Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația ialomițeană vrea apă potabilă din Dunăre

20 kilometri de rețea

Administrația ialomițeană vrea apă potabilă din Dunăre

Administrația județeană susține ideea reabilitării rețelei de aducțiune a apei potabile din Dunăre. Investiția ar re­prezenta o alternativă la actualul sistem de captare a apei din frontul subteran, în con­dițiile extinderii operatorului regional Urban SA. «Este o posibilitate pe care o luăm în calcul. Deocamdată nu putem avansa o valoare certă pentru această investiție... Vorbim, evident, de o finanțare prin Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, de câteva zeci de milioane de lei...» declară administratorul public al județului, Alexandru Potor.

Alternativă pentru apa «potabilă» a Sloboziei Reabilitarea rețelei de aducțiune a apei din Dunăre, abandonată în urmă cu aproape 20 de ani, devine din nou atractivă pentru autoritățile județene. Alexandru Potor, administratorul public al județului, declară că alternativa este luată în calcul din nou, în perspectiva extinderii operatorului regional Urban SA. «Este o posibilitate pe care o luăm în calcul... Deocamdată nu putem avansa o valoare certă pentru această investiție. Vorbim, evident, de o finanțare prin Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, de câteva zeci de mi­lioane de lei...» declară admi­nistratorul public al județului, Alexandru Potor. La acest moment, alternativa despre care vorbesc autoritățile județene a fost inclusă în Masterplanul pentru reabilitarea sectorului de apă și apă uzată, comandat de RAJA Constanța firmei Ramboll. Reamintim că Masterplanul include și investițiile potențiale de care Ialomița are nevoie.

O parte din rețea există În opinia oficialilor județeni, această alternativă investițională beneficiază de avantaje certe. Prima dintre ele o reprezintă faptul că o parte din rețea, res­pectiv cea prin care se asigură distribuția apei din frontul de captare subteran, există deja. Conform estimărilor, pentru realizarea rețelei ar mai fi nevoie doar de 20 kilometri de rețea: «Avem nevoie de 20 kilometri de conductă... În rest, putem utiliza rețeaua care deservește acum captarea din frontul subteran. E nevoie doar de o instalație care să facă trecerea de la un sistem de alimentare la altul. Practic, jumătate din această investiție e realizată!» mai precizează Alexandru Potor. Pe lângă cei 20 kilometri de rețea de aducțiune a apei, auto­ritățile intenționează să reabi­liteze și stația de tratare a apei de la Chiciu, aflată în proprietatea municipiului Slobozia. Reamintim că obiectivul a fost abandonat de administrația Ionașcu în 2009, în condițiile în care lucrările de mo­dernizare a stației erau fina­lizate în proporție de 90%.

4 August 2022, 10:35 (9852 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Domnu’ Potor condamnă public «greaua moștenire» a primarilor PSD!
Administrația județeană propune extinderea frontului de captare subterană a apei la Slobozia
Autostrada Programului «ELENA» în Ialomița
Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

Comentariile cititorilor:


@cetatean:
(10 August 2022, 12:53)
Tu ai stofa de primar..
cetatean:
(9 August 2022, 12:13)
Si noi vrem ca viitorul primar al orasului sa sara  fara parasuta de pe un bloc cu 10 etaje  ,
Mary :
(6 August 2022, 00:40)
Pastile! Vin alegerile. Și ce mai faceți? Cumva, sală polivalentă în locul parcării subterane? Pâi, nu faceți voi măcar un studiu de fezabilitate, să ne spuneți apoi cât avem noi de plătit la împrumuturile făcute de voi?! O comandă de niște statui, calul lu' Zapata, ori, Iancu de Hunedoara! Cu apa este mai complicat pentru voi, că nu vă pricepeți. Dar, până la urmă, contează mireasa? Puteți aduce apa direct din Pădurea Neagră! Bani să iasă! Vorba unui filozof bulgar: "Să fie frumos în gura măsii!"
Cetateanul sacagiu:
(5 August 2022, 09:07)
Sursa de apa din Dunare este vulnerabila la seceta si poluare. O singura conducta de aductiune pe distanta de 40 km este o problema de exploatare ...ce facem in cazul unei avarii sau revizii pe traseu??? Statia de captare si de tratare primara de la Dunare este o investitie mare si la Slobozia ar fi alta statie de tratare secundara! Totul cu costuri fff mari! ........dar sunt orase mari care se alimenteaza din Dunare si ar fi bine sa-i intrebam cu ce probleme se confrunta ei!
Alternativa cu sursa subterana nu este o idee rea dar sursa trebuie sa fie alta decat "zona Drajna" unde calitatea apei captate necesita tratamente scumpe si ineficiente.
Trebuie cautata alta sursa subterana. Apa din forajele orasului Tandarei cum este ??? Si Fetestiul are tot sursa subterana!!!!  Cine isi asuma un studiu de analize pe forajele existente sau o prospectiune corecta ???   Cine raspunde si garanteaza corectitudinea unui astfel de studiu??? Intai cautam o sursa buna apoi facem calcule de costuri pe variantele APA DIN DUNARE sau APA DIN FORAJE!
Vio:
(4 August 2022, 19:54)
Exact că toate investițiile din Slobozia, acum sunt minunate, excepționale și când sunt finalizate constată că sunt un fiasco total. Administrația nu are viziune, de gospodari....nici nu mai vorbim!
cetatean:
(4 August 2022, 19:31)
Toti neaveniti fac ce vor cu banii publici cind ajung pe la putere .De ce nu se iau masuri coercitive impotriva celor care au proiectat si comandat statia de filtrare a apei ,Vila fostului dir economic a fost construita de catre TMUCB din banii de apa .Cine a hotarit disrtruderea si scimbare bordurilor si a pavelelor pe trotuarile principale din oras ,iar orasul pare ca ar fi dupa razboi .De ce nu s a finalizat o parte din lucrarile incepute si si se demoleze in continuare pe masura ce se reabilitau ceva trotuare .Ei demoleaza la greu pe timp de vara si or sa construiasca la iarna .Ce se intimpla cu bordurile si pavelele inlocuite .A verificat cineva daca acele trotuare au fost amortizate,sau toata lumea in mare viteza dupa spagii.Proastra administratie se afla la conducerea orasului si a judetului .
Gogu:
(4 August 2022, 18:43)
Pe (...) l-am văzut în urmă cu doi ani, pe la E14. N-a avut nicio jenă să treacă pe roșu, la urma urmei, semaforul este facultativ
sacagiu:
(4 August 2022, 17:02)
Cu banii cheltuiti pana acum pe puturi, retele, statii si sisteme de tratare puteam avea o conducta de apa din muntii Buzaului
Gigel:
(4 August 2022, 16:34)
Dati-mi voie sa reformulez articolul. El se numeste "jocul de-a Baba Oarba". Uite apa, nu e apa. Pai domnule (...), nu ati spus dvs, in "dubla calitate", ca Urban va deveni operator regional si ca vom avea apa potabila? Nu ati spus ca veti finaliza statia de tratare? Acum ne vrajiti ca solutia este aducerea apei din Dunare? Ce este cu aceasta noua abrambureala, nu credeti ca ar fi mai simplu sa montati 2 filtre si sa puneti in functiune amarata aia de statie de tratare? Multe si gogonate sunt minciunile pe lumea asta, sincer am ajuns sa imi doresc sa se faca descentralizarea de care se vorbea acum 10 ani, judetele sa fie comasate, macar sa stiu ca platim mai putini taietori de frunza la caini prin institutiile statului, ca apa potabila se pare ca nu vom avea decat eventual dupa urmatoarele alegeri... daca vom avea noroc.
E.Cristea:
(4 August 2022, 16:01)
Știe cineva ce se întâmplă cu stația de osmoza, de ce stagnează și ce se va alege de ea că 90% am înteles că era realizată?
contribuabil:
(4 August 2022, 16:00)
@ gogu.
potor nu are nici macar o umbra de calitati de primar. el este un copil docil, constiincios, muncitor dar 
el este un om de birou, un om al hartiilor, fara nicio experienta practica in vreun domeniu, care sa-i permita sa vada clar problemele orasului si, totdata sa vada solutiile pe care sa le si puna in aplicare si sa le urmareasac pana la realizare.
el este chiar imatur politic si fara prestanta necesara.
nu-l cunosc prea bine pe actualul, si nici nu am o impresie deosebita dupa o singura discutie cu el, dar, din cele relevate pana acum, este indiscutabil peste (...) sau (...). plus faptul ca, avand afacerea lui, nu este usor de tentat cum ar fi fost daca statea la primarie pe salariul de primar iar munca lui nu este alterata de vreun interes personal.
ceea  ce e mare lucru pentru oras.
George.s:
(4 August 2022, 14:16)
Se pare că a început campania electorală. Și ca de obicei, ce promit cei care vor să ajungă pe scaunul primarului? Evident o apă potabilă! Hmm, care va rămâne doar o promisiune, va fi uitată la două ore după ce noul primar află că va păstori orașul următorii patru ani.
Gogu:
(4 August 2022, 14:15)
Alexandru Potor vrea să candideze la primăria Slobozia în 2024
@omul cu bidonul:
(4 August 2022, 13:02)
Corect, insa pare si o forma foarte voalata de recunoastere a faptului ca apa din puturile pesediste nu a fost, nu este si nici nu va fi potabila in vecii vecilor. Cand ni se va spune oficial ca am fost mintiti timp de jde ani ca apa evian a fostului primar era de fapt nepotabila, industriala? Vor exista si autoritati care sa-i lege cu bratari si sa-i bage la zdup pe toti cei implicati in mega afacerea asta?  Ca sunt oameni de la varful politicii, asa cum a fost si cel trecut recent in nefiinta, cel care a fost mare sef la pesedea si ne-a impus primarii catastrofali El sigur stia adevarul dar ni l-a ascuns si l-a luat cu domnia sa in...subteran. E clar ca mai marii partidului aveau informatiile clare. Sunt si institutii care documenteaza anumite domenii, mai ales cele de importanta strategica! Dar politicul este organizat pe principiile Sicilia/Napoli (dus degetul la nas ca Nutica Udrea = omerta). Probabil se asteapta ca sa se prescrie toate faradelegile facute de catre e dilii nostri, cei care s-au perindat pe la carma orasului in ultimii 14 ani. Pe la toate institutiile au fost numiti politic numai sefi lingai care sa execute intocmai ce le livreaza partidul. La noi cred ca este o combinatie intre dictatura partidului ca in china/korea de nord si mafia din sudul italiei (nu merita litera mare). Totul se muleaza perfect peste o tara de oi care stau cu capul plecat si se astern covor inaintea politicienilor. Meritam cu varf si indesat tot ceea ce ni se intampla! A fost vreun protest al slobozenilor impotriva apei, gropii, schilodirii orasului? Clar NU!
omul cu bidonul:
(4 August 2022, 10:50)
pare o forma de recunoastere a impotentei de a rezolva problemele de calitate a apei din puturile actuale.
in plus, trebuie pusa in discutie situatia in care dunarea seaca si dispare ca sursa de alimentare a sloboziei. ce facem? raman valabile cisternele ? poate unii isi mai amintesc o situatie de acest gen.
faptul ca o scadere masiva a debitului dunarii duce inevitabil la o crestere a concentratiei de substante organice acumulate de-a lungul intregului ei traseu european, adunand toate dejectiile din germania pana la calarasi,  poate nu ar fi o problema  mai mare ca cea actuala determinata de  trihalometani.
dar daca situatia actuala nu are solutii, cand s-a descoperit lucrul asta ? si de ce s-au mai cheltuit  atatia si ataia bani cu incercarile  sau mai bine zis cu promisiunile fara acoperire, sortite din start esecului ?
in ce priveste solutia existenta cu apa din puturi, (...) a fost primar, a avut un cuvant de spus, dar el avea in spate partidul care l-a sustinut si a votat proiectul, a votat bugetul pentru acesta. e bine sa ai pe cineva anume, palpabil, vizibil,  pe care sa-l  injuri, pe care sa te descarci, dar pesedeul ce a facut cu armata sa de consilieri votanti ?  in conditiile in care partidul verifica, gira, chiar ....... acciza fiecare proiect important in parte.
stim cu totii, si sa nu uitam, era vremea cand, mai mult ca acum, totul trecea pe la partid. si beneficiarul si constructorul. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 03 Feb 2023
115 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413

Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(128 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(156 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(309 vizualizări - 0 comentarii)


5

Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(243 vizualizări - 0 comentarii)


7

IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

31 Ianuarie 2023, 18:40


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(429 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(584 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(731 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(835 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(866 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(876 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(746 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1051 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(809 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1218 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1005 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(1001 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(894 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(709 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(998 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(947 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(1354 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
casă Gheorghe Doja în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 1 februarie 2023 Nutii spaima Constitutii în Orașul lui Soare Răsare Al I Cuza în Orașul lui Soare Răsare Realistul în Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023 Iloveialomita în Lot de 24 de jucători pentru cantonament ION în Control al Gărzii Naționale de Mediu la Clean Tech Internațional Ciulnița Unu David în Agent de poliție din cadrul IPJ Ialomița, sub control judiciar pentru 60 de zile CETATEAN în Control al Gărzii Naționale de Mediu la Clean Tech Internațional Ciulnița gogu în Control al Gărzii Naționale de Mediu la Clean Tech Internațional Ciulnița semidocti conduc în Intergroup Engineering SRL cere plata unor penalități de 150 mii de lei lunar Primăriei Amara Mary în Urban SA Slobozia declanșează «revoluția» potabilizării apei în Ialomița Cetatean în Intergroup Engineering SRL cere plata unor penalități de 150 mii de lei lunar Primăriei Amara pentru Offf în Lot de 24 de jucători pentru cantonament Offf în Lot de 24 de jucători pentru cantonament Navetist-Gogu în Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști! Cetatean1 în Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023 cotizanți! în Orașul lui Soare Răsare Mary în Orașul lui Soare Răsare Viorel în Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023 Ana în Lipsa medicilor a lăsat fără linie de gardă Secția Pediatrie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...