca timp de doi ani in fata, cu singurul argument, opinia sa. Desi in lege scrie alceva. Cum este posibil ca in fata ra sa ai un act in care scrie Gheorge Fane si tu la transcriere lui, in alt act, care esto o aglinda a originalului sa scrii numai, Fane. Mumai de amorul artei, pentru a face rau la comanda. Vasile cum ocupa functia aia, cum sta pe functie, cum nu este cercetat de, organele de cercetare si urmarire penala. Auzi acum se vrea presedinte de CJ. Bravo ma.
echi distant:
(24 August 2020, 11:01)
Eu ii voi vota pe toti...asa mi-s de draci dragi! Unu nu o sa-mi scape de pe bolentinu de vot; tush sa fie suficient pe stampila de votare...ca merita. Daca am iesi in procent mare la vot, iar 99% dintre votanti ar da un "vot de blam", poate am determina partidele sa nu mai scoata in fata toate nulitatile si marionetele (existente dealtfel prin mai toate partidele). Poate asa ar fi locuri cu sanse reale pentru oameni independenti, curati, cinstiti, hotarati sa lucreze pentru binele orasului si al cetatenilor, nu pentru interesele obscure ale partidului si al buzunarului lor!
vasile:
(24 August 2020, 10:02)
PAI....mai copii [email protected] intrebare sau "te pupa jan", ati venit la serviciu, v-ati asezat pe scaunele cu surub in c.r si ati inceput sa criticati. nimic de obiectat dar, de actualul presedinte nu spuneti nimic? va e frica, asa-i? oare el nu a stricat masina nou nouta? oare nu el a cheltuit banul public dupa cum i-a fost mai bine? dati cartile pe fatza!!!! Va e frica ???????? asa-i romanul nostru, asa sunteti voi? de fapt ar trebui sa vedem aici cine ne va apara interesele judetului! din ce spuneti voi, rezulta ca aveti o ura personala pentru acest om(domn). Haideti sa ne uitam putin la noi! Situatia nu e prea roz in judetul nostru. N-ar trebui sa mai avem la conducere presedinte al vreunui partid, care urmareste, in primul rand, interesele partidului. haideti la vot!!!!!!!!!votati independentul!!!!!!
@mai intrebare:
(24 August 2020, 08:26)
@mai întrebare, vad ca o bagi pe aia cu ipocrizia, chiar nu te inteleg. Dacă adminul ziarului Independent ar fi de acord sa publice niște, răspunsuri oficiale date de instituția condusa de acest individ  independent și o hotărâre judecatoreasca definitiva ai rămâne tâmpit pe viata. Sa vezi ce scrie și cum interpretează acest individ un act de stare civila. Individ care se vrea președinte de consiliul județean. Pai hai să-ți spun eu cu acordul ziaristului. În galgara de smecher improvizat a acestui director candidat, un act de stare civila se eliberează pe baza de opinie, adică atunci când îl copiezi ori îl transcrii, în loc sa fie o copie identica, fiecare angajat al stări civile poate sa scrie ce dorește și cum dorește în certificatul de naștere. În funcție de opinie. Adica în opinia acestui candidat independent, director de instituție publica, un copil poate avea, doi tati.  Ca sa înțelegi o persoana poate avea ca parinte biologic pe tatăl sau natural, în același timp îl poate avea ca tata natural și pe bunicul patern. (doi tați) înscriși în certificat. Mai nasoala este treaba ca și milițianul susține la fel, ca în anul 1908 Vasile a avut 2 tați. Va dați seama cine vrea sa conducă județul Ialomița. 
Te pupa jan:
(23 August 2020, 21:22)
@mai intrebare, la cumatru asta de se da de ceasul mortii, independent miroase rau a rahatel proaspat neutilizat. Parca fusese curtea de conturi pe acolo, asa ne spunea ziarele odinioara, nu demult. Si daca nu ma insel gasise si hat, nereguli cu sporuri necuvenite, si sporurivde pericol. Mai fusese pe la el la, pravalie si ceva controale de la structura centrala a evidentei persoanelor di Bucuresti si aia au gsit gunoi in fisete, nu stim cu se rostogoleste, cum sare la cap, dar scapa de toate, cum a mai scapat si in trecut cand presa locala ne spunea ca, indepensentul venea de la o chermeza cu autoturismul, pravaliei si la un zvac de abur, a facut masina pravaliei muci. O fi tot din cauza independentei sau vorbeste lumea. Am intrebat si eu pentru prietenul militian. Sa faci campanie electorala iti trebui bani prietene, ori din declarati de avere, nu reies ca ar avea salariu si sume de bani fantasmagorice. Numai ca sa-ti platesti trepadusi pentru adunatul semnaturilor (cate false or fi) trebui sa dai, plus fluturasi cu mecla si sticla de tuica, alti bani, plus imprastiatul, lor alti bani. Ca doar nu le arunca din turla biserici, ca pe manifestele, comuniste. Pai de unde ma prietene. In timp ce-si face campanie este pontat la serviciu. Intrebam si noi tot pentru o militianca tare in gura de la Slobozia. Nu are capatai, nu are destule acatiste, nu are xxl si se vrea presedinte de consiliu judetean? Numai in Ialomita directorii stau in functi de parca ar fii mostenite de la Decebal si Traian si stii de ce, nu fac pisu des si contra vantului, acopera olita repede cu capacul de la centru. Știe (...) mai multe, dar nu le-a dat din gusa... Eu zic sa se hotarasca, independentu si sa ne spuna, isi ia concediu pe perioada campaniei, ori o face din birou. Cu ce bani cu ce sponsori de independent? Restul sunt cu partidele in spinare, prietene. Sa nu te superi, dar locul independentului nu este la consiliu judetean si nici in fotoliu de director, ci undeva in alta parte, in vacanta
mai intrebare:
(23 August 2020, 14:03)
Mai intrebare , dar ceilalti candidati nu-si fac campanie tot pe bani publici ? Crezi ca ceilalti isi dau demisia din posturile lor ? Hai sa nu fim ipocriti !!
gigi:
(23 August 2020, 10:16)
Un PSD central condus de (...), Tare candidatul PNR Marian Pavelsi locul doi pe aceiasi lista M usoiu Bogdan , oare a cui e mina !?
Analiza:
(22 August 2020, 10:44)
vai de noi! (...) in fruntea CJI! Asta vede pe dos!Ne a prostit pandemia si am inceput sa devenim penibili! Si (...) nu face fata la catedra si face ca primar.
Intrebare:
(21 August 2020, 21:46)
Din functia de Director al DIrectiei judetene de evidenta persoanelor Ialomita poti face timp de o luna si, campanie electorala sau trebui sa fii prezent la serviciu ? Intreb si eu pt. un prieten? Nu trebuie sa-ti dai demisia din functia detinuta? Pai ce facem pe cheltuiala Djep Ialomita facem campanie electorala? Afisele si materialele de propaganda, aduntorii de semnaturi cine-i ia platit? Ca doar nu a stat baritai directorul la intersectia din Bora, Catanga sau la Barbulesti, ca sa cerseasca la porumbei, semnaturi. Independent da, pe cheltuiala cui? Cusuta cu sarma ghimpata povestea domnului director candidat independent! Poate are curajul sa raspunda cu tupeul, pe care il are.
Colegu:
(21 August 2020, 18:59)
Imi vine sa rad si sa urlu. Chiar asa cum zice colegu de mai jos, tu independentule, director pe mosia cu sclaveti, dute batranule obosit de Bacus si vezi-ti de batranetile tale, trateza-ti parkinsonu, alzaihamaru, corupe-l pe primar sa faca bordurile mai jos, sa nu te mai impiedici, eliminand parturi de fasole cu varza murata. Sau vrei acu in pragul pensiei s-o pui la batranete. Ai avut sporuri, leafa mare, distractii, masini tamponate, ai trait bine din bani statului, ai mai distrus famili, oameni nevinovati si destine, te-a aparat sistemul, gata ajunge, nu-ti forta norocu. Joci la doua capete batranule, iti pregatesti apararea, zici.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 13 Aug 2022
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398

Ialomița: 42 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28711, fiind înregistrate 42 de cazuri noi față de ziua de joi, 11 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 100 de polițiști, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, precum ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:00
(135 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Acțiuni preventive ale polițiștilor și jandarmilor

Joi, 11 august a.c., polițiștii și jandarmii ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Slobozia. În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 11:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Raportărilor contabile, la 30 iunie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că marți, 16 august 2022 este termenul limită pentru depunerea Raportărilor contabile la 30 iunie 2022. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 10:30
(120 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Acțiune a polițiștilor în Piața Agroalimentară

Miercuri, 10 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire în domeniul traficului și consumului de substanțe interzise ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 14:00
(328 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: În luna iulie 2022, valoarea sumelor colectate a fost de 97,57 milioane de lei

În luna iulie a anului 2022 Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,57 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:30
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 33 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28669, fiind înregistrate 33 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 10 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:15
(203 vizualizări - 0 comentarii)


7

RAJA Constanța: Programul casieriilor în mini-vacanța de Sfânta Maria

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni, 15 august 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. În această zi ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 15:15
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 58 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28636, fiind înregistrate 58 de cazuri noi față de ziua de marți, 9 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 13:15
(365 vizualizări - 0 comentarii)


9

Țăndărei: Arestat pentru «furt calificat»

Marți, 9 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Țăndărei au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 12:00
(414 vizualizări - 0 comentarii)


10
Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Marți, 9 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la groapa de gunoi din localitatea Gura Ialomiței. ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


11
Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Marți, 9 august a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:30
(332 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 55 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28578, fiind înregistrate 55 de cazuri noi față de ziua de luni, 8 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:55
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Luni, 8 august 2022, Protopopiatul Slobozia împreună cu Școala Gimnazială «Sfântul Ierarh Nicolae»Bucu și în colaborare cu Parohia Bucu, prin implicarea părintelui Daniel Hertz, a organizat o nouă activitate ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:40
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «tentativă la furt calificat»

Sâmbătă, 6 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 15:15
(527 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC AGRO RAM SRL
cu sediul în comuna Bordușani/Ialomița
scoate la concurs un post de
MECANIC AUTO,
contract de muncă
pe perioadă nedeterminată,
salariu 3000 lei+sporuri de week-end,
program 8 ore/zi,
un avantaj foarte mare
în ocuparea locului de muncă
îl constituie vorbirea
limbii engleză și turcă
CONDIȚII
-vorbirea unei limbi străine
(turcă, engleză)
-spirit de echipă
-capacitate de a rezolva
eventuale probleme
Relații la telefon 0724/036.668
adresa de e-mail [email protected]

8 August 2022, 15:05


Ialomița: 39 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28523, fiind înregistrate 39 de cazuri noi față de ziua de duminică, 7 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 13:50
(471 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de execuție vacante de ofițer, specialitatea resurse umane, respectiv tehnologia informației, cu personal recrutat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:35
(599 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Țăndărei și Manasia

Accidente la Țăndărei și Manasia

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orelor 13,50, un echipaj de pompieri din Țăndărei cu o ambulanță SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în orașul Țăndărei. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:20
(569 vizualizări - 0 comentarii)


19

Incendiu la un apartament din Fetești

Vineri, 5 august 2022, în jurul orei 9,30, două echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:10
(464 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


APIA eliberează adeverințe fermierilor crescători de animale care doresc să acceseze credite bancare

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de luni, 8 august 2022, eliberează adeverințe pentru beneficiarii ajutoarelor naționale tranzitorii și/sau sprijinului cuplat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 09:20
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19

Duminică, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28484, fiind înregistrate 20 de cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 6 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

7 August 2022, 13:40
(599 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28464, fiind înregistrate 35 de cazuri noi față de ziua de vineri, 5 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

6 August 2022, 13:20
(699 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 4 august a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 14:05
(775 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28429, fiind înregistrate 40 de cazuri noi față de ziua de joi, 4 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 13:30
(793 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Cercetare post-recensământ

Conform art.29 pct. g) din O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare și a Programului ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 10:20
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 50 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28389, fiind înregistrate 50 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 3 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:55
(869 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Facilități fiscale accesate de contribuabili în primul semestru al anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că la nivelul judetului, în prima jumătate a anului 2022, se aflau în derulare 282 de eșalonări la plată pentru suma totală de 22,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:40
(1039 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «complicitate la furt»

În cursul zilei de marți, 2 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 15:15
(1089 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 86 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28339, fiind înregistrate 86 de cazuri noi față de ziua de marți, 2 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:25
(1092 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398
Ultimele comentarii
Corcodel de la Dumitresti în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! olaru în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană Slobozean în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin ION în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @om bun în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană Angajat în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! @themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @Themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Xy în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @x în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! Pai în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Cetatean în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Mary în A început lupta politică pentru controlarea investițiilor edilitare la Slobozia Bataie de joc în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Jeni în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Om în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin waly în A început lupta politică pentru controlarea investițiilor edilitare la Slobozia Om bun în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană cetatean în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...