Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Canalizare și apă la Slobozia Nouă

Șapte dintr-o lovitură!

Canalizare și apă la Slobozia Nouă

Administrația Soare reia in­vestițiile în sistemul de apă și canalizare din Slobozia Nouă. Consiliul Local Slobozia a aprobat în ședința ordinară de joi, 29 septembrie 2022, un proiect de hotărâre privind «extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în Cartierul Slobozia Nouă». Investiția vizează 7 străzi și are o va­loare estimată de peste 856000 de lei.

Cărările bătute ale investițiilor Consiliul Local Slobozia a decis joi, 29 septembrie 2022, să reia procedurile afe­rente investițiilor în sistemul de alimentare cu apă și canalizare în Cartierul Slobozia Nouă. Proiectul de hotărâre aprobat vizează in­vestiții în valoare de 856200 de lei pentru străzile Cireșului, Nucului, Caisului, Părului, Școlii, Fermei și Vlad Țepeș. Conform do­cumentației, pe aceste străzi, rețeaua de alimentare cu apă va fi extinsă cu 1100 de metri, cea de canalizare menajeră cu 530 de metri, iar cea de canalizare pluvială cu 630 de metri. Decizia reprezintă primul pas în modernizarea Cartierului Slobozia Nouă, în contextul solicitărilor exprese făcute de către consilierii locali ai PSD. «Cu ajutorul Urban SA am identificat o serie de vulnerabilități ale sistemului și am cerut managementului Urban să ne facă o prioritizare a acestor investiții pe bugete multianuale... Este o chestiune extrem de importantă, identificăm surse de finanțare și facem lucrurile bine de la „A la Z“, ca să putem închide subiectul acesta!» a declarat Dragoș Soare, primarul Sloboziei în cadrul ședinței Consiliului Local.

Asfaltarea mai așteaptă Decizia Consiliului Local Slobozia de prioritizare a investițiilor în Cartierul Slobozia Nouă confirmă deblocarea conflictului politic dintre consilierii PSD și cei ai PNL. Reamintim că, în luna iulie 2022, li­derul grupului PSD din cadrul Consiliului Local, Alexandru Potor, a acuzat administrația locală de «erori administrative» privind investițiile. Motivul conflictului l-a reprezentat refuzul administrației locale de a iniția procedurile premergătoare licitației pentru asfaltarea unui număr de 13 străzi din Cartierul Slobozia Nouă. În replică la acuzațiile aduse, primarul Dragoș Soare a susținut că numai 4 din cele 13 străzi pot fi asfaltate fără intervenții ulterioare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Decizia de joi, 29 septembrie 2022, confirmă logica administrativă sus­ținută de administrația locală și oferă un orizont de așteptare realist pentru investițiile din Cartierul Slobozia Nouă. Reamintim că modernizarea rețelei de apă și canalizare în acest cartier este un proces inițiat de către administrația Ionașcu în anul 2009 și abandonat 2 ani mai târziu.

11 milioane de euro pentru extinderea pistelor de biciclete
Primarul Dragoș Soare a declarat în cadrul ședinței Co­siliului Local de joi, 29 septembrie 2022, că intenționează să atragă noi fonduri europene pentru modernizarea străzilor orașului. Valoarea acestor investiții este de 11 milioane de euro. «Este o sumă pe care nu avem de ce să o pierdem... Este o sumă prealocată, destinată extinderii proiectelor existente! Vorbim de benzi de rulare dedicate pentru autobuze, spații verzi, piste de biciclete... Sunt fonduri prealocate care au strict această destinație! Lor li se adaugă linii de finanțare noi pentru reamenajarea spațiilor verzi din oraș, de la malul Ialomiței și până la perdelele forestiere de protecție pentru oraș...» a precizat Dragoș Soare. Orizontul de așteptare pentru finalizarea acestui proces de modernizare a Sloboziei este anul 2028.

10 Octombrie 2022, 07:55 (3229 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Taboo Events promite antifonarea cortului de nunți
Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului
Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar
Au început lucrările la canalizarea «wireless» de la Slobozia Nouă
Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă

Comentariile cititorilor:


manelist:
(13 Octombrie 2022, 22:05)
Cu o frecventa de 2, 3 ori pe saptamana "cartierul", de fapt, catunul sl noua este poluat fonic de manele; politaii locali nu fac nimic, ba te mai iau si la mustruluiala daca ii rogi sa intervina. Se aude seful lor? dar seful sefului lor, adica primarele. Altfel, la alegeri vi insotit de toti lingaii si promiti marea cu sarea. Cum bine a scris comentatorul "Slobozia Noua", cartierul este praf! Nea Soare, inainte de primul mandat, inainte de alegeri, cand umbla pe la porti cersind voturi, se arata siderat de lipsa asfaltului pe strazi, de lipsa trotuarelor, promitea apa potabila, modernizari, ii acuza pe fostii primari ca nu au facut nimic pentru noi. Acum, este infratit cu partidul fostilor primari, il are in consiliul local pe fostul primar si chiar ii continua proiectele idioate.
Mai este putin si termina primul mandat si in afara de 2 parcari intre blocuri (in detrimentul spatiilor verzi si al copacilor, in afara de demolarea catorva garaje, nu lasa in urma nimic notabil. Aaa, pistele de biciclete cu borduri si capace de canal. Sa ne spuna si el si mocionel de ce nu au facut ca restul tarii si al lumii> simple linii trasate cu vopsea, care ar fi fost de 1000 de ori mai ieftine si mai eficiente. Nu mai iesea parandarat cumva?
Telefonistul:
(11 Octombrie 2022, 15:44)
Dar semnal la telefon, cand?
Slobozia Noua:
(11 Octombrie 2022, 12:56)
Am ajuns sa ne plangem in comentarii, cu toate ca stim ca nu ne aude nimeni. Slobozia Noua este un dezastru total. De la strazi, la urmarile unor lucrari neexecutate corespunzator, la iarba netaiata-dar asta tine si de lipsa de bun simt a concetatenilor nostri, luati exemplu de la rromii din zona, care au in fata caselor curatenie bec, la mizeria de pe strazi, de langa putinele cosuri de gunoi, la lipsa unui punct farmaceutic, a unui cabinet medical, a unui loc de joaca pentru copii. Bine ca avem noaptea muzica din toate partile, ca aici lumea nu are limite. Ne distram. Traficul greu pericliteaza nu numai strazile, ci si gardurile, casele oamenilor. Dar politia locala nu are timp de Slobozia Noua. Mai mult cu festivalurile, targurile din oras. Iar denumirile strazilor...de toata jena. Parului, Prunului, Corcodusului, Cimitirului, Marginii care nu este la margine etc. Cred ca nici in curti nu mai sunt peri, ciresi, visini. Sfatul meu: nu mai veniti pe la porti ca sa cersiti voturi, dragi politicieni, riscati sa fiti mancati de serpi, sa va stricati pantofii, sa fiti mancati de caini.
nemultumitu':
(10 Octombrie 2022, 20:28)
Va rog, lamuriti -ma si pe mine. Tot caut strazile Ciresului,Nucului, Parului si Caisului. Sunt toate dupa cimitir?!Eu le gasesc in comuna Slobozia, jud. Giurgiu.
Gogu:
(10 Octombrie 2022, 18:12)
Întâmplător sau nu... chiar am fost de față când primarului i s-a zis de către un subaltern că s-a găsit  proiectul canalizărilor pe Slobozia Nouă prin nu știu ce sertar, actuala administrație pregătindu-se atunci să demareze alte studii etc. etc. etc. Însuși domnul Soare mi-a zis: „vedeți, în loc să lucrăm trebuie să stăm să căutăm proiecte lăsate prin sertare de foștii”. Nu a fost nimic regizat, pur și simplu ăsta este pulsul la Primăria Slobozia... pleacă ai noștri, vin ai noștri și să continuați domniile dumneavoastră...
Vasile Sl Noua:
(10 Octombrie 2022, 13:14)
Strazile cartierului Sl Noua sunt un dezastru total si nu trebuie sa o spunem noi ca sa cunoasca si primarul acest lucru. De la preluarea mandatului nu a pus o roaba de piatra, daramite asfalt.Asfalt nu stiu daca o sa vedem mai devreme de 2030. In imbecilitatea lui, primarul anterior a reusit sa asfalteze totusi 1 strada si 1/2 din Unirii. A asfaltat prost (cel putin cimitirului) dar a asfaltat ceva. Traim ca in Evul Mediu si visam la piste de biciclete sau alte asemenea aberatii administrative. Macar sa puna politia locala sa stea permanent in cartier ca sa stopeze cat de cat fenomenul transportului greu, cu TIRuri, ca distruge strazile prapadite drja si ne distruge si sanatatea. Poate totusi publicati, desi...
sinistratul:
(10 Octombrie 2022, 12:47)
Sa inteleg ca au terminat cu canalizarea pe Geroge Cosbuc... la propriu sau la figurat ?!?
Cartier al municipiului Slobozia, resedinta de judet Ialomita, fara canalizare pe soseaua principala ?!?De zeci de ani se tot promite... prost o fi ala care va mai merge sa voteze indiferent de culoare... asa-i ca e nevoie de obraz gros sa faci politica? 
nemultumitu':
(10 Octombrie 2022, 09:28)
Sigur sunt strazi din Slobozia Noua?! Stiam de strazile Prunului si Marului , dar celelalte fructe .....Ma indoiesc ca exista asa multe strazi noi. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Dec 2022
79 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410

Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(132 vizualizări - 0 comentarii)


2

DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(125 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(71 vizualizări - 0 comentarii)


4

Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(361 vizualizări - 1 comentariu)


5
Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(854 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(737 vizualizări - 0 comentarii)


7

AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(755 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(782 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1171 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(829 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1056 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(1804 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului

Miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini având dreptul de a conduce suspendat. Pe șoseaua Ciulniței, din Slobozia, acesta a ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:20
(1378 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Ordine de protecție emise de polițiști la Slobozia și Movila

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au acționat pe linia combaterii și prevenirii faptelor de violență domestică. Astfel, oamenii legii au emis două ordine de protecție, pe numele a doi bărbați ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:10
(1083 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Reținut pentru «tentativă la furt calificat»

Polițiștii din localitatea Grivița au reținut miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din localitate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «tentativă la furt calificat». Acesta a pătruns în ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:00
(1124 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 noiembrie 2022, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 10:30
(1099 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Fiind în timpul liber și aflându-se la cumpărături în municipiul Slobozia, plt. adj. șef Zaharia Constantin a găsit pe stradă, miercuri, 23 noiembrie a.c., portofelul piedut de o femeie de 40 de ani. Jandarmul ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 16:00
(1719 vizualizări - 9 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție cu tematică militară

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal «ASTRA» din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Ialomița anunță deschiderea expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 13:45
(1547 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 16,63 milioane de lei, în octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 16,63 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 10:15
(1415 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

22 Noiembrie 2022, 17:20


Incendiu la o casă din Reviga

Trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Reviga. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:20
(1535 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,15, pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Platonești, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:10
(1423 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cazuri noi de COVID-19

Luni, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29791, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de duminică, 20 noiembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 13:50
(1166 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Element de muniție neexplodat, găsit pe câmp

Vineri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița a intervenit pentru asanarea unui element ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 13:40
(1229 vizualizări - 0 comentarii)


Parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Ialomița și «World Vision România»

Fundația World Vision România, prin activitățile desfășurate în ultimii ani, își leagă numele de o serie de proiecte care oferă copiilor un spațiu sigur și prietenos în care să-și poată exprima liber opiniile ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 11:20
(1552 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cazuri noi de COVID-19

Duminică, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29788, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 19 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2022, 13:35
(1146 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29785, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de vineri, 18 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2022, 13:20
(1585 vizualizări - 0 comentarii)


Căldărușeanca: Trei persoane rănite într-un accident rutier

Căldărușeanca: Trei persoane rănite într-un accident rutier

Vineri, 18 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2022, 10:20
(1464 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
Mary în Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar BOAJE ADRIAN în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mary în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu' de la borduri în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Valentin Nichita în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia George în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului @pacient2 în Investiții ale Ministerului Sănătății la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cozma în Coșarul de Ialomița Mary în «Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL», lansată și în Ialomița de USR Ion în Primarul Mihăilă vrea pod peste Ialomița, la Buești Corcodel de la Dumitresti în «Uniunea Europeană impune noi ținte pentru agricultura românească!» Pavel A. în «Uniunea Europeană impune noi ținte pentru agricultura românească!» Fanatik în «Uniunea Europeană impune noi ținte pentru agricultura românească!» Corcodel de la Dumitresti în «Uniunea Europeană impune noi ținte pentru agricultura românească!» Mihai în «Uniunea Europeană impune noi ținte pentru agricultura românească!» Dacia în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei GeorgeM în «Fanteziile electorale» ale senatorului AUR Rodica Boancă Dati drumul la comentarii! în Spectacol dedicat «Zilei Naționale a României», organizat de Consiliul Județean Ialomița George.s în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...