Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Doamna Rodicaaaaaa! Chiar dacă Slobozia nu vă vrea, noi vă vrem!

Doamna Rodicaaaaaa! Chiar dacă Slobozia nu vă vrea, noi vă vrem!

Aflată în evidentă pierdere de formă (electorală, doamna senator, electorală!), juna Rodica a deschis o nouă linie a frontului pe bulevardul Unirii. După cum vedeți în imagine, ea a identificat niște «Dorei» care pun cimentul la rădăcina arboretului stradal. Salutăm proletar lupta cu administrația locală și ne alăturăm după umilele noastre puteri acestui efort parlamentar neobosit și de neostoit. De trei ori ura pentru Rodica!

Dacă Rodica n-ar fi existat...
...ar fi trebuit inventată. Slavă Domnului însă că domnia sa există. Și că, pentru a pedepsi pentru păcatele de­zinteresului nostru electoral la Alegerile din 2020, ne reprezintă în Parlament de aproape doi ani! Ce cruntă ironie. Ce dovadă vie că Dumnezeu nici nu doarme și nici nu dă cu parul! Și câte a făcut doamna senator în numele nostru, în numele țării, în numele poporului. V-o mai amintiți oare la început de drum, cu genunchii cruzi și experiențe politice limitate?! Și cum a crescut ea sub ochii noștri, cătinel, de la live-urile în drum spre Parlament de una singură, cu ochii tulburi de oboseala navetei, la protestele cu 12 participanți din fața Primăriei Slobozia. Doamne, câtă dăruire! Doamne, ce determinare și ce rezistență la efortul inutil. Alta în locul ei ar fi capotat demult, strivită de ridicol. Dar ea nu și nu! Pentru că e o luptătoare. O vizionară care gândește pentru noi, în locul nostru! O femeie fără dubii, croită toată numai din certitudini. Bravo, doamna Rodica! Sunteți o comoară la casa alegătorului. Și nu vă faceți griji pentru tembelii ăia care vă trolează pe internet. Ei nu vă înțeleg, nu vă iubesc, nu vă respectă statutul de parlamentar. Sunt niște slobozeni răi și lipsiți de instinct politic, care nu fac cinste orașului și țării, maica noastră România. Și chiar dacă ei nu vă vor, noi vă vrem în continuare. Căci vorba cântecului, fără dumneavoastră viața politică e pustiu!

Rodica nu e singură
Așa cum vă spuneam, Rodica nu e singură. E cu noi, e a noastră, o merităm fiindcă nu am fost la vot. Și, masochiști din fire, ne-am gândit să o ajutăm pro­punându-i să folosească în lupta ei cu sistemul administrativ catrenul din fotografia alăturată. Nu râdeți, că n-a venit încă timpul. Ascultați până la capăt. Îi propunem doamnei Rodica să preia acest apel public și, din modestul ei salariu de 40000 de lei pe care i-l asigu­răm lunar, să-l tipărească în 50000 de exemplare. Apoi să ia o vuvuzelă și să cheme orașul la luptă. Imaginați-vă numai, doamnă Rodica! Și stimați cetățeni! O mare de slobozeni scandând cu manifestu-n mână «Florile e pui de om, ca copiii pui de pom!». Pardon, invers, că ne-a și emoționat momentul ăsta încă nescris. Nu puteți rata ocazia, doamna senator! Veți face istorie, veți schimba lumea, veți arunca în aer sistemul. Că nu numai la noi «Doreii pune ciment la rădăcină». Nuuuuuu! E un fenomen general, e un flagel, toată țara e plină de ei. Ce spuneți? Că nu puteți fiindcă «Doreii» ăștia sunt, de fapt, cei care v-au votat și sunt mulți, dar... vorba lui Negruzzi? Și că mizați pe ei la alegerile viitoare pentru încă un mandat. Atunci mai bine faceți o lege prin care profesorii să fie obligați să predea poezioara asta la școală. Și împușcați doi iepuri dintr-o lovitură!

20 Iunie 2022, 12:10 (3036 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Senatoarea Rodica se pregătește să piardă Alegerile din 2024
George Simion se însoară cu o ialomițeancă. Rodica Boancă e nașă!
Nu pleacă senatoarea Rodica de lângă măcelăria Parlamentului

Comentariile cititorilor:


PUTIN:
(25 Iunie 2022, 12:31)
Pot participa si eu la nunta sefului tau, daca ma imbrac in IE?  Daca am voie, vreau sa-l intreb de ce sustine o senatoare care este catalogata in judet ca fiind MAHALAGIOACA.  Oameni cu facultati facute, cu mastere la activ facute pe bune, nu la prietenulmeu BONDREA, de la Spiru, se revolta sa vada ca o lLATURA, DA LECTII LA PROFESORI.  In anii trecuti se instrumenta in scoli, GEOMETRIA.  Azi voi politicienii navetisti  in IALOMITA,  uitati geometria , NU STITI SA APRECIATI LUNGIMEA NASULUI!
Corcodel de la Dumitresti:
(24 Iunie 2022, 19:17)
Cucoana Rodicuta si-a deschis berou di parlamentare cu cetatenii la URZICENI. Daaa, bre ca si hionascu, a facucut sucursala  di bereu la Urziceni, Ionascu, moldovean cu stil, a inchiriat de la o artista telefonista apartament la sosea, sa-l vada lumea, a tapetat termopanele cu scris mare sa stie obstea ca acolo PMP si idolul pmp al judetului asteapta clientela la audiente. Rodica  di la HAUROLACI, AVAND BANI PUTINI LA PUSCULITA A LUAT IN CHIRIE UN APARTAMENT, GARSONIERA , NUMAI BALCONUL, IN SPATELE DEFUNCUTUI  PARTID A LU GIOLEA, IN FUNDUL BANCII FALIMENTARE CARPATICA!!!!!!!!! Mana lu Dumnezeu, o fi o premonitie, sa treaca din viata actuala la aia dusi in uitarea politica. Ma frapat faptul ca un maidanez, cu crotal, avea buletin de Bucharest, sectorul 1- haita Clotide a lu HARMAND, a avut NESIMTIREA SA RIDICE PICIORUL DE TRACTIUNE STANGA SPATE SI SA URINEZE PE PILONUL DE SUSTINERE AL EDIFICIULUI CE SUSTINE BEROUL PARLAMENTAR AL RODICHIEI DES IALOMITA. Pune un politist comunitar, Costelino, la Beroul doamnei, ca maine, DOAMNE  FERESTE, vin toti aurolacii din gara cfr, de la catanga, de la autogara, de la coserenar, se aciuiaza la ea si ramai fara VOTANTI!
Andrei:
(23 Iunie 2022, 23:53)
Știam că am fost părăsiți de zei,dar chiar așa să ne lovească soarta? Parcă e prea greu!
Mioara:
(22 Iunie 2022, 09:53)
Ajutati-ne cu o piata decenta in zona Mb sau de case a Sloboziei. Nu avem de unde cumpara un patrunjel.ce sa faca oamenii bolnavi si batrani care nu.pot ajunge in piata mare??? Sunt 2 tarabe la piata flavours unde nu gasesti nimica.Si noi platim taxe, avem dreptul la alimentatie sanatoasa.
tinichea, nu aur:
(21 Iunie 2022, 11:55)
Strict pe acest subiect - Proiectul pistelor de biciclete (prost concepute si puse in executie)  are dreptate doamna respectiva. Insa, circul public are doar un singur scop: Imagine electorala. Daca vrea sa faca ceva concret si nu numai abureala, poate sesiza primaria, DADPul si garda de mediu (pentru orice proiect, deci si pista de biciclete, trebuie sa fie deja aviz de mediu!) Ia verificati bai organelor cat de prost se implementeaza proiectul. Dar, pe madama respectiva nu o platim cu indemnizatii grase ca sa ne abureasca pe social-media! Daca tot o platim si pe ea ca si pe alti inutili, ne astaptam (speram) sa se ia la tranta cu pensionarii speciali si cu politicienii de la putere care fac tot felul de combinatii oneroase. Deci daca vrea sa faca ceva concret, sa ia pixul in mana (nu va ganditi la prostii) si sa scrie reclamatii la institutiile de resort. Altfel ramane doar cu circ ieftin.
Oricum, pista de biciclete (unul dintre proiectele initiate de fostul primar Mocio si puse in aplicare inexplicabil de noul primar Soare) reprezinta din start un fiasco. Nu cred ca s-a mai vazut pe planeta pista de biciclete cu borduri inaltate, ci doar trasate cu vopsea speciala. Ce se va intampla cand dai cu roata in bordura? Cazi ca prostu in sosea in fata masinilor, sau pe trotuar accidentant vreun pieton, vreun bebelus in carucior (doamne fereste). Cum va fi cand va ploua abundent? Pista va deveni piscina ca apa va fi mentinuta intre borduri. Cum va fi cand va ninge si nu va putea fi curatat trotuarul? Un proiect idiot (conceput si executat de alti idio..., care ne va costa si el ceva parai. APA O MAI POTABILIZEAZA CINEVA IN SECOLUL ASTA??
Mioara :
(21 Iunie 2022, 08:24)
Grav este că această doamnă și colegii săi de partid nu au intrat în Parlament datorită alegerii de către cetățeni, ci datorită redistribuirii voturilor! Ei nu reprezintă majoritatea ialomițenilor, dar au impresia că sunt purtătorii noștri de mesaj! Ar fi trebuit să fie conștienți că reprezintă mai multe tipuri de alegători, iar mesajul lor ar fi trebuit să cuprindă opțiunile acestora! Dar nu, doamna a ales să urle după modelul Șoșoacă, deja perimat, iar colegii săi să scrie în presă articole despre cum ar trebui să arate politica pe care ei nu știu să o facă. În țara în care plagiatorii și hoții conduc și dau lecții de moralitate, totul este posibil! Este posibil ca doamna aceasta să vorbească mereu, mereu și să facă scandal! Asta a înțeles din politică: să facă scandal!
Gigel:
(20 Iunie 2022, 23:22)
Trist este ca unii oameni, parveniti pe diverse functii gras platite pe spinarea noastra, incep sa creada ca au si valoare... Functia nu confera nimanui vreo valoare, la fel cum diploma nu canta singura, cum spunea in film maestrul Dem Radulescu. Asta arata ca sistemul parlamentar este putred, ca aruncam banii pe geam in loc sa facem investitii de dezvoltare, iar minunatii nostri parlamentari care dau cu bata in balta si dau tot felul de comunicate de presa sa ne dea impresia ca "lucreaza" (pe aici si prin alte parti), sunt doar niste paraziti care ajung sa isi creada propriile minciuni.
boacana:
(20 Iunie 2022, 16:58)
alo tanti rodica, aveti grija sa nu verse zatul de cafea doreii aia p- acolo, ca e deranj mare

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
25 Sep 2022
134 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 401 402
Incendiu la o casă din Țăndărei

Incendiu la o casă din Țăndărei

Pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie a.c., pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție incendiul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 18:40
(345 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29528, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 22 septembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 13:15
(268 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJFP Ialomița: 1,9 milioane de lei, obligații suplimentare stabilite în luna august 2022

Inspectorii Activității de Inspecție Fiscală din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna august 2022, controale la contribuabili persoane fizice și juridice, stabilind ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:30
(260 vizualizări - 0 comentarii)


3
Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit joi, 22 septembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în satul Rovine. Au ars două camere de locuit, acoperișul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:00
(239 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Rovine incendiu


4

APIA: Sprijin în valoare de 1,3 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 09:00
(268 vizualizări - 0 comentarii)


5

Fetești: Drogat la volan

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri. Astfel, miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:55
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Stelnica, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești, împreună cu un reprezentant RAR, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:45
(403 vizualizări - 0 comentarii)


7
IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

Joi, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 14:40
(511 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 10 noi cazuri de COVID-19

Joi, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29527, fiind înregistrate 10 cazuri noi față de ziua de miercuri, 21 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 13:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)


9

AJFP Ialomița: Noi cote de impozitare pentru veniturile obținute din participarea la jocurile de noroc

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, începând cu data de 1 august 2022, au intrat în vigoare prevederile OG nr. 16/2022, pentru modificarea și completare ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 12:10
(366 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 septembrie 2022, termenul limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 26 septembrie 2022 este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 11:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 16 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29517, fiind înregistrate 16 cazuri noi față de ziua de marți, 20 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2022, 13:20
(435 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

20 Septembrie 2022, 18:20


Ialomița: 18 noi cazuri de COVID-19

Marți, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29501, fiind înregistrate 18 cazuri noi față de ziua de luni, 19 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2022, 13:15
(547 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Adolescentă reținută pentru «tâlhărie»

Luni, 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica au fost sesizați de un bătrân de 81 de ani, din Bordușani, cu privire la faptul că în data de 9 septembrie a.c., a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2022, 11:30
(556 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

RAJA Constanța va executa de marți, 20 septembrie 2022, orele 23,00, până miercuri, 21 septembrie 2022, ora 5,30, înlocuirea unei vane de legătură pentru sectorizarea sistemului de la nivelul conductei ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 21:55
(601 vizualizări - 0 comentarii)


Substanțe interzise, depistate asupra a doi tineri din Slobozia

Substanțe interzise, depistate asupra a doi tineri din Slobozia

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 17/18 septembrie a.c., în timp ce patrulau pe bulevardul Matei Basarb din Slobozia, jandarmii au observat doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, care păreau agitați și ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 13:50
(817 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Luni, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29483, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de duminică, 18 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 13:40
(680 vizualizări - 0 comentarii)


Maestrul chitarei Maxim Belciug concertează pentru prima dată la Slobozia

Maestrul chitarei Maxim Belciug concertează pentru prima dată la Slobozia

Joi, 22 septembrie 2022, de la orele 19,00, Sala «Europa» din Slobozia găzduiește un recital extraordinar de chitară susținut de carismaticul chitarist Maxim Belciug, unul dintre cei mai apreciați muzicieni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 12:05
(732 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Movila, Urziceni, Bucu, Maia și Gheorghe Doja

Accidente la Movila, Urziceni, Bucu, Maia și Gheorghe Doja

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Movila. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în urma căruia a rezultat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 11:50
(753 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 7 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29475, fiind înregistrate 7 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 17 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2022, 13:50
(758 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 17 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29468, fiind înregistrate 17 cazuri noi față de ziua de vineri, 16 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2022, 13:20
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29451, fiind înregistrate 14 cazuri noi față de ziua de joi, 15 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 13:15
(707 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Informare privind Măsura1 «Microgranturi în domeniul agroalimentar»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Măsurii 1 «Microgranturi în domeniul agroalimentar» că pot încărca rapoartele de progres în cadrul sistemului informatic ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 11:15
(824 vizualizări - 0 comentarii)


Activitatea Poliției Locale Slobozia în luna august 2022

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, în luna august 2022, polițiștii locali din Slobozia au primit, la dispeceratul instituției, 284 de reclamații, din care 174 au vizat încălcări ale Legii ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 10:00
(1190 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Incendiu într-o gospodărie

Giurgeni: Incendiu într-o gospodărie

Joi, 15 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în comuna Giurgeni. Au ars anexa gospodărească, furaje, lemne de foc și aproximativ ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 09:50
(812 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Giurgeni incendiu


Roșiori: Minori răniți în urma unui accident rutier

Roșiori: Minori răniți în urma unui accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 15 septembrie a.c., la un accident rutier în care a fost implicat un ATV și o bicicletă, în comuna Roșiori. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 09:40
(843 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori accident


Ialomița: 12 noi cazuri de COVID-19

Joi, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29437, fiind înregistrate 12 cazuri noi față de ziua de miercuri, 14 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2022, 13:25
(889 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Sudiți, reținuți după ce au accidentat mortal un copil de 15 ani și au părăsit locul faptei!

Două persoane au fost identificate și reținute de polițiștii ialomițeni la scurt timp după ce ar fi accidentat mortal un pieton în vârstă de 15 ani. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2022, 10:10
(1218 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Ion Roată

Incendiu la o casă din Ion Roată

Miercuri, 14 septembrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Ion Roată. Au ars articole de mobilier, materiale textile, acoperișul ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2022, 09:55
(891 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 401 402
Ultimele comentarii
Marius în Slobozia are nevoie de «Dezvoltare Urbană Durabilă» Sandocan în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Sorel în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Ina în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Ofof în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Uniunea Europeana în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Adrian în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Alex în Senatoarea Rodica se pregătește să piardă Alegerile din 2024 Locuitor în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Marian în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Mihai în Spiritul Vlah și motoarele Sloboziei Azur în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Un localnic în Spiritul Vlah și motoarele Sloboziei @cineva în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Andreea de la Vodafone în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Denisa în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier Liliana în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier cineva în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! kuki în Infrastructură Drumuri și Poduri SA a rămas fără «Juma’ de creier»! Viorel în Meritau să câștige
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...