Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Reclamații din 2020

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Un grup de proprietari de pe strada Vlad Țepeș din Slobozia Nouă reclamă de aproape un an de zile autorităților existența unui depozit ilegal de pepeni în imediata vecinătate a caselor de locuit. Autoritățile au recunoscut oficial în luna mai 2021 faptul că depozitul nu are «autorizație de construire», însă nu au întreprins nicio măsură împotriva firmei care deține depozitul. Cristinel Dinu, proprietarul depozitului, recunoaște situația și susține că acum caută o soluție pentru a intra în legalitate.

Orașul nimănui În toamna anului trecut, locuitorii străzii Vlad Țepeș din Slobozia Nouă au reclamat Primăriei Slobozia faptul că în imediata vecinătate a caselor de locuit funcționează un depozit de pepeni a cărui activitate nocturnă afectează condițiile de trai și de mediu din zonă. Inițial, admi­nistrația locală ignoră această sesizare. În mai 2021, semnatarii sesizării inițiale revin cu o nouă reclamație în care cer autorităților să intervină. Fără efect. În luna iulie 2021, proprietarii de case de pe strada Vlad Țepeș fac o a treia reclamație. «Vă readucem la cunoștință faptul că zi și noapte pe strada Vlad Țepeș este un trafic greu infernal care degajă nori de praf și care produce vibrații ce zguduie locuințele (...) Mai mult decât atât, pe amplasamentul respectiv pot fi ușor observate construcții și instalații care, în absența unor autorizații legale, pot genera riscul producerii unor accidente. Astfel, în incintă este instalată o butelie de combustibil de dimensiuni mari, (...) există re­zervoare și diverse alte recipiente cu substanțe chimice folosite în agricultură! (...)» susțin petenții, printre altele. Situația rămâne însă neschimbată.

Autoritățile confirmă ilegalitatea Situația descrisă e cu atât mai greu de acceptat cu cât autoritățile locale au confirmat oficial faptul că depozitul de pepeni de la Slobozia Nouă este construit ilegal. În răspunsul la petiția trimisă autorităților în luna mai 2021, Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia face următoarele precizări: «Vă comunicăm faptul că Primăria Slobozia nu a emis autorizație de construire pentru nicinul dintre imobilele menționate în adresa dumneavoastră. Pentru a obține copii după avizul ISC Ialomița, autorizația emisă de către Administrația Națională Apele Române, avizul ISU Ialomița, avizul APM Ialomița vă rugăm să vă adresați instituțiilor emitente pentru fiecare aviz enumerat, deoarece la sediul instituției noastre nu au fost depuse astfel de documente». Ulterior emiterii răspunsului, niciunul dintre funcționarii Primăriei Slobozia nu a făcut demersuri pentru sancționarea firmei Dinu Invest SRL, firma care deține depozitul de pepeni. Singura măsură adoptată de către autoritățile locale constă în amplasarea unor indicatoare care limitează accesul camioanelor mai mari de 3,5 tone pe străzile din zonă. Firma continuă însă să utilizeze camioane de tonaj mare pentru transportul pepenilor, zi și noapte, în schimbul unei taxe de 171 lei/camion. Și coșmarul continuă!

Cristinel Dinu se jură că nu fură Proprietarul afacerii, Cristinel Dinu, recunoaște senin că depozitul de pepeni pe care îl deține este construit ilegal. Contactat telefonic, acesta a explicat că pro­blemele au apărut din cauza proiectantului și că «sunt pe cale de a fi rezolvate». «Am obținut niște autorizații și proiectantul a spus că mă pot apuca de construit... Ulterior, a apărut o diferență între suprafața de teren achiziționată și cea din acte, vreo 300 mp. Și Ministerul Agriculturii a cerut niște precizări. Povestea asta durează de vreun an, de-acum... De-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu suntem oameni de rea-credință, vrem să rezolvăm pro­blema și să intrăm în legalitate!» a precizat Cristinel Dinu. De asemenea, a avut explicații și pentru scandalurile nocturne provocate de angajați și pentru camioanele de mare tonaj care traversează zona. «Atunci când lucrezi cu oamenii, e greu... Facem tot ce ține de noi. Plătim taxă pentru fiecare camion, am vorbit cu șoferii să meargă mai încet... Locuitorii din zonă ar trebui să înțeleagă situația și să respecte, la rândul lor, legea. Am întâmpinat tot felul de probleme din cauza lor. Blochează strada cu autoturismele, vin și pozează în fiecare zi la poarta depozitului. E greu să își desfășori activitatea în condițiile astea!» mai susține Cristinel Dinu.

Hoțul strigă hoții
Afacerea lui Cristinel Dinu este ultra-mediatizată în spațiul public. Publicațiile naționale și televiziunile cu profil agricol îl prezintă an de an pe Cristinel Dinu ca pe un antreprenor de succes care a cheltuit peste 200 mii de euro pentru a realiza o afacere profitabilă. De la Agro TV la Antena 3 și de la pu­blicațiile financiare naționale la ziarele locale, reporterii elogiază activitatea unui business promițător în condiții economice vitrege. Nimeni nu explică însă că antreprenorul Cristinel Dinu face parte din lotul de 9 polițiști de la Poliția Rutieră Ialomița, cercetați în 2012 pentru «luare de mită», «abuz contra intereselor publice» și «efectuarea de opera­țiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite». Potrivit probelor instrumentate, aceștia opreau în trafic șoferii care încălcau legea, iar pentru a nu le aplica amenzi le pretindeau sume de bani între 100 și 400 de lei. Ancheta cuprinde un probatoriu impresionant, alcătuit în special din imagini video în care cei 9 acuzați au fost filmați în timp ce primeau bani. La momentul respectiv, surse din cadrul IPJ Ialomița confirmau faptul că fiecare dintre cei 9 polițiști obțineau în acest fel până la 1000 de euro zilnic.

16 August 2021, 08:10 (7098 vizualizări - 39 comentarii)

Citiți și:
Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei
Străzile din Slobozia Nouă devin impracticabile
Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă

Comentariile cititorilor:


Țepar :
(12 Octombrie 2021, 19:37)
Un țepar.A băgat firma în insolvență și a nenorocit o grămadă de lume.
@Sătul de jigodii:
(8 Septembrie 2021, 13:03)
Sa intelegem ca politia avertizeaza posesorii de autoturisme pentru ca acestia le parcheaza pe marginea strazii, probabil neavand loc in curti??? Asta unde, pe traseul tir-urilor pepenarului? Pai in mijlocul Sloboziei sunt parcate masinile [email protected] si pe trecerile de pietoni si nu-i deranjeaza politia (locala/rutiera) cu nici macar vreun avertisment, dar amenda, mucles! Peste tot in oras si mai ales cu precadere pe stradutele inguste sunt parcate pe ambele sensuri masini, chiar si in curba, intersectie sau trecere de pietoni (a se vedea zona Casa Armatei, La Costa, chiar in fata Politiei Comunitare - posibil si masinile personale ale caraliilor, etc). Si sunt strazi cu doua sensuri, nu sens unic, dar nu ai loc sa treci doua masini in acelasi timp din sensuri opuse. Nu mai scriu de gropi, canale sub/peste nivelul strazii, sau denivelari pe care toata lumea le ocoleste riscant pe sensul opus! Iar ei s-au gasit sa dea avertismente pentru cei care-i incurca tir-urile printzului pepenar??? Halal militie! probabil bugetara militiana consoarta si-a chemat camarazii in ajutor. Sau, primarul cel nou care are in subordine militia locala le-o fi trasat ordine sa-i astearna covorul rosu. Da cat o fi cotizat frate, de nu vrea nimeni sa-l puna pe asta in legalitate si toate autoritatile ignora ilegalitatile, ba chiar ii netezesc calea?
Sătul de jigodii::
(7 Septembrie 2021, 23:30)
Poate reuseste politia sa afle care dintre animalele de soferi claxoneaza in miez de noapte, cate 20 de minute, pana se trezeste din betie paznicul sa le deschida poarta. Nu, politia are alte preocupari, sa dea avertismente posesorilor de masini care incurca tir-urile in drumul lor ilegal pe strazile cartierului. Domnilor politisti aceasta este complicitate la comiterea de infractiuni! Nu va este jena sa va ocupati de astfel de rahaturi, in loc sa va feceti datoria?
latime strada:
(23 August 2021, 09:34)
ce regim are strada asta? ce latime are in documentele primariei? s-a arat jumatate din ea (cu tot cu piatra) si acum se circula pe o singura banda (banda care se ingusteaza de la an la an. pe teren vine vreodata cineva de la primarie?
@Dani Preanefericitu:
(23 August 2021, 09:18)
Vezi tu mai Dani (sau dinu), cam are treaba cu ce a facut in urma cu 10 ani. Atunci a inchis ochii la tot felul de infractiuni rutiere doar ca sa ia spaga (foloase necuvenite, trafic de influenta) si asa s-a imbogatit ilegal. Acum s-a transformat intr-un om de afaceri mega-bogat (din furt). Insa, prin ceea ce face, continua ilegalitatile incepute in urma cu mai bine de 10 ani. A construit ilegal, fara autorizatii, avize, distruge strazile cu tirurile incarcate cu peste 10 ori limita de tonaj pentru o ulita din cartier, ridica nori de praf si face zgomot infernal - deci polueaza la greu; trepideaza casele cand trece tir-ul de 40 tone pe strada, deci ne produc pagube incomensurabile, pe care nu ni le despagubeste. Asa ca, nu e invidie, dimpotriva, il sfatuim ca sa incheie acest scandal creat de el SI SA SE MUTE CU TOATA LOGISTICA IN CAMP, ACOLO UNDE ARE PEPENII, DEPARTE DE TOATE CASELE! Dar si acolo sa ia toate avizele si sa-si faca afacerea legal. Cat despre marfa pe care o produce...dumnezeu cu mila, cine stie ce baga in ea doar ca sa se imbogateasca. Genocid?
Cel mai trist este faptul ca si autoritatile se comporta fix ca el. Asa cum a luat el spaga de la soferi lasandu-i sa conduca beti sau cu viteza excesiva, sau poate a inchis ochii si la accidente (?) tot asa inchid ochii si autoritatile la ilegalitatile facute de asta. Se aude MAI primario, MAI militio, MAI pompierilor (ca lucreaza cu combustibil inflamabil si nu are aviz), MAI inspectoratul in constructii, MAI prefecturo? de la inaltimea fotoliilor voastre se vede?
Dani:
(22 August 2021, 23:21)
Invidiosilor.ce treaba are ce a fost acum 10 ani si c3 face el.in prezent.asa nu spuneti ca poate da salarii la câțiva zeci de oameni.dar suntem într-un sat,slobozia,totuși nu avem apa potabilă nu ar trebui trebui să va intereseze asa mult de cristi dinu,când lumea bea apa la bidon (în cel mai fericit caz)
Sătul de jigodii:
(22 August 2021, 12:39)
Ignorant si incult ce doar se lauda cu buna-credinta, corupt si spagar ce se crede om de afaceri, cu asta avem de a face. Alaturi de primarie sunt multe alte institutii care pot lua masuri. Deseurile de plastic sunt aruncate la marginea terenurilor sau sunt arse. Transportul lucratorilor se face in dube inchise, cand afara sunt 35 de grade. Racordarea la curent a fermei este ilegala. Amplasarea rezervoarelor de combustibil in imediata apropiere a caselor este ilegala. Paznicul de noapte este mai tot timpul beat si injura in neant, pe ritmuri de muzica la volum suficient pentru toata strada. Sunt doar completari la articol, toate contribuind la disconfortul, deranjarea si chiar punerea in pericol a locuitorilor din apropiere. Rolul primariei este de a lua masuri legale si de a implica si celelalte institutii pentru a lua masuri legale. Lipsa de actiune face primaria complice la aceste ilegalitati.
Gica:
(19 August 2021, 15:10)
Ne mănâncă țânțarii de vi!!!Lăsați hoțiile,și mai stropiți și voi..ăștia bogații închiriați un avion,că în baza autorităților ....sunt,parfum de levănțică...
Psd:
(18 August 2021, 19:53)
Exact ce ziceam-hoțul striga Hoții ..:))) quod erat demonstrandum!!:))) apropo ..nu uitați de oglinda !!!:)))
@Psd:
(18 August 2021, 16:30)
Mai Psd, tot bugetar a fost si spagarul pepenar afacerist. Adica lua bani publici ca sa aplice corect legea. Dar el nu o aplica corect, asa cum nici acum nu o face. Si sotia lui este tot bugetara, doar e platita din banii nostri ca sa fie politista. Si sta in casa cu un spagar dovedit, care mai nou comite faradelegi pe banda rulanta. Oare si-o turna sotul la politie sesizand ca face ilegalitati, sau e complice si ea? intreb pentru un pretin (militian).
Nu mai deturna atentia publica cu vilele p+2, sau te referi la alea tiganesti construite din ajutorul social, ca si aia sunt tot de la buget.
Raspunde aici concret de ce a construit ilegal, fara autorizatie, avize, de ce intra cu TIR-urile pe unde nu are voie, stricand strazi, cutremurand case (vilele alea de te enerveaza pe tine) si starnind nori de praf? Raspunde la astea!
Psd:
(18 August 2021, 11:48)
Ce frumos :)) Corecții bugetari minunați care și au făcut niște amărâte de vile p+2 dintr un salariu de 1500 declei net pe luna încasat dau lecții de legislație și moralitate :))) cât de minunat poate fi ?! România este țara ipocriziei in care Hoții striga mereu cât ii tin rărunchii ..Săriți ..hoțul !!:)))
figurant:
(18 August 2021, 08:57)
Primaria face doar figuratie! Primarele s-a vazut presat de nemultumirea oamenilor, s-au aratat aici si in reclamatii neplacerile si faptele ilegale comise de nemerni*ul asta cu pepenii si, in loc sa aplice legea, sa-i f*ta o amenda ca la carte, sa vina cu buldozerul si sai culce la pamant halele, sa le ia permisul la Doreii care alearga cu TIRul de 30 de tone printr-un cartier al sloboziei (cu sprijinul militiei), Primaria, onor soarele administratiei, chipurile il da in judecata, asa la mishto ca sa ne inchida gura! Este clar din start ca daca spagarul a scapat de procesul cu spaga si nu a facut o zi de puscarie (ca acolo ii era locul), o sa scape si de mizilicul asta. Probabil ca o fi cotizat si la politicieni si pe la impartitorii astia de "dreptate" si are spatele asigurat. Deci, primare, este cartoful prea fierbinte pentru matale si-l pasezi la instanta? Daia nu faci ce poti si s-ar impune in acest caz, nu ne mai prosti. Se vede ca nu esti ceea ce trebuie acestui oras, esti doar un alt politician care o da cotita, care ne scoate ochii cu mutari de bugetari in numele economiei, insa de lucrurile importante nu ai curaj sa te apuci. Vai de noi! ca de aia s-a numit in trecut asa slobozia!
@[email protected]:
(18 August 2021, 08:38)
Draga Psd, daca esti prost cand esti mic, cand esti mare doar te joci, esti frustrat rau vad, daca te ducea neuronul ala ratacit din cap, erai si tu bugetar acum si poate nu mai aberai pe aici.
Draga Cunoscator, poti te rog sa-mi explici si mie cum dracu Primaria trebuie sa dea in judecata pentru desfiintarea unor constructii ridicate ilegal, cand Legea 50/1991, reactualizata, zice clar cum se procedeaza in astfel de situatii?
tupeu:
(18 August 2021, 08:28)
Tupeu de borfas! Asta se vede din comentariile in care-i acuzi pe altii ca au luat spagi, desi tu esti de departe campion sef la spagi. Mai ramane sa scrie aici si celalalt spagar de la inmatriculari, ala care in sarcina caruia i s-au contabilizat 53 de fapte de luare de mita! Dar, probabil tu spagarule ai luat mult mai multa mita pana sa te prinda, esti campion. Hotul striga hotii. In loc sa lasi drq capul in jos ca ai continuat numai cu ilegalitati ai iesit la atac! Ai tupeu, nu gluma, altfel nu luai spagi, nu construiai ilegal, nu alergai soferii cu TIRurile tale pe stradute unde ai interzis pentru ca strici tot ce atingi; inclusiv pepenii aia gustosi, umflati de chimicale, posibil cancerigene. Si astea toate doar ca sa te imbogatesti. Despre ce drq de munca vorbesti? Ai stat in soare si ai sapat vreun pogon de pepeni, mort de foame si de sete pe camp? Nu! Din banii facuti ilegal (din spaga) ai platit sclavi cu salariu minim ca sa se speteasca pentru tine, eventual sa-ti mai iei un tuareg cu care sa alergi cu 100 la ora prin cartier. Probabil ai platit (mita) pe vreun trepadus de la antene ca sa bage un articol despre tine ca mare om de afaceri (ne)cinstit. Confirmi inca o data in plus ca suntem o tara in care infractorii dovediti (ca tine) fac legea fara ca nimeni sa nu-i deranjeze. Rusine autoritatilor daca sunt cumparate! De la militie, ce pretentii sa ai? Mai ales ca pe altul din cei 9 spagari vor sa-l puie comisar sef...
Psd:
(18 August 2021, 07:19)
Repet -corecților bugetari care ați muncit și aveți vile in pepiniera și la Slobozia noua pe mai multe nivele -fac pariu cu voi ca nu le puteti justifica din munca cinstita in nici 100 de ani de salariu la stat ..așa ca ciocul mic cu corupția și puneți oglinda la îndemâna ..știe toată lumea din oraș ce era de capul vostru ..lăsați ipocrizia :))

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 26 Oct 2021
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Incendiu la Unitatea de Primiri Urgențe

Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Incendiu la Unitatea de Primiri Urgențe

În seara zilei de luni, 25 octombrie a.c., într-una dintre anexele Unității de Primiri Urgențe s-a petrecut un incendiu minor, «cauzat de o defecțiune constructivă a unui corp de iluminat cu led care s-a aprins ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 23:10
(100 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

IPJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

26 de polițiști ialomițeni au pus astăzi umăr lângă umăr și au donat împreună picături de viață, cuantificate în aproximativ 12 litri de sânge. Nu este o simplă statistică, este un gest de solidaritate ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 14:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


2

Grupul de Comunicare Strategică: 150 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 25 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16454, fiind înregistrate 150 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 13:55
(115 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor»

Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor»

Protopopiatul Slobozia, împreună cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» au desfășurat vineri, 22 octombrie 2021, activitatea cu tema «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, în mijlocul copiilor». Din cauza ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2021, 12:50
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 130 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 24 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16304, fiind înregistrate 130 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2021, 13:50
(193 vizualizări - 0 comentarii)


5
Urziceni: A murit într-un accident rutier

Urziceni: A murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de duminică, 24 octombrie a.c., pe DN2, în zona municipiului Urziceni. În timp ce se deplasa în direcția Buzău-București, un conducător auto a pierdut ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2021, 08:45
(475 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Grupul de Comunicare Strategică: 159 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16174, fiind înregistrate 159 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2021, 14:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Accident pe raza localității Ciochina

Accident pe raza localității Ciochina

Vineri, 22 octombrie a.c., în jurul orelor 13,30, trei echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 15:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


8

Grupul de Comunicare Strategică: 153 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16015, fiind înregistrate 153 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 14:05
(327 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

Șapte elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni și-au încheiat stagiul de practică desfășurat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița. Timp de aproape 3 luni ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii că luni, 1 noiembrie 2021, este termenul limită de depunere a Formularului 398 «Declarație specială de TVA (VAT Return)», pentru ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(297 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2

În urma activităților desfășurate pe raza întregului județ, au fost verificate 59 de societăți comerciale, peste 140 de locații de interes, 22 mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:15
(293 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJOFM Ialomița: Șomajul tehnic

Angajatorii care se încadrează în categoria domeniilor supuse restricțiilor conform HG nr. 1090/2021 și a căror activitate a fost întreruptă total sau parțial, din cauza pandemiei de COVID-19, vor depune ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 12:00
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 11:30
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Ciochina s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 09:00
(466 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


Primăria Slobozia: Campanie gratuită de testare COVID-19

Administrația locală din Slobozia dă startul unei campaniei de testare antigenică rapidă gratuită «Slobozia se testează». Astfel, în fața Instituției Prefectului va fi amplasat un punct de testare ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 16:20
(757 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Condiții de participare la concursurile organizate de Poliția Română

Pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 și a-i proteja pe participanții la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte unele măsuri. Astfel, vor avea acces ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:40
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pește confiscat

Manasia: Pește confiscat

În ziua de miercuri, 20 septembrie a.c., polițiștii din Manasia au depistat în flagrant, pe raza localității Manasia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Urziceni, în timp ce transporta cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:25
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(343 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(336 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(343 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(363 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(340 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(368 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...