Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sinucigașii administrației ialomițene

Din Învățăturile Președintelui Moraru către popor

Sinucigașii administrației ialomițene

funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți»

Vineri, 10 februarie 2017, conducerea Consiliului Județean Ialomița a organizat o conferință de presă al cărei scop declarat a fost «transmiterea de informații publice legate de cele 22 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița din data de 16 februarie 2017». Dincolo de prezentarea seacă a acestor informații, președintele Victor Moraru a răspuns, pentru prima dată, conform propriilor declarații «periculos de sincer», întrebărilor legate de activitatea administrativă desfășurată de echipa pe care o conduce în primele 6 luni de mandat. Deși stângaci și necredibil, președintele Consiliului Județean Ialomița a renunțat la morga sa dictatorială și a oferit răspunsuri detaliate cu privire la subiecte administrative sensibile și controversate, care au făcut obiectul a numeroase articole de presă. El a criticat dur activitatea funcționarilor din subordinea sa și a desființat public activitatea Departamentului Juridic, vinovat de pierderea unui proces care obligă instituția la plata unor prejudicii în valoare de 1,7 milioane lei. În plus, el a criticat activitatea consilierilor Opoziției în ședințele de Consiliu Județean și în afara acestora și nu a pierdut prilejul de a-l ironiza pe deputatul Gheorghe Tinel pentru declarațiile sale politice la adresa administrației județene.

«Cultura istorică» a ratat cofinanțarea europeană
Lansate cu surle și trâmbițe de către președintele Victor Moraru (n. red.: cel care se autointitulează «campionul accesării fondurilor europene»), cele 3 investiții în «cultura istorică» a județului Ialomița, respectiv reabilitarea bisericii de lemn Sfântul Nicolae din Slobozia, restaurarea Conacului Bolomey și refacerea Orașului de Floci de la Giurgeni, au ratat șansa finanțării. Anunțul a fost făcut public în cadrul conferinței de presă, la puțin peste 2 luni de la momentul ratării. Președintele Victor Moraru a precizat însă că este exclusiv vina funcționarilor din cadrul Consiliului Județean. «Cele 3 proiecte, spre rușinea funcționarilor Consiliului Județean, nu au fost depuse în termenele prevăzute! După ceasul nostru, am ajuns cu 2 minute înainte de orele 14,00, termenul limită pentru depunerea acestor proiecte... După ceasul lor am ajuns cu două minute mai târziu. Au și ei o scuză (n. red.: funcționarii Consiliului Județean)... Pentru că nu am putut contracta o firmă specializată care să ajute mai mult în redactarea cererilor de finanțare. Așa cum vă spuneam de fiecare dată, banii aceștia europeni nu se obțin ușor deloc...» a declarat Victor Moraru referitor la acest subiect.  Președintele Consiliului Județean nu a putut oferi însă o explicație pentru faptul că a ascuns vreme de peste 2 luni acest eșec. Justificarea oferită in extremis a fost că, imediat după respingerea proiectelor, Consiliul Județean Ialomița a depus o contestație la care încă se așteaptă un răspuns. Victor Moraru a declarat că respectiva contestație va fi făcută publică pe site-ul instituției, însă până la închiderea ediției acest lucru nu s-a întâmplat...

Management administrativ suicidal
Atitudinea președintelui Moraru în cadrul conferinței de presă poate fi catalogată drept una suicidală. Luat de valul declarațiilor «periculos de sincere», el a declarat vizavi de activitatea colegilor săi: «Sunt la un moment al sincerității exagerate... Din Consiliul Județean nu sunt mai mult de 5 persoane care să garanteze succesul (n.red.: actului administrativ)... E rușinos că trebuie să vă răspund la asta! (...) Aceste proiecte urmau să intre într-un program de dezvoltare a turismului în Ialomița, un program de care noi avem maximă nevoie...». Poziția publică a lui Victor Moraru lărgește și mai mult prăpastia dintre el și funcționarii din subordine. Anterior acestei declarații, înainte de preluarea mandatului, el a declarat public că funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți».

Protestele în viziunea Președintelui Așa cum am mai spus-o, președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a dezavuat public protestele din Piața Victoriei și varianta lor mai săracă și mai prost organizată din Piața lui Moș Crăciun din Slobozia. În cadrul conferinței de presă, el a ținut să reitereze (n.red.: corect gramatical de astă dată) și să justifice poziția sa publică. El a opinat că disputa legată de Ordonanța 13 este rezultatul comunicării defectuoase a ex-ministrului Justiției, Florin Iordache și că abrogarea ei afectează 1,1 milioane de bugetari, printre care și cei din cadrul Consiliului Județean, pe care acum «îi roagă să semneze decizii și acte administrative». Și pentru că nu a fost convins că mesajul său va ajunge necenzurat la alegătorii ialomițeni, în aceeași zi a postat pe propria pagină de pe un site de socializare o declarație oficială.

Mihai Gore e greu de cap În același context, președintele Victor Moraru a explicat că demisia consilierului județean PSD Mihai Gore a survenit ca urmare a unei neînțelegeri. «Este opțiunea dumnealui, un act unilateral... Am avut o discuție cu el (...) și îi părea foarte rău că nu am avut o discuție înainte ca să înțeleagă ce se întâmplă și, poate, ar fi avut un alt punct de vedere!». Reamintim că Mihai Gore a demisionat din funcția de consilier județean miercuri, 1 februarie 2017, a doua zi după declanșarea protestelor, postând pe pagina sa de Facebook, printre altele: «Am avut speranțe mari însă eu sunt un om corect și nu pot accepta oroarea care a avut loc! Pentru aceasta, eu nu pot face parte din această Organizație condusă de corupți. (...) Sper să dau un exemplu pentru toate persoanele corecte care fac parte din această Organizație și fiecare dintre voi să ia atitudine!».

14 Februarie 2017, 19:25 (3473 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Cătălin Grigore asigură interimatul la președinția Consiliului Județean Ialomița
MINCIUNILE ADMINISTRATIVE ale lui Victor Moraru au picioare scurte
Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei
«Candidez la președinția Consiliului Județean Ialomița!»

Comentariile cititorilor:


geroge:
(18 Februarie 2017, 09:26)
Consiliul Judetan a functionat bine cu majoritatea angajatilor existenti acum si in mandatele altor Presedinti de Consiliu Judetean Ialomita. Presedinti care daca ne amintim au fost tot PSD.
Adica pana la el tot ce a fost in propriul PSD au fost oameni slabi pregatiti managerial? El este un mesia pentru judetul Ialomita care revolutioneaza si propune proiecte pe banda rulanta, care crede ca o echipa poate fi facuta prin intimidare, sanctiuni, prin dezbinarea ei. Din antichitate pana in prezent o armarta nu a functionata atat timp cat este dezbinata. Oamenii nu au curajul de a merge inainte  de a se lupta, de a-si sustine generalul indifernt de ce este in fata. In jurul comandantului sunt doar catei, care sa nu uitma au mai tradat si il vor mai trada la prima slabiciune. 
Sincer indiferent de ce oameni  capabili si minti luminate isi va aduce dl Moraru, sistemul  nu va functiona, cu un general care nu accepta ca pentru a castiga razboliul uneori mai pierzi si batalii. Dar in totdeaunea soldatii sunt cei care te pot duce la castigarea razboiului daca esti un comandant bun, sau te pot duce la pierzanie.

Vasile:
(17 Februarie 2017, 23:41)
Si angajatii de la Prefectura sunt slabi pregatiti in frunte cu prefectul. Cum este posibil ca un cursant care face scoala de soferi sa ia sala si sa il programezi pt traseu peste 3-4 luni? Ce mai stie bietul om dupa atata timp? Nu vede nimeni cozile de la inscrieri? Dragi ziaristi, faceti publica aceasta problema pe care nimeni nu o vede! Sa scoata posturile la concurs si sa se termine cu bataia de joc. Dupa ce stai 3 luni, te mai si pica si iar dai dupa alte 3-4luni dupa care apoi iti expira actele. In alte judete nu este asa ca la noi. Exista organizare!!!
Iulia:
(17 Februarie 2017, 13:21)
Si cum a-ti vrea sa fie la un salariu de 1300 lei lunar? Iar un asistent social de la DGASPC care sta mai mult la coafor decât la birou in timpul programului câștiga 4000?
rache:
(17 Februarie 2017, 08:06)
pt Mary
Situatia functionarilor cu facultati tip ,, X si O,, este prezenta in toate institutiile publice din cadrul Consiliului Judetean, Prefecturii, primariilor si in scoli. Poate trebuie o lege sa anuleze aceste hartii.
periculos de incompetenti:
(16 Februarie 2017, 10:31)
Constatarea lui Moraru cu privire la calitatea functionarilor din CJ imi aduce aminte de o caricatura in care, un barbat sta la volanul unui automobil inzapezit ce era impins de o femeie, avand mentiunea:"in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica"..
Minutele de aur:
(16 Februarie 2017, 10:25)
"Pestele de la cap se impute " ,iar in Ialomita "Capo di tutti capi" este Victoras,poate ar trebui sa se uite intai la pregatirea sa si pe urma sa arunce cu noroi in  agajatii alesi pe spranceana.Acest mare absolvent de Harvard si Oxford  confunda judetul Ialomita cu oraselul Amara(7000de locuitori) ,precum  altul confunda Romania cu "Telemormanul".
Un cititor:
(15 Februarie 2017, 20:36)
Denigrarea publica a colegilor demonstrează adevărată valoare morala a liderului și cât de "Aproape de oameni " înțelege sa fie! Absolut corecte spusele lui Boromir: nu exista nicaieri șef foarte bun cu subordonați slabi.
Marcu:
(15 Februarie 2017, 20:14)
Dragnea de Ialomita.Va sfarsi exact ca si taranoiul ala care confunda satul lui din fundul teleormanului cu Romania
gicu:
(15 Februarie 2017, 19:45)
Aici, scurt, că domnu șef Moraru nu merită multă atenție...
1. - nu-mi vine să cred chestia aia cu DOUĂ MINUTE ! Poate a vrut să zică DOUĂ ZILE? Mai întrebați-l o dată, vă rog. Sau poate s-au dus oamenii pe jos, că n-aveau mașină! Sau poate hârtiile cu care s-au dus au fost făcute prost! Nu poate fi vorba de două minute! N-are cum! Nu, nu!
2. - într-o postare mai veche vă ceream să vă uitați la meclele funcționarilor de la consiliul județan, și putem să-i luăm la pachet și pe cei de la primărie - și nu mai era nevoie să ne spună domnu șef de județ că sunt incompetenți...Băieții stau mult mai rău... Viitorul ne va spune ...pe buzunarele noastre...vedeți cum mă lungesc dacă subiectul e bogat...
Un cetatean dezamagit :
(15 Februarie 2017, 17:22)
Dar el ce pregatire are? L-a facut Amza cu 2 facultati in 2 ani .Habar nu are cum se face  o facultate . A ajuns un dictator , lipsit de respect fata de oameni in principal . De ce nu-si ia administratia aia performanta de la Amara si sa si-o puna la Consiliul Judetean. Cu acest discurs a fost si la sedinta PSD Amara unde a inceput sa dea ordine ca Ceausescu , " .. domnule primar maine hotarare de consiliu se restabilesc comisiile cum am hotarat eu s.a.m.d .. , iar cine nu voteaza cum trebuie va fi schimbat .. inclusiv dumneavoastra domnule Gaie .. '' .Cam asa se comporta domnul Moraru cu oamenii din partid . 
Eu:
(15 Februarie 2017, 16:09)
Cine-i manageriaza pe incompetenti?
Mary:
(15 Februarie 2017, 15:17)
   O parte din functionarii C.J. sunt slabi pregatiti deoarece au diplome obtinute la facultatile "X si O" sau "la fara carti" facultati neacreditate unde te inscrii, platesi si ai o diploma de pe urma caruia ai un salariu pe masura si probabil o pensie indestulatoare. Aceiasi stare o intalnim la Prefectura si Pimaria Slobozia. Organele abilitate, respectiv DNA, trebuie sa intervina pentru ca este furt pe fata cu acte care nu sunt in regula.
P.S. La DSV Ialomita, sunt angajati in laborator care au obtinut diplome de doctori veterinari la facultati fantome, diplome pe care seful unitatii nu le in calcul dar nici detinatorii acestor diplome nu au pretentii la un post de doctor veterinar. Bravo! Domnule doctor, Puia, ca nu ati acceptat compromisul cum vedem ca se regaseste in C.J., Prefectuta ai Primaria Slobozia. 
 Poate veti candida la primaria orasului si veti face lumina si in intunericul acestor unitati unde unii inseala Statul, in fiecare zi.
gogu:
(15 Februarie 2017, 13:28)
Rusine! Huooo ! Nu i-ati angajat tot voi pe lipitorii astia de afise? Peste alti 26 de ani vor fi la CJ nepotii lor ca asa e la PSD , pe alte principii decat cele bazate pe profesionalism.Doamne fereste-ne, noi asteptam cat mai curand o noua clasa politica fara parlamentari pepenari si cretinei. 
boromir:
(15 Februarie 2017, 12:33)
Nea Morare, te discreditezi singur cand faci afirmatii atat de negative la adresa subalternilor. Nu exista in oranduire pe mapamond angajati foarte slabi cu manager de top. Intri la aceeasi categorie bre.Chiar nu ai un consilier sa te invete cum sa calci in strachini mai cu mila?Norocul vostru e ca alde tinel e chiar mai prost...pregatit. 
ciuma rosie:
(15 Februarie 2017, 11:00)
 Funcționarii Consiliului Județean Ialomița sunt «slab pregătiți și incompetenți». E firesc devreme ce singura "calitate" care se cere la angajarea lor este fidelitatea fata de psd.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Nov 2020
102 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

2 cazuri de COVID-19 la Prefectura Ialomița!

Printr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului Ialomița aduce la cunoștință că la nivelul instituției au fost confirmare 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Astfel, potrivit anchetei epidemiologice ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2020, 10:50
(711 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1058 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 12 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1058, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2020, 13:10
(1563 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie Ziua Pompierilor din România, un eveniment prin care, de 172 de ani se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:15
(720 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 1054 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 11 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1054, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 13:05
(503 vizualizări - 0 comentarii)


4
Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

Ialomița: Șoim scos la vânzare pe un site de anunțuri, confiscat de polițiști

250 de euro este suma pe care ar fi trebuit să o încaseze un bărbat de 35 de ani din București care a postat pe o rețea de anunțuri o ofertă «protejată de lege». Polițiștii în rol de cumpărători au confiscat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:50
(580 vizualizări - 0 comentarii)


5

Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme

Polițiștii din Ialomița au descoperit la domiciliul unui bărbat din Țăndărei un pistol și 8 butelii CO2, în urma unor percheziții domiciliare pe linia deținerii ilegale de arme. La data de 10 septembrie ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:45
(641 vizualizări - 1 comentariu)


6
Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Acțiune de amploare a polițiștilor la Grivița și Traian

Joi, 10 septembrie a.c., în intervalul orar 15,00-19,00, 56 de polițiști , precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:40
(588 vizualizări - 0 comentarii)


7

Giurgeni: Băut și fără permis, la volan

Joi noaptea, 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Platonești au oprit, pentru control, pe raza comunei Giurgeni, un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Giurgeni ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:35
(442 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Arestat pentru «tâlhărie calificată»

Joi, 10 septembrie a.c., polițiștii din Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2020, 12:30
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr de 19 ani, rănit într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit miercuri, 9 septembrie a.c, în cazul unui accident rutier petrecut la Slobozia. Din informațiile oferite, două autovehicule s-au izbit frontal. În urma impactului, un ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:30
(567 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


10

Movila: Casă cuprinsă de flăcări

Miercuri, 9 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Movila. Flăcările au distrus 60 mp din acoperișul imobilului și au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:25
(483 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


11

DSVSA Ialomița: 9 focare de Pestă Porcină Africană au fost identificate pe raza județului

Pesta Procină Africană continuă să creeze probleme în județul Ialomița. Potrivit unei informări a Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data 9 septembrie a.c., pe raza ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:15
(686 vizualizări - 0 comentarii)


12

Urziceni: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Urziceni au aplicat în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie a.c., sancțiuni în valoare de 39 mii de lei șoferilor unor autovehicule de mare tonaj care transportau material lemnos. Conducătorii ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:10
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1047 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 10 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1047, cu 6 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 13:05
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Movilița, suspect de «furt calificat»

Marți, 8 septembrie a.c., polițiștii din Urziceni au reținut pe bază de ordonanță un bărbat, de 40 de ani, din comuna Movilița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Acesta este acuzat ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:10
(388 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă informează cu privire la locurile de muncă disponibile în Ialomița. Astfel, la nivelul județului, există un total de 178 locuri de muncă, cele mai multe ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2020, 12:05
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Manasia: Incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd

Marți, 8 septembrie, a.c., dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi de grajd pe raza comunei Manasia. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2020, 09:50
(574 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Rata de promovare la Bacalaureatul de toamnă-31,88%

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 31,88%. Prin ...[citește_toată_știrea]

8 Septembrie 2020, 15:35
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Moldoveni, arestat pentru «lipsire de libertate în mod ilegal»

Luni, 7 septembrie a.c., polițiștii din Jilavele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. ...[citește_toată_știrea]

8 Septembrie 2020, 15:10
(719 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Depistat în trafic cu permisul suspendat și beat la volan

Luni, 7 septembrie 2020, în jurul orelor 15,30, polițiștii din Ion Roată au oprit, pentru control, pe raza comunei Manasia, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Manasia. S-a procedat ...[citește_toată_știrea]

8 Septembrie 2020, 15:05
(488 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1040 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 8 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1040, cu 20 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

8 Septembrie 2020, 13:10
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1020 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 7 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1020, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2020, 13:05
(607 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța NU majorează tariful la apă

Ca urmare a unor postări și comentarii în mediul on-line referitoare la majorarea, începând cu data de 1 octombrie 2020, cu 50% a prețurilor/tarifelor pentru serviciile de furnizare a apei potabile și de ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2020, 13:00
(590 vizualizări - 1 comentariu)


Infractori arestați de polițiștii ialomițeni

Vineri, 4 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul  Poliției Municipiului Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2020, 12:20
(467 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Beat și fără permis, a provocat un accident rutier

Urziceni: Beat și fără permis, a provocat un accident rutier

Un tânăr de 29 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce în dimineața zilei de sâmbătă, 5 septembrie a.c., a provocat un accident rutier în municipiul Urziceni. Din verificările efectuate a reieșit că acesta ...[citește_toată_știrea]

5 Septembrie 2020, 12:00
(638 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 1009 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 4 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1009, cu 30 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2020, 13:05
(691 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier la ieșirea din Movilița

Accident rutier la ieșirea din Movilița

Vineri, 4 septembrie 2020, în jurul orei 7,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea Movilița spre București, pe DN2. În accident au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2020, 09:40
(730 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor pe raza municipiului Fetești

Miercuri, 2 septembrie a.c., în intervalul orar 17,00-20,00, 86 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Criminalitate Economică și Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2020, 14:30
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Șoferi depistați la volan fără permise de conducere

Miercuri, 2 septembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 21 de ani, din județul Constanța. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2020, 14:25
(552 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Slobozia, arestat pentru că a condus beat la volan

Miercuri, 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele și Poliției Orașului Fierbinți-Târg au acționat pe raza comunelor Maia, Rădulești și Dridu pentru depistarea persoanelor ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2020, 14:20
(536 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Ion Ion în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Nuti spaima Constitutii în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...