Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără

Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără

Reprezentanții Primăriei Slobozia au cerut Poliției Locale efectuarea unor cercetări disciplinare în cazul agentului acuzat că a agresat, în plină stradă, o tânără de 24 de ani din oraș. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă!» este poziția oficială a primarului Sloboziei, Dragoș Soare, precizată într-un comunicat de presă.

Poliția Slobozia face verificări O anchetă penală se află în prezent în lucru după ce tânăra de 24 de ani care susține faptul că a fost agresată de polițistul local a sesizat organele judiciare. Se pare că, la rândul său, agentul, care se afla în afara orelor de program la momentul incidentului, a fost agresat de iubitul fetei, împreună cu un prieten de-al acestuia. Într-un comunicat de presă remis publicității, Primăria Municipiului Slobozia condamnă public gestul agentului, solicitând cercetarea disciplinară a polițistului local. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă, indiferent dacă aceștia se află în exercițiul funcției sau nu! Polițiștii locali sunt angajații comunității tocmai pentru a asigura ordinea și liniștea publică și este inadmisibilă o astfel de abatere de la principiile pe care a fost clădită instituția Poliției Locale. Am solicitat conducătorului Poliției Locale Slobozia să convoace comisia de disciplină care să analizeze faptele petrecute, fiind primul pas pentru sancționarea angajatului instituției. Locul unor oameni care au o atitudine atât de violentă, mai ales față de femei, indiferent că sunt în timpul lor liber, nu este în mod evident în stradă, în patrule și în contact cu cetățenii. Voi dispune cele mai dure sancțiuni în acest caz, pentru că astfel de derapaje trebuie sancționate dur. Vreau să fie foarte clar pentru toți angajații Primăriei Slobozia faptul că noi lucrăm pentru locuitorii orașului nostru, în interesul lor și că este obligația noastră să le oferim servicii de calitate pentru care suntem plătiți. Vom reveni la finalul cercetărilor cu privire la acest caz pentru a vă comunica rezultatul acestora și măsurile pe care le-am dispus!» se mai arată în respectivul comunicat de presă.

8 Ianuarie 2021, 11:05 (5239 vizualizări - 50 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a investit 100 mii de lei în programe electronice de arhivare nefuncționale
Administrație performantă în 6 luni la Slobozia

Comentariile cititorilor:


Mitrea :
(10 Ianuarie 2021, 16:18)
Asteptam cat mai curand din partea dvs. un articol legat de schimbarea pe crieterii politice a directorilor de scoli,schimbare ce s-a facut vineri.
LOCUITOR:
(10 Ianuarie 2021, 14:26)
DE LA PENINTECIARUL SLOBOZIA NICI O REACTIE.NICI UN COMUNICAT SAU ESTE CEVA NORMAL SA REACTIONEZI ASTFEL
@@ Serban Nicu:
(10 Ianuarie 2021, 13:27)
Intersecția Vasile Alecsandri cu str. Independenței! Cu referire la cele 2-3 jeep-uri în zona de interzisă și mai ales pe trecerea de pietoni. Parcarea acestora reprezintă un real pericol pentru elevii care trec strada la atelierul Liceului de Artă.
Polițiștii locali au fost sesizați nu o dată, pentru că au fost mai multe tamponări în zonă din cauza autoturismelor parcate ilegal, dar niciodată nu au acționat.
Cumva din cauza afacerilor derulate de posesorii jeep-urilor?
Și exemplele pot continua, sunt zeci de cazuri zilnic, iar cei de la Poliția Locală trec cu Logan-ul și se fac că nu le văd!

Taracila M:
(10 Ianuarie 2021, 10:36)
Nu cred că este în regulă să blamăm întregul corp al polițiștilor locali, chiar nu cred că toți intră în aceeași categorie.
Cu siguranță, există și polițiști care au intrat pe bune, fără pile și intervenții, chiar dacă, probabil, sunt foarte puțini.
Iar referitor la polițistul agresor, colegi ai acestuia confirmă faptul că se cunoșteau de mult timp problemele pe care le avea, atât din punctde vedere comportamental, dar și al consumului de alcool. Dar era omul cuiva, era relația cuiva și nu se putea lua măsuri.
Cam asta-i situația, cam cum e în întreaga societate. Ce poate să facă primarul? Doar să dea 2-3 comunicate și intervine uitarea!
Iar agresorii de la Penitenciarul Slobozia, se pare că au și alte probleme, nu doar cele legate de această agresiune.
De acord cu Serban:
(10 Ianuarie 2021, 09:30)
Exemplul dat mai devreme, cu staționarea fără probleme pe str. Cuza Vodă, chiar sub cele 3 indicatoare cu Oprirea interzisă este extrem de relevant și real cu privire la modul în care această structură a Primăriei Slobozia își face treaba.
Cu atât mai supărărător este faptul că am și vecini care au semnalat acest aspect polițiștilor locali care tranzitau zona respectivă, iar aceștia doar ridicau din umeri sau promiteau că vor lua măsuri.
Bineînțeles, vorbe goale, nu se rezolva niciodată nimic.
Despre asta vorbim, când ne referim la faptele de arme ale polițiștilot locali.
@@ Serban Nicu:
(9 Ianuarie 2021, 14:09)
Fals, domnule Șerban! Rămâne o bandă liberă circulației, dar doar pentru autoturisme mici. Mașina de gunoi sau cele de aprovizionare marfă (3,5 to) nu au nicio șansă să treacă. Am prins de cel puțin 3 ori astfel de situații și pur și simplu au rămas blocate până când au venit proprietarii și au mutat autoturismele parcate ilegal.
Asta pentru corecta informare!
O Doamna:
(9 Ianuarie 2021, 13:44)
Bun. Polițistul local, agramat, needucat, cu salariul cât infinitul, a lovit o femeie. La galerie! Ars pe rug! Dar, stop! Ce facem cu ditamai generalul? Al cui? Al Armatei Neamului! Pentru cei neinformați, e vorba de Ilie Năstase.cautati stirea zilei.
PolemicaSRL:
(9 Ianuarie 2021, 13:42)
Ce persoane pline de responsabilitate s-au gasit sa intervina in a Judeca fara sa stie despre ce este vorba. Sa Judecati sunteti toti buni. Sa criticati Este meseria preferata a tuturor. Tare as vrea sa stiu ceea ce faceti fiecare in privat. Numai judecati cand sunteti toti o apa si un pamant Sa fiti voi la conducere sa vedem ce faceti.... Cred ca faceti pe voi... Si nimic altceva. Lasati autoritatile sa faca dreptate.
@Serban Nicu:
(9 Ianuarie 2021, 12:32)
Acele indicatoare trebuiau scoase demult.... HG 1391/2006,art. 141, alin (4) În localități, pe drumurile cu sens unic, oprirea sau staționarea voluntara a vehiculelor este permisa și pe partea stanga, dacă rămâne libera cel puțin o bandă de circulatie.
@Serban Nicu:
(9 Ianuarie 2021, 11:54)
Intersecția Vasile Alecsandri cu str. Independenței, tot timpul sunt parcate 2-3 jeep-uri în zona de interdicție, fiind și linie continuă. Nu numai că blochează vizibilitatea, dar pur și simplu nu ai cum să treci prin intersecție dacă din sens opus vine un alt auto. Dar se pare că e vorba de un om de afaceri potent, așa că polițiștii locali nu acționează.
Trebuie să-i plătim pentru inactivitate?
Repet, situația în cauză este zilnică, nu întâmplătoare.
Serban Nicu:
(9 Ianuarie 2021, 10:21)
Zilnic, pe starada Cuza Vodă, pe segmentul de la benzinăria lui Colhoz până la intersecția cu str. Mihai Viteazul, sunt parcate aproximativ 10 autoturisme într-o zonă de acțiune a indicatorului ''Oprirea interzisă'' (deci nu ''Staționarea interzisă'', ci ''Oprirea interzisă''). 
În fața mea, se deplasa un echipaj al Poliției Locale Slobozia, cu un Logan. Nu au schițat nici cel mai mic gest de a lua atitudine. Pur și simplu și-au văzut de drum, fără probleme.
Despre asta vorbim domnule primar Dragoș Soare!
Este cumva neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu? Pentru ce îi plătim pe acești incompetenți?
@ Gelu Mladin:
(9 Ianuarie 2021, 10:06)
Da, Gelu, ai perfectă dreptate. Cineva va trebui să-și asume acest rol de a face curățenie într-o instituție ineficientă, penetrată de oameni necalificați pentru ceea ce trebuie să facă și mai ales indolenți și lipsiți de respect față de cei care îi plătesc, locuitorii slobozeni. Iar această sarcină cade obligatoriu în cârca actualului primar.
Nimic nu scuză incompetența acestor oameni. 
Avem în oraș o multitudine de situații în care se parchează pe spații interzise, pe treceri de pietoni, în intersecții fără vizibilitate, iar echipajul Poliției Locale trece și se prefac că nu observă.
Acesta este modul în care acești angajați se fac că muncesc!
@Cetățean :
(8 Ianuarie 2021, 21:26)
Dacă comunitarul a agresat tânăra, își merită soarta.indiferent cine au fost cei care au sărit în apărarea fetei,cu pregatire sau nu,trebuiau să intervină. Sa stea cu capul spart si mandibula rupta mult timp de acum încolo!!!daca era bărbat trebuia sa lovească alt bărbat!!!(în cel mai rau caz).nu stiu cum a trecut testarile psihologice acest barbar. A trecut demult vremea când femeile erau batjocorite. Nemernicului nu i este locul în societate.pacat,mai e plătit si din banii orașului,si nu puțini!!!!
Gelu Mladin:
(8 Ianuarie 2021, 18:12)
Evaluarea obligatorie și extrem de profesionistă a polițiștilor locali și vom avea surpriza ca cel puțin jumătate dintre ei nu au ce căuta în respectiva instituție!
cetatean:
(8 Ianuarie 2021, 16:25)
gest  inacceptabil al politistului dar atitudinea  prietenilor fetei se pare angajati la penitenciar de al bate pana al lasa inconstient  fractura mandibula si se paqre si craniu  lasat peste cinci minute sa zaca  este alta problerma  fiecare sa raspunda pentru ce a facut  anume agresare  fata de lovituri posibile cauzatoere  de probleme pe viata    daca sunteti un ziar corect verificati lucrurile de la cap la coada

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Ian 2021
237 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Perieți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(145 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)


8

ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(214 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(346 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(231 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(235 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(389 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(368 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Baiat în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Anonim în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Ra :zeul soarelui în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Sorin Arhire în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Dop în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Vasile în Tâmplarul de pe Facebook Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 ianuarie 2021 Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...