Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația ialomițeană vrea apă potabilă din Dunăre

20 kilometri de rețea

Administrația ialomițeană vrea apă potabilă din Dunăre

Administrația județeană susține ideea reabilitării rețelei de aducțiune a apei potabile din Dunăre. Investiția ar re­prezenta o alternativă la actualul sistem de captare a apei din frontul subteran, în con­dițiile extinderii operatorului regional Urban SA. «Este o posibilitate pe care o luăm în calcul. Deocamdată nu putem avansa o valoare certă pentru această investiție... Vorbim, evident, de o finanțare prin Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, de câteva zeci de milioane de lei...» declară administratorul public al județului, Alexandru Potor.

Alternativă pentru apa «potabilă» a Sloboziei Reabilitarea rețelei de aducțiune a apei din Dunăre, abandonată în urmă cu aproape 20 de ani, devine din nou atractivă pentru autoritățile județene. Alexandru Potor, administratorul public al județului, declară că alternativa este luată în calcul din nou, în perspectiva extinderii operatorului regional Urban SA. «Este o posibilitate pe care o luăm în calcul... Deocamdată nu putem avansa o valoare certă pentru această investiție. Vorbim, evident, de o finanțare prin Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, de câteva zeci de mi­lioane de lei...» declară admi­nistratorul public al județului, Alexandru Potor. La acest moment, alternativa despre care vorbesc autoritățile județene a fost inclusă în Masterplanul pentru reabilitarea sectorului de apă și apă uzată, comandat de RAJA Constanța firmei Ramboll. Reamintim că Masterplanul include și investițiile potențiale de care Ialomița are nevoie.

O parte din rețea există În opinia oficialilor județeni, această alternativă investițională beneficiază de avantaje certe. Prima dintre ele o reprezintă faptul că o parte din rețea, res­pectiv cea prin care se asigură distribuția apei din frontul de captare subteran, există deja. Conform estimărilor, pentru realizarea rețelei ar mai fi nevoie doar de 20 kilometri de rețea: «Avem nevoie de 20 kilometri de conductă... În rest, putem utiliza rețeaua care deservește acum captarea din frontul subteran. E nevoie doar de o instalație care să facă trecerea de la un sistem de alimentare la altul. Practic, jumătate din această investiție e realizată!» mai precizează Alexandru Potor. Pe lângă cei 20 kilometri de rețea de aducțiune a apei, auto­ritățile intenționează să reabi­liteze și stația de tratare a apei de la Chiciu, aflată în proprietatea municipiului Slobozia. Reamintim că obiectivul a fost abandonat de administrația Ionașcu în 2009, în condițiile în care lucrările de mo­dernizare a stației erau fina­lizate în proporție de 90%.

4 August 2022, 10:35 (2722 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Administrația județeană propune extinderea frontului de captare subterană a apei la Slobozia
Autostrada Programului «ELENA» în Ialomița
Strategii administrative perdante marca Alexandru Potor
Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(9 August 2022, 12:13)
Si noi vrem ca viitorul primar al orasului sa sara  fara parasuta de pe un bloc cu 10 etaje  ,
Mary :
(6 August 2022, 00:40)
Pastile! Vin alegerile. Și ce mai faceți? Cumva, sală polivalentă în locul parcării subterane? Pâi, nu faceți voi măcar un studiu de fezabilitate, să ne spuneți apoi cât avem noi de plătit la împrumuturile făcute de voi?! O comandă de niște statui, calul lu' Zapata, ori, Iancu de Hunedoara! Cu apa este mai complicat pentru voi, că nu vă pricepeți. Dar, până la urmă, contează mireasa? Puteți aduce apa direct din Pădurea Neagră! Bani să iasă! Vorba unui filozof bulgar: "Să fie frumos în gura măsii!"
Cetateanul sacagiu:
(5 August 2022, 09:07)
Sursa de apa din Dunare este vulnerabila la seceta si poluare. O singura conducta de aductiune pe distanta de 40 km este o problema de exploatare ...ce facem in cazul unei avarii sau revizii pe traseu??? Statia de captare si de tratare primara de la Dunare este o investitie mare si la Slobozia ar fi alta statie de tratare secundara! Totul cu costuri fff mari! ........dar sunt orase mari care se alimenteaza din Dunare si ar fi bine sa-i intrebam cu ce probleme se confrunta ei!
Alternativa cu sursa subterana nu este o idee rea dar sursa trebuie sa fie alta decat "zona Drajna" unde calitatea apei captate necesita tratamente scumpe si ineficiente.
Trebuie cautata alta sursa subterana. Apa din forajele orasului Tandarei cum este ??? Si Fetestiul are tot sursa subterana!!!!  Cine isi asuma un studiu de analize pe forajele existente sau o prospectiune corecta ???   Cine raspunde si garanteaza corectitudinea unui astfel de studiu??? Intai cautam o sursa buna apoi facem calcule de costuri pe variantele APA DIN DUNARE sau APA DIN FORAJE!
Vio:
(4 August 2022, 19:54)
Exact că toate investițiile din Slobozia, acum sunt minunate, excepționale și când sunt finalizate constată că sunt un fiasco total. Administrația nu are viziune, de gospodari....nici nu mai vorbim!
cetatean:
(4 August 2022, 19:31)
Toti neaveniti fac ce vor cu banii publici cind ajung pe la putere .De ce nu se iau masuri coercitive impotriva celor care au proiectat si comandat statia de filtrare a apei ,Vila fostului dir economic a fost construita de catre TMUCB din banii de apa .Cine a hotarit disrtruderea si scimbare bordurilor si a pavelelor pe trotuarile principale din oras ,iar orasul pare ca ar fi dupa razboi .De ce nu s a finalizat o parte din lucrarile incepute si si se demoleze in continuare pe masura ce se reabilitau ceva trotuare .Ei demoleaza la greu pe timp de vara si or sa construiasca la iarna .Ce se intimpla cu bordurile si pavelele inlocuite .A verificat cineva daca acele trotuare au fost amortizate,sau toata lumea in mare viteza dupa spagii.Proastra administratie se afla la conducerea orasului si a judetului .
Gogu:
(4 August 2022, 18:43)
Pe (...) l-am văzut în urmă cu doi ani, pe la E14. N-a avut nicio jenă să treacă pe roșu, la urma urmei, semaforul este facultativ
sacagiu:
(4 August 2022, 17:02)
Cu banii cheltuiti pana acum pe puturi, retele, statii si sisteme de tratare puteam avea o conducta de apa din muntii Buzaului
Gigel:
(4 August 2022, 16:34)
Dati-mi voie sa reformulez articolul. El se numeste "jocul de-a Baba Oarba". Uite apa, nu e apa. Pai domnule (...), nu ati spus dvs, in "dubla calitate", ca Urban va deveni operator regional si ca vom avea apa potabila? Nu ati spus ca veti finaliza statia de tratare? Acum ne vrajiti ca solutia este aducerea apei din Dunare? Ce este cu aceasta noua abrambureala, nu credeti ca ar fi mai simplu sa montati 2 filtre si sa puneti in functiune amarata aia de statie de tratare? Multe si gogonate sunt minciunile pe lumea asta, sincer am ajuns sa imi doresc sa se faca descentralizarea de care se vorbea acum 10 ani, judetele sa fie comasate, macar sa stiu ca platim mai putini taietori de frunza la caini prin institutiile statului, ca apa potabila se pare ca nu vom avea decat eventual dupa urmatoarele alegeri... daca vom avea noroc.
E.Cristea:
(4 August 2022, 16:01)
Știe cineva ce se întâmplă cu stația de osmoza, de ce stagnează și ce se va alege de ea că 90% am înteles că era realizată?
contribuabil:
(4 August 2022, 16:00)
@ gogu.
potor nu are nici macar o umbra de calitati de primar. el este un copil docil, constiincios, muncitor dar 
el este un om de birou, un om al hartiilor, fara nicio experienta practica in vreun domeniu, care sa-i permita sa vada clar problemele orasului si, totdata sa vada solutiile pe care sa le si puna in aplicare si sa le urmareasac pana la realizare.
el este chiar imatur politic si fara prestanta necesara.
nu-l cunosc prea bine pe actualul, si nici nu am o impresie deosebita dupa o singura discutie cu el, dar, din cele relevate pana acum, este indiscutabil peste (...) sau (...). plus faptul ca, avand afacerea lui, nu este usor de tentat cum ar fi fost daca statea la primarie pe salariul de primar iar munca lui nu este alterata de vreun interes personal.
ceea  ce e mare lucru pentru oras.
George.s:
(4 August 2022, 14:16)
Se pare că a început campania electorală. Și ca de obicei, ce promit cei care vor să ajungă pe scaunul primarului? Evident o apă potabilă! Hmm, care va rămâne doar o promisiune, va fi uitată la două ore după ce noul primar află că va păstori orașul următorii patru ani.
Gogu:
(4 August 2022, 14:15)
Alexandru Potor vrea să candideze la primăria Slobozia în 2024
@omul cu bidonul:
(4 August 2022, 13:02)
Corect, insa pare si o forma foarte voalata de recunoastere a faptului ca apa din puturile pesediste nu a fost, nu este si nici nu va fi potabila in vecii vecilor. Cand ni se va spune oficial ca am fost mintiti timp de jde ani ca apa evian a fostului primar era de fapt nepotabila, industriala? Vor exista si autoritati care sa-i lege cu bratari si sa-i bage la zdup pe toti cei implicati in mega afacerea asta?  Ca sunt oameni de la varful politicii, asa cum a fost si cel trecut recent in nefiinta, cel care a fost mare sef la pesedea si ne-a impus primarii catastrofali El sigur stia adevarul dar ni l-a ascuns si l-a luat cu domnia sa in...subteran. E clar ca mai marii partidului aveau informatiile clare. Sunt si institutii care documenteaza anumite domenii, mai ales cele de importanta strategica! Dar politicul este organizat pe principiile Sicilia/Napoli (dus degetul la nas ca Nutica Udrea = omerta). Probabil se asteapta ca sa se prescrie toate faradelegile facute de catre e dilii nostri, cei care s-au perindat pe la carma orasului in ultimii 14 ani. Pe la toate institutiile au fost numiti politic numai sefi lingai care sa execute intocmai ce le livreaza partidul. La noi cred ca este o combinatie intre dictatura partidului ca in china/korea de nord si mafia din sudul italiei (nu merita litera mare). Totul se muleaza perfect peste o tara de oi care stau cu capul plecat si se astern covor inaintea politicienilor. Meritam cu varf si indesat tot ceea ce ni se intampla! A fost vreun protest al slobozenilor impotriva apei, gropii, schilodirii orasului? Clar NU!
omul cu bidonul:
(4 August 2022, 10:50)
pare o forma de recunoastere a impotentei de a rezolva problemele de calitate a apei din puturile actuale.
in plus, trebuie pusa in discutie situatia in care dunarea seaca si dispare ca sursa de alimentare a sloboziei. ce facem? raman valabile cisternele ? poate unii isi mai amintesc o situatie de acest gen.
faptul ca o scadere masiva a debitului dunarii duce inevitabil la o crestere a concentratiei de substante organice acumulate de-a lungul intregului ei traseu european, adunand toate dejectiile din germania pana la calarasi,  poate nu ar fi o problema  mai mare ca cea actuala determinata de  trihalometani.
dar daca situatia actuala nu are solutii, cand s-a descoperit lucrul asta ? si de ce s-au mai cheltuit  atatia si ataia bani cu incercarile  sau mai bine zis cu promisiunile fara acoperire, sortite din start esecului ?
in ce priveste solutia existenta cu apa din puturi, (...) a fost primar, a avut un cuvant de spus, dar el avea in spate partidul care l-a sustinut si a votat proiectul, a votat bugetul pentru acesta. e bine sa ai pe cineva anume, palpabil, vizibil,  pe care sa-l  injuri, pe care sa te descarci, dar pesedeul ce a facut cu armata sa de consilieri votanti ?  in conditiile in care partidul verifica, gira, chiar ....... acciza fiecare proiect important in parte.
stim cu totii, si sa nu uitam, era vremea cand, mai mult ca acum, totul trecea pe la partid. si beneficiarul si constructorul. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 10 Aug 2022
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397

Ialomița: 55 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28578, fiind înregistrate 55 de cazuri noi față de ziua de luni, 8 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:55
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Luni, 8 august 2022, Protopopiatul Slobozia împreună cu Școala Gimnazială «Sfântul Ierarh Nicolae»Bucu și în colaborare cu Parohia Bucu, prin implicarea părintelui Daniel Hertz, a organizat o nouă activitate ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:40
(137 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Reținuți pentru «tentativă la furt calificat»

Sâmbătă, 6 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 15:15
(237 vizualizări - 0 comentarii)


3

anunț angajare

SC AGRO RAM SRL
cu sediul în comuna Bordușani/Ialomița
scoate la concurs un post de
MECANIC AUTO,
contract de muncă
pe perioadă nedeterminată,
salariu 3000 lei+sporuri de week-end,
program 8 ore/zi,
un avantaj foarte mare
în ocuparea locului de muncă
îl constituie vorbirea
limbii engleză și turcă
CONDIȚII
-vorbirea unei limbi străine
(turcă, engleză)
-spirit de echipă
-capacitate de a rezolva
eventuale probleme
Relații la telefon 0724/036.668
adresa de e-mail [email protected]

8 August 2022, 15:05


4

Ialomița: 39 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28523, fiind înregistrate 39 de cazuri noi față de ziua de duminică, 7 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 13:50
(226 vizualizări - 0 comentarii)


5

Jandarmeria Ialomița angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de execuție vacante de ofițer, specialitatea resurse umane, respectiv tehnologia informației, cu personal recrutat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:35
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Țăndărei și Manasia

Accidente la Țăndărei și Manasia

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orelor 13,50, un echipaj de pompieri din Țăndărei cu o ambulanță SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în orașul Țăndărei. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:20
(303 vizualizări - 0 comentarii)


7

Incendiu la un apartament din Fetești

Vineri, 5 august 2022, în jurul orei 9,30, două echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


APIA eliberează adeverințe fermierilor crescători de animale care doresc să acceseze credite bancare

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de luni, 8 august 2022, eliberează adeverințe pentru beneficiarii ajutoarelor naționale tranzitorii și/sau sprijinului cuplat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 09:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19

Duminică, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28484, fiind înregistrate 20 de cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 6 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

7 August 2022, 13:40
(324 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28464, fiind înregistrate 35 de cazuri noi față de ziua de vineri, 5 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

6 August 2022, 13:20
(445 vizualizări - 0 comentarii)


11

Razie la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 4 august a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 14:05
(545 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


12

Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28429, fiind înregistrate 40 de cazuri noi față de ziua de joi, 4 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 13:30
(526 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Cercetare post-recensământ

Conform art.29 pct. g) din O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare și a Programului ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 10:20
(788 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 50 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28389, fiind înregistrate 50 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 3 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:55
(608 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Facilități fiscale accesate de contribuabili în primul semestru al anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că la nivelul judetului, în prima jumătate a anului 2022, se aflau în derulare 282 de eșalonări la plată pentru suma totală de 22,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:40
(705 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «complicitate la furt»

În cursul zilei de marți, 2 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 15:15
(791 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 86 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28339, fiind înregistrate 86 de cazuri noi față de ziua de marți, 2 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:25
(773 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 16 august 2022, termen pentru depunerea situațiilor financiare semestriale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că sistemul de raportare contabilă la 30 iunie 2022 a operatorilor economici se aplică entităților cărora le sunt ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:10
(630 vizualizări - 0 comentarii)


19
Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Istoria fascinantei arte a fotografiei a fost trăită de micuții înscriși în programul muzeal-educațional «Șezătoarea Copiilor», miercuri, 3 august a.c., la Muzeul Județean Ialomița, sub genericul  ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 11:40
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Grădina de Vară Amara, inaugurată

Duminică, 7 august a.c., Primăria Amara va inaugura noua Grădină de Vară, locație reabilitată printr-un proiect cu fonduri europene. Evenimentul va fi marcat de un spectacol de operetă românească «Centenarul ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 08:10
(841 vizualizări - 0 comentarii)


Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui

Luni, 1 august a.c., un bărbat de 49 de ani din localitatea Crunți a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Oamenii legii au observat ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:30
(1245 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: 90 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28253, fiind înregistrate 90 de cazuri noi față de ziua de luni, 1 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:15
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: 96,90% dintre ialomițeni s-au recenzat

Conform statisticilor Direcției Județene de Statistică Ialomița, la data de 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița s-au recenzat 238812 de persoane, reprezentând 96,90% din populația rezidentă țintă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:04
(1067 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,72%, rata șomajului în luna iunie 2022

La sfârșitul lunii iunie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3467 șomeri (din care 1584 femei), rata șomajului fiind de 3,72%, cu 0,69% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 10:45
(898 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Luni, 1 august 2022, Protopopiatul Urziceni a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română, respectiv «Donează sânge, salvează o viață!». Astfel, o echipă medicală ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:30
(1158 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 26 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28163, fiind înregistrate 26 de cazuri noi față de ziua de duminică, 31 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:15
(791 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Sâmbătă, 30 iulie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 12:00
(914 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Duminică, 31 iulie a.c., pe raza localităților Coșereni și Gura Ialomiței s-au produs două accidente rutiere, în urmă cărora au rezultat opt victime. La fața locului au intervenit paramedicii SMURD însă ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 11:50
(998 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28137, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 30 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2022, 13:50
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...