Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea

Schimb de gardă la firmele patronate de administrația județeană

Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea

Consiliul Județean Ialomița a găsit directori noi pentru Infrastructură Drumuri și Poduri SA și Drumuri și Poduri SA. Primul care își ia în primire postul este ex-primarul Sloboziei Alexandru Stoica, la Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Cristi Stan, directorul Drumuri și Poduri SA, a demisionat în luna decembrie 2020 și va fi înlocuit, începând cu luna februarie 2021, de către fostul viceprimar al Sloboziei, Rudolf Gradea. «Aceste schimbări sunt necesare pentru a dinamiza investițiile finanțate de către Consiliul Județean. Suntem direct interesați de buna funcționare și performanțele economice ale acestor firme!» a declarat Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița.

Oamenii lui Victor Moraru Schimbarea gărzii politice la Consiliul Județean Ialomița produce, tardiv, e drept, reacții în lanț. La mai bine de 3 luni de la instalarea noii conduceri, directorii numiți în funcții prin voința lui Victor Moraru se văd obligați să pără­sească conducerea firmelor. Primul care a înțeles mesajul este Cristi Stan, directorul uneia dintre firmele patronate de Consiliul Județean Ialomița. Acesta și-ar fi depus demisia încă de la sfârșitul anului 2020 și ar putea fi eliberat din funcție începând cu 1 februarie 2021. Al doilea director, cel de la Infrastructură Drumuri și Poduri SA, este Dan Anton, cunoscut cititorilor noștri, dar mai ales prietenilor domniei sale, drept «juma de creier». Surse din cadrul instituției confirmă faptul că, în urma unei înțelegeri cu Marian Pavel, acesta ar fi acceptat să fac un pas în spate și să devină director tehnic al firmei. Reamintim că Dan Anton a fost reconfirmat în funcție în vara anului trecut pentru o perioadă de 4 ani, în condi­țiile în care managementul promovat de el a adus firma în pragul falimentului. Reamintim, în treacăt, că valoarea pier­derilor înregistrate de firmă de la înfiin­țare se ridică la peste 8 milioane de lei. Noi!

Acarii Păun ai firmelor «de drumuri» Pentru locurile lăsate libere de cei doi directori, Consiliul Județean Ialomița a identificat doi înlocuitori. În cazul Dru­muri și Poduri SA, postul va fi ocupat de către Rudolf Gradea, fostul viceprimar al Sloboziei. La acest moment, acesta ocupă un post de consi­lier personal în cadrul Consiliului Județean Ialomița. Director al Infrastructură Drumuri și Poduri SA este deja Alexandru Stoica, fost primar al Sloboziei, rătăcit o bucată de vreme la Partidul Ialomițenilor și revenit în PSD la țanc pentru a ocupa o funcție de consilier județean. Referitor la această decizie, Marian Pavel a declarat: «Aceste schimbări sunt necesare pentru a dinamiza investițiile finanțate de către Consiliul Județean. Suntem direct interesați de buna funcționare și performanțele economice ale acestor firme!». Marian Pavel recunoaște, de asemenea, că situația de la Infrastructură Drumuri și Poduri SA este una delicată, însă consi­deră că firma poate deveni competitivă și utilă: «Această societate a noastră ne va permite să realizăm investiții de mică anvergură în perioade de timp extrem de scurte... În timp, firma va căpăta experiență și va deveni un competitor real pe piața de profil! Până acum, acest lucru nu a fost posibil... Eu și administratorul pu­blic al județului, Alexandru Potor, am decis că o schimbare de management reprezintă o necesitate. Domnul Stoica este un profesionist și suntem convinși că nu va dezamăgi!».

14 Ianuarie 2021, 08:20 (6942 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Cristi Stan își ia adio de la Drumuri și Poduri SA
Proces de insolvență intentat SC Drumuri și Poduri SA Ialomița pentru o datorie de 300 mii lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


chiar asa:
(18 Ianuarie 2021, 16:50)
este de mirare ca nu ati inteles nici acum ca febra galbena este la fel de respingatoare ca ciuma rosie.
ca nu ati inteles ca "dezbaterile" din umbra ( din anonimat)  nu au nici valoare daca lupta nu este dusa la vadere, la lumina.
totodata,  si ca multi vad, putini cunosc, dar vorbesc doar ca se auda sau ca sa-si verse frustrarile.
dorel:
(18 Ianuarie 2021, 10:13)
Asa cum este si normal, fata de astfel de numiri politice mizerabile, comentariile arata dezaprobarea cetatenilor, atat pentru noii numiti la ciolan, cat si pentru cel (cei) care i-au numit in functii.
Ceea ce nu pricepem noi, este faptul ca pe ei ii doare undeva de comentariile noastre! Altceva era sa fi fost un protest spontan masiv in fata cj.
Singura ratiune pentru care intaiul presedinte al judetului nu desemneaza prin concurs directori la aceste firme si pune politruci din partidul lui, este faptul ca trebuie sa-i fie obedienti, santajabili si pr*sti, pentru a asculta orbeste de el, pentru a face magarii si a sifona bani pt partid.
Ca sa fiu echidistant, amintesc faptul ca si pnlul a facut si face la fel ca psdul. Nu angajeaza profesionisti prin concurs organizat legal ci numeste tot felul de deflorabili la conducerea unor institutii importante.
Profesionistii apolitici nu au loc de lipitorii de afise si de sforarii partidelor. Probabil peste 4 ani va trebui sa incercam sa votam cu totul altceva decat pana acum!
Dop:
(17 Ianuarie 2021, 08:16)
Las Slobozia, pe mâna proștilor!
Cetatean:
(16 Ianuarie 2021, 17:02)
Fostul primar este doar clovn. Pacat ca e om instruit dar s a prostit. Adica este om cu scoala, peste ce avem în PSD.la conducere cu x și 0 . Doar ca e doar comediant. Celalalt e om de treaba. Dar, profesioniști în domeniu nu exista? Doar din clientela politica? Acum asta e criteriul de competenta....uitasem. prost sau needucat.fara expertiza...Dar din partidul meu. Sincer, ca PSD ist de zeci de ani, aveam alte asteptari. Dar din păcate este o brealitate generala. Politica fac doar tupeiștii cu scoala vieții...oamenii care ar putea face ceva nu au curaj...si este de înțeles. Sanse oare mai avem? Poate AUR sa faca xeva.
Alegator :
(16 Ianuarie 2021, 11:39)
Pavele , asa facea si Moraru . Ai mare grija ca s-ar putea peste 4 ani sa te iei de mana cu el . Electoratul tine minte toate greselile si sa nu crezi ca nu vei fi taxat pe viitor . Daca ai inceput asa de devreme cu greseli viitorul tau e sumbru. Puneti mana si organizati concursuri pe bune fara aranjamente . 
Drumar:
(16 Ianuarie 2021, 11:34)
Parca pensionarii nu mai aveau voie sa se angajeze la STAT . Mai ne miram de ce pleaca tinerii din tara . Ce sanse au in fata acestor parveniti care se cred buni la toate . Avem ingineri care au terminat facultatati de specialitate dar din pacate nu au loc . Rusine acestor magari inclusiv celor care i-au numit .
turturel:
(15 Ianuarie 2021, 12:31)
Sandu Stoica, cand rade si ranjeste seamana din ce in ce mai mult cu o gluga de coceni.
Pai fost ofiter militar se confunda iatasi cu un bun podar si constructor maret de susele.
@@@Anonimus :
(15 Ianuarie 2021, 11:13)
Heiii PNL,parcă se vorbea prin campanie de meritocratie? Oamenii buni cum să se dea concursuri, păi dacă se inscriu oameni deștepți păi IQ0 ce mai roade? Nimic în veci nu se va schimba.
alegatorul pacalit:
(15 Ianuarie 2021, 09:38)
La vremuri noi, tot noi? Numai dinozauri din astia resapati puteti scoate ? Chiar nu se pot reforma partidele astea sa putem progresa? In aceeasi masura ne dezamageste si Dragos Soare. Si ne mai miram de ce alege lumea pe unii ca AUR?!
Gigel :
(14 Ianuarie 2021, 21:38)
Niște MITOCANI SUSȚINUȚI de electori! Succes și la Mai Multe! Mergeți la Vot. Îmi cer scuze, dar e pur adevăr. Totul pentru buzunarul propriu, plus salariu, plus voucher vacanță, și altele de performanță! Admirații! Sunt realizați,.... și bineînțeles pensii "meritate"!
Elena:
(14 Ianuarie 2021, 21:05)
Posturi pe baza de meritocratie! !!!
Nici vorba .Nu se poate asa ceva!
Domnule Pavel va stiu un om cerebral
Nu puteti sa puneti niste indivizi care habar nu au cu postul respectiv. Încercați sa organizați un concurs.Sunt atâția tineri care pot ocupă posturile .Ati incercat sa schimbați PSD (cereți opinia si lui stefan)

Adrian:
(14 Ianuarie 2021, 19:45)
Ce facem cu DN2C soseaua Amara, Giratoriu Kaufland-bariera Olt...?poate mai treceți pe acolo să mai dati in care o groapă plină de apă!deszăpezire când e cazul nu mai vorbim!noroc cu drumurile naționale...
Ce misto!:
(14 Ianuarie 2021, 19:31)
Deci, cel care a adus pierderi companiei, acum e director tehnic....hi hi hi.De fapt si marele presedinte al judetului a dat o gaura asemanatoare com gh lazar prin taxele neplatite de vlase, priefenul sau, asa ca, tot inainte. In rest, Gradea e ca apa de ploaie, nu face nici bine nici rau.Dar ati vazut ce serios si frumos este? Dl.Stoica o sa l bata la longevitate si pe Iliescu, punem pariu? Pana la urma ce cautati fratilor pe drumurile judetene?Luati o pe autostrada si incercati sa nu va mai intoarceti.
Mary:
(14 Ianuarie 2021, 17:36)
A avut timp să constate cât de vălurit este b-dul Unirii, banda de lângă scoar, acea porțiune pe care a lărgit-o și a dat-o în folosință cu mare pompă pe când era primar, de parcă a construit o autostradă. Strada Lacului este execrabilă, iar găurile din asfalt, ori gurile de canal care stau să se prăbușească din cauza găurilor de pe margini, sunt dor câteva bile negre trecute în cartea de vizită cu care a părăsit funcția de primar al municipiului Slobozia. Dar ce caută un nepriceput în funcția de director a unei instituții cheie a județului?!
Marian :
(14 Ianuarie 2021, 17:34)
Rușine!!!!! Va taxam peste 4 ani domnule pavel

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Ian 2021
349 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(20 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(28 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(48 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(152 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(35 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(442 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(170 vizualizări - 0 comentarii)


8

E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(252 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(124 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(247 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(438 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(308 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(293 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(284 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(289 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(267 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...