Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Instituțiile publice locale refuză închiderea Clean Tech Ciulnița

Instituțiile publice locale refuză închiderea Clean Tech Ciulnița

Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Ialomița a emis pe 14 septembrie 2022 o decizie de suspendare a activității fabricii Clean Tech Ciulnița, începând cu data de 19 septembrie 2022. Decizia se bazează pe o solicitare a Garzii de Mediu Ialomița primită în aceeași zi, conform căreia firma nu respectă obligațiile legale privind protecția mediului. La 2 zile distanță, pe 16 septembrie 2022, Clean Tech Ciulnița remite celor două instituții o adresă în care anunță «măsurile realizate în regim de urgență» pentru ridicarea măsurii de suspendare a activității. În toată această perioadă, firma nu își încetează activitatea nicio secundă, continuând să funcționeze fără stație de epurare a apelor reziduale.

Să se revizuiască, dar să nu se schimbe nimic
Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița a suspendat autorizația integrată de mediu obținută de Clean Tech Ciulnița în 2014 și revizuită în 2020. Conform deciziei, măsura «se menține până la elimi­narea disconfortului olfactiv, dar nu mai mult de 6 luni începând cu data de 19 septembrie 2022, în conformnitate cu adresa Gărzii de Mediu Ialomița privind propunerea de suspendare și a notei de constatare nr. 4110 încheiată pe data de 13 septembrie 2022 (...)». Decizia de suspendare a activității Clean Tech Ciulnița mai precizează că «pe perioada suspen­dării autorizației integrate de mediu desfășurarea activității este interzisă». Decalarea cu o săptămână a termenului de suspendare a activității fabricii nu afectează cu nimic activitatea acesteia. Conform martorilor oculari, locuitori ai comunei Ciulnița care pichetează sediul fabricii seară de seară, «Clean Tech Ciulnița a continuat procesarea subproduselor de origine animală categoria a III-a» care generează atât poluarea me­diului, cât și disconfortul olfactiv.

Clean Tech Ciulnița își bate joc de noi toți
Nota de constatare a Gărzii de Mediu Ialomița, invocată în decizia de suspendare a activității, prevede, printre altele, și măsura «închiderii ușilor exterioare ale halei de producție». În aceste condiții, pe 16 septembrie 2020, Clean Tech Ciulnița remite celor două instituții o adresă prin care anunță «măsurile rea­lizate în regim de urgență» pentru a relua activitatea fabricii. Concret, ușile nu au mai fost deschise în timpul procesului de producție, iar «bazinele folosite temporar pentru colectarea condensului în procesul de producție a fost acoperit de o prelată și s-a realizat izolarea cu spumă la baza prelatei, în limita posibilităților tehnice maximum posibile. Acestea vor mai fi folosite maximum 4 săptămâni, până când stația de epurare va intra în regim de funcționare nominal. (...)» precizează adresa remisă de Clean Tech Ciulnița. Iar pentru ca absurdul situației să fie total, reprezentantul firmei, Marius Vlădescu, invită Garda de Mediu să constate noua stare de fapt.

Ghiauru se spală pe mâini ca Pilat
În vreme ce Clean Tech Ciulnița remite instituțiilor publice adrese vag-malițioase în care recunoaște negru pe alb că stația de epurare nu funcționează, instituțiile statului își pasează responsabilitatea și caută soluții pentru ca activitatea fabricii să nu fie deranjată. Într-o conferință de presă organizată vineri, 16 septembrie 2022, la sediul Agenției Județene pentru Protecția Mediului Ialomița, directorul acestei instituții, Laurențiu Ghiauru, explică sfertodoct presei locale limitările legislative și declară că, potrivit Legii 256 din 2006, atribuțiile instituției sunt doar de aprobare a documentației tehnice transmisă de către firme în vederea obținerii autorizațiilor integrate de mediu. Laurențiu Ghiauru admite că poate suspenda activitatea unei firme, dar numai la cererea expresă a Gărzii de Mediu care are obligația de a face controalele. Pe tot parcursul conferinței de presă, nici Laurențiu Ghiauru și nici angajații prezenți nu au putut preciza cadrul legal în baza căruia Clean Tech Ciulnița își desfășoară activitatea deși nu are o stație de epurare funcțională.

Garda de Mediu caută soluții pentru Clean Tech Ciulnița
În vreme ce Laurențiu Ghiauru tran­sferă responsabilitatea în ograda Gărzii de Mediu, comisarul Dan Popescu, unul dintre artizanii controalelor la Clean Tech Ciulnița, oferă explicații halucinante pri­vitoare la nota de constatare în baza căreia a fost adoptată decizia de suspendare a activității firmei. «Am propus ca să se suspende autorizația de mediu începând cu data de 19 septembrie... Până atunci trebuie anunțate abatoarele cu care lucrează... Mai sunt mașini care sunt pe drum în perioada asta... Ce să facă și ei?! (...) Nu vrem să generăm alte probleme, să se trezească cu mașini basculate prin șanț sau mai știu eu ce minune... Pentru că sunt vreo 15-20 de abatoare. Dânșii ne-au transmis o adresă cum că au reali­zat măsuri. Dar până nu verificăm eficiența lor nu or să iasă de sub suspendare. Noi, în continuare, începând de aseară (n. red.: joi, 15 septembrie 2022) monitorizăm iar zona, la diferite ore... N-am dormit nopțile astea!» declară comisarul Dan Popescu.

Rămâne cum am stabilit
În vreme ce comisarii Gărzii de Mediu deplâng soarta Clean Tech Ciulnița, șeful Agenției pentru Protecția Mediului își declină responsabilitatea, cel al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Mihai Puia, nici măcar nu încearcă să mimeze interesul, iar Primăria Ciulnița face lobby public pentru Clean Tech Ciulnița, locuitorii din Ciulnița și Slobozia continuă să lupte pentru drepturile lor. Ei au monitorizat în ultima lună (în locul autorităților și instituțiilor cu atribuții de control în acest sens!) deversările necontrolate de ape reziduale în Ialomița, transporturile ilegale cu vidanjele la Urban SA, cât și perioadele în care disconfortul olfactiv a depășit limita suportabilului. Problema de fond e însă alta: Clean Tech Ciulnița nu-și poate continua activitatea atâta vreme cât nu are o stație de epurare funcțională! Iar instituțiile statului știu asta de 10 ani, perioadă în care au tras de timp în favoarea Clean Tech Ciulnița și s-au ascuns în spatele atribuțiillor limitate pe care le conferă legea.

26 Septembrie 2022, 08:05 (7210 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Decizia de suspendare a activității Clean Tech Ciulnița a rezistat 48 de ore
Clean Tech Ciulnița produce ilegal
Clean Tech Ciulnița poluează Ialomița de 10 ani
Cetățenii sesizează poluarea produsă de Clean Tech

Comentariile cititorilor:


Marsil Mar :
(27 Septembrie 2022, 23:28)
Pe (...) nu il deranjeza mirosul ca doarme la stina la Batalu , un catun cu aer curat !
Mary :
(27 Septembrie 2022, 23:01)
Să te tot speli pe mâini, dar să-ți miroasă gura, te autoexcluzi.
liver:
(27 Septembrie 2022, 13:56)
ori ca-ti faci casa la ciulnita, ori ca tii economiile la car invatamint, ori ca dai foc la bani, tot aia e...
Un cetatean:
(27 Septembrie 2022, 10:48)
https://www.petitieonline.com/stop_mirosrilor_provenite_de_la_clean_tech Aici exista cadrul de a face pețiți.Cu cat suntem mai mulți cu atât mai bine.
@ OBIECTIV:
(27 Septembrie 2022, 10:42)
de fapt, este clar, tu nu esti obiectiv. esti in realitate sub acoperire.
aici este vorba despre un aspect ilegal, despre un atac marsav la sanatatea si confortul tuturor locuitorilor, despre un atentat la mediu in toate nivelurile - aer, apa, sol, despre  incalcarea ( cu complicitatea cladita pe  interese consistente ) de catre  toate institutiile statului, a dreptului cetatenilor la o viata curata, sigura. tu doar dai semnalul dimensiunii enorme si a caracterului pestilential al acestei ilegalitati si complicitati la nivel inalt ( pentru ca nu stau toate  doar la mana unui sef marunt de judet amarat al apm ialomita, de exemplu, sau gnm ialomita, multe avand girul institutiilor centrale ) in total dispret si lipsa de respect pentru cetatenii care, conform ratiunii - acolo unde ea mai exista, daca mai exista pe undeva - sunt cei pe care acestea ar trebui sa-i reprezinte si sa-i apere.
ce se intampla in amaraciunea asta de judet dar si de localitate - ma refer aici la slobozia - este doar un simptom al unei societati bolnave, al unei Romanii educate ( sa plagieze ), al unei tari al lucrului ( ilegal ) bine facut,  al demolarii pas cu pas a oricarui esafodaj de etica, de morala, de bun simt.
daca am avea niste oameni adevarati, oameni de caracter, oameni verticali, care sa isi poata etala calitatile de lideri adevarati, am mai avea o sansa.
dar, din pacate, cel putin acum, nu e cazul. 
OBIECTIV:
(26 Septembrie 2022, 22:34)
Daca ne luptam pentru aer curat ar trebui sa vedem(sau ar fi trebuit sa vedem pana acum) aceleasi campanii agresive cetatenesti si impotriva combinatului care polueaza de 40 de ani sau impotriva statiei de epurare de la lidl sau abatorului,avicola etc.Aceasta firma recicleaza ceea ce abatoarele nu pot arunca sau nu pot recicla.Daca se inchide aceasta firma oare unele abatoare nu vor avea si ele probleme?De ce nu vedem cetatenii din Ciulnita revoltati impotriva firmei care le-a ridicat nivelul de trai(retea gaz)?Probabil ca aceasta firma plateste impozite la zi si angajeaza muncitori pe salarii peste media judetului iar oamenii sunt multumiti.Cred ca solutia pentru judet si tara in aceste vremuri nu este inchiderea unor firme care merg si doresc sa se extinda ci sprijinul sa remedieze problemele si sa functioneze corespunzator.Altfel ne plangem ca suntem saraci,ca ne pleaca copiii afara si aducem nepalezi sa ne construiasca spitale...
gogu:
(26 Septembrie 2022, 16:02)
Cred ca o rezolvare ar fi sa trimitem petitie direct la Ministerul Mediului , pe aia nu i-o fi manjit mafia locala.
Valentin:
(26 Septembrie 2022, 14:11)
Corupti pană-n maduva oaselor,incompetenti si farà nici cel mai mic gand de indeplinire a sarcinilor pentru care sant platiti regeste.La fel si primarul de la Ciulnita,un corupt si un penal.
contribuabil:
(26 Septembrie 2022, 11:03)
un alt palier in care se demonstreaza impotenta totala a statului roman in toata splendoarea ei.
de la adminIstratiile publice locale, care pot intenta si actiuni in instanta in sfera responsabilitatilor lor fata de comunitata, pana la institutiile indreptatite si, cel putin teoretic, responsabile sa ia masuri categorice  in scopul rezolvarii legale a crizei, toate ne arata incompetenta lor cronica. sefii acestora nu sunt la prima situatie de relevare a imposturii si incapacitatii manageriale in domeniul in care iau banii nejustificati.
cum se explica altfel faptul ca primarii amarate sau simpli cetateni primesc amenzi, li se confisca masinile cu care au transportat deseuri depozitate ilegal, dar aceasta societate care polueaza crunt aerul, solul si apa, fara a-i apartine vreuna dintre acestea, afecteaza viata de  zi cu zi si sanatatea zecilor de mii de locuitori, este protejata fatis,  in cel mai desantat mod cu putinta, de  catre insisi sefii de la apm, gnm, dsvsa, dsp ? de  catre un popescu, un ghiauru, un puia ?  
temeiul acestei ilegalitati este posibilitatea larga - si exersata sistematic - a poluatorului de a-i stimula in inactiunea lor, inactiune blindata de incompetenta.
insasi luarile de pozitie puerile, chiar pline de retard, ale reprezentantilor institutiilor  ne arata ca acesta este adevarul


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Dec 2022
70 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410

Doi scandalagii din Bărbulești, reținuți de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 6 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din Bărbulești, cercetate sub aspectul săvârșirii ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Soțul și-a agresat verbal soția și s-a ales cu un dosar penal!

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitate, ar fi fost agresată verbal de soțul său, un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:10
(80 vizualizări - 0 comentarii)


2

Tânăr din Borănești, la volan cu permisul suspendat

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic, pe DN2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, care circula cu mașina pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:05
(75 vizualizări - 0 comentarii)


3

RAJA Constanța: Lucrare programată în orașul Căzănești, 8-9 decembrie 2022!

În vederea executării lucrărilor de conectare a instalațiilor hidraulice aferente Stației de Pompare din orașul Căzănești, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei din noaptea de joi, 8 decembrie 20 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 15:20
(73 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: Peste 61,988 milioane de euro, autorizate la plata finală în cadrul Campaniei 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 12:25
(111 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Decembrie 2022, 18:20


6

AJFP Ialomița: Înregistrare contracte de chirii la organul fiscal teritorial

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2022, 17:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


7

Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(405 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8
Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(356 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(318 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(524 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(913 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(948 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(1014 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1385 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(922 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1243 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(1989 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului

Miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini având dreptul de a conduce suspendat. Pe șoseaua Ciulniței, din Slobozia, acesta a ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:20
(1556 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Ordine de protecție emise de polițiști la Slobozia și Movila

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au acționat pe linia combaterii și prevenirii faptelor de violență domestică. Astfel, oamenii legii au emis două ordine de protecție, pe numele a doi bărbați ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:10
(1248 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Reținut pentru «tentativă la furt calificat»

Polițiștii din localitatea Grivița au reținut miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din localitate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «tentativă la furt calificat». Acesta a pătruns în ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:00
(1287 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 noiembrie 2022, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 10:30
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Fiind în timpul liber și aflându-se la cumpărături în municipiul Slobozia, plt. adj. șef Zaharia Constantin a găsit pe stradă, miercuri, 23 noiembrie a.c., portofelul piedut de o femeie de 40 de ani. Jandarmul ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 16:00
(1901 vizualizări - 9 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție cu tematică militară

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal «ASTRA» din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Ialomița anunță deschiderea expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 13:45
(1753 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 16,63 milioane de lei, în octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 16,63 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 10:15
(1631 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Reviga

Trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Reviga. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:20
(1681 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,15, pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Platonești, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:10
(1606 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Ion Ion în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Alex în Țățica Rodica apără AUR cu prețul contului de Facebook Adrian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 art în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia WALY în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Nicky Tinta în Coșarul de Ialomița Cetatean de pe str.Filaturii în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Cetățean în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Irina în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Mary în Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar BOAJE ADRIAN în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mary în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu' de la borduri în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Valentin Nichita în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...