Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Fă-mă, Doamne, angajat la stat!

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat luna trecută majorarea salariilor angajaților din aparatul propriu al primarului Sloboziei. În topul celor mai mari salarii  conduc detașat administratorul public al orașului, Gabriel Olteniceanu, cu 17480 de lei și secretarul Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran, cu 16388 de lei. Pentru cei interesați să muncească, salariul unui necalificat la Direcția de Administrare a Domeniului Public este de 3250 de lei.

Nu aduce anul ce aduce votul Consiliul Local Slobozia a aprobat marți, 22 noiembrie 2022, majorarea salariilor pentru angajații care dețin funcții de condu­cere în aparatul propriu al prima­rului Sloboziei, Dragoș Soare. Conform proiectului de hotărâre, printre cei care câștigă cele mai mari salarii din instituție se nu­mără Valentin Tudoran, secretarul Primăriei, cu un salariu brut de 16388 de lei și administratorul public al județului, Gabriel Olteniceanu, cu un salariu brut de 17480 de lei. Următorii angajați ale căror salarii au fost majorate sunt arhitectul șef al orașului (15295 lei), directorii executivi (între 12455 și 10925) și șefii instituțiilor din subordine. Astfel, șeful Poliției Locale are un salariu brut de 12455 de lei, șeful DADP are un salariu de 13110 lei, iar șeful Direcției de Educație, Cultură și Tineret Slobozia are un salariu de 12455 de lei. Și exemplele pot continua!

Nici ca executant sau necalificat nu e rău O dată cu șefii, au beneficiat de majorări de salarii și angajații cu funcții de execuție. Astfel, în topul celor mai bine plătiți sala­riați din aparatul propriu al prima­rul Sloboziei conduce auditorul, cu un salariu brut de 6555 lei. De asemenea, consilierii angajați ca personal contractual au salarii care oscilează între 5900 și 6337 de lei. Un consilier la «achiziții publice» poate câștiga până la 6337 lei, un polițist local «superior» tot 6337 lei, iar un șofer între 3933 și 4545 de lei. Ca fapt divers, vom adăuga că nici ca muncitor necalificat la DADP nu se moare de foame. Astfel, pentru această funcție, un angajat poate câștiga 3250 de lei. Cel mai mic salariu, ca îngrijitor la Direcția de Asistență Socială, este de 3000 de lei.

12 Decembrie 2022, 07:55 (11441 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Proiectele Sloboziei, blocate de procese
Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(15 Decembrie 2022, 23:06)
Offf ... ca si la noi la munca in privat e rau ... 95% lucreaza pe minim pe economie indiferent ca e inginer sau maturator ...pe hartie (statul de plata). Si cand te uiti pe pontaj lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri.  Dar nu zicem nimic ca pe langa statul de plata oficial mai incasam tot atat la negru. Sau si mai bine lucram la negru ... unii dintre noi. Si stai sa vezi ca ultimele  NIR -uri la inghetata din tot judetul sunt din 2021. Daca nu s-au vandut ... csfncsf :))) Casa de marcat este dar batem pe ea 3 vanzari la sfarsitul zilei. Daca vrei sa platesti cu cardul du-te la Lidl. Cand ceri la un patron sa-ti vireze salariul pe card (salariul real pe care l-ai negociat) se schimba la fata. Toata lumea din privat de la patron la maturator e megafericita cand reuseste sa pacaleasca statul. Si majoritatea comentatorilor anticoruptie de aici si de aiurea sunt primii care baga mana in buzunar sa dea spaga daca i opreste tipul de la circulatie sau daca merg la spital. Pe motiv ca poate scapa de amenda, pe motiv ca daca nu-i dai doctorului nu se uita la tine. Si tot asa. TOTI VORBIM DE ANTICORUPTIE DAR NU FACEM NIMIC. Astia care "stiu ei " ca se dau posturi pe pile de ce nu merg cu dovezile lor la procuror ?? De anticorupti ce sunt de aia nu merg.
ION:
(14 Decembrie 2022, 14:12)
Are sa vina timpul cand salariile bugetarilor nu mai pot fi platite, pentru ca nu mai permite bugetul sau  se vor mari impozitele si taxele. O tara in care bugetarii sunt si multi, au sararii mai mari decat in restul din economiei, un mare jaf la drumul mare 
Mary :
(14 Decembrie 2022, 12:19)
Ei, au o țară că afară. Ce îmi place?! Atunci când vin alegerile, sunt smeriți, fac promisiuni că noi o s-o ducem bine și stau cu mâna întinsă și cerșesc votul. Unora chiar le iese! ;)))
Las Fierbinti :
(14 Decembrie 2022, 09:08)
Si nu fac o comparatie de dragul de a o face.La primăria municipiului se intampla exact ca in comedie.Numai că în film e doar o secretară, la noi ...mai multe.Primarul e primar, mai o scaldă, mai o freacă, prefectul județului trebuie si el mulțumit..ca de ...trebuie cotizat mai departe la partid..ehe...fratilor,s a descoperit acum,mai nou că șoseaua din fata casei de cultură a sindicatelor...nu are fundație...sa mor io!!!S a sistat tot,sa vina 50 de firme, care mai de care mai " de partid ",si sa constate. Stiti cine lipsește?Robi...sa investigheze...
Emil pentru consiler:
(13 Decembrie 2022, 22:20)
Ai sărit peste " 12 Decembrie 2022, 16:57) Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare"..oare de ce ?...te incadrezi la 1 ...se observă că ai lipit afișe..
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 20:27)
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.

Nu am lipit afise si nici pe sub birouri nu am stat sa pot ocupa un post. Daca tu te gandesti la asta si ai sta nu toti fac asta sa stii draga mea. Am mai zis-o ca strugurii sunt acrii si e mai usor sa te plangi pe aici decat sa inveti o bibliografie sau o tematica pentru un post public. Continua sa crezi ca orice post e pe pile ca tot aici o sa stai sa plangi si peste cativa ani.
ComunistulNostalgic :
(13 Decembrie 2022, 17:18)
Eu ma refeream strict la tine consiliere, nu la aia care se angajează pe pile în primărie. După nume, bănuiesc ca ești consilier la primăria Slobozia.
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.
Dina pt consilier:
(13 Decembrie 2022, 13:27)
Consilier, la o simplă căutare pe goăl ai să vezi că au fost cazuri chiar în Ialomița care au fost dezbătute chiar în presă și cercetate, vis a vis de sporuri și alte beneficii. Rău este că sa pus batista pe țambal, fapt tipic ialomițean. Restul dai dacat GALGARA de infractor, dai cu tupeul caracteristic hoțului prins cu mana până la cot, la furaciune.
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 11:20)
Oana pt consilier: Ai vazut tu cu ochii tai vreodata bonusuri sau sporuri acordate intr-o primarie? Sa vorbesti fara sa iti legi creierul la gura.

Sa mai desteptat taranul? Probabil s-a. Asta explica multe cu statisticile alea cu analfabetii functionali.

Carmen: E mai usor sa latri cand timpul iti permite berechet pe facebook si pe ziare decat sa pui mana pe treaba.

Consilieri: Analfabetii functionali exista. Iar articolul ii sustine. Asta ai inteles tu ca toti angajatii iau 18000 lei? Incearca sa nu citesti doar titlurile.Daca orice angajat din primarie lua 18000 lei era bataie pe concursuri. Ca e totul pe pile? Strugurii sunt acrii.
@Consilieri:
(13 Decembrie 2022, 09:07)
Pentru consilierii din primārie. Ne-ați liniștit. Nu sunt salarii nete pentru cā subt brute. Adicā nu luați în mânā 18000 lei pentru cā 4500 lei vi-i virațiA la pensie. Cine nu ar vrea sā i se vireze la pensie, lunar 4500 lei? Și aveți tupeul sā țipați cā v-au înghețat salariile.
carmen:
(13 Decembrie 2022, 08:35)
voi astia care ziceti ca noi bugetarii, suntem angajati pe pile....ati dat vreodata vreun concurs la o institutie publica? ati parcurs macar bibliografia (ca titluri!)? vorbiti asa ca sa va treziti ca scrieti. 
daca la banca te "vinzi frumos la interviu", la noi trebuie sa dai concurs. si e ceva de invatat! stiati ca prima lege obligatorie este constitutia romaniei? ati avut curiozitatea vreodata sa o rasfoiti? va zic eu. NU. comisia de concurs evident ca e "numita" de "ei", ca doar se numeste prin dispozitia primarului. 
diferenta intre functia de consilier (functie) si consilier (al consiliului local o stiti)? va spun eu unde sa o cititi. in codul administrativ. 
Daria :
(13 Decembrie 2022, 07:55)
Oameni buni,toată "crema"este la consiliul local,și chiar dacă ar fi un post de angajare și cu examen, tot dintre ai lor vor întra.Sursa sigura ,se întra numai cu pile și cu examenul pregătit. Asta este România noastră!
Oana pt consilier :
(13 Decembrie 2022, 06:06)
De pff consilier, nu ești decât un produs reciclat, mergi in privat la muncă sa vezi cum se câștigă banii, cu câtă muncă, umilință și stres nu mai freca menta cu propagandă ordinară de trântor. Salariile voastre nu justifică munca prestata de voi, cu ce sunteți voi mai presus că luați salarii barosane, bonusuri, sporuri față de un tractorist ori un constructor da zicem, cu ce de consilier. Pai tu muncești dle tare in clanță? Posturile in primarii spre ex, toți știm cu sunt scoase la concurs, câștigă locul un neam al primarului, ori a secretariatului, ori nevasta lu vreun var, dacă nu vro pițipoanca gata oricând să meargă cu chilotei in mana la vreun amarat de motel hogeag in drumul către ședința cu prefectul. Stai cuminte că să mai deșteptat țăranul.
Consilier:
(12 Decembrie 2022, 20:33)
WALI:
(12 Decembrie 2022, 16:57)
Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare. Asta este acum competenta ca a conducerii Primariei!

Raspuns. Cum stai cu competentele la gramatica? "... conducerii Primariei, nu conduceri". Sunt sigur ca te-ai incadra perfect la acele note de 1 si 2.

Marin:
(12 Decembrie 2022, 15:46)
Și un profesor cu studii superioare, grade și vechime, câștigă mai puțin decât un șofer în primărie... Foarte tare, d nilor guvernanți...

Raspuns. Aparent vorbesti prostii. In 2022, salariul unui profesor debutant, adica fara experienta, grade si vechime, asa cum zici tu, este de 4100 lei brut, ceea ce este peste salariul unui sofer.

ComunistulNostalgic :
(12 Decembrie 2022, 17:49)
Alooo, domnu "consilier cu studii superioare", nu te mai [email protected] atât pe tine cu studiile alea ca tu ai fost ales de proști prin vot, probabil sa n-ai nicb 4 clase...

Raspuns. Astia de lucreaza la primarie nu sunt alesi de prosti prin vot. Astia dau un concurs pe post. Ai votat vreun angajat din primarie pana acum? 


Pt.consilier:
(12 Decembrie 2022, 19:03)
Pentru ca examenele sunt aranjate de cei care conduc institutiile publice.Comusiile de concurs sunt numite de ei.Acum ai inteles?

Raspuns. E o conspiratie impotriva ta. Asa ai auzit ca se intampla la primarie la slobozia? Ai participat la vreun post scos pana acum?
Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Feb 2023
120 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(264 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(266 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(480 vizualizări - 0 comentarii)


3
Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(376 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(391 vizualizări - 0 comentarii)


5

APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(549 vizualizări - 0 comentarii)


7

Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(463 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(453 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(425 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

31 Ianuarie 2023, 18:40


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(712 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(813 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(646 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(951 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1003 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1076 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1123 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1004 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1366 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(977 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1414 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1283 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1225 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(1169 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(1104 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(1018 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(943 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(1278 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
CETATEAN în Subprefectul Babagianu a găsit vinovații pentru blocarea drumurilor județene Mary în Control al Gărzii Naționale de Mediu la Clean Tech Internațional Ciulnița Mary în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene Mary în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia Doctoru în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia Sofer tir în Subprefectul Babagianu a găsit vinovații pentru blocarea drumurilor județene Un cititor în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 1 februarie 2023 @Corcodel de la... în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Pas cu pas în Elevii din Ialomița intră în vacanță în ultima săptămână a lunii februarie Urziceni în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene Gogu în Elevii din Ialomița intră în vacanță în ultima săptămână a lunii februarie Corcodel de la Dumitresti în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Corcodel de la Dumitresti în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene vox în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia Altex în Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia Cetatean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene ONGistul în Control al Gărzii Naționale de Mediu la Clean Tech Internațional Ciulnița De acord în Subprefectul Babagianu a găsit vinovații pentru blocarea drumurilor județene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...