Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!»

Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița

«Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!»

Apariția Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) complică scena politică locală și generează confuzii la nivelul electoratului de Dreapta. Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița, susține că soluția identificată de cele trei formațiuni politice reprezintă singurul răspuns politic posibil la capcana electorală generată de alianța dintre PNL și PSD: «Aceste două partide nu urmăresc reprezen­tarea noastră, ci să rămână la guvernare cu orice preț!».

 

4 ani în Opoziție Octavian Săvoiu, președintele USR Ialomița crede că cei 4 ani de mandat au fost benefici pentru filiala pe care o re­prezintă. «Am învățat! Ne-am maturizat! Am înțeles că politica și votul reprezintă mecanisme complexe, mai ales la nivel local și județean. Iar Alianța pe care am format-o este o dovadă. Și singurul răspuns posibil la înțelegerile politice dintre PNL și PSD. Aceste două partide nu urmăresc reprezentarea noastră, ci câștigarea alegerilor cu orice preț. Suntem pregătiți pentru Alegeri!» susține Octavian Săvoiu.

 

De la 25 la 66 de localități Una dintre primele decizii adoptate după coagularea ADU la nivel local a fost stabilirea candidaților pentru Alegerile Locale. Octavian Săvoiu susține că în 2024 Alianța va prezenta candidați viabili pentru toate localitățile județului: «Am discutat cu președinții Marinică Cazacu (PMP) și cu Eugen Dubălaru (FD) și am decis să susținem candidați comuni în toate localitățile... Acolo unde acest lucru nu e posibil, sondajele vor stabili candidatul cu cele mai mari șanse, iar celelalte două formațiuni îl vor susține!».

 

«Miza noastră e reprezentarea electoratului!» Președintele USR Ialomița susține, ca și la precedentele Alegeri, că miza partidului pe care îl reprezintă este electoratul. «Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au terminat cu guvernarea, ne-au rezolvat toate pro­blemele și țin de săptămâni țara blocată pentru a face ei „negocieri“ pe comasarea alegerilor. Comasarea Alegerilor Europarlamentare cu cele Locale are scopul de a submina reprezentarea corectă a electoratului! PNL vrea cu disperare comasarea iar PSD vrea să le ia și pielea de pe ei ca să accepte... Asta-i tot, nu există interesul nostru la mijloc, ci doar combinațiile lor politice! Dar suntem pregătiți pentru ambele scenarii. Fie că vom avea o campanie de 3 luni, fie că vom putea lupta 6 luni, suntem pregătiți pentru Alegeri!» a mai susținut Octavian Săvoiu.

2 Martie 2024, 14:20 (3988 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Acest Guvern s-a finanțat din scumpiri!»
«Ialomița a accesat mai puțin de jumătate din fondurile europene de care dispune!»
Despre criza prețurilor la energie electrică/gaze
«Locomotivele» electorale ale ADU pentru Ialomița

Comentariile cititorilor:


#pasajladrajna:
(8 Martie 2024, 09:09)
O să vă bântuie rău Roșia Montană!
@Un cetatean corect:
(5 Martie 2024, 12:46)
Daca esti corect trebuie sa-ti amintesti ca in perioada cat au fost la guvernare Usr-stii au avut printre altele ministerul justitiei unde ministrul si-a purtat 8 luni costumul scump la birou fara sa fac nimic, adica sa incerce taierea pensiilor speciale iar unul dintre primii secretari de stat numiti de Usr a fost o tanara pensionara din politie(42 de ani si 6000 de lei pensie).Plus multe altele. Cam asta e gargara cand esti in opozitie si altele faptele cand te-ai infipt in ciolan..
Un cetatean corect:
(5 Martie 2024, 09:29)
Oricare ar fi situatia ganditi-va ca s-a ajuns cutitul la os cu PSD-eua si PNL-eaua . Oameni s-au saturat sa fie mintiti. Chiar daca majoritatea slobozenilor vor cu PSD ca le da pensii si foloase ,tinerii nu vor asta si se vede in sondaje. Sa nu mai vorbim de firme ,ce au fost efectiv decimate de taxe si impozite . Trebuie sa fii tampit sa mai votezi cu PSDNL. . Trebuie sa iti urasti atat de mult copii incat sa vrei sa le distrugi viitorul cu asemenea oameni. Nu numai ca nu vor face nimic dar vor ingropa tara in datorii si daca acum e viata scumpa stati sa vedeti dupa alegeri .  Efectiv ce a facut  bun PSDNL (tot acelasi partid chiar daca au culori diferite) in 35 de ani ?  Numai penali in functii , numai oameni santajabili , este jalnic. Partidul rosu e condus de unul de la Buzau care sa visat erou revolutie ("inchipuit) "fals erou" a luat merite necuvenite ,un impostor. Cat despre Nicolae Ciuca , ce sa spunem ?  Ca are pensie speciala nemeritata, ca incurajeza si sustine specialii ? Nu vad pe cine reprezinta ,pe oameni ce cunosc valorile liberale cu siguranta nu. Sa fii liberal inseamna sa sustii industria si oameni ce produc. Numai oameni cu "intentii bune" . Daca tot o sa votam cu PSDNL, ne meritam soarta de oameni prosti. Sa nu ne miram cand totul se va scumpi si autoritatile vor da din umeri. Avem exemple clare de lucrari facute de oameni incompetenti marca PSDNL , "groapa lui Ionascu", "apa nepotabila "," lipsa spatii verzi", "miros de Ciulnita cu pestilenta" etc. USR-ul reprezinta opozitia si datorita lor astia mai de sus nu au furat mai mult. Ne trebuie o opozitie puternica pentru a face ceva in tara asta si da ,reprezinta tinerii . Tinerii au  sustinut si sustin acest partid. V-ati mai interesat cati tinerii, cati copii pleaca din Slobozia, din Ialomita si de ce ?  Zero sanse de reusita marca PSDNL.
Cheson:
(4 Martie 2024, 16:36)
Ce aveți de vă luați de Forța Dreptei Ialomița? Sunt și ei mici, dar or să ajungă mari. Sau poate și mai mici! Că nu prea se vede valoare pe acolo pe la ei. Pe cand cu PMP Ialomița e altă treaba. Manypică e uns cu toate alifiile, îi papă pă ailalți doi, la un loc.
@ Cosmin:
(4 Martie 2024, 10:27)
Un excelent comentariu și extrem de curajos, Cosmin! Da, și eu sunt în aceeași situație, dar nu cred că ași fi avut curajul să recunosc. Dar iată că am primit un imbold, m-ai convins că putem să ne exprimăm, chiar și așa, sub protecția unui anonimat firav. Și eu mi-ași permite să întreb care sunt realizările din ultimii 4 ani ai celor 3 partide, respectiv PMP Ialomița, USR Ialomița și Forța Dreptei Ialomița (aici trebuie să se acordăm circumstanțe atenuante, că s-au înființat de un an de zile)? Și eu cred că este o greșeală că USR Ialomița se aliază cu un partid al cărui președinte a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii cu suspendare. Da, liderul PMP Ialomița a fost condamnat definitiv pentru acte de corupție. Pe o parte afirmi „fără penali în funcții publice”, dar pe de altă parte de aliezi cu penali în funcții politice! Nu prea înțeleg cum vine treaba! Iar Forța Dreptei Ialomița este un partid cu 20 de membri, un partid care nu are membri de marcă, care nu au specialiști recunoscuți. Despre ce vorbim! Cred că această alianță în Ialomița va îngropa definitiv filiala USR Ialomița. Păcat, chiar cred că ar fi putut deveni o alternativă viabilă.
doar speranțe:
(3 Martie 2024, 22:12)
Greu să reușească USR sau alianța a cărei parte este. Întâi, pentru că partidul preferat al românilor și-a fidelizat mare parte din electorat prin numeroasele posturi la stat. Și, cel puțin 30% dintre votanți (angajați, rude, prieteni și apropiați) vor prefera partidul care le-a dat lor și apropiaților lor un loc de muncă. Apoi, românii țin cu dinții de „tradiție” și, chiar dacă nu au argumente, vor striga în continuare că Alianța Dreptei Unite vinde țara și pângărește valorile naționale. De asemenea, la nivelul Ialomiței, între membrii acestei grupări sunt oameni cu suficente „pete”, care să provoace reacția negativă a electoratului. Nici de la USR nu cred că cel propus se află în lista preferințelor celor ce vor vota; este nevoie de oameni cu carismă, cu știința comunicării cu oamenii, cu „lipici” la tineri și nu numai. Să nu mai vorbim de siguranța exprimării opiniilor și a argumentelor! Și a soluțiilor pentru problemele sesizate de partid. Pentru ca USR să reușească, trebuie să aibă oameni cu pregătire în domeniul politic, cu pregătire psihologică, trebuie să aibă consultanți de calitate. Altfel, în Ialomița, din nou, dreapta (în afara PNL-ului) are șanse minime. USR-ul are membri inteligenți, dar fără experiență politică. Este un drum greu și cu rezultate aproape previzibile. Spre dezamăgirea celor care vor o politică în interesul cetățenilor.
Maturitate:
(3 Martie 2024, 12:06)
Nu USR s-a maturizat ci alegatorii. Comentariile de mai jos sunt edificatoare.
Alegator:
(2 Martie 2024, 19:33)
Marinică și Orban Vor din nou un mic ciolan Că pe cel vechi l-au scapat Cănd orgoliul s-a umflat Și sistemul i-a scuipat. Nu că le-ar păsa de oameni Ei fiind iluștri fameni Ci fiindcă- n mintea lor creată Puterea egal verdeață Și-s în stare de orice Să își vîre mâinile În borcanul cel cu miere Accesat doar de PUTERE! Oamenii?Las ca-i vrăjit Promisiuni le oferim Și-o sa ne umplem de bani Pe spinarea la "țărani" Cum facem de treijde ani La anul și LA MULTI ANI!! MAMA VOASTRĂ DE G...ANI!!    
alegator:
(2 Martie 2024, 18:24)
Le e foame tare s ar baga la ciolan desi nu stiiu cum se maninca .Foame mare .
Cosmin:
(2 Martie 2024, 17:10)
Mărturisesc că la alegerile trecute am votat cu USR. Recunosc că doream o schimbare, recunosc că se profila o altă generație de oameni politici. Recunosc că și actualul președinte al USR Ialomița îmi plăcea;  părea un tânăr educat, cu un alt tip de limbaj, cu claritate în gândire și decență în exprimare. Realitatea post-alegeri a fost cumplită. M-am trezit extrem de greu, eram șocat, eram dezamăgit, mă simțeam trădat. Cei care clamau „fără penali în funcții publice”, s-au dovedit exact ca ceilalți: au alergat disperați după funcții, comitete și „comiții”, după orice urmă de ciolan bine garnisit financiar. Nu m-am așteptat la asta. Și în plan local, s-au zbătut să pună mâna pe o funcție importantă și după ce și-au adjudecat Prefectura, au numit cea mai nepotrivită persoană. Un personagiu fără viziune, fără discurs, fără prestanță. Ar fi putut poza într-un film cu gangsteri dar, în niciun caz în scaunul de prefect. Nu am înțeles mișcarea decât mai târziu. Când era prea târziu. Acum, în loc să-și asume greșelile făcute în plan local și să se reinventeze, ce fac? Se aliază cu două partidulețe care nu le aduc niciun fel de credibilitate ci, din contră, le afectează imaginea deja deteriorată (vorbesc acum de județul Ialomița). Se asociază cu PMP Ialomița, filială condusă de un controversat om de afaceri, cu probleme penale mai noi sau mai vechi, dar oricum cu o moralitate extrem de îndoielnică. Și se mai asociază cu filiala din Ialomița a partidulețului (nu putem să-i spunem partid) Forța Dreptei. Filială condusă de un neica nimeni (nu am intenția de a jigni, dar aceasta este realitatea), un tip pe care nu-l cunoaște nimeni dintre cetățenii slobozeni. Și afirmi că „am învățat, ne-am maturizat”! Păcat, chiar am crezut în acești tineri. Am crezut și după ce m-au dezamăgit crunt și am sperat că își vor reveni. Dar discursul actualului președinte al USR Ialomița, m-a convins. Iremediabil. Și fără echivoc. Nu au învățat nimic, nu s-au maturizat deloc!!! Stimată redacție, vă

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 25 Apr 2024
89 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Polițiștii din Țăndărei au depistat miercuri, 24 aprilie a.c. un bărbat, de 40 de ani, din orașul Mioveni, în timp ce transporta într-un autoturism mai mulți saci încărcați cu pește ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:40
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 23 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați, de o femeie de 78 de ani, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:20
(32 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Miercuri, 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești și Poliției Orașului Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni, au organizat o acțiune de menținere a unui climat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:10
(30 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier între localitățile Slobozia și Bucu

Joi, 25 aprilie a.c., între localitățile Slobozia și Bucu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două mașini au rezultat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 09:00
(348 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

În perioada 22-26 aprilie 2024, la sediul Grădiniței cu program prelungit «Piticot» Slobozia se desfășoară acțiunea umanitară de voluntariat «Un ouț pentr-un bănuț», ediția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 12:30
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

În perioada 23-25 aprilie 2024, angajații Registrului Comerțului Ialomița se alătură acțiunilor de protest declanșate la nivel național. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 09:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(257 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(652 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 876,60 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna martie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna martie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 16 inspecții ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 10:20
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(558 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(638 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(590 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1263 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(614 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(833 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(792 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(540 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1771 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(670 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Marius în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! nemultumitu' în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! geo în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Miti în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă o părere..... în Fără precedent: Toți președinții desemnați ai Biroului Electoral de Circumscripție al Județului Ialomița s-au retras din funcții! abc în Slobozia a accesat o investiție de 30 milioane de lei pentru sistemul de apă și apă uzată Slobozean în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Slobozeanul ingamfat în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Mary în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă sorinb în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! pacanele în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă @ Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Un cetatean în Ialomițenii așteaptă deschiderea Secției de Îngrijiri Paliative Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Toma (necredinciosul?) în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! inutil în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Curiosul în Ialomița, județul cu mai mulți pensionari decât angajați Bășcălie în Jandarmeria Ialomița recrutează tineri Cornel în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție alegator în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...