Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Cortul de testare gratuită de la Slobozia

Cortul de testare gratuită de la Slobozia

Centrul de testare gratuită pentru depistarea COVID-19 la Slobozia a fost deschis de o săptămână. Și n-a fost zi să nu depisteze măcar 3-4 pozitivi. Noi ne-am testat a treia zi și am avut noroc. Ăia de n-au, Dumnezeu cu mila!

Prima zi, cu primarul Centrul s-a deschis într-o miercuri, pe 27 octombrie 2021. Facem precizarea pentru posteritate, că nu se știe ce-are să mai fie până trece Covid-ul... S-a deschis în fața Prefecturii Ialomița și pe el scrie mare «Punct testare gratuită COVID». În ziua când s-a deschis, a venit și primarul, c-așai la noi, altfel nu se poate. A fost decent, nu s-a lăudat cât ar fi putut... Că a achiziționat 5000 de teste, că lasă Centrul deschis până o scădea incidența la 6 la mie, că are Primăria bani de la contribuabili și dacă mai e nevoie mai cumpără 5000... De principiu, de-astea electorale! Numai că până-n seară s-au depistat 6. Adică 6 din 150. Adică puțin sub 40 la mie, nu 15 la mie, cum zic oficialii DSP. Nu-i vorbă, că nici testele astea nu sunt infailibile, dar oricum... În rest, a fost bine. Cald, soare, oamenii relaxați, teste destule să ajungă la toată lumea... E primul beneficiu imediat pentru contribuabili de când a venit primarul ăsta nou. Dar ce zicem noi... E primul beneficiu de când s-a inventat Primăria. Sigur, după sarmalele lui Mocioniu de Crăciun, fasolea cu cârnați a lui Stoica, de 1 Decembrie, și micii cu muștar ai lui Ionașcu, că ăla avea sămânță de comunist în el... N-o spunem noi, o spun oamenii în coadă la testare: «Ce vremuri, dom’le... Cum ne-nghesuiam atuncea unii peste alții. Oare o să mai fie vreodată vremurile alea?!». N-am avut timp să-i răspundem, că a intrat în cort la testare. Dar acum, când ne gândim în urmă, nu credem că vorbea cu noi... Și n-am mai stat să-l așteptăm că ne-am trezit târziu să ne așezăm la coadă. Poate mâine?

A doua zi, cu bulibașa A doua zi s-a dus vorba. Cine n-a avut somn, dă târcoale cortului de la 8 dimineața. Noi ne-am dus iar la prânz, că dimineața e răcoare. Sfârșit de octombrie, cât să țină și vremea bună?! Altădată, la vremea asta, cânta «Doina Bărăganului» în Piață și cumpăram gogoșari la suprapreț. Acum, înghesuiți în coadă la testare, ne gândim cu groază că n-o să ne mai lase nenorociții ăștia să muncim nevaccinați: «Eu de-aia am venit, nu că mi-e frică... Că de murit, mor oricum!». Îl cheamă Tudor, are 48 de ani și vine din Spania. I-a murit tatăl de Covid, l-a îngropat marți, înainte să se deschidă Centrul... Era bătrân, 81 de ani, dar ar fi putut să mai trăiască.. Acum Tudor se testează ca să plece iar. Doamna Gilica stă pe bancă, departe de coadă. Și-a lăsat rând și îl supraveghează cu ochi de vultur, să nu i-o ia Tudor ăsta înainte. Doar n-au păscut oile împreună. E ditamai pensionara! Ne spune aparte că, de când a venit ea, au găsit 3 pozitivi: «Eu nu mă-nghesui acolo, să iau Covid... Ați văzut că nici pixurile nu le dezinfectează?». Cu pixurile completezi cererea de testare... Cine știe să scrie, cine nu, aduce om. Bulibașa aduce doi, că are pantofii asortați la pălărie și hainele ca scoase din țiplă. Unul e român și tânăr, adus ca să scrie, celălalt o fi garda de corp. Bulibașa dictează CNP-ul din memorie, că nu degeaba poartă costum: «Hai, scrie... 169...». Asistenta se apropie discret și îi spune: «Vă rog să treceți datele reale...». Bulibașa se revoltă politicos: «Da“ cum, domniță!? Păi ce, noi suntem ca sărăciile alea de rumâni de la televizor care iau cerfiticate de-alea false!?».

A treia zi, înainte de vaccinare Are dreptate bulibașa, «rumânii» sunt mulți și săraci. A treia zi parcă se vede mai bine. În fața noastră stă doamna Popescu. Poartă niște pantofi de pe vremea lui Ceaușescu, modelul cu talpă Epa. Cândva au fost mi­nunați, acum i-a scorojit sărăcia. Bărbații poartă blugi de la second-hand, iar tinerii treninguri de firmă, modelul cu pantalonii în vine. Doamna Popescu cară o pungă neagră de fâș din care se ițesc niște cozi uscate de mărar pentru murături și un portofel cu ștrasuri, deșirate și murdare. «De-aici mergem la vaccinare, așa-i?!» ne întreabă doamna Popescu plină de spe­ranță. Îi spunem că «da», dacă vrea a treia doză. Doamna Popescu n-ar vrea-o, dar n-are încotro: «Cică n-o să ne mai primească nici la pâine!». Asistenta o încurajează să o facă, doamna Popescu își face cruce și intră în cort. Apoi iese și așteaptă cuminte pe bancă rezultatul. Înaintea doamnei Popescu a ieșit o doamnă supraponderală, cu poșetă de firmă și o cheie de Mercedes în mână. De-aia electrică... Asistenta o cheamă aparte și-i dă vestea. Doamna supraponderală pălește și rămâne stană. I se recomandă un PCR... Doamna Popescu pălește și ea, că au stat de vorbă. Cu mască, dar ce mai e masca în ziua de azi? Rezultatul doamnei Popescu e negativ, slavă Domnului. Și al nostru la fel! Ni se recomandă Centrul de vaccinare, că e după colț... Din spate, auzim un homeless strigând după noi: «A venit ceasul din Carte. Scrie cu litere de sânge că omul pe om îl va pierde...». Cică mai e unul, la radio, care spune la fel ca să îi meargă afacerea cu coșciuge... Doamne, mare e grădina Ta și pe tare mulți îi lași să-Ți sară gardul!

6 Noiembrie 2021, 09:20 (2486 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
Slobozia susține construirea primului Campus Tehnologic din Ialomița
Primăria Slobozia organizează «Târgul de Crăciun 2021»
Peste 2000 de persoane, testate la Centrul amenajat de Primăria Slobozia
Oamenii din «linia întâi»

Comentariile cititorilor:


Stefan:
(8 Noiembrie 2021, 10:21)
Acum 6 zile merg pentru testare la acest centru. Mi se recolteaza din nas proba, in 4-5 minute mi se da documentul la mana, cum ca sunt negativ. Vazand asta, scot din buzunar rezultatul testului pe care l-am facut personal acasa, care avea rezultatul pozitiv si cer repetarea testului, fiindca aveam si simptome de Covid. La a doua recoltare, se asteapta rezultatul aproximativ 15 min., cat scrie pe instructiunile de folosire ale testelor, si rezultatul este pozitiv. Mi se ia documentul deja eliberat cu rezultatul testului negativ, si sunt plasat in izloare. Daca nu sesizam ca e posibil ca sa fiu pozitiv, avand hartia la mana, ce se putea intampla? Trageti si dvs. concluziile.
Psd:
(7 Noiembrie 2021, 19:22)
Felicitări pentru articol ! Frumos scris intr un stil pamfletar …cine l a scris are talent ! Adevărat ziarist !bravo
Gigel:
(7 Noiembrie 2021, 12:06)
@@Gigel, multumesc de apreciere, dar nu va fi luata in serios sugestia. Acesti despoti luminati de la conducere (primari, presedinti de consilii judetene, directori de deconcentrate si sefi de alte comisii si comitete - pentru a-l parafraza pe Caragiale) - ei niciodata nu iau in calcul vreo sugestie venita de la cineva, pentru ca si-ar legitimiza incompetenta. Astfel, daca nu reusesc sa faca sa para ca este propria lor idee, aceasta nu va fi luata in calcul. Raspunsul pe scurt este deci... nu.
Jumuga:
(7 Noiembrie 2021, 09:17)
Felicitari celor care au initiat acest proiect!  Felicitari ziarului pentru informarea corecta, felicitari autorului acestui articol!
@Gigel:
(7 Noiembrie 2021, 08:49)
O observatie foarte buna! Poate o sa fie luata in serios sugestia.
Gigel:
(6 Noiembrie 2021, 13:40)
Asa cum scrie in articol, este prima facilitate oferita gratuit slobozenilor vreodata de catre Primarie. Ar fi trebuit in cort sa existe si un centru de vaccinare, care ar fi avut succes, fiind in centrul orasului. Inca nu e tarziu nici acum.
Corcodel de la Dumitresti:
(6 Noiembrie 2021, 12:54)
Bre, dom derector di sanepidos, cand am vazut cortul, amplasat la jodet, am intrat la intrare si am intrebat mascata:  - CATARSA COMUNA SORO?  Esti din cazanesti, plecata in pelerinaj, sa-u sunteti pe plaiurile de vanatoare a lu Vinetou, fratele lu Burebista, de la barbulesti. Testare gratuita, in Slobozia, azi cand s-a scumpit, curentul, mararul, patrunjelul, uleiul, cartoful, varza, branza,usturoiul,pestele,carnea,parizerul,untul,pasta de dinti, hartia igienica, apa, gazul emanat din basini si gazul de la conducta, acum cand la ordinea zilei este scumpirea, la Slobozia este test gratuit. Am pus botu si am facut excursie la testare. Am iesit IAR NEGATIV, ASA AM FOST PENTRU ACEASTA SOCIETATE IN ULTIMI 1000 DE ANI- NEGATIV. Am sindromul negativitati, vad ca stam pe aur romanesc cu fundul banci nationale si eu spun NU. Analisti si pupincuristi spun ca sunt negativist, aurul nu este in tara, este in anglia la pastrare si instreinare un fel de amanet. O baba boita, cu tencuiala la fatada cazuta, redistribuita in grajd, este data la manej spre calarie, fiind iapa de companie la un club de echitatie, ce facea in trecut senzatie. A aruncat o copita teleghidata in trecut, am ramas trei zile mut, negativist, negativist dar nu vreau sa raman trist, sa fiu partas la decesul lu ala care tine FESUL.
Gogu de la borduri:
(6 Noiembrie 2021, 10:29)
FELICITARI !  Este reflectata ROMANIA REALA, noiembrie 2021. Dupa parerea mea un cititor al ziarului, de la infiintare, este cel mai bun articol aparut in presa IALOMITEANA. Reflecta realitatea de langa noi, suntem cu toti martori si autori. la aspectele prinse de autorul reportajului. Inca odata FELICITARI!!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 21 Ian 2022
150 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373

Grupul de Comunicare Strategică: 119 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 20 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20421, fiind înregistrate 119 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 14:10
(137 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Bucu, Adâncata și Bărbulești

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Bucu, Adâncata și Bărbulești

În ultimele 24 de ore, pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea a 3 incendii de vegetație uscată, produse pe raza localităților Bucu, Adâncata și Bărbulești. În total, militarii ISU au stins ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 10:30
(151 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor în ziua de luni, 24 ianuarie 2022

Luni, 24 ianuarie 2022, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile on-line, precum contul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 08:30
(161 vizualizări - 0 comentarii)


3

RAJA Constanța: Lipsă apă în Căzănești!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Șoseaua București din Căzănești echipele de intervenție RAJA Constanța sistează furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 16:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 85 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 19 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20302, fiind înregistrate 85 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 14:00
(104 vizualizări - 0 comentarii)


5

Slobozia: Eveniment dedicat Unirii Principatelor Române, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» din Slobozia organizează vineri, 21 ianuarie a.c., un eveniment dedicat Unirii Principatelor Române. Denumit «Unirea Principatelor Române-temelia unei națiuni», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 13:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 7500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție

Prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice sunt sănătate și siguranța cetățenilor, context în care, în această perioadă sunt desfășurate zilnic activități de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 10:20
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

18 Ianuarie 2022, 18:50


8
Activitatea ISU Ialomița, în atenția Instituției Prefectului

Activitatea ISU Ialomița, în atenția Instituției Prefectului

Luni, 17 ianuarie a.c., prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a desfășurat o vizită de lucru în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița. Reprezentantul ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 16:05
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 101 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20217, fiind înregistrate 101 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 13:50
(198 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Căzănești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Șoseaua București din Căzănești, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 11:45
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Sinești

19 percheziții domiciliare se desfășoară marți dimineață, 18 ianuarie 2022, în județele Călărași și Ialomița, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi din societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 08:50
(437 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Dosare penale în cazul unor bărbați care au prezentat «certificatele verzi digitale» ale altor persoane

Polițiștii ialomițeni au întomit două dosare penale în cazul unor bărbați care au prezentat certificatele verzi digitale ale altor persoane. În primul caz, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:40
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți și fără permise, la volan

La sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:15
(274 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 24 de amenzi pentru nerespectarea carantinei/izolării

În zilele de sâmbătă și duminică, 15/16 ianuarie 2022, peste 150 de polițiști au fost la datorie pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, fiind desfășurate 14 acțiuni ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:05
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20116, fiind înregistrate 42 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 13:50
(218 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 80,78 milioane de lei

În conturile Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița s-au colectat, în luna decembrie a anului 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 80,78 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 12:10
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Ion Roată și Albești, mașină arsă la Munteni-Buzău

Case în flăcări la Ion Roată și Albești, mașină arsă la Munteni-Buzău

Sâmbătă, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 22,00, pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din Ion Roată. Trei echipaje de pompieri ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 11:35
(286 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Vaccinare antirabică la câini și pisici

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță crescătorii și deținătorii de câini și pisici că, în această perioadă, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 11:05
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Grivița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

În dimineața zilei de luni, 17 ianuarie a.c., pe DN2C, la ieșire din localitatea Grivița, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia. Din verificările ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 09:15
(509 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 24 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20074, fiind înregistrate 24 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2022, 13:40
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 36 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20050, fiind înregistrate 36 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2022, 13:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, începând cu orele 13,30, la sediul unității, în sistem videoconferință s-a organizat și desfășurat ședința de evaluare a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:40
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 61 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20014, fiind înregistrate 61 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:25
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN 2A-E60, în interiorul localității Bucu au ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:50
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Joi, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:40
(214 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale la legume și fructe în supermarketuri

În ultima perioadă, analizele de laborator au identificat tot mai multe loturi de fructe și legume contaminate cu reziduuri de pesticide,  toate aceste produse având originea în câteva țări din afara ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 10:40
(319 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor faptul că Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală au dezvoltat și implementat serviciul electronic ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 09:10
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Adâncata, arestat pentru «conducere sub influența alcoolului»

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Jilavele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:20
(367 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Slobozia

Peste 600 de elevi din 5 unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia au primit în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie a.c., vizita la ore a polițiștilor, care au desfășurat activități de prevenire ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373
Ultimele comentarii
waly în Bate vântul schimbării în descentralizatele ialomițene Mioara în Bate vântul schimbării în descentralizatele ialomițene Ptr cetățean, @cetățean în Concurs cu repetiție pentru directorii școlilor din Ialomița albesteanu în Case în flăcări la Ion Roată și Albești, mașină arsă la Munteni-Buzău Nicu Dutu/Horia în Consiliul Județean Ialomița alocă 32 milioane de lei administrațiilor locale Curiosul în 11 persoane, reținute de polițiștii ialomițeni în urma perchezițiilor de la Sinești și Borănești profesor în Grevă de avertisment în școlile din Ialomița @Cetatean în Concurs cu repetiție pentru directorii școlilor din Ialomița Bran1234 în 11 persoane, reținute de polițiștii ialomițeni în urma perchezițiilor de la Sinești și Borănești Mary în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Daniel în 11 persoane, reținute de polițiștii ialomițeni în urma perchezițiilor de la Sinești și Borănești Cetatean în Concurs cu repetiție pentru directorii școlilor din Ialomița Gigi în Grevă de avertisment în școlile din Ialomița George.s în Infrastructură de transport pentru Galați, Brăila, Ialomița și Călărași EU în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița George.s în Grevă de avertisment în școlile din Ialomița Gogu în Grevă de avertisment în școlile din Ialomița wali în Grevă de avertisment în școlile din Ialomița bogdan în Seminar despre arta lui Pablo Picasso la Slobozia Ela în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 ianuarie 2022
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...