Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Funcții publice deținute ilegal, la Primăria Fetești

Funcții publice deținute ilegal, la Primăria Fetești

bonus: Cazul «Gina Palantin» de la Primăria Slobozia

Anchetați de procurorii din Slobozia și trimiși în judecată pentru fapte de corupție, 4 funcționari publici ai Primăriei Fetești vin în continuare la serviciu deși ar fi trebuit ca raporturile lor de muncă să fie suspendate. Întreaga responsabilitate aparține administrației locale care nu a pus în aplicare prevederile Codului Administrativ. Legea precizează faptul că funcționarilor trimiși în judecată pentru infracțiuni de corupție li se suspendă de drept contractele de muncă. Reprezentanții Primăriei Fetești susțin că nu au primit nicio notificare oficială în acest sens și că au luat toate măsurile legale în acest caz.

Filmul unei anchete Cei 4 funcționari publici ai Primăriei Fetești își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor și Biroului Registrului Agricol. Ancheta în cazul acestora a debutat în vara anului trecut. Potrivit actelor de urmărire penală, funcționarii au fost acuzați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița de faptul că primeau șpagă pentru a elibera cărți de identitate fără ca beneficiarii să se prezinte la ghișeu. Aceștia primeau fotografiile celor care aveau nevoie de documente prin intermediul serviciilor Facebook, Messenger sau Whastapp, apoi le introduceau în bazele de date. «Din probatoriul administrat în cauză s-a reținut că, în perioada iunie-octombrie 2019, cei patru funcționari publici au pretins, primit sau au acceptat promisiunea primirii unor sume de bani în lei și valută ori alte foloase, în mod direct, sau prin intermediari, din partea unor persoane fizice interesate de obținerea cărților de identitate a căror valabilitate a expirat ori ca urmare a schimbării domiciliului, stabilirea reședinței, pierderii, furtului sau distrugerii actului de identitate» se arată într-un comunicat de presă dat publicității de către Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, instituție ai cărei ofițeri au adunat probe în acest dosar. După ce s-au aflat în arest la domiciliu sau control judiciar, funcționarii au fost cercetați în stare de libertate și trimiși în judecată la finalul lunii martie a acestui an.

Și-au păstrat locurile de muncă Procedura de trimitere în judecată a funcționarilor ar fi trebuit să-i lase pe aceștia șomeri până la obținerea unei sentințe definitive. Codul Administrativ prevede la art. 513, lit. l și art. 465, lit. h situațiile și tipul de infracțiuni care pot genera suspendarea de drept a raportu­rilor de serviciu ale funcționarilor publici: «în cazul în care s-a dispus trimiterea în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni dintre cele prevăzute la art. 465 lit. h)»; «(...) infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiției, infracțiuni de fals ori a unei infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, amnistia post-condamnatorie sau dezincriminarea faptei». Deși prevederile textului de lege sunt clare, administrația locală din Fetești refuză să le pună în aplicare. Astfel, cei 4 funcționari publici sunt în continuare la serviciu, deși ar fi trebuit să stea acasă. Mai mult, reprezentanții Primăriei Fetești nu au reușit să ofere o explicație clară cu privire la încălcarea Codului Administrativ. Prin reprezen­tanții Biroului de Presă al Primăriei Fetești aceștia au precizat faptul că nu au primit nicio notificare oficială referitoare la situația celor 4 angajați și că «au fost luate toate măsurile legale privind protejarea intereselor instituției și ale persoa­nelor care sunt cercetate, în limitele legii».

Cazul «Gina Palantin» de la Primăria Slobozia
Un caz similar celui de la Primăria Fetești se petrece și la Primăria Slobozia. Anchetată într-un dosar al DIICOT-Structura Centrală, Gina Palantin, șefa Serviciului Administrativ al Primăriei Slobozia, vine în continuare la serviciu deși, potrivit Codului Muncii, raporturile sale de muncă ar putea fi suspendate. Demersurile ar trebui efectuate de angajator, suspendarea personalului contractual neintervenind de drept așa cum se întâmplă în cazul funcționarilor publici. Ancheta DIICOT a debutat în decembrie 2019, dată la care Gina Palantin a fost ridicată de mascați și condusă la audieri la sediul din București al DIICOT. Surse judiciare au confirmat faptul că aceasta are calitatea de inculpată în cauza procurorilor antimafia și este cercetată de faptul că ar fi oferit mită profesorilor de la Universitatea «Spiru Haret» în schimbul obținerii de diplome de absolvire sau master. Reamintim că, în urmă cu mai bine de 4 ani, ziarul nostru a relatat despre faptul că aceasta a fost implicată într-un scandal public care viza modul în care a fost numită în funcția de șef al Ser­viciului Adminis­trativ din cadrul Pri­măriei Slobozia. Gina Palantin ar fi folosit «diploma» Universității «Spiru Haret» pentru a promova «concursul» în cauză...

Controale în primăriile din județ Reprezentanții Prefecturii Ialomița au declarat război deschis administra­țiilor locale care mențin în funcții angajații cu probleme penale și pe care, potrivit legilor, ar trebui să-i suspende până la finalizarea anchetelor și proceselor. Astfel, instituția a trimis notificări tuturor celor 66 de primării din județ pentru a identifica astfel de situații. Oficialii ad­ministrațiilor locale au la dispoziție cel mult 30 de zile pentru a oferi un răspuns la această notificare. În cazul în care vor fi descoperite situații precum cea de la Primăria Fetești, se vor lua toate măsurile legale în acest sens.

DREPT LA REPLICĂ
LA ARTICOLUL «Funcții publice deținute ilegal la Primăria Fetești» din data de 16.04.2021 SOLICITAT DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FETEȘTI PUBLICAȚIEI «INDEPENDENT»
Marți, 20 aprilie 2021
Pentru o informare corectă a publicului, referitor la articolul apărut în edițiile print și online ale  ziarului Independent din data de 16 aprilie 2021, intitulat “Funcții publice deținute ilegal, la Primăria Fetești”, ținând cont de prevederile legale, Primăria Municipiului Fetești solicită publicarea următorului Drept la replică:
La data publicării articolului cei patru funcționari publici din cadrul Primăriei Municipiului Fetești, care au fost urmăriți penal în cursul anului 2020, aveau raporturile de serviciu suspendate de drept, măsura fiind luată din data de 6 aprilie a.c.
Menționăm că în cursul urmăririi penale a celor patru funcționari publici, au fost dispuse, în conformitate cu măsurile luate de organele judiciare, măsuri de suspendare și modificare a raporturilor de serviciu, în acest sens fiind dispuse următoarele dispoziții:
Dispoziția nr. 1086/25.06.2020, Dispoziția nr.1087/25.06.2020, Dispoziția nr. 1088/25.06.2020, Dispoziția nr.1089/25.06.2020, Dispoziția nr. 1158/24.07.2020, Dispoziția nr.1159/24.07.2020, Dispoziția nr. 1268/21.08.2020, Dispoziția nr.1269/21.08.2020, Dispoziția nr. 1270/21.08.2020, Dispoziția nr. 1271/21.08.2020, Dispoziția 1487/ 21.10.2020, Dispoziția 1488/ 21.10.2020 și Dispoziția 1489/21.10.2020.
Prin Dispozițiile 1086 respectiv 1087 din data de 25 iunie a anului trecut, doi funcționari publici care se aflau sub măsura controlului judiciar, au fost mutați temporar din cadrul Serviciului Public de Evidența Persoanelor pe funcții publice vacante din aceeași categorie, clasă, grad profesional și aceleași drepturi salariale în Cadrul Direcției Tehnice - Departamentul IT respectiv în cadrul Direcției Economice - Serviciul Impozite și Taxe.
Deciziile au fost luate având în vedere: Ordonanța nr. 146/P/2018 emisă în data de 24.06.2020 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița Penal, prevederile art. 501, alin (3), art.502, alin.(1), lit. e) și ale art. 507, alin. (8) și alin.(9) din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ și în temeiul art. 155, alin (5), lit.(e) și a art. 196, alin.(1), lit.(b) din OUG 57/2019 privind Codul administrativ și au fost prelungite în concordanță cu deciziile Parchetului.
În baza încheierii din data de 26.08.2020 pronunțată de Tribunalul Ialomița în dosarul 853/98/2020, înregistrat sub nr. 9343/27.10.2020 la UAT Municipiul Fetești, prin care a fost revocată măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de unul dintre cei doi funcționari publici, acesta și-a reluat activitatea în cadrul Serviciului Public de Evidența Persoanelor, începând cu data de 28.10.2020 .
În cazul celuilalt, măsura controlului judiciar a expirat la data 21 decembrie 2020, iar trei zile mai târziu el și-a reluat activitatea din cadrul Serviciului Public de Evidență a Persoanelor.
Prin Dispozițiile nr.1088 și 1089 din 25.06.2020 au fost suspendate pentru o perioadă de 30 de zile raporturile de serviciu pentru ceilalți doi funcționari publici asupra cărora a fost luată măsura preventivă a arestului la domiciliu.
După publicarea pe portalul instanței de judecată a încheierii pronunțată pe data de 20.07.2020, în camera de consiliu în dosarul nr. 707/98/2020 privind prelungirea măsurii arestului la domiciliu a celor doi funcționari publici, Primăria Municipiului Fetești, ținând cont de prevederile legale, a emis Dispozițiile nr.1158 respectiv 1159 din data de 24.07.2020, prin care a fost prelungită suspendarea raporturilor de serviciu pentru încă 30 de zile.
În data de 21 august 2020 măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura controlului judiciar, măsură care a expirat în data de 19.12. 2020. Cei doi funcționari publici și-au reluat, începând cu data de 24 decembrie 2020, activitățile deținute anterior începerii urmăririi penale.
Menționăm că după finalizarea urmăririi penale a celor patru funcționari prin trimiterea în judecată la instanța competentă, procedură penală despre care nu am fost înștiințați în mod oficial de instanță sau Parchet, a fost consultat din oficiu portalul instanțelor de judecată: www.portaljust.ro și s-a luat cunoștință  în acest mod despre procesul penal, fiind emise, în temeiul art.513, alin. (1), lit.l din OUG 57/2019, următoarele dispoziții de suspendare de drept a raporturilor de serviciu: Dispoziția nr. 925/06.04.2021, Dispoziția nr.926/06.04.2021, Dispoziția nr.927/06.04.2021.
Începând cu data de 1.04.2021 al patrulea funcționar a intrat în concediu de risc maternal, conform documentelor justificative emise de organele competente.
Vă comunicăm că toate actele administrative menționate anterior au fost comunicate în termen de 10 zile de la emitere Instituției Prefectului-județul Ialomița pentru exercitarea controlului de legalitate conform art. 197, alin (1) din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ.
PRIMAR,
SONCHERECHE LAURENȚIU

16 Aprilie 2021, 08:10 (1885 vizualizări - 3 comentarii)

Comentariile cititorilor:


viti:
(17 Aprilie 2021, 20:23)
daca ar vorbi valeanu ar ingropa pe multi.
Fane:
(16 Aprilie 2021, 18:02)
In sfarsit o veste buna ! dar totusi cum spune si Dn-ul de mai devreme intrati si putin pe la urbanizm, verificati acolo vile p+1 si in realitate  este P+1 +m si asa mai departe,  autorizatii de constructii care nu exista  etc mai ales pentru Dn Valeanu ca am inteles ca-i este frica de baietii tucurii si le face pe plac....
Woooow:
(16 Aprilie 2021, 15:51)
Chiar am fost luati prin surprindere de asa stire! Pai daca la nivelul asta, eliberare acte de identitate, s au pretat la a primi spaga, va dati seama ce este in primaria aia??? Cautati la urbanism si verificati modul cum si au construit "valorile" vilele alea imense! Dar verificati tot, de la demolare pana la racordare utilitati!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
280 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...