Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Senatoarea Rodica Boancă a primit premiul «Prostovanul anului»

Senatoarea Rodica Boancă a primit premiul «Prostovanul anului»

Senatoarea de AUR a Ialomiței, Rodica Boancă, riscă să o întreacă în celebritate pe mult mai matura sa colegă, Diana Șoșoacă. Boancă a primit premiul «Prostovanul anului» de la jurnalistul Silviu Iliuță-«cronici pe bune». Pentru că atât susținătorii, cât și opozanții senatoarei Rodica ne-au cerut insistent să revenim asupra domniei sale, ne simțim obligați să îi ascultăm. În fond, alegătorul nostru e stăpânul nostru. Nu-i așa, doamna Rodica?

Doamna Rodica are imunitate Întâi de toate, începem prin a o ierta public pe doamna senator pentru că ne-a catalogat drept «ziariști plătiți care mă șantajează prin articole mizerabile pentru că nu vreau să cotizez la ei». Înțelegem perfect că doamna Boancă are imunitate și poate spune tot ce-i trece prin căpuțul său minunat de fostă profesoară, fostă angajată a Prefecturii, fostă ziaristă și antre­pre­noare... În plus, domnia sa spunea ce îi trecea prin minte și în urmă cu 9 ani, când s-a angajat în Prefectură. Iată o mostră din CV-ul obținut prin bună­voința unui umil contribuabil la salariul ei de senator: «activitate economică individuală, între 2009-2012, când criza im­pusă de PDL m-a făcut să închid biroul». Apoi vrem, de asemenea, să o felicităm public pentru premiul primit de la Silviu Iliuță. Este o distincție care l-ar face invidios până și pe înaintașul Vadim Tudor, de la care a moștenit rămășițele bazinului electoral care a propulsat-o în Parlament. La mai mare, doamna Rodica! Și vă promitem că vom avea grijă să nu fie ultima distincție pe care o primiți.

Dilema redacției Acestea fiind spuse, ne permitem să împărtășim cu cititorii noștri câteva întrebări care nu ne dau pace... Doamna Rodica joacă un rol sau e naturală? Discursul său patriotic cu accente extremiste e «by the heart» sau e o compilație ilară, grețoasă și periculoasă de clișee naționaliste? Chiar crede că este «vocea româ­nilor»? Declamă partitura unei soprane isterice sau chiar îi aude pe Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul? În sfârșit, ca să nu o mai lungim, se preface au ba? Nu vă grăbiți să răspundeți. Permiteți-ne înainte să vă ofe­rim pentru a răspunde pertinent o mică parte din producția poe­tică a doamnei Rodica. Poezia a fost scrisă în 2010, după moartea poetului Adrian Păunescu, se intitulează «Plângi Românie!», dar fără virgulă, că doamna Rodica e profesor de Limba și Literatura Română: «Plângi Românie, cu lacrimi amare, ne paște dezastrul la fiece pas,/Românului doar Domnul i-a mai rămas, dar nu îl găsește prin altare!/Ne iartă tu, Doamne, căci suntem haini!/Ne iartă și dă-ne puterea să nu ne uităm giganții nebuni care ne-au adus până azi mângâierea,/Iar azi îi purtăm pe ultimul drum!/Odihnește-te în pace,/Adrian Păunescu».

12 Februarie 2021, 07:55 (5975 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Scrisoare deschisă către țățica Rodica
Senatorul AUR Rodica Boancă s-a îndrăgostit. De tribuna Parlamentului!
«Moaștele» lui Simion, cel fără de mască

Comentariile cititorilor:


Anonim:
(12 Martie 2021, 20:54)
Constat ca in zilele noaste, normalul a ajuns anormal si anormalul, normal. Dacă mai există și oameni drepți în lumea asta, aceștia sunt puși la zid. Oamenii care spun lucrurilor pe lume, care sunt patrioti si corecți, nu au loc între sacali. Ma intreb cum nu le este rusine guvernanților de măsurile restrictive pe care le.au luat cu asa zisa pandemie ( masuri care nu se impun). Au fost chiar penibili cand au aparut la tv.conducatorii acestei țări simuland vaccinarea. NOI NU SUNTEM PROSTI... ASTIA N.AU NICI UN DUMNEZEU. ROMANI TREZITI.VA CA NU SE MAI POATE. AU MINTIT POPORUL CU TELEVIZORUL.
Maximus:
(17 Februarie 2021, 10:06)
D.na Boanca are o inteligenta medie, dar are o oarecare pricepere in a atinge puncte sensibile pentru indivizii submediocri din societate.  Pentru mine, e oarecum distractiv ca e capabila sa manipuleze pe unii indivizi din societate, mai ales ca nu prea e inzestrata cu darul oratoriei, vocabularul dansei avand cateva cuvinte de baza pe care le foloseste in mod repetat: consiparationism, dictatura medicala, patriotism, nationalism, multinationale, pandemie inventata, anti-vaccinare. Gandeste si se exprima destul de greoi. Are nevoie de timp ca sa rumege informatia, ca sa poată riposta. Se vede mereu pe micro-expresiile faciale ca sinapsele lucreaza, dar are nevoie de liniste ca sa gandeasca, pentru a nu face gafe.
Răduță Aurelian-Constantin:
(16 Februarie 2021, 09:55)
Sunteți limitați doar la problemele lumești, dar nu la și soluții, nu gândiți raționali, așa că sper să vă lumineze Dumnezeu mințile voastre întunecate. Dumnezeu să fie cu voi și lăsați prejudecățile. Luptați pentru libertatea voastră!
@Trollus:
(15 Februarie 2021, 19:49)
Raduta Aurelian-Constantin nici nu intelege prea bine ce se intampla in jurul lui, este agramat, analfabet functional si nu troleaza, doar atat il duce mintea pe el. 
Nu prea vad de ce sa ne mai mire ca Sosoasca si Boanca au avut votanti de teapa lui.  

Trollus:
(15 Februarie 2021, 09:39)
@ Răduță Aurelian-Constantin,
Sunteti real?! Dvs. atacat primul, iar pe urma ne ziceti "iubiti-va aproapele". Talibanii ultra-ortodocsi din Aur invoca biblia doar cand li se raspunde, in rest ei pot ataca pe oricine, pot minti, pot defaima. Apropo, daca d.na Boanca sustine ca a fost santajata de ziarul Independent, de ce nu vine cu dovezi? 
Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 23:35)
Știți ce spune domnul nostru Isus Hristos? Vă dau o poruncă nouă! Iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă, este valabil și pentru vrăjmași. Acele persoane care judecă, la rândul lor vor fii judecați și pe urmă condamnați la moarte. Îmi pare nespus de rău despre aceia care vorbesc mult și prost și fără rost și care știu numai să judece, dar acele persoane duc lupte foarte grele în sufletele lor. Frustrare, depresie, probleme psihice și multe altele. Problema acestor persoane este că duhul sfânt nu lucrează, lucrează duhurile necurate. De asta și Dumnezeu are răbdare și ne mai ține, din cauza faptului că sunteți răi uni față de ceilalți. Din păcate acesta este adevărul. Referitor la judecată, nu ai nici un drept să judeci. Dacă ajungi să judeci, înseamnă că ai o problemă la mansardă, cu părere de rău, mă voi ruga pentru voi să știți. Atât am avut de spus, așa că vedeți-vă de treburile voastre și lăsați femeia în pace.
@Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 23:17)
Ce ai fumat? :-))
Doamna senator (nu merita efortul sa scriu cu S mare) Boanca se foloseste de functia de care o are sa isi rezolve probleme familiare.
@Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 15:43)
,,În cel de al doilea rând nu o puteți judeca pe Doamna Senator Rodica Boancă, este la început de drum'' dar de ce nu putem sa o juecam? Pentru ca asa hotaraste un prostalu inutil? Ba da, tocmai ca o judecam, tocmai in baza actiunilor dansei, premiul si-l merita pe deplin.  

,,jos labele de pe Doamna Avocat Diana Șoșoacă'' vai domnu' Raduta, da' cata prostie la un loc, in nici un caz nu se pune problema ca cineva sa puna ,,labele'' pe sinistra doamna Sosoaca, pana si partidul s-a dezis de dansa. 

,,Să faci cu viața ta, nimic nu faci.'', Fecali, tu esti maica?

,,Vă susținem, noi sportivi" sportivi noi sau voi sportivii cu doi de i (care voi, sunteti mai multi mai incetinei prin zona?)  :)))))))))))))))
Nimeni Altu':
(14 Februarie 2021, 12:36)
@ Răduță Aurelian-Constantin,
D.na Boanca si Sosoaca sunt in conflict, si-au pus fustele in cap, tipic circului Aur. Asa ca trebuie sa va alegeti cu cine mergeti. Ambele doamne mint de ingheata apele,sunt incompetente,dar vocale si mari "patrioate". Hmm .. grea aleagere. 
https://www.facebook.com/rodicaboancaAUR/posts/188088133070513 
Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 11:35)
În primul rând, jos labele de pe Doamna Avocat Diana Șoșoacă, fără ea, voi încă stăteați în casele voastre și ieșeați afară doar cu declarație. În cel de al doilea rând nu o puteți judeca pe Doamna Senator Rodica Boancă, este la început de drum. Noi suntem buni critici când omul greșește, dar faptele bune le vedem, oare!? Vă mirați de o simplă reclamație, dar de groapa din fața primăriei, de restricții și pandemie, de dezvoltare urbană și rurală, despre astea nu se mai vorbesc, gata? Să nu mai spun de tineret și dezvoltarea acestor tineri, să nu mai spun de educația care este la pământ. Lucrurile acestea de ce nu le vede nimeni? De ce nu ieșiți în stradă să vă spuneți oful. Este normal să stai acasă și să critici. Să faci cu viața ta, nimic nu faci. Doamna Rodica, nu vă lăsați bătută de unele persoane care nuștiu să aprecieze. Dovediți-le prin fapte că puteți face și o să vedeți și rezultatul. Oricum, succes deoarece este la început de drum. Vă susținem, noi sportivi.
Tudor :
(13 Februarie 2021, 17:08)
Intrucat d-nei Boanca nu-i plac criticile, ci doar felicitarile si laudele, iar dansa m-a blocat pe facebook si dat afara de pe grupul pastorit de domnia sa, as vreau sa ii adresez cateva intrebari in legatura cu ipocrizia domniei sale privind sanatatea si cultura: Acum nu mai este dictatura medicala? Acum este pandemie? Acum medicii sunt buni si le tineti partea? O Romanie educata ar insemna disparatia Aur-rului, partid cladit si ridicat cu ajutorul celor fara scoala, naivi, fara cultura, atrasi de demagogia populista. Fara o criza produsa de pandemie, fara social-media, fara absenteism acest 
partid ar fi avut aceleasi procente ca la locale (sub! 1%). Pentru d-na senator as avea un mesaj: nu mai blocati conturile, iesiti din bula Aur si dechideti ochii si la critici. 
Nimeni Altu':
(13 Februarie 2021, 08:10)
@ Nu plânge Boancă,
Cred ca dupa ce i se termina mandatul i se va oferi un post caldut. La cate minciuni a emis in campanie, la cicrcul ieftin facut si delirul extremist, normal ar fi sa fie luata la intrebari. Dar fiind Romania, nimic nu se va intampla cu domnia sa. Incompetenta, minunata voce stridenta, discursul relgios, patriotismul de 2 lei si minciuna o vor propulsa sus pe aceasta combinatie de Sosoaca-Grapini-Dancila. Si uite asa stam si ne minunam ca nu evoluam. D.na Boanca va fi multumita ca progresistii, oculta, masonii, globalistii vor fi invinsi, iar educatie sexuala nu va introdusa in scoli. Jalnic spectacol ofera aceasta d.na.   
Nu plânge Boancă :
(12 Februarie 2021, 18:34)
Jur că după ce trece imunitatea parlamentară, această individă va ajunge alături de alți PSD iști ialomițeni... La închisoarea Târgșor... Mai era una vocală prin târg, care a plecat cu duba luată din curtea liceului, la pușcărie
Maximus:
(12 Februarie 2021, 15:27)
D-na Rodica e picata in Parlament pe baza redistribuirii. Acum ca d-na se crede invingatoare, e clar, ca are ceva probleme de logica. Pe langa faptul ca este doar o demagoaga-urlatoare, domnia sa este si putin incompetenta. Studiindu-i profilul de "amazoanca-urlatoare carpatina", am observat ca domnia sa promoveaza acelasi sistem PCR (pile-relatii-cunostinte), preferand sa angajeze persoane "de incredere" in detrimentul celor competente, desi striga in gura mare ca lupta pentru depolitizare: "Consilierii trebuie să fie persoane agreate de parlamentarul in cauză, oameni de încredere, dat fiind că trebuie să se concentreze pe inițiative legislative și lucrul în comisiile parlamentare". 
Dl. Ionascu ar trebui sa fie mandru, a lasat Ialomita pe maini bune.  
WALY:
(12 Februarie 2021, 12:17)
Asta ati votat, asta sa suportati, galbejitilor!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 28 Iul 2021
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 28 iulie 2021, în intervalul orar 8,00-12,30, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a continuat ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:40
(34 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:15
(42 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 09:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Iulie 2021, 18:15


Slobozia: Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, oamenii legii au reușit identificarea a doi bărbați, de 28 și 43 de ani, domiciliați în Slobozia, ce se sustrăgeau ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 16:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 27 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 13:35
(71 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți Renta Viageră Agricolă campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile sumelor cuvenite sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2020. Astfel, marți, 27 iulie 2021, APIA a ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 10:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 26 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 13:25
(124 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA primește cereri de plată pentru Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că Cererile de plată pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021, inclusiv ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:55
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Manasia

Incendiu la o casă din Manasia

În dimineața zilei de luni, 26 iulie a.c., pompierii Detașamentului Urziceni au fost solicitati, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia. 3 echipaje de ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia incendiu


Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(469 vizualizări - 3 comentarii)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(293 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(193 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(411 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(206 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(174 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(265 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(181 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(227 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(413 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(291 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...