Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!
1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 521 522

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Vasile Silvian, consilierul președintelui Pavel la Departamentul «Moaște Administrative»

Vasile Silvian, consilierul președintelui Pavel la Departamentul «Moaște Administrative»

La 6 ani de când a fost prins făcând «trafic de influență» în favoarea Episcopiei pentru niște undelemn de candelă, ex-pre­ședintele Vasile Silvian se întoarce pe ușa din dos la Consiliul Județean. El a fost uns, pardon de expresie, consi­lier personal al președintelui Pavel, supt comanda directă a ex-prefectului Marin Constantin, o altă figură politică pe care Vasile Silvian a transbordat-o mai mult sau mai puțin legal în Consiliul Județean pe vremea când se autointitula «mai sărac și mai cinstit decât Ion Iliescu». Acuma să ne fie clar! Noi nu-i arătăm cu degetul și nu-l plângem pe Al Nostru, supranumit Rudotelian de Lazăr. Că fiecare are obligațiile lui și... [citește_tot_articolul]

8 Noiembrie 2021, 12:10 (2921 vizualizări - 15 comentarii)

EVENIMENT

Slobozia: Începe războiul autoturismelor abandonate

Slobozia: Începe războiul autoturismelor abandonate

Administrația locală caută soluții pentru ridicarea ma­șinilor abandonate din oraș. La acest moment se lucrează la un Regulament care să permită ridicarea acestor mașini pe cheltuiala Primăriei Slobozia. Primarul Dragoș Soare susține că externalizarea acestui serviciu către firme specializate ar reprezenta cea mai ieftină soluție.

Soluție de compromis Slobozia urmează să investească 28 milioane de lei într-un proiect de reabi­litare a căilor de rulare ale transportului public. Derularea proiectului depinde (și) de rapiditatea cu care autoritățile locale vor ridica autoturismele abandonate... [citește_tot_articolul]

8 Noiembrie 2021, 07:55 (2401 vizualizări - 3 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

4500 de ialomițeni au solicitat ajutorul pentru încălzirea locuințelor

4500 de ialomițeni au solicitat ajutorul pentru încălzirea locuințelor

4500 de ialomițeni au făcut solicitări pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea lo­cuințelor în primele două săp­tă­mâni de la deschiderea sesiunii de depunere a cererilor. Fondurile se acordă prin intermediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița. Sprijinul se acordă în funcțiile de veniturile beneficiarilor, care nu trebuie să depă­șească 2053 de lei net/lună.

Campanie în plină desfășurare Campania de depunere a soli­citărilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței a început în urmă cu două săptămâni. Potrivit datelor furnizate de Agenția... [citește_tot_articolul]

7 Noiembrie 2021, 10:20 (3076 vizualizări - 6 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Fonduri din bugetul local pentru susținerea Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Fonduri din bugetul local pentru susținerea Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Consilierii locali din Fetești au votat, în cadrul ședinței ordinare desășurată în urmă cu o săptămână, acordarea de fonduri din bugetul local pentru susținerea activității Spitalului Municipal «Anghel Saligny». Proiectul a fost inițiat de primarul Laurențiu Șonchereche, iar banii pe care unitatea medicală îi va primi vor fi folosiți pentru achiziția de concentratoare de oxigen, aparate necesare tratării bolnavilor de COVID-19. Inițiativa administrației locale din Fetești este comună cu cea a Con­siliului Județean Ialomița, care s-a angajat să susțină activitatea spitalelor din județ care luptă cu boala COVID-19.

Sprijin pentru Spitalul Fetești... [citește_tot_articolul]

6 Noiembrie 2021, 13:20 (1747 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

REPORTAJ

Cortul de testare gratuită de la Slobozia

Cortul de testare gratuită de la Slobozia

Centrul de testare gratuită pentru depistarea COVID-19 la Slobozia a fost deschis de o săptămână. Și n-a fost zi să nu depisteze măcar 3-4 pozitivi. Noi ne-am testat a treia zi și am avut noroc. Ăia de n-au, Dumnezeu cu mila!

Prima zi, cu primarul Centrul s-a deschis într-o miercuri, pe 27 octombrie 2021. Facem precizarea pentru posteritate, că nu se știe ce-are să mai fie până trece Covid-ul... S-a deschis în fața Prefecturii Ialomița și pe el scrie mare «Punct testare gratuită COVID». În ziua când s-a deschis, a venit și primarul, c-așai la noi, altfel nu se poate. A fost decent,... [citește_tot_articolul]

6 Noiembrie 2021, 09:20 (2497 vizualizări - 8 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Ialomița: Elevii din 87 de unități de învățământ vor merge «fizic» la școală

De luni, 8 noiembrie 2021

Ialomița: Elevii din 87 de unități de învățământ vor merge «fizic» la școală

Potrivit deciziei comune a Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, de luni, 8 noiembrie 2021, elevii vor putea merge «fizic» la școală doar dacă procentul de vaccinare al personalului din școli depășește 60%. La nivelul județului Ialomița, din cele 98 de unități de învățământ, cu personalitate juridică sau arondate, 87 au o rată de vaccinare a   profesorilor și personalului nedidactic peste valoarea stabilită prin acte normative.

Elevii se întorc în clase Conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița și Direcției de Sănătate Publică Ialomița, din cele 98 de unități de învățământ din județ, cu personalitate juridică sau arondate, 87 au un procent... [citește_tot_articolul]

5 Noiembrie 2021, 17:05 (3997 vizualizări - 7 comentarii)

EVENIMENT

Administrația ialomițeană a accesat fonduri europene în valoare de 658 milioane de lei

Administrația ialomițeană a accesat fonduri europene în valoare de 658 milioane de lei

Un raport oficial al Prefecturii Ialomița evidențiază situația pro­iectelor cu finanțare europeană depuse de instituțiile publice și administrațiile locale din județul nostru, pentru ciclul financiar 2018-2023. Astfel, entitățile publice au întocmit 52 de pro­iecte, cu o valoare totală de 658 milioane de lei. Programul Operațional Regional (POR) a fost mecanismul prin care au fost accesate cele mai multe fonduri europene la nivelul județului Ialomița. Cu toate acestea, Ialomița rămâne printre județene cu cea mai slabă absorbție a banilor europeni, așa cum se arată în do­cumentele oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Ialomița are nevoie de banii Uniunii Europene... [citește_tot_articolul]

5 Noiembrie 2021, 11:55 (2714 vizualizări - 3 comentarii)

EVENIMENT

Slobozia are de recuperat 2,1 milioane de lei de la prostituate

Slobozia are de recuperat 2,1 milioane de lei de la prostituate

Valoarea amenzilor care trebuie plătite bugetului local al Sloboziei de către tinerele care practică prostituția, pe raza orașului, se ridică la 2,1 milioane de lei. Suma trebuie plătită de cele 10 femei aflate în evidențele Primăriei Slobozia, pe care polițiștii, jandarmii sau polițiștii locali le-au sancționat în perioada 2018-2020. Autoritățile locale au făcut demersuri pentru a transforma amenzile în muncă în folosul comunității, însă în toată această perioadă de timp doar o singură prostituată a ales această prevedere legală pentru a scăpa de sancțiuni.

Bani imposibil de recuperat... [citește_tot_articolul]

5 Noiembrie 2021, 08:10 (3457 vizualizări - 9 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Mai multe locuri de parcare pentru mașinile din Ialomița

Mai multe locuri de parcare pentru mașinile din Ialomița

La fel ca în toată țara, și Ialomița are nevoie de o sistematizare a locurilor de parcare. Un studiu privind inventarierea locurilor de parcare, rea­lizat de VegaComp Consulting, specializată în domeniul comunicațiilor prin fibră optică, arată că la nivelul județului nostru spațiile amenajate pentru a ne putea lăsa mașinile sunt insuficiente prin comparație cu cel automobilelor. Potrivit statisticilor Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehicule, în Ialomița există aproximativ 50 mii de automobile.

Avem nevoie de mai multe parcări În topul național al parcărilor... [citește_tot_articolul]

4 Noiembrie 2021, 12:10 (3239 vizualizări - 6 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Consiliul Local Slobozia și-a dat acordul

23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Consiliul Local Slobozia a aprobat joi, 28 octombrie 2021, Nota Conceptuală pentru obiectivul de investiții «Centura ocolitoare din Zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și modernizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă». Valoarea acestei investiții este estimată la 23,5 mili­oane de euro, din care bugetul local va suporta 215005 euro. Inițiativa construirii unei centuri ocolitoare în zona de Nord a Sloboziei îi aparține primarului Dragoș Soare și a fost lansată în campania electorală din toamna anului trecut.

O nouă investiție-mamut la orizont Consilierii locali din Slobozia au aprobat... [citește_tot_articolul]

4 Noiembrie 2021, 07:55 (4276 vizualizări - 14 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Ialomița nu are candidați la concursurile pentru șefia Parchetelor și instanțelor

Ialomița nu are candidați la concursurile pentru șefia Parchetelor și instanțelor

Consiliul Superior al Magistraturii a definitivat listele candidaților care vor participa la examenele pentru numirea în funcțiile de conducere ale Parchetelor și instanțelor. Potrivit informațiilor oficiale, în județul Ialomița nu există procurori sau judecători înscriși la această testare. Astfel, funcțiile de conducere vor fi asigurate pe bază de interimat până la organizarea unui nou concurs. Oficialii Consiliului Superior al Magistraturii susțin că la nivelul județului Ialomița există 6 posturi de conducere vacante în cadrul Parchetelor, Judecătoriilor și Tribunalului Ialomița.

Magistrații au refuzat înscrierea la concurs... [citește_tot_articolul]

3 Noiembrie 2021, 10:20 (2895 vizualizări - 12 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Inculpat lăsat în libertate de procurorii și judecătorii din Fetești

Pericol pentru siguranța publică

Inculpat lăsat în libertate de procurorii și judecătorii din Fetești

Un inculpat cercetat pentru «distrugere» și «tâlhărie» este lăsat în libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești și judecătorii din cadrul Judecătoriei Fetești. De 8 luni magistrații celor două instituții continuă să analizeze probele care arată că respectivul inculpat este cu adevărat un pericol public. În timp ce procurorii au refuzat să solicite arestarea și au dispus controlul judiciar, judecătorii s-au opus internării inculpatului într-un centrul medical de reabilitare psihică.

Verificările sunt în curs În aprilie 2021, procurorii din Fetești au fost sesizați... [citește_tot_articolul]

2 Noiembrie 2021, 16:05 (3310 vizualizări - 3 comentarii)

Click aici

SPORT

De data aceasta, fără emoții

Handbal, Divizia A, HCF Piatra Neamț-CSM Unirea Slobozia 24-30 (9-15)

De data aceasta, fără emoții

CSM Unirea Slobozia a făcut un meci perfect la Piatra Neamț, oferind o adevărată demonstrație de forță. Nemțencele sunt, în general, o echipă greu de bătut pe teren propriu, antre­norul Dan Valentin fiind un cunoscut specialist în «pârjolitul hol­delor». Dovadă stă victoria din urmă cu două etape în fața Coronei Brașov, principala pretendentă la promovare. Handbalistele Sloboziei au venit cu lecția bine învățată, tactica pregătită de antrenorul Constantin Frâncu dovedindu-se extrem de inspirată.

Nu le-au dat nicio șansă Cu o apărare bine pusă la punct, în frunte cu excelenta Raluca... [citește_tot_articolul]

2 Noiembrie 2021, 14:40 (1211 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

SPORT

Au ratat cât pentru 3 meciuri

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia-Unirea Constanța 2-0

Au ratat cât pentru 3 meciuri

Unirea Slobozia a trecut de omonima din Constanța cu 2-0, o victorie ce ar putea părea subțire având în vedere diferența de valoare net favorabilă ialomițenilor. Însă oaspeții au contat foarte puțin în atac, iar Slobozia s-a întrecut în ratări. A fost un succes scontat, important pentru că, prin cele 3 puncte obținute, ne duce pe locul 7, la 3 lungimi de play-off.

Furtună la poarta lui Udrea Adrian Mihalcea s-a bazat pe următoarea distribuție: Gurău-Trașcu, Dinu, Perju,Toma-Coadă, Cruceru (Lazăr ’78)-Mustacă (Matei ’44), Greu (Turcu ’62), Savu (Bolohan ’46)-Afalna (Ivan ’46). Apetitul... [citește_tot_articolul]

2 Noiembrie 2021, 11:05 (1480 vizualizări - 0 comentarii)

REPORTAJ

Medicul care luptă de 2 ani cu COVID-19

La Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Medicul care luptă de 2 ani cu COVID-19

Spitalul suport COVID-19 de la Fetești este în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2 în Ialomița. Iar personalul medical de aici, «infanteriștii» care salvează, de 2 ani, vieți... N-au cerut niciodată nimic, nu așteaptă recunoștință! Doar își fac datoria. Alexandru Vasilescu este singurul medic pneumolog pe care îl are Spitalul. Și unul dintre cei care a spus «Cineva trebuie să facă asta...». Restul e istorie, indiferent de care parte a baricadei suntem.

Un om ca toți oamenii Ajungem greu la el, nu e treaba lui să dea interviuri... O face, spu­nându-ne că orice apel public re­prezintă... [citește_tot_articolul]

2 Noiembrie 2021, 10:10 (10579 vizualizări - 21 comentarii)

SPORT

Victorie împotriva liderului

Fotbal, Liga a III-a, Recolta Gheorghe Doja-Farul 2 Constanța 2-1

Victorie împotriva liderului

Chiar dacă rezultatele nu sunt, pe de-a-ntregul, cele scontate, Recolta Gheorghe Doja evoluează tot mai curajos sub bagheta lui Adrian Cristea. La me­ciul cu satelitul Farului, lider la zi al seriei a III-a, n-a fost Cositoru, dar a fost reactivat cu succes în apărare veteranul Valentin Toma. De asemenea, rezervă de portar a fost Relu Oprea, 33 de ani, care are la activ meciuri în liga secundă pentru Unirea Slobozia. Oprea îl înlocuiește pe Băluță care nu se mai află în termeni amiabili cu dojenii. Cristea s-a bazat pe următorii jucători: Oprea-Petre, Bucurică, Toma, Andrei-Ene, Alexe-Negoiu (Neagu ’65), Anton (Vasile ’79), Comșa-Năstase (Manole ’90). În ciuda faptului că ne așteptam ca oaspeții... [citește_tot_articolul]

2 Noiembrie 2021, 09:45 (1706 vizualizări - 5 comentarii)

EVENIMENT

AVPS Ialomița nu înstrăinează fondurile de vânătoare

AVPS Ialomița nu înstrăinează fondurile de vânătoare

Pandemia de COVID-19 și restricțiile privind suspendarea cotelor de vânătoare aprobate la 36 specii de păsări sălbatice pentru sezonul 2020-2021 pun în dificultate activitatea economică a Asociațiilor Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din întreaga țară. În Ialomița însă, situația e stabilă. Președintele Asociației, Claudiu Drăgănoiu, dă asigurări că în mandatul 2021-2026 cele 16 fonduri de vânătoare existente nu se vor înstrăina. «Avem o situație stabilă. Asociația dispune la acest moment de resurse financiare de peste 100000 de euro... Nu înstrăinăm și nu cesionăm fonduri de vânătoare!» a declarat Claudiu Drăgănoiu.

Cea mai mică cotizație din țară... [citește_tot_articolul]

1 Noiembrie 2021, 12:10 (2164 vizualizări - 5 comentarii)

EVENIMENT

Primăria Slobozia a încasat 98% din veniturile proprii previzionate

Record absolut în luna octombrie 2021

Primăria Slobozia a încasat 98% din veniturile proprii previzionate

Administrația locală din Slobozia a reușit performanța de a colecta până la acest moment 98% din veniturile proprii previzionate la începutul anului în curs. Oficialii administrației susțin că o parte din acești bani vor sta la baza investițiilor viitoare. «Infrastructură rutieră, canalizare, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, reconfigurare urbană... Asta vom face cu banii pe care i-am economisit în acest an!» declară Dragoș Soare, primarul Sloboziei.

Oraș disciplinat, administrație norocoasă Administrația Soare a avut un an norocos. La sfârșitul lunii octombrie 2021, conform... [citește_tot_articolul]

1 Noiembrie 2021, 07:55 (1159 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița deszăpezește drumurile județene în regie proprie

Și în iarna 2021-2022

Consiliul Județean Ialomița deszăpezește drumurile județene în regie proprie

Consiliul Județean Ialomița a făcut toate pregătirile necesare pentru a putea asigura des­zăpezirea drumurilor ju­dețene în sezonul rece 2021-2022. Serviciile sunt asigurate de către firmele aflate în ad­ministra­rea instituției, Drumuri și Poduri SA și Infrastruc­tură Drumuri și Poduri SA. Lu­crările se vor efectua în baza Acordurilor-Cadru încheiate în 2019, care rămân valabile până în 2023. Conform acestor documente oficiale, valoa­rea lucrărilor de deszăpezire este de 11,9 milioane de lei.

Deszăpezire prin Acorduri-Cadru În anul de grație 2019, Consiliul Județean Ialomița a încheiat... [citește_tot_articolul]

31 Octombrie 2021, 11:40 (1678 vizualizări - 1 comentariu)

POLITICĂ

«Sunt un susținător fidel al Libertății!»

Titus Silviu Păunescu, deputat AUR

«Sunt un susținător fidel al Libertății!»

Deputatul AUR Titus Silviu Păunescu susține că libertatea și dreptul de a decide asupra propriei persoane nu pot fi negociate. Actuala situație din România, declară demnitarul, este rezultatul a 30 de ani de guvernare și că românii trebuie să-și decidă singuri viitorul. «Nici eu, nici partidul din care fac parte nu suntem împotriva vaccinării! În schimb, dezaprobăm total ideea discriminării și restrângerii unor drepturi și libertăți prin condițio­narea de efectuarea unor acte medicale. (...) Îi asi­gur, pe această cale, pe toți cetățenii României, că voi rămâne un fidel susținător al Libertății!» susține de­putatul AUR Titus Silviu Păunescu.

Opinii politice fără miză electorală... [citește_tot_articolul]

31 Octombrie 2021, 09:05 (1257 vizualizări - 2 comentarii)

1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 521 522
23 Ian 2022
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 373 374
IPJ Ialomița: Accident rutier provocat de un tânăr băut

IPJ Ialomița: Accident rutier provocat de un tânăr băut

În dimineața zilei de duminică, 23 ianuarie 2022, pe DJ102 s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat, din comuna Cotorca, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2022, 10:40
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Malu Roșu: Incendiu produs la o anexă gospodărească

Malu Roșu: Incendiu produs la o anexă gospodărească

Duminică, 23 ianuarie 2022, pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă din gospodăria unui cetățean din Malu Roșu. Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2022, 09:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Condeești: Ars de viu în propria casă

Un bătrân de 87 de ani, domiciliat în satul Condeești, și-a pierdut viața în urma incendiului care i-a cuprins locuința. În seara zilei de sâmbătă, 22 ianuarie a.c., vecinii acestuia au alertat pompierii ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2022, 08:00
(63 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 52 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20547, fiind înregistrate 52 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2022, 14:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Casă cuprinsă de flăcări la Orboești

Casă cuprinsă de flăcări la Orboești

Pompierii din Slobozia au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21/22 ianuarie a.c., la ora 1,25, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Orboești. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2022, 10:00
(224 vizualizări - 0 comentarii)


5

Condeești: Două tinere și un copil de 4 ani, victime ale unui accident rutier

În seara zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, în localitatea Condeești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a 3 persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2022, 08:00
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minori loviți de mașină pe trecerea de pietoni

Vineri, 21 ianuarie 2022, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație, soldat cu rănirea a doi minori. În urma verificărilor efectuate a reieșit că ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2022, 07:30
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 74 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 21 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20495, fiind înregistrate 74 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2022, 13:30
(119 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: Termene limită pentru depunerea Formularului 107

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, plătitori de impozit pe veniturile microîntreprinderilor care efectuează sponsorizări, potrivit legii, că Formularul 107 ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2022, 11:15
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Rezervă de furaje cuprinsă de flăcări

Axintele: Rezervă de furaje cuprinsă de flăcări

Joi, 20 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui cetățean din comuna Axintele. Militarii ISU Ialomița au intervenit ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2022, 10:35
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 119 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 20 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20421, fiind înregistrate 119 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 14:10
(199 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Bucu, Adâncata și Bărbulești

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Bucu, Adâncata și Bărbulești

În ultimele 24 de ore, pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea a 3 incendii de vegetație uscată, produse pe raza localităților Bucu, Adâncata și Bărbulești. În total, militarii ISU au stins ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 10:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Programul casieriilor în ziua de luni, 24 ianuarie 2022

Luni, 24 ianuarie 2022, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile on-line, precum contul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2022, 08:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Căzănești!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Șoseaua București din Căzănești echipele de intervenție RAJA Constanța sistează furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 16:15
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 85 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 19 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20302, fiind înregistrate 85 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 14:00
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Eveniment dedicat Unirii Principatelor Române, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» din Slobozia organizează vineri, 21 ianuarie a.c., un eveniment dedicat Unirii Principatelor Române. Denumit «Unirea Principatelor Române-temelia unei națiuni», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 13:15
(233 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 7500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție

Prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice sunt sănătate și siguranța cetățenilor, context în care, în această perioadă sunt desfășurate zilnic activități de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2022, 10:20
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

18 Ianuarie 2022, 18:50


Activitatea ISU Ialomița, în atenția Instituției Prefectului

Activitatea ISU Ialomița, în atenția Instituției Prefectului

Luni, 17 ianuarie a.c., prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a desfășurat o vizită de lucru în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița. Reprezentantul ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 16:05
(323 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 101 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20217, fiind înregistrate 101 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 13:50
(260 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Căzănești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe Șoseaua București din Căzănești, echipele de intervenție RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 11:45
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Sinești

19 percheziții domiciliare se desfășoară marți dimineață, 18 ianuarie 2022, în județele Călărași și Ialomița, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi din societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2022, 08:50
(503 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Dosare penale în cazul unor bărbați care au prezentat «certificatele verzi digitale» ale altor persoane

Polițiștii ialomițeni au întomit două dosare penale în cazul unor bărbați care au prezentat certificatele verzi digitale ale altor persoane. În primul caz, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:40
(417 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți și fără permise, la volan

La sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor accidente de circulație, dar și pentru depistarea și sancționarea ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:15
(329 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 24 de amenzi pentru nerespectarea carantinei/izolării

În zilele de sâmbătă și duminică, 15/16 ianuarie 2022, peste 150 de polițiști au fost la datorie pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, fiind desfășurate 14 acțiuni ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 15:05
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20116, fiind înregistrate 42 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 13:50
(281 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 80,78 milioane de lei

În conturile Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița s-au colectat, în luna decembrie a anului 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 80,78 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 12:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Ion Roată și Albești, mașină arsă la Munteni-Buzău

Case în flăcări la Ion Roată și Albești, mașină arsă la Munteni-Buzău

Sâmbătă, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 22,00, pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din Ion Roată. Trei echipaje de pompieri ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 11:35
(342 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Vaccinare antirabică la câini și pisici

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță crescătorii și deținătorii de câini și pisici că, în această perioadă, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 11:05
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Grivița: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

În dimineața zilei de luni, 17 ianuarie a.c., pe DN2C, la ieșire din localitatea Grivița, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia. Din verificările ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2022, 09:15
(608 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 373 374
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...