Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Șeful Serviciului Poliției Rutiere Ialomița vrea «spor anticorupție»

Șeful Serviciului Poliției Rutiere Ialomița vrea «spor anticorupție»

UPDATE: Și alți 20 de polițiști ialomițeni au solicitat «sporul anticorupție»

Comisarul șef Sorin Goagă, șeful Serviciului Poliției Rutiere Ialomița, cere instanței de judecată să oblige Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița la plata unui «spor antico­rupție», pe care instituția refuză să i-l acorde. Reamintim faptul că, sub comanda lui Sorin Goagă, Serviciul Poliției Rutiere Ialomița a fost sursa celor mai mari scandaluri de corupție din Poliția ialomițeană.

Se așteaptă decizia instanței Legea 153/2017, privind sala­rizarea în domeniul bugetar, are o serie de prevederi prin care perso­nalul plătit din fonduri publice care desfășoară activități privind preve­nirea și combaterea corupției să beneficieze de un spor de 30% din salariul de bază. De acest drept pot beneficia și polițiștii. Astfel, Sorin Goagă, șeful Serviciului Poliției Rutiere Ialomița, a solicitat Inspec­toratului de Poliție al Județului Ialomița plata acestui «spor antico­rupție». După mai multe încercări nereușite de a obține dreptul solicitat, Sorin Goagă a făcut demersuri pe calea instanței. Acesta a deschis un proces pe rolul Tribunalului Ialomița în care solicită obligarea IPJ Ialomița la plata respectivului stimulent financiar. «Am întreprins acest demers întrucât eu înde­pli­nesc condițiile prevăzute de alin. 3 al art. 14 din Anexa VI la Legea 153/2017, în sensul că sunt polițist și desfășor activități de prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului propriu» a precizat reclamantul în cererea sa de chemare în judecată. Cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Ialomița, instanță care va da un termen după vacanța judecătorească.

Scandaluri de corupție la Serviciul Poliției Rutiere În ultimii ani, Serviciul Poliției Rutiere Ialomița a fost sursa celor mai mari scandaluri de corupție care au afectat imaginea Poliției ialomi­țene. În timpul acestora, Serviciul era condus de actualul șef, comisa­rul șef Sorin Goagă. În 2012, pro­curorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au deschis dosarul «Șpagă la Poliția Rutieră», în urma căruia 9 agenți au fost arestați și condamnați după ce au primit mită de la șoferii certați cu legislația rutieră. În 2015, procurorii Parchetului Județean au deschis un dosar penal pe numele lui Sorin Goagă, într-un alt dosar de corupție ce viza activitatea unor agenți din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, ce desfășurau activități specifice Poliției Rutiere.

UPDATE Cazul șefului Serviciului Poliției Rutiere Ialomița nu este însă singular. Surse din Poliția ialomițeană susțin faptul că 20 de polițiști, printre aceștia numărându-se și șefi ai structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au solicitat pe calea instanței de judecată acordarea «sporului anticorupție». Acțiunile acestora se află în diferite stadii procesuale, urmând ca primele sentințe definitive în aceste procese să fie emise începând cu luna octombrie 2022.

19 Iulie 2022, 13:10 (4484 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
IPJ Ialomița: Amenzi aplicate de polițiști pentru încălcarea regulilor de circulație
Șoferii vitezomani, sancționați de polițiști
Un polițist ialomițean a fost amendat și lăsat fără permis de colegii de la Rutieră
Șeful suspendat al Serviciului Rutier Ialomița rămîne în libertate
Comisarul Sorin Goagă și trei subordonați, trimiși în judecată

Comentariile cititorilor:


Beo:
(9 August 2022, 22:37)
Cam puține comentarii, se vede căa făcut intervenții la ziar
Mary :
(26 Iulie 2022, 08:25)
Să nu deraiați pe corcodușele coapte ce se regăsesc pe carosabil, pe trotuar, totul o mizerie pe str. Mircea Cel Bătrân. DADP se face că nu vede. Țuică de corcodușe nu mai este rentabilă, zahăr, gaze, să le aduni, etc. Trăiască ajutorul social! Cred că și țuicarii sunt îndreptățiți să ceară un spor de risc ridicat.
Corcodel de la Dumitresti:
(22 Iulie 2022, 19:40)
Sa le dea spor de PANDARIE, SPOR DE SPAGA SI SPOR DE TRANSPORT SPAGA LA SEFII CARE AU DAT DEDICATIE DE RIDICARE DE PERMIS. Poate la da si SPOR DE RUSINE, DAR ASTIA AU PIELE DE MISTRET, NU AU SIMTURI, SUNT NESIMTITORI DE LA ALOCAREA POSTULUI LA HIPEJEUL JONGLEORILOR.
Mary :
(21 Iulie 2022, 07:33)
Mai bine ar cere un spor de plimbare cu autoturismul din dotare. Adică, nu este chiar așa de ușor să înghiți noxe toată ziua cu telefonul la ureche și taximetriștii să te salute la o întoarcere neregulamentară, fără să semnalizeze, iar carosabilul să te zgâlțâie cu gropile lui. Apropo! Nu știu de câte ori agenții de poliție au trecut pe la trecerea de pietoni, ultima pe M.Basarab, înainte de barieră, dar se impune a fi luminată. Noaptea, acolo, este beznă ca-n nucă și sunt observate doar niște siluete care traversează bulevardul. Un referat către administratorul străzilor, nu strică. Nu-i așa, domnilor polițiști?!
Onestul:
(20 Iulie 2022, 19:41)
Prin acest articol le dati idei celor de la primaria Tandarei sa ceara spor de corupție.
Tandarean:
(19 Iulie 2022, 20:24)
Domnule (...) te rog frumos vino la Politia Tandarei si verifica cum ies din curte autospecialele si incalca linia continua. Cum mama ma-si sa imi puna puncte pe permis unii care incalca linia continua zilnic, inclusiv domnul comandant cand vine la serviciu. Poate gasiti o solutie sa fie linie discontinua ca rade lumea de ei. Va multumesc.
Daniela:
(19 Iulie 2022, 15:08)
Nici o functie de conducere nu este obtinuta pe merit. Tot prin meamuri, pile si relatii si nu in ultimul rand, pupatul sub centura a unor partide si politicieni. Nu credem noi ca esti cel mai cel, nevinovatul. Ce te recomanda dle, cu ce esti mai special fata de portarul de la primarie, pentru cei 30 % pe care ai pus ochii? Cu ce esti mai special fata de femeia de serviciu de la spitalul x sau y? Ea de ce nu are si tu ai?
Goe:
(19 Iulie 2022, 14:51)
Actualizati fotografia!E veche de vreo 14 ani.Nu mai corespunde.Cat despre articol,Google se pregătește probabil de pensionare si strânge tot ce poate pt.calculul pensiei.Uita ca din subordinea lui au fost luați toti agenții rutieri!
Ialomitean:
(19 Iulie 2022, 13:29)
Sunt in stare sa ceara spor ca merg la serviciu, bravo natiune!!!
sofer:
(19 Iulie 2022, 10:35)
nu ati citit atent. legea in baza careia dansul cere sporul de " anticorutie ", este din 2017, iar dosarele de care vorbiti sunt din 2015.  deci el nu solicita sporul pe perioada in care a dat-o in bara rau de tot, cand intreg serviciul lui a fost anihilat, el ramanand singurul politist rutier pe baricade.
el cere sporul acum, cand inca, nu a aparut niciun dosar si probabil va renunta la el la prima intrare a deneaului prin curtea lui.
auzi tu, lume buna ?
spor anticoruptie in politie ?
pai nu asta este menirea politiei ?
nu asta are el ca atributie prin fisa postului ? 
si  nu are salariul pentru asta ?
si nu iese el la pensie la 50 de ani ?
si nu va primi el o pensie mai mare decat salariul ?
si atunci, care mai este logica unui astfel de spor ?
astea sun aberatiile legislatiei privind salarizarea.
astea sun aberatiile legislatiei privind pensionarea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 06 Oct 2022
76 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 403 404

Firmă din Căzănești, amendată cu 50000 de lei pentru că nu deținea autorizație sanitară-veterinară

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că miercuri, 5 octombrie a.c., a fost efectuată o verificare la o firmă din Căzănești care prelucrează produse/subproduse ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 15:55
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 5 noi cazuri de COVID-19

Joi, 6 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29652 , fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de miercuri, 5 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 13:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJFP Ialomița: Luni, 10 octombrie 2022, termen limită pentru depunerea a 5 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, că luni, 10 octombrie 2022, este termenul limită de depunere a notificării ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 11:00
(131 vizualizări - 0 comentarii)


3

«Zilele Porților Deschise» la Biroul Teritorial Slobozia al Avocatului Poporului

În perioada 10-14 octombrie 2022, în intervalul orar 10,00-14,00, la sediul Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului se organizează «Zilele Porților Deschise». Evenimentul este dedicat ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 09:45
(92 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

5 Octombrie 2022, 18:15


5

Ordin de protecție emis pe numele unui slobozean care și-ar fi bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 37 de ani. Astfel, marți, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii slobozeni au fost sesizați cu privire ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 16:15
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Depistați la volan deși aveau dreptul de a conduce suspendat

Polițiștii rutieri au depistat în trafic doi bărbați, de 44 și 66 de ani, care circulau pe drumurile publice deși aveau dreptul de a conduce suspendat. Au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 16:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: 5 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 5 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29647 , fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de marți, 4 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 13:20
(140 vizualizări - 0 comentarii)


8
Accident rutier în comuna Maia

Accident rutier în comuna Maia

Luni, 3 octombrie a.c., trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier produs în comuna Maia, în care a fost implicat un autoturism și un ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 15:05
(346 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


Ialomița: 19 noi cazuri de COVID-19

Marți, 4 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29642 , fiind înregistrate 19 cazuri noi față de ziua de luni, 3 octombrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 13:15
(276 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înrolarea în PatrimVen a devenit obligatorie începând cu 01 martie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește autorităților publice, instituțiilor publice sau de interes public că, începând cu data de 1 martie 2022, a devenit obligatorie înrolarea ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 12:00
(357 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Mașină implicată într-un accident, victimă rămasă încarcerată

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit luni, 3 octombrie a.c., în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în care au fost implicate două autoturisme, în ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 09:40
(372 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2A accident


12

AJOFM Ialomița: S-a modificat calculul indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița precizează faptul că au fost aduse modificări importante asupra calculului indemnizației de șomaj, majorându-se baza de calcul a indemnizației ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 09:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru conectarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din orașul Fetești, RAJA Constanța va sista furnizarea apei potabile de marți, 4 octombrie 2022, orele 23,00, până miercuri ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 18:05
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Vestigii istorice vechi de 2000 de ani la Piscul Crăsani

Muzeul Județean Ialomița: Vestigii istorice vechi de 2000 de ani la Piscul Crăsani

Descoperire deosebită a arheologilor Muzeului Județean Ialomița pe șantierul arheologic Piscul Crăsani, aflat pe arealul comunei Balaciu. În cadrul campaniei de cercetare arheologică sistematică din această ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 14:50
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Logan în flăcări

Slobozia: Logan în flăcări

În municipiul Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 1 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Cauza probabilă de producere ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 14:10
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 7 noi cazuri de COVID-19

Luni, 3 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29623, fiind înregistrate 7 cazuri noi față de ziua de duminică, 2 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 13:50
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Luciu, Urziceni și Slobozia

Accidente la Luciu, Urziceni și Slobozia

Vineri, 30 septembrie a.c., un echipaj de pompieri din Țăndărei a intervenit la un accident rutier produs în satul Luciu. În sprijin a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 11:25
(415 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publicde Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 3 octombrie 2022, pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 10:55
(397 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 2 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29616, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 1 octombrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2022, 13:35
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 1 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29613, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de vineri, 30 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2022, 13:40
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 9 noi cazuri de COVID-19

Vineri, 30 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29605, fiind înregistrate 9 cazuri noi față de ziua de joi, 29 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 13:15
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 29 septembrie a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 12:30
(690 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


AJFP Ialomița: Comunicarea actelor administrative emise în formă electronică

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că au fost modificate prevederile art. 47, alin. (15) din Codul de Procedură Fiscală cu privire la comunicarea actelor administrative ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 10:45
(741 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Atenție la dioxidul de carbon!

Este culesul viilor, atenție la dioxidul de carbon acumulat în beciurile sau spațiile închise unde mustul este pus la fermentat! În fața butoaielor pline cu must pe cale să se transforme în vin, oamenii ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 10:30
(675 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 129,16 milioane de lei pentru sectoarele suin și avicol

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli, crescători ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 15:30
(779 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutoare financiare de peste 56,4 milioane lei pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli din sectorul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 14:30
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 15 noi cazuri de COVID-19

Joi, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29596, fiind înregistrate 15 cazuri noi față de ziua de miercuri, 28 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 13:05
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Ședință a Colegiului Prefectural, convocată de prefectul județului Ialomița

Joi, 29 septembrie 2022, prefectul județului Ialomița a convocat Ședința Colegiului Prefectural. În cadrul întâlnirii oficiale au fost prezentate rapoartele de activitate ale Inspectoratului Teritorial ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 12:30
(951 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,54%, rata șomajului în luna august 2022

La sfârșitul lunii august 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3296 de șomeri (din care 1544 femei), rata șomajului fiind de 3,54%, cu 0,85% sub ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:55
(1034 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 403 404
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...