Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Canalizare și apă la Slobozia Nouă

Șapte dintr-o lovitură!

Canalizare și apă la Slobozia Nouă

Administrația Soare reia in­vestițiile în sistemul de apă și canalizare din Slobozia Nouă. Consiliul Local Slobozia a aprobat în ședința ordinară de joi, 29 septembrie 2022, un proiect de hotărâre privind «extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în Cartierul Slobozia Nouă». Investiția vizează 7 străzi și are o va­loare estimată de peste 856000 de lei.

Cărările bătute ale investițiilor Consiliul Local Slobozia a decis joi, 29 septembrie 2022, să reia procedurile afe­rente investițiilor în sistemul de alimentare cu apă și canalizare în Cartierul Slobozia Nouă. Proiectul de hotărâre aprobat vizează in­vestiții în valoare de 856200 de lei pentru străzile Cireșului, Nucului, Caisului, Părului, Școlii, Fermei și Vlad Țepeș. Conform do­cumentației, pe aceste străzi, rețeaua de alimentare cu apă va fi extinsă cu 1100 de metri, cea de canalizare menajeră cu 530 de metri, iar cea de canalizare pluvială cu 630 de metri. Decizia reprezintă primul pas în modernizarea Cartierului Slobozia Nouă, în contextul solicitărilor exprese făcute de către consilierii locali ai PSD. «Cu ajutorul Urban SA am identificat o serie de vulnerabilități ale sistemului și am cerut managementului Urban să ne facă o prioritizare a acestor investiții pe bugete multianuale... Este o chestiune extrem de importantă, identificăm surse de finanțare și facem lucrurile bine de la „A la Z“, ca să putem închide subiectul acesta!» a declarat Dragoș Soare, primarul Sloboziei în cadrul ședinței Consiliului Local.

Asfaltarea mai așteaptă Decizia Consiliului Local Slobozia de prioritizare a investițiilor în Cartierul Slobozia Nouă confirmă deblocarea conflictului politic dintre consilierii PSD și cei ai PNL. Reamintim că, în luna iulie 2022, li­derul grupului PSD din cadrul Consiliului Local, Alexandru Potor, a acuzat administrația locală de «erori administrative» privind investițiile. Motivul conflictului l-a reprezentat refuzul administrației locale de a iniția procedurile premergătoare licitației pentru asfaltarea unui număr de 13 străzi din Cartierul Slobozia Nouă. În replică la acuzațiile aduse, primarul Dragoș Soare a susținut că numai 4 din cele 13 străzi pot fi asfaltate fără intervenții ulterioare pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Decizia de joi, 29 septembrie 2022, confirmă logica administrativă sus­ținută de administrația locală și oferă un orizont de așteptare realist pentru investițiile din Cartierul Slobozia Nouă. Reamintim că modernizarea rețelei de apă și canalizare în acest cartier este un proces inițiat de către administrația Ionașcu în anul 2009 și abandonat 2 ani mai târziu.

11 milioane de euro pentru extinderea pistelor de biciclete
Primarul Dragoș Soare a declarat în cadrul ședinței Co­siliului Local de joi, 29 septembrie 2022, că intenționează să atragă noi fonduri europene pentru modernizarea străzilor orașului. Valoarea acestor investiții este de 11 milioane de euro. «Este o sumă pe care nu avem de ce să o pierdem... Este o sumă prealocată, destinată extinderii proiectelor existente! Vorbim de benzi de rulare dedicate pentru autobuze, spații verzi, piste de biciclete... Sunt fonduri prealocate care au strict această destinație! Lor li se adaugă linii de finanțare noi pentru reamenajarea spațiilor verzi din oraș, de la malul Ialomiței și până la perdelele forestiere de protecție pentru oraș...» a precizat Dragoș Soare. Orizontul de așteptare pentru finalizarea acestui proces de modernizare a Sloboziei este anul 2028.

10 Octombrie 2022, 07:55 (4936 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
«Cruciada demolărilor» continuă la Slobozia
Slobozia implementează 23 proiecte de investiții cu fonduri europene și guvernamentale
Asfalt la Slobozia Nouă în primăvara anului 2024
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora

Comentariile cititorilor:


manelist:
(13 Octombrie 2022, 22:05)
Cu o frecventa de 2, 3 ori pe saptamana "cartierul", de fapt, catunul sl noua este poluat fonic de manele; politaii locali nu fac nimic, ba te mai iau si la mustruluiala daca ii rogi sa intervina. Se aude seful lor? dar seful sefului lor, adica primarele. Altfel, la alegeri vi insotit de toti lingaii si promiti marea cu sarea. Cum bine a scris comentatorul "Slobozia Noua", cartierul este praf! Nea Soare, inainte de primul mandat, inainte de alegeri, cand umbla pe la porti cersind voturi, se arata siderat de lipsa asfaltului pe strazi, de lipsa trotuarelor, promitea apa potabila, modernizari, ii acuza pe fostii primari ca nu au facut nimic pentru noi. Acum, este infratit cu partidul fostilor primari, il are in consiliul local pe fostul primar si chiar ii continua proiectele idioate.
Mai este putin si termina primul mandat si in afara de 2 parcari intre blocuri (in detrimentul spatiilor verzi si al copacilor, in afara de demolarea catorva garaje, nu lasa in urma nimic notabil. Aaa, pistele de biciclete cu borduri si capace de canal. Sa ne spuna si el si mocionel de ce nu au facut ca restul tarii si al lumii> simple linii trasate cu vopsea, care ar fi fost de 1000 de ori mai ieftine si mai eficiente. Nu mai iesea parandarat cumva?
Telefonistul:
(11 Octombrie 2022, 15:44)
Dar semnal la telefon, cand?
Slobozia Noua:
(11 Octombrie 2022, 12:56)
Am ajuns sa ne plangem in comentarii, cu toate ca stim ca nu ne aude nimeni. Slobozia Noua este un dezastru total. De la strazi, la urmarile unor lucrari neexecutate corespunzator, la iarba netaiata-dar asta tine si de lipsa de bun simt a concetatenilor nostri, luati exemplu de la rromii din zona, care au in fata caselor curatenie bec, la mizeria de pe strazi, de langa putinele cosuri de gunoi, la lipsa unui punct farmaceutic, a unui cabinet medical, a unui loc de joaca pentru copii. Bine ca avem noaptea muzica din toate partile, ca aici lumea nu are limite. Ne distram. Traficul greu pericliteaza nu numai strazile, ci si gardurile, casele oamenilor. Dar politia locala nu are timp de Slobozia Noua. Mai mult cu festivalurile, targurile din oras. Iar denumirile strazilor...de toata jena. Parului, Prunului, Corcodusului, Cimitirului, Marginii care nu este la margine etc. Cred ca nici in curti nu mai sunt peri, ciresi, visini. Sfatul meu: nu mai veniti pe la porti ca sa cersiti voturi, dragi politicieni, riscati sa fiti mancati de serpi, sa va stricati pantofii, sa fiti mancati de caini.
nemultumitu':
(10 Octombrie 2022, 20:28)
Va rog, lamuriti -ma si pe mine. Tot caut strazile Ciresului,Nucului, Parului si Caisului. Sunt toate dupa cimitir?!Eu le gasesc in comuna Slobozia, jud. Giurgiu.
Gogu:
(10 Octombrie 2022, 18:12)
Întâmplător sau nu... chiar am fost de față când primarului i s-a zis de către un subaltern că s-a găsit  proiectul canalizărilor pe Slobozia Nouă prin nu știu ce sertar, actuala administrație pregătindu-se atunci să demareze alte studii etc. etc. etc. Însuși domnul Soare mi-a zis: „vedeți, în loc să lucrăm trebuie să stăm să căutăm proiecte lăsate prin sertare de foștii”. Nu a fost nimic regizat, pur și simplu ăsta este pulsul la Primăria Slobozia... pleacă ai noștri, vin ai noștri și să continuați domniile dumneavoastră...
Vasile Sl Noua:
(10 Octombrie 2022, 13:14)
Strazile cartierului Sl Noua sunt un dezastru total si nu trebuie sa o spunem noi ca sa cunoasca si primarul acest lucru. De la preluarea mandatului nu a pus o roaba de piatra, daramite asfalt.Asfalt nu stiu daca o sa vedem mai devreme de 2030. In imbecilitatea lui, primarul anterior a reusit sa asfalteze totusi 1 strada si 1/2 din Unirii. A asfaltat prost (cel putin cimitirului) dar a asfaltat ceva. Traim ca in Evul Mediu si visam la piste de biciclete sau alte asemenea aberatii administrative. Macar sa puna politia locala sa stea permanent in cartier ca sa stopeze cat de cat fenomenul transportului greu, cu TIRuri, ca distruge strazile prapadite drja si ne distruge si sanatatea. Poate totusi publicati, desi...
sinistratul:
(10 Octombrie 2022, 12:47)
Sa inteleg ca au terminat cu canalizarea pe Geroge Cosbuc... la propriu sau la figurat ?!?
Cartier al municipiului Slobozia, resedinta de judet Ialomita, fara canalizare pe soseaua principala ?!?De zeci de ani se tot promite... prost o fi ala care va mai merge sa voteze indiferent de culoare... asa-i ca e nevoie de obraz gros sa faci politica? 
nemultumitu':
(10 Octombrie 2022, 09:28)
Sigur sunt strazi din Slobozia Noua?! Stiam de strazile Prunului si Marului , dar celelalte fructe .....Ma indoiesc ca exista asa multe strazi noi. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 22 Sep 2023
121 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)


2

Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(176 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


7

RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(547 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(487 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(471 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(510 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(447 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(423 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(802 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(715 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

În perioada 28 august-8 septembrie 2023, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au realizat un amplu control privind munca nedeclarată în domeniul hotelier. La nivelul județului, au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 09:10
(664 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Spațiului Privat Virtual

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că au fost aduse unele modificările pe portalul ANAF și în cadrul Spațiului Privat Virtual. Formularul web de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2023, 10:30
(762 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În august 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 6,32 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat, în luna august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,32 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 12:25
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 10:40
(928 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 13 septembrie-Ziua Pompierilor din România

Miercuri, 13 septembrie 2023, se împlinesc 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, susținută pe fondul Revoluției Pașoptiste, când o oaste turcă pătrunde pe teritoriul românesc cu intenția declarată ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 08:50
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Începe a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La Casa Tudorii»

În perioada 13-15 octombrie a.c., la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci», din comuna Giurgeni, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 13:20
(946 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 172 milioane de lei pentru motorina aferentă trimestrului II al anului 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, în perioada 1 aprilie-31 iulie 2023. Valoarea ajutorului de stat acordat sub ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 12:50
(1111 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga/Fetești!

Marți, 12 septembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 10:55
(854 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

În perioada 15 august-10 septembrie 2023, în cadrul celor 68 de parohii arondate Protopopiatului Urziceni, 1182 de elevi cu posibilități materiale reduse au beneficiat de sprijin material în valoare totală ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:35
(1088 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Beneficiari de servicii sociale ținuți legați de pat, într-un centru privat

Luni, 11 septembrie a.c., politiștii Secției nr. 5 Jilavele au fost sesizați prin sistemul 112, de către o persoană, inspector în cadrul Consiliului de Monitorizare, Implementare a Convenției ONU privind ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:10
(1269 vizualizări - 2 comentarii)


Protest USR în prima zi de școală: Iohannis a promis «România Educată», dar a livrat «România Eșuată»!

Pentru mai bine de 2,9 milioane de copii a început astăzi un nou an școlar sub semnul eșecului și al haosului. Părinții, copiii și profesorii sunt tot mai nemulțumiți, în timp ce Guvernul PSD-PNL, girat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 14:30
(916 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 107,94 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna august 2023

În luna august a anului 2023, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 107,94 milioane de lei, cu 2 ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 13:20
(1152 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
închiriere apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Cetateanul de rand în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei vai de noi în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei DIP electric în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Dorel în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Acidel în Pregătire continuă în ultrasonografie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Mary în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Pompei în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Dacicus în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Vivi în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal închiriere garsonieră Mamaia Nord în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 garsonieră de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 DIP, DIP, DIP în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Petrică în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» interesat în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Ionica în ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier Doina în Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...