Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

După chipul și asemănarea noastră

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

O treime dintre blocurile Sloboziei au subsolurile inundate. Ju­mă­tate din cele aproximativ 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu funcționează. Administratorii cer autorităților sprijin instituțional. Autoritățile locale oferă soluții generale. «Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu!» declară primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

De 50 de ani cu subsoluri inundate Inundațiile care au afectat Slobozia în mai-iunie 2021 readuc în atenția opiniei pu­blice problema subsolurilor inundate. Conform estimărilor oficiale, o treime dintre subsolurile blocurilor din oraș sunt pline de apă sau insalubre. Numărul exact al subsolurilor inundate nu poate fi precizat întrucât jumătate dintre cele 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu sunt funcționale. Problema subsolurilor inundate nu este nouă. La U-urile de pe strada Lacului oamenii trăiesc așa din anii ’70. «Ultima oară, când au venit de la Urban, au scos clapa de sens... Acum toată apa pluvială intră în subsol. Așa a fost canalizarea făcută, mai sus decât cea a locului!» ne explică George Frunză, unul dintre proprietarii din zonă. Pentru a scoate apa din subsol, proprietarii și-au cumpărat o pompă cu care scot apa din subsol de câte ori acesta este inundat. Pe scară însă miroase puternic a igrasie și apa stătută. Și peste tot domnesc țânțarii. La fel se întâmplă în zona Pieței Agroalimentare, în Cartierul «500» sau la D-urile din imediata vecinătate a Orășelului Copiilor. Nici blocurile «noi» nu sunt scutite de astfel de probleme. La MB20, scara C, conductele de evacuare au fost blocate de pamperși și preșuri aruncate în toaletele din bloc. În scara blocului miroase insuportabil, iar ușa către subsol e «sigilată» cu un celofan. O mămică cu doi copii în brațe aleargă repede pe scară până la etajul 2 învățân­du-i să-și țină respirația... «Ne-am mutat acum două luni în bloc și e groaznic... Nu poți deschide fereastra, nu poți deschide ușa. Au spus că vor rezolva problema, dar nu cred că se va întâmpla curând!» ne spune urcând grăbită.

Administratorii de bloc și poveștile lor La începutul mandatului, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a promis că va sprijini orice demers de asanarea a subsolurilor de bloc venit din partea Asociațiilor de Proprietari. Edilul a implicat în acest efort DADP și Urban SA, societăți care au departamente specializate și posibilitatea de a executa lucrări de reparații la nivelul subsolurilor. Solicitările au fost însă puține, iar rezultatele modeste. Ioana Zangor este admi­nistrator acreditat și are în grijă 600 de apartamente din Slobozia. Este unul dintre administratorii care au profitat de oferta administrației locale: «Da, am reușit să scot apa din subsoluri la câteva dintre blocuri... Pentru a scoate apa dintr-un subsol costurile sunt de aproximativ 6000 de lei. Și, din păcate, nu e de ajuns! E nevoie de reparații și de curățarea subsolului, că Urbanul nu scoate și mizeria... Oamenii vor, dar nu sunt dispuși să plătească. Și nu înțeleg că este problema lor. Și mai înțelegători sunt oamenii care trăiesc în cartierele sărace ale orașului decât cei care cumpăra apartamente scumpe, pe Matei Basarab!». Ecaterina Drăgălan a fost administrator de bloc la V-urile din Cartierul «500» timp de 10 ani. Acum e pensionară și deplânge situația existentă: «Cât am fost eu, subso­lurile nu erau inundate... Acum sunt! Le-am spus că dacă nu reparăm, o să ne coste cât mâncarea pe care o cumpărăm... Că toată apa pe care o tragem la baie ajunge la subsol. Nu le pasă! Iar eu nu mai pot, că am o vârstă. Și nici de la primărie n-are să vină nimeni... A venit odată o comisie formată dintr-un singur membru. A plecat în 5 minute fără să verifice nimic. Am rugat-o pe Alina Avram, doamna de la Asociații, să vină la o ședință de bloc și să explice oamenilor ce soluții au. Mi-a spus că nu e plătită pentru asta și că nu e treaba ei. Dar care e treaba ei?! Așa nu se poate, domnule. Degeaba se numesc toți edilii orașului dacă niciunul nu face treabă!».

Declarații oficiale și soluții generale În siajul declarațiilor făcute la început de mandat, primarul Dragoș Soare a cerut DADP și Urban SA să intervină rapid atunci când există solicitări de asanare a subsolurilor de bloc. Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia, susține că onorează aceste solicitări: «Administratorii care au cerut, au primit sprijin. Le asigurăm gratuit pompele pentru a scoate apa din subsoluri... Dar fără reparații nu putem face lucrul ăsta la nesfârșit! Unii s-au obișnuit și vin de câte 3-4 ori... Dacă nu repară, nu îi putem ajuta la nesfârșit!». La rândul lui, directorul Urban SA, Adrian Stoicescu, susține că firma va avea curând un departament specializat în acest tip de intervenții: «Suntem gata să oferim ser­vicii pentru toate problemele legate de apă și canalizare. Sigur, contra const... Dar asi­gurăm beneficiarii acestor servicii că prețurile practicate de noi sunt mai mici decât cele de pe piață!». În pofida eforturilor declarative ale autorităților, subsolurile blocurilor rămân inundate, iar încercarea de asanare a lor costă bani. La costurile existente se adaugă și pro­ble­mele generate de sistemul de canalizare, acum subdimensionat și, de multe ori, prost executat. «Canalizările din dreptul blocurilor au fost gândite în urmă cu 50 de ani... Acum suntem obligați să pompăm toată apa pluvială de-a lungul orașului pentru a evita inundarea străzilor și a cartierelor de case. De aceea apar probleme la nivelul blocurilor. Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu! Subsolurile inundate reprezintă doar efectul. Noi vom rezolva cauza. Dar, evident, și proprie­tarii de apartamente trebuie să se mobilizeze pentru că subsolurile sunt în proprietatea lor. Le aparțin!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Propunerile administratorilor Asociațiilor de Proprietari către administrația locală
-înființarea unei echipe de instalatori la nivelul administrației locale exclusiv pentru intervențiile de la subsolurile blocurilor
-înființarea unei firme de construcții care să asigure lucrările de întreținere pentru fațadelor blocurilor
-consilierea Asociațiilor de Proprietari cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au
-administratori de condominiu atestați în relația cu Primăria Slobozia, conform Legii 196 din 2018

15 Iulie 2021, 10:40 (2402 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Se lucrează la «Orășelul Copiilor»!
Am văzut-o și pe-asta: Ambruș a fost detașat la Poliția Locală Slobozia!
În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500

Comentariile cititorilor:


@ Maxer:
(19 Iulie 2021, 07:49)
Am locuit peste 15 ani în municipiul Cluj. Și acolo exista un compartiment în cadrul primăriei, care ținea legătura cu asociațiile de proprietari, dar acel compartiment era extrem de activ, iar angajatele respective foarte cunoscute la nivelul asociațiilor.
Participau la tot felul de ședințe cu locatarii, dacă li se cerea acest lucru, erau extrem de implicate în colaborarea cu administratorii de blocuri.
Și implicit imaginea care se rasfrângea asupra primăriei Cluj era una pozitivă. Așa da!
La Slobozia, parcă ești în altă țară. Nesimțire, ignoranță, tupeu și un aer de superioritate afișat de individa care răspunde de asociațiile de proprietari. Așa nu!
@Miroc C:
(18 Iulie 2021, 22:45)
Interesante comentarii, pertinente și dovedesc preocuparea locuitorilor din Slobozia pentru acele probleme ce par minore, dar nu sunt.
Păcat însă că, de-a lungul anilor, Primăria Slobozia a fost populată cu personagii incompetente, promovate pe criterii exclusiv politice, astfel că structuri importante, gen Juridic, Urbanism, Poliție Locală, au ajuns să fie nu doar conduse de incompetenți funcțional, dar și încadrate, în majoritate, cu rebuturi profesionale care nu și-au găsit niciodată un loc, o funcție, prin concurs.
Iar despre acea structură, Compartiment Asociații de proprietari, este completamente ineficientă, nefuncțională și chiar o povară pentru administrația locală. Și doar datorită persoanelor care o reprezintă, pentru că altfel, o astfel de structură se poate transforma în ceva benefic pentru autoritatea locală.
Sunt asociații de proprietari care reprezintă și 300 - 400 de familii, deci au un capital interesant!
Cine are urechi de auzit, să audă!
Gigel:
(18 Iulie 2021, 22:05)
@Costin M - problemele pe care le-ai enumerat nu sunt DELOC MARUNTE! Sunt problemele principale, care sunt greu de rezolvat. Acestea trebuie sa fie prioritatile, nu sa visam la fonduri europene pentru proiecte megalomane si inutile, de exemplu: sala de sport polivalenta, operator regional de apa nepotabila etc. Macar problema tantarilor de ar rezolva-o primaria, dar nu vad vreo speranta. Nu mai vorbim de apa potabila, pe care nu vad vreo sansa sa o avem pana la alegeri...
Costin M:
(17 Iulie 2021, 09:51)
Din contră, eu chiar cred că și Slobozia poate deveni un oraș curat, liniștit, în care se poate trăi decent.
Doar că trebuie să rezolvăm probelemele acestea care par mărunte, insignifiante, dar în realitate macină nervii locuitorilor, gen apa din subsoluri, șobolanii și toate felurile de rozătoare, invazia de țănțari și furnici, gunoaiele care parcă nici nu sunt luate zilnic, străzile (din care unele nu au mai fost asfaltate de pe vremea regretatului Pinter), parcările autoturismelor pe trotuare sau chiar pe trecerile de pietoni.
Doar că aceste lucruri nu le poate face un singur om, cât de motivat ar fi. Dacă nu are în slujba sa o echipă dedicată de profesioniști, cu adevărat profesioniști și nu toate pișipoancele angajate că sunt sexy și dau bine la vreo petrecere mondenă (vezi Serviciul Juridic și nu numai), lupta este sortită eșecului.
Asta ar fi trebui să înțeleagă onorabilul nostru primar, că trebuie să-și formeze, cu orice costuri, o echipă de angajați cu adevărat pregătiți pe domeniile lor. 
Rod Bogat:
(17 Iulie 2021, 01:06)
Dintr-un rahat turcesc de oraș, nu poți face bici că tot timpul miroase, sunt țânțari și apa nu este bună de băut. Oraș european al anului de grație 2021. Cândva i se spunea "Perla Bărăganului".
@Maxer:
(16 Iulie 2021, 20:39)
Da, Maxer, ai perfectă dreptate. Este ok că există o asemenea structură în cadrul Primăriei Slobozia, este și în conformitate cu cadrul legal, dar dacă nu încadrezi respectiva funcție cu o persoană pregătită, cu o persoană dedicată și care să asigure cu adevărat interfața între asociațiile de proprietari și administrația locală, nu ai rezolvat absolut nimic.
Din contră, tu ca și edil local, vei ostiliza comunitatea reprezentată de aceste asociații de proprietari și în loc să ai o relaționare sinceră, deschisă, nu vei avea decât o reacție negativă.
Am încercat și noi să colaborăm cu această doamnă, dar pur și simplu este total nepregătită dpdv profesional, habar nu are de legislația în domeniu, îți vorbește de sus, considerându-se probabil o ființă superioară pentru că lucrează în Primăria Slobozia și tot timpul îți răspunde că nu e treaba ei să rezolve problemele asociațiilor.
Mai mult, periodic, te presează cu diferite solicitări personale sau pentru relații apropiate, iar dacă nu i le rezolvi te amenință cu toate instituțiile existente!
Păcat, primarul chiar vrea să facă ceva, dar cu asemenea subalterni nu va reuși. Iar din punct de vedere al reorganizării, să fim serioși, a pierdut startul!
Și da, felicitări Independent pentru faptul că prezinți și astfel de subiecte care ne macină nervii, dar provoacă și dezbateri serioase!


un om al cetatii:
(16 Iulie 2021, 15:53)
Mereu cerem! Dar ce dam noi in schimb? Noi ce facem pentru ca acest oras sa arate normal? Cati dintre noi ne-am dus la actiunea organizata de Soare - cea de curatenie? Ceea ce tine de noi, cred ca putem face. Aruncati gunoaiele la cos, faceti-va curatenie singuri in fata blocului, cel putin.
Maxer:
(16 Iulie 2021, 15:20)
Am remarcat o preluarea interesantă, referitoare la celebra deja Alina Avram ''de la Asociații'' care cică-se s-ar fi exprimat de maniera ''Nu sunt plătită pentru asta și nu e treaba mea''.
Recunosc stilul, recunosc tupeul, recunosc indiferența! Da, este vorba de Alina Avram, reposnabilă cu asociațiile de proprietari.
Poate că va veni momentul când cineva o va întreba despre ce atribuții are dumneaei și cam ce-ar trebui să facă în respectiva structură bugetară.
Bravo Independent!
Vasile:
(16 Iulie 2021, 13:51)
Schimbati solutia de tantari ca nu le face nimic. De cativa ani se foloseste aceasta metoda, dar nu rezolva cu nimic situatia. Bani cheltuiti degeaba.
Gogu de la borduri:
(16 Iulie 2021, 10:19)
O mica rectificare. Sa fi primar in Slobozia anului 2021- iulie, este o mare provocare. CANICULA, TANTARI (si la propriu si la figurat) APA INFECTA(mostenita) ANGAJATI CORUPTI CARE NU-SI FAC TREABA.Stai noaptea pana la 3 in birou si faci alternative, care sa aduca cetateanului care te-a pus in functie NORMALITATE. Dar vezi ca dupa ce ai razuit rahatul lasat de predecesorul tau, ai reclamatii. Aia care traiau cu rahatul la usa, fac reclamatii, de ce este curat, de ce avem si noi de unde castiga un luu pe plastic si feru de aluminiu, feru de cupru.Eu stiu un lucru, peste se impute de la cap si se curata de la coada. Coada, aia care te saluta dimineata facand figuratie, este cea mai periculoasa. Nu-si fac traba si slobozeanu pe tine te injura, ala de la drumuri, sta la umbra si pe tine te injura......etc. TAIE IN CARNE VIE, SA FACI CE AI PROMIS! Ai garantia ca slobozenii adevarati vor fi langa tine. 
Gogu de la borduri:
(15 Iulie 2021, 22:05)
Daca aveam sansa de cadea elicopterul american la Slobozia si nu pe Kisselef, am fi avut sansa ca prin curentul de aer sa mature semintele de langa bancute si peturile de bere aruncate pe trotuar. De la vartejul extraordinar, scotea apa din subsolul blocului lu Guta, ala fara P..a, ala care face bors in cada. Da ca atunci cand de la tarate se infunda canalizarea, varsa tot la subsol. Si acum daca tot suntem in NATO si cad elicoperele la bucuresti si aia de la primarie fac curat gratuit dupa ele Guta fara p..a, a zis:  Pai daca la capitala se face pe moaca, la noi de ce nu, ca suntem liberali, bunelu a fost in garda de feru a lu bratianu , ala de canta la cobza. In anul de gratie 2004, prin desfiintarea regimentului de elicoptere de la Alexeni, a mai fost un incident similar cu un elicopter Puma pe DN1, in parcarea de la Sinesti. Elicopterul fara palele de portanta, tractat pe calea de rulare(pneuri) de unDAC 665 T, a vand antermergatori politia militara( proaspat infiintata) a oprit in parcarea de la Sinesti, pentru gresarea axelor de rulare si fluentizarea traficului. Convoiul militar se deplasa cu 50 km/h, viteza admisa la axele de rulare ale elicopterului la sol.Elicopterul se transfera la muzeul armatei spre a fi expus ca un arsenal militar al armatei aerului in anii 80-2004. Facand manevrele de parcare, soferul Dac 665T, a acrosat si razuit un tir din bacau, aflat in parcarea sinesti. Soferul tirului suna patronul: Oai sefu, sa vezi dracia dracului, un heliporter hin ala barosan bre. mi-a sterfelit hapul tracor si remorca. Raspunsul patronului: Hirai al dracului di bulanjiu, iar bei la volan, cun dracului sa te loveasca un ELICOPTER IN PARCAREA DE LA SINESTI. Asa ca daca nu am mai sparge tevile de la subsol cand coana mita biciclista, arunca pemparsi lu ala mic la wc si se infunda canalu, nu am avea apa la subsol.
Cristy :
(15 Iulie 2021, 20:25)
Tată, să faci treabă că de nu, vei plânge la alegerile viitoare. Când ai ieșit primar, se gudurau șefii tăi de la București. Ne-am bucurat și noi. Cere bani și schimbă fața orașului că destul au furat psd-isti. Vezi cum faci și scapă de anturajul lui (...). Întreabă-l, ce făcea la ICIL cu (...)? Au lucrat destui la ei ptr minimul pe economie și acum spun tot, cu lux de amănunte.
Nicu:
(15 Iulie 2021, 16:46)
Felicitari domnule Soare,asteptam realizarea acestor obiective. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
01 Aug 2021
264 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Sâmbătă, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2021, 13:25
(60 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna august

Ministerul Finanțelor emite, începând cu 2 august 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi de 3,15%, 3,50% și 3,85%. Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:50
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Vineri, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: Plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură trimestrul I/2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, perioada ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 09:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 81000 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 75 evenimente, din care 66 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat 225 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:45
(253 vizualizări - 1 comentariu)


5

Prevenirea ilegalităților din domeniul pisciculturii, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 28 iulie a.c., polițiștii ialomițeni, alături de specialiștii Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, au realizat o amplă acțiune cu scopul de a preveni ilegalitățile comise în domeniul ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:40
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Joi, 29 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 13:40
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

În seara zilei de miercuri, 28 iulie a.c., două trenuri de marfă s-au ciocnit în zona Depoului Gării Fetești. Unul dintre trenuri transporta fier vechi, moment în care a fost lovit de o altă garnitură, ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 10:35
(441 vizualizări - 2 comentarii)


8
Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 28 iulie 2021, în intervalul orar 8,00-12,30, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a continuat ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:40
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 09:35
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Iulie 2021, 18:15


12

Slobozia: Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, oamenii legii au reușit identificarea a doi bărbați, de 28 și 43 de ani, domiciliați în Slobozia, ce se sustrăgeau ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 16:10
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 27 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 13:35
(161 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți Renta Viageră Agricolă campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile sumelor cuvenite sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2020. Astfel, marți, 27 iulie 2021, APIA a ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 10:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 26 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 13:25
(193 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că Cererile de plată pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021, inclusiv ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:55
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Manasia

Incendiu la o casă din Manasia

În dimineața zilei de luni, 26 iulie a.c., pompierii Detașamentului Urziceni au fost solicitati, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia. 3 echipaje de ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:20
(212 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia incendiu


Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(621 vizualizări - 3 comentarii)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(533 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(418 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(260 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(251 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(366 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Cetățean plătitor de taxe în Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița, în acțiune pe străzile Sloboziei Gogu de la borduri în Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut! Gogu de la borduri în Ucis lângă o stână din Mărculești George.s în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Pan de Mie în În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500 Mar în 40% din prezentările la UPU Slobozia sunt non-urgențe Gogu de la borduri în IPJ Ialomița: Amenzi de peste 81000 de lei Gogu de la borduri în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL Cetatean în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Corcodel de la Dumitresti în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Rica în În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500 La vremuri noi, copiiilor, PSD în Claudiu Soare, un președinte de filială politică rurală Marcel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 iulie 2021 George.s în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare @drula de la .. în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Gigel în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 iulie 2021 Agapie Gina Mihaela în Claudiu Soare, un președinte de filială politică rurală
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...