Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sinucigașii administrației ialomițene

Din Învățăturile Președintelui Moraru către popor

Sinucigașii administrației ialomițene

funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți»

Vineri, 10 februarie 2017, conducerea Consiliului Județean Ialomița a organizat o conferință de presă al cărei scop declarat a fost «transmiterea de informații publice legate de cele 22 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița din data de 16 februarie 2017». Dincolo de prezentarea seacă a acestor informații, președintele Victor Moraru a răspuns, pentru prima dată, conform propriilor declarații «periculos de sincer», întrebărilor legate de activitatea administrativă desfășurată de echipa pe care o conduce în primele 6 luni de mandat. Deși stângaci și necredibil, președintele Consiliului Județean Ialomița a renunțat la morga sa dictatorială și a oferit răspunsuri detaliate cu privire la subiecte administrative sensibile și controversate, care au făcut obiectul a numeroase articole de presă. El a criticat dur activitatea funcționarilor din subordinea sa și a desființat public activitatea Departamentului Juridic, vinovat de pierderea unui proces care obligă instituția la plata unor prejudicii în valoare de 1,7 milioane lei. În plus, el a criticat activitatea consilierilor Opoziției în ședințele de Consiliu Județean și în afara acestora și nu a pierdut prilejul de a-l ironiza pe deputatul Gheorghe Tinel pentru declarațiile sale politice la adresa administrației județene.

«Cultura istorică» a ratat cofinanțarea europeană
Lansate cu surle și trâmbițe de către președintele Victor Moraru (n. red.: cel care se autointitulează «campionul accesării fondurilor europene»), cele 3 investiții în «cultura istorică» a județului Ialomița, respectiv reabilitarea bisericii de lemn Sfântul Nicolae din Slobozia, restaurarea Conacului Bolomey și refacerea Orașului de Floci de la Giurgeni, au ratat șansa finanțării. Anunțul a fost făcut public în cadrul conferinței de presă, la puțin peste 2 luni de la momentul ratării. Președintele Victor Moraru a precizat însă că este exclusiv vina funcționarilor din cadrul Consiliului Județean. «Cele 3 proiecte, spre rușinea funcționarilor Consiliului Județean, nu au fost depuse în termenele prevăzute! După ceasul nostru, am ajuns cu 2 minute înainte de orele 14,00, termenul limită pentru depunerea acestor proiecte... După ceasul lor am ajuns cu două minute mai târziu. Au și ei o scuză (n. red.: funcționarii Consiliului Județean)... Pentru că nu am putut contracta o firmă specializată care să ajute mai mult în redactarea cererilor de finanțare. Așa cum vă spuneam de fiecare dată, banii aceștia europeni nu se obțin ușor deloc...» a declarat Victor Moraru referitor la acest subiect.  Președintele Consiliului Județean nu a putut oferi însă o explicație pentru faptul că a ascuns vreme de peste 2 luni acest eșec. Justificarea oferită in extremis a fost că, imediat după respingerea proiectelor, Consiliul Județean Ialomița a depus o contestație la care încă se așteaptă un răspuns. Victor Moraru a declarat că respectiva contestație va fi făcută publică pe site-ul instituției, însă până la închiderea ediției acest lucru nu s-a întâmplat...

Management administrativ suicidal
Atitudinea președintelui Moraru în cadrul conferinței de presă poate fi catalogată drept una suicidală. Luat de valul declarațiilor «periculos de sincere», el a declarat vizavi de activitatea colegilor săi: «Sunt la un moment al sincerității exagerate... Din Consiliul Județean nu sunt mai mult de 5 persoane care să garanteze succesul (n.red.: actului administrativ)... E rușinos că trebuie să vă răspund la asta! (...) Aceste proiecte urmau să intre într-un program de dezvoltare a turismului în Ialomița, un program de care noi avem maximă nevoie...». Poziția publică a lui Victor Moraru lărgește și mai mult prăpastia dintre el și funcționarii din subordine. Anterior acestei declarații, înainte de preluarea mandatului, el a declarat public că funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți».

Protestele în viziunea Președintelui Așa cum am mai spus-o, președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a dezavuat public protestele din Piața Victoriei și varianta lor mai săracă și mai prost organizată din Piața lui Moș Crăciun din Slobozia. În cadrul conferinței de presă, el a ținut să reitereze (n.red.: corect gramatical de astă dată) și să justifice poziția sa publică. El a opinat că disputa legată de Ordonanța 13 este rezultatul comunicării defectuoase a ex-ministrului Justiției, Florin Iordache și că abrogarea ei afectează 1,1 milioane de bugetari, printre care și cei din cadrul Consiliului Județean, pe care acum «îi roagă să semneze decizii și acte administrative». Și pentru că nu a fost convins că mesajul său va ajunge necenzurat la alegătorii ialomițeni, în aceeași zi a postat pe propria pagină de pe un site de socializare o declarație oficială.

Mihai Gore e greu de cap În același context, președintele Victor Moraru a explicat că demisia consilierului județean PSD Mihai Gore a survenit ca urmare a unei neînțelegeri. «Este opțiunea dumnealui, un act unilateral... Am avut o discuție cu el (...) și îi părea foarte rău că nu am avut o discuție înainte ca să înțeleagă ce se întâmplă și, poate, ar fi avut un alt punct de vedere!». Reamintim că Mihai Gore a demisionat din funcția de consilier județean miercuri, 1 februarie 2017, a doua zi după declanșarea protestelor, postând pe pagina sa de Facebook, printre altele: «Am avut speranțe mari însă eu sunt un om corect și nu pot accepta oroarea care a avut loc! Pentru aceasta, eu nu pot face parte din această Organizație condusă de corupți. (...) Sper să dau un exemplu pentru toate persoanele corecte care fac parte din această Organizație și fiecare dintre voi să ia atitudine!».

14 Februarie 2017, 19:25 (3474 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Cătălin Grigore asigură interimatul la președinția Consiliului Județean Ialomița
MINCIUNILE ADMINISTRATIVE ale lui Victor Moraru au picioare scurte
Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei
«Candidez la președinția Consiliului Județean Ialomița!»

Comentariile cititorilor:


geroge:
(18 Februarie 2017, 09:26)
Consiliul Judetan a functionat bine cu majoritatea angajatilor existenti acum si in mandatele altor Presedinti de Consiliu Judetean Ialomita. Presedinti care daca ne amintim au fost tot PSD.
Adica pana la el tot ce a fost in propriul PSD au fost oameni slabi pregatiti managerial? El este un mesia pentru judetul Ialomita care revolutioneaza si propune proiecte pe banda rulanta, care crede ca o echipa poate fi facuta prin intimidare, sanctiuni, prin dezbinarea ei. Din antichitate pana in prezent o armarta nu a functionata atat timp cat este dezbinata. Oamenii nu au curajul de a merge inainte  de a se lupta, de a-si sustine generalul indifernt de ce este in fata. In jurul comandantului sunt doar catei, care sa nu uitma au mai tradat si il vor mai trada la prima slabiciune. 
Sincer indiferent de ce oameni  capabili si minti luminate isi va aduce dl Moraru, sistemul  nu va functiona, cu un general care nu accepta ca pentru a castiga razboliul uneori mai pierzi si batalii. Dar in totdeaunea soldatii sunt cei care te pot duce la castigarea razboiului daca esti un comandant bun, sau te pot duce la pierzanie.

Vasile:
(17 Februarie 2017, 23:41)
Si angajatii de la Prefectura sunt slabi pregatiti in frunte cu prefectul. Cum este posibil ca un cursant care face scoala de soferi sa ia sala si sa il programezi pt traseu peste 3-4 luni? Ce mai stie bietul om dupa atata timp? Nu vede nimeni cozile de la inscrieri? Dragi ziaristi, faceti publica aceasta problema pe care nimeni nu o vede! Sa scoata posturile la concurs si sa se termine cu bataia de joc. Dupa ce stai 3 luni, te mai si pica si iar dai dupa alte 3-4luni dupa care apoi iti expira actele. In alte judete nu este asa ca la noi. Exista organizare!!!
Iulia:
(17 Februarie 2017, 13:21)
Si cum a-ti vrea sa fie la un salariu de 1300 lei lunar? Iar un asistent social de la DGASPC care sta mai mult la coafor decât la birou in timpul programului câștiga 4000?
rache:
(17 Februarie 2017, 08:06)
pt Mary
Situatia functionarilor cu facultati tip ,, X si O,, este prezenta in toate institutiile publice din cadrul Consiliului Judetean, Prefecturii, primariilor si in scoli. Poate trebuie o lege sa anuleze aceste hartii.
periculos de incompetenti:
(16 Februarie 2017, 10:31)
Constatarea lui Moraru cu privire la calitatea functionarilor din CJ imi aduce aminte de o caricatura in care, un barbat sta la volanul unui automobil inzapezit ce era impins de o femeie, avand mentiunea:"in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica"..
Minutele de aur:
(16 Februarie 2017, 10:25)
"Pestele de la cap se impute " ,iar in Ialomita "Capo di tutti capi" este Victoras,poate ar trebui sa se uite intai la pregatirea sa si pe urma sa arunce cu noroi in  agajatii alesi pe spranceana.Acest mare absolvent de Harvard si Oxford  confunda judetul Ialomita cu oraselul Amara(7000de locuitori) ,precum  altul confunda Romania cu "Telemormanul".
Un cititor:
(15 Februarie 2017, 20:36)
Denigrarea publica a colegilor demonstrează adevărată valoare morala a liderului și cât de "Aproape de oameni " înțelege sa fie! Absolut corecte spusele lui Boromir: nu exista nicaieri șef foarte bun cu subordonați slabi.
Marcu:
(15 Februarie 2017, 20:14)
Dragnea de Ialomita.Va sfarsi exact ca si taranoiul ala care confunda satul lui din fundul teleormanului cu Romania
gicu:
(15 Februarie 2017, 19:45)
Aici, scurt, că domnu șef Moraru nu merită multă atenție...
1. - nu-mi vine să cred chestia aia cu DOUĂ MINUTE ! Poate a vrut să zică DOUĂ ZILE? Mai întrebați-l o dată, vă rog. Sau poate s-au dus oamenii pe jos, că n-aveau mașină! Sau poate hârtiile cu care s-au dus au fost făcute prost! Nu poate fi vorba de două minute! N-are cum! Nu, nu!
2. - într-o postare mai veche vă ceream să vă uitați la meclele funcționarilor de la consiliul județan, și putem să-i luăm la pachet și pe cei de la primărie - și nu mai era nevoie să ne spună domnu șef de județ că sunt incompetenți...Băieții stau mult mai rău... Viitorul ne va spune ...pe buzunarele noastre...vedeți cum mă lungesc dacă subiectul e bogat...
Un cetatean dezamagit :
(15 Februarie 2017, 17:22)
Dar el ce pregatire are? L-a facut Amza cu 2 facultati in 2 ani .Habar nu are cum se face  o facultate . A ajuns un dictator , lipsit de respect fata de oameni in principal . De ce nu-si ia administratia aia performanta de la Amara si sa si-o puna la Consiliul Judetean. Cu acest discurs a fost si la sedinta PSD Amara unde a inceput sa dea ordine ca Ceausescu , " .. domnule primar maine hotarare de consiliu se restabilesc comisiile cum am hotarat eu s.a.m.d .. , iar cine nu voteaza cum trebuie va fi schimbat .. inclusiv dumneavoastra domnule Gaie .. '' .Cam asa se comporta domnul Moraru cu oamenii din partid . 
Eu:
(15 Februarie 2017, 16:09)
Cine-i manageriaza pe incompetenti?
Mary:
(15 Februarie 2017, 15:17)
   O parte din functionarii C.J. sunt slabi pregatiti deoarece au diplome obtinute la facultatile "X si O" sau "la fara carti" facultati neacreditate unde te inscrii, platesi si ai o diploma de pe urma caruia ai un salariu pe masura si probabil o pensie indestulatoare. Aceiasi stare o intalnim la Prefectura si Pimaria Slobozia. Organele abilitate, respectiv DNA, trebuie sa intervina pentru ca este furt pe fata cu acte care nu sunt in regula.
P.S. La DSV Ialomita, sunt angajati in laborator care au obtinut diplome de doctori veterinari la facultati fantome, diplome pe care seful unitatii nu le in calcul dar nici detinatorii acestor diplome nu au pretentii la un post de doctor veterinar. Bravo! Domnule doctor, Puia, ca nu ati acceptat compromisul cum vedem ca se regaseste in C.J., Prefectuta ai Primaria Slobozia. 
 Poate veti candida la primaria orasului si veti face lumina si in intunericul acestor unitati unde unii inseala Statul, in fiecare zi.
gogu:
(15 Februarie 2017, 13:28)
Rusine! Huooo ! Nu i-ati angajat tot voi pe lipitorii astia de afise? Peste alti 26 de ani vor fi la CJ nepotii lor ca asa e la PSD , pe alte principii decat cele bazate pe profesionalism.Doamne fereste-ne, noi asteptam cat mai curand o noua clasa politica fara parlamentari pepenari si cretinei. 
boromir:
(15 Februarie 2017, 12:33)
Nea Morare, te discreditezi singur cand faci afirmatii atat de negative la adresa subalternilor. Nu exista in oranduire pe mapamond angajati foarte slabi cu manager de top. Intri la aceeasi categorie bre.Chiar nu ai un consilier sa te invete cum sa calci in strachini mai cu mila?Norocul vostru e ca alde tinel e chiar mai prost...pregatit. 
ciuma rosie:
(15 Februarie 2017, 11:00)
 Funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți». E firesc devreme ce singura "calitate" care se cere la angajarea lor este fidelitatea fata de psd.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Nov 2020
181 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 1878 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1878, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2020, 13:05
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(835 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(547 vizualizări - 0 comentarii)


3

SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(955 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(588 vizualizări - 0 comentarii)


5

Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(516 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(686 vizualizări - 0 comentarii)


7

RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(474 vizualizări - 0 comentarii)


8

Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(579 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(779 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(596 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(563 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(550 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(533 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(553 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1741 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 20 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1741, cu 45 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 13:05
(610 vizualizări - 0 comentarii)


Se constituie noul Consiliu Județean Ialomița

Prin Ordinul prefectului județului Ialomița nr. 500/19.10.2020, se va constitui noul Consiliu Județean Ialomița. Evenimentul de constituire se va produce marți, 20 octombrie 2020, la Sala «Europa» a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 17:40
(1083 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, polițiștii din Amara, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:20
(635 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Movilița, arestat pentru «tulburarea ordinii și liniștii publice»

Vineri, 16 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:15
(657 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1696 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 19 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1696, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:10
(487 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. A fost întreruptă o nuntă la Fetești!

Polițiștii din Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi și polițiști locali, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 13:05
(647 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Ialomița: Intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la 7 accidente!

Forțele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitate să intervină la un număr de 7 evenimente rutiere care s-au produs în localitățile ialomițene încă din seara ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 12:30
(482 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Întâlnirile între contribuabili și inspectorii fiscali se pot face prin programări on-line

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că se pot programa on-line pentru întâlnirea cu un inspector fiscal din cadrul instituției. Pe site-ul www.anaf.ro ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2020, 10:50
(525 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1683 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 18 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1683, cu 47 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2020, 13:05
(535 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1636 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 16 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1636, cu 49 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 13:05
(784 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Băut și fără permis, la volan

Un bărbat, de 36 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a fost depistat în flagrant noaptea joi spre vineri, 15/16 octombrie a.c., de polițiștii ialomițeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:10
(597 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, echipe mixte formate din polițiști din cadrul IPJ Ialomița, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării modului ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2020, 11:05
(734 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Manea în Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița P I @PSD în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @Jilava. în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...