Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia trece la Scenariul Roșu

3,12/1000 de locuitori, incidența îmbolnăvirilor cu COVID-19

Slobozia trece la Scenariul Roșu

Incidența crescută a cazurilor de infectare cu noul Coronavirus la nivelul municipiului Slobozia a determinat autoritățile să instituie noi măsuri. Astfel, potrivit calculelor făcute de Direcția de Sănătate Publică, în ultimele 14 zile, la Slobozia, incidența cazurilor a fost de 3,12/1000 de locuitori. În aceste condiții, masca de protecție devine obligatorie în toate zonele publice, iar activitatea restaurantelor, barurilor, cafenelor și sălilor de jocuri se suspendă. Totodată, elevii și profesorii participă la cursuri doar on-line.

Purtarea măștii devine obligatorie la Slobozia În seara zilei de marți, 27 octombrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență  Ialomița a adoptat Hotărârea 91, document în care se arată situația privind incidența cazurilor de infecție cu noul Coronavirus înregistrate în ultimele 14 zile. Astfel, potrivit documentului oficial, municipiul Slobozia intră în Scenariul Roșu, având o incidență a cazurilor de 3,12/1000 de locuitori. Astfel, pentru a limita răspândirea infecției, autoritățile au dispus ca purtarea măștilor de protecție să fie obligatorie în toate spațiile, iar activitatea barurilor, restaurantelor, cafenelelor și sălilor de jocuri să fie suspendată. Rămân însă deschise terasele, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă. De asemenea, activitatea tuturor școlilor și grădinițelor din oraș se suspendă, elevii și profesorii fiind obligați să participe la cursuri în sistem on-line. Măsuri similare celor de la Slobozia s-au luat și în cazul localităților Urziceni și Bucu, unde incidența cazurilor a depășit 3/1000 de locuitori. În cazul municipiului Urziceni, în ultimele 14 zile, incidența a fost de 3,05/1000, iar în la Bucu s-a înregistrat o incidență de 3,24/1000 de locuitori. Măsurile enunțate mai sus vor intra în vigoare de miercuri, 28 octombrie 2020.

27 Octombrie 2020, 20:35 (11114 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a solicitat carantinarea Sloboziei
Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița
IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Comentariile cititorilor:


@Jilava.:
(31 Octombrie 2020, 20:04)
Păi,autoritatea în speță,Tătaru!? se contrazice în legătură cu purtatul măștii...Masca o poartă omul bolnav...Omului sănătos purtatul măștii m.ai rău îi face...!!??
Marius:
(30 Octombrie 2020, 09:11)
Claudia încerci să te amagesti singură. Poate nu ai experimentat covid 19,sau nu cunosti pe cineva care din om sănătos în 10,12 zile s a prăpădit.acum numai Dumnezeu știe dacă ar fi avut si alte boli,dar cu siguranță,fără covid ar mai fi trăit ani buni.virusul exista si face ravagii.punct. nu am inventat noi apa calda si mersul pe jos.marile puteri ale lumii sunt afectate ,noi părtași neputincioși.hai sa purtam masca,sa păstrăm distanta,sa ne folosim de șansa pe care ne o da un ziar local,si sa semnalăm, în speranța că cine trebuie ,va citi,lipsa de reacție al autorităților,în contextul pandemiei.
# Claudia&Victor:
(29 Octombrie 2020, 15:31)
Purtati masca! Va consumati energia cu lucruri inutile.
Victor:
(29 Octombrie 2020, 14:28)
Foarte bine punctat, Claudia. In niciun loc din legea 55/2020 nu se specifica de purtarea mastii in exterior. O HG, decizie a CNSU sau CJSU, nu e mai presus decat legea. Legat de acest aspect vă amintim că în ziua de 13 mai 2020, plenul Curții Constituționale, a luat în dezbatere excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, excepție ridicată direct de Avocatul Poporului. CCR a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că dispozițiile art.4 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență sunt constituționale în măsura în care acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă nu vizează restrângerea exercițiului unor drepturi sau a unor libertăți fundamentale. Specificati aceste lucruri la mentiuni, intr-un eventual p.v. de amenda, iar apoi faceti plangere penala agentului constatator, poate cu ocazia asta isi mai tempereaza avantul. Cat despre purtarea mastilor in interior, unde sunt spatii aglomerate, cred ca e bine sa le purtam, pe termen limitat, doar in aglomerari de persoane.
ramas masca:
(29 Octombrie 2020, 09:50)
poate prezenta cineva un ceritficat de omologare, de analiza si expertizare in laborator al acestor masti ?
sunt ele cu adevarat ceea ce se doreste, sau trebuie sa la purtam oricum, doar ca cineva sa  isi realizezae venituri substantiale, importand la 5 bani masti de cacao pe care le vinde la unu-doi  lei ?
realitatea este clara : se poarta o carpa la gura ( la o anumita farmacie iti da un pachet de 5 masti aproape  transparente la 9 lei ) care nu are niciun efect pozitiv. 
dar poate prefectura sau desepeul au garantia calitatii si eficientei lor. .
Vali:
(28 Octombrie 2020, 15:57)
Ne-au invrajbit,dezinformat si acum suntem bataia lor de joc,nu vor scadea imbolnavirile daca purtam masca,or sa scada cand vor ei,in apropierea alegerilor ca si data trecuta,ei nu cunosc nr real al locuitorilor dar fac statistici.Raed arafat e cu politicul,rafila la fel,tari ca romanica sunt numai bune de imprumutat in situatii grele,e o pacaleala ordinara,mass media dezinformeaza.existenta virusului nu o contest dar nu am mai auzit anu asta de vreun caz de gripa,nici nu vom auzi ca doar da mai bn covidel.
Claudia:
(28 Octombrie 2020, 13:58)
Partea a doua a mesajului:

...împotriva d-voastră.
Apropo, de ce decizia de a purta masca in public se aplica pe o durata de 14 zile. De ce? Incepe campania pentru parlamentare si virusul candideaza si el pentru un loc in parlament? Iar dupa 6 decembrie, ne asteapta carantinarea totala urmata de vaccinarea obligatorie in ianuarie, da?
Chiar nu vede nimeni ca se aplica dubla masura? Ati vazut cati spectatori bulgari erau in tribune la meciul Clujului cu echipa gazda? Cate cazuri de covrig au? Chiar am ajuns intr-un asemenea grad de lasitate si de frica subumana incat ne cedam toate drepturile si libertatile divine in fata Cezarului? Dumnezeu sa lumineze mintile romanilor. O zi buna!
Claudia:
(28 Octombrie 2020, 13:57)
In aceeasi ordine de idei, legat de noua decizie locala de de a purta masca in spatiul public si in cazul in care ai fi amendat pentru nepurtarea ei in public, potrivit avocatului Gheorghe Piperea, amenzile date pe stradă pentru nepurtarea măștii sunt nelegale și pot fi atacate în instanță. Argumentul in aparare e acela că amenzile au fost instituite de legea 55/2020 care a fost declarată neconstituțională de catre CCR și unde obligația purtării măștii se referea doar la „spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă”. Obligația de a purta mască în aer liber nu este prevăzută de Legea 55. Stabilirea unei astfel de obligații prin hotărâre de guvern sau alt act normativ inferior unei legi organice este interzisă de pricipiul ierarhiei actelor normative, dar și de art. 53 din Constituție, conform căruia restricțiile de drepturi și libertăți nu pot fi impuse decât prin lege ca act juridic al parlamentului. Contestarea unei eventuale amenzi se face cu argumentele de mai sus într-o plângere contravențională contra procesului-verbal dat de polițiști, adresabilă judecătoriei inclusiv prin e-mail, cu atașarea procesului verbal scanat/fotografiat și achitarea taxei de timbru în valoare de 20 de lei. Un alt sfat dat de avocati este refuzul de a semna procesul verbal sau, în cazul acceptării, contravenientul să îi ceară polițistului să îl lase să scrie la obiecții în procesul verbal de ce crede el că amenda primită este nedreaptă. Pentru că deja „autoritățile” au început să piardă procese din cauza neconstituționalității hotărârilor care impun purtarea măștilor pe stradă, unii dintre polițiști ar fi primit instrucțiuni să dea și alte încadrări la baza legală, precum ultragierea agenților constatatori sau tulburarea liniștii publice. De aceea, oricât de indignați ați fi de amenda primită, încercați să vă păstrați calmul și să reacționați prin argumente, iar nu prin strigăte sau insulte care pot fi folosite foarte ușor
Analiza:
(28 Octombrie 2020, 13:02)
Politia Locala sa viziteze si zona din spatele blocurilor 29, de langa fostul Tritipan.La cele 2 magazine de cartier.Nu respecta nimeni nicio regula.Este strans cartierul la bere, spart seminte. Ingramaditi la mese sau pe bordura.
Claudia:
(28 Octombrie 2020, 11:23)
@cetatean si Marius
Din cauza unora ca voi, am ajuns in situatia asta care e o dictatura medicala in toata regula,
intemeiata pe o minciuna la nivel global la care sunt copartasi mass-media si cei din sistemul medical. Chiar Orban a declarat ca Romania e pe locul doi la asa-zisele infectari pentru ca sunt raportate toate persoanele aflate in evidenta medicala si cu alte afectiuni decat cov19. Mor oamenii pentru ca li se refuza tratamentul medical preventiv pe motiv de test covid, care test nu testeaza niciun virus, doar preleveaza materialul genetic al persoanei; chiar si o pisica va iesi pozitiva la testul PCR. 
Carpa aia pe care o pui la gura nu protejeaza de nimic, dimpotriva, efectele negative ale purtarii botnitei sunt: inspirarea crescută a dioxidului de carbon expirat, cresterea semnificativă a respiratiei, frecventa respiratorie crescută si hiperventilatie, cresterea frecventei cardiace, cresterea dioxidului de carbon în sânge, hipoxemie (o scădere anormală a presiunii partiale a oxigenului din sângele arterial), hipercapnie, adica o crestere a presiunii dioxidului de carbon din sânge, declin cognitiv general, dificultate mai mare în sarcinile psihomotorii.
Gigi :
(28 Octombrie 2020, 09:17)
În România nu respecta nimeni nici o lege. Când trecem granița brusc purtam centura de siguranță, respectam limitele de viteza, etc.... Aplicați sancțiuni mai mari, obligați pe toată lumea sa plătească, și o sa respecte și noi legile.
cetatean:
(28 Octombrie 2020, 08:42)
Nu se respecta conditiile impuse de pandemie. Coafezele, nu poarta, prin magazine, unii poarta, unii nu. De ce este asa de greu? Daca era holera, sigur toata lumea purta! Romanul nu suporta regulile, nu crede, nu cerceteaza. De aceea, suntem unde suntem. Nu am auzit ca japonezii, chinezii sa se planga de faptul ca poarta masti de protectie inca inainte de pandemie...Suntem necivilizati, dar fudui....Scuipam pe jos, spargem seminte pe strada, arucam gunoaie peste tot, ucidem caini si pisici. Somnul ratiunii, naste monstri.
Staț in casă:
(28 Octombrie 2020, 08:07)
Nici SRIul nu are habar numarul locuitorilor in acest moment.Care este criteriul calculului?Este facut pe genunchi,nu are legatura cu realitatea,au adaugat Paltinis,ara si Iazu??Avem bolnavi si virusul exista insa este o exagerare cu aceste masuri.Incepand cu masca,este o gluma,pana la magazine,in care nu este respectata nici o regula de igienizare.Strugurii sunt pusi cu mana,fara manusi in laditele de expunere,clientii folosesc caruturi ce nu sunt dezinfectate dupa utilizare...ce parere au specialistii despre aceste situatii?Dar despre faptul ca marfa din raft este pipaita,apreciata si pusa pe raft,inapoi?Nu HORECA este locul raspandirii virusului.Mai cautati.De la client la client,paharele/cestile/mesele/se dezinfecteaza iar distanta dintre mese era deja in regula.
Marius:
(28 Octombrie 2020, 06:56)
Si asta se intampla pentru ca nu se respecta nimic.inclusiv ieri,în magazine se intra fără masca,vânzătoarele nu respectă reguli simple de igienă,încasează cash,si baga mâinile prin pâine,fără să dezinfecteze,fără nimic.politia locala în loc să atenționeaze taximetriștii care nu poartă unul masca si nu dezinfecteaza masina dupa clienți, se hlizesc la ei,ba,mai mult stau ei insusi cate 2 în masina, bot in bot pe locurile din fata fără să poarte.din pacate autoritățile au clacat,total depășite de situație. Rog ,încă o dată, pe șeful poliției locale slobozia, sa ia masuri ca ce8 din subordinea lui,de pe strada ,sa nu mai bea cafea,cot la cot,în stația de taxi de la Batury, cu taximetriștii, si sa ignore total,oamenii care nu poartă masca si intra fără jenă în magazinul non-stop,unde bineînțeles nici vânzatoarea nu poartă!!!
ROMANIA 0:
(28 Octombrie 2020, 06:24)
9 luni de zile nam purtat 1 ora masca in ANGLIA.. SI NAM MAI LUAT NICI UN VIRUS ! SI M-AM TREZIT SI CULCAT IN TOT CE EXISTA * CHINA *

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Nov 2020
141 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(181 vizualizări - 0 comentarii)


3

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(95 vizualizări - 0 comentarii)


4

Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(113 vizualizări - 0 comentarii)


6
Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(186 vizualizări - 0 comentarii)


7

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(175 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(334 vizualizări - 0 comentarii)


9
Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(176 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(198 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(190 vizualizări - 1 comentariu)


12

Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: Incendiu la o groapă de gunoi

Marți, 24 noiembrie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de gunoi menajer produs în comuna Mărculești. Pentru stingerea acestuia au intervenit mai bine de 3 ore ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în curtea unui localnic din localitatea Ion Roată. Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de marți, 24 noiembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au curpins o anexă gopodărească ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:00
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(1000 vizualizări - 3 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Yul în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Nelu în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Ionut în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Un ialomitean în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Ali în Dezlănțuiți înainte de vacanță @claudia cu c mic în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Dumitru în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile ASA E ! în «Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie sa testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!» Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Aron în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Carantinat în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marcel în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Ionut în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...