Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!
1 2 6 7 8 10 12 13 14 497 498

EVENIMENT

Anchetă penală pentru administrația Moraru

Primăria Amara solicită public

Anchetă penală pentru administrația Moraru

Administrația din Amara cere instanței anularea contractelor semnate de fosta administrație Moraru cu firma de consultanță Inter­group Engineering SRL. «În acest moment lucrăm la formularea unei plângeri penale! Ne-am dori ca o eventuală anchetă penală să anuleze contractul și efectele acestuia...» declară Alin Sandu, primarul orașului Amara. Reamintim că firma Intergroup Engineering SRL a obținut în instanță executarea silită a instituției pentru neplata unui contract de 2,5 milioane de lei, decizia fiind atacată de către Primăria Amara la Curtea de Apel București.

Situație imposibilă la Amara... [citește_tot_articolul]

24 Martie 2021, 07:55 (3109 vizualizări - 17 comentarii)

EVENIMENT

Bazarul Municipal Slobozia, la control!

Legalitate (și) în spațiile publice

Bazarul Municipal Slobozia, la control!

Primăria Slobozia a de­clanșat un control privind legalitatea construirii spa­țiilor comerciale din Bazarul Municipal. Dragoș Soare, primarul Sloboziei, susține că zona are nevoie de sistematizare: «Dorim să facem ordine în zonă... Adică un sens unic, trotuare, străzi reabilitate, curățenie! Am cerut Servi­ciului Urbanism un raport privind situația de acolo...». Reamintim că în 2015 concesionarii spațiilor din Bazarul Municipal au construit ilegal în baza unor autorizații de construire eli­berate de Primăria Slobozia pentru «construcții provizorii».

Administrația Soare vrea sistematizare... [citește_tot_articolul]

23 Martie 2021, 15:15 (3263 vizualizări - 17 comentarii)

Click aici

SPORT

Noi cu ocaziile, ei cu punctele

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia-Metaloglobus București 0-1

Noi cu ocaziile, ei cu punctele

Victoria cu Rapid le-a dat aripi jucătorilor ialomițeni. Au crezut că doar simpla lor prezență pe teren le garantează victoria cu Metaloglobus, echipă care a venit la Slobozia cu lotul făcut franjuri de accidentări și COVID. Pe lângă asta, a părut ciudată delegarea de către Federație, la acest meci, a unei brigăzi cu arbitri din Satu Mare sau Baia Mare, în condițiile în care Unirea luptă pentru evitarea retrogradării cu maramureșenii de la Recea... Așa arăta tabloul înainte de startul meciului de sâmbătă, 20 martie 2021, cu lumea relaxată, așteptând dublarea punctelor obținute cu Rapid. Nerealizată, pentru că, atunci când intri mult prea sigur pe teren, fotbalul te pedepsește.

Cea mai urâtă repriză... [citește_tot_articolul]

23 Martie 2021, 11:45 (1001 vizualizări - 3 comentarii)

Click aici

SPORT

Punct cu punct, către salvare!

Fotbal, Liga a III-a, Recolta Gheorghe Doja-Înainte Modelu 1-1

Punct cu punct, către salvare!

Un meci de Liga a III-a, în mediul rural, este ceva între o serbare câmpenească și duelul cu scrâșnet de dinți și tibii care acompaniază fotbalul profesio­nist. Dorința de victorie transpiră din tricourile jucătorilor mai abitir ca oriunde, iar nivelul de spectacol îl depășește, pe alocuri, pe cel din Liga a II-a. În etapa a 12-a, Recolta Gheorghe Doja s-a duelat, pe iarba relativ verde de acasă, cu Înainte Modelu. Nu știm dacă, în ultimii 2 ani, a avut timp să se coacă o rivalitate între cele două echipe, dar pe teren s-a luptat ca și când pe masă era cel mai dorit trofeu din lume. S-a jucat frumos, fazele de fotbal fiind asezonate cu înjurături, ironii și ghionturi. Și aici arbitrajul a fost... [citește_tot_articolul]

23 Martie 2021, 10:10 (1279 vizualizări - 7 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Eurogrădinița fără preșcolari de la Valea Ciorii

Bani europeni, management local

Eurogrădinița fără preșcolari de la Valea Ciorii

«Eurocomuna» este numele celui mai mare proiect de integrare socială desfășurat în județul Ialomița. Bene­ficiarii sunt peste 400 de persoane defavorizate, adulți și copii, din comuna Valea Ciorii. Între 2017 și 2020, localitatea a primit 5 milioane de euro pentru a le oferi un trai mai bun adulților și acces la educație copiilor. Pe lângă cursurile de formare profesională sau afacerile dezvoltate pe bani europeni, proiectul avea ca obiective și amenajarea unei creșe și a unei grădinițe cu program prelungit. În calitate de partener al proiectului, această obligație i-a revenit Primăriei Valea Ciorii. Administrația locală nu a reușit să îndeplinească această cerință din cauza natalității scăzute... [citește_tot_articolul]

22 Martie 2021, 12:20 (1850 vizualizări - 4 comentarii)

EVENIMENT

Prefectura Ialomița controlează legalitatea administrării pajiștilor județului

DNA suflă în ceafa primarilor

Prefectura Ialomița controlează legalitatea administrării pajiștilor județului

Un raport intermediar al Prefecturii Ialomița reflectă «neconformități» care vizează administrarea pajiștilor județului de către administrațiile locale. Controlul Prefecturii a fost solicitat după ce DNA l-a anchetat pe primarul comunei Axintele, Tudor Grigore, acuzat că i-a dat în folosință fiului său o parte din islazul comunal. În cele 16 localități verificate până în prezent au fost identificate «supraînsămânțări, modificări ale limitelor teritoriale, suprafețe cultivate cu cereale, gropi de gunoi, livezi și locuri de casă».

Afaceri cu pajiștile județului În anul 2013,... [citește_tot_articolul]

22 Martie 2021, 08:10 (2641 vizualizări - 13 comentarii)

EVENIMENT

Asigurările medicale ale asistaților social costă 700 mii de lei lunar

În Ialomița

Asigurările medicale ale asistaților social costă 700 mii de lei lunar

Cei care primesc ajutoare so­ciale în baza Legii 416, a ve­nitului minim garantat, beneficiază de asigurări medicale gratuite atât pentru ei, cât și pentru membrii familiei din care fac parte. Estimările arată că, în Ialomița, Agenția de Plăți și Inspecție Socială alocă 700 mii de lei pentru ca aceștia să poată beneficia de servicii medicale. Fondurile sunt distribuite de la Bugetul de Stat.

Acces gratuit la servicii medicale
În urma modificărilor legislative în domeniul Asistenței Sociale, într-o familie cu mai mulți membri, doar un singur membru poate primi ajutor social în... [citește_tot_articolul]

21 Martie 2021, 13:50 (1295 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Fetești, orașul fără deșeuri

Fetești, orașul fără deșeuri

Administrația locală din municipiul Fetești a organizat în ultima perioadă de timp o amplă campanie de ecologizare a orașului. Cele mai vulnerabile locuri din punct de vedere al depozitării necontrolate a deșeurilor au fost curățate complet de către angajații Primăriei Fetești, împreună cu persoanele care beneficiază de ajutor social în baza Legii 416. De asemenea, în cadrul campaniei s-au alăturat și o parte din cetățenii orașului cărora le pasă de mediul înconjurător. În total, în primele 2 luni ale acestui an, au fost colectate peste 200 tone de gunoaie.

Un oraș mai curat Campania... [citește_tot_articolul]

21 Martie 2021, 08:50 (1203 vizualizări - 5 comentarii)

Click aici

REPORTAJ

Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

reportaj administrativ

Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

Vineri, 12 martie 2021, Adunarea Generală a Acționarilor Urban SA s-a întrunit în cadrul unei ședințe ordinare pentru a schimba unul dintre membrii Consiliului de Administrație. Întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Local Slobozia. A fost prima dată după 4 ani când noua administrație nu a interzis explicit prezența publicului la un astfel de eveniment.

Prezența și Gheorghe Puia La fără cinci, nu era nimeni. La și cinci, îi numărăm pe degetele unei singure mâini. Unul de la PNL, unul de la PSD, unul de la PRO România... De la PRO e Gheorghe Puia, fostul administrator... [citește_tot_articolul]

20 Martie 2021, 09:40 (2888 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Latifundiarul Ștefan Poienaru a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu executare

Sentință definitivă a Curții de Apel București

Latifundiarul Ștefan Poienaru a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel București a dat o sentință definitivă în ampla anchetă a Direcției Naționale Anticorupție ce-l viza pe latifundiarul ialomițean Ștefan Poienaru-Agrofam. După aproape 7 ani de la debutul cercetărilor, magistrații din Capitală au decis ca Poienaru să ajungă la închisoare. El a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu exectuare.

Cercetat împreună cu fiica sa
Dosarul penal deschis de Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală pe numele lui Ștefan Poienaru și a fiicei acestuia, Ecaterina Maria Traicu, vizează fapte de «înșelăciune», «complicitate la... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 13:10 (5863 vizualizări - 11 comentarii)

EVENIMENT

Cinci candidați pentru fotoliul de viceprimar la Țăndărei

Orașul tuturor posibilităților

Cinci candidați pentru fotoliul de viceprimar la Țăndărei

Administrația din Țăndărei funcționează de 5 luni fără viceprimar. Funcția este revendicată de fiecare dintre cele 5 partide aflate în componența Consiliului Local Țăndărei. «Alegerea viceprimarulul este o decizie care aparține majorității consilierilor locali. Până acum această majoritate nu a putut fi formată!» declară Cristian Roman (foto), primarul orașului Țăndărei. Consiliul Local Țăndărei este format din 5 consilieri PSD, 3 consilieri PNL, 3 consilieri PRO România, 3 consilieri ALDE, 2 consilieri PI și un consilier PER.

Pace și prietenie nici n-a fost... Alegerile... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 12:05 (2115 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Trei, Doamne, și toți trei!

Trei, Doamne, și toți trei!

Rubricuța noastră, «Una pe săptămână» capătă tot mai multă notorietate. Pe cale de consecință, tot mai mulți oficiali își lasă sacoșa la rând, doar-doar vor prinde un loc. Pentru că spațiul tipografic e limitat, azi ne vedem obligați să înghesuim (doar) 3 de-a valma... și tot au mai râmas câțiva pe dinafară!

Deputatul Mușoiu e corifeul Mayei Angelou
Prima «sacoșă» lasată la ușă e a unui client mai vechi al rubricii, deputatul social-democrățel Ștefan Mușoiu. El a furat un citat al Mayei Angelou, celebră scriitoare americană și activistă pentru drepturile civile. Citatul pe care... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 07:55 (2805 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Dosare penale și amenzi pe numele a 23 de etnici romi din Țăndărei

Dosare penale și amenzi pe numele a 23 de etnici romi din Țăndărei

Anchetă a polițiștilor la Țăndărei, unde 23 de cetățeni de etnie romă din oraș sunt acuzați de «zădărnicirea combaterii bolilor». Veniți tocmai din Anglia, aceștia au refuzat să respecte măsura izolării pentru 14 zile și au participat, păcălind autoritățile, la o înmormântare. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, toate persoanele care intră pe teritoriul României din Marea Britanie trebuie să intre automat în izolare pentru două săptămâni.

Verificările sunt în curs Cei 23 de cetățeni romi din Țăndărei au declarat la punctul vamal prin care au intrat pe teritoriul României... [citește_tot_articolul]

18 Martie 2021, 12:25 (2536 vizualizări - 15 comentarii)

EVENIMENT

Lipsa educației amplifică fenomenul minorelor care devin mame

În Ialomița

Lipsa educației amplifică fenomenul minorelor care devin mame

Statistică îngrijorătoare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Estimările medicilor specialiști arată că 40% dintre bebelușii născuți la Maternitatea unității medicale sunt aduși pe lume de mame minore. Cea mai tânără adolescentă care a născut la Spitalul Slobozia are 13 ani! Situația este tot mai prezentă în rândul fetelor care provin din mediul rural, acolo unde educația sanitară și cea legată de măsurile de contracepție lipsesc.

Alocația de la stat, singura sursă de venit Media lunară a nașterilor înregistrate la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia este de aproximativ... [citește_tot_articolul]

18 Martie 2021, 08:10 (1960 vizualizări - 4 comentarii)

EVENIMENT

Administrația Pavel vrea «operator județean pentru colectarea deșeurilor menajere»

Probleme vechi, idei și mai vechi

Administrația Pavel vrea «operator județean pentru colectarea deșeurilor menajere»

Administrația județeană își dorește să înființeze o firmă care să gestioneze activitatea de colectare a deșeurilor me­najere la nivelul județului Ialomița. Marian Pavel, preșe­dintele Consiliului Județean Ialomița susține că noul ope­rator ar putea deservi toate localitățile interesate. «Este un pas necesar dacă dorim să aliniem județul la standardele europene privind protecția mediului!» a declarat acesta. În Ialomița, jumătate dintre administrațiile locale colectează ilegal deșeurile menajere.

O firmă pentru tot județul la Țăndărei Apariția Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor... [citește_tot_articolul]

17 Martie 2021, 10:40 (1723 vizualizări - 4 comentarii)

EVENIMENT

Bolnav de COVID-19 din Slobozia, tratat cu indiferență de medicii Institutului de Pneumoftiziologie «Marius Nasta»

Bolnav de COVID-19 din Slobozia, tratat cu indiferență de medicii Institutului de Pneumoftiziologie «Marius Nasta»

Pandemia de COVID-19 arată încă o dată hasoul în care se află sistemul medical din țara noastră. Bolnav de COVID-19, slobozeanul Valentin Cătărea a trecut prin clipe de coșmar în timpul internării la Institutul Național de Pneumoftiziologie «Marius Nasta» din București. Medicii care ar fi trebuit să-l supravegheze l-au lăsat să lupte singur cu boala... Pacientul a rămas mai multe zile fără medicamente, iar unele tratamente le-a cumpărat pe banii săi. Mai mult, a fost externat chiar dacă starea sa de sănătate nu se îmbunătățise. Pacientul este convins că vrea să ceară despăgubiri unității medicale pentru indiferența cu care a fost tratat.

«Mi-au dat doar Paracetamol și Codeină»... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 18:05 (3319 vizualizări - 8 comentarii)

POLITICĂ

Prima conferință de presă a deputatului liberal Luminița Barcari

Prima conferință de presă a deputatului liberal Luminița Barcari

Luminița Barcari a susținut vineri, 12 martie a.c., prima sa conferință de presă în calitate de deputat al Ialomiței. La întâlnire au participat peședintele interimar al PNL Ialomița, Dragoș Soare și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Dinu. Declarațiile Luminiței Barcari au vizat activitatea sa parlamentară din primele 3 luni de mandat. Și, fără îndoială, pot fi catalogate drept cele mai banale declarații de presă consemnate vreodată de ziarul nostru.

Forma fără fond din Parlamentul României Luminița Barcari a fost pe rând consilier județean, inspector general... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 15:15 (2267 vizualizări - 7 comentarii)

SPORT

Când istoria se repetă

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia-Rapid București 2-1

Când istoria se repetă

Rapidului nu-i priesc depla­sările la Slobozia, mai cu seamă când se petrec în eșalonul secund. Așa a fost în 2013 când, cu Mihalcea pe bancă și Liviu Mihai marcator, Unirea se impunea cu 1-0. Așa a fost și în 2014, când fe­roviarii au izbutit să smulgă doar un punct. Așa a fost și duminică, 14 martie 2021, la prânz, când țara întreagă a văzut Rapidul plecând din nou bătut de la Slobozia și cu șansele de promovare diminuate substanțial. Și de data aceasta, pe bancă a fost tot Adrian Mihalcea care și-a învățat elevii să fie combativi și, mai ales, spe­culativi. Din această combinație au ieșit 3 puncte mari care ne ajută să privim mai optimist spre viitor.

Adăscăliței obține, Toma transformă... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 14:05 (1095 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

În școlile din Ialomița recuperarea materiei pierdute bate pasul pe loc

În școlile din Ialomița recuperarea materiei pierdute bate pasul pe loc

În Ialomița, încercarea Ministerului Educației de a-i ajuta pe elevii din ciclul primar și gimnazial să recupereze din materia pe care au pierdut-o pare greu de pus în practică. Deși părinții și-au dat acordul pentru a-i înscrie pe copii la astfel de cursuri, dascălii refuză să participe la ele. Mai mult, invocând aspecte de ordin legislativ, cadrele didactice întocmesc rapoarte prin care specifică faptul că în clasele în care predau nivelul de dobândire al cunoștințelor este unul peste medie, iar astfel de cursuri nu se impun. Din această cauză, la Slobozia, de exemplu, va exista doar un singur centru în care se vor organiza «cursuri reme­diale». Acesta va fi disponibil pentru toți elevii din... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 11:55 (1156 vizualizări - 2 comentarii)

SPORT

Egal în ultimele secunde

Fotbal, Liga a III-a, Axiopolis Cernavodă-Recolta Gheorghe Doja 2-2

Egal în ultimele secunde

Reluarea sezonului în Liga a III-a a însemnat încă un rezultat po­zitiv pentru Recolta Gheorghe Doja. Ialomițenii s-au deplasat la Cernavodă pentru duelul cu Axiopolis, una dintre echipele bune ale seriei. Dobro­genii au fost cei care au avut inițiativa, dar ocaziile de gol au lipsit până spre final de la ambele porți. Liviu Gheorghe a deschis scorul în minutul 71, cu un șut de la distanță, și tot el l-a majorat în urma unui contraatac. Și, când nimeni nu mai spera, Recolta a revenit în joc. În minutul 87, Scurtu reia cu capul imparabil, după o lovitură de colț. În al doilea minut de prelungiri, o minge în adâncime îl găsește liber pe Costin Anton. Acesta scapă singur și marchează golul egalizator... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 11:35 (957 vizualizări - 1 comentariu)

1 2 6 7 8 10 12 13 14 497 498
Luni 14 Iun 2021
223 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344

Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(120 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(171 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(188 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat ample acțiuni de supraveghere a traficului rutier. Cu această ocazie, doi șoferi, în vârstă de 23 de ani, din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:35
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 82 mii de lei aplicate în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost la datorie pe străzile din județ, pentru a asigura un climat de ordine și liniște. Acțiunile preventive ale polițiștilor s-au concretizat prin aplicarea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:20
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

Două școli din municipiul Fetești au fost incluse în programul de acțiuni preventive ale polițiștilor. Miercuri, 9 iunie a.c, oamenii legii au mers în unitățile de învățământ și au discutat cu elevii despre ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:05
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 10 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10773, cu 2 cazuri mai mult decât miercuri, 9 iunie ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 14:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 9 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10771, cu 3 cazuri mai mult decât marți, 8 iunie ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 14:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini fără plăcuțe și conducând fără permis

Marți, 8 iunie a.c., în jurul orei 9,00, polițiștii din Țăndărei  au oprit, pentru control, o autoutilitară care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La volanul acesteia ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:40
(212 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 200 de persoane în carantină/izolare, verificate

În cadrul activităților desfășurate de forțele de ordine, au fost efectuate verificări la 181 persoane aflate în carantină și 22 aflate în izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:35
(215 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri colectate la bugetul de stat de 83,84 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a colectat, în luna mai 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 83,84 milioane de lei. Astfel, bugetul de stat ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 10:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Fetești

Accident la Fetești

Miercuri, 9 iunie a.c., în jurul orei 8,45, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 09:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

9 Iunie 2021, 08:20


« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344
Ultimele comentarii
Cotizant ..sa nu zic plătitor în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Carmen în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Demmitar în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Marian în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Cetatean în «Unitate în diversitate» la Țăndărei ZAHARIE în Lecția de înot de la Laguna Blue Zaharie în 157 de persoane, în izolare la Hotelul «Ialomița» din Amara Administrator Anonim în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Cetățean în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Gagi în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou domnule Primar Soare în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou ofer spațiu comercial de închiriat 600 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 9 iunie 2021 Administrator Anonim în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...