Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!
1 2 3 4 5 7 9 10 11 493 494

EVENIMENT

Prefectura Ialomița controlează legalitatea administrării pajiștilor județului

DNA suflă în ceafa primarilor

Prefectura Ialomița controlează legalitatea administrării pajiștilor județului

Un raport intermediar al Prefecturii Ialomița reflectă «neconformități» care vizează administrarea pajiștilor județului de către administrațiile locale. Controlul Prefecturii a fost solicitat după ce DNA l-a anchetat pe primarul comunei Axintele, Tudor Grigore, acuzat că i-a dat în folosință fiului său o parte din islazul comunal. În cele 16 localități verificate până în prezent au fost identificate «supraînsămânțări, modificări ale limitelor teritoriale, suprafețe cultivate cu cereale, gropi de gunoi, livezi și locuri de casă».

Afaceri cu pajiștile județului În anul 2013,... [citește_tot_articolul]

22 Martie 2021, 08:10 (2443 vizualizări - 13 comentarii)

EVENIMENT

Asigurările medicale ale asistaților social costă 700 mii de lei lunar

În Ialomița

Asigurările medicale ale asistaților social costă 700 mii de lei lunar

Cei care primesc ajutoare so­ciale în baza Legii 416, a ve­nitului minim garantat, beneficiază de asigurări medicale gratuite atât pentru ei, cât și pentru membrii familiei din care fac parte. Estimările arată că, în Ialomița, Agenția de Plăți și Inspecție Socială alocă 700 mii de lei pentru ca aceștia să poată beneficia de servicii medicale. Fondurile sunt distribuite de la Bugetul de Stat.

Acces gratuit la servicii medicale
În urma modificărilor legislative în domeniul Asistenței Sociale, într-o familie cu mai mulți membri, doar un singur membru poate primi ajutor social în... [citește_tot_articolul]

21 Martie 2021, 13:50 (1107 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Fetești, orașul fără deșeuri

Fetești, orașul fără deșeuri

Administrația locală din municipiul Fetești a organizat în ultima perioadă de timp o amplă campanie de ecologizare a orașului. Cele mai vulnerabile locuri din punct de vedere al depozitării necontrolate a deșeurilor au fost curățate complet de către angajații Primăriei Fetești, împreună cu persoanele care beneficiază de ajutor social în baza Legii 416. De asemenea, în cadrul campaniei s-au alăturat și o parte din cetățenii orașului cărora le pasă de mediul înconjurător. În total, în primele 2 luni ale acestui an, au fost colectate peste 200 tone de gunoaie.

Un oraș mai curat Campania... [citește_tot_articolul]

21 Martie 2021, 08:50 (1043 vizualizări - 5 comentarii)

Click aici

REPORTAJ

Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

reportaj administrativ

Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

Vineri, 12 martie 2021, Adunarea Generală a Acționarilor Urban SA s-a întrunit în cadrul unei ședințe ordinare pentru a schimba unul dintre membrii Consiliului de Administrație. Întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Local Slobozia. A fost prima dată după 4 ani când noua administrație nu a interzis explicit prezența publicului la un astfel de eveniment.

Prezența și Gheorghe Puia La fără cinci, nu era nimeni. La și cinci, îi numărăm pe degetele unei singure mâini. Unul de la PNL, unul de la PSD, unul de la PRO România... De la PRO e Gheorghe Puia, fostul administrator... [citește_tot_articolul]

20 Martie 2021, 09:40 (2647 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Latifundiarul Ștefan Poienaru a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu executare

Sentință definitivă a Curții de Apel București

Latifundiarul Ștefan Poienaru a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel București a dat o sentință definitivă în ampla anchetă a Direcției Naționale Anticorupție ce-l viza pe latifundiarul ialomițean Ștefan Poienaru-Agrofam. După aproape 7 ani de la debutul cercetărilor, magistrații din Capitală au decis ca Poienaru să ajungă la închisoare. El a fost condamnat la 4 ani și 7 luni de închisoare cu exectuare.

Cercetat împreună cu fiica sa
Dosarul penal deschis de Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală pe numele lui Ștefan Poienaru și a fiicei acestuia, Ecaterina Maria Traicu, vizează fapte de «înșelăciune», «complicitate la... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 13:10 (5538 vizualizări - 11 comentarii)

EVENIMENT

Cinci candidați pentru fotoliul de viceprimar la Țăndărei

Orașul tuturor posibilităților

Cinci candidați pentru fotoliul de viceprimar la Țăndărei

Administrația din Țăndărei funcționează de 5 luni fără viceprimar. Funcția este revendicată de fiecare dintre cele 5 partide aflate în componența Consiliului Local Țăndărei. «Alegerea viceprimarulul este o decizie care aparține majorității consilierilor locali. Până acum această majoritate nu a putut fi formată!» declară Cristian Roman (foto), primarul orașului Țăndărei. Consiliul Local Țăndărei este format din 5 consilieri PSD, 3 consilieri PNL, 3 consilieri PRO România, 3 consilieri ALDE, 2 consilieri PI și un consilier PER.

Pace și prietenie nici n-a fost... Alegerile... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 12:05 (1959 vizualizări - 4 comentarii)

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Trei, Doamne, și toți trei!

Trei, Doamne, și toți trei!

Rubricuța noastră, «Una pe săptămână» capătă tot mai multă notorietate. Pe cale de consecință, tot mai mulți oficiali își lasă sacoșa la rând, doar-doar vor prinde un loc. Pentru că spațiul tipografic e limitat, azi ne vedem obligați să înghesuim (doar) 3 de-a valma... și tot au mai râmas câțiva pe dinafară!

Deputatul Mușoiu e corifeul Mayei Angelou
Prima «sacoșă» lasată la ușă e a unui client mai vechi al rubricii, deputatul social-democrățel Ștefan Mușoiu. El a furat un citat al Mayei Angelou, celebră scriitoare americană și activistă pentru drepturile civile. Citatul pe care... [citește_tot_articolul]

19 Martie 2021, 07:55 (2629 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Dosare penale și amenzi pe numele a 23 de etnici romi din Țăndărei

Dosare penale și amenzi pe numele a 23 de etnici romi din Țăndărei

Anchetă a polițiștilor la Țăndărei, unde 23 de cetățeni de etnie romă din oraș sunt acuzați de «zădărnicirea combaterii bolilor». Veniți tocmai din Anglia, aceștia au refuzat să respecte măsura izolării pentru 14 zile și au participat, păcălind autoritățile, la o înmormântare. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, toate persoanele care intră pe teritoriul României din Marea Britanie trebuie să intre automat în izolare pentru două săptămâni.

Verificările sunt în curs Cei 23 de cetățeni romi din Țăndărei au declarat la punctul vamal prin care au intrat pe teritoriul României... [citește_tot_articolul]

18 Martie 2021, 12:25 (2346 vizualizări - 15 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Lipsa educației amplifică fenomenul minorelor care devin mame

În Ialomița

Lipsa educației amplifică fenomenul minorelor care devin mame

Statistică îngrijorătoare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Estimările medicilor specialiști arată că 40% dintre bebelușii născuți la Maternitatea unității medicale sunt aduși pe lume de mame minore. Cea mai tânără adolescentă care a născut la Spitalul Slobozia are 13 ani! Situația este tot mai prezentă în rândul fetelor care provin din mediul rural, acolo unde educația sanitară și cea legată de măsurile de contracepție lipsesc.

Alocația de la stat, singura sursă de venit Media lunară a nașterilor înregistrate la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia este de aproximativ... [citește_tot_articolul]

18 Martie 2021, 08:10 (1763 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Administrația Pavel vrea «operator județean pentru colectarea deșeurilor menajere»

Probleme vechi, idei și mai vechi

Administrația Pavel vrea «operator județean pentru colectarea deșeurilor menajere»

Administrația județeană își dorește să înființeze o firmă care să gestioneze activitatea de colectare a deșeurilor me­najere la nivelul județului Ialomița. Marian Pavel, preșe­dintele Consiliului Județean Ialomița susține că noul ope­rator ar putea deservi toate localitățile interesate. «Este un pas necesar dacă dorim să aliniem județul la standardele europene privind protecția mediului!» a declarat acesta. În Ialomița, jumătate dintre administrațiile locale colectează ilegal deșeurile menajere.

O firmă pentru tot județul la Țăndărei Apariția Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor... [citește_tot_articolul]

17 Martie 2021, 10:40 (1575 vizualizări - 4 comentarii)

EVENIMENT

Bolnav de COVID-19 din Slobozia, tratat cu indiferență de medicii Institutului de Pneumoftiziologie «Marius Nasta»

Bolnav de COVID-19 din Slobozia, tratat cu indiferență de medicii Institutului de Pneumoftiziologie «Marius Nasta»

Pandemia de COVID-19 arată încă o dată hasoul în care se află sistemul medical din țara noastră. Bolnav de COVID-19, slobozeanul Valentin Cătărea a trecut prin clipe de coșmar în timpul internării la Institutul Național de Pneumoftiziologie «Marius Nasta» din București. Medicii care ar fi trebuit să-l supravegheze l-au lăsat să lupte singur cu boala... Pacientul a rămas mai multe zile fără medicamente, iar unele tratamente le-a cumpărat pe banii săi. Mai mult, a fost externat chiar dacă starea sa de sănătate nu se îmbunătățise. Pacientul este convins că vrea să ceară despăgubiri unității medicale pentru indiferența cu care a fost tratat.

«Mi-au dat doar Paracetamol și Codeină»... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 18:05 (3169 vizualizări - 8 comentarii)

Click aici

POLITICĂ

Prima conferință de presă a deputatului liberal Luminița Barcari

Prima conferință de presă a deputatului liberal Luminița Barcari

Luminița Barcari a susținut vineri, 12 martie a.c., prima sa conferință de presă în calitate de deputat al Ialomiței. La întâlnire au participat peședintele interimar al PNL Ialomița, Dragoș Soare și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Dinu. Declarațiile Luminiței Barcari au vizat activitatea sa parlamentară din primele 3 luni de mandat. Și, fără îndoială, pot fi catalogate drept cele mai banale declarații de presă consemnate vreodată de ziarul nostru.

Forma fără fond din Parlamentul României Luminița Barcari a fost pe rând consilier județean, inspector general... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 15:15 (2064 vizualizări - 7 comentarii)

Click aici

SPORT

Când istoria se repetă

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia-Rapid București 2-1

Când istoria se repetă

Rapidului nu-i priesc depla­sările la Slobozia, mai cu seamă când se petrec în eșalonul secund. Așa a fost în 2013 când, cu Mihalcea pe bancă și Liviu Mihai marcator, Unirea se impunea cu 1-0. Așa a fost și în 2014, când fe­roviarii au izbutit să smulgă doar un punct. Așa a fost și duminică, 14 martie 2021, la prânz, când țara întreagă a văzut Rapidul plecând din nou bătut de la Slobozia și cu șansele de promovare diminuate substanțial. Și de data aceasta, pe bancă a fost tot Adrian Mihalcea care și-a învățat elevii să fie combativi și, mai ales, spe­culativi. Din această combinație au ieșit 3 puncte mari care ne ajută să privim mai optimist spre viitor.

Adăscăliței obține, Toma transformă... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 14:05 (976 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

În școlile din Ialomița recuperarea materiei pierdute bate pasul pe loc

În școlile din Ialomița recuperarea materiei pierdute bate pasul pe loc

În Ialomița, încercarea Ministerului Educației de a-i ajuta pe elevii din ciclul primar și gimnazial să recupereze din materia pe care au pierdut-o pare greu de pus în practică. Deși părinții și-au dat acordul pentru a-i înscrie pe copii la astfel de cursuri, dascălii refuză să participe la ele. Mai mult, invocând aspecte de ordin legislativ, cadrele didactice întocmesc rapoarte prin care specifică faptul că în clasele în care predau nivelul de dobândire al cunoștințelor este unul peste medie, iar astfel de cursuri nu se impun. Din această cauză, la Slobozia, de exemplu, va exista doar un singur centru în care se vor organiza «cursuri reme­diale». Acesta va fi disponibil pentru toți elevii din... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 11:55 (1042 vizualizări - 2 comentarii)

SPORT

Egal în ultimele secunde

Fotbal, Liga a III-a, Axiopolis Cernavodă-Recolta Gheorghe Doja 2-2

Egal în ultimele secunde

Reluarea sezonului în Liga a III-a a însemnat încă un rezultat po­zitiv pentru Recolta Gheorghe Doja. Ialomițenii s-au deplasat la Cernavodă pentru duelul cu Axiopolis, una dintre echipele bune ale seriei. Dobro­genii au fost cei care au avut inițiativa, dar ocaziile de gol au lipsit până spre final de la ambele porți. Liviu Gheorghe a deschis scorul în minutul 71, cu un șut de la distanță, și tot el l-a majorat în urma unui contraatac. Și, când nimeni nu mai spera, Recolta a revenit în joc. În minutul 87, Scurtu reia cu capul imparabil, după o lovitură de colț. În al doilea minut de prelungiri, o minge în adâncime îl găsește liber pe Costin Anton. Acesta scapă singur și marchează golul egalizator... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 11:35 (834 vizualizări - 1 comentariu)

SPORT

Amara, capitala Șahului

Amara, capitala Șahului

În perioada 12-14 martie 2021, ora­șul-stațiune Amara a găzduit ediția de pri­măvară a Cupei Satori, turneu național de șah, devenit deja tradiție în această zonă. Daniel Nițu, Cristian Ursu și toți cei implicați în organizare au arătat că, în ciuda vremurilor deloc prietenoase pe care le trăim, Amara poate găzdui în continuare evenimente de anvergură. De la autoritățile locale până la unitățile turistice din oraș, toată lumea s-a mobilizat, iar competiția a fost un succes. «Suntem bucuroși să organizăm această compe­tiție în orașul Amara și să o denumim de acum ediția de primăvară „Cupa Stațiunea Amara“. Astfel, partici­păm și noi la promovarea acestei stațiuni minunate, recunoscută ca „Izvor... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 10:10 (740 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Poliția Locală veghează, dar nu răspunde la sesizări

Dialogul surzilor la Slobozia

Poliția Locală veghează, dar nu răspunde la sesizări

Un cetățean din Slobozia reclamă faptul că Poliția Locală a refuzat să răspundă unei sesizări înregistrate legal. El a cerut identificarea unui cetățean care a aruncat resturi provenite din construcții pe domeniul public, într-o zonă supravegheată video. Răspunsul Poliției Locale a fost «o compunere». Cetățeanul este informat că «polițiștii locali au zilnic în itinerariul de patrulare zonele expuse riscului depozitării neautori­zate de deșeuri, printre acestea aflându-se și zona la care faceți referire».

De 10 ani aceeași poveste Nicu Popa este unul dintre proprietarii de case... [citește_tot_articolul]

16 Martie 2021, 08:20 (3946 vizualizări - 50 comentarii)

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Ștefan Țintă a devenit «Tata Omida» în PSD

Ștefan Țintă a devenit «Tata Omida» în PSD

Pe Ștefan Țintă, președintele PSD Slobozia, nu l-am mai zărit în spațiul public de pe vremea când se visa se­nator... Iar când l-am văzut «pierzând» din cauza algoritmului de redistribuire în fața Rodicăi Boancă, l-am iertat de toate, că în omul căzut nu mai dai... Mai ales că prin târg se aude că o dată cu alea 120 de voturi «lipsă» s-au dus și 100 mii de euro. Bârfe de oraș de provincie... Numai că săptămâna trecută, renăscut din propria-i cenușă, Ștefan Țintă s-a metamorfozat în «Tata Omida» și dă lecții elec­toratului și societății...

Declarații cu virgulă N-o să cădem în păcatul... [citește_tot_articolul]

15 Martie 2021, 12:20 (3030 vizualizări - 12 comentarii)

EVENIMENT

Fonduri risipite pentru amenajarea Centrelor de Vaccinare Comunitare din Ialomița

Fonduri risipite pentru amenajarea Centrelor de Vaccinare Comunitare din Ialomița

Scandal între Direcția de Sănătatre Publică Ialomița și primăriile din județ unde au fost amenajate Centrele de Vaccinare Comu­nitare. Admi­nistrațiile locale cer insti­tuției decontarea sumelor pe care le-au investit pentru dotarea spațiilor pregătite pentru vaccinarea populației în etapele a 2-a și a 3-a. Ultima etapă a campaniei este programată să înceapă de la 1 aprilie 2021. Oficialii Direcției de Sănătate Publică susțin faptul că, po­trivit or­dinelor Ministerului Sănătății, pot deconta doar o mică parte din ceea ce primăriile au achizi­ționat pentru buna funcționare a Centrelor de Vacci­nare Comunitare. Pe liste sunt însă trecute bunuri achiziționate inutil, precum sisteme de suprave­ghere... [citește_tot_articolul]

15 Martie 2021, 07:55 (1409 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

Mormanele de gunoi de la marginea localității Giurgeni

Mormanele de gunoi de la marginea localității Giurgeni

A  devenit deja o obișnuință ca în județul Ialomița gestionarea deșeurilor să fie tratată cu indiferență de către administrațiile locale. Giurgeni este una dintre zecile de localități care se confruntă cu această pro­blemă. Surprinzător este faptul că în comună există o platformă destinată gunoiului de grajd, amenajată de Ministerul Mediului în urmă cu 4 ani, dar pe care foarte puțini local­nici o utilizează. Cele mai multe dintre deșeurile menajere și cele produse de animale sunt aruncate, la voia întâmplării, de jur împrejurul platformei. Deși protecția mediului înconjurător este vizibil afectată, administrația locală susține că gestionarea deșeurilor este o prioritate pentru comunitatea... [citește_tot_articolul]

14 Martie 2021, 13:20 (767 vizualizări - 0 comentarii)

1 2 3 4 5 7 9 10 11 493 494
Marți 18 Mai 2021
391 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(63 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(65 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(136 vizualizări - 1 comentariu)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(132 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(99 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(317 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a găsit sfârșitul într-un bazin cu apă

Un bărbat de 55 de ani din localitatea Urziceni a murit în ziua de joi, 13 mai a.c., după ce a căzut într-un bazin cu apă, adânc ce 7 metri. Bazinul se afla în gospodăria bărbatului. La fața locului au ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:30
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița: Contrabanda cu tutun, în vizorul polițiștilor prahoveni

Miercuri, 12 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat 32 de percheziții, în 15 județe (Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Ialomița, ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 18:40
(285 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Reducerea evaziunii fiscale, obiectivul strategiei ANAF 2021-2024

Administrația Județeana a Finanțelor Publice Ialomița și-a fixat ca obiectiv strategic reducerea evaziunii fiscale și a economiei subterane, în vederea menținerii unui mediu economic echitabil pentru toți ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 15:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 12 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10680, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată luni, 10 mai a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Constanța, în timp ce transporta ilegal 170 kg de pește. Bărbatul nu avea documente legale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 15:05
(323 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 14 mii lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii ialomițeni au desfășurat luni, 10 mai a.c., ample acțiuni privind modul în care populația județului respectă măsurile de poretcție sanitară. Cu această ocazie au fost aplicate 75 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:45
(234 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

Pompierii ialomițeni au intervenit luni, 10 mai a.c, pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată produse pe raza localităților Valea Ciorii și Lăcusteni. La Lăcusteni, incendiul s-a produs pe terasamentul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:40
(229 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița le reamintește contribuabililor faptul că 25 mai 2021 este data limită pentru depunerea următoarelor declarații fiscale: Formularul 100, Formularul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:35
(309 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10671, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 13:35
(271 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel poli troc în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier Oprina în Faptele penale ale primarului Ștefan Ionescu din Valea Ciorii Chiar si asa. în Faptele penale ale primarului Ștefan Ionescu din Valea Ciorii Habciu în Pe Barcari n-o ajută... Matematica! Foarte tare în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Stefan Luchian în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...