Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Tribunalul Ialomița a respins acțiunile deponenților CAR Învățământ Slobozia

Tribunalul Ialomița a respins acțiunile deponenților CAR Învățământ Slobozia

Practică neunitară a instanțelor din Slobozia în ceea ce privește cererile înaintate de către deponenții CAR Învățământ Slobozia. În perioada 2020-2021, la Judecătoria Slobozia au fost înregistrate aproximativ 100 de dosare prin care oamenii cereau înapoierea banilor depuși. Un sfert dintre aceste acțiuni au fost soluționate în favoarea deponenților, însă soluțiile au fost atacate la Tribunalul Ialomița. Cea mai mare instanță din județ a înclinat însă balanța în favoarea CAR Slobozia, lăsându-i pe oameni fără banii pe care sperau să-i primească.

Ancheta penală bate pasul pe loc Scandalul din cadrul CAR Învățământ Slobozia a izbucnit în vara anului 2019, dar a luat amploare în primăvara anului 2020, când persoanele care au depus bani au făcut demersuri pentru retragere, dar solicitările nu le-au fost onorate. Situația a degenerat, oamenii acuzând conducerea IFN de faptul că refuză să le înapoieze sumele. La vremea respectivă, CAR Învățământ Slobozia înregistra 1200 de cereri de rambursare, majoritatea aflate la scadență. Conform datelor furnizate de către instituție, CAR Învățământ Slobozia înregistra peste 4800 de membri. Unii dintre deponenți au făcut demersuri către instanța de judecată, soli­citând judecătorilor să oblige CAR Învățământ Slobozia la returnarea fondurilor. Estimativ, între 2020 și 2021, pe rolul Judecătoriei Slobozia au fost înregistrate aproximativ 100 de acțiuni având acest obiect. Aproximativ un sfert dintre aceste dosare s-au soluționat în favoarea reclamanților, însă soluțiile magistraților au fost atacate cu apel la Tribunalul Ialomița. Mai departe, în faza de apel, Tribunalul Ialomița a respins acțiunile care au primit soluții pe fond. În cele mai multe situații, judecătorii Tribunalului Ialomița au stabilit că cererile de apel sunt inadmisibile. Totodată, alți deponenți au făcut plângeri penale la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. Oamenii legii fac cercetări într-un dosar privind fapte de «înșelăciune». La mai bine de un an de la deschiderea dosarului penal, polițiștii nu au ajuns însă la nicio concluzie.

15 Iunie 2022, 10:10 (9586 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Adunare Generală Extraordinară pentru schimbarea conducerii CAR Învățământ Slobozia
Suspiciuni de «înșelăciune» în cazul CAR Învățământ Slobozia

Comentariile cititorilor:


2 i COT:
(23 August 2022, 22:24)
Bine ca se ocupa Bucurestiul, viteza pe turnanta acum.
Apropo, sa tineti curat sub pat si usa deschisa ,dicienilor, la 06.00 dimineata
Geani:
(18 August 2022, 10:06)
Aveti grija !
CAR:
(14 August 2022, 16:58)
Având în vedere situația actuală a C.A.R. ÎNVĂȚĂMÂNT SLOBOZIA, membrii activi și creditorii acestei entități au început demersurile pentru convocarea ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE!  
      În acest sens, îi informăm pe toți cei care sunt de acord cu deblocarea activității C.A.R. ÎNVĂȚĂMÂNT SLOBOZIA că pot depune CERERI SCRISE PENTRU CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE EXTRAORDINARE în două locații:
- BLOC i10, MATEI BASARAB - mag. Telmob
- Ansamblul Peco, nr. 16
TERMEN 25 AUGUST
Vasile :
(19 Iunie 2022, 11:35)
Slobozia este un oraș mic, aici toți sunt cumnați, cumetri, etc.. inclusiv judecătorii care au dat decizia in favoarea acestor hoți de la CAR, o parte din bani s-au restituit doar la șmecheri care au avut relații la CAR, sunt oameni bolnavi de tot felul de boli care nu și-au primit bani înapoi, sper doar ca boscheți care ai beneficiat de furăciunea asta sa ii cheltuiască prin spitale și ei și copii lor, sa nu aibă parte de bani aia niciodată, sa moara in cele mai mari chinuri posibile!
Nedumerit:
(17 Iunie 2022, 22:37)
Cine a cerut insolvența? Cumva avocata pusā de madam B. de la AUR? Nu mai înțeleg nimic. Madam B. își retrage fondul dupā ce începe scandalul CAR. Apoi se erijeazā în apārātoare a cauzei, pāgubiților, punând o avocatā de n-a auzit nimeni de ea, o celebrā anonimā. Ori nu cunoaste legea insolvenței ori o face pe... neștiutoarea, din moment ce cere intrarea în insolvențā. Insolvența poate dura muuulți ani și īn timpul acestui proces nu este obligatoriu sā se restituie decât sumele cātre Bānci, Autoritāți, salariați iar restul pe māsura recuperārii unor sume un anumit procent care poate fi foarte mic sau chiar nimic.
Un ,,fraier,, asa cum zic alti:
(16 Iunie 2022, 22:01)
Cine nu se afla în situația noastră,a păgubiților nu _și poate inchipui prin ce trece fiecare.Suntem deponenți și membri CAR de zeci de ani.Au ridicat banii toate puslamalele care au susținut CAR ul în proces.Judecatoarea este sora cu nora fratelui doamnei D. Cum sa credem ca a emis o decizie corecta? Pai ,averile lor s au înălțat în jurul M. Nu mai spun despre faptul ca CAR ul a luat o razna odată cu venirea familiei B., una casiera si cealaltă, contabila. Au furat banii oamenilor cinstiți. Lingaii au avut beneficii. Scuze pentru limbaj! Doamna D. , nu toți suntem prosti și nu vom muri toți sa va prezentam certificatele de dec! Rușine și sa se facă dreptate de acum pana la 10 generații care vor urma în familiile voastre! Oameni buni, sa credem în dreptate si dacă va fi cazul vom merge pana în pânzele albe!
Intervenienti in favoarea CAR:
(16 Iunie 2022, 11:21)
Sa zica careva care a fost parte in proces ce e cu intervenientii astia in favoarea CAR. Dupa cite stiu intervenientii isi apara un interes propriu. O fi vorba de cei care si-au retras inspirat banii inainte sa explodeze afacerea si le e teama ca trebuie sa dea banii inapoi ca sa imparta pierderile cu ceilalti. In alte tari asa s-a facut.
Gigi:
(16 Iunie 2022, 11:08)
Cică plâng ăia de la Atlantic pentru că nu mai vine Gigi Clase sa se spargă in figuri la meniul zilei acolo, din banii luați de la CAR...s-au terminat fondurile?
Brigitte:
(16 Iunie 2022, 09:54)
Lasati banii ca oricum n-au valoare. Daca nu stiati ultimele birfe din Franta, vi le spun eu: cica Brigitte Macron ar fi de fapt fratele ei care nu e de gasit. Dar francezii l-au reales oricum pe Macron ca li se pare ca face o treaba atit de buna cu homofobul de Putin. Oricum eu zic ca cel mai bine ar fi sa organizati o slujba de pomenire in memoria banilor pierduti si sa ingropati afacerea. Cel putin nu mai irositi timpul si alti bani.
Sibila:
(16 Iunie 2022, 09:27)
Independenti! Nu stiu cine va da informatiile astea. Sper ca nu oracolul din Delhi. Pe site-ul Judecatoriei Slobozia nu apar decit o mina de actiuni in care reclamantii cer recuperarea banilor de la CAR Slobozia, nicidecum 100 cum ati mentionat. Instanta si-a declinat competenta catre Tribunalul Ialomita. Pe site-ul Tribunalului Ialomita apare un proces colectiv impotriva CAR Invatamint prin care sutele de petenti cer intrarea in insolventa a reclamatului. Interesant este ca apar in proces zeci de intervenienti in favoarea CAR care nu stiu ce vor ca pe site nu scrie. Oricum hotarirea instantei data pe 3 iunie respinge actiunea de cerere de intrare in insolventa a numitului CAR. Daca cineva are motivarea hotaririi, este rugat sa o afiseze aici de fata. Sint deci doua curente de opinie in rindul reclamantilor. Daca adaugam experienta avocatilor, profesionalismul judecatorilor si dezinteresul procurorilor, pot sa profetesc ca banii se vor recupera cind Mercur va fi retrograd cu Uranus iar degradarea climatica de va reversa. Plus ca Macron sa stea la baba lui acolo si sa nu ne dea noua sfaturi.
Mary :
(16 Iunie 2022, 08:09)
Este ora 8:00 și afară pute a hoit de nu poți sta. Vouă, ăstora de la mediu, nu vă pute??!! 16.06.2022
Plînvoi:
(16 Iunie 2022, 07:57)
IFN(CAR) = Cămătărie cu acte. Să se ducă toți la vale.
cearist:
(15 Iunie 2022, 19:43)
nu publica  nimeni lista celor care, cu mai mult sau cu mai putin drept, ori chiar deloc, au primit imprumutiri de acest car ?
informatiile sunt ca lista cuprinde multe nume sonore ale institutiile m.a.i. sau m.j.
asta ca sa putem elimina orice suspiciune nefondata legata de modul interesat in care s-a dat sentinta.
ee:
(15 Iunie 2022, 17:41)
rog redactia sa precizeze un numar de dosar unde s-a dat o solutie favorabila in ceea ce priveste recuperarea fondului social
Om furat de ei:
(15 Iunie 2022, 16:22)
Practica neunitară a acestor spalatori de infractori, vedeti dvoasta, lume practica neunitara in procesele civile privind retrocedorile pe Legea 18/1991. Acolo sa vedeti cum au fost jefuiti, furati adevaratii proprietari, in detrimentul hotilor si talharilor. O mizerie de nedescris, o hotie greu de imaginat. Acum li sa pus pata pentru scaparea si spalarea altor hoti din invatamant. Sper sa vina odata vremea aia cand se vor lua la pirificat multe gotii facute chiar de acesti muncitori in spalatoria de hoti, dumnezeu nu doarme, duduie AA, te ajung blestemele, odata si odata. Sper sa te vad la margina patului plangand cu capul imtre palme si smulgand-uti parul din cap, undeva pe la Targsor. @Nimeni Altu’ nu te-ai saturat in 30 ani de leprozeriile galbene si rosii. Asta numesti tu justitie in ialomita, rusine sa va fie si multa umilinta sa va dea domnul, va stiti voi care.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 28 Sep 2022
84 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 402 403

AJOFM Ialomița: 3,54%, rata șomajului în luna august 2022

La sfârșitul lunii august 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3296 de șomeri (din care 1544 femei), rata șomajului fiind de 3,54%, cu 0,85% sub ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, depistat în trafic de polițiștii din Țăndărei

Polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Țăndărei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:45
(74 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: 19 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 28 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29581, fiind înregistrate 19 cazuri noi față de ziua de marți, 27 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 13:25
(74 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 62,62 milioane de lei în perioada ianuarie-august 2022

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în perioada ianuarie-august 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 62,62 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 12:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)


4

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: Salonul Anual de Carte, a XXXI-a ediție

În perioada 1-31 octombrie 2022, Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița organizează în municipiul Slobozia, sub patronajul Consiliului Județean Ialomița, cea de a XXXI-a ediție a Salonului Anual ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 12:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

27 Septembrie 2022, 18:15


IȘJ Ialomița: 30 de școli din județ, incluse în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

În luna martie a acestui an, Ministerul Educației a lansat Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, inițiativă finanțată prin Programul Național de Redresare și Reziliență. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 16:30
(196 vizualizări - 0 comentarii)


7

IȘJ Ialomița: Atelier de informare și diseminare în cadrul Programului «Erasmus+»

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a primit acreditare pe domeniul Educației Școlare, pentru perioada 01.01.2021-31.12.2027. Această acreditare permite instituției să dezvolte proiecte în cadrul Programului ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 15:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Marți, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29562, fiind înregistrate 14 cazuri noi față de ziua de luni, 26 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 13:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri de 739,52 milioane de lei, colectate în perioada ianuarie-august 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-august 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 739,52 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 14:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 11 noi cazuri de COVID-19

Luni, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29548, fiind înregistrate 11 cazuri noi față de ziua de duminică, 25 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 13:04
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei, depozit de furaje în flăcări la Bordușelu

Incendiu la o casă din Țăndărei, depozit de furaje în flăcări la Bordușelu

Vineri, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 10:55
(268 vizualizări - 0 comentarii)


12

Accidente la Urziceni și Ograda

Vineri, 23 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs între 3 autoturisme, în Urziceni. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 10:40
(250 vizualizări - 0 comentarii)


AFIR va primi pentru finanțare toate cererile fermierilor depuse pentru decontarea primelor de asigurare

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță eliminarea plafonului pentru depunerea cererilor de finanțare prin submăsura 17.1 «Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor» din ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 09:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Doi copii, victime ale unui accident rutier

Duminică, 25 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2022, 20:10
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 rămas la 29537, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 24 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2022, 13:10
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 9 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29537, fiind înregistrate 9 cazuri noi față de ziua de vineri, 23 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2022, 13:50
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Incendiu la o casă din Țăndărei

Pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie a.c., pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție incendiul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 18:40
(736 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29528, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 22 septembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 13:15
(607 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,9 milioane de lei, obligații suplimentare stabilite în luna august 2022

Inspectorii Activității de Inspecție Fiscală din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna august 2022, controale la contribuabili persoane fizice și juridice, stabilind ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:30
(620 vizualizări - 0 comentarii)


Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit joi, 22 septembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în satul Rovine. Au ars două camere de locuit, acoperișul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:00
(544 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Rovine incendiu


APIA: Sprijin în valoare de 1,3 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 09:00
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Drogat la volan

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri. Astfel, miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:55
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Stelnica, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești, împreună cu un reprezentant RAR, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:45
(836 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

Joi, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 14:40
(886 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 10 noi cazuri de COVID-19

Joi, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29527, fiind înregistrate 10 cazuri noi față de ziua de miercuri, 21 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 13:15
(650 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noi cote de impozitare pentru veniturile obținute din participarea la jocurile de noroc

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, începând cu data de 1 august 2022, au intrat în vigoare prevederile OG nr. 16/2022, pentru modificarea și completare ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 12:10
(760 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 septembrie 2022, termenul limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 26 septembrie 2022 este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 11:15
(740 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 16 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29517, fiind înregistrate 16 cazuri noi față de ziua de marți, 20 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2022, 13:20
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 18 noi cazuri de COVID-19

Marți, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29501, fiind înregistrate 18 cazuri noi față de ziua de luni, 19 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2022, 13:15
(831 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 402 403
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...