Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul din Slobozia își caută manager

Spitalul din Slobozia își caută manager

Consiliul Județean Ialomița organizează în această lună un concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Potrivit calendarului, testarea se desfășoară în perioada 18-29 septembrie 2017, și are o singură probă: susținerea unui proiect de management. Mariana Iancu, managerul interimar al instituției, susține că se va înscrie la acest examen.

În sfârșit, concurs
Deși ar fi trebuit să fie organizat încă din luna aprilie a acestui an, concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia se va desfășura între 18-29 septembrie 2017. Anunțul a fost făcut public de reprezentanții Consiliului Județean Ialomița. Potrivit documentelor, candidații care se vor înscrie vor trebui să prezinte Comisiei de concurs «Proiectul de management». Prezentarea se va desfășura pe data de 25 septembrie. Până în prezent, singura persoană care și-a anunțat intenția de a susține testarea este Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Aceasta a preluat conducerea instituției în toamna anului trecut, când medicul Violeta Șapira și-a dat demisia din funcție și a plecat la Galați. «Sigur, mă voi înscrie la acest concurs! Am foarte multe proiecte pe care le-am început și pe care trebuie să le finalizez, așa cum am promis...» ne-a declarat Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Violeta Șapira revine la Slobozia? Se pare că nu doar Mariana Iancu vrea să devină șefă cu acte în regulă a Spitalului Slobozia, ci și fosta directoare, Violeta Șapira. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că aceasta dorește să revină în funcția la care a renunțat anul trecut. Tocmai de aceea se pare că aceasta și-ar fi exprimat intenția de a se înscrie la concursul organizat luna aceasta de Consiliul Județean Ialomița. Mai mult, Violeta Șapira urmează să-și deschidă în oraș un cabinet privat de Neurologie și, între timp, oferă consultații la Spitalul Orășenesc din Țăndărei...

6 Septembrie 2017, 15:55 (14145 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița scoate la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


Exemplu de spital judetean:
(12 Septembrie 2017, 14:24)
Personalul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia va începe, miercuri, campania ”Noi donăm, noi salvăm”, iar timp de zece zile va dona sânge, încercând prin exemplul personal să-i mobilizeze și pe ceilalți posibili donatori.
Monica Onețiu, director de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că personalul medical și TESA al unității va dona sânge timp de zece zile, în perioada 13-23 septembrie, pentru a-i sensibiliza pe potențialii donatori să facă același lucru:
”Am făcut apel tuturor colegilor din spital pentru că este nevoie de sânge. Sunt mulți pacienți oncologici, sunt operați pe neurochirurgie, sunt pacienți critici care au nevoie de sânge. Vom merge în halate. Între noi sunt donatori fideli, dar acum în mod special o să meargă și alții și vrem să vedem că se mai schimbă ceva, iar lumea se mobilizează”.
Managerul in oglinda:
(10 Septembrie 2017, 18:47)
Alo !! Postac prost si idiot! Nu ai inteles ca poate sa-si depună oricine dosarul pt a candida la funcția de manager la spital! Tu, rahatule  de faci comentarii si faci pe deșteptul esti liberi sa te prezinti la concurs!! (Dar de castigat va castiga cine vrea tov.Moraru-ups!)Rusine !!
Manager :
(10 Septembrie 2017, 03:32)
Alo !! Postacilor prosti si idioți! Nu ati inteles ca poate sa-si depună oricine dosarul pt a candida la funcția de manager la spital! Toti rahati ăștia de faceti comentarii si faceti pe deștepți suntei liberi sa va prezen5ati la concurs!! Rusine !!
Gigi:
(9 Septembrie 2017, 23:00)
"observator" spitalele din România sunt conduse de medici de peste 20 de ani și sunt niște ruine. Avem nevoie de oameni care știu cu ce se mănâncă administrația. Dacă nu sunteți subiectivi și chiori puteți sa vedeți când ceva se schimba în bine.
HINGHER:
(9 Septembrie 2017, 15:44)
Aveti curaj să intrati in curtea spitalului, după ce se întunecă și să pozati animalele ? ? De fapt, nici ziua nu e altfel, haita de câini te rup, aleargă dupa masini până la poartă și ăia de la poartă se uită curioși. Marș bubi că te mușcă doamna ! . Ne întrebăm de unde sunt purici pe holuri . Moraru,i-ați managera și vino să vezi haita , las-o pe ce care te apără și vino să vezi.
..a doua sursa..:
(9 Septembrie 2017, 13:34)
Daca nu a-ti publicat prima ,,sursa,,revin, cu o a doua sursa ( putin mai,, blanda,, ,poate asa e acceptata), referitor la concursul ce va sa vina , ptr. ocuparea postului de manager al SJUS....Off Doamne, ce ne mai place , sa azvarlim cu noroi in competenta si demnitatea oamenilor( si aici ma refer strict la dna DR SAPIRA). de ce s-ar mai intoarce intr-un loc sau post , pe care l-a avut deja?
( Se incearca a creea imagine ,,cuiva,, sau teoria conspiratiei??) NU a fost data afara, ci a renuntat , A RENUNTAT. Nu-i mai duceti grija, fiindca  un Om competent , cu demnitate si multe alte calitati,( ce sunt pe cale de disparitie) , isi gaseste foarte repede locul ( si ce loc!)Voi, ramaneti sub dictatura ,, hitlerista,, a managerului pe care l-ati acceptat ( si aici, ma refer la angajatii spitalului) si va doresc, sa obtineti toate drepturile salariale, sa lucrati cu demnitate, cu zambetul pe buze si profesionalism! La cat mai multe ,, succesuri,,, ca de restul ..are cine sa ocupe de ,, vegherea,,voastra !
Supravietuitorul:
(9 Septembrie 2017, 08:50)
Lasati domnilor sa isi depuna candidatura si sa candideze personal specializat adica ,, Medici '' nu politruci pupincuristi, de aceea a ajuns tarisoara noastra pe marginea prapastiei, datorita intereselor de grup asa se face si prin ministere se organizeaza de fatada examene in schimb totul este trucat iese tot cine are sustine din partea grupului de interese
. Doamna Mariana punetio la vivani daca o iubiti asa si o sustineti cu fonduri de la C. J. IL.  ca in spital nu are ochi sa vada pereti saloanelor ne zugravite de pe vremea raposatului Ceausescu, in spital nu sunt numai holurile de acces si grupurile sanitare bolnavi isi petrec timpul in saloane insalubre, iar hrana lasa de dorit folositi domnilor vesela de unica folosinta tip casoreta cu capac nu sa stea hrana descoperita pana vine pacientul de la o procedura medicala sau pana se termina perfuzia, Ce sa mai zicem ca bietele infirmiere ce sunt platite pentru sa faca curatenie cu aceiasi tinuta vestimentara distribuie hrana din vase ne acoperite din holurile pe unde se circula dea valma si pacienti, apartinatori vizitatori. Pacat de bani nostri ai tuturor ca sunt folositi cum dicteaza grupurile de interes.
APROZAR:
(8 Septembrie 2017, 18:38)
Păi să-l pună pe Olaru că se pricepe și la treburi de piață. Vineri, 8 septembrie,  la ora 8,30 , ilustrul doctor, burdușit cu niște sacose mari, distribuia la fișier, salariatelor ,lapte și calupuri de brânză. Asta în văzul paciențolr care au așteptat încă două ore să se interneze, dar nu mergea calculatorul. Chirurgul piețar a urcat apoi în policlinică , unde avea și alți clienți.  Totul făcut cu mănuși chirurgicale.
Vasile:
(8 Septembrie 2017, 17:15)
Da, ce se mai știe de pacientul/vizitatorul care a sărit pe geamul spitalului? Gunoaie băgate sub preș.
... :
(8 Septembrie 2017, 15:46)
Concursul a fost cistigat de mult de Mariana! Ce concurs? Concurs a dat cind a întrat în grațiile lui nea Moraru . Aceasta este apă de ploaie... Ați mai auzit ceva de bătaia doctoritelor, de ăla sărit pe geam, de mașina cumpărată, de plingerile doctorilor...?! Nu spitalul contează pentru ei. Ea nu avea cum să se ducă la Moraru toată ziua din angajat la firmă privată și nici din postura de ,, nimeni "... nu că ar fi cineva! Doar cine nu vrea, nu vede sau se face că nu vede... Așa că, concursul e doar de fațada, a trecut de mult testul!!!
Maria:
(8 Septembrie 2017, 10:52)
@mario. Și ce dacă!? Să-i ia Moraru, să-i ardă și să-i și opereze, fără anestezie! Da, îi prinde el pe toți care merită? Aici e problema: este cinstit și obiectiv Moraru Victor? Poate fi el VLAD ȚEPEȘ de Ialomița, că ar fi de mare folos!
Dinica:
(8 Septembrie 2017, 09:39)
Doamna Iancu nu a fost in stare sa isi gestioneze buticul din statia de autobu , a pierdut apartamentul la camatari si acum brusc a lovito competenta.
gramaticul:
(8 Septembrie 2017, 09:02)
@Mario conjuga verbul 'a lua':  eu i-au, tu i-ei, el i-a..
Mario :
(7 Septembrie 2017, 23:22)
Eu atat va spun: nu-l suparati pe d l Presedinte Moraru ca preia el si functia asta si va i-a cu SMURDUL ca pe functionarii de la consiliu judetean. Nu va jucati cu focul postacilor de la spital ca va arde taranu si va si opereaza...
Unul din Galati!:
(7 Septembrie 2017, 15:41)
    Doamna doctor Sapira nu se mai intoarce in Slobozia. Are doua zile pe saptamana consultatii la Medlive Galati, este medic neurolog la spitalul din Galati, Sef de Lucrari la Facultatea de Medicina, tot din Galati si alte solicitari ( tot la Galati). Este foarte apreciata de galateni.
    La Slobozia a lasat toata sectia de neuro renovata numai din sponsorizari.
    Ptr cei carora le este frica ca o sa mai candideze la Slobozia, le spun sa stea linistiti.
    Este o mare pierdere ptr orasul Slobozia.


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Dec 2022
88 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Fetești: Misiuni de Poliție Aeriană italiene și spaniole, în cadrul Bazei 86 Aeriană Borcea

Fetești: Misiuni de Poliție Aeriană italiene și spaniole, în cadrul Bazei 86 Aeriană Borcea

În cadrul unei ceremonii desfășurată vineri, 9 decembrie a.c., Forțele Aeriene italiene și spaniole au primit certificarea de a executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită, în cadrul Bazei 86 Aeriană « ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2022, 16:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Cuantumul taxei pentru analiza cărnii de porc în vederea depistării parazitului Trichinella spiralis

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că examenul pentru identificarea parazitului Trichinella spiralis în carnea de porc se poate efectua la nivelul Circumscripțiilor ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2022, 13:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJFP Ialomița: Luni, 12 decembrie 2022, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2022, 10:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


3

DSVSA Ialomița: Măsuri pentru prevenirea apariției gripei aviare pe teritoriul județului

Având în vedere existența pe teritoriul mai multor state europene a cazurilor de gripă aviară, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează crescătorii de păsări de pe ...[citește_toată_știrea]

9 Decembrie 2022, 09:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


4
Accident rutier la Misleanu

Accident rutier la Misleanu

Joi, 8 decembrie a.c., un echipaj de pompieri din Slobozia a intervenit la un accident rutier la Misleanu. În eveniment au fost implicate două autoturisme, rezultând trei victime. În sprijinul pompierilor ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2022, 16:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu accident


5
Campanie de donare de sânge a preoților din Protopopiatul Urziceni

Campanie de donare de sânge a preoților din Protopopiatul Urziceni

Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a desfășurat joi, 8 decembrie a.c., o nouă acțiune în cadrul campaniei organizată de Patriarhia Română, «Donează sânge, salvează o viață ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2022, 15:30
(168 vizualizări - 0 comentarii)


6

Slobozia: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic miercuri, 7 decembrie a.c., un bărbat în vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2022, 15:20
(231 vizualizări - 0 comentarii)


7

Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Activitățile preventiv-educative derulate de polițiștii ialomițeni joi, 8 decembrie a.c., au vizat în principal prevenirea traficului și consumului de droguri în unitățile de învățământ și prevenirea accidentelor ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2022, 15:10
(204 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: Vineri, 9 decembrie 2022, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2022, 10:30
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Doi scandalagii din Bărbulești, reținuți de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 6 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din Bărbulești, cercetate sub aspectul săvârșirii ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:20
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Soțul și-a agresat verbal soția și s-a ales cu un dosar penal!

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitate, ar fi fost agresată verbal de soțul său, un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:10
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, la volan cu permisul suspendat

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic, pe DN2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, care circula cu mașina pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Lucrare programată în orașul Căzănești, 8-9 decembrie 2022!

În vederea executării lucrărilor de conectare a instalațiilor hidraulice aferente Stației de Pompare din orașul Căzănești, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei din noaptea de joi, 8 decembrie 20 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 15:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 61,988 milioane de euro, autorizate la plata finală în cadrul Campaniei 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 12:25
(322 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Decembrie 2022, 18:20


AJFP Ialomița: Înregistrare contracte de chirii la organul fiscal teritorial

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2022, 17:20
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(619 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(551 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(507 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(692 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(1268 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(1111 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(1137 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(1236 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1642 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(1096 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(1193 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1432 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(2186 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
george în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Maria în Linie de gardă pentru Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia Cetatean în Linie de gardă pentru Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia NICK în Linie de gardă pentru Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia COZMA în Linie de gardă pentru Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Cetatean în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Roman în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Liviu în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mioara în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Bobita! în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Slpgs în CAR Învățământ Slobozia, un nou Consiliu Director un cetatean în Să vedem ce-o fi la iarnă corect în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului sandel în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore NEDUMERIT în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Lacomila în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului Yo în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Nimeni Altu' în «Fanteziile electorale» ale senatorului AUR Rodica Boancă Mary în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...