Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără

Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără

Reprezentanții Primăriei Slobozia au cerut Poliției Locale efectuarea unor cercetări disciplinare în cazul agentului acuzat că a agresat, în plină stradă, o tânără de 24 de ani din oraș. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă!» este poziția oficială a primarului Sloboziei, Dragoș Soare, precizată într-un comunicat de presă.

Poliția Slobozia face verificări O anchetă penală se află în prezent în lucru după ce tânăra de 24 de ani care susține faptul că a fost agresată de polițistul local a sesizat organele judiciare. Se pare că, la rândul său, agentul, care se afla în afara orelor de program la momentul incidentului, a fost agresat de iubitul fetei, împreună cu un prieten de-al acestuia. Într-un comunicat de presă remis publicității, Primăria Municipiului Slobozia condamnă public gestul agentului, solicitând cercetarea disciplinară a polițistului local. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă, indiferent dacă aceștia se află în exercițiul funcției sau nu! Polițiștii locali sunt angajații comunității tocmai pentru a asigura ordinea și liniștea publică și este inadmisibilă o astfel de abatere de la principiile pe care a fost clădită instituția Poliției Locale. Am solicitat conducătorului Poliției Locale Slobozia să convoace comisia de disciplină care să analizeze faptele petrecute, fiind primul pas pentru sancționarea angajatului instituției. Locul unor oameni care au o atitudine atât de violentă, mai ales față de femei, indiferent că sunt în timpul lor liber, nu este în mod evident în stradă, în patrule și în contact cu cetățenii. Voi dispune cele mai dure sancțiuni în acest caz, pentru că astfel de derapaje trebuie sancționate dur. Vreau să fie foarte clar pentru toți angajații Primăriei Slobozia faptul că noi lucrăm pentru locuitorii orașului nostru, în interesul lor și că este obligația noastră să le oferim servicii de calitate pentru care suntem plătiți. Vom reveni la finalul cercetărilor cu privire la acest caz pentru a vă comunica rezultatul acestora și măsurile pe care le-am dispus!» se mai arată în respectivul comunicat de presă.

8 Ianuarie 2021, 11:05 (4622 vizualizări - 50 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a investit 100 mii de lei în programe electronice de arhivare nefuncționale
Administrație performantă în 6 luni la Slobozia

Comentariile cititorilor:


@ Nan M:
(11 Ianuarie 2021, 18:17)
Așa este domnule Nan! Ar trebui să se termine cu acuzele la adresa angajaților de la Penitenciarul Slobozia!
Aveți dreptate, nu sunt bătăuși cum afirmă unii, nu sunt hoți cum afirmă alții. 
Dar se pare că unii au niște problememajore  de integritate, mai au și ceva probleme cu falsul în declarații, în special cele de avere.
Lucru destul de grav când ești angajat al Penitenciarului Slobozia și uiți să declari câte un apartament!
@ Marcu Alin:
(11 Ianuarie 2021, 17:45)
Extrem de corecte observațiile!
parcagiu:
(11 Ianuarie 2021, 16:36)
sa corectam :
in ultimii ani,   cu exceptia celei de pe soseaua nordului unde s-au construit niste blocuri,  nu s-au facut parcari.  s-au  facut  doar marcaje in parcari. singura parcare "facuta" este cea subterana.
ca de aceea  parcheaza masinile fiecare pe unde poate.
si e vai de noi ce ne asteapta in urmatorii 4-5 ani pe chestia asta.
Marcu Alin:
(11 Ianuarie 2021, 14:52)
Oameni buni, indiferent cum am privi situația, este vorba de tratament preferențial. În situația str. Cuza Vodă (circul în fiecare dimineață pe acolo), este prea țipător, prea șocant - sunt parcate în fiecare zi un număr de 8-10 autoturisme chiar sub indicatoarele de ''Oprire interzisă'' și nu se ia nicio măsură. Indiferent că trebuie să acționeze Poliția Locală sau Poliția Municipiului Slobozia.
Iar peste drum de sediul Poliției Locale, ferească Dumnezeu să parchezi sub indicatorul ''Oprirea interzisă'' amplasat acolo. Au sărit imediat pe tine și te amendează.
Despre ce vorbim aici?
Ok, înțeleg că nu se mai justifică indicatoarele pe str. Cuza Vodă, pur și simplu le desființezi. Dar dacă se justifică, atunci este anormal să permiți manifestarea unui fenomen din nerespectarea regulilor de circulație rutieră.
Fără supărare, dar oamenii au dreptate să simtă că ceva nu este în regulă, și că vorbim de tratament discriminatoriu!
@@@ maftei:
(11 Ianuarie 2021, 12:44)
Iar referitor la parcări, trebuie remarcat că, în ultimii ani, s-au făcut destul de multe parcări, dar există nenumărate situații în care proprietarii de autoturisme pur și simplu nu vor să plătească o taxă modică (aprox. 10 lei/lună) pentru a avea locul asigurat într-o parcare decentă.
Și în situația aceasta, preferă să parcheze oriunde altundeva, decât să plătească, dacă se poate chiar și în intrarea blocului unde domiciliază!
@@@ maftei:
(11 Ianuarie 2021, 12:38)
Problema este extrem de simplă. Dacă nu ai unde să permiți parcarea autoturismelor, nu pui interdicții, indiferent că vorbim de indicatoare sau marcaje rutiere. Pentru că în momentul în care ai instituit restricții într-o zonă unde nu ai alte soluții pentru parcarea auto, nu faci decât să-ți creezi o problemă mult mai mare! 
Pe de altă parte cum poți justifica o amendă pentru parcarea pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia (în zona de interdicție), dar în situația de pe Cuza Vodă (parcare sub indicatorul de Oprirea interzisă), repetată și cu număr mare de contravenienți, pur și simplu nu iei nicio măsură?
Nu vi se pare că este o situație anormală? Este vorba de preferințe, de interese, sau pur și simplu de faptul că acolo domiciliază vreo persoană cu conexiuni importante?
Iar dacă soluția nu este în competența Poliției Locale, foarte scurt - Poliția Locală iese cu un comunicat și precizează a cui este responsabilitatea. Simplu, corect, elegant!
Iar referitor, la ante-comentatorii noștrii, pe care îi numiți filozofi, trebuie să remarcăm că oamenii au prezentat situații reale, probleme cu care se confruntă, iar pe deasupra s-au exprimat extrem de decent și, ceea ce contează cel mai mult, au folosit corect gramatica limbii române. 
Aviz amatorilor!!!
@@ maftei:
(11 Ianuarie 2021, 12:06)
stii, ca sa faci o discutie pe o anumita problema ( si sunt destule in oras ), nu e suficient sa arunci o privire din masina. este necesar sa  pui problema in context, sa iei in calcul mai multi factori care, fiecare in parte dar si  toti la un loc, influenteaza situatia.
in general administratia si , in particular administratia publica locala implica un complex de masuri si actiuni de la primar si de la consiliu local pana la ultimul angajat dintr-un compartiment al oricarei diectii. nu amenda este solutia. solutia este cea a soferului suparat : "faceti bai, parcari", si nu comunitarii fac parcari.
si stand stramb si judecand drept, mai este si politia " adevarata" , cum spun unii, cu rutieristii ei.
eu, in "marinimia" lor am primit doua avertismente anu asta  dela comunitari, dar "politistii adevarati" nici nu m-au vazut parcand la dublaj. au trecut pe langa mine calm, e adevarat cu masca pe nas.
nu stiu cate masini sunt in slobozia, ( 20.000-30.000 ?) dar sunt familii chiar cu trei- patru masini. unde la duci, unde le parchezi ?
ii dai cheia comunitarului si raspunde el unde o parcheaza ?
du-te matale la primar, la dadp, la consiliul local si cere rezolvari.
cu totii stim ce este circulatia rutiera in bucuresti unde sunt in trafic peste un milin de masini ( o masina la doi oameni ). si astea opresc si la dublaj si la triplaj si in mijlocul intersectiei  unde  mai poate fiecare.
ei, cam asa va fi si in slobozia. oricate amenzi ai da. oricati comunitari ar fi cu procesul verbal in mana.
solutia ? este oriunde numai la politia locala nu. decat intr-o masura minima.
din afara toti suntem filozofi.
pe toti "comentatorii" i-as vrea putin inhamati la o munca pentru care sa raporteze rezultate concrete in acest domeniu cuprins in tot felul de constrangeri legislative, procedurale, de comunicare.
@@ Maftei Alexandru:
(11 Ianuarie 2021, 11:53)
Un punct de vedere foarte corect! Ne-am câștigat cu greu libertatea de a ne exprima, pe orice subiect, atâta timp cât rămânem în limitele de decență!
Nan M:
(11 Ianuarie 2021, 10:13)
Terminați cu acuzele la adresa angajaților de la Penitenciarul Slobozia! Nu sunt bătăuși cum afirmă unii, nu sunt hoți cum afirmă alții. Sunt oameni ca toți oamenii, sunt și ei locuitori ai acestui oraș.
Iar referitor la conflictul cu polițiștul local, faptele au fost foarte mult denaturate, dar organele de anchetă cunosc situația în amănunt.
Interesant ar fi, pentru cei care îi găsesc scuze polițistului local, ca instituțiile implicate să precizeze ce alcolemie avea respectivul și atunci ați privi lucrurile cu alți ochi.
Un taximetrist de la MB--uri :
(11 Ianuarie 2021, 10:03)
Aici in intersecție sunt masini stationate pentru ca este marcaj pe carosabil, 5 locuri parcare.Nu mai duceți lumea in eroare!
@ Maftei Alexandru:
(11 Ianuarie 2021, 10:01)
Da domnule Maftei, sunt și eu de acord cu dumneavoastră. Poliția Locală Slobozia ar trebui să dea amenzi și nu avertismente. Poate că aceasta este și cauza parcărilor haotice din oraș, lucru care ne deranjează pe toți, indiferent că suntem conducători auto sau pietoni.
Doar că asta nu scuză, sub nicio formă, inactivitatea acestei structuri, impotența acesteia de a-și îndeplini misiunile încredințate.
Iar referitor la comentariile celor de dinaintea noastră, cred că și-au câștigat acest drept, indiferent de opiniile acestora. Atâta timp cât nu jignesc (lucru pe care observ că dumneavoastră nu-l faceți), au dreptul să semnaleze aspectele care îi deranjează. Mai ales că unele dintre ele par extrem de reale, iar unele sunt cu adevărat reale (situația de pe str. Cuza Vodă, pe care o certific și eu).
Dacă aceste situații nu erau reale, era extrem de simplu ca Poliția Locală să iasă cu un comunicat/punct de vedere și să demonstreze, aplicat și argumentat, că lucrurile nu stau așa.
Nimeni nu spune că este ușor să fi polițist local, dar atunci ce-ar mai putea spune cei care sunt cu adevărat polițiști, referindu-mă aici la Poliția Națională, care chiar au misiuni și acțiuni cu grad ridicat de risc, care chiar derulează operațiuni de investigații complexe și care, în condițiile în care veniturile lor au ajuns mai mici decât ale polițiștilor locali, nu se mai plâng și își exercita activitatea în cele mai bune condiții.
În rest, felicitări Independent că ai promovat un subiect care a suscitat atâta interes și poate că cei din instituțiile vizate ar putea lua aminte la ce-și doresc cetățenii.
Maftei Alexandru:
(11 Ianuarie 2021, 07:46)
Domnu "Radu C " cu tot respectul , atat dumneavoastră cât și domnii care în aproape toate comentariile , tot găsiți pretexte să aruncați cu noroi sau să găsiți diverse tertipuri de genul : " În urmă cu 2 ore, intersecția B-dului Nicolae Bălcescu cu B-dul Matei Basarab, când virezi la dreapta de pe Nicolae Bălcescu, în zona de oprire interzisă (chiar în intersecție), 3 autoturisme staționate " vă rog să aveți bunăvoința pentru o zi să lucrați în locul acestora! Este ușor sa aruncați cu noroi sau să aducem acuze, reproșuri din fața unui telefon mobil , tableta etc. Oameni buni de la un subiect cei drept revoltător dar asumat de către cei implicați , vedeți gunoiul altora și aruncați cu pietre de parcă sunteți fiecare dintre voi o UȘĂ DE BISERICĂ !!! După părerea mea polițiștii locali sau cum îi numiți majoritatea " COMUNITARI" ar trebuii să nu mai dea avertismente datorită pretextelor date de fiecare dintre noi , să ne asculte problemele și să ne "ierte" ...am merita AMENZI la ce "gunoaie" am devenit unii dintre noi
Radu C:
(10 Ianuarie 2021, 22:15)
În urmă cu 2 ore, intersecția B-dului  Nicolae Bălcescu cu B-dul Matei Basarab, când virezi la dreapta de pe Nicolae Bălcescu, în zona de oprire interzisă (chiar în intersecție), 3 autoturisme staționate.
Comunitarii (că deja nu mai putem să le spunem polițiști locali) se deplasau ușurel cu Logan-ul 08 PCS, fără să aibă nici cea mai mică reacție, cu toate că au trecut pe lângă.
Întrebare firească: pentru ce îi plătim dacă sunt incapabili să-și facă meseria?
PS: În fiecare seară, în zona respectivă sunt staționate autoturisme care încurcă traficul și vizibilitatea!
Ispir:
(10 Ianuarie 2021, 18:13)
Treaba cu oamenii penitenciarului care știu să se ascundă vine din vremea când erau conduși de A. și nevastă-sa. In timp ce aceștia furau de zvântau angajații furau și ei (mai puțin este adevărat) și era o liniște totală.
alt locuitor:
(10 Ianuarie 2021, 17:40)
nu are importanta ca cei de la penitenciar sunt tot bugetari. ei nu sar in ochi,  nu au nicio  interactiune cu comunitatea, cu covarsitoarea majoritate a populatiei din slobozia.
in schimb comunitarii pot fi caii de bataie pentru ca sunt mereu vizibili in strada, sunt intr-un loc in care cineva il invidiaza pentru salariu ( e drept, marisor ), pentru siguranta locului de munca ( poate prea garantat ), pentru ca iti mai dau o amenda ( care oricum ar fi, e nejustificata ) si de aici se varsa si frustrarile.
permanent vor fi vazuti cu cei mai critici ochi. cu sau fara motiv. de catre cei care inteleg si , in masura similara, de catre cei care nu inteleg.
in ce priveste violenta contra-atacului celor  de la penitenciar - cu vatamare corporala, cu cine stie cat de multe zile de spitalizare, va fi in mod sigur  analizata de sefii puscariei si, mai mult ca sigur, de catre instanta.
 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 15 Ian 2021
280 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(141 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(47 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(288 vizualizări - 1 comentariu)


8

Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(200 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(219 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(229 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(297 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(280 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 1326/31.12.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 220/2020, privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 15:50
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoane dispărute

Ialomița: Persoane dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două persoane, de 37 și 47 de  ani, care au plecat de la domiciliu. Cei care pot oferi informații sau detalii care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:50
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

195 de kilograme de pește, din specia caras, transportat fără documente legale, au depistat polițiștii ialomițeni pe raza comunei Platonești, în portbagajul unui autovehicul condus de un bărbat de 24 de ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:45
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal Tataia Petrea în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Gigi în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Dreptate! în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» @ Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Cetățean de la bloc în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal turturel în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Marisa în Polițistul local agresor este cercetat penal @ Dreptate! în Polițistul local agresor este cercetat penal @@@Anonimus în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea @@@Anonimus în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Marcel V în Polițistul local agresor este cercetat penal @@@Cleopatra în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia @@@ Cleopatra în Polițistul local agresor este cercetat penal Dreptate! în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...