Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Scandal public în Ialomița

CAR Învățământ nu poate onora cererile de rambursare pentru peste 1200 de deponenți

Apărut în toamna anului trecut, scandalul generat de incapacitatea CAR Învățământ de a rambursa fondurile depuse de deponenți se extinde. Amânați timp de 6 luni, oamenii reclamă proasta gestionare a resurselor. «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică...» susține unul dintre deponenți sub protecția anonimatului.

Panică generalizată În octombrie 2020, ziarul nostru trăgea un prim semnal de alarmă cu privire la problemele întâmpinate de membrii CAR Învățământ Slobozia, instituție financiară nebancară care acordă împrumuturi cu dobânzi care pot depăși 24% anual. La momentul respectiv, conform informațiilor oferite de către repre­zentanții acestei instituții, numărul celor care solicitau rambursarea sumelor depuse ajunsese la 700, iar timpul de așteptare ajunsese la o lună. La începutul lunii martie 2021, pe ușa sediului a fost afișată o coală A4 care informa solicitanții că «începând cu 01.03.2021, restituiri de fonduri sociale se vor efectua în data de 18.03.2021 pentru cererile cuprinse de la numerele 9-82 depuse în anul 2020, iar în ziua de 30.03.2021 pentru cererile de­puse de la numerele 86-138 depuse în anul 2020, în funcție de încasările efectuate». Anunțul a generat un nou val de panică în rândurile membrilor interesați să își retragă cererile și a dispărut la scurt timp după afișare.

Revoltă înăbușită cu amenințări O înregistrare audio transmisă redac­ției de unul dintre deponenți confirmă situația de fapt. În înregistrare poate fi au­zită reprezentanta CAR Învățământ, Margareta Dicianu, amenințând unul dintre deponenți că, în cazul în care insistă în a solicita banii depuși, îi va primi fără dobândă. «O să vă dau dobânda în octombrie!» amenință vocea atribuită Margaretei Dicianu. Cât despre practica rambursării depunerilor, aceasta poate fi confirmată de oricare dintre deponenții care ajung în fiecare zi la ușa CAR Învățământ: «E ca la FNI, pe vremuri... Cine are pile primește banii, cine nu stă ca prostul și așteaptă! Am ajuns să fim amenințați că, dacă facem gălăgie, nu ni se mai dau banii. Și ne e frică... Dar sunt banii noștri! Alții semnează adeziune și iau împrumuturi de miliarde... Avocați, polițiști, oameni de vază din oraș. Iar pe noi ne amână! Am depus 20000 de lei, iar acum am primit 1000 de lei după ce m-am rugat de ei. Mă rog de ei, pe banii mei, să îmi dea banii înapoi!».

Dormiți liniștit, doamna Dicianu veghează Solicitată să explice situația și legalitatea condițiilor în care rambursează sumele depuse de către deponenți, Margareta Dicianu, directorul economic al instituției a acceptat să ofere următoarele explicații: «Este o panică indusă, generată de pandemie... Vă sigur că nu e nimic adevărat! Onorăm cereri de rambursare în valoare de aproape 400000 de lei lunar. Iar în ultimul an am rambursat peste 3,5 milioane de lei... Într-adevăr, în ultimul an, pentru a onora cât mai multe cereri de plată, am eșalonat aceste plăți. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că este o practică care le protejează depozitele. Iar dobânda de 7% este o dobândă bună. La bancă ea este de 1%...». Declarațiile Margaretei Dicianu nu înlătură temerile deponenților. Și, cu cât termenul de rambursare al sumelor depuse crește, cu atât panica se generalizează. Deocamdată, sediul este luat cu asalt de oameni în vârstă, speriați că și-ar putea pierde economiile de-o viață. Dar panica de-abia s-a instalat...

Doar 200 de rău-platnici Paradoxal, oficialii CAR Învățământ nici măcar nu încearcă să combată valul de panică ce riscă să falimenteze această instituție nebancară care funcționează neîntrerupt din 1921. La acest moment, conform datelor furnizate de către instituție, CAR Învățământ are 4883 de membri dintre care doar 200 înregistrează în acest moment întârzieri la plata credi­telor acordate. Altfel spus, CAR Învățământ este o instituție solvabilă care și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul ultimilor 30 de ani. Din păcate însă, singura metodă de aplanare a conflictelor cu deponenții, în afara amenințărilor amintite anterior, o reprezintă eșalonarea la plată. Iar această procedură, altfel ilegală, reflectă incapa­citatea instituției de a se adapta la con­dițiile de criză economică din acest mo­ment. În aceste condiții, viitorul acestei instituții depinde exclusiv de rezerva de încrederea și răbdare a membrilor. Iar această rezervă este pe cale să se epuizeze.

30 Martie 2021, 08:10 (5169 vizualizări - 27 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Hai sa ii dam in judecata:
(29 Aprilie 2021, 17:04)
Buna ziua ! Va aștept pe grupul de pe Facebook pentru a discuta. Cred ca cel mai bine este sa facem o acțiune comuna in instanța ! https://m.facebook.com/groups/513439913148408/
Pagubitul:
(22 Aprilie 2021, 08:29)
Ce se mai aude despre recuperarea banilor de la CAR? E normal cum a procedat distinsa doamna sefa? A restituit integral banii favoritilor, iar celorlalti le spune sa astepte, ca nu sunt bani. Merg acolo sa- mi spuna si mie cand voi primi banii depusi...nimic! Ce facem, fratilor?Mai sunt sperante sa ne recuperam banii?
Dan:
(10 Aprilie 2021, 23:46)
Astia spuneau in octombrie 2020 ca timpul de asteptare este de o luna si apoi pe foaia A4 spun ca in martie 2021 o sa restituie banii pentru cererea cu nr 9. Cunosc o persoana care a depus cerere in aprilie anul trecut si nici pina la ora aceasta nu si-a recuperat banii . Spun ca de da banii la deponenti esalonat, as propune ca si persoanele ce lucreaza acolo sa-si ia salariul esalonat. Inteleg ca deponentii au pus banii pe raspunderea lor, dar daca nu mai merge treaba sa se declare falimentul si cu asta basta. Asa ele o tin si salariul ( care cred ca e destul de bunisor) le merge. Imi pare rau de cei ce au depus bani, parerea mea este ca nu o sa-i mai vada. Doar daca se declara mai repede falimentul ( ca sa nu se mai risipeasca pe salarii inutile si mari) paote mai recupereaza jumatate din suma.
@maria:
(2 Aprilie 2021, 19:17)
Cadrele didactice și-au retras fondurile, nu cei din afara, așa că nu ei rămân cu lacrimi pe obraz ci cei din fondul cărora s-au dat împrumuturi uriase, cei din afara învățământului.
maria:
(1 Aprilie 2021, 00:36)
Acest CAR Invatamant are un for tutelar in judet prin Asociatia  Judeteana a CAR-urilor din judet,iar la randul lor aceste asociatii judetene au forul tutelar la Bucuresti prin Asociatia Nationala a CAR-urilor din Romania. (...) nu este de capul ei,nu au fost numai ideile ei de a acorda imprumuturi de sute de miliarde peste miliarde pana s-a blocat financiar,iar acum nimeni nu o ajuta sa iasa din impas,ma refer la conducerea superioara, acolo unde isi depunea bilanturile semestriale si anuale.Buboiul inca nu s-a spart.Sfarsitul va fi ca al Caritasului in sensul ca toti membrii din afara invatamantului si-au retras fondurile,iar cadrele didactice vor ramane cu lacrimi pe obraz.
Cetatean:
(31 Martie 2021, 20:01)
Banii se dau pe relații și cunoștințe, mai ales la cei care nu fac cereri de rambursare.Au venit persoane care nu aveau nicio cerere și au primit bani pe loc, sfidandu-i pe cei care au cereri făcute de doi ani și care nu au primit niciun ban.
Politai, avocați,  profesori, cei care lucrează la finanțe si-au luat toți banii și prostimea sta să aștepte.
O hoață (...), impreuna cu conducerea acestei instituții care a luat banii oamenilor si nu mai are cum să-i recupereze. Stați liniștiți, că roata se învârte!
Comentariu:
(31 Martie 2021, 13:15)
Rog redactia să prezinte și punctul de vedere al reprezentanților CAR Invațământ Slobozia.
Prin cele publicate mai sus, articolul crează panică între deponenți, fără a prezenta dovezi/argumente solide în sprijinul afirmațiilor! 
Cui folosește aceasta? În orice caz, nu deponenților, de încrederea și răbdarea cărora depinde viitorul acestei instituții!
Deponent:
(31 Martie 2021, 12:56)
Soluția este să ne unim toți deponenții și să deschidem o plângere în instanță. Altfel nu ne apără nimeni. Așa au făcut acum câțiva ani cei de la Volskbank pentru niște clauze abuzive și au câștigat. Impreună și cheltuiala va fi mai mică.
Membru:
(31 Martie 2021, 11:25)
Asta e Romania!
Conducerea acestui CAR se foloseste de banii oamenilor si nici unui organ de control din tara asta nu+i pasa.Au provocat o criza pe care nu mai au cum sa o rezolve si au un tupeu fantastic sa reproseze membrilor ca vor sa-si retraga banii...cu ce drept va bateti joc de banii oamenilor, cine va credeti voi de jigniti si  insultati bietii oameni care v-au adus voua bani sa va folositi de ei?
Daca institutiile statului stiu despre aceasta situatie si nu iau masuri inseamna ca sunt complici.
Nu mai aveti de unde sa recuperati banii oamenilor si ii duceti cu vorba prin miciunile pe care le spuneti fiecaruia ori de cate ori se prezinta cu o cerere in speranta ca vor intra in posesia unei sume de bani.
Nu trebuiau anuntati membrii ca ati schimbat timpul de rambursare de la o luna cat ati specificat la inscriere la 12 luni si nici aceste 12 luni nu sunt sigure, specificand ca sumele se vor restitui doar in limita disponibilului???De de nu ati facut asta???Pentru ca e mai simplu sa fi hot, sa furi si sa nu dai nicio explicatie...Asta faceti doamnelor din acel birou, mintiti si furati!
Deponent:
(31 Martie 2021, 11:22)
Stiți ce nu pricep? In octombrie am depus cerere de restituire a fondului. Am un număr în jur de 900. Acum aflu, din anunțul făcut de CAR că după șase luni încep să restituie de la nr 9. Ce este asta? Cine verifică ce se întâmplă?
Ciobanu:
(31 Martie 2021, 01:01)
O problema similară este la Direcția Silvica Ialomita. Cei care au depus bani la CAR nu au de unde sa-i scoat pentru ca doamna Ciobanu a plecat cu tot cu bani . Rugam organele abilitate sa se sesizeze !!!!!!!!!!!!!
Ana Radulescu:
(31 Martie 2021, 00:56)
Acest CAR are un Consiliu Director cu un presedine, în cazul de fata o președinta M. N. , cadru didactic, care în oct 2020 a transmis un comunicat de presa afirmând ca totul este în regula, mai mult au amenințat pe toti cei care ar denigra activitatea CAR. D.na Președinta, așteptăm să ne transmiteți care este situația reala în acest moment.
George:
(30 Martie 2021, 22:42)
Mie mi se pare ca are ingredientele unei scheme Ponzi, din pacate. IFN-ul nu are bani deoarece a oferit dobanzi peste pragul de rentabilitate. Practic, nu sunt bani pentru ca acestia s-au cheltuit si s-au imprumutat. Banii deponentilor ar fi trebuit sa existe permanent, intr-o proportie mare daca nu in totalitate, cu dobanzile capitalizate permanent (NU doar la momentul retragerii!). Mi se pare revoltator sa nu iti poti retrage proprii bani. Iar oamenii, cu bun simt, inca mai cred ca "se va rezolva". Poate doar printr-o minune! La cum sta treaba, eu nu vad vreo solutie - ia banii de unde nu sunt!
Matei Radu:
(30 Martie 2021, 22:10)
Din păcate, multi nu vor mai recupera nimic. Dl.Radul de la Finante ar trebui sa demareze un mic control, dar ezită.
Deponenta:
(30 Martie 2021, 21:28)
Banii sunt la banci ! Noi mai asteptam !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
331 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(63 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(61 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...