Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Orașul lui Soare Răsare

Orașul lui Soare Răsare

În urmă cu 3 ani, Dragoș Soare era doar un outsider pe care nimeni nu-l credita cu vreo șansă la fotoliul de primar al Sloboziei. În urmă cu 2 ani, la început de mandat, același Dragoș Soare susținea că va respecta promisiunile de campanie. Nu l-a crezut nimeni, că doar de-aia s-au inventat campaniile electorale. În ianuarie 2023, Slobozia e exasperată de apetența primarului Dragoș Soare pentru șantiere în Slobozia. Și mandatul e abia la jumătate...

Cine-mi este Soare? Când a intrat prima dată Soare în Primărie orașul a râs. Eram după 30 de ani de promisiuni electorale și 6 ani trăiți cu «groapa lui Stoica»... Nu ne mai impresiona nimic. «Am intrat în Primărie, informal, de o săptămână, și am înțeles ce ne așteaptă. Va fi un drum greu... Dar cu cât va fi mai greu, cu atât vom fi mai bătăioși!» a declarat Dragoș Soare atunci. «Vorbe, ca și ăia dinaintea ta...» i-a strigat orașul în spate. În primul an, Soare a părut ca face figurație. A vânat șefii de departamente care îl sabotau, a făcut «ghișeul unic» pentru care l-au înjurat funcționarii de pe toate alea 4 etaje câte are Primăria, a anunțat că va potabiliza apa de două ori pe lună, s-a plâns că plătește credite de 5 milioane de lei pe an în contul investițiilor bugetofage... Dar orașul n-a avut nici înțelegere, nici milă: «Ce, mă!? L-am pus eu să se facă primar?! I-a plăcut, acuma să stea capră...». Și Soare a stat, cam până prin mai 2021, când i s-au întărit genunchii administrativi. Atunci a luat prima lui decizie de primar cu... vorba ceea. A reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL, blocând o investiție pentru care Slobozia a plătit de două ori și nu a primit niciodată nimic. «Este inacceptabil ca o firmă să-și bată joc de un oraș întreg pe bani publici. Vom relua procedura pentru lucrările restante!» a declarat atunci. Dar nimănui nu i-a mai păsat, deja ne învățasem cu apa!

Ne iese râsul prin piele O vreme iar a fost liniște și pace la Slobozia. Soare a declanșat operațiunea «Gazonul», s-a rățoit la proprietarii de garaje amenințându-i că le ridică, a reorganizat departamentele prin Primărie... Mă rog, treburi plicticoase, de edil de capitală de județ. Apoi, a dat prima lovitură. Întâi a reamenajat două locuri de joacă. «Mare lucru!» a zis orașul. În 3 luni le vandalizează... Apoi a deschis șantierul din Orășelul Copiilor: «Ce-am avut și ce-am pierdut... Oricum nu ne mai puteam duce copiii acolo!». Au urmat parcările din zona MB! Apoi garajele moștenite din proprietar în proprietar, de la Revoluție încoace... «Asta-i bătaie de joc? Și ce dacă n-am acte? Cine e Soare să mă deranjeze pe mine?» a urlat orașul cât l-au ținut plămânii rețelelor de socializare. Dar Soare nu s-a lăsat până n-a adus Slobozia pe locul 3 în topul orașelor din România cu cele mai multe locuri de parcare raportat la numărul de mașini. Iar acum nu-l mai oprește nimeni... A deschis șantiere în Ansamblu PECO, a înroșit cu dungi de zgură pentru biciclete Bulevardul Unirii și Bulevardul Chimiei până-n poarta Prefecturii, a deschis un șantier la marginea orașului, pentru autobaza de autobuze electrice. «De aia nu-mi pasă... Dar să lase trotuarele în pace și să nu mai facă parcări! Ați văzut-o pe-aia de pe Ștefan cel Mare?! Nu mai pot trece mașinile de grija parcărilor lui...».

Ce e mai rău, de-abia urmează În ianuarie 2023, din Slobozia europeană promisă de toți primarii înaintea lui Soare s-a ales praful. Șantier pe Matei Basarab la ieșire din Slobozia, șantier în buricul târgului, la statuia lui Mihai Viteazul, șantier la gară, șantier la moară... Și Soare nu se mai oprește. Promite șantiere în licee, în parcuri, în cartier la Bora, la Slobozia Nouă nu mai zicem... Pe la mijloc de ianuarie ]n 2023, orașul n-a mai răbdat și ne-a pus să-l întrebăm ce are de gând cu noi. A răspuns, că n-are obiceiul să fugă: «Credeți că eu nu-mi dau seama?! Că doar trăiesc în orașul ăsta! Ce, doar presa are ochi? N-am și eu mașină, nu-mi rup și eu planetarele?! Dar ce să fac, dacă până acum n-a venit nimeni să facă... Avem 10 milioane de euro pentru investiții anul ăsta. Trebuie să îi cheltuim! Iar anul ăsta multe dintre șantiere se închid... O să vedeți, o să ne fie bine mai curând decât ne închipuim!». Nu l-am crezut, că Primăria e plină de zvonuri. Vrea inel de centură în jurul orașului, vrea pod peste Ialomița, vrea internate cu piscină pentru elevii de liceu, vrea pasarelă cu lift la pod, vrea «hub agricol», ce va mai fi fiind și ăla... E periculos Soare ăsta! Și prin oraș se aude că mai vrea un mandat ca să mai deschidă niște șantiere. Să nu ziceți că nu v-am spus la vreme!

28 Ianuarie 2023, 14:40 (11602 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia: Parcare auto cu 139 de locuri pe strada Răzoare
Slobozia a devenit oraș european
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(3 Februarie 2023, 00:49)
Cu siguranta sunt si lucruri bune ... ca si ailalti au facut si lucruri bune. Spre ex. Stoica a asfaltat drumul de la Gara la Puscarie. 10 ani mi am rupt masina pe rosturile de dilatare ale vechiului drum. Si poate sunt si altele. Dar nu este suficient !!!! Si nici ce vad eu in oras acum nu este suficient. La Casa de cultura e ca la Mariupol. Este de prost gust sa nu poti sa pui macar niste piatra ca oricum o sa foloseasca pentru viitoarea fundatie a drumului. Da ... la intersectia aia unde dom' Primar zice ca drumul e fara fundatie desi eu n-am vazut nici o gaura pe acolo in ultimii 8 ani. Si sa nu dai tu cu nimic pe sosea dupa mini inghetul asta iar e de prost gust. Cred ca chestia a fost premeditata ca nu au scos nici calmatoarele de trafic de la zebre. Daca venea zapada mare le luau utilajele cu totul dar ... deh ... nu auvut noroc sa cumpere altele noi. Ar mai fi cum ar mai fi daca dom' Primar reuseste sa ramana cinstit si sa nu dea tunuri ca predecesorii sai. Pana acum n-am auzit nimic ... de rau. :)) 
Al I Cuza:
(2 Februarie 2023, 22:42)
Domnul primar nu are o problema in a aproba cele mai inutile cheltuieli, doar pentru educatie nu sunt bani.. La liceul Cuza, unde directorul este prietenul primarului se cheltuiesc bani fara numar sau utilitate:
- zeci de camere de supraveghere
- sistem de access mai ceva ca la metrou
- laborator modern audio-video devenit de altfel biroul directorului
Care e logica aici?
cotizanți!:
(31 Ianuarie 2023, 12:53)
Domnule Primar, înțeleg sau poate ca nu,dar simplu la o întrebare? nu doriți sa rezolvați cazul cu terminarea lucrărilor din fata hotelului Select? sau îmi dați și mie unul din autoturismele dv,sau ale Consiliu Județean sa nu mai rup eu mașină personala? mai mult nu am pretenții. mulțumesc anticipat!
Mary :
(31 Ianuarie 2023, 12:43)
Se spune că decât să repari o casă în totalitate, mai bine construiești alta. Concret, Piața Mihai Viteazu a fost construită și asfaltată ca afară. Dece a trebuit să fie stricată?! Trotuare pe care puteau fi trasate spațiul pentru biciclete, ori trotinete, dece a trebuit să fie stricate?! Probabil urmează parcurile cu înlăturarea pomilor. Apropo, câți pomi a sădit actuala administrație?! Salut proiectul cu sala polivalentă, sau parcul pentru energie verde. Nu vreau să enumăr greșelile care s-au făcut în trecut, fără să nu le vedem pe cele actuale. Și ca să vă răcoriți, în plină iarnă, nu vă propun să curățăm trotuarele de zăpadă, că vă încălziți și trebuie să beți apă ... plată. Mai toți primarii spun că nu le ajung un mandat pentru a termina tot ce și-au propus, deoarece în primii doi ani analizează ce au făcut, sau nu, predecesorii. Ca la noi.
Contribuabil:
(30 Ianuarie 2023, 15:33)
Este adevarat ca s-au facut parcari si asta este bine dar nimeni nu a mai trecut pri anumite zone sa vada daca mai sint marcate corespunzator sau daca mai exista marcajele initiale. Ma refer la parcarea interioara de la Sc nr 2 dib b.dul Cosminului in spatele Hotelului Central unde nu s-au mai executat marcaje de la infiintare si unde sintem sunte blocati tot timpul de masinile parcate în fata locurilor de parcare.Am sesizat aspectul de nenumarate ori dar degeaba.sa vedem la primavara cand o sa fie vremea buna daca se va deranja cineva sa indrepte lucrurile ca banii îi platim pe locuri de parcare amenajate necorespunzator.
CURIOS:
(30 Ianuarie 2023, 12:56)
E ca-sa vezi,80% din proiecte apartin fostului primar.Bine ca se incearca modernizarea oraselului nostru cu bani europeni,ideea e cum sunt realizate aceste proiecte costisitoare(SUPARA EVALUATE) si cand vor fi finalizate.Exemplu:oraselul copiilor care a ingitit un milion de euro si daca faci greseala de a petrece timp in cadrul parcului pleci cu senzatia ca ai stat intr-un loc aflat in paragina ,asa arata acum,sa vezi la primavara....
WALY:
(30 Ianuarie 2023, 11:07)
Majoritatea ,,comentatorilor,, sunt din gasca liberala. Deci nu va asteptati la ceva viabil si concret din partea acestora. Numai vorbe goale, propaganda desantata si publicitate, [CA LA CATENA].   
Nu mai o sa avem primari si functionari isteti cu aceasta gascA !
@ fost votant :
(29 Ianuarie 2023, 14:03)
crezi ca poti sa ne spui  cateva lucrari mari, de investitii, de pe vremea lui pinter  ?
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:36)
deci sa continuam - primarul mai vrea pod peste ialomita spre ciulnita ?
sunt lucruri pe care si le-au dorit si fostii. ramane ca  odata cu acestea o sa vedem capacitatea  lui de a le initia si de a a le pune in opera si de a le oferi, functionale,  locuitorilor.
dar pentru astea i-ar mai fi necesare cel putin vreo doua mandate. eu i le doresc.
sa vedem daca, prin ceea ce va reusi efectiv sa faca, va dovedi ca si le doreste si el cu suficienta tarie.
si totusi sa nu ne lasam dusi de val. mai toti directorii ( cu vreo doua excepttii ) sunt aceiasi de la stoica incoace.
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:00)
ca articolul de fata este pur publicitar, de campanie electorala (cu toate ca abia a trecut de jumatatea mandatului) (...) nu se poate contesta, dar diferentele intre primarul de acum si ultimii doi primari sunt vizibile nu atat prin actiunile din santierele municipiului (care de fapt sunt proiecte initiate in mandatele anterioare - si cel cu pistele de biciclete care are un hop dificil, greu de acoperit, odata ce anuleaza cateva sute de locuri de parcare, si cel cu autobaza, si cel cu indepartarea garajelor care toate au avut contracte de concesiune ce se finalizau esalonat prin 2017-2022), cat prin hotararea dovedita  de face ceva concret. cat de efciient va fi el ? vom vedea cand se vor materializa alte proiecte vitale pentru slobozia - potabilizarea apei (nu cea clamata aproape indecent de urban, ci cea reala, pe care o vor constata insisi locuitorii), urbanizarea municipiului plin de noroi sau de praf (depinde daca ploua sau nu) inclusiv prin vitalizarea deadepeului, o entitate amortita, greoaie, lipsita total de initiativa, atingerea unui final concret si folositor pentru parcarea subterana (ca doar nu va ramane ca sit arheologic pentru posteritate), finalizarea lucrarii de pe chimiei, aflata acum in mare nevoie de studii, expertixe, proiecte, dar si altele similare. cel putin ultimele doua, dar si altele pe care el insusi le va initia si le va urmari de acum inainte (sa nu uitam ca un proiect are o perioada foarte lunga de punere in opera, cu faze interminabile pana la transformarea sa in lucrari de santier si mai apoi in obiective finalizate si receptionate) pentru a le materializa, ne vor arata reala sa capacitate de a trece peste, uneori, insurmontabilele piedici ale mecanismului birocratic-administrativ. si inca ce mai vrea el? centura de nord sau de sud sau inel? pasarela peste varianta
fost votant:
(29 Ianuarie 2023, 11:56)
Panta pe care o au unele troruare "reabilitate" este foarte periculoasa. Nu sunt rau intentionat dar lucrurile nu se misca in directia corecta. Au micsorat trotuarele, pietonii trebuie sa mearga in sir indian, nu au fost in stare sa asfalteze rahaturile pe care le-au sapat in dreptul trecerilor de pietoni, in fata la casa de cultura este prapad. De la Pinter orasul nu a mai avut un primar capabil.
Ela:
(29 Ianuarie 2023, 11:42)
A distrus spațiul verde, gardul viu , a smuls tot; a tăiat copaci, n a plantat alții în loc, înainte aveai trotuarele umbrite, aveai unde sa parchezi o mașină la umbra, acum mergi ca in desert; copii, oameni în vârstă merg prin soarele care dogorește, că doar suntem în Bărăgan, se știe ce temperaturi avem, n are toată lumea mașini...cu ce l deranja gardul viu care umplea orașul de verdeață? Pe B-dul Cosminului, pe lângă trotuar era un spatiu cu pământ în care puteau fi plantați copaci, flori....l a umplut cu beton. Și gazonul ăla care în unele locuri e numai smocuri trebuie udat tot timpul; avem așa multi bani pt apa? Sau sunt niste interese, de unde e cumpărat gazonul ăla? Orașul nu e al lui, e al nostru; i am zis noi că vrem un oraș chel fara verdeață? I am zis noi că vrem sa leșinam vara pe afara? I am zis noi că vrem șantiere? Primul care vine și promite că va umple orașul de verdeață și l înfrumusețează pe ăla îl votam data viitoare!!!!!
Misu:
(28 Ianuarie 2023, 22:10)
Numai cine e rau intentionat sau nu are capacitatea de a deschide ochii ar putea sa spuna ca lucrurile nu se misca…timid la inceput, dar din ce in ce mai pronuntat si cu viteza in directoa buna. Sanatate, ganduri bune si luminate decidentilor, executantilor si cetatenilor acestui oras. Cu ganduri bune…se pot face lucruri pentru un viitor mai luminos! Sanatate si celor care citesc acest comentariu!
CETATEAN:
(28 Ianuarie 2023, 22:09)
Sincere felicitari domnului primar, dar sa nu uite de cele mai mari 2 probleme ale orasului: 1. Poluarea de la Clean Tech din Ciulnita si 2. Potabilizarea apei! Fara rezolvarea acestor 2 probleme toata munca lui este in zadar!
Visatoru:
(28 Ianuarie 2023, 18:04)
Chiar daca articolul se prezintă că un material publicitar la adresa primarului Soare, esență este adevărată!sa nu uitam că în ultimii 30 de ani ne au fost livrate numai promisiuni și minciuni!și de fiecare data ne cereau insistent sa le oferim și al doilea mandat să poată pune in aplicare ce au gandit in primul mandat!la ce se întâmplă acum în oraș inclin sa cred că Soare vrea sa strice această tradiție și să solicite un nou mandat de primar pe meritate!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 24 Mar 2023
168 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au desfășurat activități informativ ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:40
(122 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

În perioada 22-24 martie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează o serie de activități de promovare a profesiei în rândul elevilor aflați la final de ciclu liceal. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:30
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Miercuri, 22 martie a.c., în zona localității Rași, un autobuz ce transporta muncitori, pe ruta Călărași-Buzău, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În mijlocul de transport se aflau 41 de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2023, 07:30
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Martie 2023, 19:10


IȘJ Ialomița: Peste 2000 de elevi au participat la simularea Evaluării Naționale

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, la nivelul județului nostru, simularea Evaluării Naționale s-a desfășurat în 78 de unități școlare, înregistrând 2265 de elevi înscriși ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 16:30
(345 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: Luni, 27 martie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, luni, 27 martie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 10:30
(300 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2 ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 17:10
(366 vizualizări - 0 comentarii)


7
RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 15:15
(406 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice, asocierile și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 11:40
(439 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orelor 22,30, pompieri dini Urziceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Dridu. Pentru misiune ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 10:20
(386 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(1019 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(872 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(834 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(983 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(761 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(884 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(963 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(959 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(992 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(1103 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(995 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(1147 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1403 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1546 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(1956 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(1591 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(2215 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(1943 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(2201 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...