Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Luni, 18 septembrie 2017, s-au încheiat înscrierile pentru concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița cu privire la ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Potrivit informațiilor oficiale, doi candidați și-au depus dosarele pentru a susține testarea. Este vorba despre Mariana Iancu, managerul interimar al instituției, și Vasile Zamfir, juristul Spitalului Slobozia. Aceștia vor susține un plan de management în fața unei comisii, urmând apoi ca cel mai bun proiect să fie declarat câștigător. Rezultatele se vor face publice după data de 25 septembrie 2017.

Iancu versus Zamfir Considerat doar o simplă formalitate prin care președintele Victor Moraru încearcă să o numească pe Mariana Iancu manager definitiv al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta fiind totodată declarată drept candidat unic al acestei testări, concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița pentru șefia celui mai mare spital din județ agită spiritele în cadrul instituției. Cu câteva ore înainte de finalizarea procedurii de înscriere, încă un candidat și-a mai depus dosarul. Este vorba despre Vasile Zamfir, controversatul jurist al Spitalului Slobozia. Nu este pentru prima dată când Zamfir dorește să devină manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Acesta și-a mai depus dosarul de înscriere pentru un concurs similar, organizat pe vremea ex-președintelui Silvian Ciupercă. Din (ne)fericire, la vremea respectivă, candidatura lui Zamfir a fost respinsă motivându-se faptul că dosarul acestuia era incomplet. Pe cale de consecință, vechea administrație a județului a decis să-i prelungească lui Adrian Berbece interimatul în fruntea Spitalului Slobozia cu încă 6 luni. De această dată, se pare că Vasile Zamfir și-a făcut temele mult mai bine și este pregătit să susțină examenul. «Aș vrea să se înțeleagă că sunt un posibil candidat... Oricum, este dreptul fiecăruia dintre noi să se înscrie la acest examen. De data aceasta mă simt mult mai bine pregătit!» a precizat juristul Vasile Zamfir. Mult mai rezervată în declarații, Mariana Iancu a precizat faptul că nu-și cunoaște contracandidații. «Să vină cine o vrea... E liber pentru toată lumea! Nu fac parte din comisie, deci nu știu cine s-a mai înscris...» a precizat Mariana Iancu.

O formalitate Dacă la concursurile anterioare candidații care doreau să devină manageri ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia au trecut prin adevărate probe de foc, de data aceasta Consiliul Județean Ialomița a decis să schimbe regulamentul de desfășurare a testării. Astfel, candidații trebuie să susțină în fața unei comisii doar un proiect de management. După susținere va fi declarat «admis» candidatul al cărui plan de management va fi agreat de reprezentații respectivei comisii. După promovarea concursului, viitorul manager va sta în fruntea Spitalului Slobozia vreme de 3 ani când, potrivit legii, va fi organizat un nou concurs.

20 Septembrie 2017, 09:55 (6460 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița scoate la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Spitalul din Slobozia își caută manager

Comentariile cititorilor:


gogu:
(28 Septembrie 2017, 09:10)
Daca s-ar face o evaluare corecta ,cu evaluatori din alte judete,ar ramane institutiile publice fara angajati.Pentru ca se stie ,inclusiv ,femeia de serviciu ,este politic.
Runos:
(26 Septembrie 2017, 10:23)
Vorbiti de neamurile angajate de juristul zamfir ?dar de transferulie facute de doamna iancu de pe un post pe altul mu se vad?dar de angajarile facute recent si distribuirea pe sectii nu se vad ?dar despre subiectele date inainte de examene la upu in spital nu se vad ?despre noul electrician de la vivani care a concurat cu persoane bine pregatite (maestru combinat ,fabrici mari )la fel subiecte acasa ca la bac nu se vad ?si stati putin ca dupa asa nota de 9.55 o sa vedeti angajari de rudenie si lingai pt un menegeriat performant. Si sa scrie proiectul de menegeriat nu i a 5 dar sa l o fi gandit si prezentat ...pe ce fax la ti primit doamna iancu ?si cine l a scris? Oare m ai avem dna ?politie?justitie?pana unde o merge atata prosteala pe fata?fereasca dumnezeu de desteptaciunea prostilor!!!!!
habemus managerus:
(26 Septembrie 2017, 07:32)
iata ca acest concurs a avut loc si, in sfarsit, avem un manager la SJU. Cinste conducatorilor si noului manager. Apare insa o intrebare destul de pertinenta. Privind la comisia de concurs observ cu surprindere ca nici un membru al acesteia nu avea studiile necesare sa evalueze corect prestatia candidatului la postul de manager (oricare ar fi fost el), decat maxim sa verifice daca acesta avea la examen unghiile taiate si batistuta in buzunar. Ar fi interesant de vazut cum au evaluat cei din comisie proiectul doamnei din punct de vedere al prioritatilor, al managementului institutiei sanitare in cauza si din multe alte puncte de vedere lfata de care, cu stima, nu sunt pregatiti sa se pronunte. Si atunci intrebarea: Nu credeti ca ar fi trebuit ca in aceasta comisie de concurs sa fie cooptate persoane care sa stie cu ce se mananca managementul sistemului sanitar? Ca poate atunci nu ar fi luat doamna 9,55, poate ar fi luat totusi un 7,00 (zic si eu) dar chiar si doamna ar fi stiut unde sa modifice proiectul de management ca sa fie de 9,00. Sau poate ca proiectul chiar este de 9,55. Asteptam sa vedem. Dar tot pe stresul nostru. (Pana atunci, medicii chirurgi bat la usa ATI ca sa-si vada bolnavii proaspat operati).
Spitalul slobozia:
(22 Septembrie 2017, 13:23)
Gogutaaa.,dupa nume te ai caracterizat singur..doar un prost ca tine si un lingau nu intelege ca nu vrea si care tine cu noua metoda de coruptie si furt......m ai bine uitate cum scrii tu sau ai fost coleg de studii superioare cu.......,..fraere
xyz:
(22 Septembrie 2017, 13:22)
acum ca stim ca nu exista contracandidat, poate dupa ce primeste postul de manager, doamna Iancu face public contractul de management si proiectul cu care cistiga acest post. pe scurt, ce vrea sa faca in acest post pe durata mandatului de manager. si, daca se poate, fara brizbrizuri. doar lucruri concrete. multumim anticipat.
Mary:
(21 Septembrie 2017, 11:33)
  Mai stiti cati sefi s-au perindat din ' 90 pana azi?! Cati si-au angajat pilele?! Cati au luat spaga?! Cati si-au luat simbria si nu au facut nimic?! Dece atata bataie de joc?!
Goguță:
(21 Septembrie 2017, 07:29)
@spitalul Slobozia. Cine înțelege ce scrii tu, prostule, merită un premiu! Toți analfabeții au idei, mai greu cu scrierea lor în limba română! Directoarea Iancu este în situația de a realiza câtă incompetență, rateuri, indisciplină, corupție există în spital. Ani de studii la medici, da se văd?!
Candidat:
(20 Septembrie 2017, 17:01)
@Nesimtitu.....Citeste si roade la unghii....Pe str Penes Curcanul,nr 12,Vasile Zamfir a executat imprejmuire cu incalcare a domeniului public si fara autorizatie de constructie. Fac ceva pe diplomele lui facute cu bani publici de la spital si notele de 3 si 4 luate in toata cariera. La lant, Nesimtitule!!!!!
Spitalul slobozia..:
(20 Septembrie 2017, 16:26)
Speram ca proiectul de menegiment al doamnei Iancu sa nu contina acelasi limbaj de mahala ..tipete de isterie..amenintari comuniste...cum sa prezentat in vekiul mandat de interimar..prin taierea unor bosketi ..la inceput ca acum este jale ..si pictarea unor pereti cu elevi de la liceul de arte si varuirea unor pereti cu o firma bine cunoscuta de dansa din treburile gospodaresti propri..o firma renumita cu un dreptar de scandura de 1,5m...si ciocan sudat....sa nu gestioneze in noul mandat dupa bunul plac ca spitalul are o consiliu de administrare..nu sa incarce ca hoti sambata tone de fier si duse duse ....sa nu m ai piarda lunar 1.5mil din lipsa de de servici medicale datorita vocabularului de tara care il are la adresa medicilor ....totusi sunt medici...sa ajungi medic iti trebui sa 15 ani de facultate..iar sa fi meneger um an in psd..este greu sa te adaptezi la un limbaj corespunzator nu dna Iancu ...si atunci servicii medicale doar de la vivani unde ati raso...asa il radeti si pasta kt de curand din moment ce se aduc consumabile cu sacosa si datorii cu sacul
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 16:01)
Bai ala cu gardul...e normal ca un vacar ca tine sa l faca nesimtit pt ca nu ai tu tambre la gard kt diplome si masterate are el...tu de ce nu l muti ca nu ai ...
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 15:42)
Bai ala cu gardul....macar sa ai tu diplome si masterate ca el kt tambre au tu la gard si pe urma sa te uiti in curtea lui ..dar daca esti vacar normal ca l faci nesimtit...
Zamfir&Mariana:
(20 Septembrie 2017, 14:09)
Mai bine va luati amandoi!!!!!

Pacient deștept:
(20 Septembrie 2017, 11:21)
Vasile Zamfir nu are nicio șansă! El este iepurele! Oricum, mare nesimțit!
candidat:
(20 Septembrie 2017, 11:11)
Exceptional ce tupeu are juristul de conjunctură!!!!! Implicat în tot felul de dosare penale,gardul curtii mutat ilegal pe domeniul public,rude l e angajate cu japca de 100%....măi frate!!!!!!
zamfir:
(20 Septembrie 2017, 10:16)
nu are legatura cu subiectul dar am si eu o intrebare pt. Independent : va respecta primaria Slobozia clauza din contractul cu ACM 4 Buc. de a nu se mai prelungi contractul in cazul ca nu va finaliza lucrarile pe zona de sud la proiectul piata revolutiei pina la 30 sept. 2017 ? S-au "se vor intelege ei "

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 13 Aug 2022
84 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398

Ialomița: 42 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28711, fiind înregistrate 42 de cazuri noi față de ziua de joi, 11 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:15
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 100 de polițiști, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, precum ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:00
(136 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Acțiuni preventive ale polițiștilor și jandarmilor

Joi, 11 august a.c., polițiștii și jandarmii ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Slobozia. În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 11:30
(129 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Raportărilor contabile, la 30 iunie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că marți, 16 august 2022 este termenul limită pentru depunerea Raportărilor contabile la 30 iunie 2022. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 10:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Acțiune a polițiștilor în Piața Agroalimentară

Miercuri, 10 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire în domeniul traficului și consumului de substanțe interzise ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 14:00
(330 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: În luna iulie 2022, valoarea sumelor colectate a fost de 97,57 milioane de lei

În luna iulie a anului 2022 Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,57 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:30
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 33 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28669, fiind înregistrate 33 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 10 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:15
(204 vizualizări - 0 comentarii)


7

RAJA Constanța: Programul casieriilor în mini-vacanța de Sfânta Maria

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni, 15 august 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. În această zi ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 15:15
(372 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 58 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28636, fiind înregistrate 58 de cazuri noi față de ziua de marți, 9 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 13:15
(366 vizualizări - 0 comentarii)


9

Țăndărei: Arestat pentru «furt calificat»

Marți, 9 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Țăndărei au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 12:00
(415 vizualizări - 0 comentarii)


10
Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Marți, 9 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la groapa de gunoi din localitatea Gura Ialomiței. ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:40
(322 vizualizări - 0 comentarii)


11
Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Marți, 9 august a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:30
(333 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 55 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28578, fiind înregistrate 55 de cazuri noi față de ziua de luni, 8 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:55
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Luni, 8 august 2022, Protopopiatul Slobozia împreună cu Școala Gimnazială «Sfântul Ierarh Nicolae»Bucu și în colaborare cu Parohia Bucu, prin implicarea părintelui Daniel Hertz, a organizat o nouă activitate ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:40
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «tentativă la furt calificat»

Sâmbătă, 6 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 15:15
(528 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC AGRO RAM SRL
cu sediul în comuna Bordușani/Ialomița
scoate la concurs un post de
MECANIC AUTO,
contract de muncă
pe perioadă nedeterminată,
salariu 3000 lei+sporuri de week-end,
program 8 ore/zi,
un avantaj foarte mare
în ocuparea locului de muncă
îl constituie vorbirea
limbii engleză și turcă
CONDIȚII
-vorbirea unei limbi străine
(turcă, engleză)
-spirit de echipă
-capacitate de a rezolva
eventuale probleme
Relații la telefon 0724/036.668
adresa de e-mail [email protected]

8 August 2022, 15:05


Ialomița: 39 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28523, fiind înregistrate 39 de cazuri noi față de ziua de duminică, 7 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 13:50
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de execuție vacante de ofițer, specialitatea resurse umane, respectiv tehnologia informației, cu personal recrutat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:35
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Țăndărei și Manasia

Accidente la Țăndărei și Manasia

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orelor 13,50, un echipaj de pompieri din Țăndărei cu o ambulanță SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în orașul Țăndărei. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:20
(570 vizualizări - 0 comentarii)


19

Incendiu la un apartament din Fetești

Vineri, 5 august 2022, în jurul orei 9,30, două echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:10
(465 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


APIA eliberează adeverințe fermierilor crescători de animale care doresc să acceseze credite bancare

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de luni, 8 august 2022, eliberează adeverințe pentru beneficiarii ajutoarelor naționale tranzitorii și/sau sprijinului cuplat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 09:20
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19

Duminică, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28484, fiind înregistrate 20 de cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 6 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

7 August 2022, 13:40
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28464, fiind înregistrate 35 de cazuri noi față de ziua de vineri, 5 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

6 August 2022, 13:20
(700 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 4 august a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 14:05
(776 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28429, fiind înregistrate 40 de cazuri noi față de ziua de joi, 4 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Cercetare post-recensământ

Conform art.29 pct. g) din O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare și a Programului ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 10:20
(1103 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 50 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28389, fiind înregistrate 50 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 3 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:55
(870 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Facilități fiscale accesate de contribuabili în primul semestru al anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că la nivelul judetului, în prima jumătate a anului 2022, se aflau în derulare 282 de eșalonări la plată pentru suma totală de 22,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:40
(1042 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «complicitate la furt»

În cursul zilei de marți, 2 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 15:15
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 86 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28339, fiind înregistrate 86 de cazuri noi față de ziua de marți, 2 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:25
(1093 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398
Ultimele comentarii
Corcodel de la Dumitresti în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! olaru în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană Slobozean în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin ION în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @om bun în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană Angajat în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! @themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @Themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Themis în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Xy în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin @x în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic! Pai în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Cetatean în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Mary în A început lupta politică pentru controlarea investițiilor edilitare la Slobozia Bataie de joc în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Jeni în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Om în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin waly în A început lupta politică pentru controlarea investițiilor edilitare la Slobozia Om bun în Suspiciuni de fraudă cu subvenții pentru agricultură, anchetate de Poliția ialomițeană cetatean în Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...