Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Reclamații din 2020

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Un grup de proprietari de pe strada Vlad Țepeș din Slobozia Nouă reclamă de aproape un an de zile autorităților existența unui depozit ilegal de pepeni în imediata vecinătate a caselor de locuit. Autoritățile au recunoscut oficial în luna mai 2021 faptul că depozitul nu are «autorizație de construire», însă nu au întreprins nicio măsură împotriva firmei care deține depozitul. Cristinel Dinu, proprietarul depozitului, recunoaște situația și susține că acum caută o soluție pentru a intra în legalitate.

Orașul nimănui În toamna anului trecut, locuitorii străzii Vlad Țepeș din Slobozia Nouă au reclamat Primăriei Slobozia faptul că în imediata vecinătate a caselor de locuit funcționează un depozit de pepeni a cărui activitate nocturnă afectează condițiile de trai și de mediu din zonă. Inițial, admi­nistrația locală ignoră această sesizare. În mai 2021, semnatarii sesizării inițiale revin cu o nouă reclamație în care cer autorităților să intervină. Fără efect. În luna iulie 2021, proprietarii de case de pe strada Vlad Țepeș fac o a treia reclamație. «Vă readucem la cunoștință faptul că zi și noapte pe strada Vlad Țepeș este un trafic greu infernal care degajă nori de praf și care produce vibrații ce zguduie locuințele (...) Mai mult decât atât, pe amplasamentul respectiv pot fi ușor observate construcții și instalații care, în absența unor autorizații legale, pot genera riscul producerii unor accidente. Astfel, în incintă este instalată o butelie de combustibil de dimensiuni mari, (...) există re­zervoare și diverse alte recipiente cu substanțe chimice folosite în agricultură! (...)» susțin petenții, printre altele. Situația rămâne însă neschimbată.

Autoritățile confirmă ilegalitatea Situația descrisă e cu atât mai greu de acceptat cu cât autoritățile locale au confirmat oficial faptul că depozitul de pepeni de la Slobozia Nouă este construit ilegal. În răspunsul la petiția trimisă autorităților în luna mai 2021, Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia face următoarele precizări: «Vă comunicăm faptul că Primăria Slobozia nu a emis autorizație de construire pentru nicinul dintre imobilele menționate în adresa dumneavoastră. Pentru a obține copii după avizul ISC Ialomița, autorizația emisă de către Administrația Națională Apele Române, avizul ISU Ialomița, avizul APM Ialomița vă rugăm să vă adresați instituțiilor emitente pentru fiecare aviz enumerat, deoarece la sediul instituției noastre nu au fost depuse astfel de documente». Ulterior emiterii răspunsului, niciunul dintre funcționarii Primăriei Slobozia nu a făcut demersuri pentru sancționarea firmei Dinu Invest SRL, firma care deține depozitul de pepeni. Singura măsură adoptată de către autoritățile locale constă în amplasarea unor indicatoare care limitează accesul camioanelor mai mari de 3,5 tone pe străzile din zonă. Firma continuă însă să utilizeze camioane de tonaj mare pentru transportul pepenilor, zi și noapte, în schimbul unei taxe de 171 lei/camion. Și coșmarul continuă!

Cristinel Dinu se jură că nu fură Proprietarul afacerii, Cristinel Dinu, recunoaște senin că depozitul de pepeni pe care îl deține este construit ilegal. Contactat telefonic, acesta a explicat că pro­blemele au apărut din cauza proiectantului și că «sunt pe cale de a fi rezolvate». «Am obținut niște autorizații și proiectantul a spus că mă pot apuca de construit... Ulterior, a apărut o diferență între suprafața de teren achiziționată și cea din acte, vreo 300 mp. Și Ministerul Agriculturii a cerut niște precizări. Povestea asta durează de vreun an, de-acum... De-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu suntem oameni de rea-credință, vrem să rezolvăm pro­blema și să intrăm în legalitate!» a precizat Cristinel Dinu. De asemenea, a avut explicații și pentru scandalurile nocturne provocate de angajați și pentru camioanele de mare tonaj care traversează zona. «Atunci când lucrezi cu oamenii, e greu... Facem tot ce ține de noi. Plătim taxă pentru fiecare camion, am vorbit cu șoferii să meargă mai încet... Locuitorii din zonă ar trebui să înțeleagă situația și să respecte, la rândul lor, legea. Am întâmpinat tot felul de probleme din cauza lor. Blochează strada cu autoturismele, vin și pozează în fiecare zi la poarta depozitului. E greu să își desfășori activitatea în condițiile astea!» mai susține Cristinel Dinu.

Hoțul strigă hoții
Afacerea lui Cristinel Dinu este ultra-mediatizată în spațiul public. Publicațiile naționale și televiziunile cu profil agricol îl prezintă an de an pe Cristinel Dinu ca pe un antreprenor de succes care a cheltuit peste 200 mii de euro pentru a realiza o afacere profitabilă. De la Agro TV la Antena 3 și de la pu­blicațiile financiare naționale la ziarele locale, reporterii elogiază activitatea unui business promițător în condiții economice vitrege. Nimeni nu explică însă că antreprenorul Cristinel Dinu face parte din lotul de 9 polițiști de la Poliția Rutieră Ialomița, cercetați în 2012 pentru «luare de mită», «abuz contra intereselor publice» și «efectuarea de opera­țiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite». Potrivit probelor instrumentate, aceștia opreau în trafic șoferii care încălcau legea, iar pentru a nu le aplica amenzi le pretindeau sume de bani între 100 și 400 de lei. Ancheta cuprinde un probatoriu impresionant, alcătuit în special din imagini video în care cei 9 acuzați au fost filmați în timp ce primeau bani. La momentul respectiv, surse din cadrul IPJ Ialomița confirmau faptul că fiecare dintre cei 9 polițiști obțineau în acest fel până la 1000 de euro zilnic.

16 August 2021, 08:10 (10057 vizualizări - 39 comentarii)

Citiți și:
Au început lucrările la canalizarea «wireless» de la Slobozia Nouă
Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Țepar :
(12 Octombrie 2021, 19:37)
Un țepar.A băgat firma în insolvență și a nenorocit o grămadă de lume.
@Sătul de jigodii:
(8 Septembrie 2021, 13:03)
Sa intelegem ca politia avertizeaza posesorii de autoturisme pentru ca acestia le parcheaza pe marginea strazii, probabil neavand loc in curti??? Asta unde, pe traseul tir-urilor pepenarului? Pai in mijlocul Sloboziei sunt parcate masinile [email protected] si pe trecerile de pietoni si nu-i deranjeaza politia (locala/rutiera) cu nici macar vreun avertisment, dar amenda, mucles! Peste tot in oras si mai ales cu precadere pe stradutele inguste sunt parcate pe ambele sensuri masini, chiar si in curba, intersectie sau trecere de pietoni (a se vedea zona Casa Armatei, La Costa, chiar in fata Politiei Comunitare - posibil si masinile personale ale caraliilor, etc). Si sunt strazi cu doua sensuri, nu sens unic, dar nu ai loc sa treci doua masini in acelasi timp din sensuri opuse. Nu mai scriu de gropi, canale sub/peste nivelul strazii, sau denivelari pe care toata lumea le ocoleste riscant pe sensul opus! Iar ei s-au gasit sa dea avertismente pentru cei care-i incurca tir-urile printzului pepenar??? Halal militie! probabil bugetara militiana consoarta si-a chemat camarazii in ajutor. Sau, primarul cel nou care are in subordine militia locala le-o fi trasat ordine sa-i astearna covorul rosu. Da cat o fi cotizat frate, de nu vrea nimeni sa-l puna pe asta in legalitate si toate autoritatile ignora ilegalitatile, ba chiar ii netezesc calea?
Sătul de jigodii::
(7 Septembrie 2021, 23:30)
Poate reuseste politia sa afle care dintre animalele de soferi claxoneaza in miez de noapte, cate 20 de minute, pana se trezeste din betie paznicul sa le deschida poarta. Nu, politia are alte preocupari, sa dea avertismente posesorilor de masini care incurca tir-urile in drumul lor ilegal pe strazile cartierului. Domnilor politisti aceasta este complicitate la comiterea de infractiuni! Nu va este jena sa va ocupati de astfel de rahaturi, in loc sa va feceti datoria?
latime strada:
(23 August 2021, 09:34)
ce regim are strada asta? ce latime are in documentele primariei? s-a arat jumatate din ea (cu tot cu piatra) si acum se circula pe o singura banda (banda care se ingusteaza de la an la an. pe teren vine vreodata cineva de la primarie?
@Dani Preanefericitu:
(23 August 2021, 09:18)
Vezi tu mai Dani (sau dinu), cam are treaba cu ce a facut in urma cu 10 ani. Atunci a inchis ochii la tot felul de infractiuni rutiere doar ca sa ia spaga (foloase necuvenite, trafic de influenta) si asa s-a imbogatit ilegal. Acum s-a transformat intr-un om de afaceri mega-bogat (din furt). Insa, prin ceea ce face, continua ilegalitatile incepute in urma cu mai bine de 10 ani. A construit ilegal, fara autorizatii, avize, distruge strazile cu tirurile incarcate cu peste 10 ori limita de tonaj pentru o ulita din cartier, ridica nori de praf si face zgomot infernal - deci polueaza la greu; trepideaza casele cand trece tir-ul de 40 tone pe strada, deci ne produc pagube incomensurabile, pe care nu ni le despagubeste. Asa ca, nu e invidie, dimpotriva, il sfatuim ca sa incheie acest scandal creat de el SI SA SE MUTE CU TOATA LOGISTICA IN CAMP, ACOLO UNDE ARE PEPENII, DEPARTE DE TOATE CASELE! Dar si acolo sa ia toate avizele si sa-si faca afacerea legal. Cat despre marfa pe care o produce...dumnezeu cu mila, cine stie ce baga in ea doar ca sa se imbogateasca. Genocid?
Cel mai trist este faptul ca si autoritatile se comporta fix ca el. Asa cum a luat el spaga de la soferi lasandu-i sa conduca beti sau cu viteza excesiva, sau poate a inchis ochii si la accidente (?) tot asa inchid ochii si autoritatile la ilegalitatile facute de asta. Se aude MAI primario, MAI militio, MAI pompierilor (ca lucreaza cu combustibil inflamabil si nu are aviz), MAI inspectoratul in constructii, MAI prefecturo? de la inaltimea fotoliilor voastre se vede?
Dani:
(22 August 2021, 23:21)
Invidiosilor.ce treaba are ce a fost acum 10 ani si c3 face el.in prezent.asa nu spuneti ca poate da salarii la câțiva zeci de oameni.dar suntem într-un sat,slobozia,totuși nu avem apa potabilă nu ar trebui trebui să va intereseze asa mult de cristi dinu,când lumea bea apa la bidon (în cel mai fericit caz)
Sătul de jigodii:
(22 August 2021, 12:39)
Ignorant si incult ce doar se lauda cu buna-credinta, corupt si spagar ce se crede om de afaceri, cu asta avem de a face. Alaturi de primarie sunt multe alte institutii care pot lua masuri. Deseurile de plastic sunt aruncate la marginea terenurilor sau sunt arse. Transportul lucratorilor se face in dube inchise, cand afara sunt 35 de grade. Racordarea la curent a fermei este ilegala. Amplasarea rezervoarelor de combustibil in imediata apropiere a caselor este ilegala. Paznicul de noapte este mai tot timpul beat si injura in neant, pe ritmuri de muzica la volum suficient pentru toata strada. Sunt doar completari la articol, toate contribuind la disconfortul, deranjarea si chiar punerea in pericol a locuitorilor din apropiere. Rolul primariei este de a lua masuri legale si de a implica si celelalte institutii pentru a lua masuri legale. Lipsa de actiune face primaria complice la aceste ilegalitati.
Gica:
(19 August 2021, 15:10)
Ne mănâncă țânțarii de vi!!!Lăsați hoțiile,și mai stropiți și voi..ăștia bogații închiriați un avion,că în baza autorităților ....sunt,parfum de levănțică...
Psd:
(18 August 2021, 19:53)
Exact ce ziceam-hoțul striga Hoții ..:))) quod erat demonstrandum!!:))) apropo ..nu uitați de oglinda !!!:)))
@Psd:
(18 August 2021, 16:30)
Mai Psd, tot bugetar a fost si spagarul pepenar afacerist. Adica lua bani publici ca sa aplice corect legea. Dar el nu o aplica corect, asa cum nici acum nu o face. Si sotia lui este tot bugetara, doar e platita din banii nostri ca sa fie politista. Si sta in casa cu un spagar dovedit, care mai nou comite faradelegi pe banda rulanta. Oare si-o turna sotul la politie sesizand ca face ilegalitati, sau e complice si ea? intreb pentru un pretin (militian).
Nu mai deturna atentia publica cu vilele p+2, sau te referi la alea tiganesti construite din ajutorul social, ca si aia sunt tot de la buget.
Raspunde aici concret de ce a construit ilegal, fara autorizatie, avize, de ce intra cu TIR-urile pe unde nu are voie, stricand strazi, cutremurand case (vilele alea de te enerveaza pe tine) si starnind nori de praf? Raspunde la astea!
Psd:
(18 August 2021, 11:48)
Ce frumos :)) Corecții bugetari minunați care și au făcut niște amărâte de vile p+2 dintr un salariu de 1500 declei net pe luna încasat dau lecții de legislație și moralitate :))) cât de minunat poate fi ?! România este țara ipocriziei in care Hoții striga mereu cât ii tin rărunchii ..Săriți ..hoțul !!:)))
figurant:
(18 August 2021, 08:57)
Primaria face doar figuratie! Primarele s-a vazut presat de nemultumirea oamenilor, s-au aratat aici si in reclamatii neplacerile si faptele ilegale comise de nemerni*ul asta cu pepenii si, in loc sa aplice legea, sa-i f*ta o amenda ca la carte, sa vina cu buldozerul si sai culce la pamant halele, sa le ia permisul la Doreii care alearga cu TIRul de 30 de tone printr-un cartier al sloboziei (cu sprijinul militiei), Primaria, onor soarele administratiei, chipurile il da in judecata, asa la mishto ca sa ne inchida gura! Este clar din start ca daca spagarul a scapat de procesul cu spaga si nu a facut o zi de puscarie (ca acolo ii era locul), o sa scape si de mizilicul asta. Probabil ca o fi cotizat si la politicieni si pe la impartitorii astia de "dreptate" si are spatele asigurat. Deci, primare, este cartoful prea fierbinte pentru matale si-l pasezi la instanta? Daia nu faci ce poti si s-ar impune in acest caz, nu ne mai prosti. Se vede ca nu esti ceea ce trebuie acestui oras, esti doar un alt politician care o da cotita, care ne scoate ochii cu mutari de bugetari in numele economiei, insa de lucrurile importante nu ai curaj sa te apuci. Vai de noi! ca de aia s-a numit in trecut asa slobozia!
@[email protected]:
(18 August 2021, 08:38)
Draga Psd, daca esti prost cand esti mic, cand esti mare doar te joci, esti frustrat rau vad, daca te ducea neuronul ala ratacit din cap, erai si tu bugetar acum si poate nu mai aberai pe aici.
Draga Cunoscator, poti te rog sa-mi explici si mie cum dracu Primaria trebuie sa dea in judecata pentru desfiintarea unor constructii ridicate ilegal, cand Legea 50/1991, reactualizata, zice clar cum se procedeaza in astfel de situatii?
tupeu:
(18 August 2021, 08:28)
Tupeu de borfas! Asta se vede din comentariile in care-i acuzi pe altii ca au luat spagi, desi tu esti de departe campion sef la spagi. Mai ramane sa scrie aici si celalalt spagar de la inmatriculari, ala care in sarcina caruia i s-au contabilizat 53 de fapte de luare de mita! Dar, probabil tu spagarule ai luat mult mai multa mita pana sa te prinda, esti campion. Hotul striga hotii. In loc sa lasi drq capul in jos ca ai continuat numai cu ilegalitati ai iesit la atac! Ai tupeu, nu gluma, altfel nu luai spagi, nu construiai ilegal, nu alergai soferii cu TIRurile tale pe stradute unde ai interzis pentru ca strici tot ce atingi; inclusiv pepenii aia gustosi, umflati de chimicale, posibil cancerigene. Si astea toate doar ca sa te imbogatesti. Despre ce drq de munca vorbesti? Ai stat in soare si ai sapat vreun pogon de pepeni, mort de foame si de sete pe camp? Nu! Din banii facuti ilegal (din spaga) ai platit sclavi cu salariu minim ca sa se speteasca pentru tine, eventual sa-ti mai iei un tuareg cu care sa alergi cu 100 la ora prin cartier. Probabil ai platit (mita) pe vreun trepadus de la antene ca sa bage un articol despre tine ca mare om de afaceri (ne)cinstit. Confirmi inca o data in plus ca suntem o tara in care infractorii dovediti (ca tine) fac legea fara ca nimeni sa nu-i deranjeze. Rusine autoritatilor daca sunt cumparate! De la militie, ce pretentii sa ai? Mai ales ca pe altul din cei 9 spagari vor sa-l puie comisar sef...
Psd:
(18 August 2021, 07:19)
Repet -corecților bugetari care ați muncit și aveți vile in pepiniera și la Slobozia noua pe mai multe nivele -fac pariu cu voi ca nu le puteti justifica din munca cinstita in nici 100 de ani de salariu la stat ..așa ca ciocul mic cu corupția și puneți oglinda la îndemâna ..știe toată lumea din oraș ce era de capul vostru ..lăsați ipocrizia :))

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Mai 2022
74 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 387 388

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

17 Mai 2022, 18:20


1

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Ghidul fiscal al contribuabililor care realizează venituri din închirieri a fost actualizat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a actualizat Ghidul fiscal al contribuabililor persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:00
(108 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: Campania de depunere a Cererilor de plată aferente anului 2022, la final

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor Unice de Plată. Astfel, în perioada 1 martie-1 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:40
(117 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Marți, 17 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27165, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 16 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:15
(101 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 20 mai 2022, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 11:00
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, la Urziceni

În anul în care se împlinesc 20 de ani de la sfințirea bisericii cunoscută drept Catedrala Urziceni, racla cu un fragment din moaștele Sfântului Ioan Botezătorul va sosi în oraș. Evenimentul se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 23:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


8
IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile preventive la sfârșitul săptămânii preventive. Aceștia s-au întâlnit cu elevii de liceu și cadrele didactice în cadrul proiectului «Bullying în școala mea ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 14:20
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Duminică, 15 mai a.c., un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism abandonat de câteva zile pe ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:50
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 16 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 15 mai a ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri 20 mai 2022, este termenul de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:20
(187 vizualizări - 0 comentarii)


12

Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Aproape 100000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-14.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 97283 chestionare la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 15 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 14 mai ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2022, 13:50
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 5 cazuri noi de COVID-19

Sâmbătă, 14 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27161, fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de vineri, 13 mai ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2022, 13:20
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Vineri, 13 mai a.c., o tânără de 15 ani, din Țăndărei, a ajuns la spital fiind victima unui accident rutier. Fata a fost lovită de un camion în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 16:20
(1191 vizualizări - 3 comentarii)


Programul «Tinerii și Hristos», în liceele din Urziceni

Programul «Tinerii și Hristos», în liceele din Urziceni

Joi, 12 mai 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în contextul Anului Omagial și Comemorativ 2022, Protopopiatul Urziceni a organizat, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 14:00
(472 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Vineri, 13 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27156, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de joi, 12 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 13:20
(460 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Perioada de autorecenzare se prelungește până pe 27 mai 2022

Direcția Județeană de Statistică Ialomița informează cu privire la faptul că perioada de autorecenzare pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 se prelungește până la data de 27 mai 2022. Recenzarea ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 12:00
(548 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Noaptea Muzeelor», supravegheată de pompieri

Sâmbătă, 14 mai a.c., se va desfășura evenimentul cultural «Noaptea Muzeelor». Pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță pentru participanți și patrimoniul adăpostit de muzeele din municipiul Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 11:45
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Fetești: Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Joi, 12 mai a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unei electrocutări a unui copil, în vârstă de 12 ani, care s-a ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2022, 07:30
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Penitenciarul Slobozia: Curs de calificare profesională pentru deținuți

Penitenciarul Slobozia: Curs de calificare profesională pentru deținuți

Joi, 12 mai a.c., Penitenciarul Slobozia, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași, a demarat cursul ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2022, 16:30
(703 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Joi, 12 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27154, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de miercuri, 11 mai a ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2022, 13:15
(599 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi pentru dezastrul ecologic de la Borănești

Printr-o adresă oficială, Inspectoratul de Poliție a Județului Ialomița înștiința DSVSA Ialomița asupra faptului că, în data de 21.04.2022, urmare a unei sesizări primite, reprezentanții Gărzii Naționale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2022, 15:10
(689 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 caz nou de COVID-19

Miercuri, 11 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27152, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de marți, 10 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2022, 13:50
(682 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Luna mai, luna concursurilor cu elevi

Ca în fiecare an, luna mai este dedicată unor activități extrașcolare pe care ISU Ialomița le desfășoară cu elevi de toate vârstele din județ. Concursul cu tematică în domeniul apărării împotriva incendiilor ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2022, 13:40
(661 vizualizări - 0 comentarii)


«SEMINARII WEB», un nou serviciu electronic al ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală a dezvoltat un nou serviciu electronic, «SEMINARII WEB», care va fi pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna mai 2022. Prin intermediul acestui serviciu ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2022, 18:20
(802 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 cazuri noi de COVID-19

Marți, 10 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27151, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 9 mai a.c. ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2022, 13:40
(702 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 caz nou de COVID-19

Luni, 9 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27147, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de duminică, 8 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2022, 13:10
(873 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Ograda

Accident la Ograda

Sâmbătă, 7 mai a.c., două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în localitatea ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2022, 12:05
(950 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ograda accident


« 1 3 4 5 6 7 8 9 387 388
Ultimele comentarii
psihologul de serviciu în «Recunoștiința» consilierului de noapte al președintelui Gica în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Ion în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Licw în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Pentru Noel în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița @gigel în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Piti în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Prostul satului în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Loredana în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița @cosambesti în Conacul Bolomey este reabilitat în proporție de 40% Zen în Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Slobozia Piedone în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița bidonarul în Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Slobozia Gigel în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia FEREA în La Aniversara președintelui Pavel Gigel în Conacul Bolomey este reabilitat în proporție de 40% Gigel în Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Slobozia obiectiv în Olimpică internațională a libertății de a gândi cetatean în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița S.G.G. în Consilierul local Balea declanșează războiul interetnic la Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...