Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sinucigașii administrației ialomițene

Din Învățăturile Președintelui Moraru către popor

Sinucigașii administrației ialomițene

funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți»

Vineri, 10 februarie 2017, conducerea Consiliului Județean Ialomița a organizat o conferință de presă al cărei scop declarat a fost «transmiterea de informații publice legate de cele 22 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița din data de 16 februarie 2017». Dincolo de prezentarea seacă a acestor informații, președintele Victor Moraru a răspuns, pentru prima dată, conform propriilor declarații «periculos de sincer», întrebărilor legate de activitatea administrativă desfășurată de echipa pe care o conduce în primele 6 luni de mandat. Deși stângaci și necredibil, președintele Consiliului Județean Ialomița a renunțat la morga sa dictatorială și a oferit răspunsuri detaliate cu privire la subiecte administrative sensibile și controversate, care au făcut obiectul a numeroase articole de presă. El a criticat dur activitatea funcționarilor din subordinea sa și a desființat public activitatea Departamentului Juridic, vinovat de pierderea unui proces care obligă instituția la plata unor prejudicii în valoare de 1,7 milioane lei. În plus, el a criticat activitatea consilierilor Opoziției în ședințele de Consiliu Județean și în afara acestora și nu a pierdut prilejul de a-l ironiza pe deputatul Gheorghe Tinel pentru declarațiile sale politice la adresa administrației județene.

«Cultura istorică» a ratat cofinanțarea europeană
Lansate cu surle și trâmbițe de către președintele Victor Moraru (n. red.: cel care se autointitulează «campionul accesării fondurilor europene»), cele 3 investiții în «cultura istorică» a județului Ialomița, respectiv reabilitarea bisericii de lemn Sfântul Nicolae din Slobozia, restaurarea Conacului Bolomey și refacerea Orașului de Floci de la Giurgeni, au ratat șansa finanțării. Anunțul a fost făcut public în cadrul conferinței de presă, la puțin peste 2 luni de la momentul ratării. Președintele Victor Moraru a precizat însă că este exclusiv vina funcționarilor din cadrul Consiliului Județean. «Cele 3 proiecte, spre rușinea funcționarilor Consiliului Județean, nu au fost depuse în termenele prevăzute! După ceasul nostru, am ajuns cu 2 minute înainte de orele 14,00, termenul limită pentru depunerea acestor proiecte... După ceasul lor am ajuns cu două minute mai târziu. Au și ei o scuză (n. red.: funcționarii Consiliului Județean)... Pentru că nu am putut contracta o firmă specializată care să ajute mai mult în redactarea cererilor de finanțare. Așa cum vă spuneam de fiecare dată, banii aceștia europeni nu se obțin ușor deloc...» a declarat Victor Moraru referitor la acest subiect.  Președintele Consiliului Județean nu a putut oferi însă o explicație pentru faptul că a ascuns vreme de peste 2 luni acest eșec. Justificarea oferită in extremis a fost că, imediat după respingerea proiectelor, Consiliul Județean Ialomița a depus o contestație la care încă se așteaptă un răspuns. Victor Moraru a declarat că respectiva contestație va fi făcută publică pe site-ul instituției, însă până la închiderea ediției acest lucru nu s-a întâmplat...

Management administrativ suicidal
Atitudinea președintelui Moraru în cadrul conferinței de presă poate fi catalogată drept una suicidală. Luat de valul declarațiilor «periculos de sincere», el a declarat vizavi de activitatea colegilor săi: «Sunt la un moment al sincerității exagerate... Din Consiliul Județean nu sunt mai mult de 5 persoane care să garanteze succesul (n.red.: actului administrativ)... E rușinos că trebuie să vă răspund la asta! (...) Aceste proiecte urmau să intre într-un program de dezvoltare a turismului în Ialomița, un program de care noi avem maximă nevoie...». Poziția publică a lui Victor Moraru lărgește și mai mult prăpastia dintre el și funcționarii din subordine. Anterior acestei declarații, înainte de preluarea mandatului, el a declarat public că funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți».

Protestele în viziunea Președintelui Așa cum am mai spus-o, președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a dezavuat public protestele din Piața Victoriei și varianta lor mai săracă și mai prost organizată din Piața lui Moș Crăciun din Slobozia. În cadrul conferinței de presă, el a ținut să reitereze (n.red.: corect gramatical de astă dată) și să justifice poziția sa publică. El a opinat că disputa legată de Ordonanța 13 este rezultatul comunicării defectuoase a ex-ministrului Justiției, Florin Iordache și că abrogarea ei afectează 1,1 milioane de bugetari, printre care și cei din cadrul Consiliului Județean, pe care acum «îi roagă să semneze decizii și acte administrative». Și pentru că nu a fost convins că mesajul său va ajunge necenzurat la alegătorii ialomițeni, în aceeași zi a postat pe propria pagină de pe un site de socializare o declarație oficială.

Mihai Gore e greu de cap În același context, președintele Victor Moraru a explicat că demisia consilierului județean PSD Mihai Gore a survenit ca urmare a unei neînțelegeri. «Este opțiunea dumnealui, un act unilateral... Am avut o discuție cu el (...) și îi părea foarte rău că nu am avut o discuție înainte ca să înțeleagă ce se întâmplă și, poate, ar fi avut un alt punct de vedere!». Reamintim că Mihai Gore a demisionat din funcția de consilier județean miercuri, 1 februarie 2017, a doua zi după declanșarea protestelor, postând pe pagina sa de Facebook, printre altele: «Am avut speranțe mari însă eu sunt un om corect și nu pot accepta oroarea care a avut loc! Pentru aceasta, eu nu pot face parte din această Organizație condusă de corupți. (...) Sper să dau un exemplu pentru toate persoanele corecte care fac parte din această Organizație și fiecare dintre voi să ia atitudine!».

14 Februarie 2017, 19:25 (3478 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Cătălin Grigore asigură interimatul la președinția Consiliului Județean Ialomița
MINCIUNILE ADMINISTRATIVE ale lui Victor Moraru au picioare scurte
Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei
«Candidez la președinția Consiliului Județean Ialomița!»

Comentariile cititorilor:


geroge:
(18 Februarie 2017, 09:26)
Consiliul Judetan a functionat bine cu majoritatea angajatilor existenti acum si in mandatele altor Presedinti de Consiliu Judetean Ialomita. Presedinti care daca ne amintim au fost tot PSD.
Adica pana la el tot ce a fost in propriul PSD au fost oameni slabi pregatiti managerial? El este un mesia pentru judetul Ialomita care revolutioneaza si propune proiecte pe banda rulanta, care crede ca o echipa poate fi facuta prin intimidare, sanctiuni, prin dezbinarea ei. Din antichitate pana in prezent o armarta nu a functionata atat timp cat este dezbinata. Oamenii nu au curajul de a merge inainte  de a se lupta, de a-si sustine generalul indifernt de ce este in fata. In jurul comandantului sunt doar catei, care sa nu uitma au mai tradat si il vor mai trada la prima slabiciune. 
Sincer indiferent de ce oameni  capabili si minti luminate isi va aduce dl Moraru, sistemul  nu va functiona, cu un general care nu accepta ca pentru a castiga razboliul uneori mai pierzi si batalii. Dar in totdeaunea soldatii sunt cei care te pot duce la castigarea razboiului daca esti un comandant bun, sau te pot duce la pierzanie.

Vasile:
(17 Februarie 2017, 23:41)
Si angajatii de la Prefectura sunt slabi pregatiti in frunte cu prefectul. Cum este posibil ca un cursant care face scoala de soferi sa ia sala si sa il programezi pt traseu peste 3-4 luni? Ce mai stie bietul om dupa atata timp? Nu vede nimeni cozile de la inscrieri? Dragi ziaristi, faceti publica aceasta problema pe care nimeni nu o vede! Sa scoata posturile la concurs si sa se termine cu bataia de joc. Dupa ce stai 3 luni, te mai si pica si iar dai dupa alte 3-4luni dupa care apoi iti expira actele. In alte judete nu este asa ca la noi. Exista organizare!!!
Iulia:
(17 Februarie 2017, 13:21)
Si cum a-ti vrea sa fie la un salariu de 1300 lei lunar? Iar un asistent social de la DGASPC care sta mai mult la coafor decât la birou in timpul programului câștiga 4000?
rache:
(17 Februarie 2017, 08:06)
pt Mary
Situatia functionarilor cu facultati tip ,, X si O,, este prezenta in toate institutiile publice din cadrul Consiliului Judetean, Prefecturii, primariilor si in scoli. Poate trebuie o lege sa anuleze aceste hartii.
periculos de incompetenti:
(16 Februarie 2017, 10:31)
Constatarea lui Moraru cu privire la calitatea functionarilor din CJ imi aduce aminte de o caricatura in care, un barbat sta la volanul unui automobil inzapezit ce era impins de o femeie, avand mentiunea:"in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica"..
Minutele de aur:
(16 Februarie 2017, 10:25)
"Pestele de la cap se impute " ,iar in Ialomita "Capo di tutti capi" este Victoras,poate ar trebui sa se uite intai la pregatirea sa si pe urma sa arunce cu noroi in  agajatii alesi pe spranceana.Acest mare absolvent de Harvard si Oxford  confunda judetul Ialomita cu oraselul Amara(7000de locuitori) ,precum  altul confunda Romania cu "Telemormanul".
Un cititor:
(15 Februarie 2017, 20:36)
Denigrarea publica a colegilor demonstrează adevărată valoare morala a liderului și cât de "Aproape de oameni " înțelege sa fie! Absolut corecte spusele lui Boromir: nu exista nicaieri șef foarte bun cu subordonați slabi.
Marcu:
(15 Februarie 2017, 20:14)
Dragnea de Ialomita.Va sfarsi exact ca si taranoiul ala care confunda satul lui din fundul teleormanului cu Romania
gicu:
(15 Februarie 2017, 19:45)
Aici, scurt, că domnu șef Moraru nu merită multă atenție...
1. - nu-mi vine să cred chestia aia cu DOUĂ MINUTE ! Poate a vrut să zică DOUĂ ZILE? Mai întrebați-l o dată, vă rog. Sau poate s-au dus oamenii pe jos, că n-aveau mașină! Sau poate hârtiile cu care s-au dus au fost făcute prost! Nu poate fi vorba de două minute! N-are cum! Nu, nu!
2. - într-o postare mai veche vă ceream să vă uitați la meclele funcționarilor de la consiliul județan, și putem să-i luăm la pachet și pe cei de la primărie - și nu mai era nevoie să ne spună domnu șef de județ că sunt incompetenți...Băieții stau mult mai rău... Viitorul ne va spune ...pe buzunarele noastre...vedeți cum mă lungesc dacă subiectul e bogat...
Un cetatean dezamagit :
(15 Februarie 2017, 17:22)
Dar el ce pregatire are? L-a facut Amza cu 2 facultati in 2 ani .Habar nu are cum se face  o facultate . A ajuns un dictator , lipsit de respect fata de oameni in principal . De ce nu-si ia administratia aia performanta de la Amara si sa si-o puna la Consiliul Judetean. Cu acest discurs a fost si la sedinta PSD Amara unde a inceput sa dea ordine ca Ceausescu , " .. domnule primar maine hotarare de consiliu se restabilesc comisiile cum am hotarat eu s.a.m.d .. , iar cine nu voteaza cum trebuie va fi schimbat .. inclusiv dumneavoastra domnule Gaie .. '' .Cam asa se comporta domnul Moraru cu oamenii din partid . 
Eu:
(15 Februarie 2017, 16:09)
Cine-i manageriaza pe incompetenti?
Mary:
(15 Februarie 2017, 15:17)
   O parte din functionarii C.J. sunt slabi pregatiti deoarece au diplome obtinute la facultatile "X si O" sau "la fara carti" facultati neacreditate unde te inscrii, platesi si ai o diploma de pe urma caruia ai un salariu pe masura si probabil o pensie indestulatoare. Aceiasi stare o intalnim la Prefectura si Pimaria Slobozia. Organele abilitate, respectiv DNA, trebuie sa intervina pentru ca este furt pe fata cu acte care nu sunt in regula.
P.S. La DSV Ialomita, sunt angajati in laborator care au obtinut diplome de doctori veterinari la facultati fantome, diplome pe care seful unitatii nu le in calcul dar nici detinatorii acestor diplome nu au pretentii la un post de doctor veterinar. Bravo! Domnule doctor, Puia, ca nu ati acceptat compromisul cum vedem ca se regaseste in C.J., Prefectuta ai Primaria Slobozia. 
 Poate veti candida la primaria orasului si veti face lumina si in intunericul acestor unitati unde unii inseala Statul, in fiecare zi.
gogu:
(15 Februarie 2017, 13:28)
Rusine! Huooo ! Nu i-ati angajat tot voi pe lipitorii astia de afise? Peste alti 26 de ani vor fi la CJ nepotii lor ca asa e la PSD , pe alte principii decat cele bazate pe profesionalism.Doamne fereste-ne, noi asteptam cat mai curand o noua clasa politica fara parlamentari pepenari si cretinei. 
boromir:
(15 Februarie 2017, 12:33)
Nea Morare, te discreditezi singur cand faci afirmatii atat de negative la adresa subalternilor. Nu exista in oranduire pe mapamond angajati foarte slabi cu manager de top. Intri la aceeasi categorie bre.Chiar nu ai un consilier sa te invete cum sa calci in strachini mai cu mila?Norocul vostru e ca alde tinel e chiar mai prost...pregatit. 
ciuma rosie:
(15 Februarie 2017, 11:00)
 Funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți». E firesc devreme ce singura "calitate" care se cere la angajarea lor este fidelitatea fata de psd.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 30 Nov 2020
158 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Accident rutier pe A2-km 130

Accident rutier pe A2-km 130

Pompierii militari au intervenit miercuri, în jurul orelor 12,30, la un accident rutier pe Autostrada A2-km 130, un autotren încărcat cu gresie și faianță părăsind partea carosabilă și intrând într-un parapet ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2020, 14:25
(563 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o anexă gospodărească din Urziceni

Miercuri, 7 octombrie 2020, în jurul orei 9,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs într-o gospodărie din Urziceni. Militarii Detașmentului de Pompieri Urziceni ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2020, 14:20
(480 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din Căzănești

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe strada Nordului, din orașul Căzănești, județul Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2020, 14:10
(440 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 1387 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 7 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1387, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2020, 13:05
(593 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Premieră cinematografică

Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia anunță o nouă premieră cinematografică vineri, 9 octombrie 2020, de la orele 18,00, la Casa Municipală de Cultură. Iubitorii celei de-a șaptea arte pot viziona ...[citește_toată_știrea]

7 Octombrie 2020, 09:25
(495 vizualizări - 0 comentarii)


5

Urziceni: Înmormântare fără respectarea măsurilor de protecție sanitară. Amenzi în valoare de peste 45 mii de lei!

70 de cetățeni de etnie romă din Urziceni au fost amendați după ce au participat la o înmormântare fără a respecta măsurile de protecție sanitară. Oamenii legii vor fi la datorie și în perioada următoare ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2020, 19:10
(706 vizualizări - 0 comentarii)


6

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în cea mai mare parte a Dobrogei, cu averse ce vor avea și caracter ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2020, 14:10
(561 vizualizări - 0 comentarii)


7

Grupul de Comunicare Strategică: 1373 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1373, cu 36 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2020, 13:10
(704 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Forțele de ordine continuă acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, sub autoritatea ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2020, 13:05
(711 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 1337 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1337, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2020, 13:05
(711 vizualizări - 0 comentarii)


10
ISU Ialomița: 58 de intervenții la sfârșit de săptămână

ISU Ialomița: 58 de intervenții la sfârșit de săptămână

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița au răspuns prompt, în acest week-end, unui număr de peste 55 de solicitări venite pe numărul ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2020, 10:50
(532 vizualizări - 0 comentarii)


11

AJOFM Ialomița: 4,65%-rata șomajului în august 2020

La sfârșitul lunii august 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4352  șomeri (din care 2031 femei), rata șomajului fiind de 4,65%, cu 0,0 ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2020, 10:20
(678 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Control cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au desfășurat o amplă acțiune de verificare cu privire la modul în care cetățenii județului respectă măsurile de protecție sanitară impuse de autorități. Au fost controlate ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2020, 15:25
(979 vizualizări - 2 comentarii)


Omagiu adus victimelor cumplitului accident petrecut în urmă cu un an la Sfântu Gheorghe

Omagiu adus victimelor cumplitului accident petrecut în urmă cu un an la Sfântu Gheorghe

Vineri, 2 octombrie a.c., reprezentanți ai autorităților locale, dar și rude ale victimelor cumplitului accident petrecut în ziua de 5 octombrie 2019, în zona localității Sfântu Gheorghe, au adus un omagiu ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2020, 15:20
(864 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1282 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 2 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1282, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de joi ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2020, 13:05
(734 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare a polițiștilor la Slobozia. Trei bărbați, reținuți pentru «proxenetism»!

Miercuri, 30 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2020, 15:40
(1127 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Șoferi depistați în trafic cu permisele de conducere reținute

Miercuri, 30 septembrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Căzănești au oprit în trafic, pe DN2A, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2020, 15:35
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1274 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 1 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1274, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2020, 13:05
(826 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat de polițiști la Țăndărei

Marți, 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza orașului Țăndărei pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:55
(906 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-a bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis marți, 29 septembrie 2020, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 58 de ani, din comuna Sălcioara, care și-ar fi lovit soția. Astfel, la data de 29 septembrie ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:50
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1254 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 30 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1254, cu 11 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 13:05
(535 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să inter­vină pentru deblocarea accesului într-o locuință din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 15:15
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1243 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1243, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 13:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Copil de 13 ani, surprins la volanul unui vehicul

Luni, 28 septembrie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe raza comunei Manasia fără a avea montată o plăcuță cu numărul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 12:25
(514 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței

Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcția de Asistență Socială, vă aduce la cunoștință că, în perioada 15 octombrie-20 noiembrie 2020, pot fi depuse cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 10:25
(550 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia participă pentru prima dată la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice»

Municipiul Slobozia intră pe harta participanților la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice», eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 08:10
(859 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(1368 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(1175 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(757 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Viorica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Eugen în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ nemultumitu' în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Angajatul în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Alexandru în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Marinescu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ #spalatepemaini în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Succes! în Tablete pentru elevii din Ialomița LIBERAL de PERIETI în «Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!» Vasile în «Sunt un dascăl în slujba Ialomiței!» bnmkl în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Marius în DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze! Eduard în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Yul în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Nelu în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Ionut în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...