Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Retrocedarea terenurilor se amână la nesfârșit

În Ialomița

Retrocedarea terenurilor se amână la nesfârșit

Procesul de retrocedare a terenurilor preluate abuziv de regimul comunist se desfășoară cu dificultate la nivelul ju­dețului Ialomița. Instituțiile publice cu atribuții în acest sens pasează responsa­bilitatea de la una la alta, fără a oferi o imagine clară asupra acestui demers. Singurele date concrete cu privire la situația terenurilor care trebuie retrocedate datează din anul 2015, când la nivel național s-a încheiat procesul de inventariere a suprafețelor în baza Legii nr. 165/2013. La momentul respectiv, Ialomița trebuia să pună în posesie 51141 hectare de teren. În prezent, niciuna dintre instituțiile cu atribuții în acest do­meniu nu-și asumă public prezentarea unei situații reale în ceea ce privește su­prafața de teren care trebuie retrocedată. Singura certitudine că în Ialomița există preocupări în acest domeniu o reprezintă statistica Prefecturii Ialomița potrivit căreia, la data de 16 iulie 2020, au fost transmise către Agenția Națională de Restituire a Proprietăților 147 de dosare, în vederea demarării procesului de recuperare a imobilelor preluate abuziv.

Demersuri greu de realizat
Lăsând la o parte celelalte aspecte ce țin de interesul cetățenilor, Ialomița nu excelează nici în ceea ce privește retrocedarea suprafețelor de teren, preluate abuziv în perioada regimului comunist. Deși există instituții și funcționari plătiți care să deslușească ițele foarte încurcate ale acestui proces, demersul se dovedește a fi mai anevoios decât legislația care îl reglementează. La toate acestea se adaugă și slaba comunicare între instituțiile cu atribuții în domeniul stabilirii dreptului de proprietate. Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate pasează responsabilitatea în curtea Comisiilor Locale pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate din cadrul administrațiilor publice locale care, la rândul lor, arată cu degetul către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița. La rândul lor, funcționarii OCPI Ialomița pasează responsabilitatea cu privire la evidența suprafețelor care trebuie retrocedate în curtea Comisiei Județene din cadrul Prefec­turii Ialomița. Niciuna din toate aceste instituții nu are o situație clară cu privire la suprafețele necesare pentru retrocedare și cele disponibile. Ultimele date oficiale datează din 2015, când, în baza celor 16193 de cereri privind stabilirea dreptului de proprietate, s-a ajuns la concluzia că în Ialomița trebuie retrocedate 51141 de hectare. Cu toate acestea, atât reprezentanții Prefecturii Ialomița, cât și cei ai OCPI Ialomița susțin faptul că «situația este în dina­mică și există preocupare în acest sens...». Pagina de internet a Prefecturii Ialomița are o secțiune dedicată acti­vității Comisiei Județene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate unde informațiile publicate sunt similare celor din 2015. Totuși, oficialii instituției au ținut să precizeze faptul că, la data de 16 iulie 2020, au fost transmise către Agenția Națională de Restituire a Proprietăților 147 de dosare, în vederea demarării procedurilor de retrocedare.

Situația din teren
Cele 147 de dosare provin în urma demersurilor făcute de 11 Comisii Locale pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate, din cele 66 înființate în cadrul fiecărei primării din județ. De la caz la caz, reprezentanții administrațiilor locale au motivele lor care îi determină să bată pasul pe loc în ceea ce privește îndeplinirea procesului de retrocedare. La Căzănești, de exemplu, administrația locală trebuie să onoreze 10 solicitări de retrocedare însă nu mai are suprafețe disponibile. O situație mai clară cu privire la terenurile pe care le are va fi prezentată abia la finalizarea procesului de cadastrare sistematică. «O să fie o problemă cu aceste retrocedări, pentru că, la momentul de față, nu avem pământ disponibil! Abia după ce vom finaliza cadastrarea sistematică vom stabili dacă vom putea să le dăm oamenilor terenuri sau nu... Până atunci nu sunt șanse să facem demersuri în vederea retrocedărilor!» explică situația Alexandru Machiță, primarul orașului Căzănești. La Gârbovi, administrația locală are terenuri disponibile doar «pe hârtie», însă «fizic» suprafețele nu există. «Aș­teptăm încheierea cadastrării sistematice, abia apoi vom vedea ce mai rămâne...» ne spune sec Viorel Lupa, viceprimarul comunei Gârbovi. Iar exemplele în acest sens pot continua...

28 Iulie 2020, 11:10 (2653 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Împroprietărirea din Balta Ialomiței se amînă
Ialomița a încheiat procesul de inventariere a terenurilor
Inițiativă cetățenească pentru retrocedarea a 8700 de hectare de teren agricol
Retrocedarea terenurilor din Balta Ialomiței bate pasul pe loc

Comentariile cititorilor:


Nicolae :
(31 Iulie 2020, 07:10)
Domnilor nu v a mai feriți ,d ați nume ce atâta fereala PS:nu știe nimeni cine sunteți dacă nu spune ti
Maria G:
(29 Iulie 2020, 20:18)
Primarii in marea lor majoritate, ma refer la cei cu 15 ani - 20 ani de alesi locali sunt artizani ai furtului de terenuri, vanzarea lor. Fosti prefecti (...) si (...) la fel, au facut arta din furatul terenurilor de la cetateni onesti si trecerea lor in proprietatea altora, amici or cunostiinte. Artizani sunt angajati la comisia de specialitate din prefectura, corpuri de control si nu in ultimul rand ai OCPI Ialomita. Voi credeti ca actualul sef al cadastrului este vreo mare somitatate in cadastru. Spume, a fost numit pe criterii politice de pnl cu spijinul lui Georghe, Basistul. Ei sunt pusi acolo cu scopuri clare, stergerea urmelor de furt. Au putere si influenta, hoti fara scrupule. Intr-un final îi vor ajunge blestemele, blesteme cat cuprinde apa trecuta pe ialomita de 30 ani. La multi le-a luat picioarele, si chiar rude de gr.I. In imperiul ialomitean numai, cu catusele se mai poate rezolva cu cate ceva. Dal dreacu de pamant ca asta din ialomita este blestemat pana la 100 km adancime. Familia mea, rudele mele au fost furate ce cateva ha de teren, pentru care bunica in fiecare seara da urari si lumanari aprinse de jos in sus ca sai fericeasca copii si nepotii hotilor. La multi anivcu burta in sus, dragi hoti.
Blestemul pamantului:
(29 Iulie 2020, 12:29)
Ponta, a dat in 2013 o lege privind retrocedarea in natura - asa cum povestea el pe la toate posturile TV. Au facut inventarul cererilor si apoi au aminat termenul de aplicare de vreo trei ori. Eu care am de recuperat nIste terenuri stateam cu ochii pe termen sa vad cand se aplica, in sfarsit. La un sfarsit de an,  imi amintesc ca am urmarit in Monitorul Oficial pana la 30 decembrie sa vad daca amina din nou. Am vazut dupa 01 ianuarie ca au amanat-o chiar pe 31 decembrie. Intre timp au avut grija s-o modifice marlaneste dupa pofta lor. De unde in prima forma se promitea ca ne dau terenuri de la ADS in eventualitatea ca nu sunt suficiente, dupa aceste amanari legea a fost modificata in sensul ca primesc terenuri de la ADS numai aceia care au terenuri ale ADS pe raza localitatii.De asemenea au modificat cea mai importanta conditie, aceea ca unilateral ei comisiile politice de la nivelul prefecturii pot decide, fara acordul proprietarului sa trimita dosarul la Autoritatea de restituire (furare) a proprietatilor, unde stai pe niste liste pana mor vreo trei generatii sau te despagubesc cu cateva zeci de lei in bataie de joc. Eu, obosind sa tot urmaresc jocurile lor cu legea, o perioada nu am mai urmarit cererea. Cand m-am trezit deja cererea mea era trimisa de mult la Agentie la Bucuresti pe motiv ca nu au teren. Nu-mi ramane decat sa privesc in sus si sa nadejduiesc ca ii va ajunge blestemul pamantului. Pentru bucatile astea de pamant bunicul meu a luptat in primul razboi mondial iar tatal meu a stat pe front opt ani cu serviciu militar cu tot, ajungand pana la Cotul Donului  iar acum vin tot felul de Mariani sa-l fure si nimeni nu-i intreaba. Curios comisiile de fond funciar sunt platite si acum? Din 2013, sunt sapte ani. Verifica cineva sumele?
Sa vina tăvălugul. :
(29 Iulie 2020, 07:04)
Structuri mafiote, de hoți, coordonate de foști, și actuali primari, cu aportul  și participarea unor angajați ai Ocpi Ialomița sau furat și se fura în continuare terenurile. Foștii prefecti și actuala doamna (...) nu au făcut altceva decât sa legalizeze furturile eliberând titluri de proprietate  ce-or neîndreptatiti. O mafie protejată, azi de procurori și judecători ialomițeni în funcție complici la furtul.de terenuri. Se induce în eroare populația îndreptățită cu o vrăjeală cum ca, ialomita nu mai are suprafețe disponibile. Pai unde sunt terenurile bai (...) director pus pe cumetrie la Ocpi Ialomița, au fugit cu valiză în afara tarii, nu sunt împărțite de subalternii tai, hoților, cu acte făcute pe codirla carutei de angajații subalterni ție, pe care azi îi protejezi. Unde sunt terenurile domnule fost prefect electrician și manglitor șef au fost furate cu punga ori au fost trecute în proprietatea anumitor persoane pe care le protejați. Au dispărut cu sacoșă de astic, bai primar martalog curvar bătrân de primar hoț și corupt?  O situație mai clară cu privire la terenurile pe care le are nu va fi prezentată nici la finalizarea procesului de cadastrare sistematică., pentru ca nu se dorește sa sa iasă adevărul și hoțiile. Totul se ascunde  cu intenție de madame (...) de actualul director Ocpi Ialomița și primari cu state de 20 ani în ale.furturilor și talhariilor cu terenuri. Ca sa poată recupera câte ceva mulora ar trebui zdrobite oasele pana spun adevărul despre cum au participat activ la scosul.terenurilor cu punga de plastic din județ.  O să fie o problemă cu aceste retrocedări, pentru că, la momentul de față, nu avem pământ disponibil! Doamna actuala prefect la tine în gradina este hotia și cheia furturilor de terenuri, subalterni tai de la comisia de retrocedări sunt complicii pe care îi cunoști dar îi aperi.  Abia după ce vom finaliza cadastrarea sistematică vom stabili dacă vom putea să le dăm oamenilor terenuri sau nu.
adevar trist:
(28 Iulie 2020, 14:05)
Primarii (majoritatea) sunt cei mai mari fermieri. Au pacalit babele si mosii din comunele lor ca sa le ia pamantul or in arenda pe bani putini, ori sa i-l vanda pe te miri ce. Apoi primarii din ce sa cotizeze bani pentru partid? numa din comisionul de la investitii? decarteaza fara numar de pe pamant, recolta, subventii grase, etc. Mai mult ca sigur ca au dosit pamanturile gasite in plus, sau pasunile din sate. In anii de dupa revolutie au dat pamanturi la cine a vrut si la cine n-a vrut, pe baza de cumetrii. Multe ilegalitati. Acum nu s-ajunge pamantul, mai trebuie sa luam si din tarile vecine.
Despre asta de la Pro care si-a insusit 300 ha de pamant, vorbesc pagubitii pe la colturi, n-are nimeni curaju sa-l reclame la autoritati. Si cine sa-l puna la punct? primari, prefecti si militieni colegi de partid? Aiurea. Or sa-l "caute" pe reclamant si o sa-i faca viata si mai grea. Halal tara furata, pradata, vanduta la baieti destepti si la straini.
trist adevar:
(28 Iulie 2020, 11:38)
1.Sunt mii de salariati la stat care au primit bani grasi pentru a rezolva treaba asta. Incompetenta, indiferenta, hotie.
2.De 25-30 ani se taie paduri in draci. Nimeni nu raspunde, nimeni nu opreste macelul. Incompetenta, indiferenta, hotie generalizata.
3.Sun primari in zona Baraganului care beneficiaza de pe mari suprafete agricole neretrocedate, nesolicitate. Sunt suprafete de pamant de care stie primarul si seful de asociatie care-l luicreaza.
4.In zona Slobozia Noua - Iazu, purtatorul de mapa a lui D r a k..ea , l-am numit pe MN, lucreaza 300 ha ...totul la negru. Nimeni nu-i cere impozit, nimeni nu-l intreaba de sanatate. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Nov 2020
172 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(47 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier, petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(35 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


3

Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(97 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(95 vizualizări - 0 comentarii)


5

Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., polițiștii din Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:20
(132 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 23 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3971, cu 72 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 13:20
(304 vizualizări - 0 comentarii)


7

Incendii la case din Țăndărei, Ion Roată, Slobozia și Coșereni

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:35
(123 vizualizări - 0 comentarii)


8

RAJA Constanța: Lipsă apă la Sudiți și Gura Văii

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor electrice din localitățile Sudiți și Gura Văii, efectuate de către furnizorul de energie, luni, 23 noiembrie 2020, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:20
(54 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Un pieton, în vârstă de 49 de ani, din Adâncata, a murit în dimineața zilei de luni, 23 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Victima s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:15
(219 vizualizări - 2 comentarii)


10

Țăndărei: Și-a găsit sfârșitul în căminul de apă

O femeie de 71 de ani din Țăndărei și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă tencuit din propria gospodărie. Forțele de intervenție au fost alertate în cursul azilei de duminică, 22 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


11
Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 22 noiembrie a.c., în zona localității Gura Văii. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, de 22 de ani, ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:30
(131 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 121 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 22 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3899, cu 121 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2020, 13:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 73 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3778, cu 73 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2020, 13:15
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 55 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3705, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 13:40
(393 vizualizări - 3 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni pentru combaterea răspândirii COVID-19. Un feteștean carantinat, amendat după ce a fost surprins la ghișeul unei instituții!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 12:10
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Pompierii din cadrul ISU Ialomița au intervenit joi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 14,20, la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 15:10
(455 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer depistat cu o alcoolemie de 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Coșereni. La volanul ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 14:45
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 114 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3650, cu 114 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 13:55
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pompierii, solicitați să spargă ușile unor apartamente

Printr-un apel la 112, miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 10,25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii de acces a unui apartament din Slobozia. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 09:30
(407 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Peste 600 de persoane au fost verificate de polițiști în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, fiind constatate peste 131 de încălcări ale ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:25
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui slobozean

Marți, 17 noiembrie a.c., în urma unei intervenții la un apel 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Slobozia au emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat, de 32 de ani, din Slobozia, cercetat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:20
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 18 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3536, cu 102 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 13:55
(803 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Noiembrie 2020, 08:50


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă și în luna noiembrie

Românii pot subscrie începând de marți, 17 noiembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1, 2 și 3 ani. Perioada de ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 16:20
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist «pirat», depistat pe străzile Sloboziei

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 47 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua transport ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:55
(367 vizualizări - 0 comentarii)


DJ212 Fetești-Movila: S-a răsturnat cu mașina «luată» de la firmă, beat la volan și fără a deține permis!

În noaptea de luni spre marți, 16/17 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DJ212 s-ar fi produs un accident rutier. Astfel, un ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:50
(294 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 75000 de lei

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat activitățile ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:45
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 78 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 17 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3434, cu 78 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:35
(329 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Pompierii avertizează asupra coșurilor de fum!

Având în vedere apropierea iernii precum și faptul că de la începutul anului s-au produs 23 de incendii cauzate de coșurile/burlanele de fum defecte sau necurățate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 10:10
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
P I @PSD în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @Jilava. în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Ion Ion în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Nuti spaima Constitutii în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...