Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Senatoarea Rodica Boancă a primit premiul «Prostovanul anului»

Senatoarea Rodica Boancă a primit premiul «Prostovanul anului»

Senatoarea de AUR a Ialomiței, Rodica Boancă, riscă să o întreacă în celebritate pe mult mai matura sa colegă, Diana Șoșoacă. Boancă a primit premiul «Prostovanul anului» de la jurnalistul Silviu Iliuță-«cronici pe bune». Pentru că atât susținătorii, cât și opozanții senatoarei Rodica ne-au cerut insistent să revenim asupra domniei sale, ne simțim obligați să îi ascultăm. În fond, alegătorul nostru e stăpânul nostru. Nu-i așa, doamna Rodica?

Doamna Rodica are imunitate Întâi de toate, începem prin a o ierta public pe doamna senator pentru că ne-a catalogat drept «ziariști plătiți care mă șantajează prin articole mizerabile pentru că nu vreau să cotizez la ei». Înțelegem perfect că doamna Boancă are imunitate și poate spune tot ce-i trece prin căpuțul său minunat de fostă profesoară, fostă angajată a Prefecturii, fostă ziaristă și antre­pre­noare... În plus, domnia sa spunea ce îi trecea prin minte și în urmă cu 9 ani, când s-a angajat în Prefectură. Iată o mostră din CV-ul obținut prin bună­voința unui umil contribuabil la salariul ei de senator: «activitate economică individuală, între 2009-2012, când criza im­pusă de PDL m-a făcut să închid biroul». Apoi vrem, de asemenea, să o felicităm public pentru premiul primit de la Silviu Iliuță. Este o distincție care l-ar face invidios până și pe înaintașul Vadim Tudor, de la care a moștenit rămășițele bazinului electoral care a propulsat-o în Parlament. La mai mare, doamna Rodica! Și vă promitem că vom avea grijă să nu fie ultima distincție pe care o primiți.

Dilema redacției Acestea fiind spuse, ne permitem să împărtășim cu cititorii noștri câteva întrebări care nu ne dau pace... Doamna Rodica joacă un rol sau e naturală? Discursul său patriotic cu accente extremiste e «by the heart» sau e o compilație ilară, grețoasă și periculoasă de clișee naționaliste? Chiar crede că este «vocea româ­nilor»? Declamă partitura unei soprane isterice sau chiar îi aude pe Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul? În sfârșit, ca să nu o mai lungim, se preface au ba? Nu vă grăbiți să răspundeți. Permiteți-ne înainte să vă ofe­rim pentru a răspunde pertinent o mică parte din producția poe­tică a doamnei Rodica. Poezia a fost scrisă în 2010, după moartea poetului Adrian Păunescu, se intitulează «Plângi Românie!», dar fără virgulă, că doamna Rodica e profesor de Limba și Literatura Română: «Plângi Românie, cu lacrimi amare, ne paște dezastrul la fiece pas,/Românului doar Domnul i-a mai rămas, dar nu îl găsește prin altare!/Ne iartă tu, Doamne, căci suntem haini!/Ne iartă și dă-ne puterea să nu ne uităm giganții nebuni care ne-au adus până azi mângâierea,/Iar azi îi purtăm pe ultimul drum!/Odihnește-te în pace,/Adrian Păunescu».

12 Februarie 2021, 07:55 (4704 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița

Comentariile cititorilor:


Anonim:
(12 Martie 2021, 20:54)
Constat ca in zilele noaste, normalul a ajuns anormal si anormalul, normal. Dacă mai există și oameni drepți în lumea asta, aceștia sunt puși la zid. Oamenii care spun lucrurilor pe lume, care sunt patrioti si corecți, nu au loc între sacali. Ma intreb cum nu le este rusine guvernanților de măsurile restrictive pe care le.au luat cu asa zisa pandemie ( masuri care nu se impun). Au fost chiar penibili cand au aparut la tv.conducatorii acestei țări simuland vaccinarea. NOI NU SUNTEM PROSTI... ASTIA N.AU NICI UN DUMNEZEU. ROMANI TREZITI.VA CA NU SE MAI POATE. AU MINTIT POPORUL CU TELEVIZORUL.
Maximus:
(17 Februarie 2021, 10:06)
D.na Boanca are o inteligenta medie, dar are o oarecare pricepere in a atinge puncte sensibile pentru indivizii submediocri din societate.  Pentru mine, e oarecum distractiv ca e capabila sa manipuleze pe unii indivizi din societate, mai ales ca nu prea e inzestrata cu darul oratoriei, vocabularul dansei avand cateva cuvinte de baza pe care le foloseste in mod repetat: consiparationism, dictatura medicala, patriotism, nationalism, multinationale, pandemie inventata, anti-vaccinare. Gandeste si se exprima destul de greoi. Are nevoie de timp ca sa rumege informatia, ca sa poată riposta. Se vede mereu pe micro-expresiile faciale ca sinapsele lucreaza, dar are nevoie de liniste ca sa gandeasca, pentru a nu face gafe.
Răduță Aurelian-Constantin:
(16 Februarie 2021, 09:55)
Sunteți limitați doar la problemele lumești, dar nu la și soluții, nu gândiți raționali, așa că sper să vă lumineze Dumnezeu mințile voastre întunecate. Dumnezeu să fie cu voi și lăsați prejudecățile. Luptați pentru libertatea voastră!
@Trollus:
(15 Februarie 2021, 19:49)
Raduta Aurelian-Constantin nici nu intelege prea bine ce se intampla in jurul lui, este agramat, analfabet functional si nu troleaza, doar atat il duce mintea pe el. 
Nu prea vad de ce sa ne mai mire ca Sosoasca si Boanca au avut votanti de teapa lui.  

Trollus:
(15 Februarie 2021, 09:39)
@ Răduță Aurelian-Constantin,
Sunteti real?! Dvs. atacat primul, iar pe urma ne ziceti "iubiti-va aproapele". Talibanii ultra-ortodocsi din Aur invoca biblia doar cand li se raspunde, in rest ei pot ataca pe oricine, pot minti, pot defaima. Apropo, daca d.na Boanca sustine ca a fost santajata de ziarul Independent, de ce nu vine cu dovezi? 
Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 23:35)
Știți ce spune domnul nostru Isus Hristos? Vă dau o poruncă nouă! Iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă, este valabil și pentru vrăjmași. Acele persoane care judecă, la rândul lor vor fii judecați și pe urmă condamnați la moarte. Îmi pare nespus de rău despre aceia care vorbesc mult și prost și fără rost și care știu numai să judece, dar acele persoane duc lupte foarte grele în sufletele lor. Frustrare, depresie, probleme psihice și multe altele. Problema acestor persoane este că duhul sfânt nu lucrează, lucrează duhurile necurate. De asta și Dumnezeu are răbdare și ne mai ține, din cauza faptului că sunteți răi uni față de ceilalți. Din păcate acesta este adevărul. Referitor la judecată, nu ai nici un drept să judeci. Dacă ajungi să judeci, înseamnă că ai o problemă la mansardă, cu părere de rău, mă voi ruga pentru voi să știți. Atât am avut de spus, așa că vedeți-vă de treburile voastre și lăsați femeia în pace.
@Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 23:17)
Ce ai fumat? :-))
Doamna senator (nu merita efortul sa scriu cu S mare) Boanca se foloseste de functia de care o are sa isi rezolve probleme familiare.
@Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 15:43)
,,În cel de al doilea rând nu o puteți judeca pe Doamna Senator Rodica Boancă, este la început de drum'' dar de ce nu putem sa o juecam? Pentru ca asa hotaraste un prostalu inutil? Ba da, tocmai ca o judecam, tocmai in baza actiunilor dansei, premiul si-l merita pe deplin.  

,,jos labele de pe Doamna Avocat Diana Șoșoacă'' vai domnu' Raduta, da' cata prostie la un loc, in nici un caz nu se pune problema ca cineva sa puna ,,labele'' pe sinistra doamna Sosoaca, pana si partidul s-a dezis de dansa. 

,,Să faci cu viața ta, nimic nu faci.'', Fecali, tu esti maica?

,,Vă susținem, noi sportivi" sportivi noi sau voi sportivii cu doi de i (care voi, sunteti mai multi mai incetinei prin zona?)  :)))))))))))))))
Nimeni Altu':
(14 Februarie 2021, 12:36)
@ Răduță Aurelian-Constantin,
D.na Boanca si Sosoaca sunt in conflict, si-au pus fustele in cap, tipic circului Aur. Asa ca trebuie sa va alegeti cu cine mergeti. Ambele doamne mint de ingheata apele,sunt incompetente,dar vocale si mari "patrioate". Hmm .. grea aleagere. 
https://www.facebook.com/rodicaboancaAUR/posts/188088133070513 
Răduță Aurelian-Constantin:
(14 Februarie 2021, 11:35)
În primul rând, jos labele de pe Doamna Avocat Diana Șoșoacă, fără ea, voi încă stăteați în casele voastre și ieșeați afară doar cu declarație. În cel de al doilea rând nu o puteți judeca pe Doamna Senator Rodica Boancă, este la început de drum. Noi suntem buni critici când omul greșește, dar faptele bune le vedem, oare!? Vă mirați de o simplă reclamație, dar de groapa din fața primăriei, de restricții și pandemie, de dezvoltare urbană și rurală, despre astea nu se mai vorbesc, gata? Să nu mai spun de tineret și dezvoltarea acestor tineri, să nu mai spun de educația care este la pământ. Lucrurile acestea de ce nu le vede nimeni? De ce nu ieșiți în stradă să vă spuneți oful. Este normal să stai acasă și să critici. Să faci cu viața ta, nimic nu faci. Doamna Rodica, nu vă lăsați bătută de unele persoane care nuștiu să aprecieze. Dovediți-le prin fapte că puteți face și o să vedeți și rezultatul. Oricum, succes deoarece este la început de drum. Vă susținem, noi sportivi.
Tudor :
(13 Februarie 2021, 17:08)
Intrucat d-nei Boanca nu-i plac criticile, ci doar felicitarile si laudele, iar dansa m-a blocat pe facebook si dat afara de pe grupul pastorit de domnia sa, as vreau sa ii adresez cateva intrebari in legatura cu ipocrizia domniei sale privind sanatatea si cultura: Acum nu mai este dictatura medicala? Acum este pandemie? Acum medicii sunt buni si le tineti partea? O Romanie educata ar insemna disparatia Aur-rului, partid cladit si ridicat cu ajutorul celor fara scoala, naivi, fara cultura, atrasi de demagogia populista. Fara o criza produsa de pandemie, fara social-media, fara absenteism acest 
partid ar fi avut aceleasi procente ca la locale (sub! 1%). Pentru d-na senator as avea un mesaj: nu mai blocati conturile, iesiti din bula Aur si dechideti ochii si la critici. 
Nimeni Altu':
(13 Februarie 2021, 08:10)
@ Nu plânge Boancă,
Cred ca dupa ce i se termina mandatul i se va oferi un post caldut. La cate minciuni a emis in campanie, la cicrcul ieftin facut si delirul extremist, normal ar fi sa fie luata la intrebari. Dar fiind Romania, nimic nu se va intampla cu domnia sa. Incompetenta, minunata voce stridenta, discursul relgios, patriotismul de 2 lei si minciuna o vor propulsa sus pe aceasta combinatie de Sosoaca-Grapini-Dancila. Si uite asa stam si ne minunam ca nu evoluam. D.na Boanca va fi multumita ca progresistii, oculta, masonii, globalistii vor fi invinsi, iar educatie sexuala nu va introdusa in scoli. Jalnic spectacol ofera aceasta d.na.   
Nu plânge Boancă :
(12 Februarie 2021, 18:34)
Jur că după ce trece imunitatea parlamentară, această individă va ajunge alături de alți PSD iști ialomițeni... La închisoarea Târgșor... Mai era una vocală prin târg, care a plecat cu duba luată din curtea liceului, la pușcărie
Maximus:
(12 Februarie 2021, 15:27)
D-na Rodica e picata in Parlament pe baza redistribuirii. Acum ca d-na se crede invingatoare, e clar, ca are ceva probleme de logica. Pe langa faptul ca este doar o demagoaga-urlatoare, domnia sa este si putin incompetenta. Studiindu-i profilul de "amazoanca-urlatoare carpatina", am observat ca domnia sa promoveaza acelasi sistem PCR (pile-relatii-cunostinte), preferand sa angajeze persoane "de incredere" in detrimentul celor competente, desi striga in gura mare ca lupta pentru depolitizare: "Consilierii trebuie să fie persoane agreate de parlamentarul in cauză, oameni de încredere, dat fiind că trebuie să se concentreze pe inițiative legislative și lucrul în comisiile parlamentare". 
Dl. Ionascu ar trebui sa fie mandru, a lasat Ialomita pe maini bune.  
WALY:
(12 Februarie 2021, 12:17)
Asta ati votat, asta sa suportati, galbejitilor!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 14 Apr 2021
383 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 336 337

Ion Roată: Șofer fără permis la volanul unei mașini «sustrase»

Marți, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Ion Roată, în timp ce efectuau activități de monitorizare a traficului rutier pe raza comunei Ion Roată, au depistat în flagrant un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 15:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

Marți seara, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Grivița au oprit, pentru control, pe raza localității Iazu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Întrucât șoferul ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 14:50
(42 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 26 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 1100 de persoane, 49 de societăți comerciale și aproape 150 de autovehicule au fost verificate în ultimele 24 de ore. Activitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 desfășurate de polițiști continuă ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 14:40
(55 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 14 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10208, cu 46 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 13:40
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Proiectil neexplodat, găsit în curte

Marți, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 13,55, un cetățean din comuna Maia, în timp ce lucra în grădină, a văzut un obiect ce părea a fi un proiectil. Conștientizând pericolul reprezentat de muniția rămasă ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 11:25
(43 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru beneficiarii Măsurii 14-Bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat  plata cererilor depuse în anul 2020 pentru Măsura 14-Plăți privind bunăstarea animalelor-pachet a) Plăți în favoarea ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 09:10
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Aprilie 2021, 18:10


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 13 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10162, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 13:25
(154 vizualizări - 0 comentarii)


8
Bărbat din Slobozia, dispărut de la domiciliu

Bărbat din Slobozia, dispărut de la domiciliu

Luni, 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că Ștefan Marinel, de 58 de ani, din Slobozia, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 11:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

13 Aprilie 2021, 11:05


Pește confiscat la Făcăeni și Bordușani

Pește confiscat la Făcăeni și Bordușani

Aproape 80 de kilograme de pește din speciile scrumbie și cegă au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în cursul zilei de luni, 12 aprilie a.c., în localitățile Făcăeni și Bordușani. Astfel, a fost ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 10:55
(166 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

13 Aprilie 2021, 10:50


12

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Pe parcursul zilei de luni, 12 aprilie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului au ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 10:45
(64 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

13 Aprilie 2021, 08:20


AJOFM Ialomița: 5,18%, rata șomajului în februarie 2021

La sfârșitul lunii februarie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4857 de șomeri (din care 2139 femei), rata șomajului fiind de 5,18%, cu 0,6 ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 16:50
(89 vizualizări - 0 comentarii)


14 zile de carantină pentru localitățile Bucu și Gheorghe Doja

14 zile de carantină pentru localitățile Bucu și Gheorghe Doja

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus luni, 12 aprilie a.c., intrarea în carantină, pentru 14 zile, a localităților Bucu și Gheorghe Doja, din cauza incidenței crescute a cazurilor ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 16:30
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 41 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 12 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10123, cu 41 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 13:40
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Jilavele, la volan fără permis

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 aprilie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din Rădulești și Dridu, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Jilavele, au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:45
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Adolescenți de 16 ani din Bărbulești și Căzănești, surprinși la volan în trafic

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., polițiștii din Jilavele au depistat, în flagrant, un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Bărbulești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu. Cu ocazia ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:40
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Petrecere privată, întreruptă de polițiști

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului-Județul Ialomița, în cursul zilei de duminică ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:35
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii ialomițeni

În perioada 10-11 aprilie a.c., pe raza orașului Țăndărei și comunei Făcăeni au fost desfășurate activități de verificare a operatorilor economici, pentru depistarea activităților ilegale din domeniul comercializării ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Calea București din Fierbinți-Târg

Luni, 12 aprilie 2021, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 90 mm, de pe strada Calea București din orașul Fierbinți-Târg, județul Ialomița. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:10
(55 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se plătește subvenția la motorină aferentă trim. III și IV, anul 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștință că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 11:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Urziceni

La Urziceni, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați duminică, 11 aprilie a.c., în jurul orelor 13,25, să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 10:45
(88 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 37 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 11 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10082, cu 37 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2021, 13:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10045, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2021, 13:35
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(236 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 336 337
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...