Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Scandal la Școala Gimnazială «Sf. Andrei» Slobozia

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Tatăl a doi elevi din cadrul Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia dă peste cap activitatea didactică, amenințând cadrele didactice, dar și părinții. Învățătoarea copilului cel mic, de exemplu, este permanent hărțuită, iar în timpul unei ore a fost filmată, imaginile ajungând pe internet. Acesta a avut o atitudine similară și față de fosta învățătoare a copilului cel mare, elev în clasa a V-a la aceeași școală. Unitatea de învățământ confirmă incidentele, însă o măsură concretă nu a fost încă adoptată. Până acum, părinții nemulțumiți de întreaga situație au primit doar «răspunsuri la sesizări».

Părinții reclamă atitudinea bărbatului Sub protecția anonimatului, un părinte al cărui copil este coleg de clasă cu fiul cel mic al bărbatului recalcitrant, pe numele său Ionuț Adrian Ghica, dezvăluie într-o adresă transmisă redacției noastre comportamentul greu de imaginat pe care bărbatul îl are față de învățătoare, dar și față de ceilalți părinți. Femeia a fost amenințată pentru că a refuzat să-l favorizeze pe copilul bărbatului recalcitrant, elev în clasa a II-a. «El vrea tratamente speciale acordate de către profesori și învățător pentru copiii lui. Doamna învățătoare NU se pretează la asemenea acțiuni, fapt pentru care domnul a trimis mesaje de amenințare la adresa dumneaei. Pentru că doamna tot NU a cedat presiunilor lui de a favoriza copilul la clasă și de a îi da calificative nejustificate, acesta a reluat amenințările la un nivel mai mare și a trimis e-mail-uri de defăimare a membrilor familiei sale». Mai mult, potrivit aceleiași sesizări, învă­țătoarea a fost filmată în timpul unei ore de curs chiar de către copilul bărbatului, cu ajutorul unui smartwatch. «Cu ajutorul ceasului purtat de copil, a înregistrat în timpul orelor de curs, fără a avea acordul părinților și al doamnei învățătoare. Folosindu-se de aceste înregistrări audio, a postat apoi un filmuleț pe platforma YouTube, însoțit de mesaje de defăimare a cadrului didactic. În urma acelui videoclip, noi, părinții ne-am autosesizat și am purtat o discuție cu direcția școlii. Au fost sunați și soții Ghica pentru a participa la sedință, însa doamna directoare a spus că nu răspunde niciunul dintre ei. Totuși chiar în acele momente de discuție, postarea de pe platforma de YouTube a fost ștearsă». Încercarea părinților de a-i cere bărbatului socoteală pentru atitudinea pe care a avut-o s-a transformat, de această dată, într-un calvar. «După acea întrunire, domnul Ghica a trimis mesaje de amenințare altor doi părinți, astfel încercând să știrbească imaginea acestora la locul de muncă. (...) Unii din părinți se tem de acest om: se tem pentru siguranța serviciului lor, se tem pentru siguranța lor, se tem pentru siguranța copiilor lor» se mai arată în respectiva sesizare. De furia bărbatului nu a scăpat însă nici fosta învățătoare a copilului, în prezent elev în clasa a V-a al aceleiași școli unde studiază și fratele său mai mic. «Nu este primul caz de hărțuire a cadrului didactic din școală. Pare a fi un mod de a acționa al domnului Ghica, anul trecut hărțuind în repetate rânduri învățătoarea copilului mai mare!» se mai arată în petiție.

Măsurile se lasă așteptate Având în vedere atitudinea abuzivă a bărbatului asupra învățătoarei, se pare că femeia ar fi făcut demersuri de a se muta la o altă școală. Ceilalți părinți vor însă ca doamna învățătoare să rămână în continuare alături de copiii lor, explicând că: «Doamna noastră învățătoare este un cadru didactic cum rar se mai găsesc, iar părinții apreciază profesionalismul acesteia. Lucrează suplimentar cu elevii, pe timpul ei, copiii stând câte două ore pe săptămână în plus la școală, pentru a lucra cu doamna. Domnul Ghica a refuzat ca al lui copil să participe la aceste ore suplimentare, a refuzat participarea lui la concursuri. (...) Doamna învățătoare, pe lângă faptul că este un om puternic din toate punctele de vedere, este empatică, plăcută de elevii dumneaei (...)». Condu­cerea Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia confirmă incidentele provocate în unitate de Ionuț Adrian Ghica, însă o măsură concretă împotriva faptelor reclamate de părinți nu a fost luată. Într-o adresă oficială înaintată ziarului nostru, oficialii școlii susțin că: «În ceea ce privește situația la care ați făcut referire am încercat medierea conflictului dintre părinte și cadrul didactic și am răspuns sesizărilor persoanelor implicate». Cazul este binecunoscut și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, instituție care s-a rezumat la a dispune doar câteva inspecții tematice ce au vizat-o tot pe învățătoarea umilită de tatăl elevului său.

Scandaluri publice la Primăria Perieți
Ionuț Adrian Ghica este fostul secretar al Primăriei Perieți, instituție pe care a părăsit-o din cauza a numeroase scandaluri publice pe care le-a creat. Se pare că acesta a fost acuzat de faptul că ar fi agresat-o pe Elena Cristea, fostul primar al localității. De furia sa nu au scăpat nici inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă. În anul 2011, două funcționare ale instituției venite în control la Primăria Perieți au fost amenințate și înjurate pentru că au aplicat o sancțiune. Ca să scape de furia fostului secretar, femeile s-au baricadat în mașina de serviciu. În cauză ar fi fost deschis un dosar penal pentru «ultraj».

DREPT LA REPLICĂ
CATRE,
REDACTIA ZIARULUI INDEPENDENT

            Subsemnatul, Ghica Ionut Adrian, urmare aparitiei in data de 9.06.2023  in  Ziarul Independent a articolului “Scandal la Scoala Gimnaziala Sf. Andrei Slobozia. Profesori si parinti terorizati de tatal a doi elevi”, articol pe care-l consider lipsit de adevar, va transmit prezentul DREPT LA REPLICA pentru a fi publicat in ziarul dumneavoastra (in caz contrar ma voi adresa instantei de judecata pentru obligarea la publicarea acestuia).

           In primul rand nu am solicitat niciodata vreunui cadru didactic favorizarea copiilor mei. De asemenea, nu exista amenintari la adresa acestora. Actiunile mele (care nu au iesit in afara cadrului legal) au vizat un interes legitim. Copilul meu cel mic este cel mai scund elev al clasei. In prezent se află in clasa a doua. Timp de doi ani am insistat ca acesta sa fie mutat in prima banca (datorita faptului ca este scund si nu vede bine la tabla) si de fiecare data m-am lovit de refuzul invatatoarei Marina Voinea. Ba chiar a fost mutat si in ultima banca dupa demersul meu. In acelasi timp, copilul parintelui care “sub protectia anonimatului” v-a transmis aceasta sesizare a fost tinut in permanenta in prima banca. Parintele se numeste Dragos Badita, este asociat cu sotul doamnei invatatoare la SC Rofert SRL Paltinisu. Asadar, cine pe cine a favorizat?!

            Cadrul legal care da dreptul copilului meu sa stea in prima banca: teza initiala a art. 16 alin. (3) din Ordinul nr. 1456/2020 prevede ca “Asezarea copiilor in banci se face in functie de inaltime”. A cere respectarea drepturilor copilului meu nu inseamna ca am solicitat cuiva favorizarea acestuia. Copilul meu cel mic nu are nevoie sa fie favorizat. La fel si copilul meu cel mare nu are nevoie sa fie favorizat (este unui dintre cei trei elevi de clasa a V-a ai scolii care are numai note de 10 si le-a obtinut prin puterile sale, fara a fi favorizat de catre cineva, iar profesorii cunosc bine acest lucru).

             Cunoscand faptul ca inaintea clasei a doua un copil din aceasta clasa a fost transferat la alta scoala de catre parintii sai din cauza faptului ca invatatoarea il hartuia, cunoscand si faptul ca chiar o doamna judecator respectabila a intampinat probleme similare cu aceasta invatatoare si tinand cont de faptul ca al meu copil incepuse sa iasa de la scoala trist, uneori plangand, am luat decizia de a obtine probe. Nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca al meu copil era mustruluit de fata cu colegii sai , spunandu-i-se in mod repetat ca este favorizat si ca ceilalti sunt discriminati pe motiv ca el (dupa lungi insistente) a fost mutat in prima banca. Aceasta se intampla in conditiile in care invatatoarea doar ce o sunase pe sotia mea si ii transmisese ca totul este bine. Anexez inregistrarea audio a momentelor in care invatatoarea imi mustruluia copilul, desi legea ii dadea dreptul sa stea in prima banca. Nu cred ca exista in lumea asta parinte care sa nu lupte pentru respectarea drepturilor copilului sau.

             Mai mult decat atat, aceeasi invatatoare este cea ca mi l-a meditat, in schimbul unor sume de bani, pe fiul cel mare, desi nu era inregistrata la ANAF si se sustragea in acest sens platii taxelor. Trageti dumneavoastra concluzia care se impune!

9 Iunie 2023, 08:05 (24457 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Cadre medicale în pericol din cauza nepăsării jandarmilor

Comentariile cititorilor:


Un parinte:
(15 August 2023, 23:52)
Ultima noutate : clasa se va desființa, doamna învățătoare a fost terorizata până a cedat. Acest nenorocit de părinte a facut același lucru cu diriginta copilului mai mare, a terorizat-o pana ce a desființat clasa. Va rog sa va informați și sa reveniți cu un nou articol. Este ceva de neimaginat sa vezi cum instituțiile statului sunt neputincioase, neprotejând oamenii și copii normali, ci dezaxați. Parintii au multe mesaje date de acesta către învățătoare și soțul acesteia, precum și către alți părinți.
Cititor:
(23 Iunie 2023, 10:31)
Da, corect @Vali! Poate ar trebui sa se sesizeze si DGASPC sa meargă asistenta sociala la ei acasă sa vadă în ce condiții trăiesc copiii aia! Și altceva în afara de a comenta și scrie aici mai avem ce face? Din câte observ toată lumea a depus plângeri împotriva lui, el la rândul lui la fel, ameninta si își face de cap,dar face cineva ceva? NU! Vai de SIGURANTA noastră!
Vali:
(22 Iunie 2023, 21:02)
Stam si scriem/citim mesaje aici, in timp ce acest individ face ce stie mai bine: trimite mesaje de amenintare, urmareste, hartuieste, depune plangeri la diverse institutii, considerandu-se tot el o victima. Numai un spital de specialitate ar putea sa ii trateze tulburarile de personalitate si comportament si, eventual, Politia sau Protectia Copilului sa se sesizeze si sa faca ceva pentru a-l opri din a teroriza comunitatea si din a-si traumatiza proprii copii.
Cetatean:
(22 Iunie 2023, 19:00)
Din ce înțeleg eu,legile sunt făcute pentru a proteja infractorii ci nu cetățeanul de rand. Asa putem fiecare dintre noi sa amenintam la capu gol pe oricine ca nu ne face nimeni nimic, nu? În legi scrie ca nu ai voie sa hartuiesti, urmărești, ameninți, sa intimideze, șamd. Dar dacă le faci? Ce se întâmplă? Nimic! E normal asa ceva? Nici măcar amenzi sa ii usture și in c** nu se dau? Dacă nu le plătesc sa facă pușcărie! Chiar stam asa și ne uitam cum își bate joc un idiot de toată lumea și politia depune plângere penala împotriva lui? Cât de penibili sunteti???
Cetatean:
(21 Iunie 2023, 14:57)
Este de netolerat ignoranta Organelor abilitate sa rezolve acest caz.
Acum mai mult ca niciodata ne simtim umiliti de aceasta societate care nu mai are respect pentru cetateni. Se doreste ingenuchirea cetatenilor care muncesc cinstit in tara asta si se protejeaza infractorii. Meritati oare pensii speciale ?
@radu:
(15 Iunie 2023, 07:48)
Este posibil ca pe o pagina tip A4 sa nu incapa lista cu persoaneLe ce au avut de suferit de pe urma interactionarii cu acest natarau ce hartuieste si ameninta prin numeroase cartele sim si chiar provocarea de pagube materiale.Acum pozeaza in victima ...Bietul lup!Va incepe sa i se vada coltii prin blana de oaie cat de curand,ca nu poate sta chiar EL cu labele in san.
Pusca Rie Placuta :
(14 Iunie 2023, 09:36)
Adriene,se pare ca vei merge frumos la anchete profesionale,nu musamalizari ca pana acum.Ai reusit sa pacalesti dar gata,vine momentul platii pentru mizeriile facute.Sa n-ai grija,puscariile dau hrana buna,te imbraci cum doresti,ai timp de amenintari si hartuiri si de acolo,doar ca vei fi mai putin periculos.Iti dorim procurori si anchetatori pe masura,ce vor lua urma porcariilor facute de tine prin canale sociale si sms sau what up.Și "lupta parintilor pentru copii"cum scri nu implica aberatii si mizerii.Dialogul este parea lipsa a comunicarii tale.Esti gibonistic si ar fi momentul evaluarii copiiilor tai,fiindca sigur sunt abuzati si traumatizati(sa poarte smartwatch asa cum i ai impus).
@maria:
(14 Iunie 2023, 07:17)
@cristi si @maria ...cititi comm si vedeti ce specimen sustineri. Un nemernic agresiv,bolnav,malefic,psihopat chiar. Individul este un bolnav psihic malefic in libertate.Un pericol al celor cu care interactioneaza .
Adrian :
(14 Iunie 2023, 07:11)
Se va satura cineva de rautatea si amenintarile acestui individ ce prin diferite tertipuri a aparut in cetatean model. Are mai multe amenintari adresate,scrise,rostite decat puslamalele ce se denumesc interlopi.Acest malefic pitic are atat de multa ura impotriva semenilor incat uimeste cum a scapat fara o condamnare.Chiar si replica trimisa ziarului denota tentativa de manipulare,el e corect,societatea e subiectiva.Ospiciile l-ar putea tine doar sedat,autoritatile prin nepasare isi doreste o drama cu nebunul,lasandu-l sa se manifeste fara tratament.
Radu:
(13 Iunie 2023, 16:53)
DOMNILOR DE LA IPJ IALOMIȚA ȘI PARCHETUL TRIBUNALULUI IALOMIȚA AȘTEPTAȚI CUMVA CA ACEST INDIVID SA PROVOACE VREO TRAGEDIE CA SA LUAȚI MĂSURI FATA DE ACESTA??? RUSINEEE!
Nicu:
(13 Iunie 2023, 15:53)
Draga redacție dacă sunteți un ziar care se respecta solicitați punct de vedere cu infracțiunile săvârșite de acest individ și modul de soluționare acestora atât către IPJ Ialomița cât și Parchetului de pe Lângă Tribunalul Ialomița. O SA AVEȚI O MARE SURPRIZA!!! ARE MAI MULTE DOSARE DECÂT CLANURILE INTERLOPE DIN JUDEȚ ȘI NIMENI NU ESTE IN STARE SA APLIGE LEGEA!!!
Sa iti tragem concluzii :
(13 Iunie 2023, 10:42)
sa iti tragem la (...)! Nu sa tragem concluzii ! Ingerasule ! Pozezi iarasi in victima? Ai copilasi premianti ? Pai i ai pregatit,nu e meritul tau. Cel care si a consumat din timp,gratuit sau contra unui cos cu legume,sau un buchet de flori ar trebui felicitat. Nu tu sau (...) care te suporta. Accidentul din bulgaria nu este bucatica din karma?? Sau este mai sigura mazda asta rosie? Aveau aia la Saber OSHKOSH ,sa iti fie bine la traversarea bulgariei Dar amenintarile facute in zeci de ani,de cand erai agent la vlaseimpex?? Cu supervizorul ala bogat din calaras? Ai uitat ? Dar la scoala din perieti? Ai uitat? Incendiere ... Sms uri de amenintare .... Ai uitat??? Hai mă,geims bond de slobozia,ameninta ca asa esti obisnuit ! Unde dracu dorm astia care ar trebui sa monitorizeze activitatea impulsiv obsesiva a psihopatului (...)?
Emil Hingheru :
(13 Iunie 2023, 10:29)
scarnavia pitica ar trebui castrata pentru a nu se replica,este un socat ce are la activ numeroase dosare de cercetare,acum are drept la replica? Cum este posibil ? Acest individ este indreptatit sa stea intr un ospiciu,nicidecum in libertate . Cat rau a provocat,poate cineva scrie? Cate fapte antisociale a provocat? Se dadea jurnalist,jurist,agent de vanzari,acum cumpara din Turcia si vinde in tara ieftinituri pentru a se intretine,se viseaza Sandokan,Ramaru,Jacktheripper,individul este potrivit pentru tratamente psihiatrice ! Hai cu replica ghica ! Se va infunda si vei pleca din orasel,ca esti doar un rezultat bolnav ! De peste 15 ani provoci isteric in jur,ca esti mare si tare, ca esti nebun,ca nu iti va face nimeni nimic. Daca s a infundat ?
Marean Slo:
(13 Iunie 2023, 10:19)
Acest (...) este de profesie un scandalagiu psihopat cunoscut de politisti,judecatori,avocati,taximetristi,soferii din traficul slobozean,el fiind un obisnuit al scandalurilor citadine Pus la punct cu legislatia se ascunde psihopatic sub divesrse "masti",pozand in cetatean model. Politistii nu iau masuri fiindca e un tip scund,(nu prezinta pericol,aparent) insa este agresiv verbal,agitat fizic,am vrea sa recunoasca de cate ori a avut cutite in mana pentru a intimida (chiar si in apropierea locuintei lui-str....,taximetristiistiu). Ce atata menajament pentru acest viteaz care are istoric de amenintari,distrugeri(perieti),adica omul e cu povesti multe de ani de zile Acum posteaza in victima ?? Aoleo,si a dat seama ca este slab,ca au pruncii de suferit si vrea sa ii transforme in acelasi tip de psihopati? Nu se sesizeaza nimeni? Huooooo panarama de umanoid frustrat ...!!! Nu mai scri la oteve??
Mihai:
(13 Iunie 2023, 09:21)
@cristi Acest specimen refuza orice dialog, orice modalitate de a ajunge la o intelegere, el are numai frustrari pe care si le varsa asupra copiilor si mai nou asupra Profesorilor. Are 5-6 numere de telefon dupa care da diferite mesaje, mesaje de amenintare fizica asupra profesorilor si a rudelor acestora ( mai ales asupra copiilor acestora). Omul este bolnav si nu are ce sa caute intr’o comunitate dar datorita legilor acestei tari se plimba linistit prin oras si ameninta in stanga si in dreapta. Face acelasi lucru acum la aceasta clasa cum a facut si la celalalt copil la lui cand a terorizat invatatoarea pana s’au mutat cu totii sa scape de acest psihopat. Acum povestea se repeta si aparent tot el pozeaza in victima. Este doar un frustrat si o eroare a acestei societati si un personaj care nu s’ar putea integra decat intr’un spital de nebuni.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 27 Sep 2023
112 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0
Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Miercuri, 27 septembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat ședința Colegiului Prefectural, precum și pe cea a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. În cadrul ședinței au fost ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:50
(70 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Marți, 26 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au oprit în trafic, pentru verificări, pe raza comunei Iazu, o autoutilitară condusă de un bărbat 26 de ani, din județul ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:40
(113 vizualizări - 0 comentarii)


2

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

26 Septembrie 2023, 19:15


Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Municipiul Slobozia s-a calificat în finala competiției «Capitala Tineretului din România» pentru anul 2025, program inițiat de Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul P ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:40
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: Salonul Anual de Carte, a XXXII-a ediție

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» din Slobozia se pregătește de inaugurarea celei de a XXXII-a ediții a «Salonului Anual de Carte». Evenimentul va debuta anul acesta luni, 2 octombrie 2023, și se ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:10
(275 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJPIS Ialomița: A intrat în vigoare majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți sau multipleți

Peste 2100 de familii cu gemeni sau tripleți în componență vor beneficia de majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului, după publicarea în Monitorul Oficial nr. 844/19.09.2023 a normelor metodologice ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:00
(233 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Sâmbătă, 30 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile care sunt înregistrate în România pentru utilizarea regimului special pentru vânzarea la distanță ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 14:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


7

anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

26 Septembrie 2023, 14:05


Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Marți, 26 septembrie a.c., procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au efectuat 3 percheziții domiciliare și au pus în executare 3 mandate de aducere, pe numele a trei suspecți acuzați că au comercializat ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 13:30
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița, s-au desfășurat controale în sistem integrat, în care au fost implicați 44 de polițiști ialomițeni, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic și ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 12:40
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(322 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Garaj în flăcări la Urziceni, incendiu la o casă din Gârbovi

În perioada de referință, trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un garaj ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:15
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Jilavele și Fetești

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier în comuna Jilavele, fiind implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:05
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Bărbat rănit într-un accident rutier

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost rănit, rămânând ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2023, 10:00
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(608 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(748 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(573 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(605 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(655 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(816 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(765 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(628 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(865 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(1006 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(1166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(1086 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
sfântul petru în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Gogu în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Cetatean din Slobozia în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei sacagiu de slobozia în Administrația Soare evaluează prejudiciul generat de investiția în stația de epurare din Slobozia Neagu golanu în Un punct în plus, un loc mai sus Ionașcu în Administrația Soare evaluează prejudiciul generat de investiția în stația de epurare din Slobozia Escobar în S-au prăbușit pe final Pagubitii în Ordonanța privind reorganizarea instituțiilor publice ar putea lăsa Parchetele ialomițene fără procurori Contribuabil în Urban SA impune «branșarea individuală» Deviație de sept în Ordonanța privind reorganizarea instituțiilor publice ar putea lăsa Parchetele ialomițene fără procurori Petrică în Feteștiul, punctaj maxim. Bărcăneștiul, egal cu Jilavele! opinie în Administrațiile din Ialomița trăiesc din mila Statului Sat Bataluri în Administrațiile din Ialomița trăiesc din mila Statului Cetăţean în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Mmmmmmmmmmmmm în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente închiriez apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 închiriere spaţiu comercial în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 închiriez apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 teren Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...