Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Scrisoare deschisă către țățica Rodica

Scrisoare deschisă către țățica Rodica

Dragă țățică, îți grăim de departe, vorba poetului, «nu din gură, ci din carte...». Îți scriem îmboldiți de dulcea suferință că ești a noastră, bucățică ruptă din prostia, ignoranța și indiferența acestui popor care te-a făcut senatoare cu 3% din voturi. Îți scriem pentru că speranța moare ultima și nutrim convingerea că orice ales merită o a doua șansă. În sfârșit, țățică Rodica, își scriem ca să te rugăm public să te oprești. Pentru că acolo, în Parlamentul României, din păcate ne reprezinți și pe noi. Da, ai imunitate parlamentară orice ai spune și oricât ți-ai pune poalele tale parlamentare în cap. Da, poți să susții că lupți cu ciocoii politici, corupți și lacomi, cu jurnaliști care te șantajează, cu «the deep state», cu masoneria mondială și reptilienii... Poți să spui că Putin v-a furat voturile la Alegerile din Basarabia și că Dumnezeu e membru AUR! Ori că statul german fură copiii românilor! Ești parlamentar și poți să susții orice inepție dorești pentru că, în fond, așa funcționează democrația românească care ți-a permis să ajungi senatoare! Dar te rugăm să nu o mai faci în numele nostru. Nu mai vorbi în numele românilor. E plină istoria ultimilor 30 de ani de aleși care s-au legitimat prin «dragi români» și au profețit în numele lor. Țățică Rodica, fii responsabilă și nu te alătura lor! Nu fi încă o mizerabilă, încă o agramată, încă o oportunistă care își lasă rând la coada viitoarelor Alegeri Parla­mentare. Sau, ca să-l cităm iar pe Eminescu pe care îl vei fi predat în vremea când erai profesor, nu te alătura «fonfiilor și fleca­rilor, găgăuților și gușaților, bâlbâ­iților cu gura strâmbă» care cred că «sunt stăpânii astei nații!» Ești acolo, în Parla­ment, pentru a reprezenta toată Ialomița și toți românii. Iar printre aceștia ne numărăm și noi, cei pe care îi împroști zilnic cu fecalele politice de pe agenda AUR. Ajunge, țățică Rodica. Fie-ți milă de noi... Și, înainte de toate, fie-ți milă de tine!
Semnat: redacția Independent

20 Iulie 2021, 08:05 (5802 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Senatoarea Rodica Boancă s-a îmbolnăvit de COVID naționalist
Senatorul AUR Rodica Boancă s-a îndrăgostit. De tribuna Parlamentului!
«Moaștele» lui Simion, cel fără de mască

Comentariile cititorilor:


sideratul:
(8 Octombrie 2021, 12:03)
lasati femeia in pace! acum isi permite si ea cate ceva....bona pentru copii, sa angajeze foste eleve incapabile sa ia bacul, sa manance mai bine
Nimic:
(22 Septembrie 2021, 21:26)
@Iulian: mama dansei a facut reclamatia cu zatul...
eee:
(26 August 2021, 11:36)
Doresc să răspundl d-lui Lică Maidanezu', referitor la AUR Moldova. 
Acolo, AUR a făcut ceea ce nimeni nu a mai reușit până acum. I-a deșteptat pe moldoveni. A intrat în vizuina balaurului și l-a tras de coadă. Le-a arătat că se pot lupta cu marii oligarhi care spală banii mafiei moldovenești și internaționale și care au susținere roșie. Le-a arătat într-un clip video ce au făcut oamenii lui Igor Dodon, că ei își permit să calce tricolorul în picioare. Toate acestea i-au determinat pe moldoveni să nu mai dea voie să se fure voturile, ba mai mult, au ieșit la vot și cei care de obicei stăteau acasă. Dacă ar fi votat AUR, urma turul doi al alegerilor și s-ar fi ajuns la niște mașinațiuni. Au votat PAS, al Maiei Sandu. Ori așa, marii oligarhi au fost învinși zdrobitor, în favoarea forțelor proeuropene și implicit proromânești.
Să ne gândim la moldoveni ca la niște frați, de care am fost separați pe nedrept. 
eee:
(26 August 2021, 11:19)
În Republica Moldova Maia Sandu urmează SĂ DESFIINȚEZE IMUNITATEA PARLAMENTARĂ.
Și la ei, ca și la noi, odată ce i-ai ridicat la putere nu îi mai poți trage la răspundere. 
La noi, nici măcar codul penal nu a fost reparat, ca să mai scape și cei aflați acum la putere.
AURolac:
(9 August 2021, 10:41)
S-au activat auru si cu boru frate acuma. Ii irita tare ca pe bolentin scrie gen in loc de sex. Cred ca pun iar de un referendum, sau macar un marsh (de aici!) de invrajbire a natiei contra minoritatii aleia (stiti voi...aia de nu stiu exact ce sunt si cum se simt). Mai stiti de referendumul pentru familia traditionala? Mai stiti cum bagau spaima in prostime? Or sa vina cetele de ghey (gay) pe strazi si o sa ne fure copiii, or sa intre peste noi in casa, bla, bla. Ba, stii ce? N-a venit niciun ghey dinasta ma pana acum, si or trecut deja cativa ani. Prosteala este alta: ca orice prestator de servicii, oferi ceva publicului pe segmentul tau: la artisti este clar de inteles, fiecare are publicul sau, insa politicienii astia sunt un fel de bugetari platiti din bani publici si nu privati. Deci, ori se lasa de minciuni, pentru ca nu toti inghitim prostiile lor platite si din banii nostri, ori devin comedianti, caz in care ii pot plati membrii de partid si simpatizantii; dar, sa le rupa bilete!
Parintele Popohaci are gen, sau s*x? Minoritatea asta, oameni cu anumite probleme a existat si va exista cat lumea. Pe unii chiar noi ii determinam sa faca parte din ea: luam exemplul unui copil traumatizat de catre unul dintre parinti (deh, familia traditionala in care tatal isi violeaza copilul). Aici nu aveti nimic de spus?
Curiosul :
(22 Iulie 2021, 15:27)
Oricum,mai bine țață decât nomenclaturista sau mai rău penala,așa ca ....
Lica Maidanezu’:
(22 Iulie 2021, 14:12)
Tatica Rodica,pe numele ei adevarat VASILE MURARU,n-are nici o treaba cu politica,s-a trezit senator de Ialomita fără sa-și dea seama,pt ca la Amara ieșise un primar AUR,iar oamenii și-au dorit o schimbare,fără sa știe ca Rodicuta va ajunge in senatul României;ajunsă acolo și având imunitate parlamentara,vb numai aiureli,fiind sageata propriului partid,și mai nou al unei (...) licențiata in Italia,la prestigioasa facultate” La Strada”.Așa ca încă 3 ani mai avem de tras cu ea,asta in cazul in care nu va trece la PSD,când va simti ca AUR nu va mai trece pragul electoral.Ea se crede Zorro de Slobozia,dar uita ca Simion a pus-o in funcție fiindcă știa ca n-a avut jucării când a fost mica,iar cu Sosoaca nu avea nici o șansa sa o manipuleze așa.Am aflat pe surse,ca va merge sa se ia de Putin,ca ăla ar fi furat voturile AUR din Basarabia,și n-ar fi rămas dacat cu câteva sute pe acolo...
@Nimeni Altu':
(21 Iulie 2021, 22:30)
Vezi ca dacă se sparcâie, Madama zarzavagioaica la tine în poarta, spui ca ți-au venit cărbunii pentru iarna și nu mai intri în curte vreo 4 luni. As da ani din viata numai sa vad cum încep arestările în masa, exact ca în anii de glorie de după război. As vrea sa vad cum îi scot din case și cum le-ar sta din nou la. AIUD sau Gherla. Sa vad cum și ce fac pnlistii și psdisti
Nimeni Altu':
(21 Iulie 2021, 12:20)
@Nnnn,
AUR este parte din PSD. Madama zarzavagioaca a fost o sustinaroare a lui Dragnea si Ponta. Dar tu stii astea, doar faci putin propaganda aurista. 
Iulian:
(20 Iulie 2021, 20:57)
Asta e aia care a reclamat pe unu că fertiliza cu îngrășământ natural (zaț de cafea)?
Nnnn:
(20 Iulie 2021, 18:58)
Decât cu psd-pnl—plus-usr, mai bine AUR. Poate vine la putere și va arestează pe toți, pana la al șaptelea ne-am și va duce direct in Siberia. Ați distrus țara in 30 ani. Ați jefuit țara v-ați bătut joc de tot, voi ăștia de la psd si pnl in principal. Sa vina AUR sa redeschidă toate pușcăriile de la Aiud-Pitești-Sighet-Tulcea sa le umple cu voi de la pisica la bunica.Asta va doresc la toți aia care ați trecut prin partidele astea de criminali.
@Miuta:
(20 Iulie 2021, 16:57)
Esti in eroare, ai gresit 'adrisantul' : nu cei care posteaza pe aici sunt votantii tipei, altfel, ar fi sustinut-o in comentarii asa cum o faci tu..
Sc.duda:
(20 Iulie 2021, 15:55)
Buna treaba sa te revolți când singur ai ales sa te reprezinte manichiurista, spălătorul de bărbi și casnicele de la cratiță. Sunt alții și altele mai praf ca Tatica Rodica. Important e ca nu-i de uși multe, de popas și de camere de hotel plătite cu ora, cum sunt altele mai provinciale.de ce va este frica de Rodica? Mie îmi place de ea. Are fata potențial. La cum merg lucrurile de bine in județ, la alegerile viitoare sigur va puneți in frunte, porcarul satului și pe vulpiță in parlament.
Miuța:
(20 Iulie 2021, 15:40)
Bai da-o in colo de șmecherie, măcar coana perdeluța asta nu e curva politica sa sara de la PNL la PSD sau invers. Sunt destui obosiți și destule obosite mai dedesubt decât ce prezentați voi. Cine se face vinovat ca fata a ajuns sa va reprezinte in Parlamentul României, voi sunteti, voi ați pus ștampila, voi ați votat, voi sunteti un eșec nu femeia asta. Exemplele pot continua de la parlamentari pana la mărunțit aleși locali, care credeți ori nu se cred mai dumnezei decât Dumnezeu unul. Aruncați un ochi in ograzile comunităților și vedeți pe cine ați pus sa va conducă destinele. Măcar, asta nu este și nu a fost condamnata penal, pentru infracțiuni de drept comun. Va basicati rău dar aiurea. Ma voi ați aleșii și spalati-va cu ea pe cap. Voi va meritați ce ați ales, va reprezintă. Acolo unde ai ales prostul și burtosu satului, primar va merge bine? Acolo unde ați ales un traseist, va e bine, dragilor. Alegerile va caracterizează și spune tot despre voi. Bine ca are ceva studii de chelnerița ori coafeza și nu e bată săracă.
Toti:
(20 Iulie 2021, 13:55)
Toti mizeaza pe imunitate

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Oct 2021
149 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361

Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


2
Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(366 vizualizări - 3 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza județului. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:50
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 194 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14375, fiind înregistrate 194 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

În noaptea de marți spre miercuri, 12/13 octombrie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: 37 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Pe parcursul zilei de marți, 12 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termenul pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național al ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește operatorilor economici încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii și care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordare de zile libere plătite părinților în contextul răspândirii SARS-CoV-2

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia decontarea unor zile libere ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 14:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 274 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14181, fiind înregistrate 274 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 13:50
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

13 Octombrie 2021, 11:20


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 85,05 milioane de lei

În luna septembrie a anului 2021, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 85,05 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:25
(164 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru apicultori

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile către beneficiarii Programului Național Apicol (PNA) pentru anul 2021. Prin Hotărârea de Guvern nr. 339/2020, privind ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:15
(172 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA apicultura


Grupul de Comunicare Strategică: 179 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13907, fiind înregistrate 179 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 13:40
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Acțiune a Poliției Rutiere

Luni, 11 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița polițiștii rutieri au acționat pentru preveniea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere dar și pentru verificarea transportului rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:25
(219 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor în localitățile carantinate

Luni, 11 octombrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Ialomița, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Forțele de Ordine Publică ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți de miercuri, 12 octombrie 2021, orele 14,00, până miercuri, 13 octombrie 2021, orele 16,00, ca urmare a atenționărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 11:55
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,39%, rata șomajului în luna august 2021

La sfârșitul lunii august 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4091 șomeri (din care 1844 femei), rata șomajului fiind de 4,39%, cu 0,26 puncte ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 09:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Minor din Bărbulești, «șofer» de ocazie

Duminică, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, în flagrant, un minor în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 15:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Constănțean surprins băut la volan pe străzile Sloboziei

Duminică seara, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau acțiuni de control al traficului pe raza municipiului Slobozia, au observat, pe bulevarul ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare

La sfârșit de săptămână au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Peste 700 de persoane au fost verificate dacă respectă ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 221 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 11 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13728, fiind înregistrate 221 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movila

Accident la Movila

Sâmbătă, 9 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Movila. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:50
(263 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură aferentă trimestrului II 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a demarat plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, aferentă cantităților de motorină ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361
Ultimele comentarii
Sfântu' Așteaptă în În octombrie 2021 încep lucrările la pasajul de la Drajna! Gigel în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @@relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Kalamar în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Cetățean în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în Sinești: Angajați obligați să lucreze în condiții insalubre @Cracatotel în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Stefy în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în «Facem totul pentru comunitate!» Andrei în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Vicele în Ex-primarul din Bărcănești, Daniel Popa, riscă o condamnare penală Corcodel de la Dumitresti în «Mediul rural are nevoie de mai multă susținere!» Corcodel de la Dumitresti în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Rica în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @gugu în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia #pasajladrajna în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...