Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei

De la DSP Ialomița citire

Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei

Autorizația sanitară de funcționare emisă în luna mai 2023 de către Direcția de Sănătate Publică Ialomița exclude osmoza inversă dintre măsu­rile de conformare impuse Urban SA pentru potabilizarea apei. Directorul general al Urban SA, Adrian Stoicescu, susține că «rezultatul a fost posibil grație unui management eficient al puțurilor de apă». Soluțiile identificate de autorități anulează o investiție în retehnologizarea stației de tratare a orașului, investiție ale cărei costuri se ridică la apro­ximativ 4 milioane de euro. Reamintim că, la acest mo­ment, investiția, finalizată în proporție de 85%, este blocată de un proces în instanță cu firma constructoare, respectiv SIA Dynamic Solution SRL.

Măsuri de conformare relaxate Numirea în funcție a directorului DSP Ialomița, Marinela Radu, a relaxat măsurile de conformare impuse Urban SA pentru reînnoirea autorizației sanitare de funcționare. În anul 2016, anul în care DSP a emis pentru Urban SA o autorizație de funcționare cu program de conformare extrem de mediatizată, pe lista măsurilor impuse pentru potabilizarea apei se număra și retehnologizarea stației de tratare a apei prin «instalarea unei trepte de filtrare cu cărbune activ granulat» și «realizarea unei instalații de osmoză inversă». În noua autorizație, instalarea treptei de filtrare cu cărbune activ devine «o recomandare», iar instalația de osmoză inversă dispare dintre măsurile de conformare. Rămân, în schimb, celelalte măsuri, printre care se numără și obligația Urban SA de a informa beneficiarii cu privire la calitatea apei distribuite și a faptului că «până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor e posibil ca apa să nu îndepli­nească în totalitate parametrii de potabilitate în zonele de lucrări, aceasta putând fi folosită doar pentru necesitățile gospodărești»

Adrian Stoicescu se jură că «apa e potabilă!» Decizia DSP de a permite Urban SA să renunțe la investițiile în retehnologizarea stației de tratare a orașului, investiție demarată în 2020 și plătită de două ori de către autorități, deschide calea unor speculații privitoare la necesitatea investiției în stația de tratare a apei. «Nu știu ce s-a întâmplat până la venirea mea în 2021... Și nu vreau să fac afir­mații în acest sens! Dar vă spun cu toată responsabilitatea că „apa e potabilă!“. Am reușit să atingem acest obiectiv grație unui management eficient al puțurilor de apă. Adică prin dozajul corect al apei pe care o extragem din puțuri diferite, asi­gurăm furnizarea apei la parametrii de potabilitate impuși de legislație!» susține Adrian Stoicescu. Directorul Urban SA mai precizează că majorarea de preț intrată în vigoare în luna august 2023 reprezintă o obligație legală: «Conform legislației în vigoare, Urban SA are obligația de a obține avizul ANRSC în baza unei fundamentări de preț. Nu puteam face altfel... Este o obligație legală, Urban SA a aplicat legea! În aceste condiții, orice acuzații care ni se aduc reprezintă o instigare la nerespectarea legii, fapt care este sancționat penal!».

Primarul Soare arată cu degetul către vinovați Cu sau fără apă potabilă, lucrările la stația de tratare a apei potabile din Slobozia au fost sistate în 2021 ca urmare a intervenției primarului Sloboziei. La momentul respectiv, primarul Dragoș Soare a explicat că admi­nistrația locală nu poate recepționa o lucrare nefinalizată și care nu respectă obligațiile contractuale. Conform informațiilor oficiale, lucrările la stația de tratare a apei sunt finalizate în proporție de 85%, însă echipamentele aferente instalației de osmoză inversă sunt subdimensionate și, prin urmare, nu pot fi utilizate. «Am solicitat o expertiză externă a acestei investiții pentru a putea adopta o decizie. Există trei soluții: fie intră în conservare, fie valorificăm echipamentele existente acolo, fie finalizăm investiția! Din păcate, eu nu sunt un specialist în acest domeniu ca să pot lua o decizie... Avem nevoie de un expert! Dar toți cei care vin și înțeleg despre ce este vorba, renunță. Și, da, este evident că există și vinovați. Primarul și Consiliul Local au aprobat această investiție, în condițiile în care, iată, Urban nu are nevoie de ea pentru potabilizarea apei...» a mai declarat primarul Dragoș Soare.

O investiție inutilă, plătită de două ori
Investiția în retehnologizarea stației de tratare a apei la Slobozia a fost posibilă grație unui studiu realizat de către o firmă din Craiova în 2017 care recomanda «introducerea unei trepte de tratare prin filtre de cărbune activ, având ca scop eliminarea trihalometanilor, precum și introducerea unei trepte de osmoză inversă, având ca scop eliminarea sodiului». Apoi studiul a fost atașat unui proiect de hotărâre din ședința Consiliului Local din 29 iunie 2017. Proiectul a vizat aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investiții «Extindere stație de tratare apă a municipiului Slobozia în vederea creșterii gradului de siguranță a tratării apei în condițiile variației concentrațiilor de poluanți din apa brută pentru asigurarea respectării tuturor parametrilor de potabilitate conform reglementărilor în vigoare a apei potabile». Proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. În august 2019, ex-primarul Adrian Mocioniu semnează contractul cu SIA Dynamic Solution SRL din Craiova la o valoare de 7,84 milioane de lei. Banii au provenit, în proporții egale, din bugetul local și bugetul județean. Lucrările, care ar fi trebuit finali­zate până în august 2020, constau în «extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module». Din august 2020 firma SIA Dynamic Solution SRL nu a mai realizat lucrări în cadrul acestui proiect, reprezentanții acesteia pretextând că «așteaptă un nou proiect tehnic». La momentul rezilierii contractului, lucrările la acest obiectiv investițional erau finalizate în proporție de 85%. Reamintim că primele cheltuieli pentru retehnologizarea stației au fost inițiate în anul 2011, când ex-primarul Gabi Ionașcu a încheiat un contract încheiat cu Grup Romet SA Buzău, în valoare de 1,6 milioane de euro. Prin contract, firma garanta potabilizarea apei. Contractul a fost unul ferm care nu permitea majorarea valorii lucrărilor, însă următorul primar, Alexandru Stoica a plătit, imediat după preluarea funcției, alte 300 mii de euro pentru lucrări suplimentare.

22 Septembrie 2023, 12:55 (7892 vizualizări - 23 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cetatean din Slobozia:
(27 Septembrie 2023, 19:05)
Sursa de apa din forajele de la Drajna este de calitate proasta! Sa potabilizam apa din aceste foraje va fi mereu o "gaura finaciara", o sursa de irosit banii publici! Chiar daca tehnic se vor gasi solutii, costurile pentru aplicarea lor vor fi foarte mari si vor fi suportate de consumatori! TREBUIE cautata alta sursa de apa! 
DSP ul are o situatie reala a calitatii apei din toate forajele din judet????  Operatorul care acum este "judetean" sa caute solutii  impreuna cu cei de la DSP! Solutii reale, tehnice si asumate !
Cetăţean:
(27 Septembrie 2023, 10:06)
DSP-ul o dă la întors! Cică apa aste uneori nepotabilă prin zonele unde nu s-a schimbat infrastructura. Adică încearcă să ne spele creierul. Nu puțurile lui Ionașcu sunt de vină, infrastructura. Terminați cu minciunile de douzeci de ani ne țineți cu această mizerie pe care o numiți apă! De când Slobozia a fost alimentată de la acest sistem, apa a fost nepotabilă și așa va rămâne până se va găsi altă sursă de alimentare. Restul sunt mizerii, ca și apa.
Gigel:
(25 Septembrie 2023, 20:11)
Scrie negru pe alb, foarte clar in decizia DSP din articol: «până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor e posibil ca apa să nu îndepli­nească în totalitate parametrii de potabilitate în zonele de lucrări, aceasta putând fi folosită doar pentru necesitățile gospodărești». E clar ca buna ziua, apa uneori nu e potabila si poate fi folosita doar pe post de apa menajera. Este exact definitia cuvantului NEPOTABIL.
Sacagiul pagubit:
(25 Septembrie 2023, 11:25)
Pretul apei este fundamnentat la ANRE ..adica: justificarea costurilor! DA ! dar s-a ajuns la aceste costuri pentru ca s-au aplicat tehnologii scumpe si ineficiente!
Orice firma va veni o sa propuna diferite tehnologii de tratare cat mai scumpe si profitabile pentru firma ...nu pentru consumator!
Operatorul de apa -canal este doar un "instrument politizat" prin care se cheltuiesc bani investiti prost si se livreaza servicii scumpe de calitate proasta! .....de suferit ....sufera consumatorii, respectiv populatia! 
Pentru Ion de două ori:
(25 Septembrie 2023, 00:24)
Ioane, tu care-i faci botaniști habarniști pe toți, hai uimește-ne tu! Ce vrei să spui? Te cheamă (...)?
Mary :
(25 Septembrie 2023, 00:02)
Sau format două tabere, cei mulți care așteaptă de zeci de ani ca Slobozia să intre în rândul orașelor cu apă potabilă, și altă tabără de mincinoși, șpăgari, oameni de nimic, vânători de posturi bine remunerate în care doar prezența este un criteriu de conducere, coalizați împotriva bunului mers al lucrurilor și al locuitorilor acestui oraș. În concluzie, noi cei mulți, avem nevoie de acea instalație și mai puțin de voi, un putregai ce trebuie înlăturat cât mai repede cu puțină.
Ion ion:
(24 Septembrie 2023, 14:39)
.....stau si ma minunez...doar comentarii de botanisti-habarnisti...
Sacagiu:
(23 Septembrie 2023, 20:43)
Legala și obligatorie în fata anrsc este FUNDAMENTAREA PRETULUI. Nu majorarea lui. Dar cred ca și prea multa apa de urban, bauta de individ, ca să demonstreze potabilitatea ei, nu i-a facut bine la neuron. Cred ca mai bine era cu raja. Știai de la început despre ce este vorba, decât cu limitații ăștia de la urban care au rămas asa cum au fost si ii stim dintotdeauna. Știți vorba aia: din cocos nu faci găină, nici din ... gospodina. Acuma, c-o fi cocosul,sau o fi mai degrabă cealaltă .....
Ozman:
(23 Septembrie 2023, 18:58)
Mănince și gura lor o pâine ...bani multi la partid,ce nu înțelegeți....
Seneca:
(23 Septembrie 2023, 16:01)
Intr-o lume cu susu-n jos logica juridica a unora te lasa perplex. Pentru asta ma duc sa mai iau o gura de apa de la robinet.
Urban intoarce foaia:
(23 Septembrie 2023, 15:52)
Lumea e de vina ca nu vrea sa bea apa mizerabila si sa-si inece rufele. N-a auzit nimeni ca maronul e noul alb?
Necircotasii:
(23 Septembrie 2023, 15:43)
Nu mai circotiti fraierilor ca s-ar putea sa nu va ajunga banii de cautiune.
Pretentiosi:
(23 Septembrie 2023, 15:24)
Sintem noi prea pretentiosi. Africanii s-ar simti binecuvintati daca ar avea apa pe care o avem noi. Totusi nu cred ca Slobozia ar putea absorbi continentul african in intregime.
Dictatura Urban:
(23 Septembrie 2023, 13:22)
Omu s-a plictisit sa dea explicatii si ne baga direct pumnul in gura. Avantaj noi ca nu mai putem sa-i bem apa otravita.
Test de sinceritate:
(23 Septembrie 2023, 13:18)
Sefu la Urban sa iasa in fiecare zi la prinz in piata publica si sa bea o sticla de apa de 2 litri de la robinet. Daca peste o luna n-are citeva degete si o coada in plus, ne juram ca-l credem.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 22 Mai 2024
177 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(692 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(561 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(660 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(605 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1207 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1122 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(702 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(649 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(678 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(512 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(379 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(682 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(699 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(667 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(741 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(903 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1449 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(992 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(823 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(912 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Ucis de prietenul de pahar

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv marți, 7 mai 2024, după ce în Sâmbăta Mare, 4 mai a.c., și-ar fi ucis prietenul de pahar. Cei doi au consumat alcool, iar între ei ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 14:20
(761 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de 2,66 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 11:30
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor fi angrenate, în perioada 8-14 mai 2024, în misiuni de asigurare a măsurilor ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 10:45
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Dana în Proces câștigat de un alt funcționar al DSP Ialomița «executat» de directorul Marinela Radu Ana AnghelAcoloera si frateele în Învățătorul care păzește «Muzeul Viu» din Ghimpați Giani în Pacient neoperat din cauza unui conflict între medici închiriere apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 PSD în Ialomița Alegerilor-9 iunie 2024 (I) Petru în Pacient neoperat din cauza unui conflict între medici

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...