Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei

Plătim dobânzi pentru bani pe care nu-i folosim

«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei

bonus: Plătim rate și dobânzi de 5 milioane de lei anual

Administrația Soare rei­terează intenția de a finaliza parcarea subterană din Piața Revoluției, în pofida nelegalităților constatate la această investiție. Dragoș Soare, primarul Sloboziei, susține că finalizarea acestei investiții este singura soluție posibilă. La acest moment, administrația locală a comandat un nou studiu de fezabilitate, iar o firmă specializată realizează un nou proiect tehnic pentru această investiție. «Nu e normal ce se întâmplă, dar nu mai putem da înapoi... Trebuie să găsim soluții pentru finalizarea acestei investiții!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Plătim dobânzi la bani neutilizați Un raport al Camerei de Conturi Ialomița confirmă faptul că la acest moment Primăria Slobozia plătește dobânzi pentru banii neutilizați din împrumutul de 25,4 milioane de lei creditat de Trezorerie: «În anul 2020, entitatea a contractat un împrumut în sumă de 25,4 milioane de lei de la Ministerul Finanțelor Publice (...) pentru finanțarea cheltuielilor necesare finali­zării proiectului Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției din Municipiul Slobozia. În anul 2020, entitatea nu a utilizat sume din împrumutul contractat, dar a achitat dobânzi în valoare de 792049,8 lei». Reamintim că suma rămasă din împrumutul de 25,4 milioane de lei se ridică la 6 milioane de lei, iar situația constatată de auditorii Camerei de Conturi în 2020 se va repeta și în 2021. Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, susține că ad­ministrația locală face tot posibilul pentru a debloca situația: «Avem un nou studiu de fezabilitate... Am demarat procedura pentru un nou proiect tehnic care să ofere soluții! Din păcate, acest proiect tehnic înregistrează deja întârzieri. Facem tot ce putem... Nu este vina nimănui pentru faptul că plătim aceste dobânzi. Contractul nu mai poate fi schimbat. Nici ex-primarul Mocioniu nu este vinovat că plătim acești bani, în opinia mea... Poate chiar a încercat! Însă Stoica și Ionașcu sunt vinovați de superficialitate și dezinteres față de oraș, față de noi toți. În opinia mea, din cauza lor suntem acum aici!».

Piața Revoluției are nevoie de 17 milioane de lei Declarațiile și intențiile primarului Dragoș Soare nu rezolvă problema de fond. Dimpotrivă! Conform unor informații oficiale deja pătrunse în spațiul public, investiția din Piața Revoluției își va păstra scopul inițial. Administrația locală intenționează să finalizeze această investiție pentru care mai are la dispoziție 6 milioane de lei (n. red.: banii la care am plătit în 2020 dobânzile în valoare de 792049,8 lei) și să transforme «groapa lui Stoica» într-o parcare subterană. Primarul Dragoș Soare susține că «parcarea subterană» nu va fi destinată funcționarilor publici din instituțiile din jur, ci publicului. «Prima oră va fi gratuită... Apoi cei care doresc să utilizeze parcarea vor plăti o taxă. Probabil, 5 lei/oră... Din acești bani vom susține cheltuielile de întreținere. Cine vrea să parcheze permanent și își permite să plătească, e liber să plătească 120 de lei pe zi!» a mai de­clarat Dragoș Soare. Intențiile administrației Soare de a păstra destinația inițială a acestei investiții sunt discutabile. Există deja voci autorizate în spațiul public care susțin că investiția nu va primi niciodată aviz de funcționare din partea instituțiilor publice abilitate. De asemenea, există voci care susțin că administrația Soare ar trebui să consulte populația cu privire la destinația finală a acestui obiectiv.

Plătim rate și dobânzi de 5 milioane de lei anual
Reamintim că datoria publică locală a orașului Slobozia pentru anul 2021 se ridică la peste 5 milioane de lei. Cele 5 milioane de lei plătite anual reprezintă ratele și dobânzile pentru cele două cre­dite aprobate în 2007 și 2016, respectiv «sistemul de alimentare cu apă a muni­ci­piului» și «groapa lui Stoica». Creditul din 2007, în valoare de 50 milioane de lei, a fost contractat pentru moder­nizarea stației de epurare a orașului Slobozia, alimentarea cu apă din sursă subterană și extinderea și reabilitarea sistemului de canalizare, iar termenul final de rambursare este 2029. Cel de-al doilea credit, în valoare de 25,4 mili­oane de lei, a fost aprobat pentru finalizarea parcării subterane și urmează să fie rambursat până în anul 2036.

23 Septembrie 2021, 08:20 (2974 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal
Inițiativă: Primarul Sloboziei cere consilierilor locali să se implice într-o campanie publică pro-vaccinare
Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022
Slobozia: Parcarea subterană fără intrare «are carențe structurale grave la nivel de proiectare și construcție»

Comentariile cititorilor:


Corcodel de la Dumitresti:
(24 Septembrie 2021, 20:24)
Lasa bre groapa in pace, ca esti buna tare, nenea stoica a facut-o pintru urmasii lui ramasi fara sirvici la stat. Pi da, a proiectat tot cu Hambrus(calare pi magarus electricos, cu girofan si sirena, aspirator di vadane si di fete dolofane), asistati di protocol(Ginuta a lu pistol, mai bine zis a lu tunaru, ca are tubulatura cat o casa di cultura). Le-a lasat ca mostenire, lor sa aiba o menire, sa transforme aceasta groapa, in paradisul lor privat sa se scoata din rahat. Ginuta va face separeuri, si fiind din protocol, va avea si ea un rol, rolul de taxatoare si la venit si la plecare. A adus fete din judet, nu ofilite din vest, prospaturi de la fierbinti, care sunt tare in dinti(iapa buna in dinti se cauta). Hambrus va fi cu protectia, sa nu le scada erectia, la clientii in calduri, fugiti de prin bataturi, sa caute la judet, ceva mai bun ca in cotet. intarziate. Ajung acasa lesinati, cu bani de pemparsi luati si se plang in gura mare CA NU AU GASIT PARCARE! 
Mary :
(24 Septembrie 2021, 08:44)
Groapa, o puteți transforma în pușcărie pentru idioții care au votat acest proiect, iar Piața Revoluție o redenumiți în Piața Betonată. Alt proiect idiot, votat de idioți aleși.
Mița:
(23 Septembrie 2021, 22:08)
Astupați-o dracului de groapă și nu mai insistați în prostie și hoție! Nu o vrea nimeni, nu folosește nimănui! Terminați cu groapa! Puneți mâna și faceți curățenie în oraș, asfaltați și aveți grijă de lucrurile importante!
#pasajladrajna:
(23 Septembrie 2021, 21:21)
Pana mea, nu puteau sa faca intrarea de pe Chimiei pe langa Consiliul Judetean si iesirea in Matei Basarab?Au acceptat o soltie tehnica de tot rahatul, pe langa primarie, cand se stie ce probleme erau cu terenul din fata fostului hotel Ialomita. Eram copil cand sapau si ingropau tone de fier si beton fiindca terenul se surpa. Cu banii astia faci o gramada de parcari supraterane si rezolvi si cu locurile de parcare.
USL 2.0:
(23 Septembrie 2021, 17:35)
DA, ar trebui sa fie trasi la raspundere fostii primari pentru groapa lui stoica! Are sange in instalatie actualul sa le faca o plangere penala si sa le impute banii aruncati aiurea?? Nu! pune si el batista pe tambal si nu le face nimic, mai ales ca s-au aliat prin culise cu ciuma rosie.
Inainte de a imprumuta iar bani pentru groapa, ar trebui sa ceara avize prealabile de la institutiile de resort ca sa vada daca odata finalizata parcarea va putea primi autorizatie de functionare, sau nu. Ce va spune ISU? este in regula cu o singura cale de acces? incap autospecialele de stingere a incendiilor in caz ca ia foc vreo masina in grota? Sau o fi suficienta apa provenita din infiltratiile subterane?
Altfel, musiu soare, nu faci decat sa arunci si dumneata alti bani pe apa sambetei (sau in conturile vreunei firma de casa - SF/ proiectant/constructor). Iar tarifele astea de 5 lei/ora, sau 120 lei/zi, mi se par astronomice; nu va plati nimeni astfel de sume si deci va fi nerentabila aceasta investitie daca va fi finalizata. Deja dobanzile platite, cat si costul total al gaurii negre sunt tot din impozitele noastre.
Potabilizati apa! nu cai verzi pe pereti. Puneti-i sa achite pe fostii primari din buzunarul lor paguba!
Adrian :
(23 Septembrie 2021, 16:57)
Vă deranjează golanilor? Știți voi ce mașină avea Știuca înainte de alegeri și cu ce a apărut după? Când a ajuns mare subprefect.
Adrian :
(23 Septembrie 2021, 15:23)
Uraaa! Dumnezeu nu le-a ajutat. Au vrut să-și ascundă mașinile de ochii lumii și nu le-a ieșit. Înainte de votare apar aleșii noștri cu câte o Dacia prăpădita iar după votare cu Jeep bengoase.
Proiect PSD:
(23 Septembrie 2021, 13:13)
Sa vedeți dragi slobozeni,plătitori de taxe,ce urmează să realizeze primaria:refacerea Bulev.M.Basarab unde nu se va mai parca vreo mașina pe toate distanta acestuia,cu pista biciclete,pista autobuz si un singur sens pt autoturisme pe sens.Un proiect mai ceva decât groapa lui Stoica.
plătitor de taxe:
(23 Septembrie 2021, 10:40)
..superficiali? dezinteresați? doar atât? ar trebui sa fie penali! ne-au îndatorat enorm!ce au făcut dânșii este un atentat la bunăstarea și sănătatea celor care locuim și plătim taxe aici! este revoltător ce au făcut dânșii și revoltător faptul că nu sunt trasi la răspundere.
Gigel:
(23 Septembrie 2021, 09:35)
Am pacatuit rau, de am ajuns asa de blestemati. Sa mai bagam bani, din putinul nostru, intr-o groapa fara fund.
Domnule Primar, aceasta "parcare" nu va primi in veci autorizatie de functionare de la pompieri, pentru ca are o singura intrare, legea este extrem de clara! Dumneavoastra stiti asta, si totusi continuati sa bagati banii NOSTRI intr-o astfel de groapa? Pentru ce, care ar fi scopul final?
Va intreb si eu ca simplu cetatean, nebagat in seama, de ce nu faceti un SONDAJ sau un REFERENDUM? De ce hotarati Dvs sa ne imprumutam si mai mult, o suma colosala, pentru ceva total inutil? Nu mai bine rambursati banii pe care nu i-ati cheltuit din credit, ca sa platim niste dobanzi mai mici? Nu mai bine de astia 11 milioane pe care vreti sa ii imprumutati, facem ceva UTIL pentru Slobozia?
Va rog respectuos sa publicati pe site-ul primariei acest nou "studiu de fezabilitate", sa ne spuneti cat a costat (ca e tot din banii NOSTRI) si la cine au ajuns acesti bani. Transparenta unde este?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Oct 2021
152 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Incendiu la Unitatea de Primiri Urgențe

Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Incendiu la Unitatea de Primiri Urgențe

În seara zilei de luni, 25 octombrie a.c., într-una dintre anexele Unității de Primiri Urgențe s-a petrecut un incendiu minor, «cauzat de o defecțiune constructivă a unui corp de iluminat cu led care s-a aprins ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 23:10
(102 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

IPJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

26 de polițiști ialomițeni au pus astăzi umăr lângă umăr și au donat împreună picături de viață, cuantificate în aproximativ 12 litri de sânge. Nu este o simplă statistică, este un gest de solidaritate ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 14:20
(74 vizualizări - 0 comentarii)


2

Grupul de Comunicare Strategică: 150 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 25 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16454, fiind înregistrate 150 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 13:55
(117 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor»

Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor»

Protopopiatul Slobozia, împreună cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» au desfășurat vineri, 22 octombrie 2021, activitatea cu tema «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor». Din cauza ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 12:50
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 130 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 24 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16304, fiind înregistrate 130 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2021, 13:50
(193 vizualizări - 0 comentarii)


5
Urziceni: A murit într-un accident rutier

Urziceni: A murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de duminică, 24 octombrie a.c., pe DN2, în zona municipiului Urziceni. În timp ce se deplasa în direcția Buzău-București, un conducător auto a pierdut ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2021, 08:45
(475 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Grupul de Comunicare Strategică: 159 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16174, fiind înregistrate 159 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2021, 14:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Accident pe raza localității Ciochina

Accident pe raza localității Ciochina

Vineri, 22 octombrie a.c., în jurul orelor 13,30, trei echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 15:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


8

Grupul de Comunicare Strategică: 153 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16015, fiind înregistrate 153 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 14:05
(327 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

Șapte elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni și-au încheiat stagiul de practică desfășurat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița. Timp de aproape 3 luni ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii că luni, 1 noiembrie 2021, este termenul limită de depunere a Formularului 398 «Declarație specială de TVA (VAT Return)», pentru ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2

În urma activităților desfășurate pe raza întregului județ, au fost verificate 59 de societăți comerciale, peste 140 de locații de interes, 22 mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:15
(293 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJOFM Ialomița: Șomajul tehnic

Angajatorii care se încadrează în categoria domeniilor supuse restricțiilor conform HG nr. 1090/2021 și a căror activitate a fost întreruptă total sau parțial, din cauza pandemiei de COVID-19, vor depune ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 12:00
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 11:30
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Ciochina s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 09:00
(466 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


Primăria Slobozia: Campanie gratuită de testare COVID-19

Administrația locală din Slobozia dă startul unei campaniei de testare antigenică rapidă gratuită «Slobozia se testează». Astfel, în fața Instituției Prefectului va fi amplasat un punct de testare ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 16:20
(757 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Condiții de participare la concursurile organizate de Poliția Română

Pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 și a-i proteja pe participanții la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte unele măsuri. Astfel, vor avea acces ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:40
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pește confiscat

Manasia: Pește confiscat

În ziua de miercuri, 20 septembrie a.c., polițiștii din Manasia au depistat în flagrant, pe raza localității Manasia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Urziceni, în timp ce transporta cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:25
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(343 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(336 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(343 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(340 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(368 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...