Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Taximetriștii din Slobozia fac legea pe străzile orașului!

Taximetriștii din Slobozia fac legea pe străzile orașului!

Război între taxime­triștii din Slobozia și polițiștii locali din oraș. Totul din cauza unei zone de staționare destinată taximetrelor, desființată în vara anului trecut. Respectiva stație se află amplasată pe bulevardul Matei Basarab, în imediata apropiere a locației «Batury», și po­trivit Poliției Locale «reprezintă un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic». Agenții susțin că, la plecarea din stație, șoferii de taxi obișnuiesc să efectueze manevre ce afec­tează siguranța circulației. Cu toate că stația nu mai există, taximetrele continuă să stațio­neze în respectivul spațiu. Șo­ferii invocă o prevedere din Legea Taximetriei care le-ar acorda acest drept. «Singura soluție o reprezintă amplasarea de indicatoare rutiere care interzic oprirea!» susține Valentin Nedelcu, directorul Poliției Locale Slobozia.

Taximetriștii, pericole publice pe șosele Ultimul incident provocat de un taximetrist care staționa în stația din imediata apropiere a locației «Batury» s-a produs în urmă cu o săptămână. Mar­torii oculari au putut observa cum șoferul a părăsit stația și a efectuat o manervă de întoar­cere, fără să se asigure, accidentând o ambulanță care preluase un pacient și se îndrepta către Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Manevrele executate fără respectarea re­gulilor de circulație de către taximetriști reprezintă motivul pentru care Poliția Locală Slobozia, în vara anului trecut, a solicitat admi­nistrației locale aprobarea soli­citării privind desființarea respectivei stații și relocarea sa în fața Magazinului Ialomița. Deși solicitarea a fost aprobată, iar stația respectivă nu mai există, cel puțin în teorie, taximetriștii continuă să staționeze în respectiva zonă. «S-a luat decizia desființării și relocării stației din cauza incidentelor în trafic pe care le creau taximetriștii atunci când se înscriau în trafic, plecând din acel spațiu. Avem numeroase sesizări cu privire la acest aspect. Și nu este normal ca si­guranța circulației să fie pusă în pericol!» a precizat Valentin Nedelcu, directorul Poliției Locale din Slobozia. Chiar dacă dau peste cap traficul și creează probleme, taximetriștii susțin că Legea Taximetriei le dă dreptul să staționeze în zone unde nu există stații de taxi amenajate. Singura soluție pentru descurajarea staționării în respectiva zonă o reprezintă montarea de indicatoare prin care oprirea în zonă este interzisă. «Tot ce putem face este să montăm in­dicatoare rutiere prin care să interzicem oprirea în zonă, pentru a-i descuraja astfel pe șoferi să apeleze la manevre care pun în pericol siguranța circulației!» a mai spus Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia.

Cazierul «Administrativ» al taximetriștilor Conform informațiilor oficiale, în evidențele Primăriei Slobozia există înregistrate 210 autoturisme care au primit licențe pentru a oferi servicii de taximetrie. Mai bine de jumătate dintre aceste autoturisme se află în administrarea a 39 de societăți care desfășoară acti­vități de transport în regim de taxi. Poliția Locală Slobozia intenționează să solicite admi­nistrației locale implementarea «Cazierului de conduită profesională», un document în care sunt trecute toate abaterile grave comise de taximetriști în trafic. Abaterile înregistrate în acest document vor conta la acordarea unor licențe viitoare. Deși adoptarea unui astfel de cazier este prevăzută în Legea Taximetriei, Primăria Slobozia nu a făcut niciodată demersuri pentru a-l implementa. «Sistemul funcționează și este prevăzut în lege. Trebuie doar pus în practică... Noi trebuie doar să-l implementăm. Vom solicita administrației locale să-l pună în practică!» a mai decla­rat Valentin Nedelcu, directorul Poliției Locale Slobozia.

6 Aprilie 2022, 10:20 (4979 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Judecătoria Slobozia a admis sancțiunile aplicate firmei Taboo Events
Modernul poligon de tragere al Poliției Locale Slobozia
Am văzut-o și pe-asta: Ambruș a fost detașat la Poliția Locală Slobozia!
Taximetristul Tudor Gîscă, «jumulit» de patru ori într-o singură zi

Comentariile cititorilor:


Mary:
(11 Aprilie 2022, 12:41)
SEMNALIZATI intentia de schimbarea directiei de mers ! Dece nu sunt sanctionati cei certati cu semnalizarea? Unii stau la semafor fara sa semnalizeze virajul la stanga,  doar cand se pun in miscare isi aduc aminte sa dea semnal. Nu cred ca ua facut la fel cand au dat examen. Dece nu sunt sanctionati de Politia Rutiera care consuma combustibilul degeaba?
Curiosul :
(11 Aprilie 2022, 11:11)
Slobozia are implentat un sistem gen Uber,are o aplicație GOCAB,am circulat curând si se poate plati cu cardul la unii șoferi, se pot acorda note etc o aplicație bună pentru ca iti da cat de cat o informație asupra costului calatoriei numai sa prinda la public si soferi ,care unii sunt reticenți la nou.
Cineva:
(9 Aprilie 2022, 06:13)
Asa este...majoritatea sunt persoane needucate care nu au fost mai departe de București și ei sunt "smecheri" vorbesc numai de smardoiala și combinații multe...și ei au 5 lei în buzunar ca au plimbat 2 babe.... Majoritatea sunt niște țigani needucați care n.au habar de educația rutiera și semnele rutiere
@Primaru:
(8 Aprilie 2022, 18:31)
Amice, un sfat: nu posta in timp ce bei, altfel nu va intelege nimeni insiruirea agramata de cuvinte (vorba ta) "de c.cat".
Primaru:
(8 Aprilie 2022, 11:57)
Vezi ca nu întorcea taxiul și mai documentați-vă și voi ca vb aiurea nu avea pacient nu era traseul lui venea de la Țăndărei și cere în mâța procesul verbal sa vezi ca el a fost de vina ala cu ambulanta ia luat permisul de ce vb sa va aflați în treaba jurnaliști de c.cat
Georgeta:
(8 Aprilie 2022, 09:55)
Oare nu merge implementat si in Slobozia sistemul Uber sau Bolt? Macar acolo ti se da dreptul de a acorda punctaj dupa efectuarea cursei, iar soferii indisciplinati si needucati, vor primi note mici de la clienti si apoi vor fi evitati.
Un taximetrist:
(7 Aprilie 2022, 22:55)
Ma ăștia care, urcați cu, copitele în taxiu și cu sticla de bere în mana, voi credeți ca a ți urcat în vapor, mai spălați va și voi ca noi ne am saturat de jegul lăsat în urma de la shaorma vostra, nu toți taximetriștii sunt ce spune ți voi, orice pădure are uscaturi, și când urcați în taxi vede ți ca este doar sa va deplaseze din punctul A în punctul B, copii când ii puneți cu picioare pe bancheta sa știți ca mizeria o lăsați în urma și nu dam la spălătorie din ora în ora câte 35 RON, ca nu avem alta treaba sa ranim după voi, deci fiți și voi civilizați, dacă vreți sa civiliza și bizonii dintre ai nostri!
Unii sunt Taxime'triști:
(7 Aprilie 2022, 18:38)
Mai ales cei care, câțiva ani la rând și-au făcut siesta si fiesta în parcarea din spatele casei de cultură a sindicatelor.
Un pahar cu cafea de la colt, care cere un chistoc, apoi o sămânță care cere o bere, sau un suc. Toate aruncate pe jos cu dezinvoltura iar spre final... poposeau la copaci.. sau la betoanele din spate, cele transformate în loc pentru dejectii umane...
O barfă cu limbaj co..erent si p..atentat, prelungita cu taxiul tras neregulamentar la toate distanțele si in toate unghiurile, blocand in mod repetat parcarea dar și pietonii. Toate asta la orice oră din zi si din noapte.
Apoi.. O plăcută de frână, un antigel, o anvelopa schimbata si abandonata. 
Si multe alte activitati poluante...
Sa nu uitam de furnizarea de servicii, produse si alte activități interzise. 
Multi treceau pe langa.. si se faceau ca nu vad si nu stiu adevarul.
Culmea e ca minorii care treceau ii sorbeau din priviri si ii imitau... 
Moștenirea educațională...
Eu rămân la convingerea că fenomenele sunt încurajate de toleranța celor care au atribuții în a pedepsi manifestările respective, si nu ma refer strict la agenți. 
@ Daniela C:
(7 Aprilie 2022, 18:22)
Bine punctat! "Eroii" Sloboziei!
Genial, ironie bine țintită!
Daniela C:
(7 Aprilie 2022, 10:08)
Pentru @daniela!
Hai să ne păstrăm puțin decența și să nu mai facem astfel de afirmații privind implicarea benefică a polițiștilor locali în viața cetății. Nu au absolut nicio contribuție la regularizarea traficului, nimeni nu-i respectă pentru că sunt lipsiți de pregătirea elementară și nu știu să relaționeze.
Mai aveai puțin și îi declarai și "eroii" Sloboziei!!!
CETATEAN:
(7 Aprilie 2022, 07:33)
Coruptia i-a invatat de-a lungul anilor pe taximetristi sa incalce orice regula de circulatie, ca cineva acolo sus ii protejeaza.
George.s:
(6 Aprilie 2022, 23:32)
Pt. Curiosul: Nu „oricine poate greși la plecarea de pe loc”, ci doar cei care încalcă regulamentul de curculație pe drumurile publice. Iar taximetriștii sunt pe primul loc la capitolul ăsta
Gogu:
(6 Aprilie 2022, 22:46)
Poliția locală nu e în stare de nimic... decât să certe copiii de 12 ani, că în rest dacă îi vad mai vagabonței așa nici n-au tupeu să se ia de ei. Ăsta este nivelul Poliției locale Slobozia. Bă băieți, vreau să văd și eu o dată măcar în viața asta, pe stradă așa, o acțiune serioasă, așa ca-n America, ia zice bă băieți se poate în Slobozia lui Soare?
Mary :
(6 Aprilie 2022, 22:03)
Acești bizoni din traficul slobozean trebuie opriți, amendați și să li se ridice licența de taximetrie. Poliția Rutieră și Poliția Locală să îi verifice constant.
Marian :
(6 Aprilie 2022, 20:01)
Niște bombe pe roti, majoritatea nu respecta nici o regula de circulație. Rar-ul să-și facă treaba și sa verifice starea tehnica a taxiurilor din Slobozia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 02 Feb 2023
184 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413

Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(91 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(94 vizualizări - 0 comentarii)


3

IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(84 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

31 Ianuarie 2023, 18:40


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


7
Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(430 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(590 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(706 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(728 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(703 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(609 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(845 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(708 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1059 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(980 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(812 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(880 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(755 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(694 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(595 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(799 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(812 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(1242 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termenul de comunicare a pro-ratei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, în conformitate cu prevederile art. 300, alin. (9) din Legea nr. 227/2015, art. 300, alin. (9) și a OUG nr. 7/2017, persoanele ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:40
(1474 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabillor că miercuri, 25 ianuarie 2023, este termenul de depunere a unor declarații fiscale, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:30
(1475 vizualizări - 0 comentarii)


Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață în dimineața zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, la vârsta de 76 de ani. A fost managerul Spitalului Slobozia pentru mai multe perioade ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 08:20
(10691 vizualizări - 8 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2023, «Ziua Unirii Principatelor Române»

Marți, 24 ianuarie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:30
(1837 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...