Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Guvernul României a oferit primăriilor din Ialomița «firimituri bugetare»

Guvernul României a oferit primăriilor din Ialomița «firimituri bugetare»

bonus: Administrația Pavel susține anularea Hotărârii de Guvern nr. 1088/6.10.2021

Scandalul național al modului în care Guvernul României a distribuit banii din Fondul de Rezervă Bugetară a cuprins și județul Ialomița. Potrivit informațiilor oficiale, primăriile din Ialomița au pri­mit cu 43,7 milioane de lei mai puțin decât au solicitat. Potrivit Prefecturii, cele 66 de primării ialomițene au cerut Guvernului României 54,5 mi­lioane de lei. În schimb, în conturile instituțiilor au intrat doar 10,2 mi­lioane de lei. Mai mult decât atât, reprezentanții aparatului central au lăsat fără bani 17 primării din județul Ialomița. Fondurile au fost alocate în baza Hotărârii Guvernului nr. 1088/6.10.2021.

Mai puțini bani în conturile primăriilor Pentru a beneficia de banii alocați de Guvernul României din Fondul de Rezervă, administrațiile locale au transmis solicitări către Prefectura Ialomița. Oficialii instituției au analizat toate documentele și le-au transmis mai departe către Guvern. Potrivit documentelor oficiale, toate cele 66 de primării din județul nostru au dus la îndeplinire acest demers. Valoarea totală a sumelor solicitate pe care Prefectura Ialomița le-a transmis către Guvern pentru a fi distribuite a fost de 54,5 milioane de lei. În schimb, reprezentanții Guvernului au oferit administrațiilor locale doar 10,2 milioane de lei. «Nu există nicio explicație cu privire la modul în care fondurile au fost distribuite... Tot ceea ce putem spune este că toate admi­nistrațiile locale au făcut demersuri pentru a beneficia de aceste fonduri. Noi am trimis către București toată documentația necesară!» a precizat Tonița Manea, subprefectul județului Ialomița.

Fonduri împărțite arbitrar Maniera în care au fost împărțite cele 10,2 milioane de lei pare să nu aibă un fundament logic. Așa se face că în timp ce unele administrații locale au beneficiat de fonduri considerabile, de ordinul sutelor de mii de lei, altele au primit sume derizorii. Într-o astfel de situație se află și localitatea Jilavele care, deși a solicitat Guvernului alocarea a 100 mii de lei, a primit doar 15 mii. Banii erau necesari pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap grav. Pe cale de consecință, administrația va fi obligată să găsească alte surse de finanțare pentru a asigura veniturile acestor persoane. «Nu mai poți spune nimic în această situație... Este o mare bătaie de joc! Și nu înțeleg de ce există o așa mare diferență între localități în ceea ce privește sumele alocate. Este un dezastru ceea ce s-a întâmplat. Aveam nevoie de respectivii bani!» susține Ene Miloievici, primarul comunei Jilavele. Comuna care a primit cea mai mică sumă este Valea Măcrișului. Conform listei întocmită de Guvernul României, administrației locale din Valea Măcrișului i-au fost alocați doar 5000 de lei. Oficialii Primăriei susțin că vor fi folosiți pentru plata indemnizațiilor consilierilor locali. «Este anormal ceea ce s-a întâmplat... Păi, 5000 de lei cheltuim lunar cu pregătitul ședinței de Consiliu Local! Guvernul ar fi trebui să se gândească la faptul că acești bani sunt pentru comunități, nu pentru primari...» susține Mihail Bobeș, edilul din Valea Măcrișului. În schimb, cea mai mare sumă a fost distribuită Primăriei Sfântu Gheorghe. Este vorba despre 600 mii de lei. Potrivit edilului Mădălin Teculescu, banii vor fi folosiți pentru a acoperi o parte din datoria pe care administrația locală o are către societățile angajate de fostul primar, Livia Gomes, să execute o serie de lucrări publice. Implicată într-un proces de executare silită, Primăria Sfântu Gheorghe trebuie să ofere societăților 830 mii de lei, deși respectivele lucrări nu au fost efectuate. «Principala noastră preocupare este să plătim acei bani pentru a scăpa de executarea silită. Am făcut toate demersurile necesare pentru a primi acești bani. Am fost și la Administrația Prezidențială, am bătut și la ușile Guvernului României. Destinația banilor pe care i-am primit este una singură!» susține Mădălin Teculescu, primarul comunei Sfântu Gheorghe.

Au rămas pe dinafară Potrivit declarațiilor Toniței Manea, subprefectul județului Ialomița, toate cele 66 de administrații locale din județ au cerut bani Guvernului României din Fondul de Rezervă. Guvernul a lăsat însă fără fonduri 17 dintre administrațiile locale ialomițene. Printre acestea se numără și Primăria Gheorghe Lazăr. Gabriela Zaharia, edilul din Gheorghe Lazăr, susține că nu a primit nicio explicație cu privire la motivele din cauza cărora administrației pe care o reprezintă nu i-au fost alocate fonduri de către Guvern. «Mi-aș fi dorit să primim o explicație, dar aceasta nu a venit. Noi am solicitat aproximativ 100 mii de lei... Vă dați seama că banii erau benefici comunității noastre. Asta este situația, ce mai putem face?!» susține Gabriela Zaharia. Într-o situație similară se află și comuna Miloșești. Primarul Dumitru Trifu (USR) exclude varianta împărțirii pe criterii politice a fondurilor și speră să primească cei 600 mii de lei solicitați la următoarea rectificare bugetară. «Eu am încredere că la următoarea rectificare solicitarea noastră va fi luată în considerare. Poate că de această dată prioritățile au fost cu totul altele. Să nu ne pierdem optimismul...» a explicat edilul. Guvernul a refuzat să acorde bani și administrațiilor locale ale orașelor Slobozia, Fetești și Urziceni.

Administrația Pavel susține anularea Hotărârii de Guvern nr. 1088/6.10.2021
Administrația județeană reacționează față de modalitatea prin care Guvernul României a decis să distribuie banii proveniți din Fondul de Rezervă. Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, declară public faptul că respectivul act administrativ trebuie anulat. «Trebuie să anulăm acest act administrativ! Există primari care vor să ceară instanței de Contencios Administrativ anularea Hotărârii de Guvern prin care banii au fost distribuiți... Susțin public acest demers și vă rea­mintesc că este al doilea act emis de Guvernul României prin care prima­rilor PSD li se distribuie sume derizorii. Vă rog să calculați cât au primit în ultimul an primă­riile PNL și cât au primit cele PSD...» a declarat Marian Pavel, președintele Organizației PSD Ialomița și președinte al Consiliului Județean Ialomița. De reținut că unii dintre primarii social-democrați susțin că vor face demersuri pentru returnarea sumelor primite.

21 Octombrie 2021, 12:20 (1856 vizualizări - 4 comentarii)

Citiți și:
Administrațiile locale din Ialomița au primit 15,9 milioane de lei pentru proiectele PNDL 2
Doar administrațiile PNL din Ialomița au primit 2,73 milioane de lei!
Ialomița a primit 6,9 milioane de lei pentru drumuri județene și comunale
Ședința Consiliului Județean Ialomița: 27,134 milioane de lei, repartizate primăriilor

Comentariile cititorilor:


Corcodel de la Dumitresti:
(22 Octombrie 2021, 20:04)
Bre, imi pare sincer rau ca cei din PSD, credeau ca le va da Catu supermen ceva, la comunele pe care le conduc. Acum PNLul vine la voi si va cere ajutorul, sa votati guvernul Maresalului Ciuca. Voi primari din ciuma rosie (asa va numea Rares Bogdan, neamtus si supermen si statuia in ipsos, chimista de renume mondial, redistribuita prin redistribuire. Pana ieri, aveati sculamentitainfectata in ombilicullimfaticstrangulatlanastereincravatarosie  si azi STUPOARE SUNTETI ABORDABILI.  TARA ASTA ROMANIA, POATE MERGE INAINTE, DACA VOI, AIA DIN PSD, CANTARITI OFERTA DE FUNCTII PENTRU VOI SAU PAINE PENTRU POPULATIE, FACTURI NORMALE, APA, CALDURA MANCARE. Ca sa treceti iarna. Cu maresalul, alaturi de maresalul Ciuca, o sa pierdeti electoratul PSD, inteligent si orasan, care va spune asa: S-A UNIT PSD CU HOTI, SI SUNTEM FURATI CU TOTI, LA FACTURI SI LA RESTRICTII, GIRATE IN COALITII!   Psd, va pierde dramatic, va ajunge ca taranisti, in momentele de criza, daca esti destept, stai ca arbitru si dai cartonas rosu la bulangii. De ce sa risti exmatricularea de la concurs, pentru un post de sef de c.r la moara de vant si trei rectificari de rahat. In realitate la amaratii, aia de primari, care nu pot face fata, la ce cheltuieli uzuale s-au angajat, o rectificare de trei bani este UMILINTA. Ce pot face acesti primari, cand satenii lor, sunt blocati in case, nu pot merge la munca (locuri de munca inchise-restaurante, moll-lucaru la bucuresti), de unde amaratii astia au bani sa traiasca, SA PLATEASCA DARI LA PRIMARIE SI SA NU DEVINA ASISTATI SOCIALI, SUSTINUTI DE PRIMARIA FARA BANI!
Gogu de la moara:
(21 Octombrie 2021, 15:20)
Mariano dupa malul lacului tu te multumesti cu maruntisul din curtea postei, de-l pupi asa, zici ca ala cu doua clase ca trenul, a facut cosmodromul sa aterizeze vro racheta cazuta din stele. Frimituri, Mariano pentru ca aia ca tine cu frimituri sau tinut de cand ia fatat masa. Iaca acuma si guvernul a spus, pas tot cu frimituri, la ciuma de culoarea sangelui. Si stii ce ma deranjeaza ca sunteti prosti ca tine si va multumiti cu frimituri, nu cu miezul. Da guvernul dupa cum sa votat, ce ai votat Mariano aia primesti.
Jica:
(21 Octombrie 2021, 14:01)
Pai daca primariile cheltuie bani mai mult decat produc, ce salarii babane au, pentru statul la povesti si cafele si cand te duci sa-ti rezolvi o problema te ia cate una cu c.rul cat roata de tractor in bascalie. Produceti numai aer stricat, faceti economie, faceti incasari la bugetele locale din taxe din impozite, mai dati afara din umflatele de amante, cumnate si lipitori de afise, ca si asa o freaca aiurea pe bani publici. Nu mai cheltuiti bani pe pietris si gardulete si de ce nu pe constructii inutile dupa ce a-ti demolat, numai asa in bataie de vant. Frimituri au facut, frimituri primesc, dumnezeu nu bate cu parul, mai la misto, gospodari. Apropo vrei gaze buhaiule, nai sa vezi in veci, bai grupul cu balkan car. La munca nu la cerseala.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Dec 2021
135 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 4 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19379, fiind înregistrate 11 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2021, 14:05
(106 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: A murit într-un accident rutier

ISU Ialomița: A murit într-un accident rutier

Grav accident rutier petrecut în seara zilei de vineri, 3 decembrie a.c. Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua care leagă localitățile Munteni Buzău și Căzănești ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 23:15
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie amenințată cu moartea de către soț

Caz șocant într-o familie din municipiul Fetești. O femeie de 53 de ani a reclamat la Poliție faptul că bărbatul acesteia a stropit pereții locuinței cu motorină și amenință că o va omorî. Speriată, femeia ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 14:40
(182 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: Daruri de Moș Nicolae pentru copii

Protopopiatul Slobozia: Daruri de Moș Nicolae pentru copii

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu a desfășurat vineri, 3 decembrie 2021, activitatea cu tema «Din inimă pentru inimă-daruri de la Moș Nicolae ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 14:00
(110 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 3 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19368, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 13:15
(94 vizualizări - 0 comentarii)


5

APIA: Se depun cereri pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2021 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 12:00
(109 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu trichineloză

Având în vedere apropierea Sărbătorilor de Iarnă, inspectorii DSVSA Ialomița recomandă populației respectarea măsurilor de protecție pentru a preveni îmbolnăvirea provocată de parazitul Trichinella spiralis ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2021, 11:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Doi infractori, reținuți de polițiștii feteșteni

Polițiștii din Fetești au reținut doi bărbați, de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de «violare de domiciliu», «lovirea sau alte violențe», «distrugere», «furt» și «portul sau folosirea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:15
(238 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA: Depunere cereri inițiale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1-15 decembrie 2021, se depun la centrele județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, respectiv ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:10
(280 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Polițiștii ialomițeni au intensificat la data de 1 decembrie a.c. acțiunile preventiv-reactive, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, acționând în zonele aglomerate unde au avut loc manifestări ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 15:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Joi, 2 decembrie 2021, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița a organizat o acțiune de donare de sânge la sediul Primăriei din localitatea Perieți, prin implicarea ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 14:25
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 2 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19360, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ziua ...[citește_toată_știrea]

2 Decembrie 2021, 13:35
(165 vizualizări - 0 comentarii)


12
Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Gheorghe Doja: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

Miercuri, 1 decembrie a.c., în jurul orelor 17,00, pe DC51, în apropierea localității Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 19:30
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 1 decembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19352, fiind înregistrate 16 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 13:40
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

1 Decembrie 2021, 09:20


Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

Slobozia: Accident rutier provocat de un tânăr băut

În dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie a..c, la ora 2,00, la intersecția străzilor Ianache cu Orion, s-a produs un accident rutier. Astfel, două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22 și 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

1 Decembrie 2021, 09:15
(461 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 30 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19336, fiind înregistrate 2 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:10
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Horia: 150 de baloți de paie, cuprinși de flăcări

Pompierii ialomițeni și cei din județul Călărași acționează în acest moment pentru lichidarea unui incendiu de amploare în localitatea Horia, sat aparținător al comunei Axintele. Incendiul se manifestă ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2021, 14:00
(351 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 29 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19334, fiind înregistrate 11 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 13:40
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

În seara zilei de duminică, 28 noiembrie a.c., pe raza localității Gimbășani s-a produs un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 10:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19323, fiind înregistrate 14 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2021, 14:20
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(633 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(561 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(436 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(522 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(387 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
Mary în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Iancu în Medici în provincie... abc în Medici în provincie... Urbanistul în Operatorul regional Urban SA Slobozia are 110470 de beneficiari Balan Ghe. în Ziua Ipocriziei Naționale PUTIN în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Balan Ghe. în Medici în provincie... Anca în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă @gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Gigel în Clean Tech Ciulnița nu respectă obligațiile legale privind protejarea mediului Părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Marian în Clienții sunt obligați să stea la coadă pentru a-și primi economiile Un părinte în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Cetatean în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Andreea în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Pașune în Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor Eu în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Xyz în Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei Părere în Centru de Excelență pentru elevii din Ialomița Escu în Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...