Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Copiii Sloboziei cer «un loc de bătut mingea» în Cartierul 500

Un exemplu pentru adulții orașului

Copiii Sloboziei cer «un loc de bătut mingea» în Cartierul 500

bonus: Andrei, Primarul Tinerilor

Săptămâna trecută, un grup de copii din Cartierul 500 au cerut primarului Dragoș Soare «un loc de bătut mingea». Primarul Sloboziei susține că amenajarea terenului presupeune costuri minime și că va fi realizat în cel mai scurt timp. «Îl lăsăm două săptămâni și, dacă nu ne face, ne ducem iar la el acasă!» spune Florentin. Are 14 ani și este primul copil din Slobozia care a ajuns la poarta unui primar în funcție pentru a cere «un loc de bătut mingea».

Copiii știu că au drepturi Numărați sunt vreo 15... Dar Cartierul are mai mulți. Spre seară se strâng peste 100, de toate vârstele! Joia trecută, pe 1 aprilie a.c., câțiva dintre ei au bătut la primar la poartă... Întâi nu l-au găsit acasă, că zilele astea primarul moșește bugetul și Organigrama Primăriei. Din decembrie o tot moșește! Dar copiii nu s-au lăsat și s-au întors... Seara, pe la 9,00. «Ne-am dus la el ca să ne dea un loc unde să ne jucăm... Că noi n-avem unde, toată lumea ne gonește!» povestește Florentin. E «lide­rul» grupului și cel care a avut ideea să meargă toți la primar acasă, că e vecinul lor. Când i-a văzut, primarul s-a înmuiat. Are și el un sugar acasă... Le-a promis că se întâlnește cu ei a doua zi. Copiii nu prea l-au crezut. Știau de la părinți că primarii promit multe... Dar a doua zi s-au strâns toți pe locul de joacă! Oricum altă grijă n-aveau, că e vacanță. Primarul are păcatele lui, dar e parolist. Și la 14,00 în cap s-a întâlnit cu copiii: «Unde vreți, mă, voi loc de joacă?», «Aici, nenea! Aici ne jucăm noi, aici să ni-l faceți!». Primarul dă din cap că «nu». «Aici» e un spațiu verde între blocurile ANL. Cu borduri și pavele și iarbă... Să vrea și nu se poate! «Nenea, și să vorbiți cu vecinii să nu ne mai ia mingea. Că e mingea noastră. Uite, ăla de la parter a zis că ne-o taie dacă mai dăm în zid!». Primarul nu știe cum să o scoată la capăt... Ar da înapoi, dar nu mai poate! Tot copiii îl salvează: «Atunci, acolo, la biserică. Vorbiți dumneavoastră cu femeia de la 3, să ne lase...».

Copiii cer, primarul se execută Maidanul de lângă Biserica ANL e o frumusețe. Singurul petec de iarbă din cartier neasfaltat... Primarul se întreabă care e regimul juridic al terenului? Nimeni nu știe, că asta e administrația la Slobozia! Copiii măsoară terenul cu pasul și își fac planuri. Acolo or să fie porțile, dincolo e tușa... Chiuie, se înghiontesc, fac tumbe: «Gata! Putem să jucăm, că e primarul cu noi. Nu ne mai iau mingea comunitarii. Petre, ia du-te după minge!». Numai că «femeia de la 3» e la datorie: «Dom’ primar, nu aici... Fac gălăgie, sunt obraznici. Avem copii mici, trebuie să doarmă...». Primarul își dă masca jos să se audă mai bine și trece la negocieri. Promite ca în campanie. Fotbal cu program, liniște între 14,00 și 16,00, fără înjurături. Doamna de la fe­reastră se îmbunează, dar aud vecinii. Și au și ei pretențiile lor! Copiii contraatacă. «Degeaba se supără pe noi. Noi n-avem unde să ne jucăm... La fel au făcut și în vară, și-au parcat mașinile pe iarbă și ne-au dat afară!» ne spune Patricia. Are 12 ani și e în echipa e fotbal-fete a orașului. Florentin redevine vocal: «Oamenii nu ne lasă să ne jucăm nicăieri. De-asta ne-am dus la primar. Că noi vrem să ne facem un teren de fotbal... La Școala 4 nu se poate că spargem geamurile, aici ne gonesc mereu... Unde să ne ducem?!». Cu spatele de gardul bise­ricii și ochii la oamenii din balcoane, Dragoș Soare promite că va face loc de joacă copiilor în două săptămâni. «Îl lăsăm două săptămâni și, dacă nu ne face, ne ducem iar la el acasă!» spune Florentin.

Andrei, Primarul Tinerilor
Primarul Dragoș Soare nu e singurul «primar» al Sloboziei. Andrei Vlad Cornel este, începând cu luna aprilie, Primarul Tinerilor din Slobozia. A candidat împotriva unei colege și a avut un program electoral mai ofertant. Consiliul Local al Tinerilor l-a numit «primar interimar» până în septembrie, când au loc Alegerile de drept pentru această funcție.
Primarul Tinerilor Sloboziei Consiliul Local al Tinerilor este o organizație de elevi înființată pentru a sprijini inițitivele tinerilor din Slobozia. Principalul eveniment organizat în ultimii ani a fost «Magia Culorilor», spectacol desfășurat anual în Parcul Tineretului din Slobozia. Andrei Vlad Cornel, noul Primar al Tinerilor, speră să poată face mai mult. Împreună cu cei 22 de colegi din Consiliu. Și cu tinerii din Slobozia. Andrei are 18 ani, este elev în clasa a XII-a la Seminarul Teologic «Ioan Gură de Aur» și visează cu ochii deschiși să sprijine inițiativele tinerilor: «Suntem un grup numeros... Și vrem să ne implicăm activ în viața pu­blică! Avem proiecte proprii, dar suntem deschiși la orice inițiativa venită din partea tinerilor. Oricine dorește, ne poate scrie pe Facebook!». Andrei s-a înscris în Consiliul Local în urmă cu un an. A văzut în acest Consiliu Local al Tinerilor oportunitatea de a face ceva pentru cei asemeni lui. Visează la o co­munitate de tineri implicată în viața pu­blică și dornică să lupte pentru proiecte utile. «Am promis în campanie că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a da tinerilor din Slobozia o voce... Și o tribună! Profit de această formă de mediatizare pentru a le cere sprijinul. Împreună, putem face ceea ce ne dorim! Avem pasiuni comune, țeluri comune, un oraș în care trăim toți... Dacă avem încredere în noi și în puterea noastră de a face, e imposibil să nu reușim!» a declarat Andrei pentru ziarul nostru. Ne-am bucurat să îl cu­noaștem... Și ne-am gândit că v-ați bucura și dumneavoastră, alături de noi. Pentru că, asemeni lui, Slobozia are sute de tineri care merită atenția co­munității. Sute de tineri care visează. Și care, dacă vor fi din nou dezamăgiți, vor pleca și nu se vor mai întoarce niciodată!

12 Aprilie 2021, 07:55 (2921 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri
Cartierul lui Sorel
Slobozia plătește credite de 5 milioane de lei anual

Comentariile cititorilor:


Xzx:
(17 Aprilie 2021, 23:07)
Ce teren de Vinzare? Un teren intravilan retrocedat unei persoane, ar fi trebuit delimitat în baza unor măsurători. Aici ar trebui ca primăria sa lămurească aceasta situație. Oare acest teren nici măcar nu este îngrădit asa cum spune legea, dacă se spune ca este de Vinzare pe internet. Mai mult trebuie sa specifice coordonatele acestuia. Este "Vrăjeală"Nu s_a auzit nimic, pina acum. Aceasta suprafață de teren ar trebui sa se regăsească intr_un registru:de spațiu verde sau intr_unul de retrocedări. APROPO!? ARE ȘI TITLU DE PROPRIETATE? ȘI SCHIȚĂ TERENULUI PE AMPLASAMENT?
Gigel:
(17 Aprilie 2021, 18:53)
Continuare: o poza dintr-o carte funciara a blocurilor din zona, facuta pe cand era bunica fata si nu erau calculatoare. Pe cand Liceul de Chimie se intindea pana pe Soseaua Nordului. Iar terenul este hasurat cu un marker, si acela vai de capul lui. Transmit pe aceasta cale personajului care a facut gluma proasta cu anuntul pe OLX, sa il stearga de acolo urgent, deoarece voi depune plangere penala la Politie pentru inselaciune.
Gigel:
(17 Aprilie 2021, 18:46)
Anuntul de pe OLX exte probabil o vrajeala a unuia dintre locatarii blocurilor. L-a pus pe OLX special ca apoi sa invoce ca ar fi privat, aici in articol si oricui ii vine vreo idee. A luat coordonatele de pe Google Earth sau de unde le-o fi luat, si a creat un anunt. Nu a stiut nici macar sa faca un anunt cum trebuie, nu a scris despre utilitati, pretul l-a luat de la un alt anunt (in conditiile in care la periferie, in camp, se cere mai mult). Exista oameni care, pentru a-si indeplini scopurile, ar fi in stare sa-si omoare si propria mama.
Cetățean :
(16 Aprilie 2021, 15:09)
Bravo copiilor pentru că au avut curajul de a se adresa direct domnului primar. Sper, și am convingerea, că se va găsi o soluție corectă pentru ca acești copii să beneficieze de un loc de joacă unde " să bată mingea "! Este un joc, este sport. Este cea mai ieftină posibilitate de a-și petrece timpul acești copii. Mulți dintre ei probabil că nu au posibilitatea nici de a merge într-o tabără la mare sau la multe. Nici măcar nu cer foarte mult. Un spațiu liber, amenajat, cu intrare liberă. Pe de o parte, aș pune o condiție. Dreptul de a se folosi de teren al celor de vârstă școlară de urmarea cursurilor și condiționarea de numărul de absențe. Astfel, se poate rezolva și problema abandonului școlar.
Bă cetatene !:
(14 Aprilie 2021, 18:56)
Bă ,@un cetatean.Esti un nenorocit care si ar dori un loc linistit,un loc cu verdeata,unde a pierit durerea si intristarea! Copil fiind al dracului,tu erai mut si joaca ta consta in jocul de-a statuile?Ce sa faca intre blocuri copiii zilelor de azi?Galagiosi,exuberanti,teribilisti,curajosi,uneori nesimtiti dar totul pus pe seama varstei.Este cea mai frumoasa perioada a vietii normale.Unde sa bata mingea?Unde sa isi urle bucuria?Sunt impertinenti dar sunt ai nostri...Mustrati vor fi la fel de vulgari,la fel de vocali.Asa am fost si noi,doar ca ieseam in parcuri,pe terenurile scolilor,intre blocuri,gaseam numeroase locuri pentru toate jocurile posibile,prin care consumam energia specifica varstei.Tu,cetateanule,esti la etapa uricioasa,ca tu te ingrijesti de flori,de gradina,dar omuletii acestia vor fi viitorul zonei.Doctori,mecanici,macaragii sau politicieni.
WALY:
(13 Aprilie 2021, 12:29)
Ati uitat analfabetio\lor ca asi voi ati fost copii. V-a urcat Ceasca la bloc, dar tot tarani ati ramas. Sa va fie rusine, daca mai aveti asa ceva.
@gigel:
(13 Aprilie 2021, 05:14)
 De decibeli ai auzit ?
Gigel:
(12 Aprilie 2021, 23:05)
@Un cetatean: cred ca esti pe alta planeta. Copiii nu fac poluare fonica, sunt sunetele firesti ale fiintei umane! Cauta si tu in DEX ce-i ai poluare! E ca si cum ai spune ca respiratia polueaza! Nu este vorba doar de terenul in cauza, ci orice asociatie de proprietari stabileste cand se pot juca copiii in jurul blocurilor. Este lege, trebuie doar sa o citesti. Imaginatia si propria parere nu tin loc de lege. Cat despre oamenii care au ocupat abuziv un teren public, plantand pe el flori, ce zici, ar trebui amendati? Sau ei au dreptul sa ocupe abuziv un teren public?
Un cetatean:
(12 Aprilie 2021, 22:03)
Nu faceti confuzie @ un cetatean. Terenul este in proprietate privata AL municipiului Slobozia, adica AL administratiei publice locale.Nu asociatiile de proprietari trebuie sa stabileasca destinatia si programul de joaca sau Alta activitate zgomotoasa sau nu. Mai ales CA nu se cunoaste cum figureaza in P. U. Z. :CA spatiu Verde, teren intravilan proprietate retocedata sau teren pentru activitate spirtiva. Dar orice activitate care implica poluare fonica trebuie supusa unor studii de impact specializate.
Gigel:
(12 Aprilie 2021, 20:56)
Asa e cand nu cunosti legea, si nici nu vrei sa o cunosti. Asociatiile de proprietari stabilesc orele de joaca pentru copii. In afara lor, chemi Politia Locala sa dea amenda. Dar trebuie sa stabilesti orele de joaca pentru copii. Au dreptul sa se joace, indiferent ce spun varstnicii care vor liniste tot timpul. Trebuie create conditii pentru toti, cu reguli. Pe vremea lui Ceasca era scris pe toate blocurile: "Program de joaca pdntru copii si de batut covoare: 8-12 16-20". Unii insa, au uitat. Sper ca datorita varstei, nu datorita nesimtirii.
@ un cetatean:
(12 Aprilie 2021, 17:53)
Nu va faceti griji ca terenul este de vânzare pe olx. Se pare ca este in proprietate privată.
Xxxx:
(12 Aprilie 2021, 17:43)
Veniți de la ora 15 sZDi pana la 22.00 - 23.00 sa vedeți gălăgie la locul de joaca din zona Constructorilor și Cuza Vodă. Toți locatarii de la blocurile 1A, 1B și 1C sunt obligați sa asculte urletele copiilor care se joaca fără masca, fără distanțare etc.... Sunt multe de spus.....
Un cetatean:
(12 Aprilie 2021, 16:43)
Greselile se datoreaza tastaturii. Scuze
Un cetatean:
(12 Aprilie 2021, 16:38)
Domnule primar, poza nu indica adevarata Zona unde doresc copiii. Ei doresc in spate LA blocul V8 intre biserica, SOS. Nordului si blocul V8, unde exista verdeata, bare pentru batut covoare, gradinita cu flori puse de locatari, pomisori pentru umbra pusi toy de locatari, verdeata(gazonul) pus toy de locatari si udat din apartment cu apa,iar acum Vin temir ce princhindei sa dustruga ce au realizat locatarii.Poate ne dpuneti Domnule primar, daca terenul este cuprins P.U.Z.ca teren de joaca si daca este cuprins ca zona Verde. Totodata, VA rugam sa dpuneti public daca este voie sa se initieze teren de gotbal sau alte jocuri cu efecte xgomotoase in apropierea spatiilor locuibile. Locatari nu trebuie sa duporte zgomotele infernal, mizeria kasata de acesti copii, precum si pericolul imens pe care il prezinta asupra geamurilor proprietarilor din zona respectiva.Ce spune Legea spatiilor verzi actualizata in 2021,Legea 61/1991 actualizata pt. anul 2021?
Cartierul tineretului:
(12 Aprilie 2021, 14:08)
Foarte bine sa le faceti. In cartier aveti un ditamai terenul viran cu destinatia scoala si gradinita ( de acum 15 ani ), dar nu s-a facut nimic. Nu e o mare cheltuiala sa il curatati de gunoi, sa aruncati niste samanta de gazon si niste bancute , pentru a se putea juca copiii din 500 si din tineretului. Fiti profesionist, vorba lu Dinica

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
251 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(71 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(62 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(63 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(60 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(180 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel poli troc în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...